brak logo

Imperial Tobacco Polska S.A

Jarocin

Opinie o Imperial Tobacco Polska S.A

Adam 2017-06-26 20:27
Czy warto pracować dla Imperiala jako van seller w ramach Akcji Lato ? Warunki znam, zatrudnia na zleceniu firma zewnętrzna. Czy jest to praca na 8, czy raczej 12 godzin dziennie ? Oczekują 22-25 wizyt + odbiór fajek z hurtowni + rozliczenie.
POLECAM 2017-06-26 22:28
SUPER PRACA NA LATO. Na początku będziesz się starał i myślał ze twoja praca ma sens, lecz szybko zorientujesz się ze nikt Cię nie kontroluje i nie dba o jakość pracy. Masz GPS w samochodzie, ale sprawdzą Cię dopiero jak nie będzie z Tobą kontaktu telefonicznego i pomyślą ze ukradłeś towar. Tak więc wystarczy że od 10 do 14 pokręcisz się samochodem po wyznaczonym terenie i podstawę masz na 100%. Naprawdę POLECAM. A na białe Fiorino zapakuj jakieś letnie gadżety, posprzedawaj po sklepach czy letnich punktach to zarobisz prawdziwe pieniądze.
3
Ja 2017-06-27 13:33
Ale głupoty piszecie chłopakowi i wodę z mózgu mu robicie. Przecież wiadomo, że nie wyrobi się w 8 godzin, raczej 10-11 (zależy od terenu). GPS nie jest dla ozdoby.
Mamdosyć 2017-06-27 17:27
Z każdym miesiącem coraz gorzej. Atmosfera na obecną chwilę tragiczna, każdy się trzęsie żeby nie być następnym w kolejce do wywalenia. Liczą się tylko cyferki i tabelki, zwykły szary DH który odwala najgorszą robotę nie może liczyć na odrobinę szacunku. Ciśnienie na wynik przeogromne, co by nie robił to zawsze jest mało. Jeżeli się nic nie zmieni to niedługo nie zostanie tu ani jeden wartościowy DH a firma zostanie jednym wielkim VACATEM.
13
teżmamdosyć 2017-06-28 01:47
Nie ma obaw, nawet jak wszyscy wartościowi DH by odeszli czy zostali zwolnieni za brak wyników, to zostaną i bedą trwali na swoich stanowiskach nasi wspaniali menagerowie,nieusuwalni i dożywotnio przyspawani do swoich foteli. Tak że póki nikt nie zburzy tego chorego układu i nie rozgoni tego towarzystwa to ciśnienie bedzie rosło, o szacunku można zapomnieć i zawsze im bedzie mało.
7
SZUBEK 2017-06-29 14:33
Wojtek a co powiesz o układzie jaki stworzył z MDS-ami, w szczególności z jednym który wcześniej pracował z nim w Łodzi. Przypomnij sobie jak trzeba było MDS-ów przenosić bo w Krakowie przełożony utrzymywał nieformalne stosunki z podwładną. A jeśli jest pracowity i autentyczny to na rynku pracy napewno się obroni. Życzę mu powodzenie, ale w innej organizacji.
1
Tabaka 2017-06-30 12:08
Uważam, że Imperial Tobacco to dobra firma, która ma swoich hejterów.
TABAka 2017-06-30 16:45
Imperial to dobra firma która ma swoich Klakierow.
4
TABAka 2017-06-30 16:46
Imperial to dobra firma która ma swoich Klakierow.
4
Smoky 2017-06-30 17:10
Imperial to dobra firma która ma swoich Klakierow i cenzorów usuwających nieprzychylne wpisy.
5
Jerzy 2017-06-30 21:34
generalnie hejtowanie to rzeczywiście dosyć brzydkie zajęcie, ale bezrefleksyjna klaka i chamska cenzura (wycinanie całych wpisów) to jest dopiero obrzydliwa profesja.
