brak logo

Zakład Tworzyw Sztucznych „POLI”

Inowrocław

Opinie o Zakład Tworzyw Sztucznych „POLI”

monia 2015-05-19 10:08
Witam, czy ktoś mi powie jakie są zarobki w takim zakładzie. Produkcja albo praca biurowa. Z góry dziękuję.
13
lebron 2015-05-28 17:36
monia myślę że patryk da rade :-)
1
elo 2015-07-02 17:50
marne ;)
Aneta123 2016-03-01 02:14
Jestem rozczarowana tym zakładem.Okres próbny pracownika nie ma nic wspólnego z jego kompetencjami zawodowymi.Jeśli nie spodobasz się kierownikowi zmiany i wcale nie chodzi tutaj o Twoją wykonywaną pracę ale pobudki czysto prywatne to nie masz szans na zatrudnienie , mało tego nie masz możliwości żadnej obrony, bo pan kierownik taką dał opinie a z kierownictwem się nie dyskutuje.......szkoda że nikt nie ma nad tym kontroli.To nie jest profesjonalne.....
5
CIN CIN 2016-03-09 10:31
WEŹ SIĘ ZA ROBOTE
Gość 2016-03-10 19:03
Nie polecam tego zakładu. Współczuję pracownikom. Szczególnie kobietom.
7
Lolek 2016-06-03 17:16
Nie polecam, pracownicy po kilku latach dostaja podwyzki.... 1zl brutto ! śmiechu warte
2
Jacek 2016-07-10 11:43
Bardzo dziwnie miejsce - trudno się do niego dostać nawet jeśli się ma wykształcenie z tworzyw sztucznych.
3
polishwitz 2017-01-20 09:30
Pracowałem tam dwa lata, dwa stracone lata . Praca na 3 zmiany, ciągle poganianie ludzi. Nie liczy się tu człowiek tylko pieniądze i żeby szef był zadowolony który nie ma pojęcia co się wyprawia na produkcji jakie cyrki tam sa. Jak się bd sadzić do "Ala " kierwonika produkcji to przed tobą same nocki. Z pieniędzmi przecinają bo dodatków za mocki to wgl nie było widać mimo że było te 20% ale to chyba mieli tylko ala kierownicy produkcji no i szef wszystkich szefów czyli szef produkcji czyli M. Kapeć który w zimę umie wyłączyć ogrzewanie i żałuję że nie nagrałem jego odzywek bo bym nie małe pieniądze od niego wyciągnął w sądzie. Mam nadzieję ze dojdzie ta opinia do szefa i wkoncu weźmie się za technologię i kierownictwo bo po tym czasie gdybym mial wszystkie cyrki opisac z tej firmy to dnia brakuje. Pozdrawiam i życzę braku klientów tej firmie .
2
polishwitz 2017-01-20 09:30
Pracowałem tam dwa lata, dwa stracone lata . Praca na 3 zmiany, ciągle poganianie ludzi. Nie liczy się tu człowiek tylko pieniądze i żeby szef był zadowolony który nie ma pojęcia co się wyprawia na produkcji jakie cyrki tam sa. Jak się bd sadzić do "Ala " kierwonika produkcji to przed tobą same nocki. Z pieniędzmi przecinają bo dodatków za mocki to wgl nie było widać mimo że było te 20% ale to chyba mieli tylko ala kierownicy produkcji no i szef wszystkich szefów czyli szef produkcji czyli M. Kapeć który w zimę umie wyłączyć ogrzewanie i żałuję że nie nagrałem jego odzywek bo bym nie małe pieniądze od niego wyciągnął w sądzie. Mam nadzieję ze dojdzie ta opinia do szefa i wkoncu weźmie się za technologię i kierownictwo bo po tym czasie gdybym mial wszystkie cyrki opisac z tej firmy to dnia brakuje. Pozdrawiam i życzę braku klientów tej firmie .
2
Wacław 2017-01-25 17:46
Informacja do wszystkich naiwnych,którzy myślą,że szef tej firmy nic nie wie o sytuacji na produkcji. Otóż nie.Bardzo sprytnie potrafi wszystkimi manipulować. Do prowadzenia produkcji posługuje się człowiekiem,który nie ma dla nikogo szacunku. Jego sposób komunikowania się z podwładnymi zasługuje na szczególne piętnowanie. Sąd pracy mógłby postawić zarzut o mobbing i molestowanie. Ale z uwagi na to,że temu człowiekowi w ogóle nie zależy na dobrej opinii u drugich, jest on wygodny dla szefa.Zawsze złe komentarze są kierowane na szefa produkcji, a nie na szefa zakładu,który we własnych oczach i oczach innych jest tym dobrym. Nic bardziej mylnego.
2
pracownica 2017-01-27 21:13
Szkoda ze szef nie widzi ze jeden z kierownikow jawnie flirtuje z pracownica. Kobiety sa traktowane jak roboty, ze strony kierownictwa zero szacunku, nikomu nie polecam
1
dukat 2017-02-01 16:57
coś tu gro ??
tusia 2017-02-02 00:25
sama prawda szczególnie opinia z dnia 27.01 szanowny panie kierowniku może bardziej dyskretniej :)
3
nieladnie 2017-02-02 20:58
romans w godzinach pracy tak to prawda po co są te kamery skoro żadnej reakcji szefostwa nie ma chyba tylko po to żeby za głupie błędy ludziom wyrzuty robić a taka blondyna chodzi z podniesioną głową i świeci bo wszystko jej można ale do czasu
1
nieladnietak 2017-02-03 00:00
blondi A.
operator 2017-02-05 21:56
zawsze mozna sie zwolnic niz sie uzalac nad soba do tego obgadujac innych. coz za brak wartosci. ktos kto chce zarobic i jest pracowity to ta praca daje mozliwosci tyle w temacie
2
pracownica 2017-02-11 09:59
Oczywiscie ze daje mozliwosci np ktos po kilku msc pracy zostaje kkierownikiem ☺ wtedy można mówić ze ta praca daje mozliwosci. A kobiety? Jakie one maja mozliwosci? Charują jak woły i jeszcze wysłuchują obelg ze strony UWAGA kierownictwa!!!
Zostaw swoją opinię o Zakład Tworzyw Sztucznych „POLI” - Inowrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Tworzyw Sztucznych „POLI”