OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Bielany Wrocławskie

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 605 ocen.

Opinie o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Nowy

Witam. Czy ktoś pracował w firmie In Person Uitzendbureau B.V inazake Qizini przy pakowaniu żywności

kasia

a sa tam normy do wykonania jakies czy akord

Justa
@Sandra 03.01.2018 17:10

Hej napiszesz mi kilka słów o agencie o wg. Jak praca tak. jucha513312@wp.pl

amadi
@kasia 21.11.2017 21:18

Zależy na jakim staniowsku, na orderpickera są normy.

Praaach97

Czy mogę prosić o opinię ludzi pracujących w Jumbo lub AH jako orderpicker? Jak to wygląda z godzinami i zakwaterowaniem, na którą lokacje się najlepiej dostać?

kubik
@Praaach97 17.01.2018 02:50

szczerze to AH i jumbo to oba dobre oferty. AH Geldermalsen pracował kumpel i mówił, że ok, ja w jumbo i tez dobrze. stawki w porzadku, ale to sie wszystko dowiesz jak sie z nimi skontaktujesz. godzin nie brakowalo

aaaa
@Praaach97 17.01.2018 02:50

Polecam Woerden, ktoś pisał o złych team liderach, tam bardzo sympatyczni. Ja w wieku 19 mialem po +40 h, a zakwaterowanie w miarę spoko, domki fajne ale 2 osobowy pokoj mi nie pasowal.

swiety-walniety

Z agencją pracy OTTO współpracuję od prawie dwóch lat. Uważam że moje stosunki z biurami OnSite na terenie Holandii są dalekie od poprawnych. Jestem człowiekiem, który naprawdę jest w stanie zaakceptować dużo, bardzo dużo, ale dziś miarka się przebrała i zamierzam napisać parę niekoniecznie przychylnych słów na temat owej agencji. Na samym wstępie pragnę poinformować że współpracę z OTTO uważam za zakończoną. Pracowałem przy różnych projektach, w Albert Heijn, XPO, BOL.COM czy w Action. W każdej z wymienionych firm nie było osoby decyzyjnej czyli takiej, która potrafiłaby rozwiązać problem, który w danej chwili się wygenerował. Notoryczne problemy z transportem czy to do pracy czy z pracy, sam byłem kilkakrotnie postawiony w sytuacji gdzie za transportem do pracy musiałem (musieliśmy, mówię też o innych pracownikach) czekać nawet dwie godziny tylko po to żeby po trzech/ czterech godzinach pracy zostać poinformowanym że nie ma więcej pracy i mogę jechać do domu przy czym to nie agencja, a ja sam musiałem dzwonić do działu zajmującego się transportem i prosić właśnie o przyjazd jakiegoś wolnego kierowcy. Czasami musiałem czekać godzinę, nawet dwie aż kierowca przyjechał, a i samo dodzwonienie się do działu zajmującego się transportem graniczyło czasami z cudem. Koordynatorzy- kim Waszym zdaniem jest koordynator, czym powinien się zajmować, jakie są jego obowiązki? Wiecie że w Action koordynator poinformował mnie że on jest tylko od wydawania butów pracownikom? To nie jest osoba, która stara się rozwiązać Wasz problem, pomóc kiedy tego potrzebujecie, według OTTO, koordynator to osoba, która wydaje buty... przemilczmy. Wypłaty, cienkie jak barszcz. Ogólnie wygląda to tak że OTTO (inne agencje też) ale OTTO rekrutuje mnóstwo osób, mnóstwo nowych pracowników, więc kiedy zaczynałem pracę chyba w XPO to przez dwa tygodnie miałem naprawdę mnóstwo godzin przepracowanych, ale później w tygodniu przyjeżdżało po 50/80 nowych pracowników i z automatu żeby zapewnić wszystkim pracę zaczęto układać grafiki tak żebyśmy pracowali po 2/3 dni w tygodniu, jak myślisz, ile zarobisz? Pod 200e wychodziłem, powiesz no spoko, to jeszcze spoko i owszem spoko, ale realia pracy i płacy w Holandii są o wiele wyższe więc na tle innych agencji to już nie wypada tak 'spoko'. Takie zabiegi z grafikami były robione nie tylko w XPO bo w Albercie czy Actionie również, ZAKWATEROWANIE... to chyba zmora każdego pracownika, każdej osoby która wyjeżdża za granicę. (usunięte przez administratora) Następnie Diemen- hotel pracowniczy warunki baaardzo śreeednie, net był, TV już nie, blisko miasto bo to w sumie właściwie Amsterdam, stop, słuchajcie naprawdę, jeśli za lokację za tydzień odciągają wam prawie czy teraz nawet ponad 90e... wybaczcie, ale za takie standardy to o dużo za dużo. Wielu z Was zapewne nosi się z zamiarem wyjazdu przez OTTO i wielu z Was wyjedzie także przekonacie się sami :) co mnie najbardziej wkurzyło to to że miałem wyjechać na projekt 'X' gdzie 'X' to jakaś tam firma, mało ważne, do wyjazdu nie doszło z przyczyn ode mnie niezależnych- czasami się zdarza że coś pokrzyżuje plany, poinformowałem o zaistniałem sytuacji rekrutera po czym w odpowiedzi otrzymałem groźbę zablokowania mojej osoby, co miałoby skutkować tym iż już NIGDY przez OTTO nie mógłbym wyjechać na jakikolwiek projekt. Ja, osoba, która rzetelnie wykonywała swoje obowiązki, która była naprawdę fair w stosunku do biur OnSite, która nie stwarzała żadnych problemów, mam być zablokowany... dla mnie agencja OTTO to już zamknięty rozdział, czy polecam? Niekoniecznie, byłem z nimi długo, ale dzisiaj powiedziałem koniec. Jeśli macie jakieś pytania, śmiało piszcie, postaram się rzeczowo udzielić na nie odpowiedzi.

