W Polo maja dobre warunki socjalne, mam ułożone dobre zmiany. Jeśli chodzi o zarobki to jak na moje miasto są naprawde dobre. I co wazne mam dobrą kadre kierownicza. Naprawde ja nie mogę narzekac na moja prace.
To chyba nie pracujesz w Polo skoro piszesz o takich zarobkach... Normalnie się zarabia koło 1900, z nadgodzinami nawet do 2000. Przestańcie ludzie pieprzyc głupoty i walić jadem skoro nie macie pojęcia o tej pracy. Jak coś nie pasuje to zawsze można iść gdzie indziej. Poza tym, co sklep to inaczej, bo ludzie są różni. Ja akurat mam super kierownictwo i narzekać nie mogę...
1900 to kwota dla nowego pracownika? Jakie są perspektywy podwyżek i awansów? Fajnie, że kierownictwo Twoim zdaniem jest w porządku, to ważny czynnik w pracy. Napisz proszę coś więcej, jestem ciekaw czy warto aplikować do Polomarketu, czekam na Twoją odpowiedź.
Nie mam pojęcia? Dobre sobie. Pracowałam w tym (usunięte przez administratora) niecały rok, właśnie za 1600zl. Co miesiąc to inna pensja, jeśli w ogole tą jałmużnę można nazwać pensja. Nie ma czym pracować, zero zasad bhp. Nie polecam tej pracy!
@Somersby mógł odnieść nieco inne wrażenia, jeśli chodzi o pracę w Polomarkecie. Mógł także dostawać inne wynagrodzenie - przecież wysokość pensji jest zależne od wielu czynników. Proszę zatem, żebyś to uszanowała. Nadmieniłaś jednak o nieprzestrzeganiu zasad BHP, co już mnie zaniepokoiło. Mogłabyś rozwinąć ten ten temat? O jakie wykroczenia chodzi tu konkretnie?
Ja ci odpowiem ...bhp tam nie ma sama dzwigasz skrzynki z mięsem ktore wyciagasz z ice..a potrafi ich byc z 4 szt to okolo tony mięsa więc juz z rana sie narobisz i ma obsluge nie masz siły a gdzie jeszcze zwazyc sprawdzic i wyłożyć..Żaden facet nie chce pracowac za te pieniądze..2400 zl brutto ..pracowałam tam 3 lata to jest wieczna orka nic sie nie zmieni na lepsze nie szanują pracowników..straszna rotacja przychodzisz do pracy i totolotek jedna kasjerka kierownik albo zastepca i pracownik z miesnego i nie wiadomo za co pierwsze sie brać .nie oszukujmy sie ciagly stres i ciezka praca fizyczna tak jest w polo zreszta jak w kazdym markecie..tylko za jakie pieniądze??? Kasjer nawet 2000 tys netto nie ma
Brak obuwia roboczego, zamiast tego podpisujesz swistek, że jesteś swiadowmy/a zagrożenia, brak narzędzi do pracy (rękawice, nożyki itp) - rękawice biorą sobie dziewczyny z działu ogridniczego, brak dystrybutorów wody, tj brak stałego dostępu do wody, brak apteczek, dzwiganie ponad siły: ciężkie skrzynki z mięsem i warzywami noszone ręcznie, bo na stanie sklepu tylko 1 wózek elektryczny i 1 paleciak. ICE boxy w których przyjeżdża mięso zazwyczaj z polamanymi kółkami, przez co trzeba je targach na zwykłym paleciaku (bo elektryczny jest albo na naczepie przy rozładunku dostawy albo ładuje się), brak porządnych krzeseł na kasach, bo albo takie które się nie podnosi albo taboret bez oparcia. Do tego wieczny brak drobnych na kasie, brak skanera ręcznego przez co chociażby 20 kg karmy dla psa, zgrzewki wody czy worki ziemi trzeba przesuwać ręcznie. Mamy XXI wiek, a w Polo markecie czasy zatrzymały się na globokiej komunie
‚’dobre warunki socjalne? ???????? bony na Boże narodzenie są tym całym socjalem w polo
Masz rację ja też tyle zarabialam.. Aż w końcu powiedziałam że za takie pieniądze nie będę zapierniczala. Gdzie w żabce więcej moja koleżanka zarabia.
Ale za to towar po upływie przydatności mogą sobie zabierać od domu. Mąż kasjerki ma sklepik osiedlowy i tam wszystko upycha co wyniesie wieczrokiem do auta.
ja po 5 latach pracy w tej firmie mam 1900-1950 zl na rękę z nadgodzinami no raczej to dużo nie jest
Pracuje obecnie w Lidlu. Zarabiam prawie 1000zl (słownie: tysiąc) zł więcej. Polo market to wyzysk za najniższą krajową. Najgorsza praca jaka może być
A co to za fajny sklep że można sobie wynosić towar po terminie zaraz się zatrudniam????
