Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Zakłady Przetwórstwa Mięsnego Henryk Kania

Pracowałeś w firmie Zakłady Przetwórstwa Mięsnego Henryk Kania i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Mory - 2014-07-08 08:57:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Według mnie to co miałaś wcześniej droga Basiu to może i będziesz miała teraz i za 3 lata. NA większe zmiany chyba nie ma co liczyć.
zdjecie uzytkownika
bachaa - 2014-07-08 19:42:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Praca nie jest zła da się wytrzymac jak ktoś chce pracowac to się przyzwyczaji,prawda jedynie jest taka że niektórym woda sodowa uderza do głowy tak jak pani (usunięte przez administratora)z paczkowni chodzi i nic tylko drze tego pyska a sama się obija jak się da,jak się uwezmie na kogos to koniec normalnie (usunięte przez administratora)ktos by wkońcu zrobił porządek z takimi ludzmi psują całą atmosfere pracy
zdjecie uzytkownika
nick - 2014-07-27 12:06:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w zakladzie w mokrsku panuje nowa forma mobingu. ochrona zakladu zaczela dokladnie obmacywac pracownikow nawed po genitaliach i pupie szukajac kawalka starego miesa. CHcac pracowac trzeba sie godzic na takie obmacywanie BARDZO TO MILE tylko zeby robili to z uczuciem CI GEJE.
zdjecie uzytkownika
kolec - 2014-07-28 12:57:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mnie nikt w tej pracy nie obmacywał nigdy. chyba na własne życzenie poprosiłeś o macanko:)
zdjecie uzytkownika
ziom - 2014-08-07 18:35:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jak wyglada praca na rozbiorze po ile h sie pracuje? I jakie sa zarobki?
zdjecie uzytkownika
KAROLINA - 2014-08-12 19:17:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [ziom - 2014-08-07 18:35:27]:
polecam rozbior dla wyczynowcow ,ludzi lubiacych sporty ekstremalne ,tu sprawdzisz nie tylko swoja kondycje fizyczna ale psychiczna wspaniałe miejsce dla ludzi
którzy swoja przyszlosc upatruja w miejscach konfliktow zbrojnych itp to bardzo dobry oboz treningowy gwarantuje ci to
zdjecie uzytkownika
karolina - 2014-08-12 19:48:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [KAROLINA - 2014-08-12 19:17:10]:
a zarobki no cóz - POWALAJACE - nawet tu bedziesz mial test odpornosci na stres i sile charakteru
zdjecie uzytkownika
ziom - 2014-08-15 17:52:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w rzezni jak w rzezni ale jakie sa zarobki bo to mnie ciekawi i po ile h sie pracuje
zdjecie uzytkownika
Nikt nic nie wie - 2014-08-21 20:40:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Marzenka z paczkowni jest ok.Kochają ją wszyscy jak idzie do domu.Przerost ambicji nad umiejętnościami.Ona lepiej zna się na maszynach niż na ludziach.Po co biorą mechaników skoro mają taki skarb.Pozdrawiam wszystkich co muszą ją oglądać
zdjecie uzytkownika
ja wiem - 2014-08-21 21:02:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zgadzam się z tym że kierowniczka Marzenka jest Ok wtedy jak znika z pola widzenia.Ona wie najlepiej jak co zrobić i jak zniechęcić ludziom pracę,wszyscy jej zachowanie tolerują a tak naprawdę każdy ma jej dość.Dużą rotację pracowników możecie za wdzięczyć kochanej pani kierownik.Niech w końcu dyrekcja przejrzy na oczy bo udają że nic niewiedzą co się dzieje na hali.
zdjecie uzytkownika
Stivi - 2014-08-22 00:31:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli im się chce ciągle rotować składem - niech rotują. Ale nie działa to wcale na ich korzyść. W ten sposób ciężko organizować pracę zespołem jeśli co i rusz pojawiają się nowe twarze. Myślę, że przetwórstwo u Kanii posiada tyle lat doświadczenia, że takie elementarne rzeczy powinni wiedzieć i do nich nie dopuszczać.
zdjecie uzytkownika
anonimka.malinka - 2014-09-01 19:01:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do każdej pracy można się przyzwyczaić i zależy z jakimi ludźmi się pracuje, bo wszędzie są chamy co tylko patrzą jakby dogryźć człowiekowi. Niby potrzebują ludzi a brygadziści odpierdalają takie akcje, że nie chce się tam pracować. Zero organizacji poza tym, starzy pracownicy myślą, że wszystko mogą a taka jest prawda, że tylko pokazują czym to oni nie są i co potrafią. Zapierdalają za pięciu i myślą, że bóg wie jaką premie za to dostaną. Porażka na całej linii, nie polecam pracy w takich warunkach. Szukajcie czegoś innego, ta praca nie jest warta waszego zdrowia i nerwów.
