Jaga Temp sp. z o.o.
3 71 6 1

Opinie o Jaga Temp sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

azerty
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Firma która nie wie na jakie stanowiska zatrudnia pracowników. Rzeczywistość zupełnie inna niż podczas rozmowy rekrutacyjnej. Nie chcieli zwrócić za badania lekarskie.

Pomocna?
Tak4Nie
Dominik
 Opinia

Moje doświadczenia z agencją są dobre. Pracowałem na kilku magazynach przez tą firmę i zawsze wszystko bylo ok. Wyplaty na czas, warunki pracy dobre. I panie w biurze sa miłe, zawsze pomogą jeśli zgłoszę jakiś problem.

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Marek
 Opinia

ja tam nie narzekam wszystko ok. zawsze mialem pieniadze na koncie na czas i gdy dzwonilem o cos zapytac to zawsze dostalem pomoc, sa gorsze agnecje przez ktore pracowalem, nie bede narzekal bo premie tez otrzymuje jak do pracy przychodza, polecam jage milego dnia

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
qwerty
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Ta firma to (usunięte przez administratora). (usunięte przez administratora)1. Przyjąłem się jako operator wózka widłowego. Gostek z agencji mówił, że praca na wózku widłowym, a okazało się, że to zwykłe pikowanie na magazynie. Gość tłumaczył, że to tylko na razie i po 2 miesiącach będę jeździł wózkiem. Nie taka była rozmowa i nie na to się godziłem. Strata czasu i właściwie powinienem ich pozwać. (usunięte przez administratora)2. Badania lekarskie na swój koszt i mieli zwrócić do dwóch tygodni. 2 miesiące i pieniędzy nie widać. Nie polecam.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
xxxxx
 Opinia

Do kiedy w tej firmie jest wypłacane wynagrodzenie na umowę zlecenie?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
yyy
 Opinia
@xxxxx 16.10.2018 17:56

Do 15

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Franciszek
 Opinia
@yyy 08.11.2018 21:46

Mógłbyś przybliżyć warunki zatrudnienia? Pracodawca przyjmuje pracowników na umowę zlecenie, czy można negocjować inną formę zatrudnienia? Jako pośrednik dba o przyszłego pracownika i przedstawia atrakcyjne oferty pracy? Czy mógłbyś podzielić się swoim doświadczeniem i pomóc osobom szukającym zatrudnienia przez tę agencję? Firma prowadzi stronę http://www.jagatemp.pl/oferty/ gdzie jest dużo ogłoszeń rekrutacyjnych. Warto tam zajrzeć.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Janka
 Opinia
@xxxxx 16.10.2018 17:56

a dają tylko umowę zlecenie, czy można wynegocjować sobie zwykłą o prace?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Magdalena
 Opinia
@Janka 21.01.2019 20:39

Przypuszczam, że może to zależeć to od wielu czynników, między innymi od doświadczenia, kwalifikacji, czy chęci związania się z firmą na dłużej. W wielu ogłoszeniach, które przejrzałam, na oficjalnej stronie firmy (link podał Franciszek w poprzednim komentarzu) widnieje sformułowanie "zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę lub zlecenie". Czy w dalszym ciągu rozważasz podjęcie zatrudnienia w Jaga Temp?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nick
 Opinia
@Janka 21.01.2019 20:39

ja też chętnie się tego dowiem...

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bartosz
 Opinia
@Nick 28.01.2019 18:42

Rozważasz aplikowanie do pracy za pośrednictwem firmy Jaga Temp? Widzę, że aktualnie firma poszukuje pracowników do kilku różnych miejsc. Zastanawia mnie, z której dostępnej branży ofertę chciałbyś rozważyć? Produkcja, administracja biurowa, a może obsługa klienta? Podziel się z nami swoimi planami związanymi z zatrudnieniem.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
uszczelka
 Opinia

NIE POLECAM NIKOMU . sama pracowałam przez ta agencję i zadowolona NIE!!! jestem zerwali ze mną umowę przez smsa dwie godziny przed końcem pracy olali mnie całkowicie nie zachowują 7 dniowego okresu wypowiedzenia i mówią ze tak mogą .później chciałam się zapytać na jakiej podstawie tak twierdzą to się rozłączyli i nie odbierali mojego numeru żadna agencja tak nie robi jak oni

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Magdalena
 Opinia
@uszczelka 30.11.2018 14:57

Oczywiście - każdy ma inne oczekiwania i wymagania wobec danego pracodawcy, a więc rozumiemy, że agencja pracy Jaga Temp mogła nie sprostać tym stawianym przez Ciebie. Jednak to, iż nie zachowali 7-dniowego okresu wypowiedzenia może już trochę niepokoić. Rozmawiałaś na ten temat z osobą, która zarządza tą agencją?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Paulina
 Opinia

@IT, byłeś na rozmowie o pracę? Mógłbyś bardziej szczegółowo ją opisać? Jak przebiegła według Ciebie? Rozumiem, że z powodu wynagrodzenia nie skorzystałeś z tej oferty. Obecnie na stronie http://www.jagatemp.pl/oferty/ pracodawca szuka pracowników do magazynu, operatora wózka widłowego, kontrolera jakości. Czy ktoś z Was jest zainteresowany tą ofertą rekrutacyjną. Zachęcam do zostawiania swoich opinii.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
IT
 Opinia

Firma może dobra do zatrudniania na podstawowych stanowiskach. Ostatnio wzięła się jednak za rekrutacje IT a tu niestety są trochę inne zasady - o wynagrodzeniach rozmawia się na początku a nie marnuje czas i pieniądze kandydata na wycieczkę do Błonia żeby mu powiedzieć tydzień po spotkaniu że może zarabiać max. 2 średnie krajowe...