Jakie warunki socjalne??? Marne bony na święta i to do wykorzystania w ich sieci?? Nawet paczek dla dzieci na święta nie ma Polska firma A dla pracownika nie oferuje nic.. zarobki są żałosne tylko usiąść i płakać. Z roku na rok gorzej. Właśnie jestem po kolejnej marnej wypłacie i zamierzam złożyć wypowiedzenie. A co do wymagań firmy chcą garstką ludzi zrobić wszystko za marne wynagrodzenie. Porażka!!!!
Masz racje grudniowe wyplaty to jakas porazka po co daja te marne bony na swieta jak pozniej za nie odbieraja premie.Ciekawe ile premii popzyznawali sobie dyrektorzy i regionalni na koniec roku ,ze dla pracownikow braklo.Niedlugo na sklepach nie bedzie komu pracowac bo ludzie za takie marne grosze nie beda pracowac,najgorsza firma pod wzgledem placy,no ale coz to polska firma.
Zgadzam się, ja byłam na rozmowie o pracę, bardzo miła atmosfera. Czekam na odpowiedz. A wiem od koleżanki ze pracuje się tam całkiem dobrze.
Ja też myślę tak jak ty ..cieśli jest fajna kadra kierownicza i współpracownicy to praca jest fajna .. mi się bardzo dobrze pracuje i zawsze mogę liczyć na ludzi z którymi pracuje .. trafiłem bardzo dobrze.. pozdrawiam
To ma Pani szczęście, o jakim socjalu Pani mówi to chyba żart, ja tyle lat pracuję w Polo. To Kętrzynie kto w takim razie korzysta z socjalu? bo pracownicy napewno nie, nawet stażowe to porażka, wystarczy jeden dzień zwolnienia i już nie dostaniesz, nie będę dalej pisać bo szkoda mi czasu. Z pozdrowieniami dla pani kierownik
Czy na mięsny każda osoba idzie czy mają wyznaczone osoby a reszta pracowników nie idzie ?
Jakie masz warunki socjalne bo też pracuję w polo oprócz benefitu nie ma nic
W Polo dobre warunki socjalne?? Może i tak. Zmiany są układane tylko i wyłącznie pod kierowniczkę która otacza się dwiema, trzema osobami na zmianie zawsze pierwszej a na drugiej jest zmianowa i kasjerka 8h na kasie. Jeżeli taka praca w Polo wg Ciebie jest ok to pewnie jesteś jedną z nich. W sklepie panuje ogólny nieład, jest brudno, warzywa śmierdzące,.pogniecione, porozrzucane itd, dużo towaru na półkach po terminie, sama znalazłam wędlinę dwa dni po terminie. Zarobki są na poziomie najniższej krajowej, premia 100zł dadzą albo nie dadzą i ciągle słyszy się o jakiejś efektywności, nie liczą się ludzie tylko efektywność! Przerwy na papierze i ogólny mobimg. Najważniejsza sprawa to ciągle jakieś ankiety czyli nagonka jednej na drugą bez podstawy prawnej (ankieta). Pani zastępczyni szkoli się 1.5 roku i do dzisiaj nic nie umie! Straty w sklepie są na poziomie ok 6-7 tyś zł miesięcznie i góra razem z przepoconym rejonowym, który pojęcia nie ma o sklepie udaje, że obecna kierowniczka ( p.o.) i jej zastępczynie dobrze prowadzą sklep! Panie Dyrektorze! Czy Wy tam na górze jesteście ślepi!! Tak kierowniczka puszcza Was z torbami a Wy nie reaguje nie!? To jest chore! Zróbcie jej remanent i sami zobaczycie co się dzieje! W sklepie są jeszcze dwie, trzy, może cztery osoby, które mogą ten sklep wyprostować, ale Wy tych dziewczyn w żaden sposób nie doceniacie, tylko wierzycie osobie, która ciągnie sklep nie na dno tylko poniżej dna. Zróbcie coś. Mieliście rok temu sklep na bardzo wysokim poziomie a teraz macie rynsztok
Większej wazeliniarzy świat nie widział. Zarobki? Najniższa krajowa to wg Ciebie są dobrymi zarobkami?? Zastanów się nad tym co piszesz. Każda inna sieć daje na początek więcej niż Ty masz i przestań siać zamęt wazeliniaro.