swiety-walniety
@Camilla 19.01.2018 11:41

Jasne :) swalniety@gmail.com

aaaa
@swiety-walniety 18.01.2018 22:30

Ja pracowałem na magazynie w woerden i żadnych problemów nie miałem. Jedynie zakwaterowanie trochę za drogie.

Arko

Jakie sa warunki przez otto work?

patryk93
@Arko 18.01.2018 17:15

warunki zalezy gdzie trafisz godzin tez roznie raz robisz caly tydzien a raz jeden dzien w tygodniu :)

On

Czy wie ktoś cos na temat pracy w AH w Pijnacker? Pozdrawiam

Daniel
@On 19.01.2018 14:33

Godzin tyle co kot napłakał.

bunio
@Daniel 21.01.2018 21:01

miałem godzin dużo, nie było przestojów. kasa leciała, z odłożeniem też nie miałem problemu. transport do pracy zapewniony.

swiety-walniety

O miejscu zakwaterowania dowiadujesz się w sobotę. Zazwyczaj dzień przed wyjazdem. Natomiast chciałbym poruszyć dość istotną rzecz ponieważ bardzo wiele osób o to pyta. Wyjeżdżając do pracy, pracownik w większości przypadków zatrudniony jest na fazie A więc w momencie kiedy wyjeżdżacie, pracujecie tydzień, miesiąc czy cztery miesiące i chcecie rozwiązać umowę w trybie natychmiastowym- macie do tego pełne prawo. Jeśli ktoś w biurze powie Wam, że wiąże się to z jakąkolwiek karą umowną 500e, czy w jakiejkolwiek innej kwocie to zwyczajnie wprowadza Was w błąd. Faza A jest niewiążąca, czyli możesz zrezygnować z pracy w każdym momencie NAWET DZIEŃ PRZED WYJAZDEM! To zwyczajny straszak dla osób, które nie wiedzą. Wiecie o co chodzi? Zwyczajnie boisz się zrezygnować z pracy bo myślisz, że wpierdzielą Ci karę... nic z tych rzeczy. To Twoja dobra wola i chęć czy chcesz pracować czy nie, żadną karą obarczyć Ciebie nie mogą, BASTA! Ja wiem jak rekruterzy działają, jak oczy mydlą, jak przedstawiają ofertę, to woła o pomstę do nieba, ale wiecie, biura w Polsce tak na dobrą sprawę nie wiedzą jak wyglądają warunki czy to samej pracy czy zakwaterowania, OTTO tak samo! Będąc jeszcze w zeszłym roku w NL dzwoniłem do babki z biura OTTO bo chciałem się zapytać o jakąś inną ofertę pracy po nowym roku czy jest jakaś sensowna i mówię jej, że tutaj gdzie jestem pracuję trzy dni w tygodniu, że w takim układzie to ja dużo nie odłożę, a ona do mnie że jak to nie ma pracy jak cały czas rekrutują i widzi w systemie że godziny normalnie są, poczułem się jak jakiś idiota bo w końcu chyba lepiej wiem czy są te godziny czy nie, a ta mi wymyśla i delikatnie sugeruje że ja chyba mam kuku na muniu czy coś w ten deseń... :D

