Jaga Temp sp. z o.o.

Błonie

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 54 ocen.

Opinie o Jaga Temp sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jaga Temp sp. z o.o.

Zanęta

Następne dziecko "polskiej przedsiębiorczości". Przy wypłacie dowiedziałem się że nie dostanę wypłaty w kwocie jaka mi się należy, potrącono mi prowizję od zarobku w kwocie około 200 zł. O czym w umowie nie było mowy. Sprawa cywilna.

Paulina

@ewik to dobrze, że jesteś zadowolona z pracy przez agencję Jaga Temp sp. z o.o. Czy powiesz jak długo pracowałaś? Na jakie warunki pracy można liczyć? Takie informacje są istotne dla osób, które zamierzają aplikować.

Paulina

Zapraszam do obejrzenia wywiadu z członkiem zarządu Jaga Temp sp. z o.o.http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,599074,wywiad-agnieszka-sencio @Stały pracownik możesz powiedzieć coś o swoich doświadczeniach związanych z pracą w firmie Jaga Temp sp. z o.o.? @Juśka numer telefonu znajdziesz na stronie internetowej firmy http://www.jagatemp.pl/

Karol

Jakie wymagania stawiają dla lidera grupy? Może ktoś wie?

Stały pracownik

Długo juz z nimi wspolpracuję i coraz ich więcej więc chyba dobrze o nich swiadczy

Maleńki

Fajna agencja i dobrze że mają sporo ofert, to będzie dobry czas.

Juśka

Czy poda mi ktoś do nich numer?

Jaga Temp
@Juśka 12.07.2017 15:55
Czy poda mi ktoś do nich numer?

Dzień dobry, Zapraszamy do kontaktu pod nr 22 722 45 96. Pozdrawiamy, Zespół Jaga Temp

Zadowolony

Jaka jest przyczyna tak długiej listy ofert pracy? Czyżby jakiś nowy obiekt? Czy firma rozwija skrzydła i dlatego potrzebuje tylu ludzi? Może ktoś napisze?

Paulina

A aktualne oferty pracy Jaga Temp sp. z o.o. możecie znaleźć na stronie internetowej Agencji: http://jagatemp.pl/aktualne-oferty-pracy/ Jak oceniacie współpracę z Jaga Temp sp. z o.o.? Jesteście zadowoleni?

Zadowolona

Jaga Temp jako agencja pracy tymczasowej fajnie wywiązuje się ze swoich obowiązków. Ma bardzo dużo ofert pracy a to świadczy o dobrej pracy. Jestem w firmie już długo i wiem co piszę.

Kaśka
@Zadowolona 23.05.2017 22:56
Jaga Temp jako agencja pracy tymczasowej fajnie wywiązuje się ze swoich obowiązków. Ma bardzo dużo ofert pracy a to świadczy o...

Dziękuję bardzo za odpowiedź.

Paulina

@Marian to bardzo dobrze, że jesteś zadowolony. Co więcej możesz powiedzieć o pozytywnych aspektach pracy w tym miejscu? Z czego jesteś szczególnie zadowolony? Czekamy na Twoją opinię.

Pracownik

@Nick Myślę, że nie wiesz jak przebiega proces zaproszenia na rozmowę i silisz sie na złośliwości. Jeśli firmie odpowiada oferta kandydata wówczas dzwonią do niego i zapraszają na rozmowę a jeśli nie dzwonią to nie zapraszają. Tak jest w większości firm.

Nick

kompletny brak profesjonalizmu, byłem 2razy ze swoim CV nawet nie raczyli oddzwonic, Dziewczynki z HR myslą ze pojadły rozumy ale brak im kindersztuby, coz ten kto ich zatrudnia wiele traci opinia idzie w swiat

Marian

Jaga Temp sp. z o.o.jest moim miejscem pracy z którego generalnie jestem zadowolona. Po lekturze wpisów też odbieram takie wrażenie , że ludzie są zadowoleni z pracy w firmie. Mają perspektywy rozwoju przed sobą

Paulina

Korzystaliście już z usług tej Agencji? Jaką pracę udało Wam się podjąć za pomocą Jaga Temp sp. z o.o.?

Kolega

Jaga jest firmą godną polecenia. Zawsze można wybrać sobie pracę.

Pracownik

Człowieku każdy dostaje swoja umowę i nie ma obowiązku pokazywania jej nikomu. Widocznie jesteś kiepskim pracownikiem i w dobrej firmie nie utrzymasz się. Radze zająć się uczciwa pracą a twoja stawka może być wyższa.

