Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Imperial Tobacco Polska S.A

Pracowałeś w firmie Imperial Tobacco Polska S.A i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Weteran - 2015-05-30 11:02:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Konkursy to nic innego jak wyścig szczurów. Na nagrody załapuje się znacząca liczba ściemniaczy akceptowanych przez swoich przełożonych (też ściemniaczy), którzy brylują przed Dyrekcją. Oczywiście w tej grupie tak jak wszędzie znajdą się uczciwe osoby ale są one spychane na margines i po kolejnym tzw ,,konkursie'' mają to głęboko w d...e. Fikcja goni fikcję a udziały w rynku spadają. Obłuda i zakłamanie wszechobecna. Pozdrawiam wszystkich uczciwych i tylko ich.
zdjecie uzytkownika
solo - 2015-05-30 19:33:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [misiek - 2015-05-29 13:18:44]:
Eee misiek , nie pękaj. Jeśli twoje gadane jest na takim samym poziomie jak pisane, to śmiało aplikuj ! Od razu mozesz na MDS'a albo i na samego ASM'a bo to mniej wiecej ten poziom.
zdjecie uzytkownika
bebe - 2015-05-31 19:55:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Oj nie ładnie
zdjecie uzytkownika
Niesprawiedliwy - 2015-06-07 12:19:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Weteran - 2015-05-30 11:02:19]:
Sprawiedliwy jesteś a na żartach się nie znasz!!! Więc osądzaj sprawiedliwie... a jak chcesz być taki uczciwy to na księdza idź i do buzi bierz!
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-06-07 13:00:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Patrzę na większość wpisów i widzę, że piszą rozżaleni pracownicy. Ciągle źle i źle. Z tego co się orientuję to nie ma obowiązku pracy w ITPL więc albo do roboty albo poszukajcie sobie pracy gdzie indziej (przecież nikt Was tu na siłę nie trzyma). Tylko pamiętajcie : Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma!!!
zdjecie uzytkownika
Weteran - 2015-06-07 13:14:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Niesprawiedliwy - 2015-06-07 12:19:01]:
Uderz w stół a nożyce się odezwą. Na z......u czapka gore. Odezwał się jeden z tych którym taka ściema bardzo dobrze pozwala funkcjonować w tej firmie. Ale tak na poważnie poziom odpowiedzi świadczy o człowieku. Dno i wodorosty.
zdjecie uzytkownika
solo - 2015-06-08 21:18:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco popieram słowa {pracownik - 2015-06-07 13:00:22). Kto nie chce pracować w ITPL, niech szybko zmienia pracę. Na miejsca niezadowolonych czekają chętni do pracy. Odnoszę wrażenie, że PH w ITPL są rozpuszczeni i wiecznie nadąsani - oczywiście nie wszyscy. Spróbujcie popracować poza ITPL. SUKCESÓW ŻYCZĘ :)
zdjecie uzytkownika
pracownik 2 - 2015-06-09 10:16:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [solo - 2015-06-08 21:18:59]:
Ciekawa forma szantażu od lat. Jednak kolega zapomniał o jednym - nowy pracownik zanim się wdroży do nowej pracy i zacznie spełniać swoją rolę w nowych strukturach ITPL upłynie sporo czasu a cele do zrealizowaniu są tu i teraz i to na wysokim poziomie. Więc albo koledzy z grupy wraz z ich przełożonym będą jeszcze ciężej pracować w celu uzupełnienia braków a tego każdy się boi albo będą wyniki z kapelusza co odbije się w Nielsenie. Więc kolego nie strasz zwalnianiem z pracy i brakiem przyszłości u innego pracodawcy bo to objaw twojej i tylko twojej słabości czytaj wartości jako pracownika poza ITPL.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-06-09 19:25:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik 2 - 2015-06-09 10:16:47]:
Cóż za altruizm - cierpieć katusze w imperialu z troski o kolegów! Szacun! :)
zdjecie uzytkownika
tytus - 2015-06-11 02:20:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2015-06-09 19:25:07]:
Już sie tak nie napinaj mądralo bo coś ci pęknie i krzywdę sobie zrobisz. Widzisz, między tobą a pracownikiem jest taka roznica, ze on to co pisze, pisze spontanicznie kierując sie troską o swoją firmę, o czyste zasady i o swoje miejsce pracy, a ty siedzisz na dyżurze, śledzisz niepoprawne wpisy i próbujesz ośmieszyć tych którzy mają odwagę wskazywać na brudy ktore nie mieszczą sie już pod dywanem. Jakiś kompleks ?
zdjecie uzytkownika
My - 2015-06-11 06:21:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2015-06-09 19:25:07]:
Człowieku skąd ty się urwałeś. Cynizm i zarozumialstwo na poziomie Himalajów. Czekamy na spis osiągnięć i sukcesów zawodowych bo chyba jest ich niewiele a może wcale.
zdjecie uzytkownika
solo - 2015-06-19 08:50:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2015-06-09 19:25:07]:
Ważne jest to, żeby swoje niezadowolenie z pracodawcy wyładowywać w pracy (dla lepszego zrozumienia: rozwijać się, aby osiągać lepsze wyniki i pozbyć się frustracji). Wtedy wszyscy są zadowoleni, a pracownik wstaje rano z uśmiechem na pysku i pracuje dla dobra swojego i Firmy w której pracuje SUKCESÓW ŻYCZĘ :)
zdjecie uzytkownika
Normalny - 2015-06-19 14:48:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [solo - 2015-06-19 08:50:59]:
Rozdwojenie jaźni - proponuję wizytę u lekarza. Kogo chcesz oszukać. Solo i ja to ta sama osoba. Przestań więc wypisywać te wszystkie bzdury i zaśmiecać forum.
zdjecie uzytkownika
off - 2015-06-23 10:54:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tutaj ciągle widzę PH, ale nikt nie poruszy pracy pracowników agencji pracy tymczasowej. W zasadzie robimy to samo co pracownicy ITPL, pracujemy na tych samych maszynach, ale traktują nas jak jakieś zło konieczne. Agencja obecnie zatrudnia 300 osób w ITPL, "najlepsi" pracownicy przeszli po 7,8,9,10 latach pracy przez agencję, ominęło ich trochę 13 stek i wakacyjnego. Jak to się robi w Imperialu?, że tyle pracownik pracuję przez agencję? Już tłumaczę. Teraz jest Randstad wcześniej był Start People, wcześniej Trenkwalder i wcześniej kilka innych o których nie wiem bo za krótko pracuję, ale starsi pracownicy powiedzieli, że były. Więc pracujesz sobie 10 lat przez agencję i obserwujesz jak wcześniej przyjmują kolejnego syna mechanika, kolejną synową mechanika etc. Oddziałem w Jankowicach rządzi miasto, nie dyrektor czy kierownictwo fabryki. Wszystko robi się pod te miasto. Gdy ITPL padnie w tym mieście będzie 70% bezrobocia hahaha. A wracając do agencji. Pracowników traktuje się jak śmieci. Wielu ludzi potrafiło się dowiedzieć, że nie pracują od przyszłego miesiąca dzień przed, albo tego samego dnia, że jutro już nie przychodzą do pracy, bo są niepotrzebni i nie ma pracy. Widzę, że w ciągu 2 lat aż o jedną gwiazdkę na tym forum spadł itpl, a to dużo i nie bierze się to z nikąd.
zdjecie uzytkownika
abażur - 2015-06-28 16:25:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostatnio szukałem ofert pracy firmy Imperial Tobacco Polska i znalazłem na tą chwilę dosyć dużo wolnych miejsc pracy na takie stanowiska jak: kierownik do spraw wysyłek w Radomiu oraz jako Przedstawiciel do spraw Sprzedaży i Dystrybucji w Limanowej, Głogowie o okolicach, Olkuszu i okolicach oraz w Łodzi
zdjecie uzytkownika
123 - 2015-06-28 23:06:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [abażur - 2015-06-28 16:25:42]:
CZYLI ODPOWIEDŹ NASUWA SIĘ SAMA: W PORZĄDNEJ FIRMIE NIE ROTUJĄ PRACOWNICY
zdjecie uzytkownika
987 - 2015-06-28 23:09:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [off - 2015-06-23 10:54:36]:
NO NARESZCIE KTOŚ NAPISAŁ PRAWDĘ...W ITPL ALBO (usunięte przez administratora) ALBO WYPADASZ...PRZYKŁADEM PREZES...SZKODA ŻE DZIĘKI NIEJ FIRMA PADA NA PYSK...
zdjecie uzytkownika
ooo/1111 - 2015-06-29 16:23:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli nie macie pojęcia to poprostu nie komentujcie. Jesli chodzi o wolne stanowiska pracy na przedstawiciela to przede wszystkim nauczcie się czytać ... na większości wyraźnie pisze umowa na zastępstwo !!! -wyobraźcie sobie ze w tej firmie pracują też kobiety, które zachodzą w ciążę i nikt nie robi afery z tego powodu jak w większości firm i mogą wrócić do pracy bez problemu. Życzę wszystkim Polskim pracodawcą takiego podejścia a Wam ludziska życzę znalezienia jakiegoś zajęcia być może pracy bo ewidentnie strasznie sie nudzicie. A Impreial tylko dla najlepszych no niestety :) Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ja2 - 2015-06-29 19:21:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ooo/1111 - 2015-06-29 16:23:00]:
Uderz w stół... Zawsze jest tak, że są beneficjenci danego ustroju/firmy i są osoby co na nich pracują. Niektórym ITPL tak zrył beret jak Tobie.
zdjecie uzytkownika
aneta - 2015-06-29 19:25:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie polecam
zdjecie uzytkownika
ooo/1111 - 2015-06-29 19:58:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja2 - 2015-06-29 19:21:29]:
nie masz zielonego pojęcia o czym piszesz współczuje Ci serdecznie! niektórym ITPL zrył beret a ty juz tak od urodzenia przykro mi !
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-06-30 13:47:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam to forum i zdumiewa mnie, że jeden anonimowy maruda z drugim anonimowym niezadowolonym obrażają na forum ludzi anonimowo. Firm w Polsce jest na tyle dużo, że dobry pracownik znajdzie zatrudnienie - co jeszcze robicie w Imperialu poza obrażaniem innych? To świństwo i chamstwo
zdjecie uzytkownika
aktualny pracownik - 2015-06-30 23:35:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były pracownik - 2015-06-30 13:47:25]:
Proszę, były pracownik a jaki lojalny ! Chyba dawno cię musieli pogonić bo z takim kręgosłupem dzisiaj to zrobiłbyś tutaj oszalamiajacą karierę. Na forum byłego pracodawcy to tez zaladasz w wolnych chwilach tylko z sentymentu co ? I to oburzenie na anonimowe wpisy - jak jesteś taki były, to raczej nie powinieneś mieć problemu z tym zeby dać dobry przykład i się odważnie podpisać. Niestety, jesteś tylko nędznym Trolem, nic wiecej.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Zadanie rekrutacyjne jak na stanowisko dyrektorskie a nie specjalistyczne. Panie z HR jeszcze muszą się dużo nauczyć. Z zewnątrz nie wyglądają na profesjonalistki.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
olos - 2015-07-01 10:34:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [off - 2015-06-23 10:54:36]:
ależ ty jesteś biedny, a do tego zachowujesz się jak moderator tego forum.
zdjecie uzytkownika
--- - 2015-07-02 16:03:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Drodzy pracownicy ITPL,
przypominam o obowiązującej Was od prawie trzech lat "Procedurze dot. korzystania z mediów społecznościowych". Obowiązuje ona przez cały czas trwania umowy o pracę - niezależnie, czy aktualnie wykonujecie obowiązku służbowe, czy korzystacie z czasu wolnego poza pracą.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Imperial Tobacco Polska S.A

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Imperial Tobacco Polska S.A?
Zadaj pytanie
alert