brak logo

NaturAvena Sp. z o.o.

Piaseczno

Opinie o NaturAvena Sp. z o.o.

Artman 2015-09-17 15:05
Aplikuj jak najbardziej bo to fajna firma, która według mojej oceny ma ogromna przyszłość, sporo poczytałem o tym segmencie i wzrosty roczne można robić konkretne, a co do mojej rekrutacji hm zwyczajnie to sie czuje czy pracodawca jest zainteresowany twoimi usługami, moimi niestety nie był, ale warto powalczyć składaj aplikacje :) pozdrawiam
były kandydat 2015-11-25 15:30
Ogłoszenie na regionalnego PH na mazowieckie pojawia się trzeci ( 3 ) raz z kolei - więc albo kandydaci tacy słabi i nie mają z czego wybrać, albo też w drugą stronę, czyli oferta firmy zdecydowanie nie powala na kolana i chętni nie podejmują się pracy lub po paru dniach rezygnują z różnych powodów, niekoniecznie wyłącznie finansowych...
No chyba, że z samą rekrutacją na jeden etat w tej firmie nie dają sobie rady ;-)
1
były kandydat 2015-11-29 16:01
Antek - piszesz tak :
"z tego co wiem to dobrze płacą i mają całkiem spoko socjale i ubezpieczenie zdrowotne".
To ile dokładnie płacą ? Podstawa to.... ? Jaki system premiowy ?
i jaki jest ten "spoko socjal? ??
Podziel się wiedzą - no chyba, że tak naprawdę to nie wiesz....
ps. znasz jakąkolwiek firmę z branży eko/bio, która do obsługi regionu warszawskiego potrzebuje więcej niż jednej osoby ?
bamol 2016-02-16 13:38
niepolecam pracy w tym miejscu
nieprzyjemni pracownicy w biurze, osoba od wynagrodzen ma pretensje za to ze sie o cos spytalem, poza tym wynagrodzenie znacznie mniejsze niz umowione wczesniej
1
HR 2016-03-11 12:10
Witajcie,
tu ja, "pani rekruterka", jak mnie niektórzy nazywają. Spieszę z wyjaśnieniem dlaczego, niektóre oferty pracy pojawiają się kilkakrotnie. Powody są różne:
1. głównie dlatego, że rośniemy. W ostatnim roku zatrudnienie wzrosło o 33%. Rynek nam sprzyja, czyli świadomość klientów, że zdrowe odżywianie to podstawa.
2. nie zawsze udaje się znaleźć osobę, która chce np. pracować w Piasecznie, to to dla nas poważne ograniczenie- nasza lokalizacja.
3. Bywa, że kandydat uczestniczy w kilku rekrutacjach jednocześnie... i już myślimy, że znaleźliśmy wymarzonego- a tu nic z tego (dostajemy kosza), wybiera inną ofertę i ma do tego prawo .
4. Niektórzy zwyczajnie nie przechodzą okresu próbnego... niestety do tej grupy najczęściej zaliczają się magazynierzy. To jest dla nas duży problem. Próbujemy budować trwały zespół, potrzebujemy też coraz więcej osób. A tu nowozatrudniony np. permanentnie się spóźnia albo nie przyjdzie do pracy danego dnia bez zapowiedzi... bo ma inne "sprawy na głowie".
Są też osoby, na innych stanowiskach, które zwyczajnie nie chcą się rozwijać. A przecież firma się rozwija.

Ale aby nie było tak smutno, muszę się pochwalić, że coraz więcej kandydatów po prostu baaaardzo chce z nami pracować. Chce! Czasami aż szkoda, że w konkretnym czasie nie mam więcej miejsc, np. dla tej osoby perfekcyjnej i dodatkowo dla tej, która mogłaby być idealna po małym uzupełnieniu kompetencji- bo jest bardzo zmotywowana.

Życzę wszystkim udanych poszukiwań. Najważniejsze, aby podjąć pracę z optymizmem.
Ps. Spróbujcie odwiedzić nas w biurze o 16:32 …. Nikogo nie zastaniecie 
MarcinKrysk 2016-06-01 09:35
Witam. Zgadzam się w 100%. Niestety u nas w kraju Panuje mentalność iż nie zapłać mi ale nie koniecznie muszę coś robić albo oszukam ale nie chce być oszukanym. Niestety nie ważne w jakiej pracy ale trzeba do każdej trzeba podejść z sercem bo inaczej nie ma sensu bo prędzej czy później albo ciebie zwolnią albo samemu się zwolnisz. " Z niewolnika nie ma pracownika". Każdemu należy dać szanse 1,2 może nawet trzecią ale później niestety. Każdy by chciał dostawać określoną sumę pieniędzy a nic nie robić , na tym to nie polega. Jeśli coś zrobisz dobrze i dostaniesz za to wynagrodzenie to wtedy jesteś z siebie dumny. Bynajmniej ja tak mam. Odrazu mówię nie jestem pracownikiem tej firmy ,chodź nie ukrywam że wysłałam CV i branża mnie bardzo interesuje.

Pozdrawiam
(usunięte przez administratora)
1
poa 2016-06-11 14:51
skoro firma ma dwie swoje siedziby to śmiem twierdzić, że da się z nimi dobrze współpracować :)
2
Natalia 2017-03-23 16:47
NaturAvena Sp. z o.o. słyszałam dobre opinie i postanowiłam tu startować do pracy. Jestem już po rozmowie i czekam na informacje. Rozmowa była bardzo sympatyczna.
D 2017-04-03 00:16
Odkąd przyszło tych dwóch idiotów prezesów to jest tragedia. Nikomu nie polecam.
16
Pan Karma 2017-04-04 16:54
Tak się składa, że dzięki tym nowym 2 prezesom firma idzie do przodu i na szczęście poznali się szybko na takich nierobach jak ty Panie "D" - wiem kim jesteś i dla dobra Firmy Ciebie już tu nie ma. Pozdrawiam i powodzenia w dalszej egzystencji lesera. Teraz nie dziwi, że w CV miałeś aż tyle krótkich stażów w różnych firmach...
Pan Karmnik 2017-04-05 23:04
Negatywne opinie są kasowane, czego się wstydzą? Pani z HR ciężko pracuje nad pisaniem pozytywów, a odpowiedź Pana Karmy oddaje ciepłą i pełną kultury atmosferę panującą w Naturavenie. Wstyd się przyznawać do tej firmy. Nawet u konkurencji są znacznie lepsze warunki...
9
Nikita 2017-04-08 10:32
Witam. Czy ktos moglby rzeczowo wypowiedziec sie na temat warunkow pracy ph tj., Wysokosci podstawy oraz czy plany sa wykonalne, narzedzi pracy w tym jakosci samochodu sluzbowego i socjalu?
Z gory dziekuje
Krzysztof 2017-04-10 18:44
NaturAvena jest spoko firmą z fajnymi ludźmi w pracy.
Nikita 2017-04-11 15:41
Bardzo sie ciesze.. a wiecej konkretow niz "spoko firma z fajnymi ludzmi" ?? :))
Zella 2017-04-18 11:23
Interesuje mnie praca jako koordynator sprzedaży w Piasecznie, może ktoś dodałby kilka informacji na ten temat? Słyszałam dobre opinie o firmie ale lubię wiedzieć wcześniej z kim rozmawiam. Na jaką rozmowę mam się przygotować, ciężką czy w miarę spoko?
jacu 2017-04-19 20:21
,,Słyszałam dobre opinie o firmie" to niemożliwe :)
3
Nikita 2017-04-21 08:57
@Jacu
Jesli niemozliwe to napisz prosze cos wiecej.
Gregorek 2017-04-22 14:13
Czy w firmie NaturAvena przedstawiciel handlowy ma do dyspozycji samochód, telefon i komputer? Taka fajna firma to pewnie takie wyposażenie jest? A jak przedstawia się wynagrodzenie w jakich widełkach się mieści? Czy jest tu dodatek socjalny a może jakiś inny?
kasia 2017-04-23 11:25
Gregorek, a sa wogole firmy w ktorych PH nie ma telefonu, komputera i dojezdza do klienta dylizansem?!! jezeli nie pisza w ofercie o socjalu to raczej go nie ma. mnie tez interesuje stanowisko PH a takze branzaq zdrowej zywnosci ale to troche dziwne ze tyle wrzucili ofert na PH na raz no i te opinie po prostu zniechecaja. w sumie szkoda bo maja naprawde fajne produkty.
1
Julita 2017-04-25 14:20
NaturAvena Sp. z o.o. to świetna firma i niech tak trzymają dalej.
Ekoludek 2017-05-27 00:13
kasia, wrzucili tyle ofert pracy bo rotacja tutaj jest jak w biedronce. Połowa handlowców sama odeszła a drugą połowę zwolnili. Jeżeli jesteś w stanie pracować za podstawę bo plany są z kosmosu, nie wygłaszać swoich opinii glośno, nie śmiać się z idiotycznych pomysłów niekompetentnych przelożonych i ciągle udawać że wszystko jest ok to aplikuj. Powodzenia!
18
Pracownik 2017-06-01 10:42
Witam Wszystkich,

Odnośnie dużej ilości ogłoszeń na PH to wiedzcie, że firma bardzo mocno się rozwija i poszerza swoje gałęzie działalności na rynku. Wynikiem tego jest zapotrzebowanie na kolejnych Przedstawicieli. Jestem w tej firmie już długo pracownikiem i z przyjemnością stwierdzam, że życzę sobie by pracować tu do emerytury. Zarobki bardzo dobre, atmosfera miła i sympatyczna, nie ma tego zjawiska jak w korporacjach czyli praca w stresie. Zarząd bardzo fajny i kulturalny bo rozmawiają codziennie praktycznie z każdym pracownikiem. Mało tego, zanim coś jest wprowadzane do firmy jest zbierana opinia pracowników na ten temat. Są wyjazdy integracyjne, spotkania co kilka tygodni w całej grupie gdzie można przedstawić swoje opinie, pomysły a nawet problemy. Każdy jest traktowany jak równy sobie i z należytym szacunkiem.

Staram się zrozumieć negatywne opinie, zapewne osób, które pracowały z nami a już ich nie ma ale wiadomo... Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma :)

Odnośnie jeszcze PH - jeżdżą fajnymi autami, przeważnie maks dwuletnimi z dobrym wyposażeniem, telefon, tablet do dyspozycji, zarobki na bardzo fajnym poziomie bo jest kilka progów prowizji i nie są wcale takie trudne do zdobycia jak piszą tutaj inni wyżej. A co do rotacji PH jeszcze - w środowisku przedstawicieli handlowych zawsze była, jest i będzie rotacja bo to już taki zawód i w każdej firmie handlowej to stanowisko zawsze będzie rotowało.

Kończąc wypowiedź - Polecam NaturAvena Sp. z o.o. bo naprawdę można tutaj dużo osiągnąć i polepszyć tym swój status życiowy.

Pozdrawiam Was
Pracownik
3
Cezary 2017-06-01 10:53
Mam zamiar aplikować do firmy i jak poczytałem opinie to nic nie wiem!. Tak skrajnie różne wypowiedzi są spowodowane różnym nastawieniem do samej pracy.
1
niezainteresowany 2017-06-02 23:12
Trafne podsumowanie. Wina zawsze zawsze oczywiście leży po stronie pracownika, nawet jeżeli połowa działu dobrowolnie odchodzi. Jeżeli rzeczywiście tylu niby niekompetentnych byłych pracowników z negatywnym nastawieniem do pracy się wypowiada to znaczy, że firma zatrudnia bardzo słabych ludzi czyli warunki też muszą być słabe. Proste. Łatwiej traktować byłych bądź obecnych pracowników jak wrogów, którzy na pewno by tylko leżeli do góry brzuchem i spamować pozytywami opiniami (a nuż się ktoś na to złapie) niż samemu przyznać się do swoich błędów i coś w tym kierunku zrobić.
3
Natalia 2017-06-06 21:55
@niezainteresowany Czy masz coś konkretnego na myśli skoro tak piszesz? Podziel sie swoja opinią, może komuś rozjaśnisz wątpliwości na temat firmy? Wiem jednak , że wszędzie jest dobrze gdzie nas nie ma. Może warto zawalczyć o firmę zamiast szukać nowej pracy?
Były pracownik 2017-06-07 16:04
Odkąd przyszło tych dwóch prezesów "nieogarów" w firmie jest coraz gorzej. Ludzie odchodzą a ci co zostali szukają pracy i na dniach także odejdą.
6
Ekoludek 2017-06-08 20:19
Drogi Pracowniku,
1. Piszesz że firma poszerza gałęzie swojej działalności - z tego co widać na rynku firma traci klientów na potęge i nie są to dane wyssane z palca tylko twarde fakty
2. Piszesz że zarobki są bardzo dobre i nie ma takiego efektu jak w korporacji czyli praca w stresie - ewidentnie wynika z tego że nie pracujesz w dziale handlowym tylko piastujesz ciepłą posadkę w biurze. Idąc tym tropem mam pytanie skąd wiesz ile zarabiają handlowcy? Przecież to są tajne informacje
3. Piszesz że są wyjazdy integracyjne - fakt - wyjazdy z Piaseczna do Warszawy...
4. Piszesz że każdy jest traktowany z szacunkiem - kolejny dowód że nie pracujesz w dziale handlowym i kompletnie nie masz pojęcia co tam się dzieje

