brak logo

ZHU ROSA, ZPSO ROSA

Tychy

Opinie o ZHU ROSA, ZPSO ROSA

Taki sobie gość 2016-08-10 10:59:52
Głupie trolle.
Melody 2016-08-15 18:34:27
Weź że chłopie daj se spokój bo czytanie twoich wpisów to już żenada. Jak Cię wywalili to przyjmij to z godnością a nie zasyfiaj pierdołami forum. Załóż se bloga z żalami. Każdy normalny facet idzie dalej i nie patrzy wstecz a tu się trafił filozof malo obiektywny który chce zbawic tyski rynek pracy i uchronic niejednego przed zyciowym bledem. Widocznie masz wielki sentyment do tej niedobrej firmy. Jak mi nie pasują warunki w każdej firmie to się zwalniam i szukam bez sentymentu czegoś lepszego. czlowiek chce sie czegos dowiedziec konkretnego a tu jeden tworzy 30 wpisow i wylewa zale. Pierdoły frustrata. Amen
1
Taki sobie gość 2016-08-16 19:26:49
"Melody" to twoje wpisy są ŻENADĄ. Ja już wyjaśniłem w swoich postach że mnie nikt w firmie ogólnie nie zaszkodził. Sama firma może i nie jest zła,jak się trafi na fajne stanowisko. Ale są jeszcze inne "aspekty" tej pracy( mowa o stanowiskach fizycznych-ale są też wyjątki) o których też pisałem. I nie tylko ja. I zwolniłem się sam człowieku. Znalazłem lepszą pracę. Bez sentymentu. I nie żalę się tylko opisuję FAKTY. Odbić ci piłeczkę? Niech każdy sobie sprawdzi jakie posty ty wypisywaleś.Raz żale,raz pochwały. Nie potrafisz napisać czy pracujesz czy starasz się o pracę,podpuszczasz innych i nic nie wnosisz do polemiki. Patrząc na to od kiedy piszesz posty to napiszę tak( oprócz tego że jesteś TROLLEM z IQ poniżej 10)-każdy normalny facet już dawno zastukał by do firmy i u źródła poznał warunki pracy. A Ty co? Chcesz się dowiedzieć czegoś konkretnego? Ha,ha,ha.Komu wystawiasz takie kity? Może jaki papier jest w kiblach? Twoje wpisy to nie są pierdoły? Niech sobie kto chce sprawdzi historię i poczyta twoje trollowskie wypociny.Żenada Melody,żenada. To kto tu jest frustratem,kto jest obiektywny? Nie mam sentymentu może kiedyś źle to określiłem,to raczej z posiadania dużej ilości wolnego czasu( taka teraz praca) daję wpisy. I nie zamierzam nikogo chronić przed błędami. Na nich się uczymy. Jak ktoś chce niech się zatrudni. Ja opisuję tylko FAKTY. Które inni też opisywali. Po to jest FORUM. I nie ja je zaśmiecam tylko tacy jak Ty i jeszcze kilku innych którzy piszą pod różnymi nikami. Taka prawda. Albo nie masz pracy i jej szukasz( z takim IQ będzie ciężko) albo siedzisz na jakiejś ciepłej miejscówce i czerpiesz przyjemność z mieszania na forum. To stwierdzą ludzie bez problemu którzy poczytają ten wątek od początku frajerze. Nie robisz na mnie wrażenia kołku. I tyle w temacie.
3
Taki sobie gość 2016-08-16 19:35:55
Czytaj post powyżej kolego. Nie zaśmiecam, to Fakty. Mam pracę... Lepszą, ciekawszą, z możliwością rozwoju( bez fizolstwa) No i lepiej płatną. Tak masz rację, nic mi nie możecie zrobić. Możecie pobluzgać bo chyba tylko na to was stać. Może jakieś SENSOWNE ARGUMENTY?