Zly

Czy jaga temp stosuje się do nowej ustawy ? Minimalna płaca netto na umowę zlecenie to teraz 11 złoty a nadal żadnego info!!!!!!

Jaga Temp
@Zly 25.01.2017 08:55
Czy jaga temp stosuje się do nowej ustawy ? Minimalna płaca netto na umowę zlecenie to teraz 11 złoty a nadal żadnego info!!!!!...

Witamy, W związku z nowelizacją ustawy z 10 października 2002 r. o minimalnym wynagrodzeniu za pracę z 1 stycznia 2017 r. wprowadzona została minimalna stawka godzinowa - 13 zł brutto - dla osób pracujących na podstawie umowy zlecenia. Odpowiadając na Pana/Pani pytanie - APT Jaga Temp stosuje się do tych zasad.

Zły
@Jaga Temp 25.01.2017 16:06
Witamy, W związku z nowelizacją ustawy z 10 października 2002 r. o minimalnym wynagrodzeniu za pracę z 1 stycznia 2017 r. wpro...

Jakoś nikt jeszcze nie dostał nowej umowy z tą stawka.

mario

witam kto wie jak ściągnąć pit z tej powalonei firmy bo mi wysłali milem a takiej strony niema

jagatemp
@mario 18.01.2017 12:21
witam kto wie jak ściągnąć pit z tej powalonei firmy bo mi wysłali milem a takiej strony niema

Poproszę o kontakt telefoniczny ( usunięte przez administratora )wytłumaczymy JAGA Temp

Zadowolony

Fajna agencja , maja często bardzo dobre oferty , super

xyz

Agencja jedyne co robi to zbiera cv, i niby mają oddzwonić na drugi dzień, ale cisza. Dodają ogłoszenia że potrzebują pracowników, po czym okazuję się,że to nie prawda ;) Nie polecam

annnn

Zamierzam zacząć prace na magazynie allegro koło Blonii. Czy w świeta się równiez tam pracuje ? i czy to jest praca na weekendy ?

mis

Agencja jak każda inna, jak dla mnie nawet lepsza bo po umowę nie muszę jechać do biura tylko nam do Nagla przywożą, kasa zawsze mi się zgadza i jeszcze nadgodziny dostaję jak nie odbiorę wolnego, z tym to nawet lepiej niż przez firmę, więc siedzę cicho i nie spieszy mi się do zmiany pracodawcy:-)

Will

Ja mam inne doświadczenia zadzwonili 10 minut po tym jak wysłałem Cv na drugi dzień rozmowa o za 2 dni po formalnościach praca na magazynie. Ogólnie szybko i wszystko tak jak w ogłoszeniu

Kaśka
@Ania 14.04.2017 18:04
Kasia daj więcej informacji na temat pracy w magazynie allegro bo też się tam wybieram przez agencję Jaga Temp. Mój mail: stacj...

Cześć Aniu. Przed chwilą napisałam Tobie emeila. Daj znać czy pracujesz i jak tam jest. Dziękuje.

Kaśka
@Kasia 04.11.2016 17:23
Ja tez pracuje w Allegro za ich pośrednictwem i jestem z pracy bardzo zadowolona. Liczę tylko ze dostanę umowę z Allegro od prz...

Cześć Kasia. Daj znać jak się pracuje itd. Dziękuję mój emeil katarzyna15@poczta.onet.eu

Hymm

Mieli zadzwonić z odpowiedzią w sprawie pracy,nawet się nie odezwali:/

oijs\

czy to prawda że u was Operator wózka widłowego na wysokim składzie może zarabiać nawet 19zł/h? chciałabym się upewnić, bo widzę że ogłoszenie o pracę jest wrzucone przez was i zastanawiam się czy na nie odpowiedzieć

zombi

A ja uważam że to agencja jak każda inna, pracowałem już w 3. Płacą na czas, umowę przywożą do zakładu a kasa raz mi się nie zgadzała to dopłacili zaraz, nawet nie czekałem do przyszłego miesiąca.

zombi

A ja uważam że to agencja jak każda inna, pracowałem już w 3. Płacą na czas, umowę przywożą do zakładu a kasa raz mi się nie zgadzała to dopłacili zaraz, nawet nie czekałem do przyszłego miesiąca.

