brak logo

ZHU ROSA, ZPSO ROSA

Tychy

Opinie o ZHU ROSA, ZPSO ROSA

Gruszka55 2016-09-15 10:09
Może mnie w końcu uda się Wam otworzyć oczy na tą firmę. Jeżeli komuś odpowiada ciężka praca za 2000 zl bez premii którą tak podkreślają przy warunkach wynagrodzenia to gratuluję. Dyrektor zakładu Stopka ucina premię za wszystko, nawet jak się popatrzysz w sposób jaki mu nie pasuje i mydli oczy Prezesowi, który jak nie otworzy oczu to spowoduje, że przez tego niekompetentnegp człowieka z zakładu odejdą najlepsi fachowcy i zostanie Pani sekretara z IQ2. Nieroby i oszuści z których największym jest Stopka. NIE POLECAM!!!
6
Taki sobie gość 2016-09-16 19:19
Grucha to ty? Bo nick taki jak ksywka gościa który tam pracował. Spoko był gość. Równy i zawsze uśmiechnięty. Tak jak ja. Szkoda bo mu się kręgosłup posypał na poważnie. I musiał się rozstać z Firmą. Zgadnijcie dlaczego mu się posypał?(prześledźcie posty to skumacie-było napisane). W każdym bądź razie gość pisze prawdę. Potwierdzam. Jak pracowałem to Stopka dopiero się przyjął i zaczynał mieszać. Z sekretarką też prawda - Ci co tam pracują wiedzą o kogo chodzi i wiedzą jak to wygląda. Nic się nie zmieniło. Tylko niech jakiś kretyn nie pisze że narzekam,tylko potwierdzam fakty. Grucha jak to ty to Pozdro.
3
Taki sobie gość 2016-09-16 19:27
Gościu nie pie........ol. Takich trolli nie potrzeba na forum. Jak się chcesz zabawić to idź sobie poukładać klocki jak ogarniesz a nie podpuszczasz innych. Twoje IQ jest niższe od tego sekretarki.Domyśl się jakie. Jakim trzeba by [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] by rajcowć się takimi wpisami.
1
melodyZ_2015r. 2016-09-17 17:52
Aktualne wpisy "melody" nie maja nic wspólnego z tą samą osoba która pisała pierwsze posty. Wpisy te zostaly usunięte a 6 lajków w 3 dni świadczyły o chyba o czymś_ prawdzie? Sam fakt usuniecia ich jest dowodem kontroli firmy nad wizerunkiem którym nie tylko ja gardzę. Dobra firma nie ma komentarzy, sama ilość wpisów tu mówi wiele i choć dla rosy to nie problem bo skprumpowac to on umiał by własnego ducha.
2
Taki sobie gość 2016-09-18 11:31
Ciekawe dlaczego nie usuwają moich postów?Opisuję fakty nie zawsze dobre dla firmy ale bynajmniej prawdziwe. Widać taka wola Admina. Pozdrawiam.
1
Taki sobie gość 2016-09-18 15:27
Dlaczego piszesz takie głupoty ARA? To czego można się spodziewać już dawno zostało opisane. Także przez innych użytkowników forum. A jak ktoś szuka pracy to chyba naturalne że interesuje się różnymi firmami których przecież na Tyskim rynku pracy nie pracuje. Jak zwykle piszesz to co wygodne dla Ciebie. Można to prześledzić w twoich wpisach.
Taki sobie gość 2016-09-18 18:23
Nie podpuszczaj Romuś,nie podpuszczaj pajacyku. Każdy wie jak jest. Takie wpisy śmierdzą trolllllem na kilometr. Ci co chcą i tak prześledzą wpisy i ich nie zbajerujesz. Takie z was trolle.
Taki sobie gość 2016-09-19 00:17
Nie ważne ile zarobisz tylko co musisz zrobić by to zarobić. A to już nie jest takie fajne. Oprócz tych kilku stanowisk o których pisałem wcześniej. No i część nad stołem a część pod stołem. Ale to już po tylu latach jest dla wszystkich wiadome. Może nie mam racji?
