OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

2 Dodaj opinię
OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.
2 754 3034 5 1

Opinie o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Sylwia
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Pracuje ktoś bądź pracował w XPO Venlo - magazyn z rzeczami firmy Guess ? Jakieś opinie ? Jak warunki mieszkaniowe ? z góry dzięki za info

Pomocna?
Tak1Nie
ela
 Opinia
@Sylwia 11.07.2019 17:55

Praca nie jest wyjątkowo ciężka, ale są normy. Codziennie są wywieszane listy kto ile wyrobił. Co do lokacji to cieżko powiedzieć, bo ludzie pracujący dla XPO mieszkają przynajmniej na 4 róznych lokacjach. Każda jest inna i ma inne plusy i minusy. Nigdy nie wiadomo gdzie się trafi. Najgorsze jest to że praca jest zmianowa, ale otto podpisało niekorzystną umowę z XPO przez którą pracownik nie dostaje dodatków zmianowych. Nie znam drugiej takiej firmy, gdzie za pracę po 20 nie dostaje się dodatkowego wynagrodzenia.

Pomocna?
Tak1Nie
Boryseeq
 Rekomendacja

Cześć wybieram się do pracy 15,07,2019 Przez biuro Otto do AH pijnacker, pracuje może ktoś tam albo pracował? I chciałby podzielić się opinią na temat pracy ,wynagrodzenia I zakwaterowania? A może ktoś tam pracuje lub planuje wyjazd z woj.podlaskiego ? Zapraszam do mnie na emaila; kamilxd.1998@wp.pl

Pomocna?
TakNie
Boryseeq
 Rekomendacja

Witam wybieram się 15.07.2019r z Otto do pracy jako order picker w miejscowości Pijnacker, mógłby ktoś napisać jak tam jest? I moze ktos tam wyjezdza, pracuje z woj. Podlaskiego?

Pomocna?
TakNie
MidnightEscape
 Opinia

Szukam kompanki na wyjazd jako para ja już jestem w holandii kwestia dogadania 23lata wysoki na dlugo

Pomocna?
TakNie3
...
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@MidnightEscape 09.07.2019 21:26

a gdzie pracujes, w holandii na jakim stanowisku?

Pomocna?
TakNie1
Tom
 Opinia

Chętny ktoś pojechać razem do pracy na okres wakacji? W razie co zostawiam email - tomraysemusic@gmail.com

Pomocna?
TakNie
Ximot
 Opinia

WItam mam zamiar jechac z Otto do Gallin jako operator wózka widłowego ktoś był jest i jakie są opinie ?

Pomocna?
Tak1Nie7
Arturio
 Opinia
@Ximot 17.06.2019 22:35

No spoko praca, piękna miejscowość, nie mam żadnych zastrzeżeń dla Ciebie

Pomocna?
Tak1Nie3
Kamil
 Opinia
@Arturio 18.06.2019 11:25

Jak wygladaja tam zakwaterowania i jaki jest czas pracy?

Pomocna?
Tak2Nie3
mati
 Opinia
@Arturio 18.06.2019 11:25

Arturio A jak tam z godzinami ? ile mniej wiecej w tygodniu? ile pobieraja za mieszkanie?

Pomocna?
TakNie2
Paweł
 Opinia
@mati 20.06.2019 19:09

To chyba jakaś sciema tak tylko żeby przekonac, jakis naganiacz, niech ktos napisze jak naprawde wygladaja kwatery i czy praca na wozku to napewno praca na wózku

Pomocna?
Tak2Nie
operator
 Opinia
@Arturio 18.06.2019 11:25

witam a jakie zarobki w Gallin oczywiscie netto

Pomocna?
TakNie2
Joy
 Opinia
@operator 25.06.2019 11:43

Czy ktoś się już dowiedział jak to jest ta robota? Wózki Gallin? Czy nic nie wiadomo...

Pomocna?
TakNie
operator
 Opinia
@Joy 26.06.2019 23:37

witam też czekam na odpowiedź

Pomocna?
TakNie
operator
 Opinia
@Joy 26.06.2019 23:37

narazie nic nikt nie napisał jak tam jest

Pomocna?
TakNie
Paweł
 Opinia
@operator 28.06.2019 19:40

Ja mam wyjazd 8 lipca jak ktoś bedzie tam wczesniej niech da tu znac jak to wyglada

Pomocna?
TakNie
Tomasz
 Opinia
@Paweł 29.06.2019 09:50

I jakie wrarzenia? Jak praca, mieszkanie itd...

