Jaka atmosfera jest między działami w Hektor hurtownia chemii gospodarczej?
Powiecie czy Specjalista ds. sprzedaży internetowej może pracować z domu lub hybrydowo? I na jakiej umowie na tym stanowisku? Mam doświadczenie w sprzedaży internetowej ale przyznam, że interesuje mnie głównie praca z domu. Widziałam w internecie, że jak kiedyś szukali to nie proponowali pracy zdalnej ale moze coś się zmieniło.
orientuje się ktoś może ile osób obecnie pracuje tu w hurtowni i jaka jest tak naprawdę rotacja? pytam, bo tak cyklicznie negatywy tutaj wpadały i ciekawa jestem czy faktycznie jest aż tyle odejść i jakie byłyby potencjalne warunki jeśli o prace chodzi. wiadomo także coś odnośnie podwyżek na kolejny rok?
won spamerze, nikt sie nie nabiera na wasze nabijanie odpowiedzi i fejkowe zainteresowanie firmą
Jedna z najgorszych firm w jakich pracowałem najgorsi szefowie jakich można mieć szczególnie pan M. kierownicy plotkarze i (usunięte przez administratora) w firmie jest zimno pracownicy skarżą i obgadują się nawzajem finansowo brak słów zero jakiegokolwiek rozwoju ciągle narzekania ciągle niezadowolenia naprawdę omijać tą firmę jak plagę !!!
Jaka atmosfera jest między działami w Hektor hurtownia chemii gospodarczej?
Kilka zmarnowanych lat życia. Skrajne warunki latem i zimą, kurz, brud, smród na magazynie, krzywe drabiny i wózki z poprzedniej epoki, bhp jak w Rosji, szatnia dla 20 ludzi niewiele większa od kibla. Obłuda i kolesiostwo, problemy z urlopami i renta zamiast pensji.
Jak tak czytam te warunki to się zastanawiam jak wyglądała tu praca pod względem wydajnościowym. Zdarzały się często jakeś wypadki tytułu tego całego bhp? I jak to aktualnie wygląda, może jest nieco lepiej?
Jako kierowca nie wiesz nigdy gdzie pojedziesz dostajesz trase ale jak nie jesteś pupilkiem łysego t o przychodzisz rano i nic nie masz zrobione musisz wpierw robić za innych a dopiero potem swoje i wracasz 18 19 z trasy i nie masz siły na nic a rano od nowa i tak tydzień w tydzień za najniższa
Jak dostać się do tej firmy na magazyn? Bo na cv nie odpowiadają. Chyba pracują kobiety na magazynie?
A opowiesz coś więcej o tym buraku? Bo ja widzę, że ostrą bekę chyba sobie tutaj na forum ciśniecie z kolegą w tych komentarzach. ;) Aż ciekawa jestem szczegółów skąd te żarty się biorą. ;p
Porażka, mamy końcówkę lutego a stawka wciąż 2800 brutto. Sztuczna premia, która idzie na poczet wyrównania do najniższej krajowej. Nie polecam
Co wchodzi w socjal Hektor hurtownia chemii gospodarczej?
Podstawa 2800, najnizsza krajowa wychodzi razem z premia uznaniowa. Zima na magazynie jest ponizej 10 stopni, problem z urlopami, na swieta zadnych bonow, paczek, nawet zyczen, NIC! Slyszysz tylko, ze nie idzie, nie oplaca sie, a za chwile wraca taki jeden z drugim z Dubaju i tnie premie. Nawet zwolnic sie ciezko, bo chamsko trzymaja do konca wypowiedzenia
Czy kierownictwo robiło cokolwiek żeby poprawić warunki pracy zimą? Przecież nie powinno być tak, że pracownicy pracują w takiej temperaturze... A na jakiej zasadzie można uzyskać premie uznaniowe o których wspominasz?
Kierownik cale zycie tu robi, zadnych spraw pracownikow nie poruszy, bo sie boi. Powie tylko tak szef, ja zrobilem szef, ja poszlem, znalazlem szef. Premia uznaniowa jak szef uzna, ze nie idzie, to jest na koniec miesiaca renta
Jaki dress code obowiązuje w Hektor hurtownia chemii gospodarczej?
Powiem wam chłopaki, że nie idzie, słaby miesiąc, słabe dwudziestolecie. Firma jest w złej kondycji, a szef niebawem pójdzie z torbami xd
Nie polecam pracy w tej firmie kierownictwo szefostwo to jest wielka porażka szefowie a zwłaszcza jeden ma swój świat jednego dnia cie pochwali drugiego zniszczy psychicznie premie to jest żart na magazynie w zime jest strasznie zimno nie raz brakowało ciepłej wody czy ogrzewania w lato upał straszny szybko można zachorować pracodawcy w lato nawet wody dla pracownika nie załatwią żadnych dodatków na święta praca bez perspektyw żadej szansy rozwoju kierownicy obgadują każdego równo jedyny plus to wiekszośc pracowników z magazynu to wporządku ludzie zupełne przeciwienstwo kierowników czy szefostwa brak jakiegokolwiek szacunku do pracownika omijać szerokim łukiem tą firme że to jeszcze funkcjonuje to jest cud
Jak wygląda aspekt współpracy ze studentami w Hektor hurtownia chemii gospodarczej? Chętnie zatrudniają?
Właściciel wmawia 3200 na umowie Po czym daje 2600 na okres probny 3 miesięczny. Nastepnie jak zasłużysz to 2800 Szacunku brak, dziwne ze ta firma funkcjonuje z takimi założycielami. Obiecane premie w tysiącach a to tylko umowa na gębę. 2600 brutto i tego sie spodziewać można. Praca ze skanerem zbieranie zamówień. Nikogo nic ni3 obchodzi ważne aby robota była robiona.
Czy na magazynie pracują kobiety?
Czy można liczyć w Hektor hurtownia chemii gospodarczej na prywatną opiekę medyczną?
Nie idzie to motto przewodnie tej firmy. Zero szacunku zero jakich kolwiek praw pracownika (nie podoba się to wypad) zero socjal Morale pracowników minus 10 punktów. Jeden z wspólników zwany RUDYM największy buc i burak. Tyle w temacie tej firmy. Stracone parę lat pracy nikt tam się niedorobi chyba że garba.
@Abc a ciężko na tym magazynie w ogóle się pracuje ? Jaki jest Twój zakres obowiązków ?
Jesli nie zależy Ci na rozwoju osobistym, awansie, niestraszma Ci jest duchota latem i temperatury ponizej 10 C zima na magazynie oraz satysfakcjonuja Cie pieniadze zblizone do najnizszej krajowej to polecem prace na magazynie w tej firmie.
Jak się pracuje w Hektor hurtownia chemii gospodarczej?
Zobacz opinie na temat firmy Hektor hurtownia chemii gospodarczej tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 10.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Hektor hurtownia chemii gospodarczej?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 8, z czego 0 to opinie pozytywne, 4 to opinie negatywne, a 4 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!