Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2009-05-12 17:42:48 odpowiedz | cytuj
Dodaj opinie o Ng2 Sa - Polkowice. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
anonim - 2009-05-28 22:14:35 odpowiedz | cytuj
to jest obuz a nie praca bez kodeksu pracy
anonim - 2009-05-28 22:18:13 odpowiedz | cytuj
anonim - 2009-05-12 17:42:48

to jest obóz a nie zakład pracy bez kodeksu pracy
kierownictwo bez wykształcenia
anonim - 2009-05-28 22:20:13 odpowiedz | cytuj
ale nie dla pracowników
anonim - 2009-05-28 22:25:16 odpowiedz | cytuj
robiim zpracownikami co chcom
praca bez normy godzin czy ktośtym sie zajmie
ludzie narzekają niema kto skontrolować tego zakładu
gdzie urząd pracy
nieważne - 2009-05-29 10:29:00 odpowiedz | cytuj
... kierownik z zawodówki... dyrektor kierowcą z PKS'u... a [usuniete przez admina] rolnik... święta trójca nadchodzi Nie ma to jak kierownicy o niższym wykształceniu niż zwykłe robole magazynowe.
dfeeer - 2009-09-09 12:17:10 odpowiedz | cytuj
czasami sie robi nawet po 16 godzin dziennie tj 2 zmiany 1 dnia i jeszcze są oburzeni ze nie chcesz zostać dłużej...
GINO ROSSI IS BEST - 2009-10-10 19:41:45 odpowiedz | cytuj
Odradzam! Ogłoszenie firmy rekrutacyjnej WorsService brzmi bardzo zachęcająco. Ale nie dajcie się nabrać. Kilkanaście godzin przerzucania b.dużych pudeł. Co raz więcej ludzi w regionie wie już co to za robota i nie ma chętnych, dlatego piszą w ogłoszeniu że Pilne. Konfidenci, zła atmosfera, umowa-zlecenie(nagdodziny płatne normalnie). Obiecują umowę o pracę, a potem Do widzenia. Przemyślcie to, zanim się podjaracie "pracą dla wiodącego producenta obuwia".
pracownik ng2 - 2009-10-19 19:00:42 odpowiedz | cytuj
ja pracowalem tam na magazynie prawie rok, to jest [usunięte przez admina], koleszke zwolnili za to że poszedł do kibelka,w firmie awans jest nie za zdolnosci manualne i wykształcenie tylko konfidenctwo, pan spid wielki kozak na magazynie a na ulicy boi sie swojego cienia i tenjego pojazd siena 1.2 zgazowana ban basista rolnik, powinien trakturem orać pole a nie w kierownika sie bawic, brygadzisci to tez porazka przerazeni jak kierownicy gadaja, dają z dupy, no i oczywiscie ta wydajnosc i norma na magazynie w ng2, kaza ci przychodzic w weekendy jak nie mozesz proponuja w piatek prace po 16 godzin, zdarzaja sie przypadki ze za nadgodziny z danego miesiaca wyplacaja po dlugim czasie, czesto po 3 miesiach, drektor bardzo miły a tak naprawde fałszywy, z reszta jak wszyscy, wszystko pięknie tylko w ogloszeniu albo na 1 rozmowie, z reszta wasz wybór chce pracowac jak te paroby za [usunięte przez admina] pare groszy to zapraszam do pracy.. pozdro
nikt - 2009-10-23 11:07:46 odpowiedz | cytuj
a ile tam płacą
były pracownik - 2009-10-27 15:56:02 odpowiedz | cytuj
jak wyżej -szkoda nas ludzie-tam nikogo nie docenią chyba,że "strzelasz z ucha"
XxX - 2009-11-24 10:40:29 odpowiedz | cytuj
pracownik ng2 - 2009-10-19 19:00:42

ja pracowalem tam na magazynie prawie rok, to jest auswitz-birgenau, koleszke zwolnili za to że poszedł do kibelka,w firmie awans jest nie za zdolnosci manualne i wykształcenie tylko konfidenctwo, pan spid wielki kozak na magazynie a na ulicy boi sie swojego cienia i tenjego pojazd siena 1.2 zgazowana ban basista rolnik, powinien trakturem orać pole a nie w kierownika sie bawic, brygadzisci to tez porazka przerazeni jak kierownicy gadaja, dają z dupy, no i oczywiscie ta wydajnosc i norma na magazynie w ng2, kaza ci przychodzic w weekendy jak nie mozesz proponuja w piatek prace po 16 godzin, zdarzaja sie przypadki ze za nadgodziny z danego miesiaca wyplacaja po dlugim czasie, czesto po 3 miesiach, drektor bardzo miły a tak naprawde fałszywy, z reszta jak wszyscy, wszystko pięknie tylko w ogloszeniu albo na 1 rozmowie, z reszta wasz wybór chce pracowac jak te paroby za je*** pare groszy to zapraszam do pracy.. pozdro

