Opinie o Hotel Niedźwiadek Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hotel Niedźwiadek Sp. z o.o.

Gorczyca

Pracuję tu i jestem zadowolona ze swojej pracy w Niedźwiadku. Ale sporo osób nie powinno tu pracować i pewnie te osoby piszą wszystkie bzdury na forum!!

bezrobotny
@Gorczyca 03.10.2017 16:09
Pracuję tu i jestem zadowolona ze swojej pracy w Niedźwiadku. Ale sporo osób nie powinno tu pracować i pewnie te osoby piszą ws...

Jeżeli tak się cieszysz ze swej pracy to się przedstaw. ;)

Julita

@Osterek czy pracujesz w Hotel Niedźwiadek Sp. z o.o.? Powiesz coś o warunkach pracy w firmie? Proszę o pozostawianie merytorycznych opinii i informacji na temat pracy w Hotel Niedźwiadek Sp. z o.o., które będą przydatne dla aplikujących osób.

Osterek

Sądzę, że zwykła zazdrość przemawia przez niektórych. Jeśli osoba jest kompetentna na swoim stanowisku to bardzo dobrze!

Julita

@Ala czy mogłabyś opisać bardziej tą sytuację? W jaki sposób są zastraszani? Czy ktoś jeszcze tak uważa? Wszystkie informacje i opinie są istotne i pomocne dla osób, które będą aplikować w przyszłości do Hotel Niedźwiadek Sp. z o.o.

Amator

Czy mógłby ktoś podpowiedzieć jaki język musi znać chętny na kierownika recepcji? Czy jeden wystarczy?

Gość

Praca w hotelu ma swoje plusy i minusy. To jak koło młyńskie. Brak uprzejmych pracowników to brak gości i w konsekwencji brak zysków, z tego brak dobrego wynagrodzenia. Pracowałam w małym hotelu i wiem jak to jest. Musicie wypracować jakieś porozumienie.

Ala

co by nie mówić to w tym obiekcie pracowników się nie docenia. Widać to po ilości ludzi, którzy przewinęli się przez to miejsce. A jeszcze dziwniejsze jest, że gdy odchodzą boją się wyjawiać nowe miejsce zatrudnienia bo są zastraszani. Tak wiec co by nie mowić o relacjach pracownik - pracodawca, to sytuacja co najmniej zaskakująca.

Grażka

Może praca w hotelarstwie nie jest lekka ale chyba tu ktoś mocno przesadza. Jeśli jest aż tak ciężko to można poszukać lżejszej pracy. Ale generalnie jak pracownicy są nieuprzejmi to i goście niezadowoleni i nie przyjeżdżają!

Stella

Może są jakieś poważne powody i właściciel nie może podnieść zarobków bo np. nie zarabia tak jak by się wydawało innym? Koszty utrzymania obiektu i pracowników są ogromne. Nie chcę być nieobiektywna ale tak sobie myślę.

Lila

Nie chcę nikogo bronić ani oskarżać ale zawsze będzie rozdźwięk między pracownikiem a właścicielem firmy o pieniądze. Nie jest łatwo być właścicielem a wiem co piszę, pracownik zawsze uważał się za pokrzywdzonego.

Izolda

Czy osoby, które tak "sumienne" oceniają innych spojrzały chociaż raz w lustro? Winy dopatrujemy się zawsze u innych, szkoda bo pewnie niektórzy mieliby wiele wad!

rympałko

Jest nowy zwany dyrektorem ,ciekawe jak długo zagrzeje miejsce bo jak do tej pory to był bardzo gorący fotel. Gość myśli ,że porządzi ale na mój gust to nie będzie długo trwało. To stanowisko to fikcja ,tam nawet o kolorze papieru toaletowego decyduje właściciel.

Hotel Niedźwiadek Sp. z o.o.
pracodawca
@rympałko 25.04.2017 14:25
Jest nowy zwany dyrektorem ,ciekawe jak długo zagrzeje miejsce bo jak do tej pory to był bardzo gorący fotel. Gość myśli ,że...

