Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Wader-Wozniak


Oceniono 429 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Wader-Wozniak
Rudna 30
42-530 Dąbrowa Górnicza
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
yeti - 2014-10-15 18:27:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Starasz się zapierniczasz, a i tak cię nie docenią, wręcz przeciwnie. Pozdrawiam tych na których nie krzyczą.
zdjecie uzytkownika
true and unholy RED - 2014-10-16 00:05:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-10-14 15:56:30]:
To jakaś pańszczyźniana teoria? Chwalcie Jaśniepana, bo tylko kijem obił, a przecież mógł zabić.
Firma Wader, jak każda inna zresztą, może i jest własnym gniazdem, ale dla jej prezesów i dyrektorów, a nie dla szeregowych pracowników, którzy jedyne co mają to swoje zdrowie i swój czas. I tego nie szanują, gdy tracą za marne grosze (900-1300, jak tu czytam, to pensja najwyżej dla studenta za wakacyjną pracę), regularnie zastraszani, że mogą mieć jeszcze gorzej. A o tym właśnie trzeba pisać i mówić głośno, bo samo się nic nie zmieni!
zdjecie uzytkownika
ewe - 2014-10-16 16:56:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [true and unholy RED - 2014-10-16 00:05:17]:
ja tam pracowałam trochę i wiem jak jest praca nie jest cieszka.zalezy co się robi.nieraz jest tak ze dobrze by było żeby ktoś pomogl.np.dac pudlo na gore na palete.nie zawsze sa chętni do pomocy.zdazaja się ludzie ze nie umieja policzyć np.do 8 żeby wrzucić dobrze klocki do pudelka.dobrze mi się pracowala tylko nie na takich warunkach.sami wiecie co to jest 900 zl.niekturzy to wiecej placa za platnosci .a wader wykorzystuje ludzi.niektorzy sa zarejestrowani w urzędzie pracy żeby mieć ubezpieczenie,bo na umowę o dzielo nie ma ubezpieczenia.
zdjecie uzytkownika
Pracownica - 2014-10-17 17:47:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no dokładnie, żeby te pieniadze były nieco lepsze, chociaż ta najniższa krajowa plus normalna umowa z ubezpieczeniem
zdjecie uzytkownika
ewe - 2014-10-18 12:35:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownica - 2014-10-17 17:47:24]:
dobrze piszesz
zdjecie uzytkownika
pawel - 2014-10-20 06:27:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nic z tym nie robicie tylko narzekacie,a jak byscie się zgadali i w kturys piękny dzień odmówili pracy na takich warunkach,wszyscy taki jakby straik.to może waderowcy by cos pomyśleli a nie tylko kasa dla siebie.wszyscy wiemy ze zabawki wadera sa drogie .a na pewno by nie robili za 900 zl.
zdjecie uzytkownika
bear - 2014-10-20 10:06:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ewe, pawel _ polecam najpierw zaznajomić się ze słownikiem ortograficznym , to z pewnością pomoże Wam w komunikacji , nie tylko w miejscu pracy.....
zdjecie uzytkownika
romeklx - 2014-10-20 14:08:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
haha, dokładnie! zgadzam się z przedmówca w 100%, jak już piszecie coś na forum, to warto sprawdzić czy poprawnie wszystko jest napisane ortograficznie, bo jeśli pracownik się tak kompromituje to też o firmie świadczy, a jak jeszcze pisze, że są problemy komunikacyjne.. naprawdę tylko siąść i płakać.
zdjecie uzytkownika
pawel - 2014-10-20 14:46:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co myślicie ze jak zaczne pisać poprawnie to sytuacja w waderze się poprawi????????????????????????????jak dla was ważniejsza jest ortografia niż warunki w waderze to polecam prace w waderze bedziecie zarabiać gruba kase.
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-10-22 11:57:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Weźcie wy sięmozelepiej na pracy skupcie zamiast na pisowni, owszem umiejętność poprawnego pisania jest bardzo ważna, ale aby pracować w firmie Wader nie trzeba być koniecznie absolwentem polonistyki.
zdjecie uzytkownika
pawel - 2014-10-22 15:27:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2014-10-22 11:57:19]:
dziekuje
zdjecie uzytkownika
inga - 2014-10-22 19:04:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może mi ktoś napisac jak jest na skladalni.jakie warunki jaka atmosfera.
zdjecie uzytkownika
cypisek - 2014-10-22 20:14:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [inga - 2014-10-22 19:04:48]:
Tak naprawdę? Nie ma tragedii. Zarobki za to są dołujące.
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-10-23 14:13:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No praca jak każda inna, tyle ze osoby zatrudnione przez Verso mają mniejsze pensje
zdjecie uzytkownika
Rabsey - 2014-10-24 10:32:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słuchajcie a jak wygląda u was sytuacja na wtryskarkach? też 900 złotych czy trochę wiecej? bo tam są ponoć nocki.
zdjecie uzytkownika
ada - 2014-10-24 17:20:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a wy tylko narzekacie ze w domu nie wysiedzicie 900 zl.ale idziecie i pracujecie.a waderowcy na tym kozystaja.a jak by nie było ludzi to musieli by cos zmienić.poki będą mieli ludzi ktorzy pracuja za 900 zl.to się nic nie zmieni
zdjecie uzytkownika
Rabsey - 2014-10-27 14:57:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słuchajcie a jak wygląda u was sytuacja na wtryskarkach? też 900 złotych czy trochę wiecej? bo tam są ponoć nocki.
Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
ollek - 2014-10-28 18:59:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na wtryskarkach dojdziesz do około 14000pln
zdjecie uzytkownika
ollek - 2014-10-28 19:01:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jako ustawiacz to ponad 2000pln
zdjecie uzytkownika
ollek - 2014-10-28 19:02:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sprostowanie...nie 14000pln a 1400pln
zdjecie uzytkownika
Rabsey - 2014-10-29 10:38:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A to jednak więcej niż na składalni, zapytałem bo różnie mówią.
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-10-29 13:46:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile sie tak naprawdę zarabia netto w Waderze? jedni twierdzą że 900 złotych, inni że 849 złotych, a jeszcze inni że 1000?
zdjecie uzytkownika
mon - 2014-10-29 15:00:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
7 zl na godzine na reke na skladalni
zdjecie uzytkownika
mon - 2014-10-30 15:49:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co to znaczy praca tymczasowa.?bo jak wiem niektórzy pracują dwa lata
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-10-31 19:42:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To znaczy, że umowa jest podpisywana co jakiś czas, nie na czas nieokreślony.
A to że ktoś może pracować tak dwa, lub więcej lat to nic takiego dziwnego w dzisiejszych czasach.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wader-Wozniak
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x