Witam. Tak jak inny przejechałam się na tej pracy. Nigdy w życiu nie polecam jej nikomu nawet najgorszemu wrogowi. tak jak piszą o kierownikach i brygadzistach w postach wyżej wydaje sie niemożliwe i śmieszne ale to cała prawda o tym zakładzie. Kierownik speed skurwysym jakich mało, czepia się wszystkiego nawet tego że idziesz do kibla, niby taki kierownik wielki a stać go tylko na starą siene i jeszcze w gazie, żone zostawił dla jakiejś [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] której załatwił prace w biurze. Następny w kolejności pierdolnięty i bez szkoły a na dodatek z chocianowa i jeździ starym mondeo jeszcze na czarnych blachach LCH poszpachlowanym i niepomalowanym spedolony kierownik Dawidek Lach - po chocianowie chodzi z pieskiem bo boi się własnego cienia ale spotka go kara za to co zrobił 29.11.2009r, (bój się frajerze) ten się śmieje kto się śmieje ostatni. Piotr Lewicki stary pijaczyna który jest na warunkowym przyjęciu w pracy (bo złapali go jak chlał !!!), jebie wszystkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w zakładzie które później zostają brygadzistami. Następny w kolejce brygadzista Greku taki niepozorny a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jakich mało w tym zakładzie, jak małe dziecko skarży się kierownikowi że mu ktoś w końcu powiedział co o nim myśli - nie ma odwagi powiedzieć nic prosto w oczy tylko załatwia sprawy przez innych cymbałów. Dlatego tak bardzo NG2 szuka ludzi pilnie bo nikt normalny nie wytrzymuje tego frajerstwa jakie tam panuje. Ogólnie to jak nie zamierzasz "strzelać z ucha" to nawet nie składaj tam podania bo i tak cie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] o oni uczciwych ludzi to nawet za wychodzenie do kibla wyrzucają. Na całym zakładzie niby zakaz palenia ale kierownicy, brygadziści, ochrona, biurokraci a nawet sprzątaczki palą na legalu a zwykły pracowanik musi się chować jak dziecko. Przerwa trwa 15 minut - jeżeli spóźnisz się 1 minute [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cie kierownikowi czego skutkiem jest wyrzucenie z pracy. Aha jeszcze brygadzista Grzesiek Długosz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak każdy brygadzista i kierownik. Ogólnie to jest zakład psychicznie chorych a nie normalny zakład pracy. NIECH TEN ZAKŁAD SPRAWDZI INSPEKCJA PRACY !!!!!!!!!!!!!
zwolniony - 2009-12-10 15:02:44 odpowiedz | cytuj
Pracowałem tam, ale się sam zwolniłem ponieważ praca raczej słabo-płatna a niestety nie jest lekko. Powiem szczerze większość z wcześniejszych wypowiedzi jest przesadzona. Nie znałem nikogo kto został zwolniony za to że poszedł do toalety - no chyba że ktoś non stop siedział w toalecie bo mu się robić nie chciało. Z paleniem to prawda. Szary pracownik nie zapali - w takich przypadkach przepisy działają. Ktoś napisał że umowy nie dają. Jak ja się przyjmowałem to miesiąc robiłem na zleceniu, a później normalnie jak w każdej firmie przechodziłem przez umowy terminowe. "Szczelanie z ucha" jak w każdej innej firmie. Ogólnie rzecz biorąc nie jest najgorzej. Kasa w terminie, praca pod dachem, młoda załoga. Pracowałem w gorszych firmach.
