Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Zakłady Przetwórstwa Mięsnego Henryk Kania

Pracowałeś w firmie Zakłady Przetwórstwa Mięsnego Henryk Kania i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Gienek - 2014-05-23 09:36:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bartek, to Ty? Słuchajcie (usunięte przez administratora) my chłopaki z jednej mieściny jesteśmy i od małolata ze sobą pracujemy. Człowiek pracowity jak nie wiem, sorry Bartek że taką ci słodzizną zaswuwam tutaj. Praca taka jest jaka jest, sie chce lepszą mieć, to można całe życie szukać. Ja się już swoje nauczyłem i teraz, to nie narzkam tylko pracuje, bo bez pracy to człowiekowi głupie rzeczy do kłowy wchodzą.
zdjecie uzytkownika
leon - 2014-05-23 11:18:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w końcu jakieś rozsądne wypowiedzi a nie wieczne narzekanie polaków cebulaków
zdjecie uzytkownika
połer - 2014-05-29 18:02:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sam żeś jest cebulak, narzekać zawsze bedą ludzie bo w tym kraju nie znajdziesz pracy która bedzie idealna, każdy bedzie chciał od ciebie a nie od siebie. pracowałem w różnych zakładach, masarniach itd... wszedzie podobnie jest. badz co badz ale fakt ze tutaj chociaz kasa lepsza no i warunki do pracy tez lepsze, kokosuw nie ma, ale gdzie człowiek dzisiaj znajdzie miejsce gdzie sa?
zdjecie uzytkownika
leon - 2014-05-30 08:34:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
połer, toć ja właśnie bronię ludzi piszących tak jak ty! czytaj ze zrozumieniem
zdjecie uzytkownika
połer - 2014-05-31 22:33:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja rozumiem co Ty żeś napisał chłopie, tylko mnie denerwuje podeście takie i rzucanie "cebulakami". My nie ameryka, żeby sobie siedzieć z głową w cchumarach. Czasem człowiek musi dostać lekcje, żeby docenic co ma, a ja myślę ze na zakładach u nas wcale nie jest źle.
zdjecie uzytkownika
Dasik - 2014-06-01 02:05:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To, że nie ameryka to nie znaczy, że tu każdy będzie się zachowywał jak w kambodży (bez urazy). Po prostu szacunek mimo wszystko się należy.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-06-03 21:58:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, jak wygląda praca w kontroli jakości i jakie są zarobki?? Proszę o info. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Dasik - 2014-06-10 09:17:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślę, że przy okazji trzeba być cholernie odpornym na stres i co najważniejsze mieć strasznie duży dystans do wszystkiego i wszystkich.
zdjecie uzytkownika
goral - 2014-06-10 11:22:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
przesadzacie trochę. wszędzie trzeba ciężko pracować żeby coś osiągnąć. nie ma w tym nic dziwnego.
zdjecie uzytkownika
Dasik - 2014-06-11 01:15:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz rację, ale bardziej o to chodzi, że nie zawsze cały trud i zapał zostaną docenione czy chociażby zauważone...
zdjecie uzytkownika
gadacz - 2014-06-11 13:44:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dasik - 2014-06-11 01:15:36]:
to już zależy od usposobienia konkretnych osób na stanowiskach kierowniczych. firma moze być ok, ale takie czarne owce wszędzie sie znajdą
zdjecie uzytkownika
woźny - 2014-06-12 10:53:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiadomo, że kasiora to najlepszy motywator do roboty, ale to że jej nie ma, to nie wina zakładu często, tylko tego choreego polskiego rynku. Sam żem kiedyś miał firmę i wiem, że jak człowiek chce po równo dzielić, to później ma straty... moją firmę to do bankructwa doprowadziło. Tutaj nie jest idealnie, ale jest dobrze.
zdjecie uzytkownika
Dasik - 2014-06-13 00:52:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ale pieniądze to nie jedyna rzecz, którą bierzesz pod uwagę podczas szukania nowej pracy czyż nie? Liczy się atmosfera , szefostwo i in.
zdjecie uzytkownika
yolak - 2014-06-13 09:28:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja bym akurat w tym przypadku nie narzekal tak na atmosfere i szefostwo. pamietajcie o tej zasadzie: szanuj szefa swego bo mozesz miec gorszego :)
zdjecie uzytkownika
kaaaaa - 2014-06-22 12:41:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam pracuje firmie Kania na paczkowni nie jest tak zle trzeba się przyzwyczajic wszystko zależy do jakich ludzi się trafi,praca ciężka.Niema sprawiedliwości jedni zapierniczają a lizusy robią sobie wolno tak jak na zmianie u pani Róży która ma swojego lizusa panią A. niech się chwyci roboty.
zdjecie uzytkownika
basik - 2014-06-23 23:55:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałabym się dowiedzieć czy łatwo o przejście z 4-brygadówki na 3 zmiany ? I po jakim czasie dostaje się umowę pod zakład a nie pod agencję ?
zdjecie uzytkownika
Dasik - 2014-06-24 08:40:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szefa zawsze można mieć gorszego ale i lepszego. Można na to patrzeć dwojako. Uważam, że jeżeli komuś nie pasuje obecna forma zatrudnienia to dla świętego spokoju szuka czegoś innego.
zdjecie uzytkownika
on - 2014-06-25 00:31:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co z ostatnim incydentem sex na terenie zakladu prawda to ?
zdjecie uzytkownika
Dasik - 2014-06-25 07:48:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Myślę, że takie rzeczy należy pozostawić samym zainteresowanym, którzy przy okazji wykazali się brakiem mózgownic.
zdjecie uzytkownika
Basia QA - 2014-06-25 14:40:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Dasik - 2014-06-10 09:17:28]:
no wlasnie jakie sa zarobki w kontroli jakosci bo planuje wrocic do Pl za jakies 3 lata i powoli sie rozgladamo
zdjecie uzytkownika
98765432 - 2014-07-07 10:08:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM .JAKTAM WYGLĄDA PRACA KIEROWCY CE
zdjecie uzytkownika
Mory - 2014-07-08 08:57:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Według mnie to co miałaś wcześniej droga Basiu to może i będziesz miała teraz i za 3 lata. NA większe zmiany chyba nie ma co liczyć.
zdjecie uzytkownika
bachaa - 2014-07-08 19:42:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Praca nie jest zła da się wytrzymac jak ktoś chce pracowac to się przyzwyczaji,prawda jedynie jest taka że niektórym woda sodowa uderza do głowy tak jak pani (usunięte przez administratora)z paczkowni chodzi i nic tylko drze tego pyska a sama się obija jak się da,jak się uwezmie na kogos to koniec normalnie (usunięte przez administratora)ktos by wkońcu zrobił porządek z takimi ludzmi psują całą atmosfere pracy
zdjecie uzytkownika
nick - 2014-07-27 12:06:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w zakladzie w mokrsku panuje nowa forma mobingu. ochrona zakladu zaczela dokladnie obmacywac pracownikow nawed po genitaliach i pupie szukajac kawalka starego miesa. CHcac pracowac trzeba sie godzic na takie obmacywanie BARDZO TO MILE tylko zeby robili to z uczuciem CI GEJE.
zdjecie uzytkownika
kolec - 2014-07-28 12:57:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mnie nikt w tej pracy nie obmacywał nigdy. chyba na własne życzenie poprosiłeś o macanko:)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakłady Przetwórstwa Mięsnego Henryk Kania
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x