Melody 2016-08-16 20:26:55
Buahahaha. Aleś mnie rozbawił swoją pseudointelektualną bełkotliwą analizą panie pierdoło!!! Współczuje - masz problem człowieku !!! Hehehe i to duży. Zwróć się do specjalisty - to się leczy. Założe się że siedzisz teraz cały czas przy komputerze wpatrzony w monitor zastanawiając się kiedy Ci odpisze - w sumie mi sie nie chciało, ale tyle sie namęczyłeś i używałeś takich trudnych słów że nie moge sie powstrzymać. Trudno mi to przyjdzie ale zniżam poziom do Twojego. Tłumaczę Ci Panie skrzywdzony przez los - takie działanie charakteryzuje ludzi o stosunkowo niskiej samoocenie z zaburzeniami lękowymi i stanami depresyjnymi. Takie forum dla anonimowych nieudaczników jest jednym wyjściem by mogli poczuć się w miarę dowartościowani nie sięgając po zbyt mocne leki - bo jeżeli kogoś zainteresują Twoje wypociny to masz po co żyć. A teraz tak na poważnie panie zbawco tyskiego rynku pracy - Z niejednym takim filozofem jak ty robiłem i wcześniej czy później go wywalali z roboty bo non stop coś mu nie pasowało - z resztą to co piszesz "dużo czasu" - "taka praca" - albo oddaje profesje ochroniarza na parkingu, albo Twój stosunek do niej i że zamiast robić - kombinujesz i sie opierdzielasz - i jedno i drugie mi do ciebie pasuje. Cały problem panie "Taki sobie gość" jest tylko jest taki że za takich jak Ty muszę harować potem ja i inni. Ja sie w żadne trole nie bawie bo mi szkoda na to czasu - chce zmienić robote jak większość ludzi i interesuje mnie jasna i rzeczowa opinia - a obsesja jaką obserwuje w Twoich komentarzach nie spełnia definicji rzeczowości bo może wynikać z tego że miałeś tam ciepłe gniazdko do czasu aż ktoś Cie kopnął w chrabiowski zadek i stąd ta chorobliwa-obsesyjna aktywność. Teraz na siłę próbujesz zniechęcić wszystkich na około i wcale nie mam pewności że Twoje fakty są takie prawdziwe. Współczuje - ale tak jak pisałem Panie intelektualny - idź do specjalisty - zapisze Ci leki po których to minie - może wtedy będą mogli też wypowiedzieć się inni a ja czytając opinie będę mógł dowiedzieć się czegoś konkretnego. Trzymam kciuki za kuracje. Aha - żeby nie było - nie miej mi za złe jak już nie odpisze - zbieram sie do roboty - uczciwej i też rozwojowej!!
"Marny sobie gość' - co za gość !!! Szacun i narka
Taki sobie gość 2016-08-17 00:06:34
"Melody" z Ciebie jest mega OSIOŁ. Bawisz się w psychologa, więc to ty powinieneś udać się do lekarza - rozpoznanie - rozchwiana osobowość i wubujała samoocena. Nikt nie ma zamiaru błagać Cię na kolanach byś uwierzył w to co się pisze na forum. Teraz mam lepszą pracę niż miałem w ROSIE.Bez takiej jebaczki. I nikt nie musi za mnie pracować. A już na pewno Ty OSIOŁKU. Skoro definicja rzeczowości na forum Ci nie odpowiada Panie wyjebisty to wiedz że takiej nie szuka się na forach. Tam udziela się pewnych wskazówek dla zainteresowanych.Nie zniechęcam Cię. Jeśli jesteś TAK DOBRY to zapierdzielaj do ROSY na rozmowę kwalifikacyjną gdzie udzielą ci jasnych i rzeczowych informacji,przyjmij się, popracuj,a sam zweryfikujesz czy moje fakty są prawdziwe. I konkretne. Zbyt wielki zasób słów(intelektualnych) i brak zrozumienia czytanego tekstu z twojej strony wskazuje także na chorobę. Poczytaj i dowiedz się jaką panie psycholog. I nie posądzaj kogoś bo robisz dokładnie tak samo Panie wyjebisty. Tylko próbuję dojść dlaczego? I już się domyślam. Ale zachowam to dla siebie w przeciwieństwie do Ciebie. Powodzenia w pracy-życzę Ci byś się przyjął do Firmy. BOSS lubi takich mądrali.Popracuj dowiesz się dlaczego. Good Luck. P.S Nie siedzę cały czas przed komputerem. Mam włączone powiadomienie w smarcie. Odpisuję kiedy chcę. Żałosne hipotezy.