Te 3600 zł brutto, to wszystko na co można liczyć w zakresie kasy? Czy jest może do tego jakakolwiek premia? Co do luxmedu natomiast i ubezpieczenia, to czy pracodawca pokrywa w jakimkolwiek stopniu koszty tych dodatków?
odradzam pracę w polo w lęborku , rotacja pracowników jest ogromna, a przyczyną jest niesprawiedliwie układanie grafików dla pracowników, szkoda że kierownictwo nic z tym nie zrobi, nie widzą, że problem leży po stronie kierownika sklepu?
Chciałabym dowiedzieć się, kto odpowiada za układanie grafiku? To jakiś kierownik z danej placówki, czy szefostwo z centrali? Z jakim wyprzedzeniem taki grafik jest układany? Miesięcznym tygodniowym?
Grafik układa/ją kierownik/cy z danego centrum logistycznego. U nas jest do wglądu dwa tyg. przed końcem miesiąca , a wisi na "korku" tydzień przed końcem miesiąca . Dodatkowo zbierają z miesięcznym wyprzedzeniem tzw wnioski na DW w grafiku .
Śmiech na sali jak się chce tylko pierwsze zmiany pracować to trzeba było się pilnie uczyć i do urzędu od pon.do pt w rannych godzinach. Pracy dużo zawsze można znaleźć inną z idealnym grafikiem a nie tu kogoś oczerniać.
Ale tam we wpisie nie ma nic o tym, że osoby chcą pracować tylko od pn-pt , na jedną zmianę , tylko o brak sprawiedliwych grafików .
Najprościej odsyłać kogoś do innej pracy, ale pytanie czy więcej ludzi narzeka na grafik, czy są to odosobnione przypadki. Bo jeśli więcej jest niezadowolonych niż zadowolonych, to może z tym grafikiem faktycznie można coś poprawić? Nie mówię, że jest zły, ale zawsze można spróbować coś usprawnić? Skoro - podobno - jest ogromna rotacja...
Jaka wartość Bonów dostali pracownicy na święta Bożego Narodzenia 2023 ? Czy osoby na L4 nie dostają nic ? Jakie są inne benefity dla pracowników w Polo markecie
Bony masz do 600zl w zależności jaki masz staż pracy kwota wspomniana jest jeśli jesteś pracownikiem powyżej 5 ciu lat. Inne benefity _ opieka luxmed do wybranych lekarzy. Jest jeszcze stażowe ale to jest chyba 200zl brutto i na chwilę obecną to jeszcze jest ????
I jak pracujesz na l4 powyżej 30dni nie otrzymujesz wcale bonów także lepiej pracować niż chorować
Ale to całkiem fajnie, że jakieś bony są. A gdzie te bony można zrealizować? W jakim sklepie? I jeszcze, jak wysokość bonu jest zależna od stażu pracy tutaj, to jak ktoś pracuje rok lub mniej, to jaką wartość dostanie??
"Bony" realizujesz w Polomarkecie. Kwota zależna jest od dochodu na członka rodziny . Widełki między 400 - 600zl .
Hej, a to jakich lekarzy zawiera ten pakiet opieki medycznej? Jest jakaś lista specjalizacji czy badan, jakie firma opłaca? I czy ten pakiet to tyczy się tylko pracownika, czy także jego bliskiej rodziny? Jak mam dzieci to mogę je dołączyć nawet np. za małą opłatą?
Mamy jeszcze zniżki 5% na wszystkie produkty z polo i niedlugo ma wejsc karta sportowa:) na siłkę zamierzam chodzic
Dzień dobry. Staram się o pracę na lądzie mięsnej. Jeżeli sklep zamykany jest o 21.45 to ile mam czasu na doprowadzenie stanowiska do ładu i czystości? O której muszę opuścić sklep? Czy ewentualne nadgodziny są płatne? Na którą pracownicy lady przychodzą do pracy i ile mają czasu na rozłożenie lady? Ile zwykle osób pracuje na ladzie? Z góry dziękuję za odpowiedź.
Na ladzie jest jedna osoba na zmianie, do 22 musisz już wyjść ze sklepu. Rano przychodzisz na 6, a o 6:15 otwierają sklep
Nie jesteś w stanie przyjść do pracy na 6 na ladę i w 15 min wszystko ogarnąć- sam piec do bułek nagrzewa się 10 min. Pracownicy przychodzą do pracy 20 min wcześniej aby się wyrabiać i nikt im za to nie płaci a w skali miesiąca to się robią godziny.
