Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Wader-Wozniak


Oceniono 429 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Wader-Wozniak
Rudna 30
42-530 Dąbrowa Górnicza
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
red - 2014-09-28 11:52:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ooooooooooo super praca ok da sie przeżyć Jak kasa potrzebna to się robi i nie narzeka
zdjecie uzytkownika
iwo - 2014-09-28 20:22:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [red - 2014-09-28 11:52:07]:
i przez to wader wykorzystuje ludzi ,bo wiedza ze ludzie przyjdą pracować za 900 zl.jak masz rodzine to oplac rachunki .pokupuj potszebne rzeczy i wyżyj do następnej wyplaty
zdjecie uzytkownika
red - 2014-09-29 19:37:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a tam od razu wykorzystuje , jak nie pasia ta kasa co wader daje to szukac innej pracy po co siedzicie tu i piszecie takie rzeczy Jak komus odpowiada ta praca to pracuje a jak nie to nie przychodzi do Wadera prawda Przecież nikt nie zmusza do podpisywania umowy. Mówią co i jak , przecież w kadrach nie kłamią Myślę że jak ktos przerobi dniówkę i mu nie odpowiada to dziekuje i nie robie aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zdjecie uzytkownika
karol - 2014-09-30 20:05:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JAK MYSLICIE JAK BY NIE BYLO CHETNYCH DO PRACY TO WADER ZMIENIL BY WARUNKI?
zdjecie uzytkownika
konrad - 2014-10-03 15:56:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba nie, każdy pracodawca trochę tak eksperymentuje z pracownikami @karol, więc nie wiem jakie są stawki, zaoferuje jakąś kwotę, jak pracownik się na nią zgodzi to wszystko porządku, jakby nikt nie chciał za takie pieniądze pracować to i byłby zmuszony podnieść wynagrodzenia tak czy inaczej, więc sami widzicie jak działa ekonomia.
zdjecie uzytkownika
true and unholy RED - 2014-10-11 03:18:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [red - 2014-09-29 19:37:48]:
Komentarze tutaj są opiniami dotyczącymi konkretnej firmy i warunków jakie w niej panują, a nie życia osoby, której udzielasz głupich rad.
zdjecie uzytkownika
true and unholy RED - 2014-10-12 23:36:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przejrzałem starsze komentarze i widzę, że od pewnego czasu przewijają się różnie podpisane komentarze osób/-y, która uparcie dopytuje krytykujących skandaliczne warunki panujące w firmie Wader o to, czy zapoznali się z umową, a także bardzo mądrze doradza tym, którym "nie pasi", znalezienie lepszej pracy, co jest pewnie możliwe w Polsce z dnia na dzień. Mam pytanie do tej (/tych) osób, czy Wy też jesteście szeregowymi pracownikami firmy i zarabiacie te 900 zł na umowie o dzieło pracując przez agencję?
zdjecie uzytkownika
rufus - 2014-10-13 18:10:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [true and unholy RED - 2014-10-12 23:36:01]:
Witam. Chciałem zapytać jakie to są te "skandaliczne" warunki pracy w Waderze.Może o czymś nie wiem? Jestem tam zatrudniony na umowę o pracę, pracuję po 8h, 90% weekendów mam wolnych,a kasa jest terminowo. Kasa raczej słaba, ale wiedziałem ile będę zarabiać podpisując umowę. Nikt na mnie nie wrzeszczy, nikt mnie nie pogania, z ludźmi się dogaduję. Przychodzę, robię co do mnie należy, wychodzę - proste. Proszę o merytoryczną odpowiedź,a nie strumień jadu.
zdjecie uzytkownika
true and unholy RED - 2014-10-14 01:01:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [rufus - 2014-10-13 18:10:51]:
Grunt, że Tobie dobrze. Jeśli 10 stron komentarzy przeważnie o podobnej treści do Ciebie nie przemówiło i nadal uważasz, że praca przy składaniu zabawek za 900 zł w systemie 3-zmianowym na śmieciowej umowie o dzieło jest zupełnie normalną sprawą, to chyba nic już nie pomoże. Wyraźnie widać, że te pozytywne, takie jak Twój, pochodzą głównie od ludzi z innych działów, zatrudnionych na lepszych warunkach, pośrednio korzystających i dowartościowujących się obecnością tam tych wyrobników. Komentarze o przesłaniu sprowadzającym się do "jak ci się nie podoba, to w....j" z oczywistych względów są mało wiarygodne i nie wartoa ich traktować poważnie.
zdjecie uzytkownika
Pracownica - 2014-10-14 11:53:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie 3-zmianowym tylko 2-zmianowym, nie mamy tu nocek
zdjecie uzytkownika
kika - 2014-10-14 13:10:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
3 zmiany są chyba na maszynach , pod firmą ma się przynajmniej chyba tą umowe o pracę i te 1200-1300 zł , ciekawe więc czy szanowny Pan 'Rufus' zamieniłby się na warunki na jakich pracują ludzie agencyjni.. To właśnie tylko oni tutaj narzekają i chyba nie ma im się co dziwić , więc nie niech Pan wyżej(Rufus) nie zgrywa (...) , bo system ludzkich wartości ma prawo oczekiwać chyba troche więcej , Pozdro.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-14 15:56:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [true and unholy RED - 2014-10-14 01:01:18]:
tez jestem pracownikiem etatowym i potwierdzam to, co pisze Rufus - nie ma tu "skandalicznych" warunkow pracy - nikt na nikogo nie krzyczy, ani nie stoi z batem nad nikim. dostajesz do wykonania konkretna czynnosc, wiesz co masz zrobic i to robisz. a co do do kasy - nie moge sie wypowiedziec w imieniu pracownikow agencji, ale masz racje true and unholy RED - ciesze sie, ze ja mam stala prace i nie zazdroszcze Wam. Rozumiem Wasza frustracje - kazdy chcialby zarabiac duzo i na umowe o prace, ale jezeli takiej pracy nie mozna znalezc, to trzeba szanowac to, co sie ma, bo nie robi sie do wlasnego gniazda...
skup sie na znalezieniu lepszej pracy, bo narzekanie na anonimowym formum nic nie da - nikt sie nie przejmuje wpisami, bo sa anonimowe, a to znaczy, ze kazdy moze napisac cokolwiek - bez potwierdzenia w rzeczywistosci.
Zycze Tobie, zeby udalo sie Tobie znalezc w koncu dobra prace.
zdjecie uzytkownika
yeti - 2014-10-15 18:27:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Starasz się zapierniczasz, a i tak cię nie docenią, wręcz przeciwnie. Pozdrawiam tych na których nie krzyczą.
zdjecie uzytkownika
true and unholy RED - 2014-10-16 00:05:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-10-14 15:56:30]:
To jakaś pańszczyźniana teoria? Chwalcie Jaśniepana, bo tylko kijem obił, a przecież mógł zabić.
Firma Wader, jak każda inna zresztą, może i jest własnym gniazdem, ale dla jej prezesów i dyrektorów, a nie dla szeregowych pracowników, którzy jedyne co mają to swoje zdrowie i swój czas. I tego nie szanują, gdy tracą za marne grosze (900-1300, jak tu czytam, to pensja najwyżej dla studenta za wakacyjną pracę), regularnie zastraszani, że mogą mieć jeszcze gorzej. A o tym właśnie trzeba pisać i mówić głośno, bo samo się nic nie zmieni!
zdjecie uzytkownika
ewe - 2014-10-16 16:56:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [true and unholy RED - 2014-10-16 00:05:17]:
ja tam pracowałam trochę i wiem jak jest praca nie jest cieszka.zalezy co się robi.nieraz jest tak ze dobrze by było żeby ktoś pomogl.np.dac pudlo na gore na palete.nie zawsze sa chętni do pomocy.zdazaja się ludzie ze nie umieja policzyć np.do 8 żeby wrzucić dobrze klocki do pudelka.dobrze mi się pracowala tylko nie na takich warunkach.sami wiecie co to jest 900 zl.niekturzy to wiecej placa za platnosci .a wader wykorzystuje ludzi.niektorzy sa zarejestrowani w urzędzie pracy żeby mieć ubezpieczenie,bo na umowę o dzielo nie ma ubezpieczenia.
zdjecie uzytkownika
Pracownica - 2014-10-17 17:47:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no dokładnie, żeby te pieniadze były nieco lepsze, chociaż ta najniższa krajowa plus normalna umowa z ubezpieczeniem
zdjecie uzytkownika
ewe - 2014-10-18 12:35:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownica - 2014-10-17 17:47:24]:
dobrze piszesz
zdjecie uzytkownika
pawel - 2014-10-20 06:27:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nic z tym nie robicie tylko narzekacie,a jak byscie się zgadali i w kturys piękny dzień odmówili pracy na takich warunkach,wszyscy taki jakby straik.to może waderowcy by cos pomyśleli a nie tylko kasa dla siebie.wszyscy wiemy ze zabawki wadera sa drogie .a na pewno by nie robili za 900 zl.
zdjecie uzytkownika
bear - 2014-10-20 10:06:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ewe, pawel _ polecam najpierw zaznajomić się ze słownikiem ortograficznym , to z pewnością pomoże Wam w komunikacji , nie tylko w miejscu pracy.....
zdjecie uzytkownika
romeklx - 2014-10-20 14:08:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
haha, dokładnie! zgadzam się z przedmówca w 100%, jak już piszecie coś na forum, to warto sprawdzić czy poprawnie wszystko jest napisane ortograficznie, bo jeśli pracownik się tak kompromituje to też o firmie świadczy, a jak jeszcze pisze, że są problemy komunikacyjne.. naprawdę tylko siąść i płakać.
zdjecie uzytkownika
pawel - 2014-10-20 14:46:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co myślicie ze jak zaczne pisać poprawnie to sytuacja w waderze się poprawi????????????????????????????jak dla was ważniejsza jest ortografia niż warunki w waderze to polecam prace w waderze bedziecie zarabiać gruba kase.
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-10-22 11:57:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Weźcie wy sięmozelepiej na pracy skupcie zamiast na pisowni, owszem umiejętność poprawnego pisania jest bardzo ważna, ale aby pracować w firmie Wader nie trzeba być koniecznie absolwentem polonistyki.
zdjecie uzytkownika
pawel - 2014-10-22 15:27:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2014-10-22 11:57:19]:
dziekuje
zdjecie uzytkownika
inga - 2014-10-22 19:04:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może mi ktoś napisac jak jest na skladalni.jakie warunki jaka atmosfera.
zdjecie uzytkownika
cypisek - 2014-10-22 20:14:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [inga - 2014-10-22 19:04:48]:
Tak naprawdę? Nie ma tragedii. Zarobki za to są dołujące.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wader-Wozniak
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x