6
RegionalneBagno 2017-07-01 23:14
Tak się zastanawiam z którego Regionu boją się bardziej o swoją "nieskazitelną" opinię z Pomorza czy że Śląska ze tak szybko usuwają komentarze na temat relacji. ..bohaterowie. Obstawiam bohatera "po trupach do celu" ze Śląska, jego aspiracje nie skończyly się na MDS , a do Małopolski blisko i rekrutacja na ASM trwa. Ciekawe jak szybko usunie ten komentarz :)
1
baca 2017-07-02 00:12
Też obstawiam ze to Śląskie bagienko. Największy ściemniacz i lanser asm i jego podwładny bohater "po trupach do celu". Ciekawe zresztą jak nasz bohater wywinął sie aferalnych relacji z podwładną, jakos nikt go nie zsyłał za karę do Rzeszowa...ciekawe.
1
Ciewka 2017-07-02 17:23
A czy dla Was hejterow jest ktos ok? Czy tylko Wy jestescie cudowni??
Smoky 2017-07-02 19:50
Czytaj ze zrozumieniem Koleżanko. Firma to jakieś kilkaset osób a wyrażane wyżej opinie dotyczą kilku konkretnych. Tak że nie uogólniaj bo jest tu cała masa wspaniałych i uczciwych ludzi. A Ty ucz sie pilnie i lepiej unikaj intymnych relacji z przełożonymi.
4
Tamarka 2017-07-03 22:34
Mam pytanie czy na stanowisku doradcy handlowego da się godziwie zarobić? Słyszałem sporo dobrego o firmie ale zmartwiłem sie tymi opiniami na forum. Jestem świadom, że zawsze tak jest ale nie wiem co mam zrobić?
xxx 2017-07-04 18:51
Namnożyło się u nas coś ostatnio tych intymnych relacji Mengerów z podwładnymi.Słynne love story w Krakowie i w Rzeszowie, skrzętnie maskowany związek bohatera po trupach do celu na Śląsku,znany związek z Pomorza,to samo w łodzi, poznaniu i w warszawie.może to wynikać z tego ze panowie menegerowie maja za mało pracy a za dużo wolnego czasu. Pytanie,czy istnieje tu jeszcze jakiś nadzór, czy obowiązują tu jakieś zasady moralne i etyka? System wartości?
1
xxx 2017-07-04 18:52
Namnożyło się u nas coś ostatnio tych intymnych relacji Mengerów z podwładnymi.Słynne love story w Krakowie i w Rzeszowie, skrzętnie maskowany związek bohatera po trupach do celu na Śląsku,znany związek z Pomorza,to samo w łodzi, poznaniu i w warszawie.może to wynikać z tego ze panowie menegerowie maja za mało pracy a za dużo wolnego czasu. Pytanie,czy istnieje tu jeszcze jakiś nadzór, czy obowiązują tu jakieś zasady moralne i etyka? System wartości?
2
TABAka 2017-07-05 12:30
To jest niesmaczne, rozsiewacie plotki, skupie się na merytorycznych aspektach dyskusji.
xx 2017-07-05 22:25
Plotki ?, czyżby? Niesmaczne to jest przymykanie oka na łamanie zasad moralnych i przyzwolenie na rozbijanie rodzin.
1
TABAka 2017-07-05 23:18
Każdy z nas jest inny, ma inne standardy moralne, wyznaje inne wartości. Moim zdaniem nawet jeśli występowały nieformalne stosunki na linii szef - podwładny, ale nie miały one wpływu na pracę to dla mnie wszystko OK. Miłość jest ślepa i może nas spotkać wszędzie. Jednak jeśli było inaczej i jedna ze stron była faworyzowana, czerpała korzyści z takiego układu lub co gorsza molestowała drugą osobę to na takie praktyki nie powinno być przyzwolenia. Moja wypowiedź jest czysto teoretyczna bo nie znam przykładów takich zachowań. Znam tylko (przeze mnie nie potwierdzoną) plotkę ze takie praktyki miały miejsce swego czasu w Krakowie.
