On-Zin Aldona Zitzman

Piotrkowice

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 12 ocen.

On-Zin Aldona Zitzman
4 12 6 1

Opinie o On-Zin Aldona Zitzman

Olga

@Mati, na forum niedozwolone jest opisywanie innych pracowników. Jest to naruszenie regulaminu strony Gowork: https://www.gowork.pl/regulamin Jeśli pracujesz w On-Zin Aldona Zitzman to dodaj proszę swoją opinię bez opisywania konkretnych osób.

Mati

Ciekawe czy nadal ten pan wózków co przywozi cebulę na hale często jest w pracy pijany. I czy nadal można mieć przy koszu ostrzytka swoje, a wiem żeaja bo sam pracowałem i miałem w korytka. Napeeno teraz jak Ogórek jest brygadzista to nadal są odpisywanie niektórym osobom kilogramy. Żal mi tej firmy bo szefostwo nie wie co się dzieje w tej firmie.

Olga

@Ooo!, źle odczytujesz moje intencje. Nie działam na rzecz firmy On-Zin Aldona Zitzman. Jestem moderatorem forum Gowork. Moim zadaniem jest kontrolowanie, aby użytkownicy przestrzegali regulaminu. Nie stoję po niczyjej stronie. Zależy mi na tym, aby informacje zamieszczane na forum były prawdziwe i zgodne z regulaminem. W ten sposób osoby, które szukają zatrudnienia będą mogły odczytać wiarygodny obraz firmy i zdecydować czy warto do niej aplikować.

Olga

@Matrix, w swojej wypowiedzi nie napisałam, że złamałeś regulamin. Po prostu Twój komentarz był bardzo ogólny i mało pomocny dla innych użytkowników - również dla tych, którzy planują aplikować. Forum Gowork ma być zbiorem prawdziwych opinii, dzięki którym osoby szukające zatrudnienia będą mogły poznać firmę zanim zdecydują się do niej aplikować. Pozdrawiam również i jeśli masz jakieś informacje o pracy w On-Zin Aldona Zitzman to zachęcam Cię do dłuższej i bardziej rozwiniętej wypowiedzi.

Ooo!
@Olga 22.08.2018 19:40

No ale wszyscy tutaj piszą sama prawdę i tylko prawdę. Jeśli piszesz ze ludzi powinni poznać firmę przed aplikacja to też muszą wiedzieć z jakimi ludźmi będą mieć tam styczność. I czego mogą się spodziewać. Widzę że bardzo Pani zależy na tym aby uciszać głos ludzi którzy mają dużo do powiedzenia odnośnie firmy i ludzi zarządzającymi pracownikami. Jeśli chodzi o pracę to to jest wyzys na każdym kroku umowa od najniższej krajowej praca za stała stawkę niezależnie czy to nadgodziny czy niedziela lub święta. Przełożeni do bani co można powiedzieć o nich dno totalne ludzie nie a dający się do pelnionych funkcji. Zakres obowiązków wszystko od a do z i jak jeszcze coś jest nie tak i brak winnych wśród kierownictwa to nagle to też był twój obowiązek. A więc Pani Olgo widać że próbuje Pani tutaj jakoś prostowac nasze wypowiedzi ale ma Pani delikatnie mówiąc związane rączki. Niestety ciężko jest Pani poszukać sensownej wypowiedzi i zastawa się pani regulaminem po raz kolejny bo ciężko sprostowac coś co jest 100% prawda. Bardzo mi przykro ale raczej misja ratowania dobrego imienia firmy skończy się niepowodzeniem i proszę się wkoncu z tym pogodzić.

Olga

@Matrix, nie do końca rozumiem czemu ma służyć Twój komentarz. Forum Gowork to miejsce, w którym można wyrażać swoje opinie. Powinny być one prawdziwe, lecz nie powinny łamać regulaminu strony: https://www.gowork.pl/regulamin Jeśli masz coś do powiedzenia na temat pracy w On-Zin Aldona Zitzman to zachęcam Cię do wypowiedzi.

