Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Wader-Wozniak

zdjecie uzytkownika
maja - 2015-07-09 15:37:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olo - 2015-07-09 03:41:18]:
tez tak sadze ,dobrze ze za niedługo wracają do siebie.
zdjecie uzytkownika
ble ble - 2015-07-09 21:03:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie. Jak kto pracuje,to ma umowę,ajak się chodzi po hali i gada,to nadal bez umowy.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-07-10 10:01:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tylko panie z wadera też ciągle gadają miedzy sobą. Na dziewczyny z maszyn gadają a niech spojrzą na siebie. Skladalnia tylko potrafi obgadywać i krytykować. Nie wspomnę o donoszeniu i dlatego pani J i S dostaly umowe
zdjecie uzytkownika
pegi - 2015-07-13 18:37:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ROBIĆ WOŁY JAGIELOŃSKIE A NIE MIELIĆ JĘZORAMI JAK KROWY OGONEM,W PRUCHNO SIĘ ZMIENICIE A UMÓW NIE DOSTANIECIE NA WLASNE ŻYCZENIE. JAK MUCHY W GNOJOWNIKU ŻYWICIE SIĘ PLOTAMI.
zdjecie uzytkownika
krisu - 2015-07-14 08:21:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odp.na pegi ,właśnie najwyższy czas skupic się na pracy a nie obserwować która ile razy kłapnie gębą,pierdnie itp.chcecie coś zmienić ?zacznijcie od siebie. a nie plotkować o huzarze i dupie maryni.to może być trudne bo im starsza kobieta tym gorsze nawyki i zasrane przekonanie o swojej racji :)
zdjecie uzytkownika
marta - 2015-07-20 19:27:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwaga KAROLINA ZNOWU ZACZYNA MĄCIĆ I SKŁÓCAĆ LUDZI.MOZE WRESCIE TRZEBA SIE PRZEJSC DO PANA KIEROWNIKA I POROZMAWIAC NA TEN TEMAT.ZNOWU ZACZYNA BYC ZLA ATMOSFERA A JUZ BYLO FAJNIE.
zdjecie uzytkownika
olka - 2015-07-22 08:33:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odp.na (marta) współczuję wam,to najgorsze warunki w pracy,zwolnić małpe jedną,musi być jakiś sposób.znam jej pole działania,człowiek nawet nie widział o co chdzi a tu połowa hali patrzy na ciebie spod byka :) czemu ona nie je posiłków w grupie? siedzi w ubikacji lub bóg wie o czym gada przez tel. porażka :)
zdjecie uzytkownika
marta - 2015-07-24 16:57:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olka - 2015-07-22 08:33:41]:
karolina się zwolnila
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-07-26 07:45:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marta - 2015-07-24 16:57:13]:
czemu?
zdjecie uzytkownika
Buba - 2015-07-27 00:36:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ok, fajnie, że Karolina się zwolniła, ale wydaje mi się, że to nie jest miejsce na takie dyskusje. Nie pracuję w firmie, w której wy urzędujecie, a chciałabym się czegoś dowiedzieć o nich a ciężko mi to idzie. Może @marta mogłabyś napisać jak wygląda tam praca, bo widzę, że jesteś dobrze poinformowana. :-)
zdjecie uzytkownika
marta - 2015-07-28 20:25:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Buba - 2015-07-27 00:36:06]:
a co chciała bys wiedzieć?
zdjecie uzytkownika
denis - 2015-07-31 09:28:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sa u was przyjecia do pracy?dowiedzialem sie ,ze sa tam dwie firmy ktore rekrutuja pracownikow,ale nie mam jak sie dokladnie dowiedziec,dzwonie,umawiam sie a drzwi zamkniete.
zdjecie uzytkownika
taka jaka - 2015-07-31 11:53:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak mozesz się umawiac skoro nie ma prowadzonej rekrutacji??
zdjecie uzytkownika
marta - 2015-08-01 07:28:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [denis - 2015-07-31 09:28:52]:
ktoś co bzdur nagadal jest tylko jedna firma i nie ma teraz przyjęć bo jest postoj
zdjecie uzytkownika
aurora - 2015-08-16 08:13:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wiem, w tej chwili chcą zatrudnić 4 osoby przez agencję i szukają chętnych.
