OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Bielany Wrocławskie

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 630 ocen.

Opinie o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

mariusz

Przymierzam sie kolejny raz do skorzystania z OTTO; jak dla mnie firma jest wydolna ofertowo i daje zarobić; nie wiem jakie niektórzy mają umiejętności obok roszczeń i pretensji. Trochę samokrytyki nie zaszkodzi.

oli

witam szukam kolezanki na wspolny wyjazd w polowie maja... mickymouse1@interia.pl

Julka
@oli 11.04.2018 19:29

Jak najbardziej chętna

madziulak

Jeżdżę do Holandii i Niemiec od 8 lat z przerwami. Pracowałam zarówno przez agencje pośrednictwa pracy jak i prywatnie ( jabłka, truskawki i borówka amerykańska ). Truskawki i borówka na akord, nawet jabłka zbierałam na akord przez 5 tygodni. Wyobrazcie sobie jakie jest tam tempo pracy żeby zapełnić 320 kg skrzynię w dwie osoby i jeszcze pchać ją na wózku. Pracowałam na magazynach, w fabrykach i sadach. Pracowałam przez kilka agencji pracy : Exotic Green ( teraz Good morning ), Ruba Baers GmBh, Bakker Detachering B.V ( Polned Częstochowa, a teraz Van Koppen ), Klaver Częstochowa ( wysłano mnie do Best&West ). Miałam nawet epizod, gdzie jechałam Sindbadem ze znajoma do Karlsruhe z firmy Meat-Pros Bielsko Biala i juz na drugi dzien bylysmy w tym samym autokarze w drodze powrotnej do domu po tym co zobaczylysmy na miejscu ijak bardzo zostalysmy oszukane. Mieszkalam juz w 6 kobiet w jednym pokoju w wielkim domu dzielonym przez Bulgarow, Polakow, Grekow i Rumunow, gdzie Bulgarzy nie kwapili sie zeby sprzatac po sobie i do tego ukradli lodowke do pokoju w ktorym mieszkalo 14 osob na lozkach pietrowych ( kobiety i mezczyzni ). Mieszkalam juz z cpunami i niemyjacymi sie alkoholikami, ktorzy po przyjsciu ze szklarni ani mysleli o prysznicu. Praca byla raz lepsza raz gorsza, warunki mieszkaniowe rozne, ale jesli naprawde tragiczne, to ja majac przy sobie zawsze euro zamawialam busa i uciekalam bo nie jestem jakims hindusem, ktory bedzie mieszkal w slumsach na przedmiesciach Delhi. I wierzcie mi, ze to cale Otto, to nie jest jedna, wielka katastrofa. Więcej na maila madziulak666@interia.pl

marek

Spośród wielu pośredników zwłaszcza pracy na wyjeździe to Ptto najbardziej daje radę; nie ma co zwracać uwagi na frustratów, którzy wylewją pomyje w internecie; każdy ma szansę tylko nie kazdt umie ją wykorzystać.

amela
@marko 15.04.2018 12:13

moim zdaniem wszystko zależy na co kto jest nastawiony. Ja byłem na robotę i kasę i się nie rozczarowałem

Krzysz

Dla mnie super. Zawsze ubezpieczenie opłacone, załatwiony dach nad głową i łózko. Do tego można dobrze zarobić

markos
@Krzysz 21.04.2018 21:07

mi tam więcej do szczęścia nie potrzeba haha ;)

basna

Z kumpelą już 3 rok z otto w Holandii. Praca spoko przy ziołach. Kasa zawsze na czas + ubezpieczenie. A to może się okazać zbawienne zagranicą. Do tego miejsce do spania i zapewniona robota

edyta
@basna 21.04.2018 21:18

a mogłabyś wypowiedzieć się coś na temat warunków zakwateowań? bo przeczytałam ostatnio sporo pozytywnych opinii i chciałam się dowiedzieć czy to w każdej lokalizacji tak jest :P

Alan

Polecił mi firmę kuzyn. Pojechałem i jestem bardzo zadowolony. Zobaczyłem trochę świata i odłozyłem dobrą kasę. Opłaca się

Bosman

Dobra firma. Kasa zawsze się zgadza i na czas. Można popodróżować i zarabiać

kamil

jade w przyszlym tygodniu. to juz moj drugi wyjazd z otto i wracam bo faktycznie z otto zarobilem. wiec warto . tym razem jade do jumbo. warunki maja dobre trzeba byc dobrej mysli

Hdj
@kamil 19.04.2018 16:32

Do woerden?na jumbo

Wwo

Ktoś do flextronics do venray jedzie w ten weekend? :)

oli

witam szukam kolezanki na wspolny wyjazd do holandi. mickymouse1@interia.pl

Kurka006

Siemka wie ktoś czy Otto pobiera opłatę za mieszkanie jeśli przepracowałam tylko jeden dzień w tygodniu ? Maja takie prawo wgl? Dodam tylko ze to z ich winy ponieważ nie zapewnili mi pracy na reszte tygodnia .

Iwi
@Marryann 15.04.2018 14:36

A ile, wiesz może ? Jestem zainteresowana pracą jako komisjoner i ciekawi mnie bardzo ile to na rękę 10.5 euro brutto

pogonowski darjusz

dzis w tv polskiej byl wywiad na temat firmy otto w programie anity gargas robia wałki takie ze szok

radek
@marta 08.04.2018 12:34

@marta, też tak myślę, moim zdaniem raz ze przesadzone, dwa że informacje wgl nieaktualne

nela

Wyjeżdża ktoś w tym tyg ??

agatela
@szymonix 12.04.2018 16:24

spokojnie, będzie dobrze ;)

Exandros lo

Jedzie ktos do pracy w Echt do Action?

Iwon

Postęp jest ogromny. Owszem może były pewne niedociagnięcia w przeszłości, od pary lat jadę regularnie z otto i nie zdarzyla się większa wpadka

patryk

Zastanawiające jest psioczenie na firmę z której uslugi korzystało się onegdaj, trochę pokory i przyznania się do tego co potrafimy robić, bo chyba nikt z doktoratem nie szuka tutaj pracy tylko raczej niewykfalifikowani to o co idzie, że nie było 5 gwiazdkowego hotelu?

marcin
@aneta 30.03.2018 20:08

dokładnie tak @aneta, wiadomo jak to w kraju bywa.. cieżko

kora

Znalezienie pracy dla wielu osób to droga przez męką, dobrze że są tacy pośrednicy jak Otto, właściwie załatwiają większość formalności.

michal
@kora 04.04.2018 14:28

dla mnie jako osoby, bez wyższego wykszatłcenia otto często staje się jedynym rozwiązaniem. niestety w kraju czasami cieżko znaleźć cokolwiek

Olon

Mam za sobą ilka wyjazdów z otto , niemcy, holnadia najczęściej i nie powiem żebym narzekał. Kasa fajna warunki spoko.

milik

ja sie wybieram, praca w jumbo, kumpel byl i chwalil. zarobil a mi tez na tym zalezy, chce sobie troche odlozyc, a tu z tego co wiem da sie.

Joanna

Wybiera się ktoś 1.04.2018 do firmy albert w geldermalsen?

łukimoto
@Sadam 03.04.2018 13:19

bez dramatow prosze, nikt nikogo do niczego nie zmusza, ja pracowac chcialem i to mi sie oplacalo. do domu wrocilem z kasa. a u mnie na wiosce to roznie bywalo. ludzie chca pracowac, a u otto warunki dobre.

milena

Rekomendacje wyczytane więc warto sprawdzić.Wybieram dzisiaj. Korzystając z narzędzi opracowanych w OTTO Innovations Lab w Utrechcie, firma niezmiennie rekrutuje, dobiera, szkoli i wspiera najlepszych pracowników dla swoich renomowanych klientów. Wyniki 9 600 ankiet na temat zadowolenia z usług OTTO pokazują, że pracownicy dają firmie ocenę 7.5, zaś klienci 7.6 (w skali 1-10).

Kasiaaa1993

Hej chciałabym wyjechać przez tą właśnie agencję do pracy, czy jesteś jakaś koleżanka z okolic Poznania chętna, aby spróbować razem wyruszyć, zawsze raźniej :) mój e-mail katarzyna_g-1993@wp.pl

Kam

Jesli ktos ma zamiar wyjechac przez ta lub inna agencje do pracy na magazynie to pisac,we dwojke zawsze razniej: pracazagranica12@gmail.com

haahaa

Oferują stawke 9,04 i jeszcze wymagaja j.ang i za zakwaterowanie 96e/tydz. (usunięte przez administratora) yebane

Wizzi

Witam, dostałem ofertę pracy z Otto w Waalwijk w firmie Doc Data, zakwaterowanie ma być w Oisterwijk lub Oss. W najbliższy czwartek mam jechać podpisać umowę. W związku z powyższym byłbym zobowiązany za jakieś informacje z pierwszej ręki od kogoś kto tam pracuje bądź pracował dotyczące warunków zamieszkania oraz samej pracy i tego jaka jest rzeczywista stawka netto ponieważ oferowana stawka brutto w moim przypadku to 8,57 brutto Pozdrawiam i liczę na szybką odpowiedź, toż to już ostatni dzwonek a powyższe opinie mnie trochę niepokoją.

Przemek
@Wizzi 03.12.2014 02:02

Do doc daty lepiej przez TNS tam masz stawke prawie 11euro brutto jakas kpina te otto a doc data fajna praca tylko sie po schodach nabiegasz ale maly trening nikomu nie zaszkodzil pozdrawiam

Misssy

Witam serdecznie praca bybnie byla zla a ludzie co tam pracuja bardzo nie mili traktuja czlowieka jak smiecia ????współczuję dostać się do tej pracy ????

Popkin

Mój brat pracuje w jako order picker. O ile praca jest ciekawa i ok (oprócz tego, że mało godzin) to tyle reszta pozostawia wiele do życzenia. Ściągają hajs za byle co. Raz dostał wypłatę, a później maila, że musi jakąś część oddać z tego. Zakwaterowanie tragiczne. Mieszka w klitce bez światła i nawet bez drzwi. Naczynia, patelnie, gadnki trzeba mieć swoje, nikt nie uprzedził, że trzeba wziąć. Internet koszmarny, filmik w 144p na yt, który trwa 2 minuty obejrzysz w 6 minut. Otto chyba zatrudnia wszystkich jak leci patusów, byle płacili i w ogóle nie patrzą jakie są warunki w domkach. (usunięte przez administratora) kila i mogiła, że ludzie w XXI w. mogą tak żyć

maestro
@Popkin 27.03.2018 17:08

hmm kurde może to zależy od miejsca pracy.. bo u mnie nie było takich problemów z zakwaterowaniem, wiadomo, nikt nie mówi o jakiś luksusach, ale syfu to na pewno nie miałem

artur

Otto daje wybór a nie przymus, kto ma chęci do pracy to zawsze stanie po jasnej stronie mocy.

adeka
@artur 28.03.2018 16:44

zgodzę się.. nikt nikogo nie zmuszał, że jechał do pracy z otto, myślę, że skoro nadal tyle osób jest chętnych to znaczy, że nie może być tak źle jak niektórzy próbują wmówić.. ;)

orest

Przegladam od jakiegoś czasu oferty Otto, czytam na różnych forach info. najbardziej zniechęca jad jakim zieją niespełnieni "krezusi"; nie ma tak, że pieniadze kapią jak biblijna manna z nieba; trzeba potyrać i tyle.

Zostaw opinię o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o. - Bielany Wrocławskie

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.