Zakład Produkcyjny „Wesem”

Wieliczka

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 186 ocen.

Opinie o Zakład Produkcyjny „Wesem”

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Produkcyjny „Wesem”

Baczny obserwator

Dramat i jeszcze raz dramat!!!!Pseudo firma zarobki tragiczne na początek 1900zł maksymalnie 2100zł po 20 latach!!!Naprawdę szkoda czasu,zero szans na lepsze pieniądze i rozwój.Jednym słowem porażka!!!

taki sobie
@Baczny obserwator 23.02.2018 12:35

Najgorsze jest to ze praktycznie kazda firemka jest taka sama zarobki od 1600 do 2500 bez szans na jakikolwiek rozwoj. Zarobisz wiecej jak dymasz na budowie albo na 3 zmiany. Robol w tym kraju ma pieklo i ciagle narzekanie Januszy biznesu ze ledwo wyszedl ma czysto. Jedyna opcja to wyjazd za granice Poki bedziemy sie godzic na takie traktowanie zawsze tak bedzie oni sie nam smieja w twarz musimy walczyc o swoje bo zawsze tak bedzie. To nie jest tak ze oni nie maja pieniedzy. Janusze zawsze beda skamlec ze malo i malo tylko zawsze wszystko odbywa sie naszym kosztem

WESEM

Opinie bardzo przesadzone. Żyjemy w Polsce, więc nie można oczekiwać cudów jeśli chodzi o zarobki. Firma zarządzana we wzorcowy sposób, wiele międzynarodowych laurów i wyróżnień. Dodatkowo ciągły rozwój i poprawa warunków pracy. Niektórzy by chyba chcieli zarabiać jak w zachodnich krajach co jest niemożliwe. Całe szczęście, że są jeszcze normalni pracownicy. Pozdrawiam.

Niunia
@Sprawiedliwy 08.01.2018 08:31

Ty śledziu nie podszywaj się pod innych koniec kropka.

Taki sobie
@Sprawiedliwy 08.01.2018 08:31

Dziwnym trafem wszyscy którzy odeszli z tej firmy mają lepszą pracę i lepiej płatną, pewnie jesteś nieszczęśliwym człowiekiem skoro obrażasz innych,i siedzisz w tej firmie użalajac się nad sobą ,

Taki ktoś

Nie polecam tej firmy. (usunięte przez administratora) na kółkach! A ten co pisze o podwyżkach to musiał osobiście dużo dostać albo jest (usunięte przez administratora) Haha

Optymistycznie

Nowy rok i odrazu zaczely sie podwyzki od stycznia dla kazdego pracownika plus kolejne dla wyróżniających sie i mających odpowiedzialne stanowiska.Sporo nowych młodych i ambitnych pracowników.Idzie ku lepszemu i oby tak dalej.Owszem jest troche niezadowolonych pracowników ale tacy sie wszedzie znajdą.Generalnie polecam,warunki do pracy dobre i firma nie oszczedza na tym by zapewnic pracownikoi jak najlepsze warunki.

Szczery pracownik
@Optymistycznie 30.01.2018 16:01

Podwyżki????72 złote na rękę,jeśli się nie rozchorujesz-śmiech na sali!!!Nowi pracownicy z łapanki,firma leci na ilość nie na jakość.Wytrzymują średnio kilka dni dopóki nie usłysza o zarobkach i ścieżce kariery.Szkoda czasu i nerwów.

Optymista
@Optymistycznie 30.01.2018 16:01

Ja również polecam :)

Szczery pracownik

Nowy rok i podwyżki????ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha

Harry Potter

Najgorsza firma w jakiej miałem nieprzyjemność pracować. Żenada, omijajcie szerokim łukiem.

Waldi

Słyszałem , że firma ma opinię bardzo dobrego pracodawcy. Jeśli komuś nie odpowiada praca to niech ją zmieni i nie narzeka.

Szczery pracownik
@Waldi 23.01.2018 19:18

Puknij się w łeb cymbale!!!!