Mika
@swiety-walniety 21.01.2018 20:17

Generalnie tak samo dojazdy do pracy w Holandii z tego co się orientuję nie mogą być odpłatne. Ale i tak wiele agencji pobiera nawet do 300euro miesiecznie za dojazdy. To co u nich w umowie jeszcze mi sie nie spodobało to brak wyszczególnionych informacji za co ile bedą pobierać kasy. W umowie w innej agencji miałam dokładnie wymienione ile za robocze obuwie ile za kluczyk do pokoju itp. Tu w Otto jedynie ubezpiecznie i mieszkanie oraz informacja ze maja prawo pobierać za dojazdy pracy. Niby nie mogą żądać zapłaty tej kary ale skoro podpisze sie taką umowę to sie na to zgadzamy ,więc taki trochę paradoks. Widzę, że moja poprzednia wypowiedz została skasowana, ciekawe dlaczego.

Wika

Witam. Polacy mieszkający w Droomgaard 2 Kaatsheuvel, są tam nadal uchodźcy z Syrii?

aru
@Wika 20.01.2018 10:08

hahaaha

anonim

(usunięte przez administratora)

Mika
@Camilla 20.01.2018 17:23

Tego się nie dowiedziałam. Mimo że kilka dni prosiłam o tę informację. Podobno dowiadujesz się na kilka godzin przed wyjazdem po podpisaniu umowy. Czyli wtedy nie masz możliwości rezygnacji.

Camilla
@Mika 21.01.2018 00:26

To jest smieszne z ich strony...najlepiej to szukac zawkaterowania na wlasna reke

Benito 2000

Witam chciałam zapytać o opinie może ktoś pracuje w jumbo den bosch ? Wybieram się tam do pracy dostałem ofertę od 28 ktoś coś napisze o pracy atmosferze itp ?

Camilla

Jumbo przez Otto.Ktos pracuje? Jaka jest norma i czy w ogole da sie ja wyrobic? Jakie sa zarobki na czysto?

jo
@Camilla 18.01.2018 09:20

Norma zależy w głównej mierze od zamówień. Masz do kitu zamówienia to i norma niska, chyba, że zaczniesz latać jak struś pedziwiatr. polecam xpo nieuwegein

Camilla
@jo 18.01.2018 16:44

Dostalam oferte do tego XPO ,ale z E&A.Co tam sie w ogole robi?

J.O.

Widzę moja opinia została usunięta. A więc napiszę raz jeszcze. Praca w Jumbo w Den Bosh, dużo godzin, ale atmosfera pozostawia dużo do życzenia. Nie szanuje Cię teamlider, jak masz jakiś problem, chcesz coś zgłosić, słyszysz "Are you stupid?" z grobowa mina na twarzy, to samo tyczy się niektórych trenerów. Na ogół w sumie nikt Cię tam nie szanuje, jesteś małym robakiem, który musi (usunięte przez administratora) robić normę (Masz o 5 czy 10 coli za mało? Jesteś dennym pracownikiem, wyślemy Cię na zimną halę,jak się nie zgodzisz to pogrozimy Ci zwolnieniem). Przychodzisz do jobcoacha z pytaniem? Wysmieje Cię z całą resztą dookoła, że czegoś nie wiesz. Są ludzie, którzy chodzą alejkami i poganiają tak jakbyś na akord pikował. Ogólnie rzecz biorąc jest obecny tam mobling i tylko silni psychicznie ludzie dadzą radę na dłuższą metę. Ale jeśli chociaż trochę szanujesz swoje nerwy, poszukaj czegoś innego. Holendrzy to straszni rasisci i udziela się to Polakom, którym udało się wejść wyżej na stanowisko. Nie możesz rozmawiać, robić swoje jak mały robot. Bungale Oss- jeden grzejnik na 3 pokoje, Internet od 7-22 a i tak rzadko działa i tylko w osobnym budynku. po prostu żal.

Agaaa

Hej, czy ktoś może się wypowiedzieć na temat pracy w Blokkerze w Geldermalsen??? Pozdrawiam ;)

Wiki23

Oszukują na wpłatach i to na sporych sumach. Te dobre opinie sami sobie piszą. Bardziej obeznani śmieją się, że są 3 grupy podatkowe brutto, netto i otto. Do tego są nieuprzejmi, stale odsyłają jeden do drugiego, bo żaden nie chce pomóc i ostatecznie nic nie da się załatwić. Nie odbierają telefonów, ich plany pracy nie pokrywają się z planem firmy w której się pracuje. Spóźniają się z wypłatami, a do tego pracownicy w większości są opryskliwi. Ludzie, zróbcie sobie przysługę i omijajcie tę firmę szerokim łukiem.

