logo ELESTER - PKP

ELESTER - PKP

Łódź

Opinie o ELESTER - PKP

były 2013-07-30 09:47:24
Pracowałem w Elester-PKP kilka lat.
Po postach widzę, że nastąpiła zmiana - młodzi przyszli do pracy. Pełno roszczeń, oczekiwań, a odpowiedzialności żadnej.
Panowie i Panie inż. najpierw pokażcie, że potraficie coś zrobić, a następnie oceniajcie.
Aktualnie pracuję w firmie, z której wywala się wszystkich młodych inż. za brak efektów.
Pozdrawiam były pracownik.
2
szef szefów 2013-09-06 15:45:06
w pakiecie :-)
karolek 2014-03-15 20:48:48
Rzeczywiście stwierdzam ,że jest tu przerost kadry ale nie tylko kierowniczej. Młodzi inżynierowie przychodząc tu oczekują ,że będą zarabiać krocie ,chociaż niewiele potrafią (patrząc na błędy jakie potrafią popełniać).Zakład może funkcjonuje nadal jak w "innej epoce" ,ale w końcu gdzie dziś zakłady pracy ,które oferują pełny socjal, gdzie otrzymuje się pensje na czas ,gdzie są "wczasy pod gruszą",czy nagrody za tzw. wysługę. A i premie nie małe się trafiają.
robinson 2014-05-13 13:34:23
W pakiecie socjalnym jest benefit multisport, luxmed oraz fajna sprawa - wczasy pod gruszą. Co roku jest dodatkowa premia od zysków oraz nawet prezent świąteczny. Ogólnie atmosfera bardzo fajna, bez przysłowiowego wyścigu szczurów.
1
on 2014-07-03 00:37:18
2tys-2,5tys. brutto dla inżyniera nawet początkującego (choć i dla tych z doświadczeniem) to chyba nie jest zbyt dużo, więc trudno mówić o "wygórowanych żądaniach". Potem kilkaset (200-300) więcej. Sami oceńcie.
3
Korsarz 2014-09-18 22:20:27
Wiem, że firma przyjmuje ludzi. Toksyczni którzy odeszli są tu na forum, pozdrawiam chłopaki :) Najlepiej ocenić samemu jak wygląda to od środka. Firmę i atmosferę tworzą ludzie... wszyscy! A po niektórych komentarzach widać zawiść i niezadowolenie, bo co? Brak zaangażowania? Ja jestem zadowolony. Pensja, premie, szkolenia... reszta przespała czy jak? Benefit, Luxmed. W porównaniu do innych kokosy, ale trzeba coś z siebie dać, a nie tylko czekać aż spadnie. Kierownicy, dyrektorzy też ludzie, trzeba rozmawiać, a nie kombinować za plecami. Ja jak mi coś nie podchodzi to idę do przełożonego pogadać, a nie snuję plotki po korytarzach. Ile dajesz, tyle dostajesz. Przepracowałem 6 lat i mam zamiar więcej. :)
123 2014-10-04 21:55:10
Premie? Na pewno pracujesz w tej firmie?
paweł 2015-02-02 12:28:40
no nie zawsze tak jest, że ludzie piszą opinie ja są nabuzowani emocjami, no nie twierdze, że takich przypadków nie ma, ale też mi się wydaje, że tak naprawdę jest różnie u nich w firmie jest i różne rzeczy się dzieją, bo też mi sie wydaje, że raz jest dobrze, innym razem coś się psuje i dlatego to wszytsko tak wygląda.
2
Byly 2015-07-20 16:35:51
Pracownikow poszukuja caly czas od lat, wiec mozna powiedziesz ze oferty sa zawsze aktualne. Praca jako elektronik to projektowanie roznego rodzaju urzadzej elektronicznych i energetycznych, mocno zroznicowane, najczesciej sa to uklady pomiarowe. Jako programista piszesz funkcje dla mikrokontrolerow i dla srodowiska Linux pod ARM i PC. Ogolnie z innowacyjnoscia tam slabo, zazwyczaj uslyszysz "po co zmieniac jak dziala" (chodz czasem nie dziala), wiec jak jestes ambitny to raczej Cie stlamsza.
5
Obecny 2015-07-24 07:55:23
Były, cała firma beka z ciebie. Już jesteś sławny. Weź się za robotę.
3
Joker 2015-07-27 12:00:19
Sprawa wygląda tak: jak jesteś słabym pracownikiem, nie masz podstawowej wiedzy, zadania masz opóźnione o 100 - 200%, do tego miesiącami wszystkich kitujesz, że już tylko dzień lub dwa i będzie gotowe, do tego próbujesz robić lewiznę i wszyscy są winni tych opóźnień tylko nie Ty to robi się nerwowo (moim zdaniem i tak za mało nerwowo).
Klimat w firmie jest raczej rodzinny niż korpo, ze wszystkimi tego plusami i minusami. Czasami jest lepiej czasami gorzej, jak wszędzie. Podstawa to 110% zaangażowania i trochę wiedzy wtedy można zarobić i jest generalnie miło.
2
Koger 2015-09-04 08:04:24
Mus, teoretycznie tak powinno być, ale nie powinno być wyzysku, czyli wkładasz te 200% pracy jak napisał Joker a otrzymujesz śmieszne pieniądze za pracę a za plecami sam dyrektor Ci *** obrabia...

Ja stąd niedługo uciekam, atmosfera rodzinna może i jest, ale jak na rodzinę patologiczną przystało, jakieś podchody, tu obiecują jedno a robią co innego, mniej więcej tak jak napisał Były, jak nie jesteś pupilkiem to ani premii nie dostaniesz ani dobrego słowa nie usłyszysz.
1
znudzony 2015-11-25 22:21:05
Elester należy omijać szerokim łukiem, dyrektorzy się żrą między sobą, zarząd ma pomysły coraz lepsze, a na końcu i tak po premii dostanie szeregowy pracownik, jak tak dalej pójdzie to wszystko pierdnie z hukiem.
1
cichy 2015-11-26 23:27:06
Pracuje w tej firmie już jakiś czas. Jak czytam te opinie to mam wrażenie, że albo ktoś tam nie pracował albo był kiepski i ma o to jeszcze pretensje do wszystkich do koła. Według mnie firma faktycznie ma całkiem fajną atmosferę nie ma wyścigu szczurów. Jak jest więcej pracy to się pracuje ale dostaje za nadgodziny. Jak temat się kończy to nawet premia wpada a co rok jeszcze jakiś % dojdzie od zysków.
qwerty 2015-11-28 20:03:59
W tej firmie fajne jest to, że są małe zespoły, które od początku do końca ciągną swoje temat. Nie robi się fragmentu ale całość nie jest się tylko trybikiem. Naprawdę realnie można wpływać i decydować jak co ma wyglądać. Poza tym można wiele się nauczyć bo firma jest faktycznie znana w branży i to co powstaje działa w całej Polsce.
1
Edi 2015-12-21 17:36:15
Był ktoś może na rozmowie do kontroli jakości? Jakie warunki, jak płacą?
zzz 2016-01-18 20:13:09
Ta cała konwersacja wygląda jak by jedna osoba sama z soba rozmawiala...
Taka sztuczna "...wygrali lepsi", od razu precyzyjne nazwy stanowisk wraz z jakas tam ich zaleta, jakies to sztuczne...

