ITV Media Sp. z o .o.

Łowicz

Opinie o ITV Media Sp. z o .o.

anonim 2009-05-28 10:38
Firma ITV MEDIA jest firmą oferującą usługi telewizji kablowej i internetu. Firma ta działa na terenie Skierniewic i Łowicza i jest firmą szybko i prężnie rozwijającą.
5
ZAdowolona 2015-03-03 15:05
Ja jestem u nich od kilku lat i jestem bardzo zadowolona lepiej jak z vectry gdzie ciągle a to światłowody zalane a to brak internetu , brak programów a tutaj mam na prawdę super odbiór i nie ma przerw technicznych tak jak to zdarzało się w Vectrze. Poza tym płacę mniej niż wcześniej. Vectra stała się molochem nie do przeskoczenia.
Od 4 lat nie ma żadnych kłopotów z itv media.Mam znajomych którzy też pouciekali z Vectry. POLECAM ITV MEDIA . Zero problemów.
4
xyz 2015-09-22 15:41
możesz powiedzieć, gdzie czytałeś tyle tych "pozytywnych" opinii ??
1
rupert 2016-02-09 21:14
niskie zarobki, ale mowa tu o podstawie, a nie o dodatkach w postaci prowizji @obiektywnie. Według mnie ITV może przedstawicielowi znacznie więcej płacić.
grolon 2016-03-11 21:17
awesome, a powiedz mi kolego gdzieś ty to ogłoszenie widział i skąd żeś je wytrzasnął? Nie myślałem, żeby poprzedni kierownik rezygnował a jeśli to raczej nie zamierzają polepszać warunków :(
lonik 2016-03-13 21:38
grolon, czasem można natrafić na ogłoszenia od nich na jednym z portali pracy. niedawno tez szukali przedstawicieli handlowych, to zapewniali fajne narzedzia pracy jak telefon, czy auto służbowe.
Kierownik IT 2016-03-14 20:03
przecież tam nie ma żadnego kierownika do spraw infrastruktury IT, i nic dziwnego nikt normalny by tam nie poszedł bo i po co?
taka prawda 2016-03-14 20:05
fajne narzędzia pracy ta jasne - stara panda i nokia 3310 do dzwonienia - nie łudźcie się tam atrakcji żadnych nie ma
beczkka 2016-03-15 21:43
a poza tym, że niezbyt atrakcyjne akcesoria (stare auto i nienowoczesna komórka) to jak wygląda atmosfera w pracy? to dla mnie bardzo wazne i zwracam na ten aspekt uwagę
krzysztof 2016-04-18 20:53
telefon służbowy po pracy można wyłączyć @hop, chyba, że masz aktualnie dyżur, ale w godzinach pracować trzeba i to raczej na maxa
kkk 2016-04-21 22:30
@krzysztof
wyłącz telefon służbowy po pracy - jestem bardzo ciekaw reakcji szefa firmy ITV następnego dnia... już takie sytuacje były, mają gdzieś twój wolny czas, rozumiem sytuacje kiedy coś się popsuło - wiadomo trudno trzeba jakoś naprawic i często wiąże się to z dłuższymi godzinami pracy no ale bez przesady
kuba 2016-05-06 20:39
telefon służbowy raczej powinien być włączony, różne sytuacje się zdarzają. Trzeba mieć jedynie nadzieję, że firma nie będzie Cię obciążała w tak zwanym czasie wolnym, jak to opisuje @kkk. Być może to jakieś losowe sytuacje.
1
Anonim 2016-10-24 15:34
Fajny zespół, ludzkie podejście do pracownika, wynagrodzenie wypłacane zawsze na czas, a przede wszystkim możliwość rozwoju przez organizowane szkolenia. Polecam! :)
Powolna 2016-10-24 22:41
Pracować trzeba jak wszędzie,wynagrodzenie wypłacane zawsze w terminie,atmosfera dobra,można się dogadać,pracuje od kilku miesięcy i jestem zadowolona.
skandal 2016-10-25 09:26
Jestem bardzo zadowolona z usług, jest to firma która cały czas się rozwija. Obsługa jest bardzo miła, serwis bardzo szybko rozwiązuje problem jak już w ogóle coś się wydarzy, nie tak jak w MultiMedia, że czeka się po kilka dobrych dni. Polecam ITV Media
greck 2016-11-10 16:17