Mateja peja

Witam Czy wie ktoś jakie sa warunki w Den Bosch ? Zakwaterowanie i Praca w Jumbo?

Camilla
@Mateja peja 17.01.2018 15:33

Slyszalam,ze nalo godzin na Den Boschu i (usunięte przez administratora) na zakwaterowaniu

Johny

Witam Wie ktos o warunkach pracy w Den Bosch?

Janusz z wasem

Witam Ktos wie jakie sa warunki w Den Bosch?

BaarloNapoleonsbaan4

Nie polecam. Obozy w Barloo. Wpiszcie sb w Google maps Barloo Napoleonsbaan4.

aru
@BaarloNapoleonsbaan4 15.01.2018 07:40

byłem latem i było dobrze

Dawid

Jedzie ktos 6 stycznia do AH w Geldermalsen?;)

DAro
@Dawid 01.01.2018 21:46

Prac w geldermalsen fajna lekka jak sie przyzwyczaisz nic do zRzucenia pieniadze na, czas i to nie male w porównaniu do innych prac w Holandii koordynatorzy zwlaszcza Ci nowi w pracy nie kompetentni mieszkAnia dobre tyle ze na jednej lokacji jest kuchnia dobrze

robilem
@Dawid 01.01.2018 21:46

dobra robota dobra kasa zalezy tylko gdzie bedziesz mieszkal w hotelu pracowniczym czy na bungalach to drugie odradzam zwlaszcza zima

cloud

witam wiecie coś na temat pracy w Bedburg ? ile godzin jakie zakwaterowanie? czy opłaca sie jechać?

BaarloNapoleonsbaan4

mojej poprzedniej opini nie dodano. wiecej zaprszam na email lukaszdt1@interia.pl

zniesmaczona666

Jeśli odpowiada Wam życie w przyczepie kempingowej za 90€ tygodniowo to zapraszam na lokacje w Den Bosch, Oss czy Kaatsheuvel :) Pamiętajcie żeby zabrać ze sobą farelkę, suszarkę na naczynia i wiele innych rzeczy, które wydają Wam się , że powinny tam być ;) No i jedna walizka to maximum co zmieścicie do szafy bez półek. Jeśli ktoś jest zainteresowany jak to wygląda (bo może komuś będzie to odpowiadać) podajcie maila ;)

mohito
@zniesmaczona666 07.12.2017 09:58

przyjechałaś do pracy czy na wczasy w 5 gwiazdkowym hotelu? walizki? fakt kobiety potrzebują kilku zeby smieścić wszystkie ciuszki,kosmetyki bla bla

BaarloNapoleonsbaan4
@mohito 16.12.2017 10:59

Ty to się chyba w takim baraku urodziles pa tu się skoro Ci warunki ten nedznej egzystencji tam nie przeszkadzają

Andrzej

Witam. Moja opinia napewno się tej agencji nie spodoba ale cóż trudno się mówi. Bardzo słaby kontakt bo gdybyśmy nie zadzwonili to pojechali byśmy w ślepo bo żadnej pracy nie było bieganie załatwianie dokumentów zrobione 200km ponad stracony czas i pieniądze na paliwo i cóż obiecanej pracy nie dostaliśmy chociaż było wszystko załatwione. Więc jak najbardziej odradzam tą agencję bo bez sensu tracić czas i pieniądze skoro jest wiele agencji które naprawdę mogą coś godnego znaleźć. Po prostu niekompetetni I nie można im ufać. Nie pozdrawiam

Ismael
@Andrzej 12.01.2018 21:46

Najgorsza Agencja Pracy w Holandi nie polecam

pavka
@Andrzej 12.01.2018 21:46

Zależy właśnie jak trawisz, jedni sobie chwalą inni narzekają, ja jade na dniach to będe mógł trochę wiecej powiedzieć .

Ricardo

Witam ,czy pracował ktoś przy rozładunku kontenerów wózkami ręcznymi i mógłby się wypowiedzieć ? dziękuję.

Mati91

Jeżeli chodzi o AH jest bardzo mało godzin,pracy może maksymalnie 2 razy w tygodniu a jeść coś trzeba. Nie polecam.

