Wader-Wozniak

Dąbrowa Górnicza

Opinie o Wader-Wozniak

nick 2015-10-06 16:08:07
a jak tam straszą? i kto straszy?
Ble, ble 2015-10-06 22:55:53
Na Olx praca jest mnóstwo ofert pracy,przyuja różne agencje pracy.A dużo agencji daje normalna umowę o pracę. Otrzasnijcie się ,nie pracujcie na smieciowce za marne grosze!!
2
pracowniketatowy 2015-10-08 04:56:58
Nie zgadzam się z Tobą. OK, w kwestii zarobków się zgadzam.
2
radek 2015-10-08 16:50:49
ludzie napiscie mi co was tak trzyma w tym waderze?
Lidka 2015-10-08 18:51:35
Chcesz wiedzieć jak straszą , nie, nie duchami ale nie możesz się przeciwstawić bo zawsze usłyszysz , że wiesz za jakie pieniądze pracujesz i jak Ci się nie podoba to się zwolnij nikt Cię nie trzyma. Ale wiadomo jakie są dzisiaj czasy. Ktoś powie jest tyle innych agencji , ale ne wszyscy mają szanse dostać się i czas pracy też nie wszystkim odpowiada.
nik 2015-10-08 19:26:10
Czyli jednak pracujesztam z przymusu, bo nigdzie indziej cie nie chca? A dlaczego cie nigdzie nie chca? Bo juz poznali sie na tobie, ze nie pracujesz tylko klapiesz jadaczką? No to zostal ci faktycznie tylko wader za najnizsze stawke.
robek 2015-10-08 20:43:02
Ale trzeba probowac .a nie robic z siebie nieudacznika.i zarabiać psie pieniądze .gdyby verso nie miało ludzi to by musieli cos zmienić.dla mnie to nieudaczniki pracuja w verso .ludzie ruszcie d...i szukajcie czegos lepszego .jak ktoś chce to znajdzie prace.
1
Pracownik 2015-10-08 23:05:46
Tak,dokładnie. Agencję dają już normalne umowy.Wystarczy popatrzeć na Olx.Ile tam jest ofert na produkcję!!!
Agathocles 2015-10-25 13:38:46
Tzw. agencje pracy ogłaszają się regularnie i masowo, ale to wcale nie oznacza, że zatrudniają wszystkich, oczywiście spełniających wymagania, którzy się zgłoszą. Tworzą sobie tylko rezerwową armię, spośród której wybierają nielicznych, w zasadzie losowo, bo nie mają możliwości ocenić rzeczywistych kwalifikacji pracownika inaczej, niż na zasadzie "może ten się sprawdzi". Przy czym w lepszej sytuacji są tu zwykle ci, którzy mają na koncie długotrwałą "karierę" w tego rodzaju procederze.

Drugim powodem istnienia tych ogłoszeń jest to, że agencje te zatrudniają zwykle na umowę o pracę tymczasową, która może obowiązywać max. 18 miesięcy. Koniecznością jest więc wymiana pracowników.

W efekcie ilość ogłoszeń nie ma nic wspólnego z ilością wolnych miejsc pracy. To, co się dzieje, to głównie rotacja pracowników pomiędzy agencjami i obsługiwanymi przez nich pracodawcami-użytkownikami.

