Develey Polska Sp. z o.o.

Warszawa

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 218 ocen.

Opinie o Develey Polska Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Develey Polska Sp. z o.o.

Paulina

@Bercik nie wiem, gdzie widzisz, że na siłę chce kogoś przekonać do zgłoszeń. Mój komentarz jest neutralny i nie ma w nim żadnych pozytywów o Develey Polska. Jestem moderatorem forum gowork.pl i chcę pomagać osobom zainteresowanym pracą w tej firmie prowadząc tor dyskusji na forum. Tym spowodowane są moje pytania. I dzięki merytorycznym odpowiedziom jesteśmy w stanie razem komuś pomóc.

Krzychu W.
@Paulina 05.10.2017 10:40
@Bercik nie wiem, gdzie widzisz, że na siłę chce kogoś przekonać do zgłoszeń. Mój komentarz jest neutralny i nie ma w nim żadny...

Nie moderatorem gowork.pl tylko pracownikem develey chcacym wybielic firme

Paulina

@Bercik rozumiem, że wszystkiego się dowiedziałeś na rozmowie rekrutacyjnej i już nie podejmowałeś pracy w Develey Polska Sp. z o.o.? Jak zostało uzasadnione to, że doświadczenie nic nie znaczy? Czy wszyscy pracownicy są traktowani na jednym poziomie? To istotne dla zainteresowanych pracą.

Bercik
@Paulina 26.09.2017 16:29
@Bercik rozumiem, że wszystkiego się dowiedziałeś na rozmowie rekrutacyjnej i już nie podejmowałeś pracy w Develey Polska Sp. z...

Paulina widać ze pracujesz w Develey i chcesz na sile przekonać ludzi aby się zgłaszali. Ja podzieliłem już raz moja opinia. Nie polecam

Paulina

@Bercik i co dostałeś się do firmy Develey Polska? Miałeś już jakieś pierwsze dni za sobą i czy możesz powiedzieć czy nadal potwierdzasz swoje słowa?

Bercik
@Paulina 15.09.2017 11:02
@Bercik i co dostałeś się do firmy Develey Polska? Miałeś już jakieś pierwsze dni za sobą i czy możesz powiedzieć czy nadal pot...

Tak niskiej stawki juz dawno nie widzialem zero benefitow. Mam doświadczenie pracy na podobnych maszynach a tu slysze ze nic to nie znaczy. Nie polecam!!!

Kris

Do Plant Managera - najgorzej, jeśli ktoś pojęcia nie ma o czymś i wypowiada się. Firma po prostu znacznie zwiększa zatrudnienie. A pewnie też jest i tak, że jakieś osoby same odchodzą. To normalne.

Michał
@Bercik 07.09.2017 19:08
A ja slyszalem od znajomego z biura ze atmosfera jest super benefity. Ludzie duzo zarabiaja na produkcji. Praca lekka. Same plu...

Chyba firmy pomyliłeś...

Piotr
@Maruda 05.09.2017 21:06
Dlatego plant manager rezygnuje Moze cos sie zmieni? Tyle ze nowy kierownik tego.nie udzwignie

Ten pan kierownik to aktor jednego planu. Jak się pali mu przy tyłku zmienia pracę takie chodzą słuchy. W poprzedniej firmie przez,edycja develey też dał dyla. Ukraina i agencje nie ciągnie firmy jak się nie ma pojęcia o ludziach i technologii. Techniczny to on był ale na pierze.

Plant Manager

Dlaczego firma az tak duzo szuka osob? Dlaczego tak duzo osob sie zwalnia? To jest odpowiedz

Plant Manager

Dlaczego firma az tak duzo szuka osob? Dlaczego tak duzo osob sie zwalnia? To jest odpowiedz

Paulina

Firma Develey Polska w tym momencie szuka osób na stanowiska: Elektromechanik, BRYGADZISTA, Digital Media Specialist, PRACOWNIK POMOCNICZY, OPERATOR MASZYN i HOSTESSY/MERCHANDISERA. Dlatego przy tak dużym zapotrzebowaniu na pracownika potrzebne są szczegółowe, prawdziwe opinie o pracy w tej firmie. Czy jakiś aktualny pracownik mógłby coś opowiedzieć?

Jo

Czy to prawda że jest jakiś wyjazd kilkudniowy na mazury z firmy ponoć 31.07 -5.08

Jola

Przychodzisz, zbierasz baty, zapie*****, zbierasz baty, i do domu .... W domu psychiatra, a po kuracji do pracy .... Zapier**** na psychiatrę .....