Kamil

Spoko firma dobry pracodawca. Pracuję od dwóch lat i nie narzekam. Polecam

pavka

siemanko, z kim się kontaktować żeby transport ogarnąc do i z roboty ?

Aga05

Hej , ile można zarobić jako order picker w Niemczech? Chodzi mi o Hamburg. Polecacie? Pracował ktoś?

Anonimek

Jestem zainteresowany praca w otto i mam takie pytanie, ile za godzine w Holandii zarobie majac stawke 10euro BRUTTO oraz miesiecznie. I czy w ogole za to sie da wyzyc i ile godzin bedzie trzeba pracować?

S
@Anonimek 07.01.2018 16:46

Hej W zależności od miejsca zarobki wahają się między 250 a 300 euro na rękę tygodniowo. Od Ciebie zależy ile odlożysz. W moim przypadku na miesięczne wyżywienie bez głodówki wystarczy 200 euro, zakupy w aldi bądź Lidl. Jeśli palisz to więcej. Ale 800-1000 można w miesiąc odłożyć. W Polsce odkładam 200 zł wiec chyba nie ma co mówić ???? a do reszty można przywyknąć

elo
@S 10.01.2018 08:59

tez udalo mi sie kase odlozyc. pracowalem z otto kilka miesiecy. nie bylo jakis przestojow w pracy, godzin sporo. bez 2 zdan warto

Arczi i

Witam Czy ktoś pracuje w Hilton Meats Zaandam i mógłby w skrócie opisać jak to tam Wygląda Stawka /godziny pracy/zakwaterowanie itd ?

aaa
@Arczi i 23.11.2017 11:28

praca OK. Nie jest jakos ciezko i prace nie wymagaja jakiegos mega myslenia. Ot stajesz przy stanowisku i robisz. Duzo polakow wiec nawet bez jezyka sie dogadasz. Jedyna nie wiadoma to godziny. Mozesz miec sporo, a mozesz siedziec na domku, badz w trakcie podrozy byc odwolywamy. Lokacje do zamieszkania sa rozne. Kogam de Zaam to dawny psychiatyk. Nie wiem czy jeszcze tam lokuja. Warunki mocno przecietne, ale dalo sie mieszkac i spoko ludzie. Booskop nowy osrodek. Bdb warunki.

Wojtek
@cezar 29.11.2017 16:16

Stawka ponad 11 euro ? Jak jest na tym mięsie, czy dla kobiet ciężka praca? Zapach mięsa uciążliwy? ;)

Misiek

Nie jedźcie do pracy na PostNL, straszny zapierdziel, mała kasa i wredna kordynatorka ( Holenderka) max 1100euro i śmieszny dodatek nocny 64 centy, gdzie w innych firmach jest 50% do godziny.

janek

gdzie z otto najlepiej pojechać? szukam pracy, slyszalem ze z otto mozna zarobic i pewne biuro

klosz
@janek 08.01.2018 16:04

masz wiele ofert, AH, Jumbo i inne. otto spoko, dobre biuro, kasa pewna.ludzie jadą, często tez po kilka razy i jest ok

Buraczekcebulaczek

Hej jedzie ktoś do ups w Venlo 13 stycznia? Jak coś mój email vizcas@outlook.com

Kazek

Witam, od jakiegoś czasu zastanawiam się nad wyjazdem do Holandii do pracy jako pakowacz w okolicach Amsterdamu.W związku z tym chciałbym wiedzieć czy opłaca się i jakie są warunki pracy, a także warunki mieszkalne.Z góry dziękuję.

Piotrek

Witam, 6.01.2018 mam jechać do pracy w firmie Action w Echt jako order picker. Wybiera się też ktoś? Orientuje się ktoś jak wygląda tam praca i zakwaterowanie ?

Zainteresowana
@Piotrek 04.01.2018 22:52

Mozesz cos wiecej napisać ? Co zastałes po przyjeździe ? Jak z językiem ? Zakwaterowaniem ? Praca ? Wyjeżdżam do tej samej pracy za tydzien

Elona

Zajefajny zespół, odlotowy i pełen energii szef też daje radę. Praca w normalnych godzinach. Spokojnie mogę polecić tego pracodawcę

MMJO

Co mozecie mi powiedzieć o kazdej lokacjii otto w Venlo?

paula
@krzykowski 04.01.2018 15:20

Czy Ty kolego umiesz czytać ze zrozumieniem? ja nie narzekam na warunki mieszkaniowe bo są znośne na Blitterswijck, mieszkałam już w gorszych. Problem leży w osobie koordynatora od mieszkań, pana G. Jeśli kogoś się wyrzuca z parku bo bierze używki a koordynator jest ich dilerem to chyba coś jest nie tak, czyż nie? Dodam że usuwane są osoby biorące zielone z innych źródeł, te które się zaopatrują u pana G. mają protekcję, jest to normalne dla ciebie?? nie musiałeś niczego szukać? super ;-) wyobraź sobie że OTTO to nie jest twój dobry wujek który daje ci dach nad głową bo cię lubi, OTTO robi to bo chce ZAROBIĆ na tobie dając ci lokum w zawyżonej cenie. Dowiedz się ile płacą za domki Holendrzy na parku ;-) mają o wiele niższe ceny niż Polacy ;-)

Justa
@krzykowski 04.01.2018 15:20

Hej napiszesz mi coś więcej o pracy przez tą agencję z góry dziękuję. E- mail : jucha513312@wp.pl

Pavka

Jedzie ktoś do Almere 13 stycznia ?

ToYa

Chcialem sie dopytac czy kazdemu z Was Otto kaze przez email wyslac formularz w ktorym trzeba wpisac dane z dowodu osobistego i prawa jazdy? Troszke mnie to dziwi zwlaszcza ze dopiero po tym formularzu dostane jakies propozycje pracy

Piotrek
@ToYa 29.12.2017 12:40

też tak miałem dziwne to jest no ale coż

Daro
@ToYa 29.12.2017 12:40

Nie ma co sie martwić nie robia w konia ;)

Pracowitek

Macie jakies.opinie o pracy w AH jak order picker... Eindhoven Jak jest z godzinami: ile godzin macie tygodniowo? Wypłaty są w terminie? Jakie warunki mieszkaniowe...? Pozdro!;D

buli
@Pracowitek 03.01.2018 18:35

całkiem spoko.....wypłaty w terminie, w AH dobrze sie pracuje, warunki naprawde ok. juz jakis czas tu pracuje wiec moge smialo powiedziec ze jest dobrze i warto

Seba

Hej. Jutro wyjazd do DSV, opóźnienie tygodniowe z mojej winy ale wreszcie :-) Pytanie brzmi : czy ktoś z Was też był proszony o stworzenie CV w języku angielskim? Po co im to? Pozdrawiam i powodzenia

Kasia

Witam, czy ktoś może się wypowiedzieć na temat pracy na produkcji kotowych sałatek? I zakwaterowaniu

olo
@Kasia 04.01.2018 03:02

jaka miejscowośc?

Ciekawski

Mam pytanie, bo mam wyjeżdżać 15 stycznia do Venlo i mam pytanie jak to wszystko wygląda? Jak zakwaterowanie i reszta?

ela
@Ciekawski 03.01.2018 21:18

Zakwaterowanie zależy od lokalizacji. A o lokalizacji dowiesz się ostatecznie w smsie kilka godz przed przyjazdem.

Pracowitek

Macie jakies.opinie o pracy w AH jak order picker... Jak jest z godzinami: ile godzin macie tygodniowo? Wypłaty są w terminie? Pozdro!;D

Dawid
@Pracowitek 01.01.2018 14:27

A do jakiego miasta jedziesz ?

Pracowitek
@Dawid 01.01.2018 20:43

Eindhoven

anonymous

Ktoś pracuje w Jumbo den Bosch?

daniel
@anonymous 02.01.2018 12:48

pracowałem i polecam. kasa dobra, nie ma ściemy, wszystko terminowo. z zakwaterowaniem tez uwazam sie udalo, naprawde dobre warunki. otto w 100% polecam, nie zaluje ze z nimi pracowalem

Pavka

jedzie ktoś 6 stycznia do Almere, praca w AH ?

Michał
@Pavka 28.12.2017 20:17

mało godzin więc przemyśl to

Pavka
@Michał 30.12.2017 18:04

A jak z angielskim ? Zakwaterowanie ogarnięte jakieś czy szalupa ?

Seba

Jedzie kto może 6-go do DSV z okolic Wrocławia, np własny transport? Zabiorę się chętnie.

nick1

Co powiecie o lokacji Otto :Venlo - Kaldenkerkerweg 463, Venlo, NL, 5915 PP

olo
@nick1 30.12.2017 11:33

a na jaką oferte pracy dali tam zakwaterowanie?

Tylko norma się liczy

Każdy musi poznać co to norma w Holandii.

Pracyk

Jakie sa opinie o AH older picekr w Eindhoven?

Zostaw opinię o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o. - Bielany Wrocławskie

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.