4
Taki sobie gość 2016-09-19 10:58
Kolego,po pierwsze nie narzekam. Po drugie kasa wcale nie jest taka fajna jeśli się zobaczy zakres pracy do wykonania, doda do tego traktowanie przez przełożonych no i atmosferę(sorry-nie ma atmosfery). Zdaję sobie doskonale sprawę że nie ma nic za darmo. Nie mam nic przeciwko nawałowi ciężkiej pracy. Ale chodzi o to w jakich warunkach ją wykonujesz. A to już zostało wielokrotnie opisane. Prześledź historię postów(nie jest tego tak dużo) bo mi się nie chce kolejny raz tego opisywać. Gruszka55 jako ostatni dosadnie to ujął. A jak nie wierzysz to się przyjmij do firmy (np.na zawieszki). Zapewniam że uwierzysz.I nie sugeruj się postami takich jak Romek czy Minik bo to goście którzy podpuszczają innych i mają z tego ubaw. Przeczytasz historię postów to sam do tego dojdziesz. Pozdrawiam.
2
Okokok 2016-09-24 10:26
Pisałem już że głupcy się na pracę w rosie anodowni rzucają? Ludzie niepotrafia prostej dokumentacji wypełnić ale do wannt z odpadkami po kwasie pełna oparów wejdą bez ochrony i to powszechna praktyka i tylko takich ludzi się trzyma bo za pracę w anodowni powinni placic tyle co górnikom wraz z zgłoszeniem do ZUSU praca warunkach szkpdliwych! Ludzie nie swiadomi, miasto nieświadome bo te zabazpoeczenia w zakladzie pic na wode w dodatku ludzie bez przeszkoleń, brak mechanikow. Totalna wiocha chaotyczna. Zastanawiam się jak mozna chronic ten zaklad!! Ostatni wyciek kwasu i opis w gazecie zdarzenia swiadczy o bronieniu tego wizerunku przez Rose i Dziube, w artykule nawet nie wymieniono nazwy firmy z ktorej kwas wyciekł! Korupcja, Nepotyzm.!
4
okokok 2016-09-28 22:33
czemu używasz czyjegoś niku! na wojnie tez ludzie dawali sobie radę, wiec może zastanow się w ciszy ile poleglo w rosie i za co! I dzie jest sprawiedliwość.
2
Były pracownik 2016-10-04 23:49
Dlaczego mój post o usuwaniu wpisów został wywalony? Przecież na nikogo nie bluzgałem i nie używałem brzydkich słów. Panie ADMIN troszkę nie ładnie to wygląda. To forum a forum jest po to by wyrażać opinie. Nawet te nie zawsze dobre. To pokazuje dobitnie na czyich jesteście usługach. I do jakiej bramki gracie. A ja napisałem prawdę.
Były pracownik 2016-10-05 21:34
Przyjmij się do firmy,popracuj a się przekonasz.
3
Były pracownik 2016-10-06 02:47
Zawsze było źle. W Z.U po stronie gdzie jest anodownia powinno się nosić odzież kwasoodporną. Tam jest trochę tych wanienek. Oczywiście nie wszystkie są z kwasem ale.... Wypadki już były. Jeden na samym początku. Dwoje ludzi zostało poparzonych. Trzeba było widzieć te akcje. Gdyby mieli odpowiednie ubrania( bo powinni mieć) było by to zminimalizowane. Teraz niedawno też gość się tam troszkę " wygrzał".Ale jak to było już przez kogoś napisane - ludzie nie potrafią wypełnić prostych papierów a cisnąć się do wanien z tymi specyfikami. No i prawda jest taka że ich do tego gonią a ciuchów nie ma dla wszystkich. " [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na" prawda. Może tak nie jest?
2
Były pracownik 2016-10-06 09:59
Sorry ale dlaczego mnie o to pytasz? To nie moja brocha. Ja tylko napisałem jak było, jak jest i jak będzie prawdopodobnie. Gościowi od BHP ( RUDY RYDZ- WSZYSCY WIEDZĄ O KOGO CHODZI I WIEDZĄ JAKI ON JEST) nie ma co o tym mówić. On dobrze wie. Ale on łazi po chali i dowala się jak ktoś ma podwinięte nogawki lub nie ma kevlarów na łapach lub do innej pierdoły. A nie zajmie się tym co ważne. TAKIE BHP. Nadzór? Jaki nadzór? Tam rządzi Stachu a nie jakiś nadzór(może nie mam racji?) A to jak rządzi było już opisane. Co jeszcze chcesz się dowiedzieć?