Pomocna?
TakNie
Aaaaana23
 Opinia

Witam, dostałam propozycje pracy w Flextronics w Oostrum (biuro Otto) czy ktoś może się wypowiedzieć na temat zarobku, firmy i oczywiście koordynatorów z tego biura? Z góry dziękuję ????

Pomocna?
TakNie
Trauma po Flexie
 Opinia
@Aaaaana23 04.07.2019 08:24

Pracowałam tam równy rok, więc powiem co się działo w lipcu w tamtym roku. Pracy od groma, dlatego ściągano tam ludzi kontenerami. Tylko że lipiec to już czas po pierwszej, drugiej a nawet piątej fali przyjezdnych uczniaków, studenciaków i innych wakacyjnych dorobkiewiczów. Tych którzy przyjeżdżali w połowi lipca nie było gdzie już wcisnąć, wszystkie wakaty zapełnione, i już wyuczone, nikt nie chciał nowych. Wielu dostawało robotę po 2 dni w tyg. Wiele też zależy od tego gdzie traficie pracować, bo jest tam chyba z 7 podfirm i każda ma inne godziny pracy, warunki, szacunek do pracowników i to jak cieżko się pracuje. To czas kiedy są problemy z zakwaterowaniem. Byli tacy którzy dojeżdżali 70km w jedną stronę codziennie. Inną kwestią jest wynagrodzenie, jeśli macie tzw. wiekówke to dużo nie zarobicie. Biuro jest ok, jak na otto nie powiem złego słowa. To co mogli to pomogli. Ogólnie zwiewałam z Flexa aż się kurzyło, nigdy więcej tam nie wrócę!!:D jako wakacyjny wyskok może i ok, jeśli znajdą wam tam jakieś miejsce. Na dłużej niż 3 miechy nigdy w życiu ! Tragedia

Pomocna?
Tak1Nie
Aaaaana23
 Opinia
@Trauma po Flexie 04.07.2019 19:43

Dziękuje za odpowiedź, zrezygnowaliśmy z tej oferty.

Pomocna?
TakNie
Jo
 Opinia

Hej, szukam kompanki do wyjazdu jako para, miejsce do uzgodnienia, wyjazd jak najszybciej, rok temu byłem i nie mam na co narzekac prócz lokacji, ja 25lat, min 2msc

Pomocna?
TakNie1
Wiola
 Opinia
@Jo 19.06.2019 17:55

Hej my też para chcemy jechać powiecie jaka praca przy​ czym i oglolnia jaka stawka w euro

Pomocna?
Tak1Nie2
Jestgit
 Opinia
@Wiola 20.06.2019 00:18

Stawki od 9 do 11 euro, celuje w górny pułap i praca przy zamówieniach najlepiej ale nie spożywczych, rok temu byłem i pewna praca, szukam właśnie chętnej dziewczyny do wyjazdu bo jako para jest gwarancja na prawdę nowych fajnych obiektów.

Pomocna?
Tak1Nie
Patka
 Opinia
@Jestgit 20.06.2019 06:55

Hej, Czy nadal kogoś szukasz? ;)

Pomocna?
TakNie
Pati
 Opinia
@Jo 19.06.2019 17:55

Hej, nadal szukasz? Byłabym chętna

Pomocna?
TakNie1
nisiaw32
 Opinia
@Patka 23.06.2019 21:25

Hej, jesteś zainteresowana wyjazdem?????

Pomocna?
TakNie
Marta
 Opinia
@nisiaw32 25.06.2019 04:30

Też chętnie bym pojechała jeszcze raz!

Pomocna?
TakNie
Aga
 Opinia
@Jo 19.06.2019 17:55

Hej ja mam zamiar wyjechac 06.07 jesli chcesz zapraszam ze mną. Pozdr Aga

Pomocna?
TakNie
kasiaaa
 Opinia
@Jo 19.06.2019 17:55

hey, czy aktualne?

Pomocna?
TakNie
Patka
 Opinia
@nisiaw32 25.06.2019 04:30

Hej, Dziewczyny, jestem chętna na wyjazd ale nie chcę sama - z kimś zawsze raźniej. Piszcie na maila: (usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie
Mateusz
 Opinia
@Pati 25.06.2019 00:02

Jestem chętny piacio098@gmail.com

Pomocna?
TakNie
Patka
 Opinia
@Jo 19.06.2019 17:55

Hej, ja też jestem chętna żeby nie jechać sama pisać Pacia2210@gmail.com

Pomocna?
TakNie
MidnightEscape
 Opinia
@Pati 25.06.2019 00:02

Szukam

Pomocna?
TakNie
Bartek
Nazwa działu: Marketing
 Opinia

polecam otto, fajna agencja

Pomocna?
TakNie1
Mariusz
 Opinia

Jak dla mnie, to spoko. Z otto załatwiłem rzeczy związane z pracą i zakwaterowaniem. Fajnie popracowałem i poznałem ciekawych ludzi ;)