Szanowny Pan / Pani Rympałko, Nieprawdą jest, to co Pan/Pani napisał(a) w swoim tekście. Rolą właściciela w tym hotelu jest utrzymanie i podnoszenie standardu hotelu w pewnych ryzach budżetowych. Co do obecnego dyrektora - zdecydowanie nie robiłbym zakładów, czy ten dyrektor utrzyma się dłużej, czy krócej, gdyż posiada odpowiednie doświadczenie i wykazuje zaangażowanie w pracy. Każdy z pracowników tego hotelu, jeżeli wykazuje się takimi cechami i jest zaangażowany w podnoszenie standardów hotelu i zadowolenie gości, jest mile widziany w naszym zespole, a obecny zespół, jak wynika z ankiet i opinii naszych gości, jest pozytywnie odbierany i wykazuje zrozumienie wytyczanych przed nim celów. Więc jeżeli Pan/Pani pracował(a) w Naszym hotelu, to warto się wypowiadać konkretnie w zagadnieniach, w których to ta strona internetowa została stworzona. A jeżeli Pan/Pani w tej chwili pracuje w Naszym hotelu, proponuję wziąć przykład z koleżanek i kolegów, i zabrać się po prostu do pracy. Doradzam zmienić nastawienie do życia, pracy i do ludzi, a na pewno w Pana/Pani życiu, zacznie się też dziać dobrze. Pozdrawiam gorąco, Właściciel.

Julita

Hotel Niedźwiadek Sp. z o.o. położony na terenie Szwajcarii Kaszubskiej w przepięknej okolicy parku krajobrazowego. Firma ma nowe oferty pracy, dla zainteresowanych podajemy adres e-mail:biuro@hotelniedzwiadek.pl

Gość

Fajna firma i powinna być wspierana przez pracowników!!

ola

A gdzie ten lukier bo jakoś nie widzę? @kaki a oprócz atmosfery bo o tym można napisać wszystko to są jakieś rekrutacje czy czekać na sezon?

Czasnazmiany

Aktualny dyrektor oraz ta, która jest dowodem na powiedzenie ze im dłuższy włos tym krótszy rozum powinni mieć świadomość ze taczki czekają .

Kandydat

Nie polecam jakiejkolwiek współpracy z ówczesnym DYREKTORM - Panem Tomaszem L. Człowiek arogancki, niemiły i zadufany w sobie. Pod jego kierownictwem hotel z pewnością straci wielu pracowników oraz Gości. Pozdrawiam

Man

Hotel Niedźwiadek Sp. z o.o. zatrudni osoby na okres wakacyjny, mają teraz tłumy przyjezdnych i naprawdę to wszystko musi być dość szybko ograne, innej opcji chyba nie ma

Gryzli

Razem ze znajomymi podczas podróży chcieliśmy zatrzymać się tam na jedną noc aby odpocząć oraz zobaczyć ośrodek i okolice. Obsługa hotelowa odmówiła nam noclegu pomimo wolnych miejsc. (najpierw tłumacząc iż wynajmują tylko na 7 dni a później, że nie dysponują już wolnymi pokojami do końca wakacji)

Ja
@Gryzli 27.07.2016 13:57
Razem ze znajomymi podczas podróży chcieliśmy zatrzymać się tam na jedną noc aby odpocząć oraz zobaczyć ośrodek i okolice. Obsł...

Witam, jestem współpracownikiem Hotelu Niedźwiadek od ponad 9 lat i faktycznie mam wiedzę o wszelkich sugestiach, zarzutach i dobrych słowach zamieszczonych na danym portalu. Pozwolę sobie zatem na kilka informacji, tudzież poprawek: - Panie "Gryzli" - faktycznie w sezonie hotel sprzedaje turnusy, i nie ma się czemu dziwić, bo na tym zarabia, a w terminie lipiec sierpień 2016 obłożenie wynosi 100% od samego początku, do ostatniej soboty sierpnia, co zarządzających cieszy, a Pana serdecznie zapraszam przy innej okazji, - osoby zainteresowane zatrudnieniem - zapraszam do kontaktu, ponieważ praca jest, a hotel ma na celu zbudowanie stałego personelu, który faktycznie chce pracować i się rozwijać, zatem zapraszam do składania aplikacji, - dawni koledzy i koleżanki (Pracownicy) - czasami było lepiej, a czasami gorzej, jeśli traktuje się pracę poważnie i robi się swoje, to czas szybko mija i nikt nie roszczy do nikogo pretensji, a obecnie sytuacja się poprawiła, co mówię z własnego doświadczenia oraz obecnych pracowników, złe opinie głównie spływają od osób, które niekoniecznie nadawały się do danej pracy lub jak to ujęli moi przedmówcy - leserowali lub podpierali ściany :) Praca, jak każda inna, jak to się mówi :) Pozdrawiam wszystkich ZA i przeciw ;)

anonim

(usunięte przez administratora)