Yxx 2017-07-06 07:29
Spokojnie niech pisza. Intetnet nie jest anonimowy. Sprawa zgloszona na policje.
XXX 2017-07-07 11:40
Może faktycznie ktoś być zapytał tych hejterów o ich wpisy np. prokurator ?
TABAka 2017-07-07 13:43
Spoko byłem już na milicji, u dzielnicowego i proboszcza, mają się tym zająć. Skończy się ta Sodoma i Gomora, nie będzie grzeszenia podczas konferencji i spotkań w Licheniu. I pamiętajcie Mikołaj widzi wasze złe uczynki i prezentów w tym roku nie będzie.
1
Nick 2017-07-12 23:03
Rozmowa przez telefon z miłą, profesjonalną Panią. Rozmowa na DH, cóż najdziwniejsza na jakiej byłem. Skład to dyrektor i kierownik regionu i Pani przez Skype z centrali, która się wcinala w rozmowę. Niektóre pytania wręcz śmieszne.
Obecny 2017-07-13 09:29
Myślę, że lepiej skupić się na sprawach firmy a nie plotkować na forum jak w przysłowiowym maglu, prawda???
Ooo 2017-07-19 22:58
Jako DH nie polecam pracy nawet największemu wrogowi...
4
Ooo 2017-07-19 22:59
Jako DH nie polecam pracy nawet największemu wrogowi...
2
zadowolony 2017-07-21 18:50
Fajnie, że Imperial Tobacco ma ten program stażowy.
1
SPADAJ TROLU 2017-07-21 20:52
Fajnie dla kogo?
Tobiasz 2017-07-24 22:24
Może mi ktoś podpowiedzieć na jakie warunki może liczyć doradca handlowy? Chodzi mi o to co dokładają do pensji, jakąś prowizję? Jak się teraz pracuje w firmie? Będę wdzięczny za podpowiedź Lubię wiedzieć przed rozmową.
mrowka 2017-07-25 11:14
myślałam że znasz z autopsji...
mrowka 2017-07-25 11:15
myślałam że znasz z autopsji...
TABAka 2017-07-27 12:35
To w 13000 takie rzeczy się dzieją, jeśli to prawda to bardzo źle że ASM na to udziela przyzwolenia. Jeśli ludzie sami odchodzą to fatalnie i tylko potwierdza to chorą atmosferę. Nikt nie rzuca pracy w której jest się szanowanym i docenianym, a jeśli jest się nieustannie zastraszanym to ktoś tu nie nadaje się do zarządzania. Kazdy człowiek ma swoją godność i za pieniądze które wynikają z umowy o pracę nie zrekompensuje się poniewierania drugiej osoby. Mam nadzieje na stanowczą reakcje kierownictwa wyższego szczebla .
7
Vitek 12 lat w firmie 2017-07-27 13:52
Osobiscie zostałem tak potraktowany przez pana Sebastiana 3 miesiace temu. Niestety przejscie z DH na Mds zrobiło z niego bohatera firmowego. Ogolnie zle sie dzieje w całym rejonie 13000 ich hasło nie wracać do domu , i tylko kuu.... ku.... niektóre osoby maja to nagrane na dyktafony prawda wkoncu wyjdzie na jaw ze nie ktore osoby nie powinny zarzadzac swoim zespołem .
6
Kabała 2017-08-01 18:40
Nie uwierzę, że jeden człowiek trzęsie całą firmą i władze firmy nic z tym nie robią. A może on faktycznie trzymając dyscyplinę osiąga dobre wyniki? Ogólnie słyszałem o Tobacco dobre zdanie i mam zamiar aplikować ale nie ma oferty dla mnie. Muszę czekać.
TABAka 2017-08-02 16:21
Słyszałeś dobre zdanie? Jedno? A jak ono brzmiało ze tak Ci się spodobało Tobacco? I o jakie Tobacco chodzi? Mam nadzieje ze jesteś tylko trolem, bo jeśli nie to długa droga przed Tobą.
