brak logo

Inter Artpol

Bydgoszcz

Opinie o Inter Artpol

bydzia 2010-02-23 10:49:42
Firma bardzo porządna, pracownicy profesjonalni, polecam gorąco usługi i samą pracę.
Andrzej 2010-04-06 20:34:57
płacą na czas, szkolenia ok, wsparcie ze strony telemarketingu!
iza 2010-11-27 17:01:00
naciągacze
UWAGA 2010-12-06 10:55:17
Naciągacze!!! Miła pani dzwoni podając się za zbawicielkę od niespłaconych składek od ZUS dla OFE a w efekcie przysyłają człowieka który proponuje przejście do innego OFE!!!!!!!

UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA!!!
nikita 2011-07-01 15:08:33
Zgadzam się. Dodatkowo znajoma tam pracowała i nie wypłacili jej pieniędzy, bo pracowała na czarno oczywiście. Kłamią i manipulują pracownikami. [usunięte przez admina]
młody 2011-07-11 07:59:47
może i dla klientów pracownicy są mili i się starają, ale nie dla prezesa, który liczy tylko kasę. Ja właśnie się zwolniłem, bo nie mogłem już wytrzymać, że pracuję za darmo. Dobrze, że na czas zostałem ostrzeżony. Firma z takim podejściem nie ma żadnej przyszłości.
* 2011-08-05 14:59:06
widzę, że ktoś się poznał na firmie :-) najwyższy czas, ja wystawię bardzo szczerą opinię jak tylko odzyskam wszystkie zarobione pieniądze dla wielkiej I-A. Pozdrawiam wszystkich, którzy już nie pracują.
grzegorz 2011-08-29 18:01:05
Czy wam też nie wypłacili pieniędzy? CZy też prezes oszukał? Jeśli tak, piszcie o tym, może w taki sposób firma będzie miała reklamę. Te dobre opinie na tej stronie są od "owieczek", które wiernie patrzą jak prezes ich wykorzystuje, dając choćby min prowizje.
anonim 2011-08-31 10:43:18
nikita, młody, *, grzegorz - kiedy pracując dla I-A przerzucasz klientów do konkurencyjnej firmy nie możesz spodziewać się premii! Twój nowy pracodawca szybko rozpozna takie \"praktyki\"! Klienci to nie \"barany\"!!!
anonim 2011-08-31 21:01:04
Firma dla uczciwych i solidnych. Dla kombinatorów nie ma miejsca, pracuję kilka lat- wszystko ok
anonim 2011-09-12 19:07:57
grzegorz - 2011-08-29 18:01:05

Czy wam też nie wypłacili pieniędzy? CZy też prezes oszukał? Jeśli tak, piszcie o tym, może w taki sposób firma będzie miała reklamę. Te dobre opinie na tej stronie są od \
Najpierw zorientuj się czy mowa o tej firmie, w której Ty pracujesz?A potem wystawiaj takie opinię. Ja też w tej firmie pracuję i na razie jest wszystko w porządku.
gość 2011-10-19 13:40:24
ja się właśnie przekonałam, jakie bujdy były uzgadniając warunki, 70% z tego się nie sprawdziło. Obiecują wszystko, a teraz jest wielki problem z odzyskaniem wynagrodzenia. Nie dziwię sie, że piszą osoby pracujące "zadowolone", bo całe szambo zaczyna się po rozwiązaniu współpracy.
iza 2011-11-14 16:27:39
naciągnięto mnie na 3 filar nie mówiąc o ryzyku inwestycji.Jestem bardzo niezadowolona z obsługi biura w Bydgoszczy.
IKA 2011-12-01 21:51:22
Poznałam "Pana Prezesa" osobiście....
Przez dwa lata pracowałam jak mróweczka...
jedno co mi się najbardziej nie zgadzało to pieniądze, które za tę ciężką pracę miały trafić go mojej ręki...
Jakimś dziwnym trafem musiałam płacić podatek od podatku- ale dla "swojego szefa", który niby ten podatek miał odprowadzić do Urzędu Skarbowego...
ale zapewne do dnia dzisiejszego tam nie trafił ;-)
[usunięte przez admina] IKA
ad ika 2011-12-09 14:56:40
zgadzam się z tobą Ika całkowicie. Jeszcze zapłacą za swoje, ja nie zamierzam odpuścić ani złotówki uczciwie zarobionych pieniędzy, których nie otrzymałam. Uważam, że wykonywałam prace uczciwie i z zyskiem dla firmy, więc trzeba nauczyć pana prezes, że za pracę ludzie oczekują spełnienia zapewnień o wynagrodzeniu.
rafa 2012-03-20 10:58:57
Tu nie chodzi o podrzucanie klientów, bo z tego firma jest znana, chodzi o fakt, że to[usunięte przez admina], które po prostu NIE PŁACĄ. Ciekawe tylko są tłumaczenia- bardzo dyplomatyczne. Pan prezes, wielki[usunięte przez admina] twierdzi, że jest najuczciwszy na świecie, a okazuje się, że to niestety dla ludzi jeszcze tam pracujących- zwykły [usunięte przez admina]
szukam pracy 2015-02-24 18:01:10
to samo, mi również nie działa ich strona internetowa a pilnie prace chcę znaleźć i myślałem że znajdę coś atrakcyjnego na stronie tej firmy, chociażby informacje o bieżących rekrutacjach. skoro ich oficjalne witryna nie działa to w takim razie gdzie w internecie mogę szukać takowych informacji teraz?
ghfh 2016-05-15 20:44:54
@xiz zdecydowanie sie z tobą sgadzam wchodzisz na strone internetową firmy i naprawde sporo możesz o niej powiedzieć. przynajmniej już robi na tobie jakieś pierwsze wrażenie. Wiec zacheca cie albo i nie
Zostaw swoją opinię o Inter Artpol - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Inter Artpol