zdjecie uzytkownika
Irek - 2015-08-26 12:19:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@aurora fajnie, że szukają chętnych, ale szkoda, że nie zamieszczają tutaj swoich ofert pracy. Nawet jeśli zatrudniają przez agencję. Ja tam na przykład wolę mieć wgląd w ofertę, zobaczyć jakie firma ma wymagania i oczekiwania wobec pracowników. Może z czasem coś się tu pojawi, bo bezpośrednio ciężko się zgłosić.
zdjecie uzytkownika
kasia - 2015-08-26 14:42:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do @aurora,wymagania i oczekiwania wobec pracowników są następujące:przychodzisz,jestes nowy i ? wszystko wokół też jest nowe-ale cholernie wrogie,więc jesli nie wypierniczysz normy na rowni ze starymi ROBOKOPAMI w 8 h to odpadasz,wiem,tam jesteś statystyką nie człowiekiem.chodzi taka chuda baba z agencji ,z zeszytem i nie potrafi prowadzić rekrutacji ale wypracowała mowy pożegnalne i zbiorowe wywalanie na zbity PYSK!
zdjecie uzytkownika
Praca - 2015-08-26 21:08:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kto podnosi normy -stare,czy agencja?Bo odpowiedź jest chyba prosta
zdjecie uzytkownika
sk - 2015-08-27 05:57:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kasia - 2015-08-26 14:42:51]:
A właśnie że ta "chuda baba z agencji", to jedna z sympatyczniejszych osób w firmie. Zatrudnia i zwalnia bo ma taką niewdzięczną robotę i często ma do czynienia z dość nieciekawymi ludźmi. A zwalnia nie dlatego,że ma taki kaprys, tylko dlatego,że ktoś wyżej podjął taką decyzję.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-27 19:06:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-08-27 19:06:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Praca - 2015-08-26 21:08:31]:
druga zmiana podnosi
zdjecie uzytkownika
lo - 2015-08-27 19:08:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sk - 2015-08-27 05:57:25]:
masz racje ta pani jest bardzo fajna
zdjecie uzytkownika
zaneta - 2015-08-30 17:56:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A dlaczego do wadera nie wejdzie jakas inna agencja co by zatrudniala na umowę zlecenie ale dawala by lepiej zarobić ?może trzeba zacząć od tego .a nie jak tutaj czytam mówicie miedzy sobą i na tym się kaczy.robcie cos dla siebie odwazcie się wrescie spotkajcie się grupa i porozmawiajcie albo idzcie do pana kierownika.
zdjecie uzytkownika
s.k. - 2015-08-31 16:41:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdrowienia dla magazynu W>G super załoga , za małym wyjątkiem. A praca do d...y !!!!!!!
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: bez jakichś szczególnych etapów
Pytania: kompletnie brak
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-31 20:44:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
taki ktos - 2015-08-31 20:45:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Waderze już jest taki przemiał ludzi, że nikt już nie chce tam pracować. Opinie się niosą, ludzie przekazują innym i drogą pantoflową tak się to wszystko niesie. Jeżeli Zarząd nic z tym nie zrobi to na koniec roku ludzie z agencji odejdą bo jak można pracować tyle czasu ( czytaj lat) na taką smieciową umowę? zero jakiegoś dowartościowania człowieka. Ludzie dalej tam pracują bo liczą, że jednak dostaną to umowę o pracę na którą zasługuja!!
zdjecie uzytkownika
zaneta - 2015-09-02 05:30:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [taki ktos - 2015-08-31 20:45:47]:
masz racje .ludzi traktuje się jak smieci .ale to tez jest wina pracowników nie walcza o nic zgadzają się na wszystko.ja robiłam chwile i wiem gadaja tylko miedzy sobą.a powinni isc do kierownika albo do jakiej gazety bo to nie jest normalne traktowanie ludzi.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wader-Wozniak

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Wader-Wozniak?
Zadaj pytanie
alert