123 2016-01-31 22:14:27
nadal poszukują do Działu Kontroli Jakości. Jest ogłoszenie na Infopraca
123 2016-03-08 12:20:03
Firmy zbytnio nie polecam.fatalne zarzadzanie projektami.spychanie odpowiedzialnosci za projekty na szeregowego pracownika. Pracownik oprocz zwyklych swoich obowiazkow jest zobowiazany jeszcze do masy innych rzeczy.dyrektorzy spychaja odpowiedzialnosc na pracownikow.w przypaadku sukcesu jest super dyrektor sie chwali zaslugami ze to jeegoo.w przypadku problemow i pomylek dostaje sie pracownikowi
1
obecny 2016-03-08 16:59:05
Wypłaty są w terminie ale całkowicie się zgadzam z 123. Zwykły pracownik ma coraz więcej obowiązków i zadań które powinien wypełniać jego kierownik albo dyrektor. Zarządzanie projektów jest straszne, prowadzone przez niektórych pseudo specjalistów. W firmie coraz gorzej się dzieje i trzeba będzie się niedługo stąd uciec i to nie tylko moje zdanie
1
Egon 2016-03-09 22:28:03
Sa premie kwartalne, nagrody za zaangazowanie, multisport, opieka medyczna, urlop kiedy chcesz, szkolenia, impreza integracyjna, prezenty i bony na swieta, dofinansowanie wakacji i kolonii dla dzieci. I odpowiedzialnosc za swoj projekt to za duzo? Aha. To az dziwne, ze osoby, ktore tam pracuja jeszcze nie odeszly - widac cos je jednak trzyma...
Obecny 2016-03-10 07:36:47
Tutaj nie chodzi o premie czy bony tutaj chodzi o podejscie niektorych dyrektorow do zarzadzania projekktem i ludzmi.to jest fatalne.pracownik powinien siedziec i robic projekt a nie robic wszelkie ustalenia z klientami i przejmowac obowiazki swojego dyrektora
Jj 2016-03-10 08:14:11
Popieram.istna spychologia obowiazkow tu panuje
oburzony 2016-03-10 10:31:06
@egon Premie kwartalne ostatnio coraz mniejsze, firmie szkoda 100zł na szkolenie pracownika, w nagrodę za zaangażowanie możesz dostać więcej roboty, takie pierdy jak multisport to teraz standard w średnich przedsiębiorstwach. Prezenty na święta - masz na myśli chińskie podróbki narzędzi po 20zł w hurcie? A "spece" od zarządzania dobrze się bawią, jeżdżą, rozmawiają, a nawet podstawowych informacji o produktach nie potrafią przekazać klientowi.
Z jednym się zgodzę - osoby, które tu pracują jeszcze nie odeszły - JESZCZE, bo to kwestia czasu, może z rok pociągniemy.
1
Jj 2016-03-10 12:33:05
Niby sa dyrektorzy i kierownicy ale i tak koniec koncow to szeregowy pracowwnik musi wszystko zalatwiac i robic wszelkie ustalenia
1
wiesz jak jest 2016-03-10 14:17:15
@oburzony - jak nie wiesz co było prezentem na święta to podejrzewam, że kiedyś może i tu pracowałeś. Teraz to już hejterem zostałeś – cóż taki charakter.
Kk 2016-03-10 19:48:35
Oferta niby jest fajna.ale zatrudnisz sie niby jako programista a czeka cie o wiele wiecej obowiazkow.zalatwianie ustalen z klientami, praca przy wszelkich przepisach prawnych.wszystko to co powinien zalatwic dyrektor albo dzial marketingu a nie zwykly programista.firma stosuje spychologie obowiazkow na zwyklego pracownika i to jest prawda.pracuje w dziale dri i juz troche mam dosyc tego co moj dyrektor robi
1
ok 2016-03-13 22:13:21
Jak dla mnie atmosfera w firmie jest fajna i ludzie też są spoko. Nie ma wyścigu szczurów. Z przełożonymi da się dogadać tylko swoje trzeba robić.
1
Jj 2016-03-14 17:07:46
Firmie szkoda pieniedzy aby pracownika na jakies szkolenie wyslac
taaa 2016-03-14 18:57:53
będziesz miał szkolenia aż ci łeb pęknie, bhp, compliance, politka jakości i jakieś inne głupoty, na techniczne nie licz, nie było od kilku lat, tylko SEPa się robi bo przepisy wymagają
były 2016-03-14 19:39:14
Pracowałem w tej firmie jakiś czas no i cóż co mogę o niej powiedzieć. Pracują w niej specjaliści jak i "specjaliści". Jakby nie było spychologia obowiązków o której wspomnieli inni panuje w tej firmie. Zazwyczaj jest to praca za dział handlowy czy też marketingu, który niby nie ma czasu albo nie zna angielskiego i trzeba za nich prace odwalać. Wkurzało mnie też tam podejście niektórych do pracy: zrób tak aby jakoś działało a później będziemy się martwić o resztę. Brak trochę opcji rozwoju. Niektórzy siedzą w przestarzałych technologiach i uparcie się ich trzymają i po co zmieniać coś skoro to działa. Na szkolenia to bym nie liczył. Jeżeli ktoś chce się zdecydować na pracę w tej firmie niech się nastawi na nawał obowiązków oprócz tych o których przełożony będzie wspominał na rozmowach wstępnych. Ludzie z pionu technicznego muszą także pracować jako konsultanci do klienta czy też prowadzić szkolenia i prezentacje którymi powinien zająć się dział marketingu. Były także plusy pracy tutaj czyli premie raz na jakiś czas czy też prezent na gwiazdkę, ale raczej to wszystkie plusy. Minusów było znacznie więcej.
Co do zarobków. W firmie panują widełki na każdym stanowisku tak jak w każdej innej firmie, ale jeżeli chodzi o ich przedział są to znacznie niższe kwoty niż w innych łódzkich firmach. Dyrektorzy też nie są zbytnio skłonni do dawania podwyżek.
Podsumowując: Elester nie jest zbytnio firmą którą bym polecił. Jeżeli jesteś osobą szukającą firmy odnośnie rozwoju zawodowego i spełniania swoich ambicji to nie wybieraj tej firmy.
2
007 2016-03-22 14:50:35
To nieprawda, że dach przeciekał, zwłaszcza że prawie nie padało!
1
specjalista od dachów 2016-03-26 00:49:32
Agencie 007 - jak przyjdzie ulewa to wszystko pierdyknie!
07 Borewicz 2016-03-31 09:51:16
Firma działa już od 1992r. Przez ten czas były lata lepsze i zdążały się okresy, które wymagały więcej wysiłku i zaangażowania od wszystkich. Lecz firma regularnie konstruowała fajne nowoczesne produkty i wykonała wiele prototypowych projektów. Ponad 20 lat na rynku i bycie liderem w kilku segmentach przemysłu w Polsce to już naprawdę o czymś świadczy i z pewnością nie jest to tylko kwestia przypadku.
Drogi @specjalisto od dachów czemu ten deszczowy pesymizm – zwróć uwagę, że prognoza pogody na najbliższe lata w naszej gałęzi rynku jest wysoce optymistyczna.
0.7l 2016-03-31 11:38:32
Agencie Borewiczu firma dlugo nie pociagnie z mysleniem jakie ma teraz: wyslimy do klienta cokolwiek niech ma a pozniej martwmy sie o reszte.
1
123 2016-04-13 14:05:36
07 Borewicz, tez kiedyś pracowałem w elesterze i zapomniałeś dodać że większość towaru szła do Energetyka, zaś sama energetyka posiada 50% udziałów firmy... tak więc ręka rękę myje.