Pracowniku, to co piszesz to mydlenie oczu ludziom którzy chcą tu przeczytać rzetelne opinie. Rozumiem Cię że zależy Ci na pracy w tej firmie i starasz się na każdym kroku przypodobać swoim szefom ale pisz tak jak jest a nie koloryzujesz.
11
Natalia 2017-06-11 18:51
Trudno jest wyrobić sobie opinie o firmie. Tak skrajnie różne oceny firmy, sadziłem ,że na forum dowiem się coś więcej ale niestety muszę sam podjąć decyzję.
gość 2017-06-11 19:45
,,muszę sam podjąć decyzję." pisze Natalia. Czy Natalia to nowy pseudonim Pani z HR?
Były pracownik 2017-06-12 13:44
@Ekoludek w pełni się z tobą zgadzam. Ta firma to jakaś kpina i prędzej czy później upadną albo się skurczą do mikroskopijnych rozmiarów. Tracą klientów i to na potęgę. Atmosfera praca fatalna. Nikomu nie polecam. Sam się cieszę, że już tam nie paruję.
4
Były pracownik (kolejny) 2017-06-13 16:14
Pozdrawiam wszystkich, którzy kiedyś pracowali w tej firmie. Bardzo dużo ludzi się przez nią przewinęło i pewnie bardzo dużo jeszcze tam przyjdzie. Mogę jedynie napisać, że pracuje tam bardzo dużo zakłamanych ludzi którzy czekają tylko aż ktoś się potknie aby go zdeptać i zniszczyć. Jak nie pracujesz tam to już jesteś ich wrogiem, a kontakt z ludźmi, którzy tam już nie pracują jest zabronione pod karą zwolnienia z pracy.
Ps. Dobra rada ...
Uważajcie na Panią rekrutujacą, nie warto jej podpaść bo jest żoną właściciela więc może być stronnicza :-) Powodzenia
3
eko 2017-06-13 22:44
kontakt z byłymi pracownikami zabroniony pod karą zwolnienia z pracy, jak to możliwe?
Iza 2017-06-19 08:58
NaturAvena wbrew niektórym czuje sie dobrze. Zwolnione osoby chyba chcą odreagować swoje niepowodzenie.
Pracownik 2017-06-19 12:58
Drogi Ekoludku,
1. Wzrosty obrotów - czarno na białym przedstawiają co innego niż twierdzisz - chyba, że masz na myśli kontrahentów, którzy nie płacą za faktury - i tu się zgodzę, że z takimi klientami nie prowadzimy dalej współpracy.
2. Znam wszystkich przedstawicieli i zaiste nie znam cyfr, lecz koledzy i koleżanki wyrażają się jasno - że są zadowoleni z płac - potwierdza to choćby staż niektórych handlowców sięgający ponad 5 lat.
3. Wyjazdy integracyjne - już spieszę Ci wyjaśnić - są jedno dniowe np. z Piaseczna do Warszawy (teatr, kręgle, restauracja, klub), oraz kilku dniowe np. z Piaseczna do Zielonego Zakątka.
4. Pracuję już długo i mam przyjemność współpracować z PH na co dzień i nie znane mi jest zjawisko braku szacunku wobec kolegów i koleżanek.

Reasumując:
Ekoludku,
Wnioskuję, iż pracowałeś z nami i już cię tu nie ma.
Życzę Ci, byś znalazł spokój i pracę, w której będziesz się spełniał w 100%

Pozdrawiam,
Pracownik.
1
Ekoludek 2017-06-21 19:35
Pracowniku,
1 czerwca napisałeś że zarobki przedstawicieli są na bardzo fajnym poziomie. 19.06 piszesz już że nie znasz zarobków PH. Ewidentnie gubisz się w zeznaniach.
Co do stażu PH to napisz dokładnie ilu ma 5 lat stażu pracy. Jeden handlowiec ma taki staż a większość pracuje od 2 miesięcy ze względu na dużą rotację!
W kwestii wyjazdów integracyjnych to proszę Cię - nie pogrążaj się...
Wnioskujesz że nie jestem już pracownikiem Naturavena - powiem Ci tylko tyle - zdziwiłbyś się...
Na koniec powiem Ci że cała firma trzyma kciuki żebyś zmienił pracę bo już każdy ma Cię dosyć pupilu prezesa.