Tomek

Witam, chciałem się zapytać jak wygląda praca w tej firmie, jak zarobki na start netto dla operatora i jaki system pracy. Z góry dziękuję.

Karol

Czy to prawda, że ketchup dla Mcdonald's jest robiony z pomidorów sprowadzanych z Chin?

5S

Nareszcie otworzyli oczy. Lepiej późno niż wcale. Swoje zdążyli stracić.

Okularnik
@R 07.06.2017 16:13
@5S Co masz na myśli?

Waldus odchodzi firma odpocznie i ludzie

Sty
@Okularnik 09.06.2017 19:44
Waldus odchodzi firma odpocznie i ludzie

Waldek odchodzi sam czy został poproszony o odejście?

Paulina

Zastanawiacie się jakich osób Develey Polska Sp. z o.o. poszukuje do swojego zespołu? "Osób, które są przedsiębiorcze i dbają o wysoką jakość wykonywanej pracy. Cenimy sobie inicjatywę i motywację do podejmowania nowych wyzwań oraz odpowiedzialność." Te informacje i wiele więcej znajdziecie na stronie firmy http://produkty.develey.pl/kariera.php

Okularnik
@Paulina 22.03.2017 11:54
Zastanawiacie się jakich osób Develey Polska Sp. z o.o. poszukuje do swojego zespołu? "Osób, które są przedsiębiorcze i db...

Paulina dobrze piszesz to jest wazne w kazdej pracy tyle ze w Develey tego nie doceniaja i dojezdzaja wszytkich. Kiedys Ty tez to zrozumiesz

Plant Manager
@Okularnik 21.05.2017 18:59
Paulina dobrze piszesz to jest wazne w kazdej pracy tyle ze w Develey tego nie doceniaja i dojezdzaja wszytkich. Kiedys Ty tez...

Dokonało sie

Koko

Praca nie dla misjonarzy i wizjonerów - potrzebne dwie ręce i głowa nie od parady :)

TPM

Waldek - 6000 zł na rękę?? hehehe poprawiłeś mi humor z rana ;-)

PPPPPPPPP

Ludzie uciekajcie z tej firmy. Omijajcie ja wielkim krokiekm. RKS masakra, Panie z kadr masakra, Dyrektor Sprzedaży żal pisać.

sklo
@PPPPPPPPP 29.12.2016 18:50
Ludzie uciekajcie z tej firmy. Omijajcie ja wielkim krokiekm. RKS masakra, Panie z kadr masakra, Dyrektor Sprzedaży żal pisać...

Podpowiedz co z kadrami w tej firmie?

gall anonim

Orientujecie się może kiedy będzie wyprowadzka na nowy magazyn.

Anonim

Trzeba pipę im nasłać i być może będzie dobrze po jakimś czasie

harnaś

czy w święta bożego narodzenia i w sylwestra produkcja też idzie i można dorobić

michał

Pracownicy zatrudnieni w tej firmie szukają pracy. Informują o zatrudnieniu przez agencję. Z tego co wynika to agencja na nich zarabia. Poza tym praca na produkcji w niekorzystnych warunkach tzn. temp. 30 stC. Wszystkich z którymi rozmawiałem potwierdzili. Panują złe warunki pracy i produkcji. generalnie opinia negatywna. Dziwię się gdzie jest bhp i kierownictwo firmy tzn. dyrektor, plant manager. Dziwne, że nie weźmie się za to inspekcja. Poza tym taki chodzący pracownik roznosi wszystko co negatywne o firmie.

zainteresowany

Powtarzam pytanie kolegi eloe. Ile można zarobić jako operator maszyn w tej firmie?

eloe

Ile zarabia operator?

Waldek
@eloe 21.05.2016 14:38
Ile zarabia operator?

okolo 6000 PLN na lape.

eloe

Ile zarabia operator?

aksa

ile można zarobić w dziale kontroli jakości?

anonim

(usunięte przez administratora)

obecny

kal : Już wyjaśniam zagadnienie. Do pewnych czynności powinny być procedury, do innych zaś powinna być pozostawiona "furtka" w celu wykazania się kreatywnością. Takie postępowanie prowadzi do rozwoju i motywacji. Nie da się "przechylić szali" na jedną, czy też drugą stronę, gdyż zawsze będzie czegoś brakowało. Najlepszym rozwiązaniem jest, nazwijmy to "mix". Umiejętność zarządzania to zdolność do wykorzystania wszystkich narzędzi jednocześnie w danym miejscu i czasie. Poczytaj o tym, na rynku znajduje się mnóstwo pozycji w literaturze zarządzania i psychologii biznesu z których możesz się czegoś nauczyć. Zabawne, że odpowiadasz tylko na ten zarzut.