Kamil

najgorsza agencja jaką spotkałem. oprócz kontaktu to nic nie jest na + oczywiście jeśli się samemu dzwoni. zostałem olany 4 razy. maja kompletnie w d**ie ludzi. ZDECYDOWANIE NIE POLECAM

tttt
@Kamil 12.10.2016 16:40
najgorsza agencja jaką spotkałem. oprócz kontaktu to nic nie jest na + oczywiście jeśli się samemu dzwoni. zostałem olany...

ja tez zostałam olana mail nie czytaja

Radek

Cześć, ja z własnego doświadczenia mogę polecić pracę przez agencje pracy tymczasowej. Zatrudniany byłem przez tą agencję http://www.mg-solutions.pl/ i gorąco polecam. Wszystkie sprawy papierkowe były uporządkowane ;)

igor

A u mnie wynagrodzenie 7 już było, a jak miałem krótkie zlecenie przy tabletach to dostałem kasę następnego dnia po zakończeniu:-)

air

Agencja Jaga Temp to jakieś kpiny..Wszystko ok gdyby nie to ze przetrzymują pieniądze. Miały wcześniej przelewy robić obiecane było a pieniądze nadal nie ma. To co one tam robią siedzą i piją przez cały czas kawusie za robotę by się wzięły

jaga
@air 08.09.2016 11:44
Agencja Jaga Temp to jakieś kpiny..Wszystko ok gdyby nie to ze przetrzymują pieniądze. Miały wcześniej przelewy robić obiecane...

Wynagrodzenie jest zawsze wypłacane w terminie, nie rozumiem dlaczego 8 ma Pan/Pani jakieś zastrzeżenia?

ewik
@air 08.09.2016 11:44
Agencja Jaga Temp to jakieś kpiny..Wszystko ok gdyby nie to ze przetrzymują pieniądze. Miały wcześniej przelewy robić obiecane...

pracowałam przez tą agencję i nie mam żadnych zastrzeżeń. Pieniądze są na czas a czasem wcześniej. I tak jak pisą poprzednicy czasem są już 6 lub 7 dnia . Chyba się Panu/Pani nudzi i lubi siać kłamstwa. bardzo dobra agencja.

Sylvia

Chciałabym napisać coś fajnego bo słyszę same dobre rzeczy o tej agencji ale niestety jeszcze nie znaleźli mi pracy

xyz

Czy ktoś pracował na stanowisku pracownik produkcji w Błoniach ?

Ulllla

agencja jest w porządku. Jeśli chodzi o wypłatę jest regularnie do 10-go. Ja dostałam umowę o pracę na 5 miesięcy-też ok. Co miesiąc są paski, żeby było wiadomo za co jest wypłata. Jeśli coś się nie zgadza- wszystko wyjaśnią. Pracowałam w kilku agencjach i tą w porównaniu do innych oceniam bardzo dobrze. Mam tylko problem z kontaktem... Często nie odbierają..;/

odos

Ja pracuję u nich już pół roku, od listopada przechodzę pod firmę, z tego co się orientuję to mogę mieć nawet gorzej, bo jaga płaci nadgodziny co miesiąc a firma co 3:-) wszystko na czas, wypłata, umowa, pasek z informacją ile godzin pracowałem, jak coś się nie zgadza wszystko tłumaczą. Firma w porządku.

pkus

To rzeczywiście straszne pracować przez agencje A KTO WAM LUDZIE KARZE!!! znaleźć pracę to pikuś,ja pracuję bez agencji i nikogo nie dorabiam:-) P.S. Pracowałem w JAGA bo chciałem i wszystko było na czas, a umowa przyjeżdżała na zakład co tydzień...

NIE POLECAM

PRACA NA CZARNO!!!!!! OD PONAD TYGODNIA CHARUJE JAK WOL NA NICH A NAWET NIE DOSTALAM UMOWY!!!

Alien

Aktualnie dają mi 16zł brutto + dodatek nocny (20% od minimalnego wynagrodzenia) przy pracy na magazynie. Jest to magazyn, w którym praca jest tylko na noce, ale za takie stawki jak najbardziej mi pasuje. Poza tym umowa o pracę, urlop 2 dni/mc i odpowiednio płatne nadgodziny. Kontakt z agencją nie pozostawia nic do zarzucenia, a pieniążki są zawsze na czas.

studentka

Już 2 razy pracowałam z nimi przez wakacje, żadnej ściemy, wszystko co mówią było prawdziwe. Za rok też zamierzam z nimi przepracować lipiec i sierpień. Stawka jak dla studentki ok, 10 złoty na rękę a praca przy pakowaniu książek niezbyt męcząca :-)

bruno

Pracowałem dla nich 6 miesięcy, teraz mam już umowę przez firmę. Od początku mówili, że jak się sprawdzę to tak będzie, więc jak dla mnie ok. Oczywiście teraz mam większą kasę, ale inaczej niż przez agencję nie zatrudniają na początku. Wszystko na czas, kasa, umowa dla mnie ok.

