Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Zakłady Przetwórstwa Mięsnego Henryk Kania

Pracowałeś w firmie Zakłady Przetwórstwa Mięsnego Henryk Kania i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Wkurwiony - 2015-05-01 12:16:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Aż z Gilowic? CHłopie, jeżdżą ludzie aż z Bytomia, Świętochłowic, Katowic...
zdjecie uzytkownika
zadowolony - 2015-05-01 16:09:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Odpowiedź na: [Ktosiak - 2015-04-30 23:05:21]:
tak ci było zle a przepracowałeś tam jak piszesz ponad rok skoro tak tam zle to po cp robiłeś tam ponad rok jak mi zle to odchodzę po pierwszej wypłacie ,skończ pisać pierdoły i prześpij się to ci pomorze albo idz do specjalisty ,nie brak tu na forum sfrustrowanych nieudaczników którym się nie chce pracować lenie
!!
zdjecie uzytkownika
Olka - 2015-05-01 16:37:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tomek - 2015-03-05 16:01:01]:
Chodzi o to,że przyjmują do nowego zakładu wszystkich jak leci. Jak masz przy sobie książeczkę i zdjęcie to możesz zacząć pracować od jutra o ile nie ma przeciwskazań zdrowotnych.
zdjecie uzytkownika
Kamil - 2015-05-01 18:14:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (14)
Odpowiedź na: [Ktosiak - 2015-04-30 23:05:21]:
co ty piszesz za głupoty gdzie wszędzie dają umowy o pracę i stawkę 11 zł brutto ty masz pojęcie jak malarz o śmigłowcu, zapytaj pracowników zakładu mięsnego Haga ile mają ,a tak ogólnie to wszędzie są stawki 5-6 zł netto na godzinę na umowę zlecenie tkz.umowy śmieciowe obudz się człowieku albo walnij głową w ścianę
zdjecie uzytkownika
Ktosiak - 2015-05-03 03:32:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale macie pojęcie... nie spotkałem się osobiście z 5 zł netto... i kto tutaj ma walnąć głową w ścianę ? Po drugie po co mam się zwalniać z pracy gdy nie mam innej pracy już "załatwionej"? Za coś chyba trzeba żyć, "Do Zadowolonego" tak chyba masz sprany mózg pracą u Pana Kani że chyba słownik ortograficzny jest Tobie obcy? Bo z tego co wiem pomorze to chyba część Polski prawda? Tak przy okazji... ile Tobie płacą Ci "elitarni ludzie" za mega pozytywne opinie na temat tego zakładu? Bo jestem ciekaw... Tak tam jest dobrze że setki ludzi się przewija bo psychicznie nie mogą wytrzymać, bo praca nie jest ciężka... no ale mobbing wykańcza prawda? A może sam się wyżywasz na pracownikach i jesteś taki zadowolony ? Biorą kogo popadnie... jak najszybciej... bo tylu pracowników pewnego dnia mówi sobie dość?

Ja modlę się o jedno... że pewnego dnia to wyjdzie na światło dzienne to co tam się wyprawia... a sprawa bankowo będzie bardzo głośna na skalę całej Polski.. żeby tylko..

zdjecie uzytkownika
Kamil - 2015-05-03 20:20:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (13)
Odpowiedź na: [Ktosiak - 2015-05-03 03:32:32]:
strefa Warszowice ,praktycznie wszystkie firmy mokate,instanta,jbg 2,libet,itd ,nkt cables, umowy zlecenie stawki od 5-7 zł netto,strefa Rybnicka Koreańczycy itp to samo ,więc nie pisz głupot jak nie wiesz o czym mówisz !!!!!!szpital Żory umowa zlecenie 5 zł netto praca salowa,szpital Jastrzębie Zdrój praca salowa umowa zlecenie 6 zł netto, to tylko niektóre stawki ,udajesz że nie wiesz czy po prostu boisz się o pracę że stracisz na Kani że przyjdą lepsi,
zdjecie uzytkownika
Kamil - 2015-05-03 20:24:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ktosiak - 2015-05-03 03:32:32]:
Biadolisz a nadal pracujesz w Kani jak ci zle to spadaj gdzie lepiej płacą !
zdjecie uzytkownika
Kamil - 2015-05-03 21:04:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (8)
Odpowiedź na: [Ktosiak - 2015-05-03 03:32:32]:
cytat Ja modlę się o jedno... że pewnego dnia to wyjdzie na światło dzienne to co tam się wyprawia... a sprawa bankowo będzie bardzo głośna na skalę całej Polski.. żeby tylko. IDZ SIĘ POMODLIC O WIĘCEJ ROZUMU DLA TWOJEJ PUSTEJ GŁOWY
zdjecie uzytkownika
Wojtek - 2015-05-04 08:15:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (13)
Odpowiedź na: [Ktosiak - 2015-05-03 03:32:32]:
KAMIL MA RACJE Z WSZYSTKIM KTOSIAK BOISZ SIĘ O SWOJE MIEJSCE PRACY BO PRZYJMUJĄ NOWYCH KTÓRZY OKAŻĄ SIĘ LEPSI I TRZĘSIESZ TYŁKIEM O SWOJĄ PRZYSZŁOŚĆ ,LENIE SIĘ BOJĄ !!!
zdjecie uzytkownika
Karol - 2015-05-08 21:20:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Kamil - 2015-05-03 20:24:58]:
Przepraszam bardzo... Nie pisz głupot dobrze? Na NKT Cables (Pod Agencją Pracy) oczywiście masz tak samo jak u Kani przez agencję czyli minimalną stawkę 11 + premie, wiem bo znam co tam pracują, JBG lepiej wypada z zarobkami w porównaniu z NKT Cables... o wiele lepiej... Z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bierzesz te stawki? Bo bajeczki to ładne opowiadasz...

