On-Zin Aldona Zitzman

Piotrkowice

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 12 ocen.

On-Zin Aldona Zitzman
4 12 6 1

Opinie o On-Zin Aldona Zitzman

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Olga

@Ooo!, muszę Ci przypomnieć, że na forum nie wolno opisywać i obrażać innych pracowników. Wypowiedzi, które zawierają wulgaryzmy mogą zostać usunięte, ponieważ łamią regulamin strony. Odsyłam Cię do niego: https://www.gowork.pl/regulamin

Matrix
@Olga 09.08.2018 13:03

Prawda boli

Ooo!

W tej firmie większość ludzi która miała pojęcie odeszła przez kierownictwo. Niestety taka prawda jest. Główny kierownik pierwsze gumowe ucho zakładu awans za podoierdalanie. Pewnie w domu miał tablice z punktami. Kierownik od maszyn hmm. Brat szefowej wcisniety na stanowisko po odejściu na emeryturę z policji. Brak zielonego pojęcia o czym kolwiek. Przez błędy pseudo kierowników zakład tracił renomę i zwalali to na pracowników i pieniądze na towar który gnil w skrzyniach. A co do przepisów sanitarnych i norm brak słów.

Oskar123321

On-zin( ośrodek niewolnictwa, zazdrości i nienawiści)

Ooo!
@Wicek56 25.07.2018 19:26

Zgadzam się z tym ????

Olga

@Ooo!, wspominasz o zebraniach, to znaczy, że jest możliwość dyskusji i porozmawiania o problemach w firmie? To chyba dobry krok w stronę zmian na lepsze w firmie? Powiedzcie czy można liczyć na dodatki do podstawowego wynagrodzenia?

Ooo!
@Olga 30.07.2018 15:57

Zebrania są tylko dla kierowników tak że raczej nie ma to żadnego wpływu poza tym że kierownicy czy brygadzisci kryją tam swoje błędy a potem obciążają tym pracowników przed szefostwem.

Operator

Jakie są warunki pracy dla wozkowego? Jaka jest atmosfera? Czy w ogóle warto?

Ooo!
@Operator 18.07.2018 13:32

Wózkowy czy wogole takie stanowisko jest. ????????????Raczej robisz wszystko jeśli na pakowaniu to licz się z tym że nigdy nie wiesz kiedy będziesz pracował i o której skończysz ciężki temat. I jeden z najgorszych działów.

Olga

@Ooo!, czy nie znajdzie się nic pozytywnego, co mógłbyś napisać na temat pracy w On-Zin Aldona Zitzman? Może zechciałbyś powiedzieć co według Ciebie poprawiłoby sytuację w firmie? Zachęcam również pozostałych pracowników do wypowiedzi odnośnie pracy w On-Zin Aldona Zitzman.

Ooo!
@Olga 20.07.2018 23:03

Ciężko będzie zmienić strukturę firmy przedewszystkim ludzie bez zielonego pojęcia odnośnie tego co robią. Ludzi maja za nic nawet zgłaszając istotne problemy śmieją się z szarego pracownika na zebraniach które odbywają się codziennie.

Ooo!

Firma on zin hmm obraz nędzy i rozpaczy. Pensje marne, nierówne traktowanie pracowników, brak płatności za nadgodziny jak i za soboty, wszystko z gówna lepione bo oszczędność na pierwszym miejscu, pracujące święta bez żadnego dodadku, odpierdalanie premii za blachostki bądź błędy innych w tym samego kierownictwa które to właśnie Tobą oczyszcza samych siebie. Tak właśnie można skomentować zakład on zin. Kierownictwo niema pojęcia co robi relacje z pracownikiem to praktycznie nie relacje tylko hitlerowskie rozkazy. A najlepsze w tym wszystkim jest to że kierownicy wogole nie mają za grosz szacunku dla pracownika przy czym bardzo często gubią się w tym co mówią i próbują z pracownika zrobić glupca. A więc moja rada jeśli masz możliwość wyboru omijaj firmę on - zin szerokim łukiem. Myślę że moja wypowiedź obrazuje to tak jak wszystko wygląda. Większość pracowników bez umów o pracę albo jakieś śmieszne umowy. A więc masz coś jeszcze na oku bądź nie musisz szukać pracy na już odpuść sobie tego pracodawcę i nie wierz w żadne słowo które mówią Ci na początku.

oki

pracowałam kilka lat w firmie.Bywało i dobrze i żle.Chłopacy potrafią uprzykrzyć życie jak z nimi zadrzesz ale to fajna ekipa.Patryk był super-Jarek też. zapewniam Was że w innych podobnych firmach gdzie przetwarza się cebule jest gożej.rygor i nakaz wypracowania 8 godzin obowiązkowo mimo umowy-zlecenia.Nie ma tak że panie zwijają się do domu już o 11.30

Administrator

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa bardzo istotną rolę. Jak wygląda ten aspekt w On-Zin Aldona Zitzman? Podzielcie się informacjami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

Administrator

Posiadasz najnowsze informacje związane z poziomem wynagrodzeń w On-Zin Aldona Zitzman? Twoja opinia może okazać się ważna.

anonymous

Jak wygląda zarobek dla nowo przyjętych?

Administrator

Czy ktoś z Was dysponuje aktualnymi ciekawostkami o On-Zin Aldona Zitzman? Dawno nikt z Was się nie udzielał w tym wątku.

Oskar123321

Oj komuś żal tego że układy się skończyły i teraz trzeba będzie samemu sobie premię wypracować.