Paulina 2017-08-09 07:03
Czy w firmie funkcjonuje dobra komunikacja? To ona wraz z jasnym podziałem obowiązków wpływa na bezkonfliktową prace i dobrą atmosferę w pracy.
Feliks 2017-08-20 20:08
Zupełnie nie rozumiem dlaczego obrażacie innych tylko dlatego, że maja dobre zdanie o firmie? Każdy może pisać na forum
old 2017-08-23 16:04
i znowu nowy/stary derektor ;0)
Jarosław 2017-08-23 21:17
Co jest takiego złego w firmie, że tak narzekacie?
Paulina 2017-08-24 06:36
@Feliks a ty jak oceniasz zatrudnienie w Imperial Tobacco Polska S.A? Potrafisz wymienić mocne i słabe strony zatrudnienia? Jak prezentuje się obecnie atmosfera w firmie? Jak wiemy - wpływa ona na jakość pracy każdego dnia.
Cytrynka 2017-08-29 19:42
Mocne strony to że umowa.
Słabe strony że o pracę.
Atmosfera najlepsza szczegolnie w piątek po 16
Koala 2017-08-31 21:44
Z moich informacji wiem, że firma ma opinię dobrego pracodawcy!
Paulina 2017-09-02 18:01
Dziękuję za odpowiedź @cytrynka, ale nie do końca wiem jak to interpretować. Wydawać by się mogło, że pracownik jest zadowolony, kiedy pracodawca da mu umowę o pracę, co w takim razie powoduje, że w Imperial Tobacco Polska S.A dzieje się odwrotnie?
Jaaaaa 2017-09-13 22:40
Ludzie wrzućcie na luz. Praca jak każda inna wszędzie trzeba (usunięte przez administratora) Chyba że znacie jakieś firmy gdzie płacą za obijanie się. Nie ma co narzekać. Wracając do wcześniejszych watkow- romasne są były i będą zawsze nie tylko w ITPL. Oczywiście dopuki nie ma to wpływu na resztę pracowników niech się bzykają ;)
Tabaka 2017-09-13 22:53
Nareszcie ktoś pisze rozsądną opinię, bez lukrowania!!
1
Paulina 2017-09-15 08:44
@Jaaaaa a możesz napisać swoje osobiste zdanie na temat warunków pracy w Imperial Tobacco Polska S.A? Jakie stanowisko obejmujesz? Wszelkie relacje - mniej lub bardziej pozytywne, ale opatrzone w konkretne informacje - są wielką wartością dla forum i jego użytkowników.
Jaaaaa 2017-09-15 10:23
Proszę bardzo pracuje na stanowisku DH. Warunki pracy dla mnie jak najbardziej ok. Podstawa + premia którą możesz sobie wypracować. Podstawa jest zależna od lat pracy myślę też że od regionu na jakim pracujesz. Wiadomo że jak zaczynasz nikt nie da ci na piękne oczy 5 tys. Chociaż niektórzy mają takie przekonanie. Na wszystko trzeba sobie zapracować i tu też jak się angażujesz to firma potrafi Cię docenić. Oprócz tego pełen socjal 13-stka wczasy pod grusza karta multi sport opieka medyczna sam służbowy do celów prywatnych, comiesiac bony żywieniowe sodexo . Podsumowując ile pracowników tyle opinii . Ja nie narzekam. Pracuje z fajnymi ludźmi w regionie i mam naprawdę wporzadku MDS(kierownika). Raz jest lepiej raz gorzej. Wkoncu jesteśmy tylko ludzmi. Pozdrawiam
2
pracownik 2017-09-15 18:46
Witam jestem zatrudniony przez agencję. Masakra fajnie jest jak jest praca a gdy jej nie ma dzwonią lub wysyłaja na niepłatne przestoje. A żeby dostać umowę z zakładem bezpośrednio trzeba popracować parę lat. Niepolecam a sam zaczynam pracę na cały etat w innym miejscu a nie jak tytaj na pół.
Zostaw swoją opinię o Imperial Tobacco Polska S.A - Jarocin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Imperial Tobacco Polska S.A