brak logo

POLIS SECURITY Sp. z o.o

Szczecin

Opinie o POLIS SECURITY Sp. z o.o

łukasz 2014-08-29 11:23
Najgorsza firma w jakiej mozna pracowac. Podejscie do klienta jak i do pracownikow zerowe. Szkoda czasu dla instalatorow jak i przyszlych klientow. ( usunięte przez administratora )Pozdrawiam i szczerze odradzam
21
Janusz 2015-02-19 09:36
Witam. Ja uważam, że praca jest ok. Umowy - jak wszędzie, podobnie jak stawki. Przynajmniej nie ma "dział" za brak dopiętej kurtki albo ubrudzonych butów.
Rafał 2015-02-21 16:11
Mam wrażenie, że opinia Pana Łukasza, została wyrażona w dniu zwolnienia go z firmy...Ten serwis służy wyrażaniu obiektywnych opinii o firmie a nie do żali po zwolnieniu z pracy.
1
HALINKA 2015-02-21 17:50
PRACUJE PONAD ROK W TEJ FIRMIE I JEST WSZYSTKO OK.
Górnik 2015-02-23 08:54
Jestem zatrudniony sporo lat i sporo się zmieniło na dobre.
3
Pracownica 2015-02-23 08:55
Pracuje w firmie już od dłuższego czasu i ogólnie mogę firmę ocenić pozytywnie. Umowy i stawki podobnie jak w całej branży ochroniarskiej, ale nie ma czepiania i karania za np. rozwiązane buty
1
mat 2015-02-23 09:58
Firma na rynku ochroniarskim jak najbardziej godna polecenia. Rynek pracy w Szczecinie jest wymagający, a w ogóle stawki płacowe są niskie i niekoniecznie zależy to od pracodawcy. Mało jaka firma wspomoże tak pracowników.Atmosfera w pracy jak najbardziej pozytywna.
1
bubu 2015-03-02 14:02
Straszna firma. Czekam już od ponad tygodnia na wypłatę i nie wiem, czy kiedykolwiek się jej doczekam. Nie polecam. Ta firma jest jak mafia.
15
Rafał 2015-03-04 12:47
Szanowny Panie "BUBU". Pana oczekiwanie na wypłatę spowodowane jest zapewne rozliczeniem zrealizowanej usługi. W takim przypadku proponuje kontakt z firmą i wyjaśnienie powodu opóźnienia rozliczenia.
1
Darek 2015-03-09 11:42
to nawet firmą nie można nazwać , odradzam przyszłym pracownikom , obecnym , oraz kontrahentom. kombinacje z umowami zlecenia stawka 35 zł na miesiąc ( brutto ) druga umowa zlecenia z pod firmą security sp.z.o.o Choszczno, która jest tylko na papierze , a co do wypłaty należności za pracę znikła ( brak jakiegokolwiek kontaktu) .
19
były pracownik 2015-03-28 04:09
Firma kogucik spier.. i ucikł
14
Bożena 2015-05-29 21:43
mój mąż też tam pracuje i też dostaliśmy 30 zł na rachunek a pozostałej kwoty jeszcze nie.
9
Cmentarz 2015-07-13 14:54
Takiej drugiej to ze świecą szukać :)
Greg 2015-08-11 13:38
Jesli nawet mafia to w starym dobrym znaczeniu tego słowa. Jesli jest sie normalnym to na spokojnie i rzeczową rozmowa wszystko idzie w firmie załatwić. Ja polecam firmę. Jestem jej pracownikiem od ponad 5 lat bywało różnie ale teraz jest naprawdę spoko no i nie ma niepotrzebnej spiny ani terroru. Powiem tak - naprawdę chce sie iść do pracy.
Adi 2015-08-30 12:24
Pracuje ponad rok. Zadzwoniłem do firmy ze strony internetowej i kazano mi przyjść na rozmowę. Nie wiem jak to wygląda i ile osób potrzebują ale spróbuj zadzwonić. Wypłaty są zawsze zgodnie z umową, żadnych bzdurnych kar, ale czasem mają 1-2 dni opóźnienia. Z perspektywy czasu jestem zadowolony z pracy a kilka firm przerobiłem.
Kamil 2015-12-21 14:01
Firma traktuje ludzi dzięki którym istnieje jak bydło, gdyby nie Ci pracownicy musieliby kadrową, falińskim, i anetą obstawić sobie całe świnoujście, arkonkę, cmentarz, technopark i wiele innych..nie wiem skąd takie podejście. Nowe umowy jakie zaproponowali swoim pracownikom to jak dostać w pysk..wielu z powodu ciężkiej sytuacji po prostu nie miało wyboru. Ludzie są pamiętliwi i w końcu się odwdzięczą pamiętajcie.
14
lodz 2016-01-20 01:11
nie jest tak zle jak piszecie kasa na czas stawki niezle robert i aneta ok czego wiecej szukac bien rowny gosc wszystko mozna z nim zalatwic jest jak ojciec polecam
spiderman 2016-02-28 11:41
FIRMA WW SZCZECINIE=Pracownicy traktowani dobrze,zero karania za jakies brudne buty,bardzo dobre dogadanie sie co do dnia wolnego,super warunki aby dorobic dodatkowo,na dzien dzisiejszy niestety znowu problemy z cala wyplata,dali znowy na raty,alw moze przez to ze byly przetargi(co do firmy warto zastanowic sie nad kierownikiem na ku sloncu szczecin bo te samoukarania po 500 zeta za picie,a kierownik sam pije to przesada)Minus na start to umundurowanie =BRAK DBALOSCI O WIZERUNEK FIRMY.Pan R.M KIEROWNIK posiada fachowe doswiadczenie i podejscie do ludzi.Jednym zdaniem ,gdyby nie te wyplaty na 2 /3 raty to etra firma
3
lus72b 2016-03-15 19:21
firma brak wypłat albo po długim okresie nękania żeby wypłacili co kolwiek . traktują ludzi jak idiotów umowy zlecenie z kruczkami nieprawnymi kary finansowe do 3 tyś zł oraz najnowszy wymysł pisanie zeszytów oprocz ksiązki słóżb i pracownik po zapisaniu zeszytu sprzedaje firmie zeszyt za kwote 37 zł za 1 rozpisaną słóżbę ,prezes do pracownika używa słów wulgarnych NIE POLECAM NIKOMU TAM PRACOWAĆ omijać tych bandytów z daleka.
10
Stasiek 2016-04-22 11:42
Miałem podpisaną 3-miesieczną umowę. Jak powiedziałem, że więcej nie przedłużam umowy - odwiedził mnie właściciel i zaczął wygrażać, że nie wypłaci mi pensji. Tak faktycznie się stało. Sprawę kieruję do sądu.
Co miesiąc były problemy z wypłacaniem wynagrodzenia. NIE POLECAM! Aby człowiek musiał żebrać o coś co mu się należy. Upokarzające.
12
Lech 2016-05-28 14:07
Kompletnie nie polecam, Firma polis umywa ręcę jeśli chodzi o drugą część wypłaty, twierdząc, że druga umowa nie jest podpisana z nimi..No to ekstra to Janek wydaje co miesiąc z prywatnej kieszeni po minimum 50 tyś zł żeby sobie poczytać wieczorami zeszyty co pracownicy polisu robią na służbie ? Ludzie..litości..
8
amak 2016-06-15 23:16
Dobrze, że jest szansa u nich na aktualne narzędzia pracy @kubs, bo chyba i tak nie było żadnej oferty pracy.
Władek 2016-12-17 13:27
Nieterminowe wypłaty to codzienność w tej firmie oraz śmieszne stawki godzinowe. Nie polecam!!!
11
Maciek 2017-01-26 12:59
Pracowałem w tej pseudo firmie prawie 2 lata więc czuję się upoważniony do wystawienia opinii.
Przez blisko 2 letni okres pracy pieniądze w całośći i na czas otrzymałem może z 4-5 razy, ale to nic..najlepszy numer zrobili jak nie wypłacili pieniędzy na wigilię...no to po prostu mistrzostwo świata..w zasadzie tą akcją sami sobie wystawili opinię. Na każdym kroku machlojstwo i kombinacje..rozwiązania na granicy prawa, albo i bezprawne. No jeszcze z takim dziadostwem się nie spotkałem.
11
olo 2017-02-27 17:02
Znowu problemy z wypłatami świadczeń, ponad tygodniowe "poślizgi" + nikt nie wie czemu i nie potrafi nic wyjaśnić. Żenada
5
Agnieszka 2017-03-31 13:34
@Władek, a jakie pozytywy znalazłeś w pracy?
GARGAMEL 2017-05-19 10:48
Jak najbardziej zgadzam się z opinia jest to firma krzak i przekręt umowy o dzieło jak dla murarzy malarzy i akrobatów cyrkowych. Zarówno prezesi jaki kierownictwo firmy nie ma wcale poszanowania dla pracowników arogancja i chamskie podejście i brak skruchy powoduje nie chęć do pracy w tej firmie. Nie ma kontaktu z prezesami wiceprezesami a nawet z księgową bo to wszystko jest tajne i nie dla zwykłych szaraczków pracujących dla szefostwa. Ci co piszą te opinie o firmie to kierownik, dyrektor, kadrowa i asystentka kierownika p. R.M
1
Tony 2017-05-29 07:52
Poślizgi z wypłatami to jedna z ciemniejszych stron firmy. Jednak płacą zawsze i stawki teraz po podwyżkach są całkiem spoko!!! No chyba ze nie umiesz się zachować w cywilizowany sposób - Wtedy masz PRZEJEBANE!!! Poza tym atmosfera w pracy jak w mafijnej rodzinie. Czasem szefostwo ma humory ale ja osobiście lubię tą luźna atmosferę. Nikt nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] się do niezapiętego guzika i za wszelka cenę nie usiłuje ci udowodnić że źle pracujesz żeby [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ci karę za brudne buty czy brak id. Jeśli lubisz stare mafijne zasady to poczujesz się jak w domu. Ja już jestem w rodzinie 7 lat i nie narzekam.
Don Wasyl 2017-06-21 15:16
W sprawie wypłat proszę kontaktować się z prezesem, ale nie wiemy kiedy będzie i nie znamy do niego numeru telefonu.
Zostaw swoją opinię o POLIS SECURITY Sp. z o.o - Szczecin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie POLIS SECURITY Sp. z o.o