8
Taki sobie gość 2016-10-06 11:03
Prawdę piszesz. Ale o tym wiedzą Ci co tam pracują lub pracowali. I nie daj się wypuścić TROLLOM. Będą próbowali Cię sprowokować. Pozdro.
1
Taki sobie gość 2016-10-07 02:37
Pustynny Troll z ciebie. A wiesz dlaczego pustynny? Bo najbardziej tępe i głupie trolle są odseparowane od swojego gatunku i lądują na pustyni. Ogarniasz? Pewnie nie ale jak się pochodzi z pustyni... Jak są głupie wpisy to będą i wesołe. Dlaczego nie. Pośmiejmy się.
copperfield 2016-10-14 16:24
Dostalem oferte na pomocnika szlifierza na Strefowej,warto za 17pln?h
copperfield 2016-10-14 23:54
Tak ale hmm podobno trzeba sie nadzwigac i ktos tu kiedys napisal ze poparzyc.Warto tracic zdrowie bo wiem ze kregoslup kiedys moze wysiasc....
Taki sobie gość 2016-10-15 07:49
Brutto czy Netto? Chyba raczej Brutto... Stawka może i ok, ale jak to już kiedyś opisał ktoś inny jest trochę dźwigania ( zwłaszcza jak są DOŁY SAL,MAL), no i łapki też można podpiec jak się nie uważa bo stożki schodzą ze szlifierki cieplutkie, he,he. Jeśli to praca na Szlifierkach oczywiście. Wszystko zależy od twoich predyspozycji i podejścia do pracy. Pracuję teraz z gościem który robił na Szlifierkach i sobie chwalił. Zawsze możesz spróbować.Co do innych aspektów tej pracy to prześledź posty - trochę jest napisane. Tak więc kolego powodzenia. Do trolli - nie piszcie że zniechęcam kogoś do pracy,każdy ma swoją głowę i sam sobie niech decyduje.
4
Jom 2016-10-17 17:53
Wiesz co, mi się wydaje, że raczej Netto bo jak czytam o tym jakie są stawki to jest moim zdaniem dobra i godna kasa, co do noszenia to nie wiem, no jest go trochę, ale taka branża i nie zmienisz nic.
Obserwator 2016-10-24 23:07
Znowu posty usunięte. Na dwóch stronach wpisy praktycznie od taki sobie gość. Widać że wymieniał uwagi z innymi ale inne posty usunięte. I trochę dziwnie to wygląda jakby tylko on pisał. Zresztą kilka jego postów też nie ma. Śledzę forum. Jaki cel ma w tym Admin? Nieładnie i niewiarygodnie to wygląda. Widać GO WORK jest na usługach. No i co panie Admin? Mój post też obetniesz(cenzura) albo wywalić? Miałem was za lepsze forum, ale sami pokazujące myślacym na co was stać. Łapka w DÓŁ.
4
Były pracownik 2016-11-05 21:08
Hej,no co jest? Forum umarło? Nie wierzę że nikt nie pisze. Pytanie czy zablokował je Admin czy Staszek. Bo posty powywalane. Ale to chyba widać. Czekam na info. Jazda.
2
Były pracownik 2016-11-08 20:49
GO WORK schodzi na psy. Dlaczego panie Admin wywala się posty nieszkodliwe? Mój ostatni taki był. No chyba że chodzi o to że napisałem o wywalaniu postów i sprzedajności. Po co takie zagrywki,co? Przecież ludzie mają głowy i potrafią myśleć. Widzą jakie posty wywalacie. A to świadczy tylko o was. Po prostu WSTYD. Łapka w dół.
melody. 2016-11-30 20:56
czyż by Paweł stopka był największą szkoda w tym zakładzie od początku istnienia? Co Rosa w nim widzi? Czy on dupczy kogoś z rodziny czy sam sie daje [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
pracownil 2016-12-03 22:46
a ty chodzisz jak dumny idiota.
Taki sobie gość 2016-12-03 22:58
Do kogo takie brzydkie słowa? Bo dwa ostatnie posty jakby były pisane na lekkiej bańce...
1
Taki sobie gość 2016-12-04 12:47
Dalej to tak bez składu i ładu jest napisane. I nie wiem po co takie wpisy ktoś robi? Popatrzcie sami jak piszecie: bez liter na końcu, bez logiki, jak dzieci lub jak ktoś kto się nawalił. Ktoś kto czyta musi się domyślać. Ja zakumam ale nie wszyscy kulawą. A jak wygląda to widać.