Widzę że co poniektórzy chyba tutaj z biura są... :)
zdjecie uzytkownika
Wojtek - 2015-05-10 21:36:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (9)
Odpowiedź na: [Karol - 2015-05-08 21:20:34]:
TAK GOŚCIU WSZĘDZIE DAJĄ UMOWY O PRACĘ ,TAK GOŚCIU NIE MA NIGDZIE W POLSCE UMÓW ZLECEŃ,TAK GOŚCIU NA KANI JEST DO BANI ,TAK GOŚCIU GDZIE INDZIEJ PŁACĄ PO 40 ZŁ NA GODZINĘ W POLCE ,TAK MASZ GOŚCIU NIE RÓWNO POD SUFITEM
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-05-11 21:10:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Dziwne podejście ludzi jak piszesz dobrze o pracy w danym zakładzie to zaraz jesteś posądzany że jesteś pracownikiem biura w danej firmie,dziwne i śmieszne nie można w tym kraju pisać że praca i zarobki ci odpowiadają i jesteś zadowolony
zdjecie uzytkownika
Ola - 2015-05-12 11:04:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kamil - 2015-05-03 20:24:58]:
Widzę,że masz blade pojęcie, przynajmniej o strefie w Żorach/Baranowicach. Moi bliscy pracują od dłuższego czasu w strefie ekonomicznej. Jeśli jesteś robotny to dostajesz umowę na czas nieokreślony,stawka nie najgorsza, praca nie tak ciężka. Chyba,że jesteś leniwym cwaniakiem, który myśli,że dostanie zapłatę za samą obecność i przesmradzanie się z kąta w kąt
zdjecie uzytkownika
Kamil - 2015-05-15 13:49:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Odpowiedź na: [Ola - 2015-05-12 11:04:16]:
TO IDZ PRACOWAĆ NA STREFĘ JEST KAPITALIZM PEWNIE NA DZIEŃ DOBRY DOSTANIESZ UMOWĘ O PRACĘ NA CZAS NIEOKREŚLONY BONY NA 100 PIW MIESIĘCZNIE ,STYROPIAN DO SPANIA I LACHONA DO R......A ,OWACJE NA STOJĄCO JAK PRZYJDZIESZ I JAK BĘDZIESZ ODCHODZIŁ Z GARBEM NA PLECACH
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-05-16 13:23:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Witam, pracowałem u Kani... powiem krótko jest dobrze i jest źle, fakt zgadzam się z tym że jest stosowany mobbing w tym zakładzie ale nie na każdym dziale, zależy to od majstrów, kierowników bądź i samych pracowników bo co poniektórzy tam nie równo pod sufitem mieli. Zarobki jak wszędzie plus taki że nawet po 3 miesiącach można dostać umowę już pod firmę, premie nie są najgorsze.. ale jeśli chodzi o "atmosferę pracy" jest ona po prostu gdzie nie gdzie tragiczna i powinni się odpowiedni ludzie tym zainteresować, zaraz mnie też pewnie i zjedziecie, ja do tego zakładu jestem poniżej neutralności. Jedno mogę napisać praca soboty niedziele bo to taka branża nie oszukujmy się, są firmy o wiele gorsze... bo nie tylko u kani panuje moda na mobbing... Wina korupcji, dadzą w koperte PIP nic nie widzi :) Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Kamil - 2015-05-18 22:27:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [były pracownik - 2015-05-16 13:23:06]:
Pięknie i mądrze napisane brawo !!!
zdjecie uzytkownika
Maria - 2015-05-21 16:10:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
PRAWDA JEST TAKA BRYGADZISTKI WIDZĄ KTO JAK PRACUJE I KTO CHĘTNIE ZAPISUJE SIĘ NA KAŻDY DZIEŃ PRACY,TU NIE MA MIEJSCA DLA LENI I KOMBINATORÓW I NIECH TACY ZAPOMNĄ ŻE KIEDYKOLWIEK KTOŚ IM DA UMOWY O PRACĘ PO FIRMĘ KANIA,JEŚLI BIERZESZ WOLNE NIE CHCESZ ZAPISYWAĆ SIĘ NA SZYCHTY TO ZAPOMNIJ O PRACY POD FIRMĄ KANIA
zdjecie uzytkownika
nick - 2015-05-21 17:04:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [DYZIO - 2015-04-19 22:23:02]:
dalej tam pracuje majster Mateuszek i jego pupilek Kubuś kiwajkowy
zdjecie uzytkownika
Wera - 2015-05-21 21:24:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [nick - 2015-05-21 17:04:40]:
Tak pracuje również kubuś puchatek ,pszczółka Maja i kaczor donald i brakuje im czwartego właśnie ciebie do kwartetu tęsknią za tobą
zdjecie uzytkownika
mjk - 2015-05-22 11:00:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobra powiedzcie szczerze ile człowiek zarobi na godzinę w tej firmie(netto) ? Ludzie są tam normalni czy za byle co się czepiają ? Czy stawka w weekend wzrasta ? Jak tak to do jakiej kwoty netto za godzinę ? I reasumując ile człowiek może zarobić przez miesiąc ?
zdjecie uzytkownika
Ex - pakowcz - 2015-05-22 16:27:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A więc Robota świątek piątek i niedziela....
harujesz jak wół ..
co druga sobota i niedziela obowiązek po 10 -12 h tam norma
jeszcze jakieś chore nie zgodne z prawem kary po 200 - 500 złotych !!!
potrącane z twojej wyrobionej godzinowo wypłaty ..