Pozdrawiam.

Ps. Jak widzę godziny Twoich postów to już wiem dlaczego firma ledwo ciągnie. Zamiast siedzieć w necie i pisać te bzdury to weź się do roboty. Niech firma ma w końcu jakiś pożytek z Ciebie.
10
Monia 2017-06-22 09:57
Czy NaturAvena ma jakieś nowe ofert pracy dla przedstawiciela?
Były pracownik (kolejny) 2017-06-23 09:22
Jest to od górne zastrzeżenie prezesów. A ten kto chciałby utrzymywać kontakt po prostu się boji aby nie stracić pracy.
Steffi 2017-06-25 11:45
Mam nadzieję, że po odejściu niektórych pracowników będzie normalna atmosfera do pracy. NaturAvena to dobra firma i nie potrzebuje osób, których z praca nic nie łączy
obserwator 2017-07-13 00:16
Czytam, te wszystkie opinie i śmiać mi się chce... Odkąd nastąpiła zmiana rządzących, ta firma idzie ale ku dołowi. Może tego nie widać, ale wszystko zawsze zaczyna się kruszyć od środka, od podstaw.
Nie mówię tego z sympatii do kogokolwiek, tylko realnie oceniam to co się dzieje. Ci którzy przyszli mają może i ambicje, ale zero pojęcia o czymkolwiek.
Na pewno nie o podejściu do pracowników, o traktowaniu ich jak źródła sukcesów tylko jako cyferki, które muszą się zgadzać. " Nie Ty to kto inny " to jest najwidoczniej obecna maksyma funkcjonowania tej firmy. Oczywiście są osoby, które uwielbiają się przymilać i wchodzić w cztery litery władzom firmy. I zachwalając działania, jakie podejmują, jednocześnie szczycąc się, że się jest "prawą ręką" prezesa- tylko dlaczego to samo powtarzała ta jednostka pod poprzednimi władzami? Ot, są ludzie i chorągiewki.
Syf jest nie tylko w pionie handlowym, ogólnie w biurze- nie zapominajmy o magazynie. Tam się dzieją cuda :)
Kierownicy, mający mniej doświadczenia niż niejedni podrzędni magazynierzy, ale fakt- jest stanowisko to " już nie są zwykli pracownicy". Pozostaje więc, wymyślanie idiotycznych zajęć, nie trzymających się żadnych podstaw logistyki- a tym bardziej logiki.
Poziom irytacji zapewne sięga zenitu- ale nie u kierowników- tylko magazynierów, którzy muszą słuchać ich wymysłów.
Klikunastu chłopa na magazynie- a oni zamawiają po 4 rolki ręczników papierowych do wycierania rąk, naczyń itd. I te zdziwienia jak się kończą, dosłownie po kilku dniach.
Podstawowe narzędzia pracy jak rękawiczki? Są najtańsze, i pochowane po szafkach kierownika, chcesz dostać, to zapisują kiedy i sprawdzają częstotliwość pobierania, bo może za dużo zużywasz.
Parodia :)
Ogólnie można by napisać książkę o tym co się dzieje w tym miejscu.
Z tym podejściem, sposobem relacji pomiędzy magazynierami a kierownikami magazynu, nie umiejętności rozmawiania z "podwładnymi" brak zaangażowania w odpowiednią motywację swoich pracowników, i utrzymywania zdrowych relacji na linii kierownik-pracownik- wszystko powoli będzie się wykruszało. Ci doświadczeni, a w żaden sposób nie docenieni pracownicy będą odchodzić z firmy. Bo tutaj doceniani są Ci, którzy nie mają swojego zdania, i przytakują na wszystko. I są po prostu cicho :)
Masz zastrzeżenia? Jakieś uwagi? Nie zgadzasz się z czymś? Pozostaw to dla siebie i się nie odzywaj- wtedy jest idealnie.
Wyrazisz swoje stanowisko? Będą Cię na każdym kroku ciągnąć za nogi w dół, bo jesteś przeszkodą.

