brak logo

POZIOM 511 DESIGN HOTEL & SPA

Podzamcze

Opinie o POZIOM 511 DESIGN HOTEL & SPA

brgb 2014-07-06 12:51
Zarobki tam to masakra:((
2
xyz 2014-11-02 21:14
Zgadza się :(
1
demonella 2015-03-20 19:42
Wyzysk i jeszcze raz wyzysk. Kobiety usłyszał ze nie mogą zachodzić w ciążę bo to jest wykorzystywanie pracodawcy. Zarobki masakra. Szału nie ma. Człowiek nie jest szanowany. Jako hotel obiekt ma doskonałe recenzje ale to kosztem ludzi.
3
odp 2015-04-25 11:15
Dodam jeszcze że dostanie tam umowy o pracę graniczy z cudem...
3
Xx 2015-07-09 20:22
Prawda polowa pracuje bez umow, reszta charytatywnie po tygodniu, miesiacu w celu rzekomego sprawdzenia sie czy sprawdza sie na danym stanowisku..!!!! Po czym dziekuja i nastepna osobe wyzyskuja.
3
MamaJa 2015-07-13 11:07
PIP powinien wziąć się im za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ludzi oszukują, na recepcji dziewczyny non stop nowe po 3 dni charytatywnie pracują( licza na ewentualne zatrudnienie, poniewaz wielka pseudo kierowniczka Joanna obiecuje) a reszta się urlopuje .Kolezanka caly weekend pracowala jak wol na restauracji i nie wyplacili jej ani zlotowki.!!!!!!!!!!!!!!
3
Zimny 2015-11-01 14:48
Jednak prawda kolezanko...nie pomyslalas o tym ze za kase teraz wszystko sie zalatwi....sam byłem tam na rozmowie ...zaproponowali kilka dni próbnych czy się spawdze ...po pierwszym dniu zrezygnowałem niech sami pracują za darmo....non stop na olx proponują pracę więc jest coś nie halo....
3
turlututu 2016-04-19 16:30
Masakra, praca tam na kuchni to dopiero wyzysk. Z wierzchu, pięknie ładnie moi drodzy, a w środku syf, że hoho. Zatrudniają ludzi z mops, którzy wynagrodzenie mają na poziomie haha 700 złotych, a musza harowac jak woły. Krzyki i wyzwiska to codzienność. Życzę wszystkim smacznego
3
Szczera 2016-07-12 20:37
Prawda,,!!!! Pracowałam tam ponad 10 dni o umowie nie było mowy!!!!Z dnia na dzień odeszłam ani grosza nie dostałam!!!!!!!!Wspaniała kierowniczka stwierdziła,że skoro nie podpisałam do tej pory umowy o pracę to tak jakbym tam nie pracowała NIGDY!!!!!!Wyzysk ludzi !!!!!Nie zostawię tego tak
3
Szczera 2016-07-12 20:38
Prawda,,!!!! Pracowałam tam ponad 10 dni o umowie nie było mowy!!!!Z dnia na dzień odeszłam ani grosza nie dostałam!!!!!!!!Wspaniała kierowniczka stwierdziła,że skoro nie podpisałam do tej pory umowy o pracę to tak jakbym tam nie pracowała NIGDY!!!!!!Wyzysk ludzi !!!!!Nie zostawię tego tak
2
2016-09-10 23:41
Bzdury. Miejsce pracy bardzo dobre, fajna miejscówka, fajni ludzie, chce się tutaj przychodzić i pracować. Wynagrodzenie w czasie, umowa - jak komu odpowiada... Jestem zadowolona :]
1
J 2016-10-18 23:26
No jeśli chodzi o Hotele to jest całkiem fajna praca, uważam, że nie ma co narzekać na to jak mają tutaj pracownicy, bo przypominam, że to własnie pracownicy tworzą klimat i atmosferę, jedyne co to że mają dobre pensje
1
Dp 2016-11-24 04:46
Zostałam okradziona przez recepcję w tak dobrym hotelu!!!!!!!!!!!!!zgubiłam portfel po czym odnalazła go jedna z Pań z recepcji,obiecala mi go odesłać. Mineło już 3 miesiące dalej go nie ma
1
anonim 2016-12-30 14:44
Szanowni Państwo pracuję w hotelu Poziom 511 od samego otwarcia i nie zgadzam się z ani jedną negatywną opinią zamieszczoną przez Państwa powyżej, może najpierw popracujcie rzetelnie i dopiero piszcie wypowiedzi...szkoda mi was...jeżeli ktokolwiek zna się na hotelarstwie to wie, że hotel to ludzie i raczej nie da się stworzyć tak super klimatu ( i dobrych opinii ) bez przyjaznego i zadowolonego personelu...polecam się doszkolić. pozdrawiam
1
SzeroscNieBoli 2017-02-12 20:29
Jezeli ktosodchodzi z dnia na dzien to nie powinien dostac nic wiec droga kolezanka nawet sie do tego nie przyznawaj jak sie zachowalas
1
SzczeryDion 2017-02-12 20:34
Dziwne ze zgubila Pani portfel i wykonala ponoc tylko jeden telefon aby go odzyskac. Portfel to istotna kwestia dokumenty pieniadze nalezalo by o niego sie upominac a nie olac sprawe i odezwac sie po 3 miesiacach. Chyba cis tu nie gra
1
Tom 2017-04-28 11:47
dobre opinie to piszą chyba y tylko osoby tam pracujące które boją się zmian i wolą do emerytury robić bo szans na lepszze nie mają
3
adel 2017-04-28 11:54
bardzo dobrze zrobiła,biali murzyni są tam w cenie,więc chociaż się nie dała wyzyskowi......................
2
ala 2017-05-05 10:00
ą ja tam lubie prace w 555555511111111111111111111
Ciekawa 2017-05-27 15:39
Witam.

Zastanawiam się nad złożeniem CV do Hotelu 511. Proszę o informację jak się tam pracuje, jaka umowa, stawki na h? Może wcale nie jest tak źle jak wcześniej zostało to opisane?

anonim 2017-06-02 09:15
Pracuje się dobrze w tym miejscu, umowa, najpierw zlecenie, potem na rok itd, jeśli komuś coś nie pasuje to przecież nikt go na siłę tam nie trzyma! Ludzie... Zawsze mnie śmieszą tacy internetowi cwaniacy, mądrale, ciekawe czy większość z Was była by taka wygadana w realnym życiu.
MILKA 2017-06-26 12:33
Zależy na jakim stanowisku.JA TAM PRACOWAŁAM I PRAWDE MÓWIĄC NIE POLECAM ZAROBKI MASAKRA TEAM NIE ZBYT ZGRANY
1
Zostaw swoją opinię o POZIOM 511 DESIGN HOTEL & SPA - Podzamcze
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie POZIOM 511 DESIGN HOTEL & SPA