A pani Marzanna i pan Poraszka z Jaroszem to jest dopiero ekypa...


na budzie jesteś traktowany jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przeszukania dmuchanie w balonik...

około 8 zł netto na rękę nawet i 7,30 zależy od miesiąca + 50 - 100 za nadgodziny..

no i suma sumarum 2000 wyjdziesz za około 240 h w miesiącu

W domu jesteś gościem..
zdjecie uzytkownika
Agnieszka - 2015-05-22 18:11:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Ex - pakowcz - 2015-05-22 16:27:10]:
Twoja opinia jest nie poparta żadnymi faktami wiem że pogoda nie sprzyja dobremu samopoczuciu zawsze możesz iść do lekarza specjalisty coś ci przepisze ,Państwo Polskie dba o takich nieudaczników życiowych którzy tylko narzekają a przy okazji zrób sobie badania psychiatryczne to będzie z korzyścią dla ciebie i twojego otoczenia
zdjecie uzytkownika
Ex - pakowcz - 2015-05-22 22:18:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Agnieszka - 2015-05-22 18:11:11]:
Zapraszam do Mokrska powiat wieluński woj łódzkie ...

i prostaku nie ciś kitu !!!!

Jak by to były Niemcy to firma Kania by była bankrutem ...

a nie zbijała kokosy kosztem biednych ludzi !!!
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa trwa 5 minut. Standardowe pytania i stwierdzenie, że zostajesz przyjęty.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Agnieszka - 2015-05-23 15:30:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Ex - pakowcz - 2015-05-22 22:18:22]:
No i mamy jasną sprawę psychiczny gość, wypowiedz mówi sama za siebie co ma do tego powiat wieluński jakie Niemcy , pewnie psychiczny na przepustce dostał się do komputera ha ha ha
zdjecie uzytkownika
EX - pakowacz - 2015-05-23 17:10:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Agnieszka - 2015-05-23 15:30:11]:
Cytat Z innego KOMENTARZA Z zakładu ... Tam pracują ludzie którzy chyba siebie nie szanują czy cokolwiek, szkoda zdrowia psychicznego głownie, paru tam ma już ostre odpały, jest bajzel, jeden drugiego nienawidzi i knuje jak komuś nóż w plecy wbić.. To wszystko za 1800 zł miesięcznie (zależy od stanowiska) + 200h grubo przerobionych w miesiącu z 2 dniami pełnymi kiedy ma się wolne albo wcale. Ogólnie robota była by fajna gdyby to był normalny zakład a nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a nawet gorzej ni [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] gdzie pracownik jest zwykłym śmieciem, można po nim krzyczeć, wyzywać i tak dalej.

a w Mokrsku też jest również filia zakładu KANI ...

I CO DZIEŃ PRZESZUKIWANIA NA BUDZIE PRZEZ OCHRONĘ GORZEJ NIŻ W jakimś BANKU, JAK BY TAM SAMI CO KRADNĄ ROBILI.. I ZAKAZ WNOSZENIA TELEFONU W XI W...

I w Niemczech za łamanie kodeksu pracy, podatki , mobbing itd taka by była kara finansowa dla pana kani, że został by puszczony TAKI DOBRY PRACODAWCA w skarpetach...

ps jest tam jednak parę spoko osób ..

Takie fakty....
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakłady Przetwórstwa Mięsnego Henryk Kania

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Zakłady Przetwórstwa Mięsnego Henryk Kania?
Zadaj pytanie
alert