Puknij się i Ty :)
@Szczery pracownik 23.01.2018 23:01

Cymbał jest tu tylko jeden i ciągle wypisuje głupoty, które nie warto czytać :)

Szczery pracownik

Nowy rok nie przyniósł żadnych podwyżek płac.Nie jestem zbytnio zdziwiony bo to było do przewidzenia.Nikt o zdrowych zmysłach nie traktuje dodatek frekfencyjny w wysokości 100 zł brutto ???????????? jako podwyżkę.Firma strzeliła sobie w kolano,rzucając te ogromne pieniądze pracownikom ????????????.Ten żałosny dodatek zmotywuje ludzi do ciężkiej pracy (raczej do szukania nowej )Dziwnym trafem w innych firmach ludzie dostali od 200 do 300 zł netto podwyżki z początkiem roku.Pracownicy firmy Wesem sami muszą sobie odpowiedzieć na pytanie czy jest sens dalej pracować w tej firmie pozdrawiam myślących.

taki sobie
@Szczery pracownik 06.01.2018 20:50

Masakra po co wy siedzicie w tej firmie. Moj kumpel wrocil po kilku latach pracy z Angli do Polski. Wyslal w jedym dniu 5 cv i w nastepnym dniu mial tel od wszystkich pracodawcow z zaproszeniem na rozmowe. Poszedl na 4 i propozycje jakie padaly to od 3200 brutto do 4500 brutto na poczatek plus premie i nadgodziny. Wiec czemu nie szukacie pracy gdzie indziej wejdzcie na indeed i zobaczcie ile tam jest ofert nawet w tej strefie malo kto daje ponizej 3000 brutto

ktos

Ale ta firma jest slaba. Bardzo slaba. Tragiczna. Ciezko to w ogole nazwac firma. To jest wstyd dla POLSKIEJ gospodarki i dla POLSKIEGO dziedzictwa!!!

Szczery pracownik

Negatywne opinie nie biorą się z powietrza.Firma kompletnie bez przyszlośći pod względem rozwoju personalnego i lepszych zarobków.Dla ludzi których satysfakcjonuje wegetacja miejsce wręcz idealne,ponieważ szans na lepsze zarobki nie ma i nigdy nie będzie.Firma nie ma kompletnie żadnego pomyslu na polepszenie bytu swoich pracowników.Wiadomo jak to dziala,ludzie nie docenieni w pracy finansowo, nie angażują się w stu procentach.Może ten wpis da do myślenia Dyrekcji zakladu,żeby wymagać od pracowników wydajniejszej pracy trzeba dać coś od siebie.Niestety bronią się rękami i nogami przed podwyższeniem pensji a to jest droga do nikąd.Pozdrawiam.

Szczery pracownik
@Łukasz 11.12.2017 23:22

2200 to za dużo 2100 po 20 latach jest ok.!!!!!!!!!!!!!!

ktoś
@Szczery pracownik 07.12.2017 15:45

narzekacie i dalej tam tyracie anonimowo każdy odważny nie rozumiem nikt nikogo na siłę nie trzyma,drzwi otwarte

Szczery pracownik

Jest jeden gość w zakładzie w Niepołomicach który mógł by coś zmienić w relacjach pracownicy- dyrekcja i walczyć o polepszenie warunków pracy i płacy!!!!

Majster
@Szczery pracownik 09.12.2017 22:40

Bardzo prosimy o inicjały tego jedynego który potrafi coś załatwić

Majster nad majstrami
@Majster 13.12.2017 19:35

Nie ma takiego. Każdy sam sobie rzepkę skrobie :)

Kozak

A ja pozdrawiam nasze Panie z Niepołomic, które kształtem. mówią CARPE DIEM Bonaparte

ex pracownik

jak dyrekcja zakładu dorobi się jachtu i prywatnego samolotu i nie będzie miała co już robić z pieniązkami to jest szansa na pomyslenie o pracownikach i podwyżkach dla nich dlatego trzymajmy za nich kciuki i cierpliwie czekajmy na lepsze czasy które w tej firmie nie nastapią :)

Szczery pracownik

Z całym szacunkiem dla Kominka,jest zawalony robotą nie nadaje się na przedstawiciela załogi,a Darek jego zastępca człowiek kłótliwy i bez większego polotu.Proponuje wybrać nowego przedstawiciela załogi,człowieka inteligientnego,który potrafi coś zrobić, coś z niczego czyli polepszyć byt pracownika.Proponuje nowe wybory na przedstawiciela załogi!!!!!!

