logo Interimax International Sp. z o.o. S.K.A

Interimax International Sp. z o.o. S.K.A

Kraków

Opinie o Interimax International Sp. z o.o. S.K.A

gaju819 2016-04-15 18:09
hej?jest tu ktos aktywny?czy moge od kogos uzyskac informacji na tem pracy za granicą a dokladnie we francji?taka oferte pracy otrzymalem od interimax- juz pisalem ale bez echa - moze i ciekawa ta oferta ale moze m ktos odpisac czy aby to pewna robota?bo jechac tam a pózniej wracac stopem to zadna frajda no i jak z zarobkami?info z zarobkami na euro mi przyslali-przeliczylem na zotówi jeden tydzien-niby ok- ale jak i co to moze ktos mi tu odpisac- jechac czy nie? róznie tu piszecie i róznie do tego podchodze- z gory dzieki za kazde info
1
monterrrau 2016-04-21 14:30
ja jestem zadowolony robie od ponad roku zalezy u ktorego klienta sie pracuje roznie bywa ale pieniadze sa wporzo problemow dotond nie bylo
były pracownik 2016-05-23 10:05
firma ma kilka dobrych cech, zespół z którym pracowałam był w porządku, wypłaty na czas, firma jest uczciwa, za to mogę ręczyć ale nie fajne było wynagrodzenie, wręcz śmieszne, oczywiście przoduje umowa zlecenie ale jeśli szef sprzedaje rekrutacje na śmiesznej marży to nie dziwota, że brakuje pieniędzy i nie ma szans by zarobić i to największa słabość tej organizacji
STOP WYZYSKOWI 2016-05-27 19:50
Ludzie, nie dajcie z siebie zrobić niewolników! Jesteście dla agencji żywym towarem, jedźcie za granicę nawet z taką agencją, ale tam na miejscu szukajcie pracy, jeśli kuszą Was wyższe zarobki. Takie agencje to raj dla cwaniaków, którzy bogacą się dzięki Waszej ciężkiej pracy!
4
Rekrutowany 2016-07-06 12:45
Witam,

Byłem w tej firmie kilkanaście dni temu na rozmowie kwalifikacyjnej na wewnętrzne stanowisko administracyjne. Przy pierwszej rozmowie (polka) wydawała się pełna profeska. Przy drugim spotkaniu (francuz) nawet nie raczyli poinformować o wyniku rekrutacji - pomimo wcześniejszych zapewnień. Jeżeli tak postępują z potencjalnymi "zasobami wewnętrznymi" to nie chcę wiedzieć jakie podejście mają względem osób na projekty które rekrutują.
GENERALNIE NIE POLECAM!!! Straciłem tylko czas, ZERO informacji zwrotnej.
5
prezeskawa 2016-08-16 06:35
Dla firmy nie lezy w interesie by pracownik ,którego wysłali wracał po 2 -3 dniach ..Firma daje pierwszą umowe na dwa tygodnie ,czyli okres próbny i jak przepracujesz ten okres to i pracownik i firma nie wychodzi na "0" ...co do platnosci i nadgodzin ? Ja raczej nie miałem problemów i z platnosciami i z nadgodzinami ..wszystko zalezy od klienta do ,którego Cie wysylają ...czasem jest stawka dobra ,nadgodziny ,obiady ,zakwaterowanie itd ..a czasem nie masz płaconych nadgodzin bo ich po prostu niema albo"polaczki " wolą dogadac sie z pracodawcą frncuzkim ze wypłaca im nadgodziny do ręki nie przez firme ...i tu zaczynają sie problemy bo czekają czasem po 3 miesiące na pieniądze ...a wtedy firma palcem nie kiwnie bo na listach ,które oni dostają od Francuzkiego klienta niema nadgodzin a papier jest podpisany przez pracownika ...Ja chetnie pojade jeszcze z tej firmy (oczywiscie nie w ciemno tylko po selekcji ofert ) ..
