brak logo

wiromex

Łódź

Opinie o wiromex

anonim 2011-07-03 20:56:48
Pozytywna ocena firmy wiromex. Atmosfera ok Z szefem można się dogadać we wszystkich tematach. Polecam.
wyludzenia 2012-03-08 13:39:44
problem jest tylko taki, że szef firmy dogadal się z właścicielem stron [usunięte przez moderatora] i razem byli już nawet w programie Interwencja z Polsatu.

Obawiam sie, ze Wiromex zostanie pociagniety w dól przez tego kolesia i firma niepotrzebnie sobie problemow narobila.
wyplata 2012-04-19 11:12:42
Chyba wykrakales, bo jes 19 kwietnia a ja ne dostalem jeszcze wypłaty za luty!!!
prezes 2012-09-02 22:28:29
no to powiedz kim jestes [usunięte przez moderatora].
Nie oczerniaj firmy i mnie jak w niej nie pracujesz. Jak chcesz to przyjdz do firmy i zobacz listy plac nikt nie posiada zadnych zaległosci w płacach. mimo, ze cie nie znam. Firma działa od 1989 roku od maja i nigdy do dnia dzisiejszego nie było miesiaca aby pracownicy poszli do domu na koniec miesiaca z pusta kieszenia.
biedna 2012-09-21 00:19:20
taa powiedz kim jestes, powiedz kim jestes.. sam jestes [usunięte przez moderatora]!
jakby to bylo takie proste i kazdy by sie tu nawiskiem podpisywal, ale ze wtedy juz kasy sie nie zobaczy to jest pewne, pozostaje mi wiec jedynie PRZESTRZEC WSZYSTKICH PRZED NIEUCZCIWOSCIA PREZESA FIRMY WIROMEX i miec nadzieje, ze wiecej takich jak ja nie zostana oszukane :(

dłuznicy 2012-09-21 00:22:26
aha, no i zachecam wszystkich ktorym firma WIROMEX z Łodzi nie zapłaciła na czas o dopisywanie się tutaj. Jesli jestes
- pracownikiem WIROMEX SP. z o.o. ktory nie dostal nadal wyplaty,
- jesli jestes kontrahentem WIROMEX, ktory czeka na swoje pieniadze..
- jesli jestes klientem WIROMEX i chcesz przekazac swoje opinie bo np. czekasz i czekasz na realziacje zamowienia to NAPISZ TUTAJ i by ostrzec innych!

Opinie i wiromex trudno znalezc w internecie, wiec dobrze by chociaz w jednym miejscu je zebrac.
Ptysiek 2013-07-05 19:13:42
Jeśli ktoś chce mieć samochód naprawiony dobrze i bez przesadnych kosztów, to niech WIROMEX omija szerokim łukiem. Nie dość, że nie naprawią, to jeszcze zedrą jakby naprawili. Naprawiali klimę w Passacie. Podłączyli maszynę, która miała sprawdzić czy układ jest w porządku. Okazało się, że maszyna kłamie, bo nie pokazała nieszczelności, nabili klimę czynnikiem, który za dwa dni uleciał w kosmos. W Lagunie za chęć podjęcia naprawy której nie wykonali wzięli 50 zł. tylko za to, że klient wjechał do warsztatu i stracił godzinę czasu. A nad podnośnikiem dwukolumnowym jest plansza informująca, że podniesienie auta - koszt 20 zł.
tomik 2014-05-19 14:10:40
Nie ma już warsztatu i sklepu Wiromex i całe szczęście bo to była dziupla jakich mało
gucio 2015-01-28 22:24:07
wcale by mnie to nie zdziwiło ... Widzieli pewnie wszyscy jak firma była do tej pory zarządzana. to nie mogło dobrze się skończyć. Po za tym być anonimową firmą w obecnych czasach to coś na co nie można sobie pozwolić , a w branży chemii dla firm z różnych kategorii raczej było o nich dość cicho na rynku
sigi 2015-03-30 04:52:57
Jeszcze dla pewności raz dziś przetrzepałem internet w poszukiwaniu czegoś o wiromexie z łodzi ale niestety to prawda że chyba zwinęli się z rynku bez powrotnie. Szkoda szkoda, po pierwsze szkoda samej firmy, a po drugie i pewnie ważniejsze, ludzi którzy tam pracowali bo musieli na nowo szukać praca, a wiadomo że teraz to "ciężki kawałek chleba".
akak 2016-05-20 22:20:14
Szkoda, że zdarzają się jeszcze pracownicy, którzy nie szanują czyjejś pracy. Jednak to chyba najmniej ważne. Dobrze, że jak na call center, są terminowi i wypłacalni. Bo z tym zazwyczaj bywa różnie. :) Podoba mi się ich otwartość i to, że ogłoszenia nie są typowo skierowane do studentów jedynie
Zostaw swoją opinię o wiromex - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie wiromex