Taki sobie gość 2016-12-04 12:49
Ja zakumam ale nie wszyscy "kumają" -ZONK. Sorry.
IP MAC 2016-12-04 14:54
Za pewne gdyby goWork nie w p i e r d a l a ł się w nie swoje sprawy nie był stronniczy (za pewne przekupny) nie usuwał wpisów i umieszczał IP lub MAC urządzeń z których się pisze zamiast aktualnego bez sensownego podpisu były by owiele wiekrzy porzadek! Ani wlsciciele firm ani użytkownicy nie są zadowoleni z tego gówna jakim jest GO WORK.
1
Taki sobie gość 2016-12-04 17:33
Masz rację, ale nie mogą tego zrobić bo to niezgodne z Ustawą o Ochronie Danych Osobowych. Więc pies pogrzebany. Ale wystarczy nie bluzgać i opisywać fakty i powinno być ok. Choć GO WORK i tak ingeruje we wpisy.
Taki sobie gość 2016-12-25 15:40
No i forum zdechło. Szkoda że GO WORK jest sprzedajny i usuwa posty. No ale Stachu się pewnie cieszy. Wszystkim bez wyjątku WESOŁYCH ŚWIĄT. Miejmy nadzieje że tego postu ADMIN nie wywali.
Andrzej... 2016-12-25 15:48
sprzedajny ? mi nic nie chca usuwac !
Taki sobie gość 2016-12-25 21:18
He,he,he. Dobre sobie. Mnie nie chce się tworzyć fałszywych danych ( imię, nazwisko, e-mail, hasło itp.) po to by napisać posta. Ale jak się jest pracodawcą to dlaczego nie? Lub ichniejszym kursantem ha, ha, ha. Nieważne. Jak zwał tak zwał. GO WORK i tak wywala posty (nawet jak ktoś nie rzuca łaciną i nie oczernia pracodawcy) a to jednoznacznie pokazuje jakie to forum. I tyle.
byłyZiomus 2016-12-28 14:08
Jak tam interesy rosy z Ukrainą? Wybudował coś na tych ziemiach? Ile zatrudnił Ukraińców? Pytam bo może by zaczął latać właśnie na Ukrainę tupolewem tu154?
1
TenTypMes 2016-12-29 02:42
Jaki lekki wysiłek?! Nie rozbawiaj mnie człowieku tu trzeba pisac jak jest i kazdy kto tam pracuje badz pracowal bd wiedzial. Kadra fałszywa tylko czekają kiedy ci nogę podłożyć kasa mierna premie ucinane przez pana S. Za wszystko mobbing
1
TenTypMes 2016-12-29 03:02
No tak tylko spróbuj wziac jeden dzien l4 i na tym dniu sie skonczy twoja kariera
2
TenTypMes 2016-12-29 03:16
Oj taaak mowa o panu M.T. fałszywy człowiek z sosnowca ktory poda ci reke a za plecami [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obrobi jak u kumpli tak i u kiera czy pana S.
Ehh szkoda gadac ...
1
Taki sobie gość 2016-12-29 10:24
No masz rację. Łysy to fałszywiec. U niego ma tylko dobrze ten kto używa wazeliny, a i to czasem nie daje efektu. Nawet swoim pupilom obrobi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za plecami. Sam byłem świadkiem. A stanowisko brygadzisty ma dlatego bo gość który został na nie wytypowany się nie zgodził na warunki jakie mu zaproponowano. No i nie chciał się szarpać z ludźmi (a wiadomo jacy pracują). Haski był ponoć w szoku że odmówił. A Pan Stopka to zaakceptował i tyle. No i został Łysy. A ci co go znają wiedzą jaki jest. Obrobi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nawet Haskiemu i Stopce. Za plecami oczywiście. To było ogólnie wiadome. Wtedy jeszcze pracowałem i byłem tego świadkiem. A gościa już nie ma. Był kumaty i sam po pewnym czasie się ponoć zwolnił. No takie fakty. Pozdrawiam.
3
Taki sobie gość 2016-12-30 21:40
Bardzo nieładnie.