Taki sobie gość 2016-08-17 00:20:37
Krótko i rzeczowo by nie dawać pożywki takim jak " Melody". Telefon do firmy jest powszechnie dostępny. Zadzwoń lub idź do firmy i się dowiedz. Idzielą Ci na pewno rzeczowych i konkretnych informacji. Tak będzie wygodniej bo moje informacje są kwestionować.No to się porobiło.Powodzenia.
Taki sobie gość 2016-08-20 21:11:54
Maniek Ciebie też bawi taka zabawa na forum z trollowskimi wpisami? Odpuściłbyś sobie chłopie,bo każdy kto prześledzi historię wpisów do tego dojdzie. Szkoda pisania.
Taki sobie gość 2016-08-21 13:53:29
Dokładnie kolego. Popieram.
Taki sobie gość 2016-08-26 00:04:28
Najlepiej pomiń pisanie i dzwonienie i zasuwaj do firmy. Dowiesz się konkretnie co i jak. Good Luck.
Zaniepokojony 2016-08-31 11:38:34
Witam praca w firmie jest ciężka praca ale nie to jest najgorsze . Atmosfera jaka panuje jest często nie do zniesienia trzeba wykonywać pracę które często sprzeczne są z zasadami bhp. Jak chodźmy ostatni wypadek gdzie chłopak wpadł do basenu i ma ciężkie poparzenia nogi. Teraz po wszystkim osoba odpowiedzialna za to próbuje to zatuszować i wymigac z tego rzekomo nie wiedząc o braku podestów czy innych zabezpieczeniach pomimo tego że pracownik wykonywał w dany sposób prace na wyraźne polecenie " . Osoba bez kompetencji stosująca mobing w pracy tak naprawdę pomimo stanowiska dyrektora nie mający pojęcia o wielu aspektach poprawnej pracy . Z racji na Stopke odradzam pracy w tej firmie.
1
Mer 2016-09-02 07:40:19
Pracodawcę nie pseudo dyrektora już bardziej
1
stachu 2016-09-02 17:05:16
Stopka to pajac więcej ukraincow i bd więcej wypadków
3
Taki sobie gość 2016-09-03 09:02:43
"ara" w zasadzie też się z tobą zgodzę,jest tylko jedno małe ALE.Przykład idzie z góry. Boss goni kierowników,kierownicy pracowników a pracownicy drapią się między sobą.Tak to mniej więcej wygląda. Tam gdzie jest mobbbbing nigdy nie będzie dobrych relacji między pracownikami. Fajnie że inni o tych sprawach piszą.
1
Taki sobie gość 2016-09-04 09:54:47
Masz rację. U mnie teraz jest inaczej. Atmosferę w aktualnej pracy mam naprawdę OK. A w Rosie nikt się nie postawi. Już to było opisane także przez innych. Tam nie ma solidarności wsród pracowników. Może pomiędzy kilkoma osobnikami ale to znikome wyjątki. Tam jest taka atmosfera jak opisuje ją"Zaniepokojony". A tak z ciekawości... pracujesz tam? chcesz pracować? czy pracowałaś? Bo chyba kiedyś miałaś napisać. To chyba nie tajemnica,nie?
1
śmieszka 2016-09-13 12:07:18
Złożyłam podanie o prace. Bardzo miła Pani dzwoni do mnie z pytaniem ile chce zarabiać :D
Wreszcie nastał czas pracownika, myślę.