Pozdrawiam "prezeskawa"
1
242 2016-09-17 08:45
Firma porażka, nie wypłaca pieniędzy!!! Brak kontaktu, spychologia, szukanie durnych haków.
6
my hero 2016-09-17 11:47
@39 pozostaje tylko pytanie jakie są szanse żeby zostać po tym okresie
olo 2016-10-27 11:00
naucz się pisać po polsku a potem dodaj opinie
pxvx 2016-11-16 14:50
Nie wypłacają pieniędzy na czas :(
5
Zawiedziona 2016-11-18 14:19
Dziwny sposób wypłacania wynagrodzenia. Pierwsza niepełna wypłata po 3 dniach od zakończenia zlecenia, natomiast na drugą część trzeba czekać ponad 2 miesiące. Mimo wieli maili obiecujących pieniążki, do tej pory brak przelewu. Nie wiadomo co sądzić. ;/
3
Zespół INTERIMAX 2016-11-21 09:14
Witamy. Jest naszym najwyższym priorytetem terminowa wypłata wynagrodzeń wszystkich naszych pracowników, wiemy, jakie to ważne, dlatego jedyną przyczyną braku wypłaty może być brak kompletu dokumentów, koniecznych do rozliczenia, które dostarcza pracownik. Jeżeli jeszcze nie było kontaktu z naszej strony w tej kwestii, prosimy upewnić się u obsługującego Pana/Panią Specjalisty INTERIMAX czy wszystko się zgadza. Po dostarczeniu kompletu dokumentów do najbliższego biura INTERIMAX natychmiast dokonamy wypłaty. W razie pytań prosimy o bezpośredni kontakt e-mailowy pod adresem: kontakt@interimax.com lub z telefonicznie pod numerami: Warszawa 22 213 14 44, Kraków 12 379 39 93.

Przepraszamy za niedogodności. Zespół INTERIMAX.
centus. 2016-11-22 02:02
INTERIMAX to daremna firma "kogucik" ot co ... po tym jak byłem w ich katowickim biurze na rozmowie rekrutacyjnej a jakiś czas później zjawiłem się z własnej woli w sprawie innej rekrutacji to nie chcieli ze mną rozmawiać, jak spytałem czemu, usłyszałem "bo nie" .
3
pracownik 2016-12-10 09:03
firma interimax to dziatpol 3 kontrakty 3 niewypaly nigdy wiecej zadnych kontaktow z ta firma
2
jon 2016-12-21 14:40
na produkcji i magazynie w belgi było ok, swojee zarobilem, ekipa najlepsza
1
on 2016-12-30 09:07
jon , jak długo tam byles i dlaczego zjechales?.
vervierska 2017-01-06 15:01
Witam byłam na tym projekcie i szczerze mówiąc trafiłam z deszczu pod rynnę. Wiadomo było o której zacznie się prace, ale o której skończy to zawsze było nie uzgodnione. zaczynałeś o 14 kończyłeś o 4.30 nad ranem i na 11 do pracy. Grafik potrafi się codziennie zmieniać więc co dzień trzeba sprawdzać na którą zmianę się idzie. Mieszkania szału nie ma, ale to zależy gdzie się mieszka. Ja osobiście nie narzekałam na warunki mieszkaniowe. Po przepracowanym miesiącu i przedłużeniu umowy pobierają kaucje w wysokości 400 euro od osoby. Mieszkanie było płatne jakieś 250 euro od osoby. Jeśli chodzi o nadgodziny i płatność to jest wielki wał. Sawka to jakieś 7 euro na rękę na godzinę a nadgodziny liczone 8 euro na godzinę. Ogólnie nie masz czasu dla siebie nawet na podstawowe czynności jedzenie spanie i mycie się. Weekendy są wolne, lecz nie wszystkie . odległość od pracy jeśli dobrze trafisz to 3 km czyli 30 minut drogi pieszo, jeśli źle trafisz to 10 km co wiąże się z dodatkowym kosztem i utraconym czasem na sen.
6
oli 2017-01-10 17:52
pracownik kontroli zamówień Sochaczew pracował ktoś?