Cytadela

10% prowizja od zabiegów. Regulacja brwi 15 zł cena brutto. kosmetyczki policzylyscie ile zarobicie? Buahaha. To spa to porażka. Ja tam byłam na rozmowie.Spanie w przyczepie campingowej. Obiady to co zbiegło po klientach restauracji. Szkolenia ? Zapomnijcie .

anonim

(usunięte przez administratora)

ElWa

Nikt tam nikogo nigdy nie szkolił. Pracowałam tam kilka lat i nie było żadnego szkolenia. Każdy przychodził ze swoją wiedzą i uczył się na własnych błędach lub błędach współpracowników. Kiedyś to jeszcze dawali służbowe ciuchy, teraz podobno wymagają od ciebie własnych i jeszcze krytykują, że zle wyglądasz. Masakra!

anonim

(usunięte przez administratora)

Spa

Tak jak mowię 1000 zł podstawy + 10% od utargu netto. Szału nie ma! W sezonie max 2 tysiące ale musisz tyrać jak wół. A zapomnij ze coś zjesz w ciagu dnia bo nie będziesz miał czasu jeśli będziesz miał zabiegi. I na początek dostaniesz umowę o dzieło/ zlecenie wiec pieniądze dostaniesz na koniec miesiąca jeśli będziesz miał dobre układy z dyrem. Jeśli nie będziesz musiał długo prosić o wypłatę

Tubylem

Tak jasne idź pracuj jako masażysta. Dostaniesz 1000 zł podstawy plus 10% prowizji od zabiegów netto czyli w wysokim sezonie zarobisz max 2 tysiące pod warunkiem, ze nie będziesz wychodził z gabinetu przez cały miesiąc. Spiesz sie bo to tylko lipiec i sierpień

Tajemniczy gość
@Tubylem 05.07.2016 07:25
Nie trzeba wyjeżdżać z kraju żeby znaleźć pracodawcę, który doceni profesjonalna i rzetelna prace na najwyższym poziomie. Mieli...

Oso­by używające więcej niż 3 wyk­rzyk­ników lub py­taj­ników to oso­by z za­burze­niami włas­nej oso­bowości. Terry Pratchett

Tubylem
@Tajemniczy gość 07.07.2016 09:19
Oso­by używające więcej niż 3 wyk­rzyk­ników lub py­taj­ników to oso­by z za­burze­niami włas­nej oso­bowości. Terry Pratchett...

Zaburzeń osobowości można dostać jeżeli w odpowiednim czasie nie ucieknie sie z Niedźwiadka. Mi na szczęście sie udało, ale jak widać Tobie nie. Prawda w oczy kole czyż nie? Ciągły brak pracownikow musi świadczyć o złym podejściu pracodawcy do tematu warunków pracy. Jeśli jesteś nowym dyrektorem obiektu to niedługo sie zniechęcisz do bronienia go. Wspomnisz moje słowa

terapeuta

Kaki, nie stymuluj sztucznie popytu na różne stanowiska w Niedzwiadku. Wiadomo kim jesteś i nikt się na to nie nabierze. Wszyscy masażyści, kosmetyczki, terapeuci spa uciekli jak najdalej i wiadomo że poszło o kasę i brak szacunku dla ich pracy. Desperackie ściąganie pracowników z drugiego konca polski pogarsza tylko sytuacje. Nikt nie będzie pracowal za darmo i do tego będąc pomiatanym przez pracodawcę. Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie.

