OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.
3 660

Opinie o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Kama

Praca na magazynie w Waalwijk za pomocą skanera ręcznego, na czym polega i jakie warunki zakwaterowania i czy daleko z domkow do pracy? Podobno prawie sami polacy tam są. Jakieś opinie?

Julita1998
@Kama 08.07.2018 18:41

Domyślam się, że będziesz pracowal w Docdacie, bardzo fajna praca, a wszystko Ci wytłumacza przez pierwsze dni kursu, który jest tak samo płatny jak normalne godziny pracy ( tak było w zeszłym roku, teraz pracuje w Heemskerku)

Martyna :))))))))))))))

Witam! Wszyscy który są zainteresowani wyjazdem za granice z tej firmy to stanowczo nie polecam!!!! Ta firma ROBI SOBIE TOTALNE ZARTY PO 1 wyjechałam ze znajomymi do pracy która mam w VENLO a mieszkam w Belgii Jeszcze jakby to było miasto to nawet dało by się wytrzymać mimo ze mam od pracy 100km ale to jest OSADA BEZ SKLEPÓW APETKI NAWET JAK CHODZI O PRACE TO SIĘ NIE WYWIĄZUJĄ MAM NP JECHAĆ NA 13do pracy bus nie przyjeżdża a następnie po paru godzinach czekania dostaje SMS ze praca jest odwołana nikt nic nie wiem brak zorganizowan koordynatorów na wszysc czeka się w nieskończoność Totalna porażka i nawet nie da się skąd uciec bo nie ma jak ani busa ani pociągu No zupełnie nic Pozdrawiam bardzo serdecznie firmę Otto ????

Julita1998
@Martyna :)))))))))))))) 10.07.2018 13:19

No cóż, jeden duży minus otto to to, że trzeba wszystko samemu sobie zalatwiać, być życzliwym, chodzić do biura, doputywac się, a wtedy na pewno znajdą się i godziny i lepsze zakwaterowanie ????

miika

Dobre pytanie, czy można zrezygnować wcześniej z zawartej umowy przed jej końcem ?

Julita1998
@miika 11.07.2018 23:10

Tak i to bez zadanych kosekwencji ????

Angelika

Hej! Ktoś chętny na wspólny wyjazd na początku sierpnia?? Rijnsburg ‚salatki’ zakwaterowanie najlepiej w Noordwijk, jak cos czekam na kontakt!!!:) Poznań i okolice. alluta@onet.pl

Julita1998
@Angelika 12.07.2018 22:52

Obecnie pracuje w tej firmie, jest mało godzin , robota w porządku, ale (tak mowia) jestem na najlepszym dziale- logistyce. Mieszkam w Noordwijku, ale na domkach i naprawdę, czuje się jak na wakacjach ????

ilona

Nie ma co sugerowac sie cudzymi niesprawiedliwymi ocenami; OTTO jes szansa dla wielu osob ktorym zalezy; ja tak mam i nie narzekam.

Nigdy więcej otto
@ilona 27.06.2018 10:37

A Ilona to przypadkiem nie naganiacza ??? Właśnie wróciłam po 2 tyg ( uciekłam) bo to jeden wielki koszmar . Przez 2 tyg pracowałam 3 dni słownie trzy dni !!!!! Bo pracy nie było . Przerzucali mnie do kilku miejscowości , zero kontaktu z koordynatorem, po prostu nie odbiera tel i nie reaguje na SMS. Rozmawiałam z Polka co tam mieszka na stałe i jak sie dowiedziała że ja z agencji otto to tylko w głowę sie stuknęła i zapytała czy ja internetu nie mam że z nimi współpracę podjęłam . Jak ochłonę po powrocie to opisze ten koszmar. Nie wierze w to co tu piszą że luzik i jest fajnie i fajnie sie zarabia i że świetny kontakt !!!! Kontaktu zero a telefon do Białegostoku to porażka. Te świetne opinie to chyba pracownicy sami piszą .

whatever

jak warunki w Booskop ??

ivy

Hej jakieś opinie o DSV w Waalwijk?jadę 21lipca i jestem ciekawa?

Patrycja

@Klaudia, a jak wygląda kwestia zakwaterowania i dojazdu do docelowego miejsca pracy? @pawel, planujesz jeszcze pracować z tą firmą? Polecasz aplikować do pracy w OTTO Work Force Polska? @Irma, długo już pracujesz za pośrednictwem OTTO Work Force Polska? Na podstawie jakiej umowy odbywa się zatrudnienie?

Kamil

Jest ktos chetny na wyjazd za tydzien lub do konca tego miesiaca zapraszam na meil zawsze z kims razniej kamil1520@o2.pl

krzysiek4655674

Cześć jedzie ktoś do Holandi oz okolic Krakowa ? proszę o kontakt

krzysiek4655674
@Masz 12.07.2018 21:11

doublemilk210@wp.pl

Kasia

Witam! Wybieramy sie z koleżanką prawdopodobnie 14lipca do pracy w pralni "textiel" w Utrichcie czy ktoś orientuję sie jak tam jest?? I mógłby cos powiedzieć

Klaudia
@Kasia 09.07.2018 21:37

Pracuje się 5 dni w tygodniu po 7 h, ogólnie początki zawsze są trudne ale później juz jest lepiej. Ludzie są dość mili, większość Polaków wiec wszystko wytłumacza i pokażą. Jedyny minus to fakt ze nie pracuje się więcej.

pawel

Przerobilem rozne firmy ale z Otto najkorzystniej finansowo; robota pewna.

Irma
@pawel 11.07.2018 11:26

pewna i jest ubezpiecznenie co wazna. Mi prace w albercie zaltwili.

