brak logo

SHODAN9

Gdynia

Opinie o SHODAN9

kwiatek 2015-10-20 18:50:12
widzę,że niezły syf tu leci.
wildhug 2015-10-21 22:21:15
Nie rozumiem dlatego ten ziomek co tutaj wylewa żale nie pójdzie po prostu do sądu pracy. Trzeba czytać umowy zamiast wnosić gorzkie żale.
1
cokolwiek 2015-10-22 00:21:31
A co jest złego w uświadamianiu ludzi, że nie warto w ogóle pracować z takim człowiekiem jak właściciel tej firmy?
paweł 2015-10-22 15:27:05
pracuję w firmie od 1,5 roku. czytam te bzdury i mogę powiedzieć tylko jedno - ludzie nie sugerujcie się opiniami buraków, którzy wylecieli z firmy. nie wiem jak nisko trzeba upaść, żeby mścić się na firmie w internecie, wypisywać jakieś bzdury. kogo to obchodzi, kto kogo ma w znajomych na FB? mnie interesuje czy projekty są ciekawe i czy warunki w firmie są dobre. a jak komuś się nie podoba - to idzie gdzieś indziej.
3
Kolejny 2015-10-22 20:04:13
Projekt zdążyłem skończyć w dzień, w którym pracodawca postanowił zakończyć współpracę z 7 (włącznie ze mną) programistów i grafików (był to czerwiec 2015). Umowa o dzieło wystawiona na śmieszne pieniądze (zależało mi głównie na doświadczeniu; było to moje pierwsze zlecenie jako programista i wcale nie wykonałem złej roboty) jednak pracodawca nie wywiązał się z umowy (tak samo było w przypadku pozostałych pracowników). To brednie, że firma dalej funkcjonuje. No chyba, że mój były pracodawca dalej ma w nosie jakiekolwiek przepisy i nie dokonał zmiany adresu prowadzenia firmy w odpowiednich rejestrach.
cokolwiek 2015-10-22 21:38:30
Buraki, które wyleciały z firmy? Hahaha. 7 osób w rzekomo 20 osobowej firmie okazało się tak beznadziejnymi pracownikami, że bez żadnych wcześniejszych rozmów i sugestii, bez tłumaczeń itd zostały wyrzucone? Dobre sobie. Jareczek, przeliczyłeś się. Myślałeś, że ludzie będą chcieli kupować Twoje słabe gry? Weź się przez chwilę zastanów. Nawet inne, większe firmy wyśmiały twoje pomysły na gry ale ty dalej cisnąłeś macz trójki. Bądź poważnym człowiekiem i zajmij się czymś co ci lepiej wychodzi jeśli coś takiego istnieje.
A i racz się nie podszywać ze swoim kolegom Piotrkiem (jeśli on też w ogóle istnieje)pod rzekomych pracowników bo jak na razie nawet nie masz biura ani stałej siedziby by mieć pracowników.
cokolwiek 2015-10-27 17:50:12
widać, że ból dupy u małolatów da się we znaki na długo. ja ze swojej strony mogę powiedzieć, że nie miałem problemów z tą firmą. no, ale też nie jestem studentem.
3
Natalia 2015-10-28 09:08:05
Firma porządna,nie miałam problemów,o których tutaj pisze ten student.
3
hehe 2015-10-28 17:55:46
Chcesz Jarosławie wznowić interes ale nikt nie chce na rozmowy kwalifikacyjne przychodzić. Hehehe. Podszywanie się pod pracowników których nie ma to naprawdę zachowanie godne dorosłego człowieka. Odpowiednie instytucje państwowe już cie szukają
Piotr 2015-10-29 12:11:57
polecam tu niektórym wizytę u psychiatry. dzieciaki-lancerzaki.
3
Dominik 2015-10-29 17:49:07
Firma spoko,klimat spoko. Ogólnie spoko maroko.
3
gość 2015-11-02 10:11:33
To mała firma,więc może studenci mieli zbyt wysokie oczekiwania.Nie jest to korpo,raczej grupa kilku specjalistów-podwykonawców.Generalnie polecam,ale jako dodatkowe zajęcie.
3
Dorota 2015-11-03 16:27:40
Pracowałam jako grafik i nadal zamierzam z nimi współpracować. Terminy napięte, ale generalnie fajne projekty i chyba w innych firmach produkujących gry również są deadlajny. Duży plus to ich system organizacji produkcji.
3
Szymon 2015-11-04 21:40:34
Dobre zlecenia mają.
3
Marta 2015-11-05 15:36:40
Sekretarka/asystentka zarządu to jedna i ta sama osoba, miło mi ;) Mam nadzieję, że w najbliższym czasie nie będą nikogo szukać na to stanowisko ;)
3
Barnaba 2015-11-06 00:06:53
Polecam,fajne gry robią.
3
Oszukany 2015-11-06 20:47:50
Nie polecam tej firmy. Właściciel nie wypłaca wynagrodzeń.
3
Prawnik 2015-11-09 13:52:52
Proszę podać swoje dane kontaktowe i wycofać się ze swojego kłamstwa.
3
Magda 2015-11-11 17:04:59
Byłam na rozmowie rekrutacyjnej i zaczynam od poniedziałku. Yuppi !!
3
xD 2015-11-11 18:59:35
Człowieku nie bądź śmieszny.
po co ten hejt 2015-11-12 16:19:50
pracuję w firmie od dwóch lat i jak czytam te wypociny płaczków-studencików to mi ręce opadają.rynek jest taki,że jak chcesz pracować to musisz coś umieć,w przeciwnym razie noga [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] brama.
3
Jarosław 2015-11-12 22:08:58
Nie polecam tego pracodawcy. Spamuje ten portal pochlebnymi opiniami na temat swojej firmy. Nie wypłaca wynagrodzeń.
podaj swoje nazwisko 2015-11-16 23:10:30
a może negatywne opinie pisze po prostu jeden urażony pracownik,który kradł części z magazynu a złapany na gorącym uczynku zażądał jeszcze wypłaty?
3
Joaśka 2015-11-20 14:29:48
są konkretni, to raczej nie jest firma dla amatorów.
3
asdfg 2015-11-29 11:11:43
Jeśli ktoś podejmie kiedykolwiek pracę w tej "Firmie", co oczywiście odradzam ze względu na niewypłacalność właściciela niech najpierw sprawdzi ją w Państwowej Inspekcji Pracy.
1
gini 2015-12-15 00:27:22
firma solidna. nie sugerowac się płaczem jednego studencika.
3
anka 2015-12-15 00:28:25
nie ośmieszaj się pajacu
2
Janek 2015-12-16 18:13:39
solidna firma, polecam
3
magda 2015-12-27 00:06:47
my akurat mamy od nich serwery, szukałam opinii o serwerach i pocztach. na razie od trzech miesięcy wszystko działa dobrze.
2
Iza 2016-01-20 21:49:43
czekałam z opinią 3 miesiące, które właśnie mijają. dostałam umowę na stałe, więc jestem happy :)
3
hehehe 2016-01-29 09:05:54
Jarosław dalej pisze sobie komentarze xD nikt nie chce pracować w firmie istniejącej tylko na papierze? xD dorośnij
1
Barnaba 2016-02-08 09:46:53
Jeżeli chodzi o zarobki to szału nie ma, ale ogólnie jest ok.
marcin 2016-02-09 22:04:24
firma ok. u konkurencji jest większy wyzysk :P
1
prog 2016-02-12 12:09:05
firma jako pracodawca szału nie robi, ale gamedev zawsze odstawał od reszty. zależy co kto lubi - jedni wolą korpo i java, a inni kochają gry.
2
Adam 2016-02-13 20:30:05
Ta firma nie przypomina firmy. Tym bardziej uczciwej firmy.
2
wojtek 2016-02-18 19:56:00
raczej strzał w stopę !
1
Ola 2016-04-15 09:33:20
Pracuję w firmie od 3 lat i wszystko jest w miarę OK. Oczywiście nie jest tak jak w korporacji i nie ma tylu benefitów, ale ogólnie - jest OK.
mirek 2016-04-19 13:04:37
nie moge zlego slowa powiedziec. jest ok, tylko chyba troche za duzo nadgodzin.
1
jan 2016-05-05 15:44:52
zrobiłem dla nich dwa zlecenia, potem miało być większe 3-cie, ale się już nie odezwali.
1
jan 2016-05-10 07:15:22
sekretarka jest na urlopie macierzyńskim teraz, więc chyba będą kogoś rekrutować. kasa była w porządku, ale szału nie ma. są dosyć pedantyczni, co jednemu może się podobać, a drugiemu nie.
1
inwestor 2016-05-15 12:52:53
szykuje nam się kolejny debiucik na giełdzie :) po sukcesie vivid games i jujubee widać, że shodan9 wziął się porządnie do roboty, trzymamy kciuki !!
1
grafik 2016-05-17 11:44:11
chyba jak firma istnieje tyle lat, to nie jest źle.
1
Paweł Wawrzeńczuk 2016-05-24 10:40:21
Współpracujemy z SHODAN9 od kilku lat jako podwykonawcy i nigdy nie mieliśmy problemów.
1
Pan Prezydent 2016-06-02 11:43:17
Na pewno w firmie jest zatrudniona jedna osoba na stałe - do pisania pozytywnych komentarzy. Gorąco nie polecam współpracy z wątpliwie szanownym panem jarosławem - napisałbym coś więcej ale cenzura tego nie przepuści (zniesławienie, wulgaryzmy i takie tam)
2
Ja odpuszczam 2016-07-03 02:38:11
Nikogo nie dziwi, że jest tyle zapytań o praktyki i oferty pracy jakiejś nikomu nieznanej, podrzędnej firemki z oceną 2/6, gdzie bardziej popularne firmy nawet nie mają aż tylu opinii i komentarzy? Tymbardziej zapytań o oferty pracy i o możliwość odbycia praktyk? Coś mi tu śmierdzi i faktycznie to wygląda jakby ktoś pisał te zapytania o pracę celowo.
O samej firmie wiele znaleźć nie mogę prócz tej strony, historia firmy też jakaś dziwna, raz zamknięcie, raz wznowienie, w ogóle w internecie i na govach wiele nie ma niestety.
2
Student 2016-07-27 11:53:57
Z tego co wiem to w tym roku dali sobie spokój z praktykantami po tych doświadczeniach z poprzednią ekipą.
adres 2016-09-24 09:32:11
W komentarzach Jarosław pisał, że firma jest w PPNT w Gdyni. Na stronie firmy jest podany adres Hutnicza 34. Jak to jest w końcu? ;)
go pracownik work 2016-10-07 10:05:14
Solidna firma, produkują coraz więcej gier - polecam !
maja 2016-10-12 12:51:47
z tego co wiem, nie oferują praktyk. nowa strona www, nowe ogłoszenia. firma dobra, ale widać, że cisną pod wyniki. teraz taka moda, wszyscy chcą na giełdę.
adam 2016-10-12 13:05:32
Branża gastronomiczna jest dość trudna @jagoda, ale na spokojnie można znaleźć zatrudnienie, bo wierzą w ludzi, a doświadczenie u nich zdobyte jest dość istotne poźniej na rynku pracy. Może jednak wiecie czy oprócz podstawy zarobków jest jeszcze szansa na jakieś socjale?
Zostaw swoją opinię o SHODAN9 - Gdynia
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SHODAN9