Taktojest

Największym nieszczęściem tego hotelu są zarzadzający . Dodać trzeba , ze często ten hotel zamienia się w pijacki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a warunki dla personelu ? No cóż ,jak ktoś musi to wytrzyma.

anonim

(usunięte przez administratora)

Bartender

Profesjonalnie??? Nie rozśmieszaj mnie, bo mam zajady. Szczyt amatorszczyzny. Pracownicy na prawdę chcą pracować jak najlepiej i chcą się czegoś nauczyć. Niestety wszechobecna dezorganizacja właściciela i jego tresowanych małpek psuje cały obraz tego miejsca.

anonim

(usunięte przez administratora)

Czesiu

Jedna z najlepszych firm? To czemu Jasiu nadal tam nie pracujesz? A może Jasiu to wcale nie Jasiu, (usunięte przez administratora)

caca

We Wdzydzach niedźwiadek to jedyny hotel, wiec skąd ta opinia? A kelnera oni szukają odkąd pamiętam. Zatrudniają jakichś pijaków i złodziei których później zwalniają i dalej szukają następnych. Nic nowego

Emes

@kasia, szukają, szukają i to na wszystkie stanowiska. Do restauracji, do kuchni, do baru, do recepcji, do SPA, do sprzątania. Dla chcącego nic trudnego. Talent + pracowitość + pozytywne nastawienie = fajna praca + fajni ludzie + kasa

anonim

(usunięte przez administratora)

DiamondsAreForever

Diamentów jest pełno, brylantów niewiele. Diament trzeba długo i cierpliwie szlifować, zanim stanie się brylantem. Diamenty z Niedźwiadka odchodzą jako zanieczyszczone kamienie, brylanty zostają. Tyle i aż tyle.

Blondi;p

Wcale nie jest tak źle. Pracowałam tam trochę . Fakt że pokoje dla pracowników obskurne no i niestety ale trzeba pracowac a nie się obijać i uciekać co chwilę na fajkę. Strasznie dużo osób kradnie. Ja spotkałam się z nieprzyjemną sytuacją.Osoby które się wybijają i widać po nich że się starają maja w Niedźwiadku dobrze. Obiboki wylatują albo sami odchodzą.

Standard

Nie rozumiem, jak mogą w dzisiejszych czasach dziwić kogokolwiek kamery. Kamery są obecnie standardem - w każdym hotelu, każdej restauracji, nawet w barach mlecznych, na każdym kroku. Na ulicy, w autobusie, w tramwaju, na dworcu, na przystanku, dosłownie wszędzie. Idiota ten, kto tego nie widzi.

Pracownik

Pozdrawiam największego przydupasa właściciela ☺

anonim

(usunięte przez administratora)

Corriente

@Pracownik, chyba bardzo dawno pracowałeś w Niedźwiadku i nie masz bieżących informacji. Nie chce mi się opisywać, bo i po co? Jest fajnie, a narzekają tylko lenie, którzy podpierają ściany i zamiast pracować, czekają tylko na koryto.

pracownik

Wypowiem się w 100% obiektywnie, bo zawsze staram się tak oceniać sytuację. Hotel oferuje pracę z zakwaterowaniem i wyżywieniem. Niby plus, ale: kwestia wyżywienia zmienia się wraz z porą roku. Najlepiej karmią latem- jest sezon, hotel wypełniony po brzegi, mnóstwo jedzenia zostaje więc zawsze coś fajnego zjesz, chyba że masz tyle pracy, że nie masz chwili, aby wyrwać się na posiłek( nie ma ustalonych przerw na posiłki), wtedy głodujesz cały dzień. Po sezonie pojawiają się różne dziwne kombinacje żywieniowe dla personelu- na początek śniadanie, obiad, kolacja potem śniadanie obiadokolacja, jeszcze póżniej śniadanie i zupa itd, itp. Dzieją się cuda. Kwestia zakwaterowania wygląda tak: jeśli mieszkasz u góry, a na sali jest dyskoteka, koncert lub coś tam to czujesz się jakbyś był na sali. W chłodniejsze dni możesz zamarznąć,a rano budzi Cię brzdęk naczyń kuchennych. No i oczywiście twoje wszystkie ubrania "pachną" kuchnią. Łazienka wspólna koedukacyjna. Jeśli mieszkasz na dole masz względny spokój chyba, że jest jakaś impreza w hotelu to słyszysz wszystko z recepcji. Czasami możesz obudzić się ze świerszczem na twarzy, ale jeśli lubisz zwierzęta to lokal na dole jest ok. Sytuacja z łazienką identyczna jak na górze. Jest jeden pokój, który odpowiada jakimś normalnym warunkom, ale zazwyczaj stoi pusty lub mieszka tam jakiś wysoko postawiony pracownik. Najlepiej zostać dyrektorem obiektu i wtedy warunki mieszkaniowe są na wypasie. Sama praca jest w miarę ok. W miarę, bo możesz zostać poproszony o wykonywanie zadań z zupełnie innej beczki. Zrozumiałe, ale tu ostrzegam- pamiętajcie, aby się szanować i nie zrobić z siebie pięcioetatowego wała za jedną pensję. Czy szybko dostaniesz umowe o prace? Nie wiem. Z tym jest różnie. Ale jeśli masz umowe o prace pamiętaj- najniższa krajowa na koncie zawsze na czas! Jeśli masz zlecenie/ o dzieło możesz sobie poczekać, bo pracodawca nie zwykł myśleć o tym, że pracownicy też mają rachunki, opłaty i własne życie. Jęsli mieszkasz w hotelu nie możesz nigdzie wyjść po pracy. Tzn możesz, ale środowisko pracownicze żyje życiem innych więc albo jesteś szpiegowany i wszyscy wiedzą gdzie byłeś i z kim, i co robiłeś, a jeśli uda Ci się wymknąć w tajemnicy i nie wiedzą gdzie byłeś, wtedy snują domysły- a te domysły czasami przyprawiają o ciarki. I jeszcze jedna kluczowa sprawa: Nie staraj się zbytnio, bo nawet choćbyś stanął na rzęsach, miał same dobre opinie wśród gości i był lubiany to po odejściu z tego obiektu zostaniesz zmieszany z błotem, a pracodawca nie powie o Tobie nawet pól dobrego słowa. pozdrawiam i nie polecam

