CCC EU SP. Z O.O.

Polkowice

Opinie o CCC EU SP. Z O.O.

xyz 2013-09-12 19:33:50
dostałam ofertę pracy na strefie. Po tym co piszecie zaczęłam mieć duże wątpliwości co do podjęcia tej pracy. Czy naprawdę jest tak źle?... Czy ktoś o słabych nerwach i wrażliwej naturze ma szanse w niej wytrzymać?
xxx 2013-09-17 07:27:57
jak dostałaś się tam do pracy ,gdzie składałaś cv i jak długo czekałaś na telefon
2
pablo 2013-09-25 19:59:58
qqq - 2013-09-10 19:56:18

Ty chyba siedzisz u kierownika na kolanach ciekawe co powiesz na soboty i niedziele pod presją i pracę w akordzie za którą nie płacą praca w stresie i w nerwach .Nikt się nie interesuje pracownikami wielki bajzel.

widać że nigdzie więcej nie pracowałaś dostałaś prace po protekcji.
Gościu ty jesteś jakiś chory chyba...i
agaaaaa 2013-10-04 16:48:44
hej, powiedzcie mi gdzie zlozyc podanie zeby dostac sie do ng2...?? jest opcja droga elektroniczna??
Anonim 2013-11-04 11:18:50
NG2 to wielki syf, brygadzista nie szanuje nowych przyjętych ludzi... a dział "sortowni" nikomu nie polecam bo to wielka porażka ... pracownicy traktują cię jak (usunięte przez administratora).. Warto czasem poprostu to olać i robić swoje bo tymi narzekaniami i tak tego zakładu nie zmienimy...Unikajcie tej pracy-bo wizyta u psychiatry gwarantowana.. dnoooo ... :/
4
Pablo. 2013-11-06 16:37:07
Ago powiem Ci tak. Jest jeszcze opcja olac Ng2 i wybrać inną firmę z LSSE :) Naprawdę dobra szczera rada. Szkoda nerwów i czasu. Po prostu :)
2
Pablo. 2013-11-07 09:16:23
Składasz do CCC/NG2?? Radzę Ci człowieku 100 razy się zastanów W sumie nie ma nad czym bo praca i tak TYLKO po znajomości, chyba że zadowoli Cię Pollux:) Jaka to praca? Mobing na porządku dziennym. Kierownik z tekstem "Jeśli do poniedziałku nikt Cię nie będzie uwielbiał - pożegnamy się" hahaha logika pANA rOMANA :)) Kultura? Żadnej kultury tam nie ma pracownicy traktują Cię jak śmiecia - wyzywanie to norma. Pan Szymczak zwalnia nawet osoby z rodziny więc nie ma szans na pracę i (sami przyznajcie) JUŻ JEST ŹLE . Kierowniczka 4 lata pracy - ciąża - zwolnienie. Na rozmowie pytają (kobietę) czy ma zamiar zajść w ciążę!!! Miałem umowę o pracę a nie czułem się chroniony nic a nic. Umowa do końca roku (usunięte przez administratora) Człowieku: Masz WV, Sanden, Royal - śmiało. Nawet wrogowi nie polecam Ng2/CCC piszę to z pełną świadomością!! Szukajcie gdzie indziej!!!!
3
Pablo. 2013-11-07 09:18:23
Ktoś cały czas usuwa moją opinię. Czyżby ktoś z kierownictwa miał coś na sumieniu? Proszę nie usuwać zaręczam że nikt mądry do was do pracy nie przyjdzie. Sama prawda w komencie - a my mamy wolność słowa :) Będę codziennie wklepywał ten komentarz (powyższy) aż do skutku :)
5
Dkm 2013-11-17 20:44:28
A co do butów z ccc które są na magazynie to te buty się przerabia często są buty wyblakłe jeden ciemniejszy a drugi jaśniejszy a tak samo z ozdobami są często inne lub bardzo podobne do siebie ale ogólnie but nie jest taki sam często do końca więc proszę zwracać uwagę.A co to kozaków to buty są zapleśniałe które się czyści na magazynie i idą one spowrotem na sklepy.