zdjecie uzytkownika
easy - 2014-09-05 12:34:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
łatwo mówić - szukajcie, jak ktoś pracuje u Kani już naście lat (a pomimo częstych rotacji na pewnych stanowiskach są tacy "weterani" ), to zmiana miejsca pracy budzi wiele obaw, bo zawsze można trafić gorzej. Nie wszyscy też uważają ZPM u Kani za najgorsze zło, wbrew opinii anonimka.malinka są zadowoleni.
zdjecie uzytkownika
malwina - 2014-09-08 15:21:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Chcialabym dowiedzieć sie cos wiecej na temat pracy na Suszarni czy jakos tak? Na czym to mniej wiecej polega czy jest ciezko? I jak zostaja traktowani pracownicy? I jeszcze jedno pytanie czy śmierdzi bardzo wedlinami? Czy raczej jest to odrębne pomieszczenie z góry dziekuje
zdjecie uzytkownika
Lalo - 2014-10-09 08:59:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@Malwina Na pewno musisz się przygotować na odpowiednią temperaturę, na odpowiednie zapachy i widoki. Praca w przetwórstwie nie oferuje raczej ciepłej posadki i widoków z 30 piętra. Tak duży zakład jak Kania posiada raczej dobrą atmosferę - zależy oczywiście na kogo się trafi, ale trzeba być pozytywnie nastawionym do pracy.
zdjecie uzytkownika
KASKA - 2014-10-26 13:18:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem tak to nie moja pierwsza praca,wszedzie trzeba pracować i wszędzie sa lizusy które kabluja,mnie jedynie wkurza to ze pracując na 4 brygadowce człowiek nie ma czasu dla rodziny bo każdy weekend siedzi prawie w pracy za normana stawke,to jest wykorzystywanie na maxa!
zdjecie uzytkownika
dyzio - 2014-10-26 15:16:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czesc pracowałem na furokawie robutka fajna ale placa marna jeśli chodzi o majstra mat.to ja nie wiem kto go dal na te stanowisko kolo totalnie się traci wszystko musi mu wyjasniac kierowniczka zostan normalnym robolem
zdjecie uzytkownika
Ruro - 2014-10-28 08:56:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No dobrze tylko pracując w dni ustawowo wolne od pracy - sobota, niedziela - pracownikowi należy się dzień wolny w ciągu tygodnia. Jeżeli u Kani tego nie stosują to dlaczego nikt z was jeszcze nie poszedł walczyć o swoje? Myślę, że takie rzeczy powinny być wcześniej uzgadniane z pracodawcą, bo teraz jest lament i niezadowolenie.
zdjecie uzytkownika
PAWCIO - 2014-11-12 22:58:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czesc wszystkim co pracują u kani jak tam teraz wygląda robota polepszylo się cos
zdjecie uzytkownika
romeo - 2014-11-14 12:58:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no właśnie, jak praca teraz wygląda? bo nie obchodzi nie czy firma miała kłopoty jakieś 4 lata temu, jak z tego wyszła itd, a teraz nie wiem co mam zrobić, bo nowych komentarzy brak jak na razie i zastanawiam się właśnie jak to będzie wyglądało jak mnie już przyjmą do pracy.. pozdrawiam wszystkich!!
zdjecie uzytkownika
nowa - 2014-11-15 00:03:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie odnosnie majstra Macka z etykiet z nowego zakladu? Mam zaczac prace wlasnie u niego na zmianie i chcialam sie dowiedziec jaki jest.
zdjecie uzytkownika
DANO - 2014-11-17 17:46:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czesc pozdrawiam kube co jeździ na kiwajce majstra matiego i dziewczyny z furykawy 2 gosie pania róze patryka i arka odezwijcie się Damian pracowałem na furykawie
zdjecie uzytkownika
Mike - 2014-11-17 19:10:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Co to za zmiany się szykują na mag przypraw ??
Widziałem ogłoszenie że szukają kierownika ?? O co chodzi może ktoś wie ??
A co starym kierownikiem się stało ??
zdjecie uzytkownika
mag - 2014-11-20 13:28:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam szukam osób które uległy wypadkowi w tym zakładzie pracy, a być może już dziś nie pracują. Interesuje mnie przebieg zdarzenia ipt. piszcie.
zdjecie uzytkownika
żanka - 2014-11-21 15:04:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej ja w poniedzialek ide po skierow,na badania do kani do pszczyny dział etykietowanie piszcie co to za praca ciezko jest czy w miare
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakłady Przetwórstwa Mięsnego Henryk Kania
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x