Matrix
@Olga 16.08.2018 18:21

Olga. Po pierwsze nie użyłem wulgaryzmu po drugie nie użyłem zadnego sformułowania obrażajacego kogoś bezpośrednio. Wyrażenie było ogólne i nie złamałem regulaminu. Radzę przeczytać dokładnie regulamin. Jeżeli moja opinia zainteresowała Ciebie to widocznie coś w tym jest. Pozdrawiam. Pani Olgo czy jak Ci tam na imię :-)

Olga

@Ooo!, muszę Ci przypomnieć, że na forum nie wolno opisywać i obrażać innych pracowników. Wypowiedzi, które zawierają wulgaryzmy mogą zostać usunięte, ponieważ łamią regulamin strony. Odsyłam Cię do niego: https://www.gowork.pl/regulamin

Matrix
@Olga 09.08.2018 13:03

Prawda boli

Ooo!

W tej firmie większość ludzi która miała pojęcie odeszła przez kierownictwo. Niestety taka prawda jest. Główny kierownik pierwsze gumowe ucho zakładu awans za podoierdalanie. Pewnie w domu miał tablice z punktami. Kierownik od maszyn hmm. Brat szefowej wcisniety na stanowisko po odejściu na emeryturę z policji. Brak zielonego pojęcia o czym kolwiek. Przez błędy pseudo kierowników zakład tracił renomę i zwalali to na pracowników i pieniądze na towar który gnil w skrzyniach. A co do przepisów sanitarnych i norm brak słów.

Oskar123321

On-zin( ośrodek niewolnictwa, zazdrości i nienawiści)

Ernest
@Oskar123321 13.05.2018 13:10

Dokładnie nic dodać nic ująć najlepiej żeby 2 zmiany ciągnąć z braku ludzi żal.pl ???????????? chyba że przywileje przez flircik albo lizanie (usunięte przez administratora) kierownika sobie wypracujesz.

Wicek56
@Ernest 03.07.2018 21:35

(usunięte przez administratora) bylo I jest tam I zawsze bedzie!!!!!--,,,

Ooo!
@Wicek56 25.07.2018 19:26

Zgadzam się z tym ????

Olga

@Ooo!, wspominasz o zebraniach, to znaczy, że jest możliwość dyskusji i porozmawiania o problemach w firmie? To chyba dobry krok w stronę zmian na lepsze w firmie? Powiedzcie czy można liczyć na dodatki do podstawowego wynagrodzenia?

Ooo!
@Olga 30.07.2018 15:57

Zebrania są tylko dla kierowników tak że raczej nie ma to żadnego wpływu poza tym że kierownicy czy brygadzisci kryją tam swoje błędy a potem obciążają tym pracowników przed szefostwem.

Operator

Jakie są warunki pracy dla wozkowego? Jaka jest atmosfera? Czy w ogóle warto?

Ooo!
@Operator 18.07.2018 13:32

Wózkowy czy wogole takie stanowisko jest. ????????????Raczej robisz wszystko jeśli na pakowaniu to licz się z tym że nigdy nie wiesz kiedy będziesz pracował i o której skończysz ciężki temat. I jeden z najgorszych działów.

Olga

@Ooo!, czy nie znajdzie się nic pozytywnego, co mógłbyś napisać na temat pracy w On-Zin Aldona Zitzman? Może zechciałbyś powiedzieć co według Ciebie poprawiłoby sytuację w firmie? Zachęcam również pozostałych pracowników do wypowiedzi odnośnie pracy w On-Zin Aldona Zitzman.

Ooo!
@Olga 20.07.2018 23:03

Ciężko będzie zmienić strukturę firmy przedewszystkim ludzie bez zielonego pojęcia odnośnie tego co robią. Ludzi maja za nic nawet zgłaszając istotne problemy śmieją się z szarego pracownika na zebraniach które odbywają się codziennie.

