brak logo

OCTIM

Olsztynek

Opinie o OCTIM

koko 2010-10-25 20:21:04
kiepsko! mało płacą max wymagają!!! nie warto!
admin 2010-11-28 16:49:09
prezes myśli że żyje w latach 80-tych
Beti 2010-12-30 14:21:17
A mi się tam dobrze pracowało zawsze, wcześniej były umowy o dzieło a teraz? o pracę, jeśli jest się dobrym pracownikiem można liczyć na przyjęcie na stałe. Pozdrawiam Pracowników :) Może jeszcze wrócę do Was :))
urekk 2011-03-15 15:16:40
to był mój 1 zakład pracy, po szkole.mineło wiele lat juz jak tam nie pracuje.miałem przyjemnośc z prezesem rozmawiac i powiem ze gosc ma klase..napracowac sie nie szło aczkolwiek norme trzeba było wyrobic,ale to nie wymagało wielkiego wysiłku.jak ktos był nierobem to mu cieżko było .ale jak dla mnie to normalna praca .warunki pracy szefowie stworzyli dobre .niema znecania psychicznego .kaska na czas była.W mojej ocenie po przepracowaniu juz w kilku firmach to octim olsztynek potrafił zadbac o swoich pracowników.
lol 2012-05-12 11:50:50
racja prezes myśli ze żyje w latach 80-tych i takie wypłaty tez chce dawać. ogólnie firma [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] . układy i układziki. kadrowa cala rodzinę wcisnęła do firmy.
kierownictwo pozostawia wiele do życzenia. szczególnie szef produkcji.
wykorzystują pracowników na maxa. może coś się zmieni jak córka prezesa przejmie pałeczkę-na lepsze.
pfff 2013-01-04 12:48:37
Przedstawiciele Handlowi do dupy , ludzie nie sympatyczni , szef kawał [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] , jedna wielka porażka ! nie polecam
zuza 2013-03-05 11:08:08
skoro tak wychwalasz firmę to dlaczego tam nie pracujesz,pewnie jesteś sama nierobem..
OPINIA 2014-02-22 16:35:11
Pracując w różnych firmach, mogę porównać wiele spraw dotyczących z zatrudnieniem.Człowiek, który szuka pracy, zastanawia się pewnie jakie są warunki.Otóż:wynagrodzenie wpływa zawsze na czas + można otrzymać premię , jest to praca ośmiogodzinna w tym przerwa na śniadanie.W przypadkach losowych można liczyć na zrozumienie wśród przełożonych.Bardzo dobrym punktem widzenia jest również to ,że firma szkoli swoich pracowników.A przez szkolenia można uzupełnić wiedzę i sprostać oczekiwaniom pracodawcy.Tak więc ,,kto nie spróbuje,ten nie wie ,,być może i TY będziesz zadowolona(y)pracując w TEJ firmie.TYLKO TRZEBA PAMIĘTAĆ, ŻE NIE MA IDEALNYCH...
jol 2014-07-25 19:55:23
Hmmm pracuje tam od jakiegoś czasu i powiem szczerze że z pensją jest ok bo zawsze jest na czas tylko że najniższa krajowa : / dużym plusem tez jest umowa o prace a nie śmieciówka. a minusem są kobiety które sezonowców traktują jak nieudacznika i na każdym kroku wykorzystują. trzeba po prostu się nie dać i robić swoje ;) ogólnie praca jest spoko, nie jest ciężko, robisz 8 godzin i do domu :)Pozdrawiam wszystkich chłopków co tam pracują :)
2
men 2014-07-26 15:01:49
firma spoko tylko mistrzowie produkcji niedoszkoleni a zwłaszcza ta jedna co w tymbarku nic nie potrafiła a w Octimie zgrywa wszechwiedzącą totalne dno .
4
przychylne spojrzenie 2014-09-26 18:15:08
Witam. Na wstępie chciałbym zaznaczyć, że powyższe przychylne komentarze względem tej "firmy" to nieudolna próba poprawienia opinii "zarządzających" tym bałaganem. Każdy kto miał rzeczywiście okazję tutaj pracować wie, że to tylko propaganda daleka od rzeczywistości. Jedynym plusem jest umowa i kasa na czas. Należy jednak powiedzieć jaka to kasa...przy takiej ciężkiej pracy w tak słabych warunkach (smród i bród), place są skandalicznie niskie tj najniższa krajowa. Kadra zarządzająca od najniższego szczebla (mistrzowie), szefowa produkcji, Szanowny Pan Adamiec, to banda chamskich prostakow, dbajacych o swoj interes i zupelnie nie przygotowanych do zarządzaniu ludzmi. Jedynym wartym wzięcia pod uwagę stanowiskiem pracy jest magazyn. Ogólne radze omijać z daleka. Wieloletni pracownik.
1
padre 2014-09-30 22:35:04
Pensja minimalna to wina pracowników a nie właścicieli. Sami się zatrudniacie i decydujecie na takie warunki...Kpina NIE POLECAMm ciężko to nazwać pensją lepiej dziecinnym kieszonkowym..NIE POLECAM ŻENUAA ludzie sami sobie zgotowali ten los a ocet to świństwo
2
pele 2014-10-01 22:18:34
Elektromechanik i Mechatronik po POLITECHNIKACH też mają przyjść do nich za płacę minimalną ?? Już wyobraziłem sobie mechatronika jak rano maszeruje na zieloną 2 i sobie śpiewa BARA BARA BARA RIKI TIKI TAK idę do roboty grosik musi wpaść HOHO taki będzie mechatronik jaka pensja czyli minimalny a coś wiem o tym bo mój kolega jest mechatronice i wiem ile zarabia...Pensje ustalane na katamaranie
1
ginny 2014-12-01 19:50:57
Cześć, wszystkich którzy szukają aktualnie pracy polecam nowe ogłoszenie firmy OCTIM, moim zdaniem warto się zainteresować.                                   &...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5706215?keywords=&region=
1
milus 2015-01-16 23:32:13
oni powinni zatrudniać orangutany a nie ludzi. Orangutan doceni płacę minimalną a człowiek ? u nich zarabiając mocno poniżej 2 tys.zl jest się bogatym a jak więcewj to już multimilioner ludzie sami sobie zgotowali ten los pozdro dla orangutanów
3
milus 2015-01-16 23:34:55
szukaja orangutana ??
bernard 2015-01-18 00:02:11
a ja sobie chwale wspolprace z ta firma i wali mnie wyzysk
prawdziwy berni 2015-01-20 22:02:08
nadejdzie moment , że wyzysk będzie walił bernarda bo takie jest życie skoro bernard teraz wali wyzysk. Tusk jest winny stawki minimalnej w octimie ? Nie jest łatwo o pracę to też jest argument żeby minimalne płacić
pelanto 2015-02-03 23:33:07
znacie firmę która PH płaci poniżej 2500 do ręki ? Chyba , że porównujemy się do dystrybutorów w pandach na gaz gdzie rotacja pracowników jest jeden na kwartał. Trzeba być strasznie biednym żeby tam robić
1
borys 2015-02-17 16:02:11
placka minimalna i praca ? i pomyslec ze ktos teraz za placke minimalna przelewa ocet do butelek..leje i leje ocet do butelek za placke minimalna a na mnie teraz siedzi 20steczka. 20 lat pracowalem w octowni u usa i wiem ile sie zarabia na calym swiecie w octowniach wiec celujacy dla wlascicieli i niedostateczny dla pracownikow
baka 2015-03-11 13:33:42
podniesli pensyje w octimie ?
1
Asia 2015-03-19 10:21:26
Normalnie patologia co tam się dzieje szkoda gadać
1
kwiatuszek 2015-04-03 22:12:21
Praca lekka pensja na czas tylko panie Piotrze na litość sprawy prywatne za brama szacunek dla pracownika to nie czasy prlu
1
kwiatuszek 2015-06-11 22:53:02
W octimie nie może pracować rodzina dziwne to są słowa pana Piotra ale jego siostrzeniec i narzeczoną to fikcją pracują tam się tworzy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] smutne ma taką gowniare która wybiera sobie znajomkow do pracy moja koleżanką miała od niej propozycję pracy bo Piotruś potrzebuje zenada
zofija 2015-06-24 15:53:17
Nie ma jak to stare plotkary wyjadaczki w zakładach jak octim lub Tymbark. Siedzą plotkuja i zazdroszczą... Kobiety ogarnijcie się bo do emerytury nie daleko. Żal tyłki ściska że ktoś ciężka praca zasłużył na wyższe stanowisko.. Żenada
samiec 2015-06-29 23:33:33
Właśnie ciężko praca to na emeryturę zasłużyły panie które przepracowaly więcej połowę życia i żadna z nich nie awansowała za ładna urodę ty zofija nie wierz jeszcze co to ciężką praca a dla tych PAN szacun i gratulacje za tyle lat zofija Wes się za uczciwą pracę
beybe 2015-06-29 23:38:09
Nie straż zocha
PRACOWNICY 2015-11-19 22:22:46
WITAM CAŁĄ KADRĘ FIRMY OCTIM
JEST PEWIEN PROBLEM Z OBSADĄ MISTRZÓWKI,PROBLEMY DOMOWE POWINNY ZOSTAĆ W DOMU
A NIE ZABIERANE DO PRACY .A MOŻE CHODZI O NIEWYSPANIE PEWNEJ PANI .
TO DAĆ JEJ SAME POPOŁUDNIÓWKI TO MOŻE ZMIENI PODEJŚCIE DO PRACOWNIKÓW .
MAM NADZIEJE ŻE KTOŚ Z KADRY ROZWIĄŻE TEN MAŁY PROBLEM
Z POWAŻANIEM PRACOWNICY FIRMY.
lol 2015-11-25 20:17:25
chyba ktoś nie dostał podwyżki :)
Nick_Tandy 2015-11-25 23:00:02
Może podwyżki nie było, bo ziom nie jest tej pani ulubieńcem? Pewnie nie siedzi w mistrzowce
bodzio 2016-01-13 07:14:12
Szanowny panie prezesie jestem kierowca tira napisze tylko jedno pan prezes i cały zarząd powinniście się wstydzić tego co się dzieje na parkingu zero odśnieżania zero posypywania i zero zainteresowania nawet na zakładzie pracy tiry się kopia w śniegu , zapominacie szanowni państwo te to dzięki tirom w większości wasz towar jest rozprowadzany
1
Martyna 2016-07-31 22:41:25
TE POZYTYWNE OPINIE TO PISZE WIADOMO KTO!Pracowałam tam dość czasu...zero szacunku dla pracownika,szefostwo owszem,dba o swoje brzuchy-ale i tak słoma z butów....nie radzę tam pracować!
3
q 2016-08-05 18:23:00
z tego co wiem aktualnie firma poszukuje pracowników produkcyjnych
e4r 2016-08-05 19:20:58
@q tak masz racje od kilku dni szukaja teraz pracownika produkcji w Olsztynku oferuja zatrudnienie w pełnym wymiarze godzin na umowę o pracę,możliwość rozwoju zawodowego,niezbędne środki i narzędzia do prac
1
pedro 2016-11-08 00:17:29
zaczęli płacić czy dalej palą frana ? v szefostwo twierdzi ze ludziom sie pracowac nie chce. dziurawe skarpety nosza i smierdzace
pedro 2016-11-08 00:18:19
zaczęli płacić czy dalej palą frana ? v szefostwo twierdzi ze ludziom sie pracowac nie chce. dziurawe skarpety nosza i smierdzace
Zostaw swoją opinię o OCTIM - Olsztynek
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OCTIM