Ciekawe czy Rosę stać na mnie :D





1
Gruszka 2016-09-15 10:08:39
Może mnie w końcu uda się Wam otworzyć oczy na tą firmę. Jeżeli komuś odpowiada ciężka praca za 2000 zl bez premii którą tak podkreślają przy warunkach wynagrodzenia to gratuluję. Dyrektor zakładu Stopka ucina premię za wszystko, nawet jak się popatrzysz w sposób jaki mu nie pasuje i mydli oczy Prezesowi, który jak nie otworzy oczu to spowoduje, że przez tego niekompetentnegp człowieka z zakładu odejdą najlepsi fachowcy i zostanie Pani sekretara z IQ2. Nieroby i oszuści z których największym jest Stopka. NIE POLECAM!!!
2
Gruszka55 2016-09-15 10:09:52
Może mnie w końcu uda się Wam otworzyć oczy na tą firmę. Jeżeli komuś odpowiada ciężka praca za 2000 zl bez premii którą tak podkreślają przy warunkach wynagrodzenia to gratuluję. Dyrektor zakładu Stopka ucina premię za wszystko, nawet jak się popatrzysz w sposób jaki mu nie pasuje i mydli oczy Prezesowi, który jak nie otworzy oczu to spowoduje, że przez tego niekompetentnegp człowieka z zakładu odejdą najlepsi fachowcy i zostanie Pani sekretara z IQ2. Nieroby i oszuści z których największym jest Stopka. NIE POLECAM!!!
3
Taki sobie gość 2016-09-16 19:19:31
Grucha to ty? Bo nick taki jak ksywka gościa który tam pracował. Spoko był gość. Równy i zawsze uśmiechnięty. Tak jak ja. Szkoda bo mu się kręgosłup posypał na poważnie. I musiał się rozstać z Firmą. Zgadnijcie dlaczego mu się posypał?(prześledźcie posty to skumacie-było napisane). W każdym bądź razie gość pisze prawdę. Potwierdzam. Jak pracowałem to Stopka dopiero się przyjął i zaczynał mieszać. Z sekretarką też prawda - Ci co tam pracują wiedzą o kogo chodzi i wiedzą jak to wygląda. Nic się nie zmieniło. Tylko niech jakiś kretyn nie pisze że narzekam,tylko potwierdzam fakty. Grucha jak to ty to Pozdro.
Taki sobie gość 2016-09-16 19:27:26
Gościu nie pie........ol. Takich trolli nie potrzeba na forum. Jak się chcesz zabawić to idź sobie poukładać klocki jak ogarniesz a nie podpuszczasz innych. Twoje IQ jest niższe od tego sekretarki.Domyśl się jakie. Jakim trzeba by [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] by rajcowć się takimi wpisami.
melodyZ_2015r. 2016-09-17 17:52:52
Aktualne wpisy "melody" nie maja nic wspólnego z tą samą osoba która pisała pierwsze posty. Wpisy te zostaly usunięte a 6 lajków w 3 dni świadczyły o chyba o czymś_ prawdzie? Sam fakt usuniecia ich jest dowodem kontroli firmy nad wizerunkiem którym nie tylko ja gardzę. Dobra firma nie ma komentarzy, sama ilość wpisów tu mówi wiele i choć dla rosy to nie problem bo skprumpowac to on umiał by własnego ducha.
Taki sobie gość 2016-09-18 11:31:04
Ciekawe dlaczego nie usuwają moich postów?Opisuję fakty nie zawsze dobre dla firmy ale bynajmniej prawdziwe. Widać taka wola Admina. Pozdrawiam.
Taki sobie gość 2016-09-18 15:27:05
Dlaczego piszesz takie głupoty ARA? To czego można się spodziewać już dawno zostało opisane. Także przez innych użytkowników forum. A jak ktoś szuka pracy to chyba naturalne że interesuje się różnymi firmami których przecież na Tyskim rynku pracy nie pracuje. Jak zwykle piszesz to co wygodne dla Ciebie. Można to prześledzić w twoich wpisach.