Pomocna?
TakNie3
Green88
 Opinia

OTTO to i (OWO)

Pomocna?
TakNie1
Michał
 Opinia

dopiero wróciłem z Holandii, pracowałem w Jumbo, spoko oferta, zarobiłem dokładnie tyle, ile planowałem, polecam

Pomocna?
Tak4Nie
ktotojest
 Rekomendacja
@Michał 01.07.2019 14:44

Ile zarabiałeś na miesiąc na czysto po odliczeniu hotelu ? za ile godzin ? Ogólnie jakieś plusy i minusy jakbyś mógł wymienić ? :)

Pomocna?
TakNie
Fil Colins
 Opinia
@Michał 01.07.2019 14:44

Kolego proszę napisz parę słów o swoich doświadczeniach w tej pracy i ile dali Ci zarobic. Czasami wydaje sie ze zarobki beda spoko, ale nawet po srednich obliczeniach i odjeciu jedzenia i noclegu, okazuje sie ze zarobie nie wiele wiecej i szkoda rzucac robote w kraju dla dorobienia marnej gorki. Pisalem wielokrotnie do kilku agencji, ze potrzebuje zarobic, a nie tylko przezyc... Bo nie o to mi chodzi.

Pomocna?
TakNie
Antykorpo
 Opinia

Pytajcie się ludzie o warunki mieszkaniowe ze zdjęciem! Jak widać to forum jest oblegane przez klakierów, którzy zarabiają kasiorę na sprzedawaniu was i waszych danych dalej. Biznes prawie tak samo dobry jak kościoły i domy pogrzebowe.

Pomocna?
Tak2Nie1
Antyhejt
 Opinia
@Antykorpo 04.07.2019 23:28

No nie powiedziałbym. Nie każdy kto ma pozytywne doświadczenie z agencją jest klakierem. Mi nieźle się pracowało przez otto i to jest moja własna opinia.

Pomocna?
TakNie
Mateusz
 Opinia

Szukam osób chętnych na wyjazd w te wakacje, lepiej razem niż samemu ! Piszcie SMS 731220395

Pomocna?
TakNie
Mateusz
 Opinia

Szukam kompana, kompanki na wyjazd wakacyjny żeby coś dorobić, fajnie by było kogoś poznać wcześniej i pojechać razem niż samemu, jeśli ktoś chętny pisz na 731220395

Pomocna?
TakNie
Anetaaa
 Opinia

Przyjechałam na lokacje z chłopakiem i okazało się że nie mamy pokoju dla pary bo mają dużo ludzi a mało miejsc to po co ściągacie ludzi jak macie problem z kwaterunkiem

Pomocna?
Tak4Nie
Nadia
 Opinia
@Anetaaa 16.06.2019 15:43

Dziwnie jest , że tak się stało.. Kiedy planuję wyjechać zawsze pytam przez agencję jak tam sytuacja z zakwaterowaniem, i za każdym razem (pracowałam przez otto dokładnie 3 razy) odpowiadają, że są miejsca i ogólnie wszystko jest git, nigdy nie zawiedli mnie z tym

Pomocna?
Tak1Nie5
ktotojest
 Rekomendacja
@Anetaaa 16.06.2019 15:43

i co się później stało, naprawili to jakoś ? Czy wracaliście do domu ? Praca i stawka spoko ? (jeśli zostaliście)

Pomocna?
TakNie
FilKolins
 Opinia

Witam, ja uczepilem sie ogloszenia dotyczacego pracy jako Order Picker w Holandii dla sieci JUMBO, w ogloszeniu jest mowa o wysokiej stawce (12,8€ brutto). Pytanie do was moi drodzy, czy ktos ma doswiadczenie w tej pracy i ile realnie tam płacą. Szukam pracy bez jezyka choć wladam podstawowym angielskim (w razie wu pomoże).

Pomocna?
TakNie
Pomocny
 Opinia
@FilKolins 22.06.2019 17:50

Stawka zależy czy będzie to Jumbo Dystrybucja czy Jumbo Online. Podana kwota to kwota brutto ze wszystkimi możliwymi dodatkami. Podstawowa stawka to 11,07 brutto.