Ooo!

Firma on zin hmm obraz nędzy i rozpaczy. Pensje marne, nierówne traktowanie pracowników, brak płatności za nadgodziny jak i za soboty, wszystko z gówna lepione bo oszczędność na pierwszym miejscu, pracujące święta bez żadnego dodadku, odpierdalanie premii za blachostki bądź błędy innych w tym samego kierownictwa które to właśnie Tobą oczyszcza samych siebie. Tak właśnie można skomentować zakład on zin. Kierownictwo niema pojęcia co robi relacje z pracownikiem to praktycznie nie relacje tylko hitlerowskie rozkazy. A najlepsze w tym wszystkim jest to że kierownicy wogole nie mają za grosz szacunku dla pracownika przy czym bardzo często gubią się w tym co mówią i próbują z pracownika zrobić glupca. A więc moja rada jeśli masz możliwość wyboru omijaj firmę on - zin szerokim łukiem. Myślę że moja wypowiedź obrazuje to tak jak wszystko wygląda. Większość pracowników bez umów o pracę albo jakieś śmieszne umowy. A więc masz coś jeszcze na oku bądź nie musisz szukać pracy na już odpuść sobie tego pracodawcę i nie wierz w żadne słowo które mówią Ci na początku.

oki

pracowałam kilka lat w firmie.Bywało i dobrze i żle.Chłopacy potrafią uprzykrzyć życie jak z nimi zadrzesz ale to fajna ekipa.Patryk był super-Jarek też. zapewniam Was że w innych podobnych firmach gdzie przetwarza się cebule jest gożej.rygor i nakaz wypracowania 8 godzin obowiązkowo mimo umowy-zlecenia.Nie ma tak że panie zwijają się do domu już o 11.30

Administrator

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa bardzo istotną rolę. Jak wygląda ten aspekt w On-Zin Aldona Zitzman? Podzielcie się informacjami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

Administrator

Posiadasz najnowsze informacje związane z poziomem wynagrodzeń w On-Zin Aldona Zitzman? Twoja opinia może okazać się ważna.

anonymous

Jak wygląda zarobek dla nowo przyjętych?

Administrator

Czy ktoś z Was dysponuje aktualnymi ciekawostkami o On-Zin Aldona Zitzman? Dawno nikt z Was się nie udzielał w tym wątku.

Oskar123321

Oj komuś żal tego że układy się skończyły i teraz trzeba będzie samemu sobie premię wypracować.

CZESIU95
@Oskar123321 21.02.2018 11:30

REASUMUJAC SAMA PRAWDA

guci2222

chcac przestrzec przed lojalnoscia kolego w on zin.Igor awansowal na brygadziste i w glowie mu sie pomieszalo,kiedy kierownik robil kontrole w szafkach,gdzie cytuje zgazylismy ogarnac to co mielismy,gdzie niby kierownik trzepia sie o papierek na podlodze,Igor obrabia tylek kierownikowi ze temu ladnie ujmujac odjebalo ,ze jest taki i owaki,nie bede wdawac sie w szczegoly.Chodzi codziennie do gory,patrzy w twarz kierownikowi poczym jasnie mowiac obgaduje go.kierownik to wlasciwa osoba na wlasciwym miejscu ,i brawo dla niego ze wkoncu ktos zabral sie za porzadki w on zin.A postawa kolegi w sklali do !0 to jest zero.masz cos do kierownika powiedz mu w twarz,nie stac cie na odrobine odwagi,a taki wyszczekany jestes.przestrzegam przed kolega .

Matixxx86
@guci2222 12.02.2018 08:45

(usunięte przez administratora) się w łeb Ilona. Jak nie masz co robic to lepiej chłopu obiad zrób ????

