brak logo

Postpenit

Szczecin

Opinie o Postpenit

alfa63@interia.eu 2011-08-26 11:26:12
UWAGA NA TEGO GOSCIA jest winny mi 1250 euro od 07-07-2011 do 26-08-2011 tj dzisiaj nie moge doczekać się pieniedzy telefon nie odpowiada 29.08.2011 idę z świadkami i papierami do sądu nie go scigają komornicy
anonim 2011-09-11 17:53:49
Też u niego pracowałem i mi nie zapłacił wisi 1890 euro ładnie tylko spiewa ze u nie niego nie ma problemu z kasą ze płaci do 10 kazdy ma u niego wypłaconenie,a jak jest dzień wyplaty to robi problemy,tłumaczy się że zapomniał albo nie miał czasu,goscio jest pusty. Przestrzegam wszystkich kto bedzie miał zamiar u tego (usunięte przez administratora) pracować,a jak pracuje to niech wyrwie kasę i ucieka od tej pustej firmy POSTPENIT Witkowski Tomasz z Szczecina.
jaś 2011-09-25 14:43:38
Przestrzegam też przed tym posrednikiem POSTPENIT Witkowski Tomasz z Szczecina gościo współpracuje z FSD Kesselbau obiecuje że płaci na czas ale to tylko stara spiewka teraz za sierpień to że z duzym opuznieniem i na raty,jeszcze wszystkiego nie dostałem a tu juz konieć miesiąca.Juz więcej u takich pustych posredniaków nie pracuję i nikomu nie polecam.Niech ta wiadomość będzie ostrzezeniem żeby omijać takich z daleka.
spawacz 2011-09-25 14:51:36
zgadzam się z tą opinią.też się przewiozłem na tym (usunięte przez administratora).odradzam współpracy z tym pośrednikiem bez kasy.
kusy2234 2012-01-09 22:51:07
szkoda że wcześniej nie sprawdziłem opinii na temat tego gościa bo też zostałem wydymany jak kasy nie odzyskam to sprawe oddaje do sądu i myślę że nie jestem jedyny który to zrobi.UWAGA NA POSTPENIT
bialy murzyn 2012-01-14 14:01:24
mi tez jest dluzny kase to co tu piszecie to jest szczera prawda nie polecam nikomu tego goscia jako posrednika
papierośnik 2012-01-14 18:00:59
Dzięki za opinie ten gościu wlaśnie do mnie dzwonił i proponował robotę za 12 € netto w niemczech nieźle bym się (usunięte przez administratora)
realista 2012-02-26 20:06:15
Witam, wszyscy macie rację, robiłem trochę u gościa w grudniu, i jest mi winien ok 1700 euro! Powiem szczerze (usunięte przez administratora) nie polecam nikomu, a wiem że ma kilka sparaw w sądzie. I jest (usunięte przez administratora), a żeby było śmieszniej to proponował mi teraz wyjazd na Niemcy lub Austrie za 12 euro na godzine. Podsumowując kawał (usunięte przez administratora)
nienokosa 2012-07-04 15:38:53
Omijajcie tego gościa z daleka !!!!!! Zwabia ludzi do pracy po czym nie płaci na pozór wygląda wiarygodnie daje nawet mieszkanie ale pieniędzy za porace nie zobaczycie !!!!! Do sądu z tym (usunięte przez administratora)!!!!
Adam 2012-07-30 15:58:41
UWAGA
Koledzy elektrycy uważajcie na firmę POSTPENIT Tomasz Witkowski gość jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] o w niemczech mało tego to jeszcze nie płaci obiecuje na początek 9 euro na początku płaci ale za chwile zaczyna się koszmar dał mi 11 euro na 1h nie wypłacił mi 2100 euro , ludziom z ktorymi pracowałem również nie wypłacił pieniędzy tego (usunięte przez administratora)nie obchodzi nic ani to że ludzie mają rodziny i przez niego jest masakra obchodzi go tylko żeby jak najwięcej nakraść a przecież każdy jedzie za chlebem żeby poprawić swoją sytuacje a nie dorabiać złodziei, nie przeczytalem na jego blogu w googlach na forum opini o tej firmie i to był mój błąd przestrzegam was uważajcie opowiedzcie wszystkich elektryków żeby uważali na frimę POSTPENIT Tomasz Witkowski pozdrawiam
2
misia 2012-09-10 20:33:43
jezeli was oszukal a wy nic nie robicie to sami jestecie sobie winni
bo jak umowe macie o prace to przysluguje wam miesiac lub 2 masiace odwolania ze sie cos z pensja nie zgadza bo inaczej przedawnienie wiec zamiast takich tekstow trzeba bylo isc do urzedu pracy i zgloscic doniesienie. Pozatym jest mahnverfahung zobaczcie co to jest i zrobcie jak pisza to odzyskacie kase a za telefonowanie to wam nikt nie odp . Jak gosciu jest w niemczech to sa przedawnienia totez na to liczy. I nie odzyskacie nic.