1
Dkm 2013-11-17 20:45:57
Brygadzista [usunięte przez administratora] który przyszedł z Biedronki na niczym się nie zna uważa się za wielkiego kierownika.Zwolnił dziewczynę za to że pomyliła się o jedną paleta a na koniec zmiany zrobił zebranie ze wszystkich oszukuje ale na szczęście poszła do detektora i wytłumaczyła ze jej się pomyliło zapisać jedną paletę i przeniósł ja na inna zmianę.Po kilu dniach chodził i gadał nie którym osobą które stoją przy stołach że wie kogo dziś zwolni z lokalizacji i tak się stało zwolnił trzy osoby których nie lubiał a gdy dziewczyny się spytały za co ich zwalnia to nie umiał podać powodu wcale pokręcił głową i odwrócił a gdy zaczęły znowu się pytać jaki jest powód zwolnienia to poszedł sobie i nic im nie odpowiedział:/ Tak wszystkich on zwalnia ze kiedyś kierownik (usunięte przez administratora) pojechał jemu że nie długo sam będzie robić przy stołach bo wszystkich zwalnia.Nawet nie co są mix pyta sie czy mixy to warianty,albo czy końcówki modelu to mixy kompletnie na niczym się nie zna.A brygadzista jest tylko dlatego bo dyrektora [usunięte przez administratora] bo inaczej to się nie dostał po ng2 bo jest zwykłym kretynem i za tępy na brygadzistę
3
Dkm 2013-11-17 20:47:19
Kierownik [usunięte przez administratora] wcale nie nadaję się na kierownika!!!
Jest osobą którą nie potrafi przyznać się do błędu
odpowiedzieć na proste pytania dlaczego kogoś zwalnia
jak się zapytałam dlaczego jestem zwolniona odpowiedziała
że nie musi się tłumaczyć.I to ma być kierownik co nie potrafi
odpowiedzieć na proste pytanie :/żenada po prostu
W czasie pracy ludziom mówi co ma robić a gdy dyrektor [usunięte przez administratora]zapyta się co pani robi i kto pani kazał robić to jak się jemu odpowie że na polecenie kierownika [usunięte przez administratora] a on przyjdzie i wypsze się że to nie prawda!!
3
leo 2013-12-03 19:27:53
magazyny i sklepy
3
:) 2014-01-16 12:22:37
Myśle że najlepszy dział w tej firmie To Przepakownia. Jest tam zgrana Ekipa Pracowałam u Pani (usunięte przez administratora)teraz pracuje u P. (usunięte przez administratora) i Jestem Bardzo zadowolona z Tej pracy i ze zmiany Właśnie P. (usunięte przez administratora)
1
:) 2014-01-26 10:24:54
Zgadzam się z tą wypowiedzią. i uważam ze Brygadzista dba o swoich ludzi, i nie jest wcale jak nie którzy twierdzą że jest zły i sie wyżywa na ludziach. Każdy chce żeby jego praca dobrze przebiegała a nie którzy idą na przekór, nie kazdemu dogodzisz :)
2
rob 2014-01-26 11:24:56
gdzie złożyć podanie
Madzik 2014-03-22 09:43:31
heyka :)) a gdzie Ty zarabiasz po 5-ciu latach 2 kola??? ja po 6,5 zarabiam 1200 , chya ze jestes ss-em ,albo macie wysoka podstawe
kaskader 2014-05-10 08:35:29
Nie polecam firmy. Przeszło 2,5 roku przepracowane i dalej umowa na czas określony. Jedyny wózkowy na zmianie i zarabiałem dalej tyle samo co młodzi.
Gdy zwróciłeś uwagę nowemu co źle robi to zaraz się trzęśli, że wyżywa się na nowych. Kto ma słabą psychikę to nie ma tam czego szukać.
[usunięte przez admina]
pppn 2014-05-28 15:11:49
Nie pisz bzdur jak siedzisz w biurze albo jesteś brygadzistą to będziesz sobie chwalił ,napisz o kobietach pracujących na magazynie,czy one mają tak dobrze,poganiać każdy potrafi.A związki zawodowe pod przykrywką dyrekcji.szkolenia BHP w soboty wolne od pracy i nie pytają się cz coś planujesz sobie bo to ich nie obchodzi tylko musisz być.jednym słowem[usunięte przez administratora]
krótki 2014-06-08 15:11:00
po pierwsze nie doszło do szkoleń BHP w sobotę, po drugie nikt Cię za rękę nie trzyma, zawsze możesz sie zwolnić i szukać odpowiedniejsze pracy adekwatnej do twojego wykształcenia.