Praca w porządku, atmosfera w pracy sympatyczna, a zarobki jak wszędzie w Łowiczu. Firma cały czas się rozwija i dba o swoich klientów.
aaaaa 2017-01-10 17:16
Niemiła obsługa techniczna
V 2017-01-30 18:48
Serdecznie odradzam JAKĄKOLWIEK współpracę z tą "firmą". Praca tutaj to tylko strata umiejętności, ale przede wszystkim czasu!
1
XYZ 2017-01-31 16:41
Jakość pracy, kultura zatrudnienia, atmosfera w firmie są fatalne! Nie polecam pracy w tym miejscu.
1
Martyna 2017-02-14 16:25
a ja widzę, że się zmieniają i to na korzyść
jestem wieloletnią klientką tej firmy, pierwszą umowę podpisywałam w biurze gdzie niestety standardy obsługi były tragiczne. kilka dni temu dostałam wiadomość, że moja umowa skończyła się. Wybrałam się do biura gdzie zaskoczyła mnie miła Pani, która faktycznie przygotowała dla mnie korzystne warunki.
Widzę, że zmiany im służą
Brawo dla lokalnej firmy
polecam
Anna 2017-02-21 11:26
moja koleżanka zaczęła pracę u nich kilka tygodni temu i jest bardzo zadowolona
w każdej kwestii można się z nimi dogadać, wynagrodzenie jest wyższe niż tu piszecie, nie wspomnę o dodatkowych bonusach i rabatach pracowniczych na usługi.
Anonim 2017-03-06 11:45
Jestem pracownikiem i użytkownikiem tej firmy :)
Pracuję od kilku lat i nie zamierzam zmieniać pracy. Fajni, młodzi ludzie. Zatrudniani są nowi pracownicy, dzięki którym wprowadzane są nowe pomysły, które ułatwiają nam wszystkim pracę.
Co do usług, nie mam żadnych zastrzeżeń, mam przyjemność korzystać z internetu po światłowodzie, który faktycznie działa bez usterek.
Były pracownik 2017-03-28 15:25
Nie polecam. Miałem przyjemność być i klientem i pracownikiem. Tam ludzi traktuje się gorzej niż gowno. wszyscy odchodzą. I znajdują o niebo lepsza pracę. Trzeba być mocno zbesperowanym żeby tam pracować.
2
kopik 2017-06-09 16:25
od dłuższego czasu tu pracuję i jakoś nie zauważyłam żeby ludzie masowo się zwalniali, jakieś bzdury są wypisywane, ze ludzi traktuje się jak gówno bez przesady ja się nie spotkałam z jakąś nieprzyjemną sytuacją i fatalnym traktowaniem pracownika !!! Zatrudnia się nowych pracowników i firmy się rozwija, a atmosfera jest bardzo dobra, zero stresów w pracy.
Agata 2017-07-27 14:34
@kopi, co widać również po ofertach pracy, gdzie firma obecnie rekrutacji tez nie prowadzi. Więc jak uważasz skąd te opinie? Rozumiem, że jesteś zadowolony z pracy w firmie ITV Media Sp. z o .o. ? Napiszesz w skrócie jak wygląda etap zatrudnienia? Jakie stanowisko pracy ,twoim zdaniem jest najlepiej opłacalne?
obiektywny 2017-08-04 11:29
bo już kto mial się zwolnic to się zwolnił - zostali ci co się do innej pracy nie nadają i boją sie odejść gdzie indziej... wszyscy którzy odeszli nie żałują i już dawno zapomnieli o szarym epizodzie ich życia jakim była praca w ITV
nie oszukujcie się - większość pozytywnych opniii o tej firmie to zwykłe zabiegi pracowników ITV. To sa Janusze biznesu i maja szczęście, ze nie ma w okolicy porządnej firmy świadczącej podobne usługi.. Łażą jak jacyś jochowi od domu do domu i wciskają swoje usługi
1
prawda 2017-08-04 11:31
nieprawda - są w Łowiczu firmy, które płacą sporo więcej ale trzeba coś umieć a w ITV za dużo umieć nie trzeba...
1
obserwator 37 2017-09-03 15:36
Obiektywny masz rację ......
Zostaw swoją opinię o ITV Media Sp. z o .o. - Łowicz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ITV Media Sp. z o .o.