Witam
W 2014 roku powierzyliśmy firmie #don't worry kompleksowe wykończenie dwóch mieszkań. Nasz wybór w kierunku tej a nie innej firmy był podyktowany faktem iż widzieliśmy domy i mieszkania innych osób, kompleksowo wykończone przez #don't worry i efekty były znakomite. Pozytywne odczucia dotyczyły zarówno współpracy z firmą jak i efektu finalnego, który naprawdę wyróżniał się na tle innych 'luksusowych' wnętrz.Poza tym zdawaliśmy sobie sprawę z faktu iż często mimo fantastycznych projektów Inwestorzy mają trudność ze znalezieniem firmy, której uda się te pomysły zrealizować i wykonać. W tym kontekście taka kompleksowa obsługa ze strony #don't worry w zakresie wykonania jednocześnie projektu jak i jego realizacji była dla nas idealnym rozwiązaniem. Firmie nie sprawilo trudności wykonanie wszelkich pomysłów, z których wiele jest nietypowych i niepowtarzalnych. Elastyczność w kierunku potrzeb klienta była ogromna a projekt mieszkania utworzony idealnie pod nasze potrzeby ale tez z daleko idącą uwaznością, praktycznością i mówiąc ogólnie dobrym smakiem. Mieliśmy możliwość uczestniczenia w wyborze i powstawaniu każdego elementu, żadne 'wizje projektanta' nie zostały nam narzucane, tworzenie nowych mieszkań było przyjemnością a efekty wywoływały nasze zadowolenie. Z p.Jurkiem spędzaliśmy godziny każdego dnia w nowo powstających wnętrzach, zdecydowanie wkładał całe serce w kierunku tego, by mieszkanie było spójne koncepcyjnie, miało idealnie dobrane kolory, faktury i materiały. Nie wyobrażam sobie, że jakikolwiek inny projektant spędzałby w powstającym wnętrzu tak dużo czasu i nadzorował jego powstawanie na absolutnie każdym nawet najdrobniejszym etapie. Telefon był odbierany zawsze, nasze pomysły i koncepcje cierpliwie wysłuchiwane, mogliśmy też liczyć na poradę w kwestii doboru wykończenia wnętrza nawet najdrobniejszymi elementami wyposażenia już po ukończeniu prac.
Nie mieliśmy żadnych uwag co do jakości czy współpracy i z perspektywy kilku lat , które spędziliśmy we wnętrzach wykonanych przez #don't worry jesteśmy pewni , że nie mogliśmy dokonać lepszego wyboru.Oba mieszkania są nowoczesne, stylowe, świeże i w zasadzie ponadczasowe.Co do kosztów - zostały one przez nas z góry ustalone i zaakceptowane.Dodam tylko że zarówno jedno jak i drugie mieszkanie powstało doslownie na gruzach poprzednich zatem firmie #don't worry zawdzięczamy kawał dobrej,kompleksowej roboty.Podczas projektowania wnętrza istnieje możliwość wyboru tańszych i droższych materiałów, zatem od klienta zależy na jekie warianty się decyduje. Wybór materiałów użytych przy wykańczaniu poszczególnych elementów domu czy mieszkania jest szczegółowo ustalany, mówiąc kolokwialnie- wiem za co płacę. Opinię tę wystawiam po kilku latach użytkowania wnętrza więc z pewnością jak najbardziej oddaje ona stan faktyczny. Jesteśmy bardzo zadowoleni z dokonanego wyboru, jakości wyswiadczonych usług i z pewnością jeżeli będzie potrzeba ponownie zdecydujemy się na dokładnie tą samą firmę.Pragnęliśmy zamieszkać w pięknym wnętrzu i z powodzeniem zrealizowaliśmy to marzenie dzięki #don't worry.
Anna Tkaczyk