"SOLD"S.A.

Kraków

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 32 ocen.

"SOLD"S.A.
332

Opinie o "SOLD"S.A.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie "SOLD"S.A.

Tymon

Może trzeba rozmawiać z szefostwem a pisać na forum?

Sold sa
@Tymon 23.05.2018 11:53

I tak to nic nie da o tylko obiecują ciekawe czy kogoś znajdą jak odejść chcą nie ktorzy

Chłopaki z Rynku

Staż pracy i dalej taka sama stawka jaka była nie ma czegoś takiego jak staż to więcej płacą a by się sprzydalo

Alicja

Nie jestem pracownikiem "SOLD"S.A. i nigdy nim nie byłam. Dopytuję o szczegóły zatrudnienia i warunków pracy w firmie, bo to są informacje, które pomagają forumowiczom w podejmowaniu decyzji zawodowych. To właśnie szczegóły ukazują realny obraz pracodawcy. @chłopaki z Rynku a jak długo pracujesz w "SOLD"? Zastanawiam się, czy można tu liczyć na wzrost wynagrodzenia wraz ze wzrostem stażu pracy.

Chłopaki z Rynku
@Alicja 05.05.2018 21:40

4 lata w Soldzie robimy albo dłużej

Soldowiec

Widzę że nagle Pani Alicja ucichla

Alicja

@Chłopaki z rynku a co powoduje Twoje zadowolenie z zatrudnienia w "SOLD"S.A.? Możesz napisać coś więcej o plusach i minusach, jakie odnajdujesz w Twoich warunkach zatrudnienia i pracy na co dzień? Wszystkie dodatkowe informacje przybliżają realny obraz pracodawcy, a tym samym pomagają w weryfikowaniu niektórych planów zawodowych.

Feniks
@Anonim 17.04.2018 22:56

Miałeś rację że chyba ta Niby Pani Alicja to ktoś z Firmy Sold się podszywa tylko ciekawe która to osoba

Soldowiec

Czy Sold ma same Apartamentowce czy inne obiekty też chodzi mi o obiekty 24h

ANONIm

Witam mam pytanie do Aktualnych pracowników Firmy Sold czy wiecie czy są jakieś obiekty wolne nie chodzi mi na przykład budowy itp daj cię znać bo kierownik obiecywał obiekty jestem poprostu ciekawy czy są czy zaś w h... Leci pozdrawiam

anonim

w nazwie brakuje litery "i"

anonim

Wyłudzają dane od osób niepełnosprawnych. Odradzam, proponuje uważać.

Ula

Czy są jakieś powody, że tak rzadko ostatnio piszecie?

MAREk
@Ula 25.03.2018 12:36

Sold powoli schodzi na psy Jet dużo imprez ale co z tego jak obiektów niby nie ma a wiem że są kierownicy dają obiekty ludziach z grupami a inni czekają przykład chłopaki z Rynku się buntują i nagle kierownik powiedział E Że są obiektu tyle co z nimi gadałem to jak nie będzie obiektów to odchodzą w Lipcu czy mam kciuki za chłopaków Z Rynku jeśli odejdą to ciekawe rynek obstawi

RON 1

TEN SOLD PRZEJĘLI MAGICY Z FENIKSA KLAN PRZYPRAW DO ZUP. CZYLI NIC DOBREGO TO NIE WRÓŻY PRACOWNIKOM.JEDNA Z PRZYPRAW TO MA ŚWIRA NA PUNKCIE MIGAJĄCYCH ŚWIATEŁEK .DOBRZE ŻE TERAZ JUŻ IM SIĘ NIE DA PŁACIĆ LUDZIOM 4 ZŁ ZA GODZ PRACY. TAKIE FIRĘMKI POWINNY CZĘSTO BYĆ KONTROLOWANE PRZEZ ODPOWIEDNIE ORGANY PAŃSTWOWE! SĄ PRZECIEKI ŻE LUDZIE KTÓRZY MAJĄ KOMORNIKA SĄ ZATRUDNIANI ZA MNIEJSZE PIENIĄDZE NIŻ WYNOSI MINIMALNA STAWKA GODZINOWA .MOŻE WYBUCHNIE AFERA PRZYPRAWOWA NA MIARĘ AMBER GOLD !!!

Chłopaki z Rynku
@nil 21.02.2018 21:50

Sold jest bardzo dobra i fajna Firma mała ale dobrze się w niej robi

n

Powiem Wam że miałem okazję pracować w Soldzie , firma nie najgorsza co prawda pracowalem 7 miesięcy wcześniej w innych firmach i w Soldzie była najlepsza atmosfera. Wypłata na czas. Czegóż wiecej oczekiwać. Teraz pracuje e innej firmie ale chętnie wrócę do Soldu bo wszędzie dobrze gdzie nas nie ma.

Chłopaki z rynku

Stawka w Sold jest 13,70 a na rękę 9.70 tylko brak obiektów dla pracowników bez grup jedynie zastępstwa a tak to rynek jedynie

NIL

Witam, W soldzie w cale nie jest najgorzej , płacą regularnie , nie oszukują na kasie jak inne firmy gdzie płacą z rękawa. Tu wszystko jest wypłacane zgodnie z prawem pracy, Popatrzcie na inne firmy.

chłopaki z Rynku
@NIL 13.02.2018 15:19

Zgadzam się z tobą tylko niektórzy kierownicy mówią że brak obiektów i siedzisz w domu a jeśli chodzi o kasę to są wyplacalni

Sara

Kucharki to magicy mowia jedno robia drugie ????Powinni dostac Nobla z literatury za robienie dziadow ????????????

nil
@Sara 06.09.2017 16:50

Znam osobiście w porządku są , widzę jak łatwo jest krytykować nie znając osób. To takie polskie.

Administrator

Wiesz jak wyglądają zarobki w "SOLD"S.A.? Podziel się swoją opinią. Przekazane przez Ciebie informacje mogą okazać się cenne!

chłopaki z Rynku
@Administrator 05.02.2018 17:49

Zarobki zarobkami mam w umowie te 13zl 70 gr szkoda że brutto bo tylko dostaje 9.70 na rękę i co z tego że mam tę 9zl jak to jeden kierownik mówi że nie ma obiektów a się dowiedziałem że są tylko nie chce dać na stałe czasem zadzwoni żeby przyjść za kogoś a jak nie to tylko targi na Rynku każdemu już powoli się to budzi dwóch już odeszło jeden do innej firmy ochrony i nie narzeka chodzi o Elvisa kto zna to wie gdzie drugi pracuje w sklepie mało już brakuje że wszyscy odejdą chodzi o ludzi z Rynku

Remik

Jak się pracuje w firmie? Słyszałem sporo dobrego, tak dziwnie piszecie!!

Alicja

@Sara możesz napisać jaśniej - co dokładnie masz na myśli? Opisać konkretne sytuacje, które spotkały Cię w firmie, które właśnie komentujesz?

Alicja

@Yy a co oznacza dokładniej według Ciebie ta "lipa"? Możesz napisać konkretniej - jakie plusy i minusy widzisz z zaistniałej sytuacji? Jest wiele osób zainteresowanych pracą w Party Deco.

Alicja

@Chłopak z Rynku, a z czego jesteś najbardziej zadowolony z pracy?

chlopaki z Rynku
@Alicja 29.03.2017 12:18

ATMOSFERA FAJNA LUDZIE ZGRANI SA I TO JEST NAIWAZNIEJSZE A TERAZ JEDEN MINUS CHODZI NAM O PATROL WOGOLE RZADKO PRZYJEZD A JAK JUZ PRZYJEDZIE TO RAZ NA RUSKI ROK I WSZCZEGOLNISCI PAN ŁABADEK

Chłopak z Rynku

Mi też się już powoli kończy cierpliwość od targów bożego narodzenia siedzę w domu za mniejsza stawkę dzwonili po mnie żebym przyszedł za kogoś na obiekt bo pijany itp a teraz stawka jest 10 zl i nie ma roboty jeszcze trochę i połowa ludzi zrezygnuje i znajdą inną prace

Chlopaki z Rynku

Praca w Soldzie fajna szkoda tylko ze na Rynku mozna robic bo jak mi kierownik brak obiektow bo za duze stawki mam na Rynku 10zl i jak sie targi skonczyly bozinarodzeniowe to siedze w domu bez obiektu ze bedzie obiekt itp to tez szukamy innej roboty i polowa chlopakow z rynku co sa na rargach tez szukaja kazdemu juz sie powili konczy cierpliwosc

jaaaaaa

Ja nie narzekam dobrze mi się pracuje w tej firmie

Maksim

No tak, to jest przyjemność, fajna sprawa, ciesze się, że to doceniasz kolego, warto podchodzić do spraw normalnie

jaaaaaa

Jaka płaca taka praca. Jak płacą mi 4,50zł na godzinę to niech nie oczekują że nie będe spac w nocy. Życze włascicielom takich firm zeby zgnili z głodu kiedyś i sami musieli pracwac za takie stawki godzinowe i byli tak traktowani jak śmiecie dokladnie tak jak oni nas traktują.

jaaaaaa

Jaka płaca taka praca. Jak płacą mi 4,50zł na godzinę to niech nie oczekują że nie będe spac w nocy. Życze włascicielom takich firm zeby zgnili z głodu kiedyś i sami musieli pracwac za takie stawki godzinowe i byli tak traktowani jak śmiecie dokladnie tak jak oni nas traktują.

ZEUS

@MARKO PIP MUSI SIE ZAPOWIADAC Z KONTROLA I DLATEGO FIRMA JEST PRZYGOTOWANA DO KONTROLI ALE JUZ NIEDLUGO TO SIE ZMIENI I PIP BEDZIE SKLADAC WIZYTY BEZ ZAPOWIEDZI I ZASTANIE STAN FAKTYCZNY A NIE CYRK PRZYGOTOWANY PRZEZ FIRMY NA POTRZEBY KONTROLI ! SAM CI NAPISZE ZE JUZ NIE MOGE SIE DOCZEKAC! OJ BEDZIE SIE DZIALO!!! WRESZCIE SKONICZY SIE PATOLOGIA W OCHRONIE!!! MLODE WILKI BEDA SIE CHCIALY WYKAZAC TO I KONTROLI BEDZIE DUZO A MAMY JUZ SYGNALY ZE FIRMY ZACZYNAJA KOMBINOWAC JAK BY TU OBEJSC STAWKE MINIMALNA

ZEUS

TA FIREMKA ZAJMIE SIE PIP JAK TYLKO DOSTANIE NOWE UPRAWNIENIA KONTROLI BEZ ZAPOWIEDZI. JUZ COS KABINUJA JAK BY MACIC Z GODZINAMI JAK WEJDZIE STAWKA MINIMALNA TERAZ TEZ WYPLATY PLACA Z OPOZNIENIEM CZAS TAKICH FIREMEK DOBIEGA KONICA

sebol1708

Praca w sold była ok. Pracowałem w tej firmie 5 miesięcy i można było wytrzymać. Dwa razy spoznili się z wypłatą. Byłem zatrudniony na umowę o pracę. Trzeba się upominać o swoje. Bo oni wymagają Ale jak coś mają zrobić dla pracownika to zapominają o swoich obowiązkach. Niech Państwowa Inspekcja Pracy ich skontroluje.

Mario

Ja też pracuje w tej firmie i nie narzekam zawsze sobie mogę dorobić do emerytki . Ja wykonuje polecenia to co mam robić , a kolegami na zmianie nie pijam piwek . Jeździ na kontrole pan który nie lubi jak się pije . Fajny z niego gostek taki konkretny . Kontroluje i to mi się w nim podoba . Facet mam jaja i zna się na rzeczy . W sumie firma spoko .

Zostaw opinię o "SOLD"S.A. - Kraków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie "SOLD"S.A.