Judasz
@Szczery pracownik 09.12.2017 23:25

Nie nadaje to się pan Krzysztof H. na zarządzanie firmą w Niepołomicach. W moim krótkim pobycie w firmie przyjechał na max 5 h. Posiedział na laptopie, pospacerował i to tyle. Czasem jeszcze naprawiał swoje auto z kolegami. A Krzysiek K. robi wszystko jak należy, organizuje prace według najlepszej wydajności pracy i jakości wykonania. A na 2 i 3 zmianie nie ma żadnego brygadzisty bo im godziny prac nie pasują. Na miejscu KK poszedłbym do innej firmy (dostał by dużo lepsze pieniażki za taką odpowiedzialność i kierowanie załogą). Jeszcze wspomnę o 3 zmianie i super dodatku 40 zł za 5 dni w tygodniu i wynagrodzeniu z pod stołu za soboty na czarno. Inspekcja pracy powinna sie tym zainteresowac.

Życzliwy
@Judasz 11.12.2017 22:52

Jest więcej naiwnych , nie tylko KK , MN to już całkiem daje się kiwać.Pozdrawiam chłopaki, sorki ale taka prawda.

Karolina

Nie polecam firmy Wesem.Pracownicy ciągle narzekają na pieniądze.Ludzie którzy pracują po 20 lat zarabiają 2100 na rękę, ekspedientki i sprzątaczki w sklepach zarabiają więcej .Szkoda czasu marnować na firmę Wesem.

Prawdziwy Przemek
@Karolina 10.11.2017 21:32

Potwierdzam. 100% info. Na start w innych firmach dają wiecej $, ale jak widac pracownicy boją sie zmian na lepsze.

Przemek

Pracowałem w tej chorej firmie,pieniądze śmieszne.

Prawdziwy Przemek
@Przemek 09.11.2017 13:38

to nie ja pisałem ale potwierdzam, pieniądze strasznie słabe. Pracowałem tak jak płacą, czyli mało. Pozdrawiam Komina w porządku gosć (ps. gdzie moje 20 ?).

Szczery pracownik

Praca uszlachetnia człowieka,jeśli godnie zarabia,jeśli nie staje się niewolnikiem........

:-)

Jak sie ludziom nie podoba to powinni sie zwolnić pracy nie brakuje .

Święty Mikołaj
@:-) 06.12.2017 16:35

Brak im odwagi albo wiedzą że się nie nadają do innej pracy. Myślę że to drugie jest najbardziej trafne :)

Jarek
@Święty Mikołaj 06.12.2017 20:26

Nie obrażaj Św. Mikołaia, podpisz Św. Krzysztof bo przecież jesteś osobą prawdomówną i słowo u cb. jest Święte.Czy mam racje ?

Z3

A kuku

Marek

Slaba firma - nic wiecej do dodania nie mam.

Szkoda słów

Nikt nic nie piszę bo wszystko już napisane wyżej w komentarzach. Szkoda pisać i palce psuć. Jak by nie to że połowa ludzi się zwolniła to by było jak było i to dało wam to po du.p.i.e.

burza

nic nie piszecie ??!! tak wspaniale jest w WESEMIE??!! na pewno sprawiedliwe wynagrodzenie za soboty to sprawilo!!!!!

Tomek

Bardzo dobra firma. Polecam.

Moniek

Szef nadpobudliwy nerwus, drze gębę bo inaczej nie potrafi.

Taki żarcik

Czym się różni balkon od pracownika wrsemu? Balkon jest w stanie utrzymać rodzine cztero osobową:-P

bolek

Witam , jak się można przyjąć do tej firmy ?skoro nigdy nie ma przyjęć

Zawsze pozytywnie
@bolek 08.01.2017 20:57

Weż nie pierdol uśmiechnij się i żyj.