Taki sobie gość 2017-01-29 00:44
Co jest? Forum zdechło? Dalej - pisać.
stopki stara 2017-02-07 16:33
Tomasz musisz forum podtrzymać :)
1
Taki sobie gość 2017-02-09 03:17
Ha,ha,ha. Jaki Tomasz? Napewno nie Tomasz. Znów podpucha. Narka.
4
Sławek 2017-02-28 22:37
Mobbing !!!!!!!!! Wykorzystywanie.!!!!!!!! Kto rozumny niech trzyma się z daleka!!!
1
Iwona 2017-03-16 12:05
Śledzicie aktualne oferty pracy do firmy? Znajdziecie je na stronie internetowej http://www.rosa.pl/Firma/Ogloszenia
Zamierzasz aplikować? Zostaw komentarz jeśli masz jakieś pytania do obecnych pracowników firmy. Postaramy się pomóc w znalezieniu odpowiedzi.
Stary pracownik 2017-04-30 07:50
Pytania do obecnych pracowników? Ha,ha,ha. Kto napisze prawdę? Podając swoje dane osobowe może jeszcze, co? Ha,ha,ha. Pani Iwono, wiadomo jakim działem się pani zajmuje szukając pracowników do pracy ale śmiem wątpić by miała pani pełny wgląd w sytuację jaka panuje wewnątrz firmy itp,itp. Jeśli to pani a zakładam że tak to wiem ze długo pani już w tej firmie pracuje i wiem że obiektywnych odpowiedzi nie będzie choćby z racji tego że prawdy pani nie może napisać. Także z racji zajmowanego stanowiska. Każdy kto jeszcze pracuje lub pracował w tej firmie trochę czasu i panią zna dobrze o tym wie. Bez urazy ale takie wpisy w poście są nie na miejscu.
Iwona 2017-05-05 12:47
@Stary pracownik nie jestem w żaden sposób związana z firmą ROSA. Tak jak możesz zobaczyć po najechaniu kursorem na mikrofon obok mojego imienia, jestem redaktorem serwisu gowork.pl i zależy mi między innymi na poznaniu firmy, tego jak się w niej pracuje oraz pomóc osobom szukającym tutaj informacji. Chętnie dowiem się też więcej na temat Twoich doświadczeń w firmie. Jak oceniasz ją jako pracodawcę?
Stary pracownik 2017-05-05 23:37
A to przepraszam. Imię takie samo jak pani która siedzi w biurze jednej z firm. Złe skojarzenie z mojej strony. A na mikrofon nigdy nie najechałem więc tu tez mój błąd. Najmocniej przepraszam. Co do firmy to przepracowałem kilka lat więc wystarczająco poznałem realia panujące w firmie. Większość już została opisana w wcześniejszych postach. Ja też się udzieliłem raz lub dwa. Prześledź posty, jest opisana cała prawda. Potwierdzam. Choć mnie tęż BOSS osobiście nie zaszkodził to jednak praca w firmie ma swoje minusy, powiem nawet więcej niż plusów. A ja do ułomków nie należałem, w końcu te kilka lat pracowałem. W odpowiednim czasie stwierdziłem że czas odejść bo nic się nie zmieniało na korzyść pracownika. I tyle. Najlepsze jest to że posty są czasem usuwane choć się nie przeklina, nie wypisuje nazwisk, i pisze zgodnie z prawdą co większość pracowników pracujących nawet teraz jeszcze w firmie może potwierdzić. Gdyby tylko chciała. Mój post też zostanie usunięty? Chyba nikt mi tego nie zrobi na 25 lecie firmy które dzisiaj jest tak hucznie obchodzone. Niech się kula firma, ja nikomu źle nie życzę. Pozdrawiam.
Boni 2017-05-08 10:39
Szkoda, że opinie na tym forum nie wyświetlają się od najnowszych bo trochę mętlik się robi jak się to czyta.