CZESIU95
@Oskar123321 21.02.2018 11:30

REASUMUJAC SAMA PRAWDA

guci2222

chcac przestrzec przed lojalnoscia kolego w on zin.Igor awansowal na brygadziste i w glowie mu sie pomieszalo,kiedy kierownik robil kontrole w szafkach,gdzie cytuje zgazylismy ogarnac to co mielismy,gdzie niby kierownik trzepia sie o papierek na podlodze,Igor obrabia tylek kierownikowi ze temu ladnie ujmujac odjebalo ,ze jest taki i owaki,nie bede wdawac sie w szczegoly.Chodzi codziennie do gory,patrzy w twarz kierownikowi poczym jasnie mowiac obgaduje go.kierownik to wlasciwa osoba na wlasciwym miejscu ,i brawo dla niego ze wkoncu ktos zabral sie za porzadki w on zin.A postawa kolegi w sklali do !0 to jest zero.masz cos do kierownika powiedz mu w twarz,nie stac cie na odrobine odwagi,a taki wyszczekany jestes.przestrzegam przed kolega .

Sprawiedliwy102
@guci2222 12.02.2018 08:45

Chapeau bas!!!Guci2222

Gucio 22.

W tym zakładzie nic się nie zmieniło jak było podlizywanie się do kierownika i do chłopców co ważą tak jest do dziś, A poza tym niech kierownik i prezes spojrzałem w kamery kto ma ostrzytka niby zakaz a co druga osoba ma w korytkach pochowany. Monika niech sprawdzi.

matrix543
@Gucio 22. 19.02.2018 09:10

moze kg dopisuja hihi tak jak igor hihi napewno ktos sprawdzi.a komentarz gucci jest adekwatny do osoby.sama prawda

Ciekawski

"Luidzi" (nick adekwatny do osoby)chyba nie bardzo się orientujesz w sytuacji. Jeżeli to jest tak "dobra firma" to dlaczego robisz za najniższą krajową? A może z twoim wykształceniem nie stworzono jeszcze takiego stanowiska? Pozdrawiam wszystkich którzy oczerniają innych.

Luidzi

Jak stracili pracę z własnej winy to teraz nie mogą się pogodzić z faktem, że w dobrej firmie nie ma dla nich miejsca.

Ciekawski

Jeszcze trochę to będziecie się oskarżać,ze ktoś ukradł cebule. Paranoja. Ci panowie nie robią juz X czasu a ktoś próbuje afere wykręcić. Ogarnijcie sie ludzie. Pomówienie to poważna sprawa.

Renia 2122

Chłopcy dopisują kilogramy A.B.z Janikowa i matce jednego z pracowników J. M.Wybieraja sobie cebulę bo chcą tylko ładna i czysta robić,. A biuro o tym nic nie wie o to jedna (usunięte przez administratora).

Ticzja90

Przy wejsciu do pracy panowie powinni dmuchac w alkomaty wtedy co drugi wrocil by spowrotem do domu!!!!tego kierownictwo nie widzi!a A.M.jezdzi wozkiem widlowym podchmielony!do tego w szafkach maja pochowane piwo!

Gruby67

Pracuja tu sami alkoholicy!!!!skacowani pracuja jezdza wozkami widlowymi!gdzie alkomaty!gdzie inspekcja pracy!pytam ja

Gruby67
@Gruby67 29.08.2017 16:14

Dzis piatek.niech dzis dmuchaja w alkomaty.to dopiero by byly jazdy .niktore osoby maja procenty jeszcze w sobie.a laski puste leca na takich ochlajusow.i tworza sie w on zin.ciagle to nowe smieszne zwiazki.

Oskar 123321

Kilku "wesałych" dzisiaj w pracy było.kota niema myszy"wesołe" ciekawe czy w poniedziałek też im tak wesoło będzie.

she

Najlepiej współpracuje się tam z Ukraińcami, bo nie są jeszcze przesiąknięci chciwością i zazdroscią.... oby tak było jak najdłużej.

Neo

Haha nie ja pierwszy i nie ostatni.ta kobita nie patrzy na wyglad!byle byl.sorry i to prawda .jak nie wisz to nie godej babo.

Gruby

Chyba jestes naprawdę brzydki skoro ta pani na Ciebie nie zwróciła uwagi. No chyba ze jesteś kobieta wiadomych uroków i dlatego takie komentarze :-) :-)

Gruby

Kto z kim przystaje takim się staje. W tym zakładzie trzeba się dostosować do otoczenia. A że pracują tam w większości panie to niestety ale trzeba się do nich dostosować. Chcesz pracować,pracuj. Nie chcesz to się zwolnij. Proste

Zorro 89

Bo to plotkary, pierdusnice i śliniace się na nas śmierdziuchy! Kolego

Niewidzialny20

Moze wypowiem sie i ja. Jedynym kierownikiem ktory nie ignoruje pracownikow jest Kierownik Patryk. Nie dziwie sie ze Adrian K. byly brygadzista nie wytrzymywal nerwowo z Paniami na krazkach. Najwieksze plotkary i ktore zamet wprowadzaja to sa panie z krazkow . Pani Halina ktora niby wszystko zalatwia na reke grupy pracownikow z krazkow a to gowno prawda . Pani Agnieszka i Ania .. nastepne plotkary ktore leca ze wszystkim do kierownika chociaz same potrafily miec po 3 skrzynki ladnej cebuli . O obieraniu nie chce mi sie gadac ... Pozdro

Jaro69

Tymon

sprawiedliwy

jesli piszesz o kims to tak jak bys pisala o sobie jesli tak dobrze znasz zaklad to tez tam pracujesz i twoja opinia jest tez o tobie

Zostaw opinię o On-Zin Aldona Zitzman - Piotrkowice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie On-Zin Aldona Zitzman