anth

Chodziło mi bardziej o wnioski na przyszlosc jakich pracodawców nie szukać

anth

Jeśli chodzi o pracę w Niedźwiadku polecam każdemu. Trzeba po prostu tam być, popracować i to przeżyć, a potem wyciągnąć odpowiednie wnioski na przyszłość. Pozdrawiam

Eliseo

Ja miałem umowę o pracę po 1 miesiącu. Może teraz jest inaczej. U mnie w Wawie umowa o pracę na samym początku to standard, przynajmniej w hotelu, w którym pracuję :-)

Eliseo

Nie wiem, jak jest teraz. Zawsze była to zadaniówka, gdzie trzeba było w kilka dni pokazać, co się potrafi, bez względu na zajmowane stanowisko. Jeśli spodobało się dyrektorowi, kierownikom i współpracownikom, to zatrudniali najpierw na umowę zlecenie, potem na umowę o pracę. Na stałe zatrudniali pracowników, którzy czuli klimat hotelu i trzymali się standardów. Jeśli ktoś traktował gości jak intruzów, lenił się, tworzył konflikty i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ną atmosferę to od razu wypad...

Eliseo

Podobno teraz poszukują dobrego kucharza, pomocy kuchennych, kosmetyczek do SPA i pokojowych. Tyle, że u nich trzeba zaliczyć okres próbny i się sprawdzić w pracy. A warunki mieszkaniowe zależą od ciebie - jak sobie pościelisz, tak się wyśpisz, jak sobie posprzątasz, tak będziesz mieszkał.

Anonim

Jak nazywa się pracownik który w tym czasie tam pracuje?

pracownik

wyzysk, rotacja pracowników co tydzien ktoś nowy. Za moich czasów samych dyrektorów było z 10 jak nie wiecej... NIE POLECAM Odradzam! Szkoda młodego życia na ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

ullala

Hej kochani, jeśli interesuje was zatrudnienie w firmie HOTEL NIEDZWIADEK to właśnie pojawiła się świeżutka oferta pracy. Warto zobaczyć bo podobno mało miejsc a dużo ludzi chętnych. Poszukujemy pracownika na stanowisko: Specjalista ds. Sprzedaży Miejsce pracy: Wdzydze Kiszewskie, k. Kościerzyny Wym... http://www.gowork.pl/praca_podglad,5711895?keywords=&region=

ja2

Jest bez zmian. Jest kilka osób, które mają dobrze i są w miarę szanowane. Ale to Do czasu pewnie. Dyrektorstwo dba tylko o siebie. Właściciel nie potrafi przemówić rządzącym do rozumu. Są jednostki, które się starają, ale pewnie szybko przestaną. Pewnie wtedy gdy nie dostaną obiecanej podwyżki. Ogólnie warto dla miejsca, ale nie warto dla ludzi, chyba że dla jednostek, którymi na pewno nie są: dyrektor i właściciel.

dariusz

To co napisała Ja powyzej brzmi naprawdę zachęcająco, czy rzeczywiście w hotelu niedźwiadek jest tak dobrze? bowiem faktycznie starsze opinie nie były zbyt pozytywne. Co to tez znaczy, że płaca nie powala, na jakim stanowisku konkretnie, może zna ktoś widełki płacowe, jakie dostaje nowa osoba? Pozdrawiam.