piter 2013-03-11 19:58:12
ludzie uwaga na (usunięte przez administratora) mi też jest dłużny 2 tys. euro najpierw pracujesz 50 dni bez kasy dług rośnie a potem cyka po 200 euro i każe dalej pracować bo jak nie to reszty nie odda zakłamana świnia i (usunięte przez administratora),za harówę biednych ludzi kupił se nowe (usunięte przez administratora) mam nadzieję że w końcu ktoś wymierzy mu samosąd w jakiejś ciemnej bramie
ps. do wszystkich pracujących w Niemczech uwaga na (usunięte przez administratora)
1
mazur adam 2013-05-08 23:49:08
mi też wisi 4 tyś e a ten (usunięte przez administratora) co nagrywa do pracy to tez (usunięte przez administratora)
mazur adam 2013-07-14 11:18:52
napisałem że (usunięte przez administratora) to też oszust ale zmieniłem zdanie bo nie wiedziałem że on też został oszukany ,za co go przepraszam
Marek23 2013-12-30 17:03:11
Witam serdecznie proszę o informacje na temat tej firmy , ponieważ zamierzam podjąć w niej prace . I nie wiem co robić , proszę odpiszcie na e-mail albo podajcie nr telefony w e-mailu a oddzwonię . marek729778@interia.pl
Dziękuje serdecznie
henryk 2014-06-11 19:42:04
witam nie polecam tego goscia zalega i bedzie zalegal i przez to ze zatrudnia super ludzi wyslali nas do chaty bo spawacze dali plame ale dobrzy pracownicy nie Ida do witkosia i haralda bo to [usunięte przez administratora]
oszukany 2014-10-03 18:49:27
Witam,
Ja również nie mogę sie doprosić od miesiecy swoich ciezko zarobionych pieniędzy,Pan (usunięte przez administratora)tylko obiecuje a jego spłacanie długu jest tylko pustymi slowami
Janek 2014-10-04 10:28:28
Ja tez czekam na swoja wyplate,obiecuje ze zaplaci w ratach raz w tygodniu a ja ostatnia transzę mialem miesiąc temu.Juz tracę nadzieje na odzyskanie swoich pieniędzy.Przestrzegam wszystkich niech sie nie pakują we wspolprace z (usunięte przez administratora)
1
Spawacz46 2015-01-08 19:56:11
Do Panów zainteresowanych pracą u Pana Witkowskiego:
Prosze sie dobrze zastanowić, piszecie Panowie ze nie straszne sa wam warunki mieszkaniowe itp, to pewnie tak jak wiekszosci z nas spawaczy,elektryków itp, jestesmy w stanie wszystko zniesc dla pracy i płacy.Klopot jest w tym ze Pan Witkowski płaci tylko na poczatku, potem zaczynaja sie obietnice bez pokrycia.Prosze przsledzic wypowiedzi innych piszacych na forum.Schemat ten sam: praca i płaca przez pierwsze kilka tygodni czy miesiecy a potem praca owszem tylko ze bez płacy az sie nie zorientujesz ze to ściema i w tedy to juz zapomni o swoich pieniądzach!!!Także koledzy uwazajcie i naprawde trzymajcie sie od goscia z daleka!!!!Oszust i tyle.
timber 2015-03-30 19:56:54
o firmie postpenit i warunkach jakie u nich panują po raz ostatni widziałem , że informacje na różnych stronach były z przed około 3-4 lat. Były one na tyle negatywne , że ciężko mi jakoś w tej chwili uwierzyć w to , że firma mimo wszystko potrafiła przetrwać kryzys i cokolwiek się w niej zmieniło...
bennek 2015-04-02 09:48:38
wejdz pan sobie na strony firm,industrieservice tomasz witkowski albo fsd szczecin,jest jeszcze pare innych.to tak jak bys mial duza wille,funcjonalnosc polega w tym przypadku na tym ze gdy oszukasz i okradniesz osby w danym pokoju zamykasz go ale nie na klucz izapraszasz panow do obrobki do pokoju numer dwa albo trzy,itd.itp. suma sumarow tak utrzymasz caly lokal...
nak 2016-05-18 21:06:49
słoneczna, po prostu nie są zbyt rozpowszechnieni w internecie. Uważam, że więcej powinni zainwestować w reklamę to może by im pomogło ogarnąć więcej klientów. Chyba że nie mają zamiaru na zatrudnienie większej liczby pracowników - ktoś może wie co planują ?
Zostaw swoją opinię o Postpenit - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Postpenit