Zmiany są 6:00 / 21;45. Musisz przyjść wcześniej żeby się przebrać podpisać listę obecności itp. ale oni oczekują żebyś była 20minut wcześniej. Mięso chowaliśmy 20:45, trzeba je pochować do skrzynek. Zrobić odpisy itp, chociaż możesz dać do odpisu a następnego dnia kierownik będzie kazał ci je umyć i włożyć na ladę... Stojąc na lądzie mięsnej ogarnialam cukierenke często trzeba było również ją posprzątać przez brak pracowników. Musisz umyć maszynę od cięcia kości, mielenia i do kotletow. Ostatnia krajalnica o godzinie 21:30. Na ladzie jedna osoba, czasami dwie. Zmiany tak jak kierownikowi się podoba. Dwa dni na popołudnie jeden środek i np. jeden na rano. Ochrzan że coś się nie sprzedało bo to oczywiście twoja wina. Każą wpychac klientą stare wędliny. Wytrzymałam miesiąc, większego obozu pracy nie widziałam.
Przestałam tam robić zakupy juz dawno temu ! Obsługa do wymiany ,mają człowieka za (usunięte przez administratora)! Poprosiłam panią, żeby zmieniła rękawiczki, bo chciałam żeby pokroiła mi wędlinę ( wspomnę że wcześniej w jednychy rękawiczkach latała po całym sklepie ) sama byłam ekspedientka w sklepie i ,naprawdę nie przeszkad,a mi to jak w brudnych rękawiczkach zapakuje mi mięso. Bo je przed ,umyje ,ale nie wędlinę!!! Jeszcze jedno ! Sprzedawanie kiełbasy czy kabanosów na paczki ! Czemu ja mam kupować paczki skoro potrzebuje ,dwóch sztuk ! To nie jest (usunięte przez administratora)!
Pytanie jak się pakuje resztę produktów. Informacja dotyczącą zrywek jest przy każdym stanowisku gdzie są towary na luz czy pieczywo są one bezpłatne. Jeśli zostanie w zrywkę włożony np zimny lód to wtedy jest doliczana oplata za zrywkę.
W Toruniu przy ul. Gagarina152 w polomarkiecie nie można kupić promocyjnych ręczników bo ponoć niema kodów na tą czynność
Przywitały mnie trzy Panie. KRSka, HRka, kierowniczka sklepu. Zadawały pytania dotyczące treści CV, przedstawiły warunki finansowe, ogólne oczekiwania, odpowiedziały na moje pytania i się pożegnałyśmy. Na następny dzień otrzymałam telefon, że zapraszają mnie po skierowanie do lekarza medycyny pracy. Po badaniach dostarczyłam orzeczenia o zdolności do pracy. Niestety gdy poprosiłam o udostępnienie mi regulaminu pracy zanim podpiszę oświadczenie, że się z nim zapoznałam, usłyszałam, że to wewnętrzne dokumenty firmy i będę miała możliwość zapoznać się z nimi w pierwszym dniu pracy, ale by sporządzić umowę teraz potrzeba oświadczenia, że już znam jego treść. Mimo iż pierwotnie miałam zacząć pracę na następny dzień, usłyszałam, że umowa jest nie gotowa i żebym ponownie przyszła jutro. (Wtedy to miałam zapoznać się z regulaminem pracy i podpisać umowę.) 40 minut później zadzwoniła do mnie Pani z HR z informacją, że bardzo jej przykro, ale jednak nie może mnie zatrudnić, ponieważ ich stara pracownica wraca z macierzyńskiego pod koniec miesiąca i mieliby za dużo pracowników. Przypadek? Nie sądzę.
O obowiązki w poprzedniej pracy, jaki był powód rozwiązania umowy, czy jestem dyspozycyjną osobą, czy mam aktualne badania dc sanitarno-epidemiologicznych i czy je powtórzę na własny koszt w razie potrzeby. Czy odpowiada mi najniższa krajowa + 200zł dodatku "motywacyjnego"
Poziom rozmowy:
- Rezultat: Nie dostałem pracy
W polo market w Wałbrzych najgorszy sklep jaki może być 17.06.2024 byłam w sklepie na stanowisku mięsny i kupiłam dwie makrele zjadłam je razem z mężem przez całą noc mieliśmy biegunkę wymioty na drugi dzień poszłam do sklepu a kierowniczka do mnie że niby ja kłamie że u nich jest zawsze Świerże jedzenie (usunięte przez administratora) jak tylko mogą jeszcze w sklepie pracuje osoba która cały czas pije w sklepie proszę mieć to na uwadze bo zgłoszę To do sanepidu to dokładnie dzieje się w Polomarkecie ul Mickiewicza Wałbrzych
Zostałam zatrudniona na stanowisku sprzedawca .Mam praktykę w zawodzie więc nie trzeba było mnie dlugo uczyć. Pierwsza umowa na miesiąc,druga na 7 miesięcy i koniec .Pytania o dalszy ciąg zbywane .Sugestia obcięcie etetu Okazało się że to nie była prawda ,bo już jest nowa osoba na to stanowisko .Myślałam, że mam do czynienia z poważnymi ludźmi Szkoda
Jeżeli szukasz pracy — to pod żadnym pozorem nie idź do tego sklepu, a szczególnie na ladę mięsną. Wytrzymałam tam 2 dni. Wymagają wiele a zarobki marne. Osoby, które mnie uczyły to jakiś skandal, żadnego słowa nie mogły wytłumaczyć, musiałam sama wszystkiego się pytać co i jak to działa itd. Atmosfera — jakiś skandal. Osoby, które tam pracują, pracują za kare. Kierownik nie ma żadnego zdania w sklepie, za niego wszystko decydują zastępcy kierownika. Tatiana jeden z zastępców jest na tyle dwuliczna, że szkoda gadać, nie upuści żadnej ploty, pomimo że nie może wypełnić swoich obowiązków bo jest ograniczona umysłowo, w twarz mówi co innego a za plecami również co innego. A o innych to szkoda gadać. Jak zaczynasz, swoją karierę w handlu to na pewno nie jest, to dobry sklep. A wszystkim osobom, które tam pracują radzę zmienić pracę jak najszybciej :) Oczywiście jest to mój przypadek i moja opinia co do tej pracy.
No ja właśnie się rozglądam za pracą, zauważyłem, że szukają tutaj Kasjera. Chcę aplikować mimo tej opinii. Wiem, że każdy postrzega pracę inaczej, dla jednego jest ciezko, dla innego praca jest przyjemna. Wiem, co mówie, bo już mlody nie jestem i sporo prac miałem. Co do atmosfery, to mysle, że to bardzo indywidualna kwestia, poza tym nie mamy wpływu na tzw. czynniki osobowosciowe. Kolezanka pracuje w Polo w Nidzicy i baaaaaardzo sobie chwali:)
No ja też myślałam nad wysłaniem cv. Zastanawia mnie to, że można tu pracować 2 dni. To jaką umowę dostaje kasjer czy taki pracownik na ladę mięsną? I czy jest tam jakiś okres wypowiedzenia, czy nie ma wcale i faktycznie można z dnia na dzień odejść. Bo właśnie zwykle trzeba ileś jeszcze zostac mimo złożonego wypowiedzenia.
Skoro podają w ogłoszeniu, że jako kasjer - sprzedawca, miałbym pierwszą umowę o pracę na 6 miesięcy, to czy druga jest już na stałe? A druga sprawa to nich proszę ktoś wytłumaczy, ile dają tego dodatku stażonego, co bym widział, ile łącznie bym zarabiał. Bo na razie napisali, że 4 242 - 4 500 zł / mies. brutto.
Eh widzę, że wiele osób pisze tu o pracy na sklepach, a ja jestem ciekawa pracy właśnie w centrali. A konkretnie to obecnie szukają osoby na posadę specjalista ds. rozwoju kanałów cyfrowych i budowania lojalności. Szukam możliwości rozwoju a tu jako benefit dają pakiet szkoleń wewnętrznych. Jakie sa oferowane szkolenia na tym stanowisku i czy potem robienie szkoleń przekłada się na podwyżki, z racji nowych kompetencji?
Szukają kasjera sprzedawcy. Ktoś pisał że warto przynieść CV na sklep. To będzie lepiej odebrane niż wysyłać? Prócz kasowania towaru na kasie jest dodatkowo praca na zapleczu albo rozkładanie towaru czy od tego są osobno zatrudnieni pracownicy? To byłaby moja pierwsza praca w sklepie więc wolałbym wiedzieć jak jest.
Nie są osobno zatrudniani, praca tu roznorodna jest i dobrze, bo czas szybko mija. Ja nie przynosiłam CV na sklep, a prace dostalam.
Jak się dostać do wybranego polo
Dlaczego ucieka, możesz uzasadnić? W ogóle na jaki czas pracownicy dostają tu pierwsze umowy, że tak łatwo piszesz o ucieczce? Nie mają tu żadnych okresów wypowiedzenia? Masz tu na myśli wysokość wynagrodzenia?
Płace na poziomie najniższych krajowych to śmiech na sali. Jak kto więcej wyrobi premii to zarobi . W porównaniu do Lidla czy Biedronki to przepaść ! Brak doceniania pracowników , którzy nie chodzą na L4 czy wyrabiają wyższe normy. Godziny pracy nieadekwatne do umowy. Pierwsza umowa 3 mc , następna na rok . Okres wypowiedzenia zgodny z kodeksem pracy .
To jak rozumiem rekrutacje do danego sklepu, nie prowadzi centrala firmy, tylko np. kierownik dane sklepu, tak? Czy jest jakaś różnica w sposobie prowadzenia rekrutacji miedzy cv wysłanym na maila firmowego czy do HR centrali, a inaczej jest prowadozna właśnie, jak zaniesie się cv do sklepu?
Niemile wspominam prace na Helu jakbyla Iwona kierowniczką mam nadzieje ze nie wróci bo załoga tego nie chce
Jakie są warunki zatrudnienia w Polomarket Sp. z o.o.?
A od czego zależy rodzaj umowy? Od stanowiska czy można to sobie wybrać? I jeśli mówimy o uop to na jaki czas zwykle zawieracie ją z nowymi pracownikami? Docelowo jest szansa na umowę na czas nieokreślony?
no ja mam teraz umowę na czas nieokreślony, ale na poczatku jest na 6 miesięcy, późńiej na jakiś dluzszy okres nie pamietam, a potem już na nieokreslony
Jakie masz warunki socjalne bo też pracuję w polo oprócz benefitu nie ma nic
Możecie dokładniej opisać, jak ta socjalka stołówka wygląda? Jest brudno w sensie, ze nikt nie sprząta? Czy też, że nie ma lodówki, mikrofali, wody do picia? Generalnie, jakie jest wyposażenie i na ile osób jest tam miejsc siedzących przy stołach??
Takiego dziadostwa jak w Polomarket Pabianice to nie widzialem nigdzie. Stroju roboczego (koszulka,polar) nie dostałem bo ciężko zapytać o rozmiar ubrań. Atmosfera na markecie taka ze szkoda wogole odzywać się i o co kolwiek pytać bo o tym że ktoś cie czegoś nauczy to zapomnij. Do tej pory ani słowa o karcie zniżkowej która miała być,o grafiku który miałem miec a go nie mam i wogole. Porażka bo w konia robią ludzi z umowami pierwsza miała być na 3mies nagle robi się na 2miesiace. Omijać szerokim łukiem ten market i pseudo pracodawcę który wymagań ma cała garść a od siebie nic .
Hej, a mogę prosić o opinie odnośnie pracy w centrali? Szukają specjalisty ds. rekrutacji, więc głównie ten dział mnie interesuje. W ofercie wymagają prawa jazdy i gotowości do częstych wyjazdów służbowych. Czyli głównie się jest w delegacji? I jakie mogłyby być zarobki na takim stanowisku w firmie, 5tys. byłoby realne?
Dzień dobry w polomarket w miejscowości Pigża przy zakupie na stoisku cukierniczym chciałam wbić numer telefonu do aplikacji dostałam odpowiedź że nie można nie mogłam uwierzyć ponieważ nie raz to robiłam a kasjerka powiedziała że nigdy nie można było. Było to 07.11.2023
Odpowiedz Sygnaliście i załóż darmowe konto Compliance Officera
Skorzystaj z usługi GoWhistle i porozmawiaj z autorem wpisu. Dowiedz się więcej o usłudze GoWhistle tutaj.
Etap 1 - Zgłaszasz nieprawidłowość w firmie
- sygnalista informuje, czy problem został rozwiązany
- dostajesz możliwość upublicznienia sygnału
- dostajesz możliwość podziękowania pracodawcy
Zostań Sygnalistą w Polomarket Sp. z o.o. - Giebnia
Firma nie ma zarejestrowanego Compliance Officera. GoWork oraz GoWhistle nie zobaczą treści Twojego zgłoszenia! Dzięki nam będziesz miał gwarancję, że firma otrzyma Twoją informację o chęci zgłoszenia sygnału.
POTWIERDŹ EMAIL
Dziękujemy za zgłoszenie nieprawidłowości w Polomarket Sp. z o.o.
Zgłoszenie sygnału wymaga weryfikacji. Prosimy o zapoznanie się z treścią przesłanej wiadomości na Twój adres e-mail i potwierdzenie. Po poprawnej weryfikacji poinformujemy Cię o kolejnych krokach.
Nie otrzymałem e-maila, wyślij ponownieZarejestruj Compliance Officera
i odpowiedz bezpłatnie sygnaliście
POTWIERDŹ EMAIL
Aby zarejestrować darmowe konto Compliance Officera, musisz jeszcze potwierdzić adres e-mail.
Wysłaliśmy wiadomość z linkiem aktywacyjnym na podany przez Ciebie adres. Po naciśnięciu w niego, poinformujemy Cię o kolejnych krokach.
Skontaktuj się z nami
Pracodawco, skorzystaj z naszych usług
Dzięki nam, Twój sygnał dotrze do Pracodawcy!
Etap 1 - Zgłaszasz nieprawidłowość w firmie
Etap 3 - Pracodawca udziela odpowiedzi
- sygnalista informuje, czy problem został rozwiązany
- dostajesz możliwość upublicznienia sygnału
- dostajesz możliwość podziękowania pracodawcy
Chcesz być na bieżąco z odpowiedziami?
Zapisz się na powiadomienia o nowej opinii już teraz
Psst! To jeszcze nie koniec!
Potwierdź swoją subskrypcję!
Odbierz maila
Na podany adres e-mail wysłaliśmy wiadomość z prośbą o potwierdzenie subskrypcji (RODO)
Potwierdź subskrybcję
Kliknij w link potwierdzający subskrypcję w mailu i bądź na bieżąco!
Dziękujemy za wypełnienie formularza zarobków.
Chcesz być na bieżąco z odpowiedziami?
Zapisz się na powiadomienia o nowej opinii już teraz
Psst! To jeszcze nie koniec!
Potwierdź swoją subskrypcję!
Odbierz maila
Potwierdź subskrybcję
Kliknij w link potwierdzający subskrypcję w mailu i bądź na bieżąco!
Dziękujemy za wypełnienie formularza zarobków.
Znajdź firmę
Zapisz się na powiadomienie o nowej opinii już teraz!
Zapisz się na powiadomienie już teraz
Otrzymuj powiadomienia na temat firmy
Jak się pracuje w Polomarket Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Polomarket Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 57.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Polomarket Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 47, z czego 1 to opinie pozytywne, 28 to opinie negatywne, a 18 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
Jak wygląda rekrutacja do firmy Polomarket Sp. z o.o.?
Kandydaci do pracy w Polomarket Sp. z o.o. napisali 3 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.
- 20
88-170 Giebnia - NIP: 5562125117 REGON: 91562862 KRS: 0000204601
- Oddziały Polomarket Sp. z o.o. »
- Aleksandrów Łódzki - Polomarket
- Świdnica - Polomarket
- Świebodzice - Polo Market
- Świebodzice - Polomarket
- Świecie - Polomarket
- Święcie - POLOMARKET 500 SP. Z.O.O.
- Święciechowa - Polomarket
- Zgierz - Polo-Market
- Zielona Góra - Polomarket
- Żagań - Polomarket
- Żarów - Polomarket
Na podstawie badań Mediapanel prowadzonych przez Gemius w okresie od 1 marca do 31 marca 2024: wskaźniki "Real Users" platforma internet.
(real users)
- Dorota Doberstajn Wytwórnia Koncentratów Spożywczych Doro
- Piotr Szcześniak Fenix
- Polomarket Sp. z o.o.
- Sklep Wielobranżowy Agnieszka Samulska
- Siła Witamin Przetwórstwo Gastronomiczno-Garmażeryjne i Chłodnictwo s.c. A. Kordyaczny K. Kordyaczna
- Wiesław Kaczmarek Handel Obwoźny
- Michał Bentkowski Przedsiębiorstwo Wielobranżowe
- Produkcja Handel Usługi Darko Dariusz Karasiński
- Jan Ociepa
Popularne
- Selgros PL Sp. z o.o.
- Arteta Sp. z o.o.
- PGS Sp. z o.o.
- SWD Formma Gym Sp. z o.o.
- Sklep Zoologiczny Canis Barszczewska Katarzyna
- Kopalnia Zdrowia Katarzyna Nowak
- Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe Polpor Sp. z o.o.
- Łosoś Jurajski Sp. z o.o.
- Leniwa Gospodyni Barbara Gąsiorowska sp.j.
- Ekamedica Sp. z o.o. sp.k.
- Polmarkus Sp. z o.o.
Obowiązek informacyjny przedsiębiorcy
Szanowny Przedsiębiorco!
Poniżej znajdują się informacje na temat przetwarzania Twoich danych osobowych przez GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o.
- 1. Kto jest administratorem Twoich danych osobowych?
- Administratorem Twoich danych osobowych jest GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o. z siedzibą w Warszawie, ul. Wirażowa 124 A, 02-145 Warszawa.
- 2. Jak skontaktować się z wyznaczonym w GoWork.pl Inspektorem Ochrony Danych?
- Przestrzeganie zasad ochrony danych w GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o. nadzoruje wyznaczony Inspektor Ochrony Danych, z którym możesz skontaktować się poprzez adres e-mail: iod@gowork.pl
- 3. W jakim celu oraz w oparciu o jaką podstawę prawną przetwarzamy Twoje dane osobowe? Jak długo przechowujemy Twoje dane?