Ja

Pracowałam w Niedźwiadku kilka lat. Opinie sprzed kilku lat w większości nie są już aktualne (nie były nawet jak zaczynałam tam pracę). Jeżeli pracujesz tam i mieszkasz - masz 3 posiłki dziennie, miejscowi mogą liczyć na obiady pracownicze. Płaca nie powala, ale jak na tamte rejony jest w normie. Co ważne - płacą zawsze na czas - ostatniego dnia miesiąca. I do pensji należy doliczyć wyżywienie i utrzymanie. Więc realnie można sporo zaoszczędzić, bo w najbliższej okolicy nie ma gdzie wydawać pieniędzy. Jeżeli jesteś dobry/dobra w tym co robisz - można liczyć na coś ekstra. Na początek oferują umowy o dzieło/zlecenie, potem umowa o pracę na czas określony. Czasami jest ciężko - jak się nałoży kilka imprez, czasem też mogą poprosić o dodatkową pracę (odśnieżanie itp.). Warunki mieszkaniowe: no cóż - jak sobie posprzątasz to będziesz mieć czysty pokój ;) Nie tolerują alkoholu, imprezowania i narkotyków na terenie hotelu. Ale jest to miejsce pracy, więc chyba nic dziwnego? Przełożeni... przełożony nie jest od tego, żeby go lubić ;) (nikt na nikogo nie krzyczy, da się dogadać).

zainteresowany

A to tak na serio ludzie tak uciekają? Ja zastanawiam się nad pracą tam. A Dyrektor co to za człowiek tak naprawdę? Niby można tam.mieszkać tylko ciekawe jak jest od wewnątrz...

Marcin
@zainteresowany 05.11.2014 11:44
A to tak na serio ludzie tak uciekają? Ja zastanawiam się nad pracą tam. A Dyrektor co to za człowiek tak naprawdę? Niby moż...

Mieszkać?na materacu na podłodze!

Kinga
@Marcin 03.03.2017 11:25
Mieszkać?na materacu na podłodze!

Witam, żaden z naszych Pracowników nie sypia na materacu, na podłodze. Każdy zakwaterowany ma swoje łóżko, pościel i pokój ewentualnie współdzieli z jednym współlokatorem, sporadycznie z większą ilością - zależne od wielkości pokoju. Zatem bardzo proszę o weryfikację, Panie Marcinie. Poza tym nie każdy Pracodawca gwarantuje zakwaterowanie i podstawowe wyżywienie swoim Pracownikom :) Pozdrawiam.

Kanibal

tyle ludzi sie zwolniło i piszesz, ze przemily i pomocny? zgroza....

marcin F

chcialbym się dostac do niedźwiadka do gastronomii, tylko nie wiem za bardzo jak zacząć tą walkę o pracę. coś poradzicie? mieszkam blisko, obiekt niezwykły z pięknym otoczeniem.praca tam by mi dała doświadczenie i super prestiż w cv.od razu mówię że barman kelner to nie dla mnie, chcę być bardziej W jedzeniu.

pracownik
@marcin F 28.10.2014 16:31
chcialbym się dostac do niedźwiadka do gastronomii, tylko nie wiem za bardzo jak zacząć tą walkę o pracę. coś poradzicie? miesz...

Marcinie. Szukają kucharza, kelnera, barmana. Napisz maila do naszego dyrektora dyrektor@hotelniedzwiadek.pl, umów się na spotkanie i napewno się dogadacie co do współpracy. Dyrektor przemiły i pomocny. więcej odwagi ! :)

lalka

też tak uważam

Zostaw opinię o Hotel Niedźwiadek Sp. z o.o. - Wąglikowice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hotel Niedźwiadek Sp. z o.o.