Nick

No to uciekajta ludzie!! Na razie duzo gadania, a malo czynow! Smiech na sali!

Kobra star

I znów biedaki się ośmieszyły dając ludziom jałmużnę na święta ito za cały rok pracy dla nich żenada i wstyd trzeba uciekać z tej firmy bo kolchoz.

anonim

(usunięte przez administratora)

prawda wyjdzie

Gdzieś już słyszałem ten tekst na zakładzie w Wieliczce "Skończ pitolić" wypowiada go jedna z ciągle pracujących tam osób !!! Niech sobie tylko przypomnę kim on jest !!!

Będę wdzięczny za lajka

Obiektywnie patrząc dużo więcej lajków jest pod negatywnymi opiniami więc to chyba o czymś świadczy, a Żyd zawsze będzie Żydem, woli kupić furę zamiast analizować wypłaty w górę,myślę że jest na to prosty sposób - Jak cię cenią tak pracuj ŁOSIU!!!!!!

Pozytywny

Witam,dużo nieprzychylnych komentarzy jest na temat firmy Wesem,większość klamliwych niezgodnych z prawdą.Zarobki Polskie realia,cudów nie można wymagać, wypłata zawsze na czas atmosfera jest ok.Ludzie którym nie chce się pracować zawsze będą nazekac.Pozdrawiam normalnych.

ZP
@Normalny 18.11.2016 16:49

Przelewaj łzy gdzieś indziej i daj spokój ludziom pracującym w tej firmie. Powodzenia.

?
@ZP 18.11.2016 20:30

Nic nie zmienisz tymi wpisami,każdy wie z kim ma do czynienia.Mądrzejszy musi ustąpić

Niko

Na plus idzie? Chyba ktoś tu żarty sobie robi dla nich to plus a co ludzie z tego mają oprócz wyzwisk od szefa? Kolejny fachowiec złożył wypowiedzenie ito w trybie natychmiastowym! Powiedział dosyć mobingu I wyzwisk itd. , idzie do uczciwego pracodawcy pracodawcy . A to nie jest koniec zwolnień pójdą następni do innych firm gdzie się ludzi szanuje bo ci szefowie się nigdy nie zmienia to taka natura . Pracownik z 20 letnim stażem pracy.

Niko
@Były pracownik 14.10.2016 20:23

A wracając do podwyżek to w Niepołomicach o tym kto ma dostać i ile to decydowały główny donosiciel i konfident Piotr M. To jego zasługą jest kto dostał a kto nie . Może się szef główny tym zajmie a nie zostawia tego młodemu niedoświadczonemu synowi któremu Piotr mówi co chce

Były pracownik z ''Niepołomic''
@Niko 15.10.2016 08:57

''Jak sobie pościelą tak się wyśpią'' Następne dwie osoby złożą wypowiedzenia,już nie długo i na pewno będą mieli problem,bo na tym dziale nie będzie miał już kto pracować.''Chemik'' sprowadzając ''piotra''szczelił sobie samobója,bo to jest niezła gnida.

Krzysiek

Na plus idzie to ze wprowadzajom nowe nowinki technologiczne i rozne systemy informatyczne

Burza

Moja kolezanka pracuje w Biedronce od dwoch miesiecy i na start dostala 2 tys!!! Nie pracuje na noce !!!

tag naruto miro sawa
@Burza 26.07.2016 20:42

Witam ,tu nie trzeba przytaczać 'biedronki', Moja opinia jest taka że w każdym zakątku naszego kraju i połowy EUROPY UNI ,-CAŁE UNI - zarobicie więcej ., A nawiasem mówiąc i szefostwo o tym dobrze wie że ten zakład pracy tylko jeszcze istnieje bo jest w Wieliczka I Ludziska z ościennych miejscowości mają blisko do pracy. D.M.T Haj..... czemu się nie przeniesiecie z produkcją do Niepołomic co obiecujecie od wielu lat nam i sąsiadom z ul.Grottgera .,(bo tam jest strefa ekonomiczna )"- tam sam pan " Portier"- "CIEĆ "-na bramie zarabia więcej i nic nie robi w każdej firmie tam istniejącej,. -Pozdrawiam Pana MICHAŁA i nikogo więcej>

