Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Zakłady Przetwórstwa Mięsnego Henryk Kania

Pracowałeś w firmie Zakłady Przetwórstwa Mięsnego Henryk Kania i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Dasik - 2014-06-10 09:17:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślę, że przy okazji trzeba być cholernie odpornym na stres i co najważniejsze mieć strasznie duży dystans do wszystkiego i wszystkich.
zdjecie uzytkownika
goral - 2014-06-10 11:22:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
przesadzacie trochę. wszędzie trzeba ciężko pracować żeby coś osiągnąć. nie ma w tym nic dziwnego.
zdjecie uzytkownika
Dasik - 2014-06-11 01:15:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz rację, ale bardziej o to chodzi, że nie zawsze cały trud i zapał zostaną docenione czy chociażby zauważone...
zdjecie uzytkownika
gadacz - 2014-06-11 13:44:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dasik - 2014-06-11 01:15:36]:
to już zależy od usposobienia konkretnych osób na stanowiskach kierowniczych. firma moze być ok, ale takie czarne owce wszędzie sie znajdą
zdjecie uzytkownika
woźny - 2014-06-12 10:53:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiadomo, że kasiora to najlepszy motywator do roboty, ale to że jej nie ma, to nie wina zakładu często, tylko tego choreego polskiego rynku. Sam żem kiedyś miał firmę i wiem, że jak człowiek chce po równo dzielić, to później ma straty... moją firmę to do bankructwa doprowadziło. Tutaj nie jest idealnie, ale jest dobrze.
zdjecie uzytkownika
Dasik - 2014-06-13 00:52:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ale pieniądze to nie jedyna rzecz, którą bierzesz pod uwagę podczas szukania nowej pracy czyż nie? Liczy się atmosfera , szefostwo i in.
zdjecie uzytkownika
yolak - 2014-06-13 09:28:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja bym akurat w tym przypadku nie narzekal tak na atmosfere i szefostwo. pamietajcie o tej zasadzie: szanuj szefa swego bo mozesz miec gorszego :)
zdjecie uzytkownika
kaaaaa - 2014-06-22 12:41:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam pracuje firmie Kania na paczkowni nie jest tak zle trzeba się przyzwyczajic wszystko zależy do jakich ludzi się trafi,praca ciężka.Niema sprawiedliwości jedni zapierniczają a lizusy robią sobie wolno tak jak na zmianie u pani Róży która ma swojego lizusa panią A. niech się chwyci roboty.
zdjecie uzytkownika
basik - 2014-06-23 23:55:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałabym się dowiedzieć czy łatwo o przejście z 4-brygadówki na 3 zmiany ? I po jakim czasie dostaje się umowę pod zakład a nie pod agencję ?
zdjecie uzytkownika
Dasik - 2014-06-24 08:40:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szefa zawsze można mieć gorszego ale i lepszego. Można na to patrzeć dwojako. Uważam, że jeżeli komuś nie pasuje obecna forma zatrudnienia to dla świętego spokoju szuka czegoś innego.
zdjecie uzytkownika
on - 2014-06-25 00:31:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a co z ostatnim incydentem sex na terenie zakladu prawda to ?
zdjecie uzytkownika
Dasik - 2014-06-25 07:48:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Myślę, że takie rzeczy należy pozostawić samym zainteresowanym, którzy przy okazji wykazali się brakiem mózgownic.
zdjecie uzytkownika
Basia QA - 2014-06-25 14:40:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Dasik - 2014-06-10 09:17:28]:
no wlasnie jakie sa zarobki w kontroli jakosci bo planuje wrocic do Pl za jakies 3 lata i powoli sie rozgladamo
zdjecie uzytkownika
98765432 - 2014-07-07 10:08:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
WITAM .JAKTAM WYGLĄDA PRACA KIEROWCY CE
zdjecie uzytkownika
Mory - 2014-07-08 08:57:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Według mnie to co miałaś wcześniej droga Basiu to może i będziesz miała teraz i za 3 lata. NA większe zmiany chyba nie ma co liczyć.
zdjecie uzytkownika
bachaa - 2014-07-08 19:42:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Praca nie jest zła da się wytrzymac jak ktoś chce pracowac to się przyzwyczaji,prawda jedynie jest taka że niektórym woda sodowa uderza do głowy tak jak pani (usunięte przez administratora)z paczkowni chodzi i nic tylko drze tego pyska a sama się obija jak się da,jak się uwezmie na kogos to koniec normalnie (usunięte przez administratora)ktos by wkońcu zrobił porządek z takimi ludzmi psują całą atmosfere pracy
zdjecie uzytkownika
nick - 2014-07-27 12:06:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w zakladzie w mokrsku panuje nowa forma mobingu. ochrona zakladu zaczela dokladnie obmacywac pracownikow nawed po genitaliach i pupie szukajac kawalka starego miesa. CHcac pracowac trzeba sie godzic na takie obmacywanie BARDZO TO MILE tylko zeby robili to z uczuciem CI GEJE.
zdjecie uzytkownika
kolec - 2014-07-28 12:57:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mnie nikt w tej pracy nie obmacywał nigdy. chyba na własne życzenie poprosiłeś o macanko:)
zdjecie uzytkownika
ziom - 2014-08-07 18:35:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jak wyglada praca na rozbiorze po ile h sie pracuje? I jakie sa zarobki?
zdjecie uzytkownika
KAROLINA - 2014-08-12 19:17:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ziom - 2014-08-07 18:35:27]:
polecam rozbior dla wyczynowcow ,ludzi lubiacych sporty ekstremalne ,tu sprawdzisz nie tylko swoja kondycje fizyczna ale psychiczna wspaniałe miejsce dla ludzi
którzy swoja przyszlosc upatruja w miejscach konfliktow zbrojnych itp to bardzo dobry oboz treningowy gwarantuje ci to
zdjecie uzytkownika
karolina - 2014-08-12 19:48:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [KAROLINA - 2014-08-12 19:17:10]:
a zarobki no cóz - POWALAJACE - nawet tu bedziesz mial test odpornosci na stres i sile charakteru
zdjecie uzytkownika
ziom - 2014-08-15 17:52:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w rzezni jak w rzezni ale jakie sa zarobki bo to mnie ciekawi i po ile h sie pracuje
zdjecie uzytkownika
Nikt nic nie wie - 2014-08-21 20:40:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Marzenka z paczkowni jest ok.Kochają ją wszyscy jak idzie do domu.Przerost ambicji nad umiejętnościami.Ona lepiej zna się na maszynach niż na ludziach.Po co biorą mechaników skoro mają taki skarb.Pozdrawiam wszystkich co muszą ją oglądać
zdjecie uzytkownika
ja wiem - 2014-08-21 21:02:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z tym że kierowniczka Marzenka jest Ok wtedy jak znika z pola widzenia.Ona wie najlepiej jak co zrobić i jak zniechęcić ludziom pracę,wszyscy jej zachowanie tolerują a tak naprawdę każdy ma jej dość.Dużą rotację pracowników możecie za wdzięczyć kochanej pani kierownik.Niech w końcu dyrekcja przejrzy na oczy bo udają że nic niewiedzą co się dzieje na hali.
zdjecie uzytkownika
Stivi - 2014-08-22 00:31:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli im się chce ciągle rotować składem - niech rotują. Ale nie działa to wcale na ich korzyść. W ten sposób ciężko organizować pracę zespołem jeśli co i rusz pojawiają się nowe twarze. Myślę, że przetwórstwo u Kanii posiada tyle lat doświadczenia, że takie elementarne rzeczy powinni wiedzieć i do nich nie dopuszczać.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakłady Przetwórstwa Mięsnego Henryk Kania
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski