Proponuję omijać szerokim łukiem to miejsce. Jeśli sami szanujecie siebie, nie zmieniajcie tego faktu, podejmując się pracy w tej firmie.
Przedmówco "hhhhhhhh" ciężko utrzymać pracownika gdy np. wstrzymuje mu się wypłatę. Co do kablowania i obgadywania zgadzam się całkowicie. Na palce ciśnie się o wiele więcej niż to co zostało już napisane wcześniej, jednak nie mam na celu udostępnienia tutaj informacji, które mogłyby stać się powodem do wszczęcia postępowania sądowego. Poza tym moim zdaniem ten lokal może kiedyś spełniał standardy ale teraz... Większe zaufanie mam do czystości w budce z lodami niż tam. Pracownicy gastronomii bez książeczki sanepidu?! Szef furiat. Pracodawcę, szczególnie nieuczciwego, można zmienić. To miejsce lepiej omijać szerokim łukiem.
A ja polecam pracowałam jeszcze w Terranowie bardzo miło do dzisiaj wspominamy szefa
Uwazam.za najgirsze ze co moze byc to pracowac tam ,odnosnie komentarza powyzej ze ludzie w tej pracy czesto sie zmieniaja.,swiadczy to o pracodawcy ze nie.potrafi utrzymac pracownika nie.umie.wspolpracowac szanowac go I dlatego ludzie.odchodza,najgorsze pracownice ,kabluja ,obgaduja ,podobno nie.ma.niczego lepszego w zyciu niz opuszczenie toksycznych ludzi ,,,,,oraz pracodawcy
Uwazam.za najgirsze co moze byc pracowac tam ,odnosnie komentarza powyzej ze ludzie w tej pracy czesto sie zmieniaja.,swiadczy to o pracodawcy ze nie.potrafi utrzymac pracownika nie.umie.wspolpracowac szanowac go I dlatego ludzie.odchodza,najgorsze pracownice ,kabluja ,obgaduja ,podobno nie.ma.niczego lepszego w zyciu niz opuszczenie toksycznych ludzi ,,,,,oraz pracodawcy
Bardzo polecam!!! Ten pracodawca uczy bardzo wielu rzeczy, przede wszystkim tego czym jest psychiczny nacisk na pracownika czyli mo... . Kłamstwo goni kłamstwo. Jest to mężczyzna nie znający się na prowadzeniu lokalu, współpracy z ludźmi oraz na gotowaniu, choć nie szczędzi kąśliwych czasem nawet wręcz chamskich uwag. Co do rzekomej zazdrości pracowników... Nie wiem kto jest autorem tej wypowiedzi, lecz jest ona napisana na poziomie Pana Konrada. Istnienie tego lokalu i pracodawcy na rynku od tak wielu lat to istny cud. Muszę przyznać, że jest to raczej zasługa pracowników, którzy obdarzeni przesadną lojalnością wykonują sumiennie swoje obowiązki. Córka szefa jest jeszcze gorszym ziółkiem niż tatuś. Niestety ta dwudziestoletnia osoba zupełnie nie nadaje się do współpracy, a co dopiero do zarządzania lokalem. Zły przepływ informacji w relacji szef - córka prowadzi do wielu nieporozumień za co odpowiedzialność ponoszą pracownicy. Nowego pracownika obowiązują trzy dni "próbne" bezpłatne. NIE POLECAM!!!
Uważam, że warto dać szanse firmie Carina, nie bez powodu jest to firma działająca i zatrudniająca pracownikow w Radomiu od wielu lat. Ludzie się zmieniają także warto zdystansować się do negatywnych komentarzy oceniających Szefa, z którym co poniektórzy nawet nie pracowali. Ci którzy pracują i pracowali doceniają pozytywne strony człowieka. Szukającym życzę powodzenia w znalezieniu pracy, a Panu Konradowi rzetelnych pracowników.
Nie pracowałam u niego. Widziałam go wraz z rodziną charakterze gościa w restauracji. Zwykły cham. Zrobił widowisko,jakiego nigdy wcześniej nie widziałam. Ta jego córeczka ,to też ziółko.
Zwykły (usunięte przez administratora)i tyle pracowałam nie polecam
Często zadawane pytania
-
Jak się pracuje w Carina Konrad Kaliszczak?
Zobacz opinie na temat firmy Carina Konrad Kaliszczak tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.
-
Jakie są opinie pracowników o pracy w Carina Konrad Kaliszczak?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 1, z czego 1 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!