Ktoś Coś
@Matixxx86 12.02.2018 22:02

No przecież oprócz oczerniania innych ona nie ma nic innego do roboty. Powinna zostać bajko pisarką :D Wszystko o wszystkich, ale nic o sobie wielka dama wytapetowana ! Ciekawe co pod tą tapetą się ukrywa oprócz głupizny? hahhhah

Moze Tak
@guci2222 12.02.2018 08:45

Guci brawo Ty!!szacun.wkoncu ktos cos napisal.

Guci2222
@Moze Tak 19.02.2018 19:04

Hahaha ktos (usunięte przez administratora) trzesie.prawda boli a jak

Sprawiedliwy102
@guci2222 12.02.2018 08:45

Chapeau bas!!!Guci2222

Gucio 22.

W tym zakładzie nic się nie zmieniło jak było podlizywanie się do kierownika i do chłopców co ważą tak jest do dziś, A poza tym niech kierownik i prezes spojrzałem w kamery kto ma ostrzytka niby zakaz a co druga osoba ma w korytkach pochowany. Monika niech sprawdzi.

matrix543
@Gucio 22. 19.02.2018 09:10

moze kg dopisuja hihi tak jak igor hihi napewno ktos sprawdzi.a komentarz gucci jest adekwatny do osoby.sama prawda

Ciekawski

"Luidzi" (nick adekwatny do osoby)chyba nie bardzo się orientujesz w sytuacji. Jeżeli to jest tak "dobra firma" to dlaczego robisz za najniższą krajową? A może z twoim wykształceniem nie stworzono jeszcze takiego stanowiska? Pozdrawiam wszystkich którzy oczerniają innych.

Luidzi

Jak stracili pracę z własnej winy to teraz nie mogą się pogodzić z faktem, że w dobrej firmie nie ma dla nich miejsca.

Ciekawski

Jeszcze trochę to będziecie się oskarżać,ze ktoś ukradł cebule. Paranoja. Ci panowie nie robią juz X czasu a ktoś próbuje afere wykręcić. Ogarnijcie sie ludzie. Pomówienie to poważna sprawa.

Renia 2122

Chłopcy dopisują kilogramy A.B.z Janikowa i matce jednego z pracowników J. M.Wybieraja sobie cebulę bo chcą tylko ładna i czysta robić,. A biuro o tym nic nie wie o to jedna (usunięte przez administratora).

Ticzja90

Przy wejsciu do pracy panowie powinni dmuchac w alkomaty wtedy co drugi wrocil by spowrotem do domu!!!!tego kierownictwo nie widzi!a A.M.jezdzi wozkiem widlowym podchmielony!do tego w szafkach maja pochowane piwo!

Gruby67

Pracuja tu sami alkoholicy!!!!skacowani pracuja jezdza wozkami widlowymi!gdzie alkomaty!gdzie inspekcja pracy!pytam ja

Gruby67
@Gruby67 29.08.2017 16:14

Dzis piatek.niech dzis dmuchaja w alkomaty.to dopiero by byly jazdy .niktore osoby maja procenty jeszcze w sobie.a laski puste leca na takich ochlajusow.i tworza sie w on zin.ciagle to nowe smieszne zwiazki.

Oskar 123321

Kilku "wesałych" dzisiaj w pracy było.kota niema myszy"wesołe" ciekawe czy w poniedziałek też im tak wesoło będzie.

she

Najlepiej współpracuje się tam z Ukraińcami, bo nie są jeszcze przesiąknięci chciwością i zazdroscią.... oby tak było jak najdłużej.

Neo

Haha nie ja pierwszy i nie ostatni.ta kobita nie patrzy na wyglad!byle byl.sorry i to prawda .jak nie wisz to nie godej babo.

Gruby

Chyba jestes naprawdę brzydki skoro ta pani na Ciebie nie zwróciła uwagi. No chyba ze jesteś kobieta wiadomych uroków i dlatego takie komentarze :-) :-)

Zostaw opinię o On-Zin Aldona Zitzman - Piotrkowice

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie On-Zin Aldona Zitzman