brak logo

NSG

Toruń

Opinie o NSG

bylypracownik 2012-01-08 13:37
jedna wielka sekta. nie polecam. wciskanie biednym ludziom uslug na energie. oraz robienie pacownikom nadziejii o awansie. jedno wielkie [usunięte przez moderatora]. akwizycja
1
p4tr 2012-03-26 21:59
haha dobre.. chyba cie wywalili bo nie umiałaś/eś sprzedawać i teraz się mścisz :) firma jak najbardziej wiarygodna awans jest możliwy tylko trzeba się wysilić sam nie przyjdzie kolego :) a to ze się nie nadajesz to druga sprawa.. pozdrawiam .
ser 2013-08-31 13:49
NSG Słupsk ? Siedziba na ul Armii Krajowej. Ktoś coś wie na ten temat ???
Zdzichu 2013-09-10 20:33
Pracuje tam, polecam. Młody zespół, mi się podoba. Zaczyna jako handlowca w systemie D2D, chodzisz i oferujesz ludziom gwarancję na zamrożenie cen i tańsze opłaty za prąd. Tylko głupiec nie chciałby płacić więcej, więc łatwo ludziom oferować coś co jest im korzystne i nie wciskasz im kitu. Zacząłem pracę niedawno, ale jestem zadowolony. Prosty i przejrzysty system, jak wyrobisz po 6 dziennych planów pod rząd, otrzymujesz możliwość awansu na trenera, jedziesz zdawać specjalny test. Później możesz zostać asystentem managera, następnie managerem i otworzyć własne biuro. Mam znajomego co zajmuje się tym w Szczecinie u jest managerem. Powiem tylko tyle, że ma 5 cyfrową wypłatę. To co mi się podoba, to że dostajesz prywatnego trenera, z którym chodzisz i on Cię uczy. Za bilety zwracają, a płacą wcale nieźle.
1
ziom 2014-01-09 18:21
pracuje polecam nie zwracac uwagi na komentarze system awansu wiarygodny jak najbardziej przyjsc i przekonac sie jak jest naprawde a potem wystawiac opinie.
1
nie dajcie sie nabrac 2014-02-22 00:48
zaprosili mnie na dzien probny, chcialam pracowac jako doradca klienta i na to wyslalam zgloszenie. nie wiem czy cos im sie pomylilo ale kazali mi chodzic po domach i potem po dniu na probe szef powiedzial, ze najpierw musze zaczac od tego chodzenia, ze podpiszemy umowe zlecenie probna na 2 tgodnie, a potem zobaczymy. od razu zrezygnowalam, bo nie na to sie pisalam!
2
Przybiał 2014-03-13 16:06
N.S.G, nie nie nie i jeszcze raz nie.(usunięte przez administratora)
gutek 2014-04-01 16:08
buhahaha zajmuje sie tym w szczecinie? szkoda ze pracowalem tam pare dni, namydlili oczy szybka mozliwoscia awansu ze mozna otworzyc wlasne biuro i szef mi powiedzial ze w szczecinie i koszalinie biura jeszcze nie ma
szczawik 2015-02-02 00:26
masz jakieś dziwne podejście do podejmowania nowej pracy... to nie jest casting rodem z Mam talent czy innego tego typu programu. Widziałeś w ogóle jakieś oferty pracy które do zaproponowania ma obecnie NSG ? bo na wyszukaniu właśnie ich powinna się rozpocząć Twoja przygoda. A czuje że nawet tego nie ogarnąłeś
piwko 2016-05-11 09:56
nie mają zadnej informacji w ogłoszeniach zamieszczonych o prace czy jest umowa.
Dominika 2017-08-16 10:39
Firma NSG prowadzi aktywnie aplikację na wiele stanowisk (http://www.pilkington.com/pl-pl/pl/o-firmie/kariera/oferty-pracy). Jeżeli np. chodzi o stanowisko specjalisty ds. obsługi klienta to jest tam zawarte sformułowanie, że będzie obowiązywać umowa o pracę. Czy ktoś z Was będzie aplikował na jakieś stanowisko?
Zostaw swoją opinię o NSG - Toruń
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NSG