Taki sobie gość 2016-09-18 18:23:51
Nie podpuszczaj Romuś,nie podpuszczaj pajacyku. Każdy wie jak jest. Takie wpisy śmierdzą trolllllem na kilometr. Ci co chcą i tak prześledzą wpisy i ich nie zbajerujesz. Takie z was trolle.
Taki sobie gość 2016-09-19 00:17:27
Nie ważne ile zarobisz tylko co musisz zrobić by to zarobić. A to już nie jest takie fajne. Oprócz tych kilku stanowisk o których pisałem wcześniej. No i część nad stołem a część pod stołem. Ale to już po tylu latach jest dla wszystkich wiadome. Może nie mam racji?
2
Taki sobie gość 2016-09-19 10:58:45
Kolego,po pierwsze nie narzekam. Po drugie kasa wcale nie jest taka fajna jeśli się zobaczy zakres pracy do wykonania, doda do tego traktowanie przez przełożonych no i atmosferę(sorry-nie ma atmosfery). Zdaję sobie doskonale sprawę że nie ma nic za darmo. Nie mam nic przeciwko nawałowi ciężkiej pracy. Ale chodzi o to w jakich warunkach ją wykonujesz. A to już zostało wielokrotnie opisane. Prześledź historię postów(nie jest tego tak dużo) bo mi się nie chce kolejny raz tego opisywać. Gruszka55 jako ostatni dosadnie to ujął. A jak nie wierzysz to się przyjmij do firmy (np.na zawieszki). Zapewniam że uwierzysz.I nie sugeruj się postami takich jak Romek czy Minik bo to goście którzy podpuszczają innych i mają z tego ubaw. Przeczytasz historię postów to sam do tego dojdziesz. Pozdrawiam.
1
Okokok 2016-09-24 10:26:07
Pisałem już że głupcy się na pracę w rosie anodowni rzucają? Ludzie niepotrafia prostej dokumentacji wypełnić ale do wannt z odpadkami po kwasie pełna oparów wejdą bez ochrony i to powszechna praktyka i tylko takich ludzi się trzyma bo za pracę w anodowni powinni placic tyle co górnikom wraz z zgłoszeniem do ZUSU praca warunkach szkpdliwych! Ludzie nie swiadomi, miasto nieświadome bo te zabazpoeczenia w zakladzie pic na wode w dodatku ludzie bez przeszkoleń, brak mechanikow. Totalna wiocha chaotyczna. Zastanawiam się jak mozna chronic ten zaklad!! Ostatni wyciek kwasu i opis w gazecie zdarzenia swiadczy o bronieniu tego wizerunku przez Rose i Dziube, w artykule nawet nie wymieniono nazwy firmy z ktorej kwas wyciekł! Korupcja, Nepotyzm.!
3
okokok 2016-09-28 22:33:09
czemu używasz czyjegoś niku! na wojnie tez ludzie dawali sobie radę, wiec może zastanow się w ciszy ile poleglo w rosie i za co! I dzie jest sprawiedliwość.
2
Były pracownik 2016-10-04 23:49:28
Dlaczego mój post o usuwaniu wpisów został wywalony? Przecież na nikogo nie bluzgałem i nie używałem brzydkich słów. Panie ADMIN troszkę nie ładnie to wygląda. To forum a forum jest po to by wyrażać opinie. Nawet te nie zawsze dobre. To pokazuje dobitnie na czyich jesteście usługach. I do jakiej bramki gracie. A ja napisałem prawdę.
Były pracownik 2016-10-05 21:34:13
Przyjmij się do firmy,popracuj a się przekonasz.