anonim

(usunięte przez administratora)

obecny

"spontaniczna rozpoznawalność marki" A co z tego dla mnie poza tym, że się lepiej sprzedaje? A czyja to zasługa jak nie pracowników, którzy pchają towar w rynek? Wydarzenia z ostatnich kilku miesięcy każą mi powątpiewać w kulturę organizacyjną tej firmy, w jakąkolwiek kulturę niektórych ludzi tam pracujących. I w głównej mierze mam tu na myśli ludzi, którzy przynajmniej w teorii powinni tą kulturę posiadać. Strasznie niski poziom wykształcenia i umiejętności kadry menedżerskiej. W każdej szanującej się firmie kierownik powinien mieć choć licencjat i potrafić sklecić zdanie po angielsku. Opowieści o tym, że ktoś ma blokadę językową to bzdura. Awansuje się pachołków, bo głupim narodem dobrze się zarządza, nie mają swojego zdania i wymagają od ludzi co im każesz. Nie docenia się ludzi kreatywnych, wręcz odwrotnie. Logicznie myśląc powinieneś dostać instrukcje postępowania, jakieś wytyczne, procedury. A tu idziesz na żywioł. Jak się dowiadujesz, że źle pracujesz to już masz wymówienie na stole. Było już kilka takich sytuacji. Pracownicy sprzedaży zwalniani są przed końcem kwartału. Nawet jeśli zepnie ci się plan, to nie dostaniesz premii, która ci się należy. Ciekawie co!!! Ja szukam zmiany bo nie chcę być tak potraktowany.

anonim

(usunięte przez administratora)

obecny

Stała umowa = inwestycka w pracownika. Kolego, nie masz pojęcia co oznacza inwestycja w pracownika. Wobec tego Ci podpowiem: 3000 zł netto podstawy + premia, pakiet opieki medycznej, ubezpieczenie na życie , pakiet emerytalny, karta Multi Sport, szkolenia kierunkowe dla stanowiska na którym pracujesz, realna możliwość rozwoju/awansu, dofinansowanie do studiów. To o czym piszesz to niezbędne minimum, obowiązek szanującego się pracodawcy. Tego o czym ja piszę nie ma w tej firmie i raczej nie będzie.

Aa

Czy operator Irek jeszcze pracuje?

anonim
@Adam 03.10.2016 19:05
Znalazł pracę bliżej domu i się zwolnił...

Co tak dużo lajków ?

Renata
@Aa 05.03.2016 17:33
Czy operator Irek jeszcze pracuje?

Tak.W Kurii jako Biskup.

anonim

(usunięte przez administratora)

załamany

ty chyba jesteś ze Lwowa albo innego zadupia post pegeerowskiego skoro 15 zł. na godzine to nieźle. Przez takie podejście dlatego takie marne pieniądze płacą bo i tak znajdują się ludzie którzy za taką nędzną kase są szczęśliwi i tyrają, tragedja

ja

czy ty jesteś normalna? po co piszesz te bzdury?!!!oczerniasz nie kierowniczke tylko siebie!!!po co ?nikt normalny w te bzdury nie uwierzy.!! kurde!!! jak ci za dobrze to sie zwolnij a jak ci sie nudzi to weź sie do roboty!! BABO!!!

Przedstawiciel

Były pracownik jako przedstawiciel handlowy na południu. W Polsce południowej NIE POLECAM !!! Kierowniczka regionalna - brak profesjonalizmu, wysługuje się pracownikami przypisując sobie wszystkie zasługi podwładnych, równocześnie obciążając ich swoimi obowiązkami.Zżera mnie tylko ciekawość kiedy w Warszawie zorientują się ile warta jest ta pracownica!!!!!!!!!!

un

operator zarabia 15-16 zl brutto na etacie, gorąco, plotkary, atmosfera..... popracuj sam sie przekonasz, pare osob zwolnili ostatnio

edward
@un 19.11.2015 18:07
operator zarabia 15-16 zl brutto na etacie, gorąco, plotkary, atmosfera..... popracuj sam sie przekonasz, pare osob zwolnili o...

to by wychodzilo nie cale 2700 brutto wiec bez szalu jak na stolice, czy moze jest jeszcze jakas premia do tego?

anonim

(usunięte przez administratora)

numi

Czy ktoś mógłby mi powiedzieć jakie zarobki mają operatorzy na początek do ręki i czy weekendy są wolne

edward

operator wiodacy jakie ma widelki zarobkow na reke?

vincet

Plotkarska to mało powiedziane. Gadasz z kimś a za chwilę ten ktoś leci cię sprzedać do kierownictwa. Ogólnie to jeden wielki bajzel. niezorganizowanie, dużo bubli. Kierownicy? Śmiech na sali. Jeden to idiota nawet bez skończonej zawodówki, drugi to jełop, który udaje inteligentnego no i gwiazda firmy - Berta - śląska dziewojka, z emocjonalnymi i psychicznymi problemami (typowa baba na kierowniczym stanowisku - jak jest za dużo do ogarnięcia, to jej odwala), ale ma swoich dobiegaczy (ruchajło). Najlepiej, żeby [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w każdy weekend, bez przerwy, być 100% wydajnym i nie marudzić :). Orać orać i jeszcze raz orać! Jak robisz - to rób; jak coś spierdzielisz - wymieszają cię z błotem.

Happy

Dobre dobre,myślę że tam pracujesz hehe i byłeś na wyjeździe wiec zapisach opis sytuacji haha co było na wyjezdzie

lasuch

w tej firmie jest sodoma i gomora, stare baby uganiają się za brygadzistami/kierownikami, ci nie są obojętni na zaloty, zaś młodzi uganiają się za starymi rzepami, 1/3 firmy p##przy się ze sobą choć mają żony/mężów, dzieci.Istny burdel, a za chwile wyjazd..hahha

lol15

praca dla samych matołów na produkcji za marne pieniadze... lizanie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] eby tylko awansowac... poza tym w develeyu za duzo jest pucusiów które się skarżą i donoszą kierownikowi na innych pracowników... ciekawe co bedzie jak w sieci się pojawi filmik na którym widziałem jak po hali latają mrówki przy produktach do wydania na zmianie kierownika w googlach

grom

NO KTOŚ PRAWDĘ NAPISAŁ

br

Ludzie omijajcie tą firmę z daleka. W dziale produkcji jest jakaś paranoja. Jedyna normalna kierownik to chyba BB, a reszta to gamonie. Tak mi się wydaje, że Dyrektor tej firmy nie wie co tam się dzieje na produkcji bo jak by wiedział to by tych kierowników już nie było. A ten Waldek czy jak mu to jest buc.

Don
@br 01.07.2015 18:29
Ludzie omijajcie tą firmę z daleka. W dziale produkcji jest jakaś paranoja. Jedyna normalna kierownik to chyba BB, a reszta to...

Najpierw wyrwali dziewczynę Peterowi teraz inni rwą Waldkowi.

alek
@br 01.07.2015 18:29
Ludzie omijajcie tą firmę z daleka. W dziale produkcji jest jakaś paranoja. Jedyna normalna kierownik to chyba BB, a reszta to...

W Papsi pracowali tylko pozoranci.

a

I operatorów szukają z doświadczeniem

bb 12

witam, są wogle przyjęcia na produkcję na operatorów? zatrudnienie przez firme czy agencje?

jakie zarobki?

witam ile tam się zarabia na produkcji ?znaczy bezpośrednio przez firmę bo przez agencje to chyba tylko jest pakowanie produktu tak ? A ile przez agencje ?chodźi mi o zarobki netto i czy agencja gwarantuje ciągłość pracy bo podobno umowy są co tydzień .i jak jest z przejściem do pracodawcy jeśli się pracuje przez agencje proszę o konkrety dziękiuję

dev00

kazdy kto chce isc do pracy na produkcji i nie przez develeya niech uwaza na osoby zatrudnione przez develeya. niektorzy lubia donosic na innych z pracy kierownikowi.

skater

uważam, że powinnaś z kimś pod tym mailem sekretariat@develey.com.pl nic innego nie widzę na stronie

klara

szukałam na stronie głównej, czy może ktoś wie czy adres jest aktualny, marketing@develey.com.pl?

suseł

cze, tak ostatnio szukali na magazyn i do jakości, ale lepiej kontaktuj się z biurem zapewne adres mailowy jest na str głównej

klara

czy ktoś może wie/słyszał czy aktualnie poszukują do pracy na magazynie?

zuza

no nie wiem czy takie proste, ale fakt, że czasami trzeba zaryzykować i postarać się nieco więcej, zacisnąć zęby i klata do przodu ;)

anka

kto nie próbuje ten nie ma, proste

miriam
@anka 16.03.2015 13:07
kto nie próbuje ten nie ma, proste

święta prawda Anka :D kto nie ryzykuje ten nie spija szampana:P

cecylia

zdegustowany> chyba Ci się nudzi:)paula876 niestety póki co nie ma zniżek, żadnych pakietów benefit...może w przyszłym roku..

Zostaw opinię o Develey Polska Sp. z o.o. - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Develey Polska Sp. z o.o.