- W zakresie swojej działalności zajmujemy się pozyskiwaniem informacji na temat sytuacji panującej w przedsiębiorstwach. Umożliwiamy Użytkownikom Serwisu zapoznanie się z opinią oraz dokonanie oceny przedsiębiorcy, w szczególności jego wiarygodności i rzetelności jako pracodawcy lub partnera biznesowego.
Kategorie osób | Cel przetwarzania | Podstawa prawna | Retencja danych |
---|---|---|---|
Osoby fizyczne prowadzące własną działalność gospodarczą | Utworzenie i udostępnienie profili przedsiębiorców w serwisie GoWork.pl, w celu umożliwienia zapoznania się z opinią oraz dokonania oceny przedsiębiorców. | art. 6 ust. 1 lit. f) RODO (prawnie uzasadniony interes administratora - prowadzenie portalu internetowego umożliwiającego jego użytkownikom wyrażanie opinii o przedsiębiorcach) art. 6 ust. 1 lit. f) RODO (prawnie uzasadniony interes osób trzecich - możliwość zdobycia przez przedsiębiorców opinii na swój temat przydatnych do podnoszenia jakości warunków pracy oraz polepszania wizerunku) art. 6 ust. 1 lit. f) RODO (prawnie uzasadniony interes administratora lub osób trzecich – ustalanie, dochodzenie roszczeń, obrona przed roszczeniami związanymi z prowadzoną działalnością gospodarczą) | Dane będą przetwarzane do momentu wniesienia skutecznego sprzeciwu, z przyczyn związanych ze szczególną sytuacją osoby, której dane dotyczą, a następnie, po wniesieniu sprzeciwu dane będą archiwizowane przez okres przedawnienia ewentualnych roszczeń. Po wskazanym wyżej okresie dane osobowe będą usuwane lub anonimizowane. |
- 1. Komu przekazujemy Twoje dane osobowe?
- Odbiorcami Twoich danych osobowych będą podmioty świadczące usługi na rzecz GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o. (w szczególności usługi takie, jak obsługa systemów informatycznych) oraz GoWork.pl Andrzej Kosieradzki, a także podmioty upoważnione do odbioru danych na podstawie przepisów prawa.
- 2. Jakie jest źródło pochodzenia Twoich danych?
- Twoje dane pozyskaliśmy ze źródeł publicznie dostępnych, takich jak: Centralna Ewidencja i Informacja o Działalności Gospodarczej (CEIDG), inne publiczne rejestry, strony internetowe.
- 3. Jaki jest zakres danych osobowych, które przetwarzamy?
- Przetwarzamy Twoje dane osobowe w zakresie obejmującym: dane teleadresowe (takie jak: imię, nazwisko, nazwa firmy, adres siedziby firmy), dane kontaktowe (takie jak: adres email, numer telefonu).
- 4. Jakie przysługują Ci prawa w związku z przetwarzaniem Twoich danych osobowych?
- Zapewniamy realizację Twoich uprawnień wskazanych poniżej. Możesz realizować swoje prawa przez zgłoszenie żądania na adres e-mail: iod@gowork.pl
Prawo do sprzeciwu wobec przetwarzania danych | Masz prawo w dowolnym momencie wnieść sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, jeżeli przetwarzamy Twoje dane w oparciu o nasz prawnie uzasadniony interes. Jeżeli Twój sprzeciw okaże się zasadny i nie będziemy mieli innej podstawy prawnej do przetwarzania Twoich danych osobowych, usuniemy Twoje dane, wobec wykorzystania których wniosłeś sprzeciw. |
Prawo do usunięcia danych | Masz prawo do żądania usunięcia wszystkich lub niektórych danych osobowych, jeżeli:
Prawo do ograniczenia przetwarzania | Masz prawo do żądania ograniczenia wykorzystania Twoich danych osobowych, gdy:
Prawo dostępu do danych | Masz prawo uzyskać od nas potwierdzenie, czy przetwarzamy Twoje dane osobowe, w związku z tym masz prawo:
Prawo do sprostowania danych | Masz prawo do sprostowania i uzupełnienia podanych przez siebie danych osobowych. Masz prawo żądać od nas sprostowania nieprawidłowych danych oraz uzupełnienia niekompletnych. |
Zgłaszania skarg | Jeżeli uważasz, że Twoje prawo do ochrony danych osobowych lub inne prawa przyznane Ci na mocy RODO zostały naruszone, masz prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych (www.uodo.gov.pl). |