SAMMM - 2009-12-11 11:53:35 odpowiedz | cytuj
Właśnie wysłałem podanie i być może zajmę twoje miejsce.Bardzo jestem ciekawy jak tam jest naprawdę.
Z-ca Kierownika - 2009-12-18 06:12:25 odpowiedz | cytuj
Do wiadomości Pani Karoliny U. mam wykształcenie wyższe inż. Informatyk specjalność Korporacyjne Sieci Komputerowe. Przykro mi że nie potrafi Pani pogodzić się z faktem, iż nie dorosła jeszcze Pani do świata dorosłych i widzi wszystko w różowych okularach. To że pożegnaliśmy się z Panią było tylko i wyłącznie na Pani własne życzenie, skoro rodzice nie nauczyli Pani kultury (z całym szacunkiem dla rodziców) nikt na pewno teraz nie będzie Panią uczył. Niestety ale chamstwa nawet najbardziej liberalny kierownik nie będzie tolerował. Kierownik, o którym pisała Pani na początku swojej rozprawki również ma wykształcenie wyższe, a to czym jeździmy to jest tylko i wyłącznie nasz indywidualna sprawa. Czytając te żałosne wypociny wydaje mi się że Pani to raczej szkołę omijała szerokim łukiem. Życzę Pani samych sukcesów w różowym świecie, a w rzeczywistości pokory.
Karolina U. - 2009-12-18 06:32:06 odpowiedz | cytuj
to nie ja proszę Pana
taki jeden - 2009-12-29 11:45:57 odpowiedz | cytuj
Były pracownik - do wiadomości z-ca kierownika NG2. Oczywiście nie zgadzam się z tym co zostało napisane że każdy w ng2 to ma wyższe wykształcenie. Byłem tam poznałem dużo ludzi. Wiem kto ma jakie wykształcenie i to że ażdy ma wyższe to mydlenie ludzią oczu. Przecież cała kadra ludzi z biur to znajomi znajomych itd. Nie będę wymieniać nazwisk bo widze że to forum czytają i wypowiadają się frajerzy z NG2 z biur. Powiem wam wprost śmieszni kierownicy i biurokraci z NG2 znam wasze wykształcenia i lepiej się przyznać że dyhrektor ma zawodówke skończoną niż kłamać wszystkich !!! Co szczeny opadły z kąd to wiem?? haha JEBCIE SIĘ NA RYJ KIEROWNICY I BRYGADZIŚCI - NA KAŻDEGO PRZYJDZIE PORA.
A tak dla wszystkich którzy marzą o pracy w NG2 - sami zobaczycie jak tam jest i że długo tam nie popracujecie bo nie wytrzymacie.
wywalili mnie - 2009-12-29 11:56:29 odpowiedz | cytuj
Z-ca Kierownika - 2009-12-18 06:12:25

Co do Twojej wypowiedzi to szczerze Ci powiem kolego że ludzie z magazynu mają lepsze wykształcenie od ludzi z biur już nie wspominając o samochodach bo przecież kierwonik powinien jakoś się prezentować w firmie a nie jak wywłoka wjeżdża na zakłada starym gruchotem i tak całe złomowisko na parkingu w firmie stoi. Aha jeszcze jedno pytanie mam bo widze że NG2 również pisze tu na forum - pytanie jest takie: dlaczego na nockach kierownicy śpią w swoich samochodach zaparkowanych na zakładzie??
Reżyser - 2010-01-08 13:12:25 odpowiedz | cytuj
To się takim zdjęcia robi lub nagrywa i zamieszcza w necie.
Adelia - 2010-01-08 18:22:19 odpowiedz | cytuj
Adelia - 2010-01-08 18:22:57 odpowiedz | cytuj
Adelia - 2010-01-08 18:22:57 odpowiedz | cytuj
Adelia - 2010-01-08 18:22:58 odpowiedz | cytuj
delete - 2010-01-12 22:25:53 odpowiedz | cytuj
MoI ZNAJOMI TAM PRACUJA I NIE NARZEKAJA Z TEGO CO WIEM WYPŁATA NA CZAS I JAK W KAZDEJ PRACY NIE JEST LEKKO ALE WIEKSZOSC ZNAJOMYCH ZADOWOLONA
ssssssssssss - 2010-01-12 22:44:29 odpowiedz | cytuj
x