Pomocna?
TakNie
Zanęta
 Opinia

Czy ktoś dostał mniej pieniędzy niż powinien i jeśli tak to jak to tumaczyła agencja?

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia

To najgorsza agencja jaką znam.Oszukują na wynagrodzeniu,nie odprowadzają składek,a do tego są nieosiągalni i nigdy niczego nie umieją załatwić.Miałam tą nieprzyjemność u nich pracować.Totalna porażka.Pracują tam same lenie.Dopiero po pół roku dostałam umowy i świadectwa pracy.Zdecydowanie odradzam pracę u nich.Uciekajcie stamtąd.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Paulina
 Opinia

@poznań, dzięki za opinię. Mógłbyś napisać, czy pracodawca dodaje pozapłacowe benefity takie jak szkolenia branżowe podnoszące kwalifikacje zawodowe lub pakiet socjalny? Jak wygląda atmosfera w pracy? Jesteś zadowolony z relacji ze współpracownikami i przełożonym? Poleciłbyś tego pracodawcę innym użytkownikom forum, którzy szukają pracy ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
poznań
 Opinia

super agencja mam swoje lata i jezeli zdrowie pozwoli to mogę z nimi współpracować do emerytury .jeżeli milenijnym nie odpowiada 15 pln na godz. lub 2500-2700plnz premią to negatywy piszą nygusy lub lewusy do pracy wszystko byłoby ok gdyby na magazynie skanery wymieniliby na telefony to każda praca byłaby super prawda??? [ poznań]

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Paulina
 Opinia

@Adek, czy możesz przybliżyć w sposób bardziej szczegółowy swoje doświadczenia związane z pracą w firmie Jaga Temp? W swoim komentarzu wspomniałeś, iż firma gwarantuje pracę tylko raz bądź dwa w miesiącu, jak to dokładnie wygląda? Pracodawca zatrudnia jedynie na umowę zlecenie bądź dzieło? Napisz proszę coś więcej na ten temat.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Adek
 Opinia

Ta firma to jakaś porażka, oszukują, niby szukają osób do pracy a gwarantują pracę 1 lub 2 razy w miesiącu... traktują ludzi jak tanią siłę roboczą. Osoba do kontaktu jest nieosiągalna. zdecydowanie odradzam

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Paulina
 Opinia

W chwili obecnej firma Jaga Temp poszukuje pracowników na kilka wolnych stanowisk w swojej firmie https://www.gowork.pl/praca/jaga-temp-sp.-z-o.o.;pr Czy ktoś z Was ma zamiar aplikować na któreś ze stanowisk? Może są wśród forumowiczów osoby, które pracowały na którymś ze stanowisk i mogą podzielić się swoimi doświadczeniami? Zachęcam do wyrażania opinii na ten temat.

Pomocna?
Tak17Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
XYZ
 Opinia

Pierwszy raz spotkałem się z jakimś korespondencyjnym systemem załatwiania dokumentów ze strony agencji pracy który miał polegać na wysyłaniu przeze mnie swojego numeru pesel i adresu email SMSem. Po otrzymaniu na adres email dokumentów miał bym rzekomo je wydrukować wypełnić i odesłać.( jak zostałem poinformowany miało by to przyśpieszyć proces rekrutacji) Nie zgodziłem się na tą formę podając miejsce podjęcia przyszłej pracy jako stosowne do wypełniania tam dokumentów z przedstawicielem agencji pracy. Podczas spotkania po wypełnieniu dokumentów nie zostałem należycie poinformowany o badaniach jakie muszę wykonać żeby podjąć prace (badania u kilku specjalistów z osobna badania krwi,moczu + psychotesty) co znacznie wydłużyło cały proces podjęcia pracy której w efekcie nie podjąłem. Po mojej rezygnacji z podjęcia współpracy z agencją pracy w rozmowie telefonicznej z jej przedstawicielem udzielono mi informacji że na takim systemie (korespondencyjnym jaki mi zaproponowano)załatwiania dokumentów firma funkcjonuje w całej Polsce. Odnośnie badań lekarskich otrzymałem informacje że o tym jakie muszę odbyć badania decyduje lekarz medycyny pracy i że agencja nie posiada informacji jakie muszę odbyć badania mimo tego że sami kierują mnie na konkretne stanowiska pracy typu obsługa suwnicy które pani skrzętnie dopisuje na skierowaniu ( a na te stanowiska wymagane są konkretne badania u specjalistów) Gratuluje nastawienia do przyszłego i niedoszłego pracownika i wyrażam szczery podziw za postawę która jak widać skutecznie funkcjonuje na rynku pracy