Anonimous 2014-08-17 11:25:46
hehehe Przepakownia?? Zgrana ekipa?? Chyba sobie kpisz!!! Hahaha zwłaszcza Harry i Jacek, który chełpią się w dręczeniu pracowników. Stara nie wiesz co mówisz.. już 2 raz nie zażyłaś przepisanych tabletek - mam się udać do twojego psychiatry?? :)
2
Mark 2014-09-17 08:44:51
W Swidnicy w Galerii Swidnickiej moja zona pracuje tam na okresie probnym.Do tej pory byla chwalona jak przez kierownikow jak i przez wspolpracownikow(jest osoba pracowita),nie lubi stac w miejscu.Zaczal sie klopot jak znalazla sie tam pseudo kierowniczka MALWINA.Zaczelo sie zastraszanie,nerwowka.Zrobie wszysto co bede mogl aby zona utrzymala ta prace bo sie naprawde stara a napewno nie pozwole zeby ta MALWINA wziela sobie na celownik moja kochana zone.Zobaczymy co bedzie dalej.Pozdrawiam.
1
hirr 2014-11-26 18:05:25
ida swieta! pragne poinformowac beznadziejna firmo,ze czasy niewolnictwa dawno juz za namia wy wciaz dokladacie obowiazkow w zamian wielkie nic! no moze w ramach premi sprzedawcy dostana breloczki CCC.pomysl z kartami rabatowymi na swieta to kolejny chwyt marketingowy tylko czemu nasze zony musza byc w to wciagane maja zajmowac sie sprzedaza. oczywiscie przeciez maja po pracy czas wolny wiec tych kilka tysiecy kart moga roznosic i oglaszac dobra nowine jak dawniej prorocy. oto karta podarunkowa na swieta ! chwalmy pana milka bo czas karty jes krutki. wiec pytam co my rodziny z tego mamy.czasami zastanawiam sie czy moja zona jest sprzedawca czy tez wolontariuszka. ponoc ng2 zostalo przeksztalcone w CCC powinni nazywac sie MWN mobing wyzysk niewolnictwo .
3
P. Głąb 2014-12-07 19:23:22
Jestem ciekaw co teraz Pan Sylwester Szymczak zrobi na bezrobotnym i wytłumaczy przekręty finansowe w CCC , czas wracać za kółko kierowco zawodowy.
10
Strzał w 10 :) 2014-12-18 01:18:24
hahaha biedactwoo moje! Toż to wstyd i hańba! Ale tak to jest jak machlojki i przekręty wychodzą na jaw. Zatrudnianie po protekcji, gnojenie maksymalne pracowników - to się musiało tak skończyć. Uwierzcie mi, miałem w wielu firmach do czynienia z kierownikami i dyrektorami, ale takiego po**ba nie spotkałem NIGDZIE!!! Chyba ewenement :) Broń boże nie mogłeś się postawić (wyrazić swojego zdania w sposób konkretny) bo sprowadzał Cię do parteru (w sumie to jemu się tak wydawało - przerośnięte ego). Co by tu rzec, życie zweryfikowało wszystkie jego czyny. Niemożliwe stało się możliwe nawet w tej nędznej spółce, a więc czas to opić :) Ahh przekręty.. :)
4
gościu ja 2015-01-19 10:57:51
Dalej dziewko "chlapiesz" pod stołem kierownictwu? AAAA teraz już nie masz komu :)
2
ciekawy 2015-02-10 08:22:32
A czy pracuje jeszcze Bogus G. z Biedronki ?????
gosc 2015-03-04 18:13:34
Dlaczego pan administrator zamazuje wszystkie nazwiska kierwnikow, i tak ci co pracują lub pracowali ich znają a ludzie którzy chcą tam iść do pracy chętnie by poznali te gadziny.
slonko 2015-04-03 14:03:51
zgadzam sie z Tobą w 100%
1
roma 2015-05-08 15:02:19
A to P.Głąb.. no cóż najpierw się jest dla nich budowlańcem ( marnym) i po protekcji buduje się galerie dla nich, teraz sie "szczeka" na kolegów bo już nie pożyczają ..:-
1
pracownik 2015-09-21 20:44:46
3 tys.?? Nigdy w życiu. CCC Polkowice to firma która dawno powinna zniknąć z rynku... przyjmują pracowników np poprzez Pollux'a i tacy to są śmiecie nic nie warte dla nich. Dadzą umowę na miesiąc lub nawet 2 tygodnie 3 a potem zwalniają tłumacząc wiecznie, że nie ma pracy dla tylu osób, a prawda jest taka, że tam praca zawsze jest. Ci którzy chcą pracować i zapiep**ają są zwalniani a Ci którzy się opier***ają (np bawią się w fryzjera w kiblu w godzinach pracy) pracują dalej. To śmieszne. NIE POLECAM NIKOMU. Zero zainteresowania i odpowiedzialności.... po prostu "róbta co chceta". Strata czasu.