pioteks

witam pracowałem przez ta agencje 3 miesiące może zacznę od plusów wypłata na czas nawet wcześniej nie 10 każdego miesiąca i to chyba na tyle. teraz minusy tylko i wyłącznie umowa zlecenie, jeśli ktoś podpisze dodatkowe ubezpieczenie zdrowotne i będzie miał przepracowane niecały miesiąc a stanie się wypadek w pracy to tylko będzie miał zapłacone za te dni co przepracował podzielone na 30 dni wszystkie uszkodzenia które zrobicie na magazynie będziecie mieli potracone z wypłaty tak ze nikomu nie polecam umowy zlecenia i jeszcze przez agencje bo to wszystko pchanie kasy komuś w kieszenień

Iza

jak dla mnie super. MNie firma przejęła już po prawie 4 miesiącach, więc dla mnie agencja ok.

ruda

Pracuję dla nich już 5 miesięcy, kasa zawsze na czas a nawet szybciej. Kiedyś nie zgadzała mi się wypłata ale okazało się, że nie podpisałam się tego dnia na liście, wszystko wyjaśniłam i dopłacili mi od ręki . Pracowałam też przez inną agencję tam miałam więcej niejasności praktycznie w każdym miesiącu a kasę na 20. Jak dla mnie ok.

Ewa

A ja polecam gorąco!!! Dzięki tej agencji dostalam stala prace przez firme. Fachowa obsluga i wszystko na czas!

sla137
@Ewa 13.01.2015 12:59
A ja polecam gorąco!!! Dzięki tej agencji dostalam stala prace przez firme. Fachowa obsluga i wszystko na czas!...

fachowa obsługa pod biurkiem buhahahahaha!

Alien
@Ewa 13.01.2015 12:59
A ja polecam gorąco!!! Dzięki tej agencji dostalam stala prace przez firme. Fachowa obsluga i wszystko na czas!...

Ja pracuję w Jaga Temp i mam umowę o pracę tymczasową, a za nadgodziny mam odpowiednio do tego płatne. Urlop 2 dni za przepracowany miesiąc. Bardzo dobra agencja.

Edyta

Szczerze nie polecam tej agencji. Pracuje przez nią około 2 lata. Co z tego że pani założą buty na obcasie i pięknie mówią? Nawet nie zdajecie sobie sprawy na jakie kwoty was oszukują. Nie płacą za nadgodziny 50,nie mówiąc o 100. Inne agencje za tą samą pracę proponują 2 zł więcej na godzinę + za nadgodziny 50 i 100 (płatne więcej) a co więcej dają umowę o pracę tymczasową co daje 2 dni w miesiącu płatnego urlopu + staż pracy. A w ich agencji -tylko te umowy zlecenie. Wygodne dla nich,które nie dają pracownikowi żadnych praw. Odradzam agencje szczerze. Gdybym mogła przeniosłabym się do Logartu albo Adeco, ale niestety już za późno. Człowiek uczy się na błędach.

xenia_1984

Jeżeli ktoś obecnie szuka pracy w branży takiej jak działa firma Jaga Temp sp. z o.o. to zauważyłem, że opublikowali nową ofertę pracy. Jest spore zainteresowanie, chyba warto zajrzeć i ocenić. Jak dla mnie ciekawy temat. Agencja Pracy Tymczasowej JAGA Temp Sp. z o.o. dla swojego Klienta poszukuje osób do pracy na stanowisku:Pracowni... http://www.gowork.pl/praca_podglad,5743789?keywords=&region=

rayernetek

gradobicie pytań nastąpiło we wpisie marka be ale szkoda, że nie za bardzo ktos mu odpoweidział, cóż ja oprócz pytań do dyskusji za wiele nie dopisze, ale powiem wam szczerze, że chciałbym to jakoś zrobic, żeby się dowidzieć proszę o jakieś informacje z waszej strony tutaj, będzie mi miło . pozdrawiam .

Ewka

Pracowałam przez ta agencjię powiem Wam szczerze nie polecam

rafal

wysmienita strona

Zostaw opinię o Jaga Temp sp. z o.o. - Błonie

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jaga Temp sp. z o.o.