Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Zakłady Przetwórstwa Mięsnego Henryk Kania

Pracowałeś w firmie Zakłady Przetwórstwa Mięsnego Henryk Kania i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kozinho24 - 2015-01-17 11:03:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zostałem przyjęty na stanowisko pracownik magazynowy surowca. Napiszcie proszę jak wygląda tam praca, jakie zarobki?
zdjecie uzytkownika
XXX - 2015-01-17 16:26:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z kim miałeś rozmowę kwalifikacyjną?
zdjecie uzytkownika
ann - 2015-01-17 18:41:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To byłeś na rozmowie o prace i nie zapytałeś o zarobki?
zdjecie uzytkownika
kozinho24 - 2015-01-18 11:24:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiem jaka stawka ale chciałbym wiedzieć ile faktycznie można się spodziewać na koncie?
zdjecie uzytkownika
magda - 2015-01-21 13:50:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Hej dojezdza ktos do Kani do pracy z Czechowic samochodem i jest chetny na zabieranie kogos?
zdjecie uzytkownika
zniesmaczony - 2015-01-26 21:59:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No cóż... wszystko co mogę powiedzieć o tym "zakładzie pracy" to POLSKI OBÓZ KONCENTRACYJNY. Brakuje tylko aby ciuchy robocze pomalowane zostały w niebieskie pasy. Po jednym dniu dziękuję i współczuję wszystkim "pracownikom".
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-01-28 15:56:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zniesmaczony - 2015-01-26 21:59:57]:
To widać gościu , że masz problem z psyhiką , jesteś poprostu słaby psyhicznie .Nawet miesiąca nie przerobi a już dzieciak zrezygnował
zdjecie uzytkownika
zniesmaczony - 2015-01-29 00:33:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Człowieku, musiałbym kurw. by [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ty żeby tam miesiąc jeba.. Nie tylko sama praca złożyła się na to, że postanowiłem zrezygnować. Wiele przyczyniły się oszustwa działu kadr. I nie nazywaj mnie gnoju dzieciakiem, bo wiekiem zapewne do pięt mi nie dorastasz.
zdjecie uzytkownika
sosnek - 2015-01-29 08:56:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jakie macie opinie nt. zakładu w Mokrsku?
Jak tam się pracuje?
zdjecie uzytkownika
EN-141 - 2015-01-29 13:16:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Podobno potrzebny jest mega fachowiec on instalacji spożywczych-spawacz.
Czy rzeczywiście czy to blef.
zdjecie uzytkownika
wiktor - 2015-01-30 16:39:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [q - 2015-01-02 17:31:43]:
Nie opowiadaj glupot. To ze majster jest nie raz bardzo mlody to nie oznacza ze jest pupilkiem. Poprostu sie do tego nadaje!! O kim dokladnie mowisz? Bo chyba wiem...
zdjecie uzytkownika
dano - 2015-02-17 12:33:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czesc pracuje tam jeszcze ten majster Mateusz i jego pupilek kuba co jeździ ta kiwajka a napiszcie mi czy na furykawie pracuje tam taka mloda dziewczyna ona jest z oswiecimia nazywa się gosia pozdrawiam wszystkich
zdjecie uzytkownika
wrona - 2015-03-03 01:23:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja nie wiem jak jest u niego w pracy bo nie pracowałem i nie będę pracował przy padlinie. Piszę tylko że dziś myślałem że się porzygam od kiełbasy tej firmy. Wstyd takie mięso sprzedawać. Więcej nie kupię jedna z najgorszych firm tego typu.
zdjecie uzytkownika
mała - 2015-03-03 20:46:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masakra
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-03-05 16:01:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem zaproszony na rozmowe kwalifikacyjną na wtorek i kazali mi przyniesc swoje zdjecie,ale po co?ktoś wie to prosze napisac o co chodzi thx
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-03-05 16:01:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jestem zaproszony na rozmowe kwalifikacyjną na wtorek i kazali mi przyniesc swoje zdjecie,ale po co?ktoś wie to prosze napisac o co chodzi thx
zdjecie uzytkownika
ten obcy - 2015-03-06 12:34:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jestem po rozmowie i obiecali 1400 do reki prosze napisac czy to prawda na pakowanie mnie dali
zdjecie uzytkownika
onika - 2015-03-12 12:09:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak prawda taki zarobek otrzymasz.
zdjecie uzytkownika
hdsjhdjasdkjas - 2015-03-15 10:12:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jedna z najgorszych majstrowych na starym zakładzie to nie jaka gośka ponoć nieżle jest wredna i znęca sie nad swoimi pracownikami.nikt nie chce iść na nią na skarge bo wszyscy sie boja o strate pracy.udaje na początku miłą a potem wychodzi jaka jest naprawde.wiem z opowiadania ludzi co pracowali kiedyś na tym zakładzie i z nią rozmawiali.
zdjecie uzytkownika
kiki - 2015-03-15 18:31:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak samo można powiedziec o brygadzistce Rózy z paczkowni,jest tak wredna,fałszywa i psychiczna,rozdziera sie ze nie da się wytrzymac,dziewczyny nie wytrzymuja i się zwalniają!! i w tym jest problem,bo boja sie donies do dyrektora Górnioka,więc wola rzucic pracę!!Naprawde chciałbym aby znalazł by sie ktos i doniusł na nia do dyrektora.pomóżcie dziewczynom bo nie idzie tam pracowac!!
zdjecie uzytkownika
dobry pracownik - 2015-03-21 19:49:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kiki - 2015-03-15 18:31:06]:
Jak będziesz dobrze pracować to pani Różą nie będzie krzyczeć naucz się dobrze pracować a będziesz przyjaciółka pani Róży.A podrugie dlaczego tak sądzisz bo ja mam inne zdanie?
zdjecie uzytkownika
dobry pracownik - 2015-03-21 19:50:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kiki - 2015-03-15 18:31:06]:
Jak będziesz dobrze pracować to pani Różą nie będzie krzyczeć naucz się dobrze pracować a będziesz przyjaciółka pani Róży.A podrugie dlaczego tak sądzisz bo ja mam inne zdanie?
zdjecie uzytkownika
JEDEN Z PRACOWNIKÓW - 2015-03-21 20:10:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak nie pracujesz to się nie dziw że pani Róża krzyczy, ja pracuje i jeszcze nigdy na mnie nie nakrzyczała .A jak ci się nie podoba to się zwolnij .I znajdź prace w której się nie przepracujesz .
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa trwa 5 minut. Standardowe pytania i stwierdzenie, że zostajesz przyjęty.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
PRACOWNIK - 2015-03-21 22:23:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani Róża jeżeli dobrze pracujecie to nie krzyczy .A po drugie to nie krzyczy tylko podnosi gŁos.Jak Pani Ania.K BYŁA BRYGADZISTKĄ TO KRZYCZAŁA AŻ JA BYŁO SŁYCHAĆ NA WYDAFCE I NIKT SIĘ NIE SPRZECIWIAŁ A TERAZ MACIE PRETENSJE O WSZYSTKO. gDZIE SPRAWIEDLIWOŚĆ
zdjecie uzytkownika
Szok - 2015-03-22 10:39:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak czytam te wasze wpisy to nasuwa mi się tylko jedna myśl - banda [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakłady Przetwórstwa Mięsnego Henryk Kania
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Zakłady Przetwórstwa Mięsnego Henryk Kania?
Zadaj pytanie