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bednar
 Opinia
@XYZ 15.05.2018 23:19

Ja również spotkałam się czymś podobnym. Ale dla mnie to było bardzo wygodne bo nie musiałem jechać 40 km do biura żeby wypełniać kilka kartek papieru. Osobiście nie mam żadnych zastrzeżeń

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Leon
 Opinia

Czy macie jakiś powód, że przestaliście pisać?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Anonim
 Opinia

Witam jest 15 i niema wyplaty a do 15stego powinna byc?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Norbert
 Opinia

Podpowiedzcie coś w temacie pracy biurowej dla studentów.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Administrator
 Opinia

Wasze wpisy pomogą osobom, które są zainteresowane rozpoczęciem pracy w Jaga Temp sp. z o.o., dlatego ważne jest to, żebyście pisali tu jak najwięcej merytorycznych opinii.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Remek
 Opinia

Agencja ma dobra opinię. Szkoda, że osoby które maja zastrzeżenia a często są już nie związane boja się podpisać pod swoja opinią!!!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Robert
 Opinia

Ja pracuję u nich 2 miesiąc i wszystko jest tak jak mówili, miałem też spotkanie przed rozpoczęciem pracy z kierownikiem na magazynie i też wszystko się zgadza. Jak coś potrzebuję z agencji to idę do nich i mam od ręki załatwiony temat. Agencja jak agencja, chociaż kasa na czas jest.

Pomocna?
Tak6Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
JJPA
 Opinia

Pytanie ogólne czy jeżeli jestem na krótszym zleceniu, tzn tydzień to jest szansa że pieniądze dostane wcześniej niż 10 nastepnego msc?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jaga Temp
 Opinia
@JJPA 11.03.2018 15:06

Dzień dobry, jak najbardziej tak. Pieniądze zostaną wypłacone po zakończeniu zlecenia.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Anonimowy
 Opinia

Ciężko to nazwać agencja pracy. Firma jest niepoważna maja totalnie gdzieś pracownika, zero możliwość kontaktu, czy to mail czy telefon, potrafią się nawet rozłączyć ale nie odebrać. Ogłoszenia są wystawione ale i tak nie racza dać znać. Radzę unikać są niepoważni.

Pomocna?
Tak15Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia

Firma raczej nie poważna. Kontakt z nimi jest mocno utrudniony, nie potrafią ani odpisywać ani odbierać telefonu, a ogłoszenia "wiszą"

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
gadu gadu
 Opinia

Na spotkaniu obiecują złote góry a potem wycofuja sie z obietnic. Nie idźcie do Makro cash na magazyn.Bedziecie 8 godzin ciągać paleciaka a jak pojedziecie to was zawroca bo roboty nie będzie.Jaga nie potrafi nawet transportu ustalić i ludzie siedzą scisnieci w busie w którym przemila pani kierowca nie da ci ani zjeść ani pic

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Riki
 Opinia
@gadu gadu 22.01.2018 18:25

@gadu gadu Jaga nie jest odpowiedzialna za dowóz tylko makro ????

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ela
 Opinia

czy są przyjęcia do magazynu allegro w Kopytowie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zanęta
 Opinia

Następne dziecko "polskiej przedsiębiorczości". Przy wypłacie dowiedziałem się że nie dostanę wypłaty w kwocie jaka mi się należy, potrącono mi prowizję od zarobku w kwocie około 200 zł. O czym w umowie nie było mowy. Sprawa cywilna.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ala123
 Opinia
@Zanęta 03.11.2017 17:26

Skontaktuj się z działem kadr i wyjaśnij swoje wątpliwości. Byłam w podobnej sytuacji, nie zgadzała mi się wypłata, ale panie z kadr wyjaśniły mi wszystkie elementy z paska i wątpliwości brak. Ja oceniam firmę na +

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Paulina
 Opinia

@ewik to dobrze, że jesteś zadowolona z pracy przez agencję Jaga Temp sp. z o.o. Czy powiesz jak długo pracowałaś? Na jakie warunki pracy można liczyć? Takie informacje są istotne dla osób, które zamierzają aplikować.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Paulina
 Opinia

Zapraszam do obejrzenia wywiadu z członkiem zarządu Jaga Temp sp. z o.o.http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,599074,wywiad-agnieszka-sencio @Stały pracownik możesz powiedzieć coś o swoich doświadczeniach związanych z pracą w firmie Jaga Temp sp. z o.o.? @Juśka numer telefonu znajdziesz na stronie internetowej firmy http://www.jagatemp.pl/

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o Jaga Temp sp. z o.o. - Błonie

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jaga Temp sp. z o.o.

Nie bądź obojętny na problemy w firmie!

Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dotyczącej mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl
Po weryfikacji zgłoszenia otrzymasz możliwość bezpłatnego spotkania z Panią Joanną, która jako ekspert doradzi Ci co możesz zrobić, jako osoba pokrzywdzona.

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.
×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny