Jakie warunki trzeba spełnić, by zostać członkiem zespołu Ośrodek Wczasowy Wrzos Sp. z o.o.?
Odwiedziłam ten ośrodek w sierpniu br. Wynajmowałam apartament. Cena, którą zapłaciłam ma się nijak do warunków które zastałam. Wszystko stare, rynna na zewnątrz odpadła, brudno w apartamencie, (pomimo, że czekałam na posprzątanie apartamentu, gdy przyjechałam) mnóstwo ćmów w apartamencie, łóżka mają materace, z których wystają sprężyny, a łązienka? Na samą myśl mam obrzydzenie, brudno, bateria zardzewiała, półka która wisiała nad wc była kiedyś chromowa, stan obecny rdza. Na zdjęciach przedstawiono ośrodek z czasów kiedy wszystko zrobiono i było nowe. Komoda która jest w salonie była brudna a każda szuflada się rozpadała. Teren mało zadbany. Tragedia. Nigdy nie będę ich gościem i zdecydowanie nie polecam. Za te pieniądze można wynająć apartament w dużo lepszym standardzie.
To dziwine co tam sie dzieje, nie wyplacaja kasy wogole pracownikom?
byłem w tym roku tam jako gość. I w kółko słyszałem, że a to się personel sam zwolnił, a to wywalili kcharza. Nismaczne to było. Mam zamiar im napisać same negatywy jako gość, ale to inny temat . zero organizacji. nie polecam tego ośrodka
Nie polecam tego miejsca pracy, pracowanie całe dnie za marne wynagrodzenie i to nie wypłacane w ustalonym terminie.
Traktowanie pracowników jak pionki, wykorzystywanie pracowników, praca po nocach (usunięte przez administratora)
Niestety nie masz racji, pracowałam w tym roku we Wrzosie i jestem bardzo zadowolona- dziewczyny które chcą imprezować nie mają czego szukać - lub muszą pamietać że rano trzeba wstać. Bardzo sobie chwalę i zarobki i atmosfere i pracę . Niestety większość która przyjechał do Wrzosu w tym roku chciała imprezować, a niekoniecznie pracować- i Ty jesteś chyba jedą z nich.. Tylko że rok wcześniej..
potwierdzam opinie "koko" bałagan,arogancja własciciela,wykorzystywanie pracowników jako miejsca pracy niepolecam.
Nie zgadzam się z opinią.Praca w OW WRZOS Sianożety to nic innego jak wykorzystywanie pracowników, umowy śmieciowe a rzeczywistość inna.Właściciel oszukuje z jednej strony pracowników z drugiej strony Państwo.Myśli,że ktoś ma pracować dzień i noc a sam szef jest nieuchwytny jak trzeba.Rządzacy tam pracownik to człowiek chamski, dziwie się właścicielowi,że taki nadzoruje ośrodek-ogólnie bałagan kadrowy, szkoda gadać i nikomu nie polecam.Zadowolone sa dziewczyny ,które lubią poimprezować itd.