Można się zgadzać z tym co napisałem, można nie- ale tak to wygląda.


13
Maślak 2017-07-15 19:35
Sądzę, że niektórzy nie moga pogodzić się ze strata pracy w firmie.
Były pracownik 2017-07-19 13:47
Sądzę, że niektórzy już za głęboko weszli w d**ę nowym prezesom.
Żadna osoba, która odeszła nie żałuję. U konkurencji zdecydowanie lepiej się pracuję.
5
Nick 2017-07-24 12:44
Najlepiej przyjść i samemu ocenić jak praca wygląda. Każdy ma okres próbny. Jest on tak samo dla pracodawcy jak dla pracownika. Jak komuś firma się nie spodoba, to nieprzedluzy umowy. A co do samej firmy, to warto spróbować swoich sił. Firma się cały czas rozwija. Jeśli chodzi o osoby w niej pracujące to jest różnie. Magazyn jest lepiej zarządzany niż bylo to wcześniej. Wiadomo każdemu coś może nie pasować. Nie da się ukryć, że w firmie największy procent uz i zwolnień chorobowych pochodzi z działu magazynu, widać jacy ludzie tam pracują. W biurze wszystkie działy się rozwijają i są zatrudniane nowe osoby. Tak samo dział handlowy, który cały czas się powiększa. Ostatnio firma weszła ze swoimi produktami do sieci Lidl co pokazuje że się rozwija. Jest już w takich sieciach jak Auchan, Tesco, Stokrotka, Carrefour, Lidl oraz wiele mniejszych sklepów i sieci. Firma ma się dobrze i na pewno będzie dalej się rozwijała i poszukiwała ludzi do pracy. Tylko muszą to być osoby które będą chciały pracować na swój rozwój oraz firmy. A tym którym tak źle w firmie proponuje zmienić ja na lepszą. Jak to mówią zawsze jest lepiej tam gdzie nas niema. Polak jest znany z tego że lubi narzekać. Warto zadać sobie pytanie czy napewno dobrze wykonywalem/uje swoją pracę i przestrzegam zasad, ktore nakreslaja kierownicy, dyrektorzy lub prezesi w firmie.
1
Osoman 2017-07-25 12:57
co ty pierdo.... czlowieku?! Widać że ktoś z szefostwa bo podlizuje się strasznie ludzie nie czytajcie tych głupot!!!!!
Racja sami sprawdźcie a odejdziecie szybko sami bo traktują przedmiotowo każdego
9
schenkero 2017-07-25 16:19
A ja mam wyje*ane jaja na to wszystko
6
Osoman 2017-07-25 20:02
Wzoooooor ! Nawet moja meme ma
Franka 2017-07-25 21:29
Ktoś tu bardzo mądrze napisał, że najlepiej zaczać pracę, jak nie przypadnie do gustu to szukać dalej. Po co wypisywać jakieś złośliwości jak to nic nie zmieni. Zawsze mówię, że praca z hobby to super połączenie.
Iza 2017-08-06 22:26
@Nick zdecydowanie lepiej samemu sprawdzić, nie każdemu przypasuje taka praca to racja. Piszesz, że firma cały czas się rozwija. W takim razie czy jest jakaś szansa na dostanie podwyżki po jakimś czasie pracy? Informacja może być ważna dla osób aplikujących.
Nick 2017-08-09 23:04
Zazwyczaj na początku roku są rozmowy o podwyzkach. Na pewno każdy dział ma inne rozmowy. W niektórych działach są dodatkowo dodatki do podstawowej pensji. Wiadomo jak ktoś jest bardzo dobrym i solidnym pracownikiem jest dodatkowo doceniany pod względem finansowym
Nick 2017-08-09 23:05
Zazwyczaj na początku roku są rozmowy o podwyzkach. Na pewno każdy dział ma inne rozmowy. W niektórych działach są dodatkowo dodatki do podstawowej pensji. Wiadomo jak ktoś jest bardzo dobrym i solidnym pracownikiem jest dodatkowo doceniany pod względem finansowym
Bartek 2017-08-13 09:57
Może ktoś się orientuje czy oferta pracy dla magazyniera jest jeszcze aktualna? Jak się w firmie pracuje? Czy firma ma jakieś specjalne wymagania od kandydata?
Zostaw swoją opinię o NaturAvena Sp. z o.o. - Piaseczno
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NaturAvena Sp. z o.o.