brak logo

Zakład Tworzyw Sztucznych „POLI”

Inowrocław

Opinie o Zakład Tworzyw Sztucznych „POLI”

monia 2015-05-19 10:08
Witam, czy ktoś mi powie jakie są zarobki w takim zakładzie. Produkcja albo praca biurowa. Z góry dziękuję.
14
lebron 2015-05-28 17:36
monia myślę że patryk da rade :-)
1
elo 2015-07-02 17:50
marne ;)
1
Aneta123 2016-03-01 02:14
Jestem rozczarowana tym zakładem.Okres próbny pracownika nie ma nic wspólnego z jego kompetencjami zawodowymi.Jeśli nie spodobasz się kierownikowi zmiany i wcale nie chodzi tutaj o Twoją wykonywaną pracę ale pobudki czysto prywatne to nie masz szans na zatrudnienie , mało tego nie masz możliwości żadnej obrony, bo pan kierownik taką dał opinie a z kierownictwem się nie dyskutuje.......szkoda że nikt nie ma nad tym kontroli.To nie jest profesjonalne.....
5
CIN CIN 2016-03-09 10:31
WEŹ SIĘ ZA ROBOTE
1
Gość 2016-03-10 19:03
Nie polecam tego zakładu. Współczuję pracownikom. Szczególnie kobietom.
7
Lolek 2016-06-03 17:16
Nie polecam, pracownicy po kilku latach dostaja podwyzki.... 1zl brutto ! śmiechu warte
2
Jacek 2016-07-10 11:43
Bardzo dziwnie miejsce - trudno się do niego dostać nawet jeśli się ma wykształcenie z tworzyw sztucznych.
3
polishwitz 2017-01-20 09:30
Pracowałem tam dwa lata, dwa stracone lata . Praca na 3 zmiany, ciągle poganianie ludzi. Nie liczy się tu człowiek tylko pieniądze i żeby szef był zadowolony który nie ma pojęcia co się wyprawia na produkcji jakie cyrki tam sa. Jak się bd sadzić do "Ala " kierwonika produkcji to przed tobą same nocki. Z pieniędzmi przecinają bo dodatków za mocki to wgl nie było widać mimo że było te 20% ale to chyba mieli tylko ala kierownicy produkcji no i szef wszystkich szefów czyli szef produkcji czyli M. Kapeć który w zimę umie wyłączyć ogrzewanie i żałuję że nie nagrałem jego odzywek bo bym nie małe pieniądze od niego wyciągnął w sądzie. Mam nadzieję ze dojdzie ta opinia do szefa i wkoncu weźmie się za technologię i kierownictwo bo po tym czasie gdybym mial wszystkie cyrki opisac z tej firmy to dnia brakuje. Pozdrawiam i życzę braku klientów tej firmie .
3
polishwitz 2017-01-20 09:30
Pracowałem tam dwa lata, dwa stracone lata . Praca na 3 zmiany, ciągle poganianie ludzi. Nie liczy się tu człowiek tylko pieniądze i żeby szef był zadowolony który nie ma pojęcia co się wyprawia na produkcji jakie cyrki tam sa. Jak się bd sadzić do "Ala " kierwonika produkcji to przed tobą same nocki. Z pieniędzmi przecinają bo dodatków za mocki to wgl nie było widać mimo że było te 20% ale to chyba mieli tylko ala kierownicy produkcji no i szef wszystkich szefów czyli szef produkcji czyli M. Kapeć który w zimę umie wyłączyć ogrzewanie i żałuję że nie nagrałem jego odzywek bo bym nie małe pieniądze od niego wyciągnął w sądzie. Mam nadzieję ze dojdzie ta opinia do szefa i wkoncu weźmie się za technologię i kierownictwo bo po tym czasie gdybym mial wszystkie cyrki opisac z tej firmy to dnia brakuje. Pozdrawiam i życzę braku klientów tej firmie .
2
Wacław 2017-01-25 17:46
Informacja do wszystkich naiwnych,którzy myślą,że szef tej firmy nic nie wie o sytuacji na produkcji. Otóż nie.Bardzo sprytnie potrafi wszystkimi manipulować. Do prowadzenia produkcji posługuje się człowiekiem,który nie ma dla nikogo szacunku. Jego sposób komunikowania się z podwładnymi zasługuje na szczególne piętnowanie. Sąd pracy mógłby postawić zarzut o mobbing i molestowanie. Ale z uwagi na to,że temu człowiekowi w ogóle nie zależy na dobrej opinii u drugich, jest on wygodny dla szefa.Zawsze złe komentarze są kierowane na szefa produkcji, a nie na szefa zakładu,który we własnych oczach i oczach innych jest tym dobrym. Nic bardziej mylnego.
5
pracownica 2017-01-27 21:13
Szkoda ze szef nie widzi ze jeden z kierownikow jawnie flirtuje z pracownica. Kobiety sa traktowane jak roboty, ze strony kierownictwa zero szacunku, nikomu nie polecam
1
dukat 2017-02-01 16:57
coś tu gro ??
4
tusia 2017-02-02 00:25
sama prawda szczególnie opinia z dnia 27.01 szanowny panie kierowniku może bardziej dyskretniej :)
3
nieladnie 2017-02-02 20:58
romans w godzinach pracy tak to prawda po co są te kamery skoro żadnej reakcji szefostwa nie ma chyba tylko po to żeby za głupie błędy ludziom wyrzuty robić a taka blondyna chodzi z podniesioną głową i świeci bo wszystko jej można ale do czasu
3
nieladnietak 2017-02-03 00:00
blondi A.
operator 2017-02-05 21:56
zawsze mozna sie zwolnic niz sie uzalac nad soba do tego obgadujac innych. coz za brak wartosci. ktos kto chce zarobic i jest pracowity to ta praca daje mozliwosci tyle w temacie
4
pracownica 2017-02-11 09:59
Oczywiscie ze daje mozliwosci np ktos po kilku msc pracy zostaje kkierownikiem ☺ wtedy można mówić ze ta praca daje mozliwosci. A kobiety? Jakie one maja mozliwosci? Charują jak woły i jeszcze wysłuchują obelg ze strony UWAGA kierownictwa!!!
3
Myszka 2017-02-20 23:04
Nikogo nie powinno interesować kto z kim.
Do pracy sie przychodzi pracować a nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] c głupoty.
Niech każdy patrzy na siebie bo świętych w tym zakładzie nie ma.
Pozdrawiam ;)
5
xyz 2017-02-21 08:24
dokładnie - powinno się przychodzić pracować, a nie flirtować z upośledzonym kierownikiem, który flirtuje z każdą, KAŻDĄ dupą po kolei. Tylko nie każda jest na tyle głupia, żeby to ciągnąć i mieć jeszcze z tego radoche. Przykre.
1
Lol 2017-02-22 10:02
Ktoś tu chyba nie ma własnego życia :)) to nie jest miejsce na tego typu komentarze więc proszę jeśli ktoś jest na tyle odważny niech sie przedstawi i powie co go boli.
To jest prywatna sprawa kto z kim i na kij sie wtrącać?
6
Do lola 2017-02-25 05:02
Tu nie chodzi że ktoś z kimś tylko ludzie przedstawiaja jak wygląda sytuacja w tej popieprzonej firmie. Współczuje tylko niektórym bo są ludzie którzy by już dawno odeszli ale trzymaja ich pieniądze bo tylko tyle ta firma daje od siebie
1
zdrój 2017-02-25 18:12
Sytuacja wygląda następująco, wszyscy interesują się tym czym nie powinni.
8h pracy, przerwa na śniadanie 15min
Praca wymagająca umiejętności pracy w grupie oraz samodzielności.
I proszę o wysoką kulturę i prywatne sprawy załatwiamy między sobą.
3
loli 2017-02-25 22:03
sytuacja wygląda tak: zero profesjonalizmu ze strony kierownictwa oraz brak szacunku do pracownika. Częste przytyki i wyśmiewanie się czy to za plecami czy nawet wprost. Jak ktoś jest lubiany to ok. Jeśli nie to już ma dużo gorzej. A Stosunku kierownika do tej dziewczyny nie komentując, bo na to jest poprostu brak słów.
1
Myszka 2017-02-25 22:46
Brak słów to jak czytam twoja wypowiedź ;)
3
Trik 2017-02-26 00:23
Niech każdy się zajmie pracą a nie głupotami
3
Berni 2017-03-02 18:14
Dobrze ze macie takie zdanie o kierownikach ze sie czepieja... bo od tego oni sa zeby pilnowac i leni gnac!! Prosze jednak nie wylisywac glupot bo to firma na swiatowym poziomie. Chyba nie musze przedstawiac tutaj argumentow ... jak ktomus nie odpowiadaja zasady i tryb pracy to nie zlozy wypowiedzenie. Pieniadze to nie wszystko.
5
Roman 2017-03-06 11:48
Co to w ogóle za opinia leni gnać człowieku nie mierz ludzi swoją miarą. Jest to na miarę szefa produkcji. Ludzie naprawdę w tej firmie wiedzą co robią i robią to dobrze dzięki temu jest ta światowa pozycja chodzi tu o kurewstwo jednego kierownika i jego przełożonego.
4
Polishwitz 2017-03-10 19:21
Słuchaj berni to nie jest firmą na swiatowym poziomie tylko z zagranicznymi klientami a to jest duza różnica na swiatowym poziomie to jest firmą w której przyjdzie ci do pracy Niemiec czy amerykański jakiś operator o będzie z tej pracy zadowolony a tu gdyby ktoś przyszedł taki to by połowa załogi przed sądem stanęła i nie gadaj że to firma na poziomoe. I sorki wielkie to nie są według mnie ,,kierownicy' tylko co najwyżej brygadzisci tyle że szef produkcji [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] się zna na produkcji i jakie stanowisko za co jest odpowiedzialne. Tak jak pisałem popieprzona wiejska firma
4
zazdrosny 2017-05-25 19:34
Codziennie "Cycek" przylatuje z Kruka, bo na rano pracuje jego d..a!
4
Qwerty 2017-06-03 10:59
A co myslicie o peacy technologów ?
1
pracuś 2017-06-24 15:16
dobrze,ze pogoda taka sobie, bo klima tylko dla kierownikow i gosci!
Zostaw swoją opinię o Zakład Tworzyw Sztucznych „POLI” - Inowrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Tworzyw Sztucznych „POLI”