Pomocna?
Tak1Nie
ktotojest
 Opinia
@Pomocny 23.06.2019 15:34

a ile wychodzi na miesiąc na czysto w Jumbo Dystrybucja/ Jumbo Online ? Mieszkania spoko czy można trafić do lasu ? xd

Pomocna?
TakNie
Bernard
 Opinia

Całkiem fajnie się pracowało, agencja jest uczciwa i pomocna.

Pomocna?
Tak2Nie2
Vgghuknnbvcv
 Opinia

Ja czekam(usunięte przez administratora) od 5 rano na kordynatora jak zadzwoniłem to powiedział że ktoś będzie o 13 a mam pracować na wózku w akcjonie zobaczymy czy w ogóle zobaczę wózek i juz pomijam fakt że w Polsce babka powiedziała że do pracy będę autem jeździł a w piątek wieczorem zadzwonił jakiś ciul że jednak rowerem pozdrawiam Otto i ten (usunięte przez administratora) w biurach pracy

Pomocna?
Tak1Nie
Kamil
 Opinia
@Vgghuknnbvcv 30.06.2019 11:17

różne sytuacje się zdarzają, ale to nie powód by narzekać

Pomocna?
TakNie1
Pachołku od Otto
 Opinia
@Kamil 01.07.2019 16:04

A ja nie umiem jeździć na rowerze i co teraz? Takie sytuacje też się zdarzają. Skoro zostały ustalone zasady dla obu stron to się nie łamie ich w ostatniej chwili jak to w zwyczaju ma otto!!

Pomocna?
Tak1Nie
Wyjazdowiczka
 Opinia

Cześć wszystkim, Post dla osób, które zastanawiają się nad pracą przez tą agencję.. Właśnie od tygodnia załatwiałam formalności związane z jutrzejszym wyjazdem. Wszystko było już ustalone, walizka spakowana, praca w Polsce rzucona, mieszkanie pod wynajem, jadę dzisiaj podpisać umowę, a Pan z biura informuje, że BARDZO PRZEPRASZA, ale oferta wygasła ???? pozdrawiam największych oszustów z OTTO ???? Idę otworzyć walizkę ????

Pomocna?
Tak7Nie
Amanda
 Opinia
@Wyjazdowiczka 28.06.2019 15:52

No lepiej później niż wcale

Pomocna?
TakNie1
Taka prawda
 Opinia
@Wyjazdowiczka 28.06.2019 15:52

Mogli Cię nie poinformować. Pojechałabyś i siedziała tydzień bez pracy, a koszta utrzymania i ubezpieczenia trzeba zapłacić. Potem dostałabyś 2-3dni na jakiejś pakowni lub krajalni warzyw do Maka gdzie jest 10 stopni. Wpadłabyś w pętle kosztów przyjazdu, lokum i utrzymania, ktore przerosłyby to co zarabiasz i siedziałabyś aż w końcu los się zlituje albo wróciła z długami do Polski. Jest tyle innych agencji więc co płaczesz nad syfistym otto!! W całej Holandii teraz potrzebują wielu pracowników! Aplikuj do innych agencji! Słuchaj, taki wyjazd za granice to ciągła walka o wszystko, wyrywanie sobie zębami dobrego zakwaterowania, godzin w pracy czy niesłusznie wyliczonych salarisów. Jeśli się poddajesz na tym etapie to nie masz co szukać szczęścia po agencjach.

Pomocna?
Tak2Nie1
kasia
 Opinia

wyjeżdżałam na okres 3 mies do miasta do m. Geldermalsen, jestem całkiem zadowolona z pracy

Pomocna?
Tak1Nie1
Radoslaw
 Opinia

dajcie znac jak jest tam w galinie?i jak sie z nimi skontaktowac?jakis namiar na kordynatora

Pomocna?
TakNie
Ania
 Opinia

Pracuje aktualnie w tomim przez OTTO i jest to bardzo przyjemna praca Polecam

Pomocna?
Tak1Nie1
Yhuuuy
 Opinia
@Ania 12.06.2019 14:58

Na szklarnie się niepchaj bo (usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie
weeeee
 Opinia
@Yhuuuy 30.06.2019 11:36

Ja pracowałem na magazynie a moja znajoma na szklarni mowiła ze ciezko ale pieniadze dobre

Pomocna?
TakNie
Nil
 Opinia

Byłem w Holandii w zeszłym roku, z otto da się zarobić i fajnie spędzić czas :)

Pomocna?
TakNie2
Mike
 Opinia
@Nil 27.06.2019 16:27

Zgadzam się, klimat jest super :)

Pomocna?
TakNie2
Superpracawotto
 Opinia

Super emocje związane z wyjazdem, który się nie odbył ????