I jeszcze jedno słowo ode mnie. Znam firmę od lat. Może nie z własnego doświadczenia ale z opinii osób tam pracujących. I to pracujących kilka lat a nie kilka tygodni. I nasuwa mi się jedno zdanie: "Wszędzie lepiej, gdzie nas nie ma". Albo dla mniej kumatych wersja: "Cudze chwalicie, swego ne znacie". Może i szef wymagający, może i kierownicy wymagający... Ale gdzie tak nie jest? Opinie osób piszących tu odzwierciedlają ich stosunek do pracy. Dobry pracownik pracę sobie szanuje. Nawet ta ciężką. Nawet po godzinach. Bo się cieszy, że ma te godziny zapłacone. A jak pracownik do d...y to nawet na pracę polegającą na wciskaniu guzika będzie narzekał. Proste. A jak ktoś uważa, że jest źle to niech założy własną firmę i pociągnie te ćwierć wieku jak Pan Rosa. Niech pociągnie dłużej niż 2 lata. Zobaczymy co zaoferuje swoim pracownikom i jakim będzie szefem. Chcesz być doceniony to pokaż jakim jesteś wartościowym pracownikiem. Na ile firma może zyskać zatrudniając Ciebie. A nie narzekaj na prawo i lewo. W internecie każdy odważny.
Firmie i Panu Rosie życzę wszystkiego dobrego na te 25 lat! I samych "dobrych pracowników"! Resztą nie ma się co przejmować :-)
2
Stary pracownik 2017-05-09 01:08
Trochę masz racji. Ale nie we wszystkim. Z firmy odchodziły osoby także bardzo dobre w tym co robiły( mówiąc ogólnie fachowcy). Ja do najgorszych pracowników nie należałem i jak pracowałem to stosunek do pracy miałem raczej odpowiedni. Gdyby tak nie było to nie przepracowałbym tych kilku lat. Powód odejścia podałem w poprzednim poście. Tych osób trochę było. Nie mam na myśli LEWUSÓW bo tacy też byli. Ale byli WARTOŚCIOWI pracownicy i nie byli doceniani. Często podwyżkę większą dostawali ci co dobrze "smarowali" kierownictwo wazeliną. I nie neguję tego że pan Rosa nie ma głowy do interesów bo ma. To niezaprzeczalne. Ale sposób w jaki byli, są , i zapewne dalej będą traktowani pracownicy może nie wszyscy ale duża ich część(a to już zostało opisane) daje wiele do myślenia. Chodzi mi nie tylko o pracowników fizycznych ale także umysłowych. Więc jak nie znasz sprawy z własnego doświadczenia to racz się nie wypowiadać. Prześledź posty(od początku-wtedy nie będzie "mętliku") zapoznaj się o czym pisali ludzie i może wtedy będziesz trochę inaczej oceniał daną sytuację. Oczywiście nie wszyscy w firmie mają źle. Ale o tym też już było napisane. Ale skoro jesteś taki KOZAK to zostaw swoją aktualną pracę i przyjmij się do firmy. Po kilku kontaktach z BOSSEM zweryfikujesz swoje poglądy. Do tego trochę ruchu(czasem na świeżym powietrzu) przy załadunku słupów lub przy zawieszkach i po kilku latach jak twój kręgosłup Ci o sobie przypomni będziesz inaczej śpiewał. Ale nikt nie pisał że praca jest lekka. A wiele osób na kręgosłup już w firmie narzeka. Wiem bo mam kontakt także z niektórymi osobami. Więc zanim napiszesz to pomyśl. Było wielu wartościowych pracowników i już ich nie ma. Zamiast tego są Ukraińcy. Wielu narzeka na robotę ale nie robi nic by to zmienić. Nie mnie to oceniać ale powody dla których dalej pracują już kiedyś zostały opisane. I z tym się w pewnych kwestiach zgodzę. Zresztą inni pewnie też choć prawda nie zawsze jest wygodna. A co do firmy, niech się kreci. Ja nikomu źle nie życzę. Boss ma łeb do interesów to dlaczego ma mu się nie układać? i nie pisz że narzekam. Ja zmieniłem pracę na inną i jestem zadowolony. Co do faktów zaistniałych stwierdziłem jak było. Narzekać mogą ci co dalej pracują w firmie. Oby byli dobrzy pracownicy, tępakami nie ma się co przejmować ( takimi właśnie co rozsiewają ploty o wycieku kwasu, nie sprawdzą informacji a wypisują głupoty). A FIRMĘ można prowadzić w inny sposób. I wilk będzie syty i owca cała. Ale to moje zdanie. Nie każdy się musi z tym zgodzić.
Zostaw swoją opinię o ZHU ROSA, ZPSO ROSA - Tychy
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZHU ROSA, ZPSO ROSA