brak logo

SUNKEL Śruby Sp. z o.o.

Brójce

Opinie o SUNKEL Śruby Sp. z o.o.

anonim 2011-02-21 13:18:15
Było miło ... kiedyś, dawno dawno temu.
anonim 2011-11-04 15:21:13
ja byłam przy zakładaniu spółki i nie było tak miło, ale patrząc na zarzą cierpliwość się opłaca.
anonimowy 2012-02-13 14:26:07
miło było wszędzie..., może podpowiecie czy warto sobie głowę zawracać, pracowałem dłuższy czas w jednej z firm "konkurencji" i zastanawiam się nad jakimiś ruc [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i -ku lepszemu.... Jakie są perspektywy rozwoju, awansu, zarobków?
kiedyś 2013-01-20 21:39:03
nie warto
Ulubiony handlowiec 2014-02-13 12:10:38
Witam wszystkich zainteresowanych :)
i pozdrawiam moja ulubioną firmę Suenkel :)
(usunięte przez administratora)
Ulubiony handlowiec 2014-02-18 15:46:18
Witam wszystkich na twoje pytanie (usunięte przez administratora) odpowiem w ten sposób nad tobą jest moja opinia która zawiera jedynie fragment mojej wypowiedzi na temat tej firmy jest to sarkazm ale po usunięciu reszty wygląda na pozytywną opinię a tak nie jest. Już spieszę tłumaczyć dlaczego tak mało opinii bo firma Sunkel regularnie monitoruje wszystkie opinie w sieci i natychmiast wszystkie negatywne czy może inaczej opisujące prawdziwą twarz firmy usuwa, kasuje, zdejmuje nazwij to jak chcesz ja uważam że mając kasę możesz sam moderować opiniami na każdy temat. Napisałem do admina tej strony o przywrócenie mojej całej opinii lub skasowaniu pozostałego fragmentu który bez reszty pokazuje fałszywy obraz.
mizia 2015-10-14 23:31:38
Witam,
jest tak dobrze jak nigdzie, wszyscy chodzą zadowoleni i uśmiechnięci oraz szczęśliwi. Wystarczy tylko przejechać się starą "dwójką" w kierunku Poz, mijając firmę uśmiech sam rzuci się na twarzyczkę.
Pracownik 2016-08-14 12:10:43
Genialna firma, w której mozna po prostu normalnie pracowac.
raket 2016-08-14 14:21:47
@bejs kolego szanowny ależ oczywiście że szukają, jest przecież ogłoszenie w internecie że przedstawiciel handlowy im jest potrzebny w lubuskiem, bez problemu znajdziesz teraz ofertę wspominaną w sieci
Zostaw swoją opinię o SUNKEL Śruby Sp. z o.o. - Brójce
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SUNKEL Śruby Sp. z o.o.