Gość 2017-01-20 11:31
Bardzo fajna firma, prężna godna polecenia. Oby takich więcej
3
bolo 2017-01-20 21:08
byłem z tej agencji dwa razy i naprawde ja polecam jak by byl jakis wyjadz to bym sie nie zastanawiał tyko bym jechał a w sumie na rynku polskim to sa tylko trzy dobre agencje pracy a reszta to dziadostwo.
4
Klientka 2017-01-23 15:44
To jest super agencja, która potrafi profesjonalnie zorganizować pracę, zakwaterowanie i inne ważne sprawy.
2
janek 2017-01-26 12:35
Pracowałem w tej firmie w rejonie Alp przez kilka miesiecy. firma spoko, wynagrodzenie na czas, pomogli mi z dojazdem, zalatwili busa a gościu mnie odebrał z Lyon. Polecam szczegolnie dla osob które nie znają jezyka i boją się wyjechac po raz pierwszy. gdyby byla jeszcze jakas oferta pracy to bym pewnie pojechol
janek 2017-01-26 12:35
Pracowałem w tej firmie w rejonie Alp przez kilka miesiecy. firma spoko, wynagrodzenie na czas, pomogli mi z dojazdem, zalatwili busa a gościu mnie odebrał z Lyon. Polecam szczegolnie dla osob które nie znają jezyka i boją się wyjechac po raz pierwszy. gdyby byla jeszcze jakas oferta pracy to bym pewnie pojechol
Pracownik 2017-01-30 20:17
W takiej firmie pracuje się z podwójną energią i bez obaw.
2
on 2017-02-06 08:10
mała stawka w Verviers na magazynie
1
Były 2017-02-06 08:58
To firma, którą można spokojnie polecać, pełen profesjonalizm.
1
Pawel 2017-02-24 08:11
NIE POLECAM PRACY W BELGII, PRODUKCJA, MAGAZYNY
1
Byłypracownik 2017-02-25 18:25
Pracowałem kiedyś z tą agencją i było wszystko w najlepszym porządku. Zarobiłem sporo kasy i głowa była spokojna o pozostałe sprawy. Polecam takie firmy, wyjazd jest wtedy bezpieczny i dużo przyjemniejszy.
2
Patrycja 2017-03-06 10:06
Pawel, a czy mógłbyś powiedzieć coś więcej? Z czego to wynika?
Pawel 2017-03-06 17:29
czesc..male pieniądze..kilka dni pracujesz po 15 godzin a później masz ze 2 dni wolnego i tak w kolko, tragedia..
3
Patrycja 2017-03-10 09:53
Paweł, a czy taki system pracy był przedstawiony przed rozpoczęciem współpracy?
ciekawy 2017-03-20 10:46
ja to sie zastanawiam czy ludzie jadac za granice maja swiadomosc jak wyglada tam praca, gdyby robota była łatwa to by zatrudniali swoich jeździłem z ta agencją - źle nie było, chociaz koordynatorka bywała irytująca
2
Dominik 2017-03-21 10:55
Zastanawia mnie jedno Agencja zmienila adres,na internecie dalej widnieje stary czyzby mieli jakies problemy ze swoimi pracownikami i nie podali do tej pory nowego adresu ? Bardzo zastanawiajace... A po 2 umowy zwykle zlecenia (maja oferte pracy 3 zmianowej czyli na dodatek nocy nie ma co liczyc niestety),Duzo papierkow( po co wysylac skan a potem zanosic go do biura ?)Umowa bardzo skaplikowana dla normalnych ludzi duzo haczykow, Wynagrodzenie no teraz musza dac 13 brutto na zleceniu zalecenie panstwa.
Osobiscie nie polecam Tej Agencji
1
Iza 2017-03-25 17:09
Interimax International to normalna firma, agencja organizująca pracę tylko niektórzy nie wiedza po co jadą !!
2
Interimax 2017-03-28 13:51
Dziękujemy za uwagę na temat braku zmiany adresu na naszej stronie. Siedzibę firmy zmieniliśmy w miesiącu marcu. Zmiany adresu na stronie internetowej nie dokonaliśmy wyłącznie ze względów formalnych. Po zmianach w KRS pojawił się także aktualny adres na naszej stronie. Wszelkie informacje na ten temat zamieściliśmy na naszym Facebook ’u. Pozdrawiamy i zachęcamy do odwiedzania naszego Facebook ’a.
Ponadto w trosce o interesy naszych pracowników i zleceniobiorców, dokładamy wszelkich starań aby dokumentacja związana z zatrudnieniem była kompletna i zgodna z przepisami. Nasi pracownicy i zleceniobiorcy mogą dostarczyć oryginały podpisanych dokumentów pocztą, kurierem , a także osobiście w naszych oddziałach w Warszawie, Krakowie i w Katowicach. Zapraszamy do kontaktu z Działem Rekrutacji, który odpowie na wszelkie pytania i wątpliwości związane z zapisami w umowie i zatrudnieniem. Jako Agencja Pracy Tymczasowej dysponujemy wieloma ofertami pracy, które różnią się warunkami zatrudnienia i wynagradzania. To co łączy wszystkie nasze oferty to legalność zatrudnienia i gwarancja terminowej wypłaty.
4
Gość 2017-04-09 10:53
Interimax bardzo profesjonalnie traktują swoich pracowników.
1
rozczarowany 2017-04-21 22:41
Wewnętrznie - porażka nie polecam, wyzysk pracowników w oddziale w Krakowie .Może i warunki dla ludzi za granica fajne - ale dla tych którzy chcą dłużej zagrzać miejsca i się rozwijać, brak możliwości. Nowy prezes nie zauważa swoich pracowników, nie zależy mu, oszczędza na czym może.
7
Stella 2017-04-22 16:36
Cieszę się, że powstały takie agencje jak Interimax. Każdy ma możliwość wyboru pracy ale najważniejsze że ten wybór jest!!
2
Ola 2017-05-12 18:52
Nie lubię sie zalić " biorę byka za rogi .mam ten sam problem, co innego na umowie co innego robią.Na umowie mamy, płacą 25% 50% 100% okazuje się że wyplacane są 25% a reszta idzie w tak zwaną premię.Premia w jezyku prawniczym oznacza uznanie za wykonaną pracę przez pracownika bardzo dobrze i pracodawca decyduje wypłacić z/ w pracy ekwiwalent pieniezny ktorego nie musi ,a w tej firmie nie zwracają uwagi co zawiera umowa. Tylko moim zdaniem robią to co uważają.A najwięcej obrywaja koordynatorki "opiekunki pracownika" Oni są bez karni.Kto mysli tak samo jak ja niech się odezwie ja mam jaja skladam pozew do sądu przeciwko "zlodziejom w bialych ....
2
Olga 2017-05-16 12:16
Jeśli ktoś bardzo potrzebuje tak narzekać trudno, wiem, że firma jest spoko.
Patrycja 2017-08-28 16:59
@Olga skoro jesteś zadowolona, to czy powiesz coś o dobrych stronach pracodawcy coś konkretniej? @rozczarowany w jaki sposób uważasz, że jest to wyzysk? Nie ma żadnych dodatkowych premii?
zatrudniony 2017-09-03 02:04
jeżeli jesteś takim pracownikiem o takich "wysokich" kwalifikacjach, z taką ortografią - jaką tu się popisujesz - to będą zawsze ci dziękować po jednym dniu. Predyspozycje słabe, to i zainteresowanie firm na zatrudnienie takich - niewielkie. Wszak Polska miała i nadal ma obowiązkowe nauczanie swojego języka, więc mniemam, że ten czas na przyswojenie tak elementarnej wiedzy - zmarnowałeś. Z urzędu zaś takich "uczonych" jak ty, powinno się gonić od klawiatury jak najdalej. Bo z takim poziomem umiejętności pisania będziesz zarażał cały internet. Praca za granicą jednak nie dla wszystkich.