Beata

Praca w PRALNI "textiel" w Utrichcie !!! Jak tam jest??? Prosze o informację

patryk

Korzystne i atrakcyjne oferty na OTTO, zawsze cos ciekawego dla kazdego.

Plyp

Firma pośredniczyła w zatrudnieniu mnie na inwentaryzacji w sklepie, wyplata w terminie , kontakt z paniami posredniczkami bardzo dobry , chociaż nie można zaprzeczyć że czasem się gubiły w tym co mi mówiły, ale to nic dziwnego biorąc pod uwagę z iloma osobami muszą pracować

Beata

Jedzie ktoś w ten poniedziałek?? To pracy w pralni "textiel" lub kto juz tam był i cos powie ???

Criss

Pracuje ktos w DHL przy zbieraniu produktow medycznych albo przy oczyszczaniu i pakowaniu salaty i moglby napisac cos o tyh ofertach? Jak godziny, zakwaterowanie, itp. krzysiowaty26@gmail.com

Michał
@Criss 11.07.2018 18:54

Hej, zbieranie produktów jest proste, każdy sobie poradzi z tym. Jedynym minusem mogą być(ale nie muszą) wyrabiane normy przez pracowników. Pracowałem w Albert Heijn na tym samym stanowisku i praca była spoko. Gdybym miał z kim wyjechać teraz to nie wahałbym się i od razu jechał :) Jak jesteś chętny to można się wybrać i bajka :)

MANIA

Hej, wie ktoś może jak wygląda rezygnacja z pracy podczas umowy na pół roku ? Czy ponosi się jakieś kary?:)

Łukasz

Siema. Mam pytanie odnośnie oferty: Zbieracz zamówień za pomocą skanera w Jumbo ? Czy może już ktoś z Was był tam i może powiedzieć co i jak, chodzi mi o zakwaterowanie, dojazd do pracy no i tak po krótko na czym ta praca polega i jak jest z językiem oczywiście. Czy trzeba dobrze znać angielski, żeby ogarniać polecenia itp. Za wszystkiego odpowiedzi wielkie dzięki.

Criss
@Michał 10.07.2018 23:10

Macie jakies info odnosnie tej pracy juz? Jak godziny, warunki, zakwaterowanie, itp?

Mroz

Siema, jakie miejscówki polecacie? Gdzie nie dojezdza sie 200km oraz nie ma grzyba w mieszkaniach? Ktos moze przedstawic jakies swoje doswiadczrnia?

Angelika

Ktoś chętny na wspólny wyjazd z tego biura z Krakowa ?? Moj e-mail : angelika9548@onet.eu

Adus

Nie polecam w Oss, przyjeżdżasz po to żeby siedzieć w baraku, bo nie ma pracy!!!!

Julia

Cześć! Wybieramy się z chłopakiem do DSV Herenberg 14.07 z Pomorza. Jeśli jest ktoś -koniecznie niepalący- chętny do domku to fajnie byłoby się zgrać. Zawsze będzie jakoś raźniej.

Julia
@Bartek 10.07.2018 08:46

Kwidzyn/Grudziądz nie mamy jeszcze konkretnych informacji :(

Lubliniak

Praca w Niemczech warta jest jechania?

magda
@Lubliniak 05.07.2018 17:44

no pewnie, jest sporo fajnych miejscówek

kuba

spoko opcja dla osób które szukają wakacyjnej pracy, jak dla mnie fajna przygoda a i dorobić sobie można sporo

edek

Mozna wcale iezle zarobic; kto nie ma stalej pracy ma tu alternatywe.

marek.l
@edek 10.07.2018 10:06

no ja właśnie podchodzę do tego z takim podejściem i jestem zadowolony

Zainteresowany

Praca pracą ale to gdzie sie zyje też ma spore znaczenie. Jaką lokalizacje otto najlepiej wspominacie i jaka wam najbardziej zapadła w pamięci? Osobiście źle wspominam "klasztor" w Venlo. Za to każdemu polecam Wezze airport mimo braku internetu atmosfera była tam całkiem przyjazna i człowiek sie tam czuł jak w małej społeczności.

brr
@Zainteresowany 10.05.2018 18:13

Leprze warunki w Polsce Tobie nie odpowiadają ? W Polsce bardzo dobrze się żyje, każdego stać jest, małe dzieci mają spoko fajnie, rodziny dobrze żyją w tych czasach w Polsce. Rynek pracy w Polsce się poprawił.

wow

jaja se tu robią z wpisami nie chcę tego widzieć co będą robić na miejscu w Holandii i żeby holenderskie gazety czasami nie opisywały polaczków na zabawie. Odczytuję, że to OTTO przewoźnik, przebranżowił się, spoko.

Ola

Hej , czy ktoś może chciałby się wybrać do pracy jak najszybciej , ale nie ma z kim z okolic mniej więcej Olsztyna ? Mam 19 lat , to byłby mój pierwszy wyjazd i nie ukrywam , że się trochę stresuję gdzie trafię , a wiadomo , że z innymi raźniej :)

level
@Marek 08.07.2018 16:17

na tym forum to już zapomnieli ludzie że to gowork a nie anonse matrymonialne na randkę wyjeżdżacie ? DZIWNE TU FORUM czy to CHATOWANIE GADUGADU POWRÓCIŁO !!!

franek

Korzystne opcje krajowe i zagraniczne; Otto to ciagle wazny partner uzupelniajacy rynek pracy; jest potencjal.

skrafi
@franek 09.07.2018 19:51

uzupełnia rynek czym popadnie czy się mylę? ten rynek za granicą żeby czasami nie padł i się odrodził murem jak wielka Brytania W Polsce jest dużo pracy

Zostaw opinię o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o. - Bielany Wrocławskie

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.