TERAZ POLSKA

Tuhaj-Bej się rozsierdził!!!! -

Pracownik Wesemu

Firma Wesem produkowała kiedyś produkty wysokiej jakości dbała o klienta. Kontrolował produkcję i jakość. Obecnie zeszła do obecnych standardów czyli aby wyprodukować byle co. Wiem bo pracowałem dla nich w czasach kiedy istniała jakość i szacunek. Poznałem szefa Mariana jak dbał o ludzi i produkt . W miarę upływu czasu aż szkoda patrzeć jak upada firma. Jakość dno, kiedy tam pracowałem najmniejsza skaza odrzucała produkt, obecnie każdy błąd produkcyjny jest przepuszczany. W końcu jakoś to będzie na 1000 produktów reklamacji będzie może % istny zysk. Pracownicy traktowani są jak szmaty które można wymienić. Obecna kadra pracownicza to osoby bez wykształcenia zawodowego, dla tego jest poniewierana. Firma Wesem ma taką politykę zatrudnimy, nauczymy i będzie z nami. Co do Tomka Hajduka uważam że gość ma wiedzę i traktuje ludzi w porządku ale jego przełożony to Dupek który nie szanuje nikogo i on rządzi. Najmłodszy syn czyli Krzysiek podał się do Tatusia i nikogo nie szanuje. Oprócz tego uważa się za najmądrzejszego chociaż nic nie ummie a zwłaszcza pracować. Jak by mu kazać wykonać pracę wykonywane przez nas to koleś by nie wydolił 5 min. Od lat firma Wesem się toczy w dół teraz jest tylko jedna kwestia, czy zaczną traktować klientów oraz pracowników z szacunkiem i powrócą na drogę którą wytyczył pan Michał. Czas Pokaże. P.S W Wesemie Szef wszytko wie bo ma konfidentów którzy donoszą. Kto jest konfidentem ?? Odpowiedz jest prosta osoby które się prawie nic nie robią i choćby popełniły błąd są bezpieczne a wszyscy inni są winni.

Zorro

Daj że już spokój z tymi szczęśliwymi pracownikami w firmie Wesem .przestań pisać bzdury bo tymi "wspaniałymi " oczywiście dla Ciebie wpisami wkładasz kij w mrowisko , ! Kto niby jest szczęśliwy ? Zarobki dobre ? Żyj za to .byś zdechł z głodu ,lepiej nie wypowiadaj się bo firma na tym tylko straci a nic nie zyska .Nie bądź śmieszny

Batman

Nikt nie neguje jakości wyrobów ani fachowości prawników ale kompetencja "K " i kultura sposób traktowania ludzi to tragedia. A za taką pensje dałbym ci wyżyć i utrzymać rodzinę . Dyrektorze .

ktsgitkw

Moja opinia o firmie wcale nie jest odosobniona, podobnie jak ja myślą też inni. Tutaj wpis na google jednego z pracowników: "Dają radę każdemu zamówieniu. Mają specjalistów i maszyny, oraz oprogramowanie i fachowców z długim stażem. Reflektory i lampy nie mają dla nich tajemnic. Polecam Zadowolony pracownik." Jak widziecie jest dużo zadowolonych ludzi, szczęśliwych, że mają satysfakcjonującą, stabilną, dobrze płatną prace w rozwijającej się firmie. Polecam!

Pracownik Wesemu
@K.Lisowski 21.07.2016 10:16

K.Lisowski Nie obrażając K.Lisowskiego który jest przydupasem szefów. Nie zdobył pracy składając CV tylko mamusia i tatuś znali szefów co mu dało pracę. Po za tym panie K. Lisowski nie zaczynałeś jak śmieć tylko jak znajomy.

Pracownik Wesemu
@ktsgitkw 19.07.2016 17:23

Doświadczonych pracowników to oni zwalniają a na ich miejsce są zatrudniani tańsi, czyli młodzi bez doświadczenia. Są szybko przyuczani aby wykonywać produkt . Jedyne osoby które się trzymają to konfidenci. Jak byś zobaczył produkty z 5 lat wstecz to była jakość obecnie to co traktowaliśmy za odrzut jest przepuszczane. Jeśli uważacie to za postęp to powodzenia

Kto zabrał mój ser

Zostanie konfident piotruś,ale kogo będzie pod..... ? i już oleje go syn szefa.Powodzenia panowie, ta droga prowadzi do nikąd.

Chuck Norris

No chyba coś nie tak, skoro brygadzista musi ogarnąć wszystko przy pensji 2500 brutto. Czyż nie za duże wymagania przy takiej pensji? Nikt się nie zgodzi na takie rypanie mając na utrzymaniu rodzinę.. Więc pozostaje szukać innej pracy. Kwestia czasu, aż wszyscy najlepsi pracownicy się pozwalniają i zostaną młodzi, których trzeba szkolić, ale z tym to już niech radzi sobie szefostwo. Albo niech zatrudnią Ukraińców i zobaczymy co wtedy pokażą. Ha ha ha :D

ktsgitkw

Nie rozumiem dlaczego jestem atakowany za wyrażenie swojej opinii. Każdy ma prawo do wyrażenia swojego zdania, ale można to robić w bardziej cywilizowany sposób. Ja jestem zadowolony z warunków pracy i z atmosfery panującej w firmie. Płaca też jest dobra! Oczywiście każdy chciałby zarabiać jak najwięcej, ale w wielu firmach jest o wiele gorzej. Nic nie mogę zarzucić szefostwu, które stara się, aby nasza firma cały czas się rozwijała. Ja z całego serca polecam WESEM!

Tolek Banan i Reszta
@ktsgitkw 16.07.2016 09:40

Czego nie rozumiesz tego ze punkt widzenia prawników jest inny od twojego Dyrektorze K. ? Wszystkie opinie negatywne to twoja zasługa i szefostwa zrozum polak to nie chińczyk ! A nawet oni się buntują, Naucz się ludzi szanować bo to będzie świadczyć o twojej dojrzałości i wychowaniu .

Smerf
@ktsgitkw 16.07.2016 09:40

Owszem warunki pracy nie najgorsze klimatyzowane pomieszczenia, chociaz niestety nie wszystkie , płaca podobna do innych firm poza (Brygadzistami co nic z tego nie maja za ich funkcje) trzeba zacząc o nich dbać bo jest mało konkretnych ludzi na zakladzie którzy tak naprawdę ogarniaja produkcje , jeżeli oni sie zwolnia to produkcja leży ... . W innych firmach pracownik nie musi pojąc tak dużego asortymentu co u nas . Szkoda że coraz wiecej konkretnych ludzi odchodzi z zakładu to , nie wróżyto świetlanej przyszłości , a świadczy tylko o atmosferze panującej w firmie . Co do jakosci produktów tutaj nikt nie podważa a co za tym idzie coraz wiecej zamówień braku przestojów co miało miejsce w poprzednich latach , ale to nie równoważy sie z wynagrodzeniami dla ludzi , powinny być chociaz jakieś roczne premie jak towar dobrze idzie inaczej jakby była bieda z zamowieniami każdy by to zrozumiał jak nie ma z czego . Na nowych dobrych pracowników cieżko liczyć wiekszość młody nie chce robić na produkcji . Takich 2 świrów jak tacy sami raczej już nie mamy co liczyć goście którzy na 101% dosłownie oddawali się zakładowi zawsze pomogli doradzili nie raz lepiej było ich nawet zapytać co i jak jak kadry kierowniczej . Jak już tacy ludzie odchodza jak i ludzie z niepołomic to nie jest dobrze niedługo wszyscy bedziemy mogli sobie szuakac nowej pracy ......