Próbować oczywiście warto, a nawet trzeba, długo i wytrwale, ale nie ma co się łudzić, że dobra praca czeka na chętnych, tylko tych ostatnich nie ma, jak bredzą niektórzy...
emil 2015-10-30 19:40:05
sa przyjęcia do wadera ?
emil 2015-10-30 19:40:14
sa przyjęcia do wadera ?
Waderka... 2015-11-17 12:38:11
ja osoba pracująca w waderze już pod firmą -zaczynając od verso przez ponad 3 lata czyli to nie max 18 miesiacy a 36 miesiecy i nikt mnie nie zwolnił...
do wadera przyjmują co chwile - przewija sie miesiacznie tyle ludzi,przyjdzie na jeden dzień i jutro juz nie ma i następny! dajcie sobie szanse -raz jest lepiej raz gorzej jak w kazdej robocie. Składalnia dają radę kobiety 60 lat i zapierdzielają a przyjdzie dziewucha 19-letnia i ona nie bedzie robic bo rece bolą! robota to robota! praca to biuro i kawka -niestety takie są realia...
Maszyny całkiem ok nie wiem czego tak te dziewczyny sie boją- wystarczy wytrwac z tydzień zeby sie zaklimatyzowac ze wszystkim i wszystkjimi ,poznac system pracy i po jakims czasie bedzie dobrze! Ja nie narzekam -pracuje na maszynach juz kupe czasu i bardzo lubie swoja pracę :P fakt faktem mogło by byc lepiej z kasa ale... lepiej tyle niz nic.
1
basia 2015-11-21 06:28:16
VERSO CZY WADER BEZ ZNACZENIA,TU PANUJE WREDNA ATMOSFERA.FAŁSZ,ZAKŁAMANIE,WSPÓŁPRACĘ MOŻNA PORÓWNAĆ DO KĄPIELI W SZAMBIE I MASECZKI Z GÓWNA, TAK MIŁA ATMOSFERA !!!!! TE WREDNE TWARZE PODŁYCH BAB PO NOCACH MNIE STRASZĄ ,STWARZAJĄ OBÓZ PRACY.
bożenka 2015-11-21 07:10:15
do "waderka" to musiałaś się nieźle podlizywać ,wazelinić i donosić na koleżanki skoro w VERSO cię trzymali i nie zwolnili. dobry kapuś to zadatek na przyszłość firmy.No a teraz przejście pod Wader zaowocowało tym,że za premię doniesiesz na każdego po kolei.HITLER BYŁBY Z CIEBIE DUMNY!!!:)
nick 2015-11-21 09:55:38
Bożenka - a o czym można donosic na koleżanki?
Basia - jakie zaklamanie?
Podajcie jakies przyklady.
viarus 2015-11-22 09:09:49
Zapewne "basia" i "bożenka" należą do osób które miały pecha w zeszłym tygodniu, stąd ta frustracja we wpisach. Po tym co tu obie napisałyście mam nadzieję, że już z nami nie pracujecie, bo nic pozytywnego sobą nie reprezentujecie.Tak to już jest, że jad strumieniem leje się od tych co nic nie potrafią, nic im się nie chce, nikogo nie lubią, za to mają wymagania. Tu jest normalna praca, przychodzę na 8h, robię swoje, z każdym się dogaduję i każdego szanuję, nawet jak za kimś nie przepadam. Można?
1
Waderka 2015-11-26 05:32:52
Brawo ;)
nie trzeba być dupolizem żeby dostać umowę wystarczy być dobrym pracownikiem, szanować innych i robić co do mnie należy a nie opierniczac się i nagadywac na innych. Ja akurat do dupolizów mam daleko ;) bożena żal mi ciebie...
2
basia 2015-11-26 09:40:49
do "Waderka"i "udet" ja pracuję w Wader od 15 lat, więc DOBRY PRACOWNIKU jeden z drugim upajaj się smrodem jaki pozostawiasz po sobie,wiele z nas to idealni pracownicy, wiei wiem kto podsrywa nam opinie, niedomyte brudne z rana ,czy od południa,niewyspane,ledwo łażą. 8 h ....chyba w "D "
1
anet-ka 2015-11-26 09:47:23
pracuje tutaj od niedawna no powiem ,ze współpraca to droga do nikąd,donoszenie i zakłamanie to codziennośc,nawet nie wiesz za co opirnicza cie brygadzistka i do tego podle, bezwzględnie zwala na cb.winę CHAMSTWO W PAŃSTWIE weźcie sobie skoczcie na BUNGEE,furiatki,wdomu przed pięciolatkiem srają w gacie a tu ma odwagęw pracy ,
Pracownik 2015-12-03 16:46:30
Co to za wariatka pisała. Skąd ty możesz wiedzieć co ktoś robi w domu!! Że kobiety z wadera boją się dzieci? Nienormalna jesteś!!!
dawid 2015-12-18 14:20:44
nie wieze .wezma dla siebie kase
;) 2015-12-23 22:45:20
dla wszystkich pracowników zdrowych wesołych swiat oraz szczesliwego nowego roku 2016 a tym bardziej ciekawym wiecej rozumu na ten nowy rok
Ble, ble 2016-01-01 20:34:53
Obroty maja niesamowicie wysokie.Od wielu lat.A pracownicy dostają najniższą krajową. Więc nie licz,że tam się coś zmieni.
olo 2016-01-04 07:52:38
Obroty to oni maja na kwoty kolosalne na podwyzki to by sie znalazły pieniadze a oni tylko żeruja na ludziach i wykorzystują i na tym zarabiaja nawt verso nie ma podwyżek i ludzie z agencji przcuja za 6zl to jest poprostu katastrofa
meriol 2016-01-09 21:16:06
Ciekawi mnie jednak czy ktoś z was w ogóle się ubiegał o takowe podwyżki, bo z tego co wiem to jednak jest to możliwe, trzeba jednak mieć dobre wyniki...
monika 2016-01-16 14:58:57
nazekacje na verso ale nikt nie pujdzie do p.krolikowskiego zbierzcie się wszyscy i porozmawiajcie .pan krolikowski na pewno ma dużo kasy za was
xxx 2016-03-18 16:04:27
Wader kompletne Dno!, wykorzystują ludzi jak tylko mogą. Krzyczą 'szybciej, szybciej' bo norma nie zejdzie, brak zaangażowania z ich strony, nie pokażą nawet co masz robić i mówią "źle, tak nie może być" . Atmosfera również niemiła. Zdecydowanie odradzam tam pracę!!, za takie grosze nie warto..
2
Lewandowska 2016-03-26 21:51:08
Wiele osób prosiło o umowę i podwyzki ale jedyna odpowiedx to "nie teraz" albo"za krótko pani pracuje".Tutok co masz na myśli pisząc dobry socjal? Paczke za kilkadziesiąt złotych z wędlinami, które tracą termin ważności za 4 dni? Jedyne osoby, które dobrze mają w tej robocie to Ci' których możecie zobaczyć pod biurem na papierosie. Skoro da się zorganizować busa do zawiercia to dlacxego nie ma busa z centrum dg?
agness 8999 2016-04-08 16:43:12
zero szacunku do ludzi...ludzie uciekajcie stad
aggggggggggg 2016-04-08 16:53:53
pracują tylko nie wykształcone kobiety którym barkuje kultury osobistej...wykorzystują ludzi
AGUSSS 2016-04-12 08:38:53
nie polecam pracy w waderze (usunięte przez administratora) najgorsza firma
SAS 2016-05-10 10:12:40
PRZYJECIA SA CALY CZAS
monika 2016-05-23 06:12:39
wadera za niedługo zamkna nie ma ludzi ,a oni i tak nic nie zmieniają
taka 2016-06-02 14:04:36
bo pracownicy to by chcieli zarobić ale sie nie narobić a najlepiej nic nie robic....katastrofa z tymi ludzmi teraz jest....
ola 2016-06-07 17:14:19
teraz w waderze podniesli normy wiecej nie daja zarobic juz dziewczyny z maszyn.chodza sluchy ze do konca roku istnieje wader a potem zamykaja.
maszynowiec 2016-06-07 20:53:38
jak to zamykają
ktosik 2016-06-14 10:30:46
co za ploty znów ktoś plecie?? jakie zamykają? najpierw trzeba dobrze uszy wymyć zanim się coś podsłyszy i w dodatku źle...
ktosik 2016-06-28 11:41:46
przyjęcia są cały czas także jak jesteś chętna/y to dzwoń do agencji :)
glon 2016-08-18 06:29:47
jakie przyzwojte warunki 6 zl na reke od 3 lat w verso nic sie nie zmienilo chodzi o kase
pawel 2016-08-18 06:36:50
chcesz zarabiac 6 zl za godzine ???????
Coolwoman 2016-08-27 12:46:28
Szczerze ??? pracuje tam od 1go sierpnia tego roku i mogę powiedzieć że praca jest ok ale jeżeli chodzi o zarobki to jest Masakra bo 6zl to nie jest duzo a jeszcze dają umowę zlecenie a powinni dać umowę o pracę.jezeli chodzi o co niektóre kobiety to są wredne i dwulicowe gdyby mogły to by nóż w plecy wbily.
3
ilona 2016-08-31 06:40:48
pasuje ci 6 zl na godzine ???
Nie ma 2016-09-21 11:59:05
Tak,pchaja się drzwiami i oknami
3
Oioi 2016-10-05 16:58:05
Ha ha ha za 6 zeta to pier...le nawet nie wstaje rano. Co za HU.. daje 6 zeta na godzinę . 7,8 zeta to mało a 6 to już hu..nia totalna .Pozdrawiam pracowników magazynu WG . Jeszcze raz ha ha ha
1
Oioi 2016-10-06 09:36:58
Tak w porządku chyba kupisz siedzisz nic nie robisz to jest ok też bym tak chciał Ją tam pracowałem to wiem kto tam pracuje a kto nie .Kobiety tam zapierd. . ją i faceci oczywiście tez ale jest tam kilka perfidnych osób które robią sobie jaja i wykorzystują innych .
Obserwatorka... 2016-10-08 12:05:50
Jak byłam pierwszy dzień to zanim przydzielili mnie na nitkę gdzie kobiety pracują tam ponad 10 lat ktoś mnie poklepał po ramieniu i powiedział że jako "nowa młoda" dostanę porządny wycisk i odechce mi się pracować (pozwolę zostawić sobie to bez komentarza) pakowałyśmy klocki i żadna z tych kobiet nawet przez chwilę nie dała mi odczuć ze jestem gorsza od nich, każda tak samo służyła potrzebną mi pomocą, pokazały jak, gdzie i co się odkłada.
Pani Koordynator PRZED podpisaniem umowy przedstawiła warunki pracy jak i jej wynagrodzenie, miałam możliwość wejść na halę aby zobaczyć jak wygląda praca i jest jeden wielki minus, a mianowicie te bardzo ciężkie kosze które trzeba podnieść i odłożyć je na blat, a następnie postawić w pionie aby wysypać komponenty do pakowania, naprawdę są ZA CIĘŻKIE.
Co do stanu całej hali jest wiele do życzenia, każdy kto tam był wie jak wygląda, nie wiem tylko czy ona wyglądała tak wcześniej czy tylko na czas jakichś tam remontów.
Łazienka to abstrakcja, kabiny mają popsute zamki przez co trzeba zaglądać pod drzwiami czy ktoś korzysta, deska od muszli jest tragiczna popękana, przypalona, brudna (o czym świadczy o osobach korzystających). Przy umywalkach prawie cały czas brakuje mydła, albo papierowych ręczników. Frustrująca jest również tylko 15 minutowa przerwa na 8 godzin pracy.

Chciałabym jeszcze tylko dodać iż wykształcenie nie ma nic wspólnego z brakiem kultury osobistej którą jak wszyscy wiemy wynosi się z domu, bo możesz być po Harvardzie, a słomy z butów i tak nie wyciągniesz... Jeśli chcemy aby ktoś okazywał nam szacunek pokażmy że sami mamy szacunek do innych ludzi, proste.
Wader oferuje pracę na linii produkcyjnej, a więc jest to praca ZESPOŁOWA i albo podwijasz rękawy i zapierdzielasz równo z nimi (bo każda produkcja rządzi się swoimi normami) i starasz się dogadywać z innymi pracownikami albo nie podejmuj się pracy z ludźmi, bo wszędzie są ludzie A ludzie, a ile ludzi tyle charakterów...
monika 2016-10-09 21:01:05
to moze najwyzszy czas zaprosic sanepid
1
Anonim 2016-10-19 12:42:01
jest jeden wielki minus, a mianowicie te bardzo ciężkie kosze które trzeba podnieść i odłożyć je na blat, a następnie postawić w pionie aby wysypać komponenty do pakowania, naprawdę są ZA CIĘŻKIE.

Bo to nie jest praca dla młodych dziewczyn i chłopaków ważących 50kg tylko dla dojrzałych silnych osób, ale słabo płacą więc nikt taki tam nie chce pracować to zatrudniają takie chucherka
2
Anonim 2016-10-19 12:45:31
jest jeden wielki minus, a mianowicie te bardzo ciężkie kosze które trzeba podnieść i odłożyć je na blat, a następnie postawić w pionie aby wysypać komponenty do pakowania, naprawdę są ZA CIĘŻKIE.

Bo to nie jest praca dla młodych dziewczyn i chłopaków ważących 50kg tylko dla dojrzałych silnych osób. Ale słabo płacą więc nikt taki nie chce tam pracować, to zatrudniają takie chucherka.
2
ea 2016-10-19 14:44:55
Podnosić kosze? A nie maja tam jakiś wózków widłowych czy palet specjalnych z podnośnikami? Przecież powinni mieć wyposażony magazyn to podstawowe sprzęty w każdej firmie, to rowniez zasady bezpieczeństwa i bhp, poza tym sa pewne przedziały ile kg podnosi mężczyzna i kobieta
Zostaw swoją opinię o Wader-Wozniak - Dąbrowa Górnicza
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wader-Wozniak