logo Impulson

Impulson

Kraków

Opinie o Impulson

lido17 2014-06-21 14:09:51
PRACOWALEM NA ZLECENIE FIRMY IMPULSON, JAKO "TAJEMNICZY KLIENT"OCENIAJAC PRACE WSKAZANYCH SKLEPOW-PLATNE 25ZL (ZA WIZYTE I WYPELNIENIE KWESTIONARIUSZA)DO KONCA NASTEPNEGO M-CA.BYLEM 2 RAZY. MINAL TERMIN I NIE MAM PIENIEDZY NA KONCIE. DZWONIE, PODOBNO NIE MOZNA ODCZYTAC NR KONTA(PODANE W KWESTIONARIUSZU KOMPUTEROWYM, NIKT NIE ZADZWONIL, ABY UZUPELNIC!),PODAJE JESZCZE RAZ.PO TYGODNIU LUB NAWET DWOCH DZWONIE, GDYZ NADAL NIE MAM PIENIEDZY.PRACOWNICA ODSYLA MNIE DO WLASCICIELA, BO TYLKO ON ROBI PRZELEWY.WLASCICIEL OBIECUJE PIENIADZE I UMAWIA SIE NA ROZMOWE; PONIEWAZ COS CHCE WYJASNIC W KWESTIONARIUSZACH(PONAD M-C CZASU PO AUDYCIE!-CO MOGE PAMIETAC?).ZGADZAM SIE, NIE ZADZWONIL, PIENIEDZY NIE MA. SYTUACJA SIE POWTARZA, JA DZWONIE, ON MUSI COS WYJASNIC, PIENIADZE JUZ WYSYLA.IDE NA SMOLENSK(ADRES PODANY W MAILU), ANI SLADU, WLASNIE SIE WYNIESLI.DZWONIE DO PRACOWNICY, NIE WIE CZEMU NIE MA PIENIEDZY. PYTAM O BIURO, JEST NA WADOWICKIEJ.JADE, SZUKAM-JEST ALE POD NAZWA "IMPULS A" CZY COS TAKIEGO.DRZWI ODRAPANE I OPROCZ NR POKOJU ZADNEJ TABLICZKI.
PRACOWNICA NIC NIE WIE. DZWONIE DO WLASCICIELA,CZY MOZE MI PRACOWNICA (KTORA STWIERDZA, ZE MOZE WYPLACIC TYLKO ZA ZGODA WLASCICIELA)NA MIEJSCU WYPLACIC
PIENIADZE. WLASCICIEL WRESZCIE SIE ZGADZA(OBIECUJE KOLEJNY RAZ, ZE WYPLACI PIENIADZE Z ODSETKAMI I PRZESLE NA MAILA POTWIERDZENIE WPLATY!-SZUKA FRAJERA!).
WCHODZE KOLEJNY RAZ DO POKOJU I MOWIE, ZE MAM ZGODE NA WYPLATE PIENIEDZY DO REKI.WLASCICIEL DZWONIL DO PRACOWNICY-ONA NIE ODEBRALA;GDYZ BYLA INTERESANTKA.
NIEMNIEJ BEZ SPRAWDZENIA PRAWDZIWOSCI MOICH SLOW(OCZYWISCIE PROPONUJE POKWITOWANIE ODEBRANEJ KWOTY!)SIEGA DO WLASNEGO PORTFELA (PYTA 50 ZL?-MOGLEM POWIEDZIEC 100ZL!)WYPLACA MI WRESZCIE MARNE 50ZL.NIE CHCE POKWITOWANIA, NAWET TEGO NIE ODNOTOWUJE.FIRMA NA POZIOMIE SWIATOWYM... NIE MA CO. ZDECYDOWANIE ODRADZAM JAKIEKOLWIEK ZLECENIA OD NICH.
2
green 2014-07-30 08:43:07
Potwierdzam opinię wyżej. Wykonałam dla tej firmy dwa audyty w maju. Do tej pory czekam na 50zł.
1
gośc 2014-08-25 21:16:31
Niestety złe opisy sa prawdziwe, do tej pory nie wypłacono nam 25 zł za audyt w czerwcu, a poprzedenia wypłata to była jedna wielka paromiesięczna szarpanina-nie polecam!!
1
green 2014-08-26 07:50:22
Dzwońcie, piszcie- mi w końcu po serii maili zapłacili te 50zł.
Wkurzony 2015-08-11 11:30:23
Dzisiaj odebrałem telefon od pracownicy agencji IMPULS.
Zapytała czy nadal szukam pracy czy jestem zainteresowany ofertą na jaką aplikowałem. Ja na to, że tak owszem i to by było na tyle. Po tym stwierdzeniu kobieta stwierdziła, że mieszkam za daleko i nie dając mi dojść do słowa tłumaczy, że musiałbym codziennie pokonywać drogę zajmującą około 2 godzin.
Tak mnie wkurzyła, że jak w końcu dała mi coś powiedzieć to uświadomiłem ją, że właśnie jestem w trakcie przeprowadzki do ich miasta i mam w D.U.P.I.E. tą ich marną agencyjkę.
NIE POLECAM NIKOMU KORZYSTANIA Z USŁUG TEJ PSEUDO AGENCJI. ZARÓWNO FIRMOM SZUKAJĄCYM PRACOWNIKÓW JAK I SAMYM SZUKAJĄCYM PRACY!!!!!!!!!!! ŻENADA!!!!!!!!!!!
1
Prawda 2016-03-21 15:52:05
Hmmm od czego tu zacząć Moze od Tego jakie jest podejscie osób (profesjonalnych rekrutatorów tej o to Agencji Pracy)Dzwoni pan Który Chyba ma cię głęboko w powazaniu, słychac jego niechęć do Przyszłego Pracownika, odnosi głoś tłumaczac się ze go Kaszle,Pytają się człowieka dlaczego pracował w 4 firmach przez okres 10 miesiecy (chyba mozna nabywac doswiadczenie w wielu firmach ale dla agencji to dziwne, sa też powody osobiste) Proponują grosze, Cóż lokalizacja firmy hmmm Pokój 1 biurko wszedzie syf to ma byc agencja Pracy (Często zmieniaja Lokalizacje hmmm ciekawe czemu na to sb państwo niech już sami odpowiedza)
Nie Polecam Tej Niby Agencji Pracy Ani Pracownikom Ani Pracodawca
Opinie przed są Niestety Prawdziwe
Pozdrawiam
1
Prawda 2016-03-21 16:23:45
Dodam jeszcze ze Jak zapytałem się Pana Gdzie znajduje się Firma i jak się nazywa Powiedział ze niepamięta i to jest PROFESJONALNE PODEJSCIE DO WYKONYWANIA ZAWODU
Porazka
Kołacz 2016-03-22 12:26:41
Ten dział handlowy to chyba w Liszkach u nawrota. oni tam szukali kiedyś ludzi dla neigo ale nie hcieli konieczne z wyzszymi studiami ludzi.
PORAJ 2016-03-23 20:38:57
nawrot juz nie ma dawno zakladu w Liszkach. tEN DO dzialu handlowego to pewnie do tych co lisiecka robią.
oLo 2016-04-04 17:22:55
Posralo was? 1600 to dobra stawka? a po ciul mi jakaś opieka medyczna, niechc zaplaca wiecej a nie benefita jakie daja
blada tfarz 2016-04-07 16:06:17
Nidy nie szukam pracy przez posrednika, tego jaki i karzdego innego. Uderzajcei bezposrednio do firm, omijajcie wszystkie agnejce.
2
Zorza3 2016-04-10 17:22:16
Taaaa, wszystko zaorac i zlikwidowac, nie wiem tylko kto i gdzie cie zatrudni w razie czego, zwłaszcza z taką ortografią.
1
Nie ma darmowych obiadów 2016-04-13 22:32:11
Prawda o agencjach jest jaka jest - krozystają z nich ci najprostsi i ci, którzy nie umieją nic znalezc na własną reke.
Ave MaryJA 2016-04-20 21:44:32
Mi i tak za tego tajengo klienta zapłacili w miarę szybko, bo do końca next miesiąća po badaniu. W innych pracowniach badawczych płacą po 3-4 miesiącach od badania.
oSAMA 2016-05-24 21:23:19
Pracowałem kiedyś w impelu w Wieliczce. Mają tam jescze zlecenia na ochronie?
Machoman 2016-06-06 00:01:00
Dziwią mnie negatywne opinie co do tajemniczego w tej firmie. Dostałem kasiorę gotówka kilka dni po zlecenie i było bez najmniejszego problemu.
postaĆ 2016-06-20 23:38:42
Postać, pozamiatać, potem pospać. Tyle w temacie jeśli chodzi o ochronę.
Kristofer 2016-07-11 12:31:25
Podtrzymuję opienię koleżanki kilka postów wyżej - agencje są po to by pomagać szukać pracy. Jeżeli ktoś nie chce korzystac z takich usług to jego wybor. Z tergo co mi wiadomo to samo szukanie pracy przez agencyje nic nikogo nei kosztuje.
Kaprino 2016-07-14 10:35:31
Szukają sprzedawcy do okien i kierownika produkcji obecnie. Wiecie może do jakiej firmy?
cebula 2016-07-14 14:10:38
no powiem szczerze że mnie zaskoczyli wrzucając ofertę pracy że poszukują pracownika z doświadczeniem do łapania pokemonów w Krakowie - szkoda że wolontariat muszę przyznać - a to w końcu jest oferta zrobiona dla żartu czy oni jednak tak na serio?
Zostaw swoją opinię o Impulson - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Impulson