Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Zakłady Przetwórstwa Mięsnego Henryk Kania

Pracowałeś w firmie Zakłady Przetwórstwa Mięsnego Henryk Kania i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
taka prawda - 2014-12-15 23:05:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kajek - 2014-12-12 19:19:35]:
Witam i odradzam prace u P.Kani bo to nie zaklad pracy tylko Obóz tam traktuja tak pracowników jak niewolników umowy z miesiaca na mieciac przedłuzają tylko czasmi musisz poczekac na nową umowe 2 tygodnie zeby ją dostac i jeszcze dzwonic i pytac a nie daj Boze jakbys zachorował to już koniec...umowy nie masz ....nie wiem ale to jest chore tak traktowac pracowników to jest masakra...i że ktos tym wszystkim sie nie zajmie w koncu i nie zrobi porządku....
zdjecie uzytkownika
jan - 2014-12-26 23:23:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zakłady Przetwórstwa Mięsnego Henryk Kania ostatnio chyba postawili na reklamę, kojarzę ta nazwę głównie z telewizji, chyba sponsorują jakis program. Teraz mysle, czy nie spróbować zaaplikować tutaj, naprawdę jest tak nieciekawie? Chyba tak duża firma powinna dobrze dbać o swoich pracowników i tym samym o swoje dobre imię, prawda?
zdjecie uzytkownika
kolo - 2014-12-30 14:05:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak tak mozna ! Pracownik chodzi do pracy kiedy chce wiecej go nie ma niz jest a przedluzaja mu umowe
zdjecie uzytkownika
/// - 2014-12-31 16:40:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kolo - 2014-12-30 14:05:29]:
Kolo coś ty kurna pił.
zdjecie uzytkownika
Marycha - 2015-01-02 13:53:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odpowiedz dla Kola: Bo tam mogą tak pracować pupile majstrów i kierowniczek a tak naprawde to porobili z mlodych majstrów i robią z ludzmi co im sie podoba i pomiatają Tobą gorzej jak smieciem bo majstrowie i kierowniczki to sa tylko po to zeby siedziec na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i brac kase bo myslicie ze oni co kolwiek tam robia? nic poprostu ZERO a co do pracownikow to masakra tak tam sa traktowani takze naprawde jak ktos ma inną prace to tam nie chodzcie do pracy bo szkoda waszego zdrowia dla mnie to gorzej jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i zeby zapierdlalac na okrągło to jest Ok a nie daj boze zachorowac to już jest po Tobie:( no taka prawda niestety i naprawde odradzam WSZYSTKIM TAM PRACY Pozdrawiam....
zdjecie uzytkownika
q - 2015-01-02 17:31:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marycha - 2015-01-02 13:53:09]:
Kto zajmuje się rekrutacją do Kanii?
zdjecie uzytkownika
/// - 2015-01-03 17:43:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wy tam sobie piszcie co chcecie,PAN KANIA tak to mo wszystko w czterech literach.
zdjecie uzytkownika
Pracownik Paczkowni - 2015-01-04 15:47:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuję u Kani już kilka miesięcy, jeżeli chodzi o moją osobistą opinię to z pewnością jest pozytywna. Zakład dla ludzi nie bojących się pracy: fizycznej, monotonnej oraz niskich temperatur ;)

Zalety:
- nie najgorsze zarobki - patrząc na inne zakłady pracy czy też tzw (obozy pracy)
- luźna atmosfera - oczywiscie wszystko zalezy od ludzi na jakich sie trafi.
- przyjmują wszystkich (praktycznie nie ma selekcji gdy potrzebują ludzi), możesz wybrać na jakim dziale chcesz pracować, jeżeli dobrze wykonujesz pracę i wiesz co chcesz robić to w krótkim czasie możesz postarać się o konkretne stanowisko na stałe. (cieplejsze/zimniejsze, w miejscu/w ruchu, bardziej umysłowe/fizyczne)

Wady:
- Odgórne decyzje na ostatnią chwile odnośnie pracy w dzień swiateczny lub na wypadek braku pracy i wycofywanie na bezplatny urlop w zwykly szary dzien.
- wykluczenie możliwosci zachorowania (wziecia L4) jezeli ma sie umowe pod posrednikiem.
- zakaz wnoszenia na teren zakładu telefonów/papierosów oraz na hale wszelkiej bizuteri, zywnosci czy nawet picia...

Polecam pracę osobą które chcą faktycznie pracować a nie udawać, nie każdy zakład oferuje wypłaty w okolicach 1700 zł na rekę (oczywiscie pracujac normalnie a nie chodzac na bezplatne wolne czy pozbywajac się przez głupotę premi ;)
zdjecie uzytkownika
.................................................. - 2015-01-05 18:54:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja nie polecam pracy u Kani a szczególnie na nowym zakładzie tam jest marzena gasidło tak owinę ła se dyrektorow koło palca ze nawet skargi na nią nie dają rezultatu a ona stosuje mobing
marzena zwalnia ludzi z zakładu którzy bardzo dobrze pracują trzeba jej kupić miotłe żeby odleciała,PANIE KANIA ZOBACZ CO SIĘ DZIEJE NA ZAKŁADZIE I POROZMAWIAJ Z PRACOWNIKAMI
zdjecie uzytkownika
taka prawda - 2015-01-06 15:27:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie tak jest a nawet wpada ochrona na zakład jak GESTAPO razem z kierownioczką i wszystko sprawdzaja a Ty stoisz z rekami do góry i przetrzepują Ci wszystko czy nie masz czegos przy sobie jakbys miał nawet cukierka przy sobie to Ci odbiera i juz nie wrócą tylko je sami zezrą nie wspomne o telefonie ani wody do picia bo wogóle jest tego nie wolno wnoscic na zakład i przez 8-siem godz jakbys mial naprawde pragnienie to nie mozesz sie napic...to jest CHORE..a Marzene to powinni dawno już ją wypierdzielic..i dla mnie to jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
;) - 2015-01-06 16:06:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdrawiam dwoch panow z ochrony z nowego zakadu ktorzy dzisiaj byli po poludniu w pracy ;)
zdjecie uzytkownika
XXXX - 2015-01-06 18:30:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
hahahahah czyzby znowu GESTAPO pojawiło się na nowym zakładzie???
zdjecie uzytkownika
xx - 2015-01-06 21:20:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak sie nazywaja dziewczyny z dzial u przyjeciza pracownikow?
zdjecie uzytkownika
zainteresowana - 2015-01-07 17:42:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wie ktos moze jak sie nazywa czarny wysoki ochroniarz z nowego zakladu ktory wczoraj po poludniu byl w pracy?
zdjecie uzytkownika
XXXX - 2015-01-08 15:46:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak i (usunięte przez administratora) same nocki bez dnia wolnego...a Ty to napewno jestes pupilem kierownictwa z tego co widze co piszesz i juz tak nie zachwlaj ok??? bo dobrze wiem jak tak jest...
zdjecie uzytkownika
frodo - 2015-01-10 01:12:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz ambicję, rozum i perspektywy to szukaj gdzieś indziej. Panie Kania ! Ja pierwszy przyjdę na Pana pogrzeb - nasiusiam, zrobię kupkę i rzucę czarną różę na Pana trumnę, chyba że wcześniej stanie się cud i uczciwość zwycięży. Zacznij PAN rozmawiać z pracownikami za pośrednictwem kompetentnych ludzi. W tej chwili mogą powiedzieć TY CIULU - chyba się nie obrazisz jakżeś tak długo na ŚLĄSKU !!!
zdjecie uzytkownika
taka tam - 2015-01-13 11:56:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam wrażenie, że na biurowe stanowiska, niemożliwym jest się dostać. Od miesięcy ślę CV, spełniając wszelkie wymagania zawarte w ofercie pracy i nawet nie zadzwonią, aby zaprosić na rozmowę kwalifikacyjną. Nie macie przeczucia, że oferty puszczają, bo muszą, a i tak wiadomo, kto zasiądzie na fotelu? Pan Prezes dał wolną rękę....rękę niestety na niesprawiedliwość, sprzedajność i manipulacje. Ci, co teraz rządzą zakładem (bo przecież Kania już nie), robią co chcą, błędnie interpretując swoje możliwości. Bo chyba takiego przyzwolenia nie mieli, coby rekrutować tylko i wyłącznie członków swoich rodzin. Mylę się?
zdjecie uzytkownika
kozinho24 - 2015-01-17 11:03:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zostałem przyjęty na stanowisko pracownik magazynowy surowca. Napiszcie proszę jak wygląda tam praca, jakie zarobki?
zdjecie uzytkownika
XXX - 2015-01-17 16:26:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z kim miałeś rozmowę kwalifikacyjną?
zdjecie uzytkownika
ann - 2015-01-17 18:41:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To byłeś na rozmowie o prace i nie zapytałeś o zarobki?
zdjecie uzytkownika
kozinho24 - 2015-01-18 11:24:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiem jaka stawka ale chciałbym wiedzieć ile faktycznie można się spodziewać na koncie?
zdjecie uzytkownika
magda - 2015-01-21 13:50:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej dojezdza ktos do Kani do pracy z Czechowic samochodem i jest chetny na zabieranie kogos?
zdjecie uzytkownika
zniesmaczony - 2015-01-26 21:59:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No cóż... wszystko co mogę powiedzieć o tym "zakładzie pracy" to POLSKI OBÓZ KONCENTRACYJNY. Brakuje tylko aby ciuchy robocze pomalowane zostały w niebieskie pasy. Po jednym dniu dziękuję i współczuję wszystkim "pracownikom".
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa trwa 5 minut. Standardowe pytania i stwierdzenie, że zostajesz przyjęty.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-01-28 15:56:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zniesmaczony - 2015-01-26 21:59:57]:
To widać gościu , że masz problem z psyhiką , jesteś poprostu słaby psyhicznie .Nawet miesiąca nie przerobi a już dzieciak zrezygnował
zdjecie uzytkownika
zniesmaczony - 2015-01-29 00:33:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Człowieku, musiałbym kurw. być pierdol..ęty żeby tam miesiąc jeba.. Nie tylko sama praca złożyła się na to, że postanowiłem zrezygnować. Wiele przyczyniły się oszustwa działu kadr. I nie nazywaj mnie gnoju dzieciakiem, bo wiekiem zapewne do pięt mi nie dorastasz.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakłady Przetwórstwa Mięsnego Henryk Kania
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Zakłady Przetwórstwa Mięsnego Henryk Kania?
Zadaj pytanie
x