Ostatnia nadzieja.

Jak by wypłaty nie były na czas to gwarantuje ze kolejna fala wypowiedzen. Była by a co i tak z 1/3 Załogi się zwolniła a podwyżki planowane by ludzi zatrzymać to wiadome bo robić nie miał by kto a fali ochotników do pracy nie ma. Nie zgłosi się nikt do rzecznika tylko lepiej się zwolnić poszukać lepszej pracy. By zdrowia nie stracić. Jest kolezenstwo na działach i jest też konfident który co usłyszy leci i donosi czy to prawda czy nie i miesza. Nawet za to dostał 500+. Ps. Jak nad człowiekiem który wykonuje swoją pracę stroi ktoś z stoperem i czas start potem czas stop i oblicza mu się norme aż chce się pracować co wiadome na pewno będzie przez 8h tak samo super wydajny i normę z super zadowoleniem będzie robić. Tyle lat nie było zwolnień tyle lat brak negatywnego komentarza cos chyba teraz nie tak skoro tak jest obecnie?? Kiedyś ludzie byli dumni ze pracują w firmie Wesem. Pracodawca chce dla pracowników to i pracownik się stara. Czasem pasowalo by powiedzieć słuchajcie dobra robotę zrobiliście juz inaczej.

brawo ja

Są zalety tej firmy pensja na czas wypłacana , basen jest dla pracowników za darmo, co roku piknik dla rodzin pracowników , pracownicy w firmie się szanują, na działach jest koleżeństwo, Są prowadzone rozmowy o podniesieniu wypłat. A jak ktoś jest źle traktowany lub uważa, że przełożony go źle traktuje to powinien zwrócić się do rzecznika.

Gargamel

jedna pozytywna opinia wystawiona przez syna wlasciciela a drugi syn lajkuje ciekawe kto jeszcze dolaczy do tego grona idiotow

Pokemon

Omijajcie tą firme szerokim łukiem, chyba że chcecie wylądować w psychiatryku. Jest wiele dobrych firm, gdzie traktują pracownika z szacunkiem, a nie jak w tej firmie, gorzej jak bezdomnego. Leżysz to jeszcze ci dokopią. Szacunku zero. Jesteś dla nich śmieciem, nie czlowiekiem . Nie polecam tej firmy z całym przekonaniem.

Stokrotka

Kołchoz to mało powiedziane.Warunki pracy i płacy tragiczne.Mobing tak to trzeba napisac to jeden z podpunktów w umowie oczywiscie ukryty.Niby europejskie standardy tylko na afiszach reklamowych ,a w codziennej pracy dzien dobry debile cieszcie sie mozecie pracowac .Panie prezesie trzeba najpierw wymagac od siebie potem od innych ,ale coz nie kazdy nadaje sie do zarzadzania Ludzmi i zadne szkolenie z malo inteligentnego czlowieka nie zrobi top menagera panie prezesie ta cala firemka to jeden wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

MARUSIA

LICHO NIE ŚPI......SZEFOSTWO DOBRZE ROBI REKLAMUJĄC NA FORUM WYKWALIFIKOWANYCH PRACOWNIKÓW.....NIEBAWEM KONKURENCJA ICH ZABIERZE I USZANUJE :) DZIŚ JUŻ WIEM GDZIE ZNALEŹĆ DOBREGO PRACOWNIKA I BĘDĘ WAS POLECAĆ INNYM FIRMOM!!!!

Żwirek i Muchomorek

Dokładnie to napisał jeden z synow szafa ze tak slodzi. Jedna wielka obłuda! I jeszcze z dobra pensja no smiech na sali. Prarcownik dla nich sie nie liczy!

Jacek i Agatka

Osoba która chwali ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jest jednym z właścicieli lub małym śpikiem nie mającym pojęcia o tym jak traktować ludzi , ewentualnie jednym z konfidentów którzy donoszą wszystko a nawet dodają dużo od siebie . Cyrk ! !

Zostaw opinię o Zakład Produkcyjny „Wesem” - Wieliczka

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Produkcyjny „Wesem”