Ogólnie co do zarobków, panuje pewny powtarzający się wzorzec wśród osób które zmieniły pracę, mianowicie zapytane "ile zarabiasz", zawsze jest odpowiedź "znacznie więcej netto niż tutaj brutto".
I jakoś mało kto, z osób które odeszły, wracają do elesteru, tak więc widocznie coś jest na rzeczy. Jak jeszcze pracowałem to tylko jedna osoba powróciła.
zimna woda 2016-04-15 23:19:57
Myślicie, że w wielkich koncernach jest super??? Jesteśmy tylko trybikami - coś się nie podoba to zmiana i kolejny. A ta niby droga rozwoju  - lata złudzenia, że to coś znaczy. Potem człowiek docenia, takie firmy gdzie to on podejmuje decyzje.
PS – o ile wie co robi bo jak jest idiotą to sorry
123 2016-04-16 07:49:11
Nie wszyscy ida do korporacji czy koncernow a mimo to nie wracaja. Zarzadzanie projektem i jego prowadzenie jest ok, ale podejmowanie decyzji za wszystkich lacznie z calym dyrektorstwem? Za takie pieniadze? A potem slyszec ze ktos komus za plecami du... obrabia lacznie z dyrektorem? Nie dzieki, nigdy wiecej... w obecnym miejscu zatrudnienia mam wiecej pracy oraz powazniejsze projekty a mimo to nie usmiecha mi sie wracac do elesteru...
John 2016-04-20 09:33:01
@kubba pisałeś że w dziale kontroli dają 3000zl, brutto czy netto?
qwerty 2016-04-20 21:07:01
123 Wracają, wracają tylko nie ma już powrotu, drzwi zamknięte. Słyszałem, że za za ciency są, nic nie potrafią. Tu się nie popisali a przez rok czy dwa przecież pracy się nie nauczą. Tak słyszałem. Może to plotki?
123 2016-04-23 06:49:54
Drzwi zamkniete dla nich a sami zlozyli wypowiedzenie a nie zostali zwolnieni? To chyba jednak tacy kiepscy nie byli...

W dziale kontroli 3-3.5tys brutto.
321 2016-04-27 08:02:16
Wow to tyle samo co programista w tej firmie
majo 2016-05-10 09:37:09
321' wiesz co mają teraz ogłoszenia znaczy mieli je chyba juz też wczesniej na Projektanta systemów teletechnicznych oraz Inżyniera przygotowania produkcji, mam doświadczeni w branży i również zstanwaniwałem się czy aplikować a kasa jednka nie jest tam zła
radek 2016-11-04 10:47:36
Ja tam przyszedłem jako młody programista. Trochę się nauczyłem, ale wynagrodzenie nie było dobre.
Tzn. nie chodzi o to, że jestem jednym z tych roszczeniowych. Chodzi o to, że na podobnych stanowiskach jako moje, ludzie z podobnym doświadczeniem zarabiali znacznie więcej.

I jeszcze pamiętam taką sytuację jak Jarek z DP powiedział abym zrobił mu herbatę - czy ja byłem tam jako sekretarka czy programista?
W nowej robocie to mój nowy przełożony sam mi zaproponował pierwszego dnia coś do picia.
Niby mały nic nie znaczący szczegół, a może właśnie pokazuje podejście do innych ludzi.
oburzony 2016-11-19 22:48:13
Też bym się zwolnił w takiej sytuacji i jeszcze wniósł sprawę do sądu o mobing
aplikant 2016-12-13 00:21:02
Może ktoś wie jakie są płace w dziale serwisu?
Ktoś 2016-12-26 11:31:53
Z 2,5k brutto max
astor 2017-01-03 17:12:59
Czy firma wypłaca trzynastki, premie kwartalne?
Jeśli tak to w jakiej wysokości?
nick 2017-01-03 23:12:11
trochę mijasz się z prawdą......
@nick 2017-01-07 10:05:32
Zawyżyłem?

astor, tak są premie kwartalne będące jakimś procentem wynagrodzenia ustalanym przez kierownika/dyrektora.
Zostaw swoją opinię o ELESTER - PKP - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ELESTER - PKP