Tamara 2017-09-03 19:08
Mają bardzo fajne oferty. Może mi ktoś podpowie czy agencja ma jakieś prace dla kobiet w alpach francuskich lub w Prowansji? Bardzo chciałabym wyjechać do pracy i tam najbardziej. Na jakim poziomie trzeba znać język francuski? Słyszałam, że agencja jest ok.
Pixel-ania 2017-09-06 12:54
Odpowiem za rozczarowanego : Odpowiedź na twoje ostatnie pytanie: NIE , w czasie przeszłym, teraźniejszym i przyszłym i odmienia się przez wszystkie stanowiska. Z założenia. Mimo tego, że pracodawca Ci tego nie potwierdzi ;) Jestem przeciwna "oblewania pomyjami pracodawców" na Gowork, ale niech inteligentny człowiek zrozumie co napisałam i potraktuje to jako wskazówkę. Do zamieszczania takich służy właśnie ten portal .
Pixel-ania 2017-09-06 12:55
Odpowiem za rozczarowanego : Odpowiedź na twoje ostatnie pytanie: NIE , w czasie przeszłym, teraźniejszym i przyszłym i odmienia się przez wszystkie stanowiska. Z założenia. Mimo tego, że pracodawca Ci tego nie potwierdzi ;) Jestem przeciwna "oblewania pomyjami pracodawców" na Gowork, ale niech inteligentny człowiek zrozumie co napisałam i potraktuje to jako wskazówkę. Do zamieszczania takich służy właśnie ten portal .
Stella 2017-09-06 22:52
Mogę zrozumieć, że komuś nie odpowiada praca z tą agencją. Jest tyle innych , że spokojnie można poszukać?
1
Marian 2017-09-07 08:59
Witam. Różnie piszecie o firmie Interimax. Ja pracuję we Francji już drugi rok i jak do tej pory nie mogę narzekać. warunki mieszkaniowe blisko Paryża - hotel jak na wczasach. Zależy od miejsca to wiadomo ale jak to w życiu, różnie jest raz lepsze warunki raz gorsze. Nie pojechałem tam na wypoczynek tylko do pracy . A jak ktoś wymagania ma nie wiadomo jakie to narzekał będzie wszędzie. Wypłata na koncie jest co miesiąc. Za ubranie robocze zwracają, za przejazd do Francji również. Może nie od ręki jakby to niektórzy chcieli ale na przyszły miesiąc doliczone jest do wypłaty. Moje zdanie na temat Interimaxu jest dobre. Jak komuś chce się pracować to będzie pracował. Tylko teraz mamy takie czasy że nie każdy jest pracy nauczony, chciałby tylko telefon, internet, dobrze zjeść, poświęcenia ze swojej strony zero i jeszcze żeby mu za to dobrze zapłacili. Przykre to jest to, ale niestety taką mamy rzeczywistość. I stąd biorą się negatywne komentarze. Pozdrawiam firmę Interimax z Krakowa.
Gościu 2017-09-12 20:04
Szukam roboty za granicą i sprawdzam agencje. Na każdym forum opinie są tak różne , że nie wiadomo co mysleć. Bardzo pomocne są wpisy od ludzi będących za granicą.
Jarek 2017-09-14 03:12
( usunięte przez administratora ) takie smuty ze sie słuchac nie chce ...są spoko kasa na czas godziny są ,a za chate miesiecznie 200 euro kazdy ma swoj pokoj ,zawsze po 2 miechach mozna sie wyniesc na swoje i juz ..ja jestem zadowolony
Patrycja 2017-09-20 15:53
@Jarek jak długo pracujesz w Interimax International Sp. z o.o. S.K.A? Co powiesz więcej o warunkach pracy? Jaka jest atmosfera? Na jakim stanowisku pracujesz? Jaką masz umowę?
Zostaw swoją opinię o Interimax International Sp. z o.o. S.K.A - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Interimax International Sp. z o.o. S.K.A