Pomocna?
Tak1Nie
Ania
 Opinia

Hej chciałabym się wybrać w tym roku na taki wyjazd, ale wolałabym mieć obok kogoś kto już był wcześniej także jak coś odezwij się (usunięte przez administratora)wiadomo razem lepiej :)

Pomocna?
TakNie
Ewela
 Opinia

Byłam z OTTO w Holandi i pracowałam w jumbo, praca spoko nie za ciężka, stawka około 12 e, ludzie jak ludzie niektórzy spoko a niektórych nie da sie zniesc, zakwaterowanie miałam swoje wiec sie nie wypowiemjak z tym z OTTO

Pomocna?
TakNie
Marta
 Opinia

dobrze się pracowało, poznałam wielu fajnych ludzi!

Pomocna?
TakNie2
SpX
 Opinia

Wyjazd do Otto to jak loteria i albo sìe ma szczęscie trafiając do dobrej lokalizacji i firmy albo nie. O miejscu zamieszkania i przyszłej pracy dowiedziałem się jadąc już podstawionym przez Otto busem do "Holandii". Do czasu wyjazdu nic nie było pewne, a Otto mamiło różnymi fajnymi lokalizacjami i pracami. Ostatecznie trafiłem na Weeze w Niemczech. W domku odpadał tynk od sufitu, a obiecanego internetu oczywiście nie było. Poza tym wszędzie było daleko i drogo tak więc bez własnego auta było się w praktyce odciętym od świata. Dojazd do pracy i domu zajmował około 2,5 do 3 godzin dziennie. Pracowałem najczęściej w Kuhne & Nagel w Veghel. Praca była ciężka ale dało się przywyknąc, bo co nie zabije to wzmocni. Większość szefostwa jest okej i trudno o nich napisać coś złego. Koordynatorzy są pomocni i bardzo przyjaźni np. Bartek czy Aneta, ale jej mąż, który jest tam liniowym to już zupełnie inna historia. Artur bo o nim mowa to największy (usunięte przez administratora) i burak jakiego w życiu widziałem, a robiłem już w wielu miejscach. Traktuje ludzi z nieuzasadnioną wyższością i daje odczuć, że są oni tylko numerami, a nie ludzmi. Gdy tam pracowałem mówił, że "on nie będzie latał jak pies dla bandy idiotów", potrafił wejśc do kantyny pełnej ludzi i mówić na cały głos jak psychopata " komu by tu dziś uciąć rękę i wrzucić do mikrofalówki". Dużo można by tu o nim pisać, ale mało można o nim napisać dobrego. Ten człowiek bardzo psuł tam atmosferę w pracy i dlatego tak dużo ludzi stamtąd odeszło gdy pracowałem. Pewnie się tam nic nie zmieniło i dalej ludzie nie chcą tam pracować z jego powodu. Poza tym Otto jest jak każda inna agencja i daje możliwości i szanse. Jeśli ktoś chce robić to zazwyczaj nie ma przeszkód by pracować.

Pomocna?
Tak2Nie
Wera
 Opinia

Już drugi raz pracuje w Holandii za pośrednictwem Otto. Na początek napisze o trudnym kontakcie z biurem w Polsce. Za 3 dni mamy zaczynać pracę aż nagle dzwoni pani z biura że pracy jednak nie ma. Za pierwszym razem nie było powodów do narzekania w kwestii mieszkania (dogodne warunki, 3 osobowe mieszkania) ale za to w pracy norma 400 sztuk na godzinę a do tego stosunkowo mało godzin oraz rezerwy. Natomiast za drugim razem mieszkanie totalna tragedia jakas odremonyowana dawno temu stodoła, brud w domu, nie było kompletnie niczego na wyposażeniu (materac, blaszna szafa w pokoju, salon-kuchnia stół i 4 krzesła, palniki turystyczne, a w łazience natrysk jak na basenie z brakiem możliwości regulacji temperatury wody ????) i oczywiście na ok 100 osób na terenie ośrodka ogrodzonego 5 pralek w osobnym pomieszczeniu. I codzienne spotkania lokalnych pijaczkow na ławkach po oknami. (mieszkania 4-5 osobowe) Komedia. Natomiast praca ciężka, fizyczna ale jednak mniejsza norma i mniej złego traktowania Polaków. Podsumowując raczej już więcej nie zaryzykuje z Otto.

Pomocna?
Tak1Nie1

Zostaw opinię o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o. - Bielany Wrocławskie

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny