Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Zakłady Przetwórstwa Mięsnego Henryk Kania

Pracowałeś w firmie Zakłady Przetwórstwa Mięsnego Henryk Kania i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ph - 2013-10-05 12:46:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam .Powiedzcie jak wygląda praca ph w tej firmie (kasa, samochód ,ciśnienie itp.) z góry dziękuję za info
zdjecie uzytkownika
olaf - 2013-10-09 17:04:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja również szukam informacji o pracy przedstawiciela. Znana firma i marka więc pomyślałem że może tutaj spróbuje
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-11-10 17:59:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PH na północy może mieć całkiem całkiem.
zdjecie uzytkownika
ala - 2013-12-30 11:49:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca ciężka , kierownik zabiera premię z byle powodu , w tygodiu 48 godzin pracy , bez zapłaty wolnego też nie mozna wybrać Myślę , że te reklamy w TVN to za ludzką krzywdę. Szkoda, że TVN reklamuje takie produkty od nieuczciwego pracodawcy. Podejrzewam, że kania - własciciel nawet nie wie co wyprawia jego kierownictwo, bo ze wstydu schował by swoją twarz na tych reklamach. Ale teraz PIP nawet nie reaguje na takie rzeczy. Bo cóż , że zgłosisz to do PIP nim przyjadą na kontrol to chłop już zwolnoony z pracy. Teraz to tylko media dają radę takim pracodawcą. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
hanys - 2014-01-05 14:57:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest tam spoko. wybiyrom sie ponownie tam :) pozdro dla pracowników z produkcji a szczególnie na mielonce ;))
zdjecie uzytkownika
katastrofa - 2014-01-14 15:41:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie idźcie tam pracowac...
zdjecie uzytkownika
nick - 2014-02-04 11:38:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)zwolili dwie kobiety na rozbiorze za to ze nie przyszly w niedziele do pracy.TO sie nazywa demokrcja.
zdjecie uzytkownika
hubert - 2014-02-04 14:42:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przestańcie biadolić! to jest praca jak każda inna i zawsze komuś się coś nie będzie podobało, ale jak ktoś jest pracowity i się nie (usunięte przez administratora) to nie będzie miał na co narzekać. jak dla mnie warunki i sposób traktowania pracowników są bardzo spoko, chociaż pracuję tu dopiero od pół roku
zdjecie uzytkownika
Karlos - 2014-02-09 10:39:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w firmie przeszło 4 lata, odszedłem bo dostałem lepszą propozycję.
Firma jak każdy zakład ma swoje plusy i minusy, ale jeżeli ktoś przykłada się do swojej pracy i nie robi dziwnych akcji, to zarząd potrafi to docenić. Płaca całkiem niezła, świadczenia socjalne też. Nie chce żeby brzmiało jakbym zachwalał to miejsce, ale w porównaniu z innymi zakładami w których pracowałem wcześniej jest naprawdę dobrze (byłem w 3 innych w ciągu 2 lat - to mówi samo za siebie).
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-02-09 14:46:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma jak każda inna tylko majstry do (usunięte przez administratora)chcą się wykazać a nic nie potrafią tylko kablować
zdjecie uzytkownika
ZBIGNIEW - 2014-02-09 18:34:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NAJLEPSZY ZE WSZYSTKICH JEST 'DYREKTOR' ŁOŚ,PODEJMUJE ON NAJWAŻNIEJSZE DECYZJE DOTYCZĄCE FIRMY,JEŚLI TAM PRACUJESZ MUSISZ MU LIZAĆ DUPĘ BO W PRZECIWNYM RAZIE SKOŃCZYSZ JAK TE DWIE KTÓRE POTRAKTOWAŁ JAK ŚMIECI.ŻAL MI TYCH DZIEWCZYN BO BYŁY UCZCIWE I ZA PRAWDOMÓWNOŚĆ WYLECIAŁY.ALE NA PEWNO NIE ŻAŁUJĄ BO PSYCHIKA NIE JEDNEMU JUŻ SIADŁA PRZEZ PANA ŁOSIA.CZEKAM TYLKO NA MOMENT KIEDY ZACZNIE ROZSĄDNIE MYŚLEĆ I TRAKTOWAĆ LUDZI SPRAWIEDLIWIE!!!!
NIEDŁUGO WESELE WIĘC PIJEMY KOLEDZY:)
zdjecie uzytkownika
m - 2014-02-21 19:49:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chciałem tam się dostać na rozbiór ma ktoś numer tel do majstra
zdjecie uzytkownika
AS - 2014-02-26 09:29:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MALO NIE POLAMALEM SOBIE ZEBOW NA KIELBASIE MYSLIWSKIEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KOSC NA KOSCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!WSTYD !!!!!!!!!!!A REKLAMUJE SIE PRODUKTY (usunięte przez administratora)JAKO TE NAJWYZSZEJ JAKOSCI!!!
zdjecie uzytkownika
... - 2014-02-27 12:12:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak u Was mają kierowcy tirów ??
Myślę nad złożeniem aplikacji ..
zdjecie uzytkownika
zeki - 2014-03-04 00:17:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
lepiej z daleka nic dobrego tu na człowieka nie czeka mówie serio
zdjecie uzytkownika
kwadrat - 2014-03-28 14:06:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
praca w porządku. ja nie mam co narzekać. kasa jak wszedzie i zawsze - mogłaby być wyższa, ale nie jest źle. z przełożonymi też mam dobre układy
zdjecie uzytkownika
ami - 2014-04-12 18:48:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jest nienormalne żeby w wielką sobote iść do pracy na drugą i trzecią zmiane my mamy rodziny i chcemy mieć wolne ale u kani trzeba zapiepszać skandal
zdjecie uzytkownika
fghy - 2014-04-15 21:05:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie sa u was w firmie zarobki?po ile h sie robi?i i czy jest jakis przydzial miiesa?
zdjecie uzytkownika
megan - 2014-04-18 13:56:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to kiedy macie dopiero wolne w u Kani na święta? nie ma możliwości zostania z rodziną nawet w sobotnie popołudnie?
zdjecie uzytkownika
filo - 2014-04-18 14:23:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hanys - 2014-01-05 14:57:16]:
Niestety Kania nie szanuje NIKOGO tylko KASĘ.Takiego zachowania wymaga też od kierowników,inaczej tracą pracę.
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2014-04-18 16:46:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nawet w święta ciężko o wolne, chociaż o dziwo najbliższy poniedziałek (drugi dzień świąt wielkanocnych) jest wolny dla wszystkich.
Dodam, że np. 1 maj czy 15 sierpień to dla kierownictwa żadne święto.

Co do zarobków to są one gorsze niż rok temu (o tej samej porze) mimo, że stawka wzrosła z 10 zł. na 10.50 zł. brutto za godzinę, chyba, że ktoś pracuje 6 lub więcej razy w tygodniu, bo jeśli nie to premie uznaniowe w wysokości 5-350 zł. (zwykle 150-200 zł.) są obcinane.
zdjecie uzytkownika
tryyy - 2014-04-18 23:27:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [qwerty - 2014-04-18 16:46:27]:
A pracuesz na produkcji czy rrozbiorze?
zdjecie uzytkownika
Julek - 2014-04-19 08:43:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
U Kanii chyba nie ma takiej tragedii jak u konkurencji... Od znajomych słyszałem całkiem dobre opinie o tym zakładzie, ale nie miałem okazji tam pracować przyznam...
zdjecie uzytkownika
qwert - 2014-04-19 16:27:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja mam znajomego pracujacego na rozbiorze u Kani i nie narzeka na robote. raczej chwali ze mila atmosfera wsrod pracownikow i w relacjach z przelozonymi
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2014-04-20 17:10:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"A pracuesz na produkcji czy rrozbiorze? "
pracuję na produkcji. Na paczkowni jest trochę lżej, ale za to niesamowicie zimno.

"ja mam znajomego pracujacego na rozbiorze u Kani i nie narzeka na robote" wszystko zależy na to na jaką zmianę i majstra trafisz, jednak osobom, które chcą się przyjąć do Kanii radzę być sceptycznym.
Swoją drogą rozbiór już nie istnieje (na starym zakładzie, na którym non stop jestem).

PS: Minimalne premie to nie 5, a 50 zł. choć "rekordzista" dostał 39 zł.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
30 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakłady Przetwórstwa Mięsnego Henryk Kania
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x