2
Były pracownik 2016-10-06 02:47:46
Zawsze było źle. W Z.U po stronie gdzie jest anodownia powinno się nosić odzież kwasoodporną. Tam jest trochę tych wanienek. Oczywiście nie wszystkie są z kwasem ale.... Wypadki już były. Jeden na samym początku. Dwoje ludzi zostało poparzonych. Trzeba było widzieć te akcje. Gdyby mieli odpowiednie ubrania( bo powinni mieć) było by to zminimalizowane. Teraz niedawno też gość się tam troszkę " wygrzał".Ale jak to było już przez kogoś napisane - ludzie nie potrafią wypełnić prostych papierów a cisnąć się do wanien z tymi specyfikami. No i prawda jest taka że ich do tego gonią a ciuchów nie ma dla wszystkich. " [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na" prawda. Może tak nie jest?
Były pracownik 2016-10-06 09:59:56
Sorry ale dlaczego mnie o to pytasz? To nie moja brocha. Ja tylko napisałem jak było, jak jest i jak będzie prawdopodobnie. Gościowi od BHP ( RUDY RYDZ- WSZYSCY WIEDZĄ O KOGO CHODZI I WIEDZĄ JAKI ON JEST) nie ma co o tym mówić. On dobrze wie. Ale on łazi po chali i dowala się jak ktoś ma podwinięte nogawki lub nie ma kevlarów na łapach lub do innej pierdoły. A nie zajmie się tym co ważne. TAKIE BHP. Nadzór? Jaki nadzór? Tam rządzi Stachu a nie jakiś nadzór(może nie mam racji?) A to jak rządzi było już opisane. Co jeszcze chcesz się dowiedzieć?
4
Taki sobie gość 2016-10-06 11:03:53
Prawdę piszesz. Ale o tym wiedzą Ci co tam pracują lub pracowali. I nie daj się wypuścić TROLLOM. Będą próbowali Cię sprowokować. Pozdro.
Taki sobie gość 2016-10-07 02:37:42
Pustynny Troll z ciebie. A wiesz dlaczego pustynny? Bo najbardziej tępe i głupie trolle są odseparowane od swojego gatunku i lądują na pustyni. Ogarniasz? Pewnie nie ale jak się pochodzi z pustyni... Jak są głupie wpisy to będą i wesołe. Dlaczego nie. Pośmiejmy się.
copperfield 2016-10-14 16:24:05
Dostalem oferte na pomocnika szlifierza na Strefowej,warto za 17pln?h
copperfield 2016-10-14 23:54:58
Tak ale hmm podobno trzeba sie nadzwigac i ktos tu kiedys napisal ze poparzyc.Warto tracic zdrowie bo wiem ze kregoslup kiedys moze wysiasc....
Taki sobie gość 2016-10-15 07:49:39
Brutto czy Netto? Chyba raczej Brutto... Stawka może i ok, ale jak to już kiedyś opisał ktoś inny jest trochę dźwigania ( zwłaszcza jak są DOŁY SAL,MAL), no i łapki też można podpiec jak się nie uważa bo stożki schodzą ze szlifierki cieplutkie, he,he. Jeśli to praca na Szlifierkach oczywiście. Wszystko zależy od twoich predyspozycji i podejścia do pracy. Pracuję teraz z gościem który robił na Szlifierkach i sobie chwalił. Zawsze możesz spróbować.Co do innych aspektów tej pracy to prześledź posty - trochę jest napisane. Tak więc kolego powodzenia. Do trolli - nie piszcie że zniechęcam kogoś do pracy,każdy ma swoją głowę i sam sobie niech decyduje.
1
Jom 2016-10-17 17:53:55
Wiesz co, mi się wydaje, że raczej Netto bo jak czytam o tym jakie są stawki to jest moim zdaniem dobra i godna kasa, co do noszenia to nie wiem, no jest go trochę, ale taka branża i nie zmienisz nic.
Obserwator 2016-10-24 23:07:37
Znowu posty usunięte. Na dwóch stronach wpisy praktycznie od taki sobie gość. Widać że wymieniał uwagi z innymi ale inne posty usunięte. I trochę dziwnie to wygląda jakby tylko on pisał. Zresztą kilka jego postów też nie ma. Śledzę forum. Jaki cel ma w tym Admin? Nieładnie i niewiarygodnie to wygląda. Widać GO WORK jest na usługach. No i co panie Admin? Mój post też obetniesz(cenzura) albo wywalić? Miałem was za lepsze forum, ale sami pokazujące myślacym na co was stać. Łapka w DÓŁ.
2
Były pracownik 2016-11-05 21:08:59
Hej,no co jest? Forum umarło? Nie wierzę że nikt nie pisze. Pytanie czy zablokował je Admin czy Staszek. Bo posty powywalane. Ale to chyba widać. Czekam na info. Jazda.
Były pracownik 2016-11-08 20:49:19
GO WORK schodzi na psy. Dlaczego panie Admin wywala się posty nieszkodliwe? Mój ostatni taki był. No chyba że chodzi o to że napisałem o wywalaniu postów i sprzedajności. Po co takie zagrywki,co? Przecież ludzie mają głowy i potrafią myśleć. Widzą jakie posty wywalacie. A to świadczy tylko o was. Po prostu WSTYD. Łapka w dół.
melody. 2016-11-30 20:56:02
czyż by Paweł stopka był największą szkoda w tym zakładzie od początku istnienia? Co Rosa w nim widzi? Czy on dupczy kogoś z rodziny czy sam sie daje [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
pracownik 2016-12-03 22:43:29
Nie poprawiaj sobie reputcji, jesteś gamoniem, kłamią i kapusiem, gdyby S. Rosa cię nie p i e r d o l i ł to byś miał samo ocenę jak wystraszony Jaś Fasola.
pracownil 2016-12-03 22:46:55
a ty chodzisz jak dumny idiota.
Taki sobie gość 2016-12-03 22:58:08
Do kogo takie brzydkie słowa? Bo dwa ostatnie posty jakby były pisane na lekkiej bańce...
nowicjusz 2016-12-04 07:58:03
Większości wam trzeba wszystko dokładnie palcem pokazywać i to dwa razy, dlatego nic nie kumacie.
Za pewne miało to tak wygladac:
"Nie poprawiaj sobie reputcji, jesteś gamoniem, kłamią i kapusiem, gdyby S. Rosa cię nie p i e r d o l i ł to byś miał samo ocenę jak wystraszony Jaś Fasola, a ty P. S. chodzsz jak dumny debil. "
Taki sobie gość 2016-12-04 12:47:07
Dalej to tak bez składu i ładu jest napisane. I nie wiem po co takie wpisy ktoś robi? Popatrzcie sami jak piszecie: bez liter na końcu, bez logiki, jak dzieci lub jak ktoś kto się nawalił. Ktoś kto czyta musi się domyślać. Ja zakumam ale nie wszyscy kulawą. A jak wygląda to widać.
Taki sobie gość 2016-12-04 12:49:25
Ja zakumam ale nie wszyscy "kumają" -ZONK. Sorry.
IP MAC 2016-12-04 14:54:57
Za pewne gdyby goWork nie w p i e r d a l a ł się w nie swoje sprawy nie był stronniczy (za pewne przekupny) nie usuwał wpisów i umieszczał IP lub MAC urządzeń z których się pisze zamiast aktualnego bez sensownego podpisu były by owiele wiekrzy porzadek! Ani wlsciciele firm ani użytkownicy nie są zadowoleni z tego gówna jakim jest GO WORK.
Taki sobie gość 2016-12-04 17:33:41
Masz rację, ale nie mogą tego zrobić bo to niezgodne z Ustawą o Ochronie Danych Osobowych. Więc pies pogrzebany. Ale wystarczy nie bluzgać i opisywać fakty i powinno być ok. Choć GO WORK i tak ingeruje we wpisy.
Zostaw swoją opinię o ZHU ROSA, ZPSO ROSA - Tychy
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZHU ROSA, ZPSO ROSA