mala 2015-10-15 22:14:55
Mam pytanie mieszkam we Wrocławiu zastanawiam sie nad pracą w tej firmie problem w tym ze nie mam auta czy jest jakis autobus pracowniczy dowożący ludzi z Wrocka ??? I czy mozna liczyć na umowę o prace i ile się zarabia na dzień dobry proszę o szczerą opinie z góry dziękuję
morrrdeczka 2015-10-26 23:12:33
powiem ci tak jak masz 100tys. na koncie i chcesz tracić sos to luz
a jesli chcesz zarobic to szukaj czegos we WRO
KTOS151 2015-11-25 09:26:23
Czy ktoś ma jakieś wiarygodne informacje na temat pracy na stanowisku alokatora? Warto się decydować? Jakie zarobki (orientacyjnie)?
alokatorML 2015-11-26 20:05:15
alokator zarabia ok 2000 netto po 2-3 latach, dodatkowo przygotuj sie na prace w niedziele
1
KTOS151 2015-11-27 12:39:43
Niedziele ale chyba nie wszystkie? A za niedzielę dzień wolny czy dodatkowo płatne? I jak ogólne warunki na tym stanowisku?
Andrzej Swol... 2016-01-05 20:44:56
Dzień Dobry.
Proszę o informację czy są przyjęcia do firmy CCC np: produkcja, magazyn ?
Gdzie składać aplikację? Jakie warunki płacowe,socjalne itp...
Dziękuję
Cross 2016-01-08 17:45:54
Czy ktoś może powiedzieć o pracy na magazynie? Jakie warunki,zarobki itp..
Cross 2016-01-10 01:35:15
@wral: zasięgnąłem trochę informcji 1500na rękę na magazynie celny czy jakoś tak..:)
Mimi 2016-01-13 10:18:34
To chyba kolega muśi być kawalerem? :) Atmosfera być może i w miare OK, ale to zależny od dnia:) No i niestety znajdują sie tacy co lubią a wnet chcą XXXXXXX.. za premię? Niewiem! Straszna rotacja pracowników, i nie to ze sami odchodzą, poprostu potrzebują świeżego mięsa do dalszego targania kartonów które waża nawet 30kg więc po czasie tudzież 2giej umowy. Nie potrzebują dalszej współpracy z takim pracownikiem.O jakiś podwyżkach możesz zapomnieć. Przykład: w 2009 zarabaiałem 1480netto jako operator wózka,jak widać po wpisie wyżej niewiele sie zmieniło:)))
Paula 2016-01-14 18:43:45
Gdzie jest najlepiej złożyć podanie do pracy ccc , sitech , sanden ..... aby ładnie zarobić ale też przy okazji ludzie traktowali nową osobę z kulturą,a nie jak śmiecia ? :-)
1
Marcin 2016-01-15 14:24:11
Składaj obojętnie gdzie tylko nie wiem co znaczy ładnie zarobić :))
Wydaje mi się ze traktowanie to tyle na ile sobie pozwolisz...
Googl 2016-01-21 07:15:35
Made in China :)to ty nie wiesz..? Kupowane hurtowo na alibaba :D
Mimi 2016-02-20 12:03:19
Kolego byś się zdziwił:).
Wrzóc aplikację poprzez www i cierpliwie poczekaj..:)
Marcin 2016-02-20 13:35:07
Szanowny Panie: A więc Jeśli aktualnie pracujesz to pracuj tam dalej nie ważne za jakie pieniądze w NG2 vel CCC SA większych pieniędzy nie dostaniesz.. Jeżeli nie pracujesz to uwierz mi i wielu tu forumowiczom poszukaj pracy w innym miejscu :) Podam tobie przykład mojej osoby..

Aktualnie pracuję w jednej ze stref w utrzymaniu ruchu praca jak praca raz jest dobrze raz źle:). Moja podstawowa stawka brutto to lekko powyżej 3tyś.. Myślę sobie hm... CCC no ładnie atrakcyjne stawki,warunki,social .. Złożyłem aplikację również na utrzymanie ruchu do CCC , po jakimś czasie zadzwonili, chociaż przyznać muszę że czekałem dość długi czas, że aż zapomniałem o tym... No ale co idę na rozmowę. Rozmowa jak rozmowa, pytanie podstawowe o doświadczenie, przebieg pracy itp... I podstawowe pytanie ile na start: Uwaga!!! Na chwilę obecną mogę zaoferować 1880zł brutto (końcówka roku 2015).Moja odpowiedz: " Ileee? HAHAHAHA" - Najwyżej w okresie próbnym mogę zaoferować 2tyś po okresie próbnym umowa na 3 lata z podwyżką do 2300-2500 brutto. Wstałem i wyszedłęm :D
1
Marcin A. 2016-02-22 11:07:37
@eli: wiem, ze na ten polkowicki rynek stawka nie jest aż tak mała, i wiem że w NG2 chłopaki na magazynach pracują za mniejsze pieniądze. Przegladając oferty w "internetach" takie stawki czyli zaczynające się od 2500 to są na dzien dobry:) Nie no za 900 -1000zł to nie ma takiej opcji tyle to chyba obsługa sklepu na 1/2 etatu?:)Informacja z dobrej ręki że w Biedronce dostaniesz więcej:)
abcd 2016-03-21 23:23:15
Na jakie stanowisko "czychałeś" ?
Kinia 2016-06-15 21:02:12
To i ja się pożalę na ccc ul. toruńska Bydgoszcz. Stres, poganianie, kolesiostwo. Ale kasa nienajgorsza lepsze to niż kasa w sąsiednim tesco. współpracownicy :-/ Szczególnie ta ruda. Potwierdza się powiedzenie rude fałszywe. Tylko pod górę robi wszystkim robi i kłamie. przełożeni nienajgorsi ale to zalezy dla kogo bo mają swoje typy na które się uwzięli i mają typy które im tyłki liżą. ale to chyba tak wszędzie jest. w poprzedniej pracy też tak było. zawsze trai się lizus, ktoś do zeszmacenia oraz ktoś falszywy i psychiczny. :( lata lecą czas chyba poszukać spokojniejszej pracy bo mąż w domu aż zwraca mi uwagę że nerwowa jestem...
Boguslaw Goluzin 2016-08-03 17:42:11
W dniu 16.08.01 zglosilem sie do sklepu CCC w Barlinku w celu wymiany wkladki do butow ktore zakupilem wczesnie w tymze sklepie.Jakiz bylo moie zdziwienie ze wkladek to my nie wymieniamy natomiast czy wymieniaja buty padla twierdzaca odpowiedz.Szanowna dyrekcjo jesli to jest wasza decyja to czas ja zmienic poniewaz tracicie opinie co zatym idzie klijetow.Niebardzo moge sie z tym pogodzic ze buty ktore kosztuja 200-300 zlotych mozna wymienic naqtomiast wkladki za 10 zlotych nie.Szanowna Dyrekcjo jak to jest wasz wymysl to gratuluje pomyslu.
Z Powazanie
Boguslaw Goluzin
Dabo 2016-08-06 18:32:35
Witam ,

Mieszkam w Lublinie i od lat kupuje buty , torebki w sklepach CCC .
W moim miescie są chyba 3 sklepy CCC . Niemniej najbadziej przyjazdnym
klientowi i w obsłudze jest sklep przy ul. Zana 19 , Lublin .
Tam zawsze spotykam się z dobra obsługą i doractwem .Pracownice są miłe i
dyskretne , kiedy ich nie potrzebuję nie przeszkadzają mi w oglądaniu towau,
ale kiedy mam problem lub życzenie to chętnie pomagają . Szczególnie wyróznia
się p. kierownik Basia , osoba odpowiednia i przychylna klientowi .Nie jestem osobą
osobiście powiązaną z nikim w tym sklepie , ale mając porównianie po 20 latach pobytu w USA , wiem jak powinien być traktowany klient . Ten sklep ma zawsze
dobry i różnoraki asortyment butów i toreb , jest duży i dobrze osietlony co pomaga
w zakupie , Posiadam kartę kredytową CCC ale nie zawsze korzystam z promocji ,
ponieważ mam zasadę jak coś lubię , podoba mi się , czy buty sa wygodne to kupuję
niezalenie od ceny . Pomoc pań sprzedających i osobisty b. dobry nadzór p. kieronik
Barbary ułatwia mi moje zakupy . Uważam ,że cały personel tego sklepu powinien
być wyróżniony w przyszłej ocenie rocznej .
Pozdrawiam
Aqua 2016-08-12 22:31:24
Pani Basiu,

Dziekujemy za opinie ;)
1
Zostaw swoją opinię o CCC EU SP. Z O.O. - Polkowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CCC EU SP. Z O.O.