brak logo

Imperial Tobacco Polska S.A

Jarocin

Opinie o Imperial Tobacco Polska S.A

Wiola 2016-07-04 20:33:14
Paszka masz 100% racji najlepsze sa zawiadomienia , szkoda fajne osoby odchodza przykład Agi Poznań i wiele innych:( najlepszy tekst ZDECYDOWAŁA SIE KONTYNUOWAC KARIERE ZAWODOWA POZA IMPERIALEM <coś pojdzie nie tak i wywalaja i tak co tydzien> bo Nikt nie wezmie winy na klate tylko lepiej zwalniac...... a najlepiej niech cała firma bedzie stazystów .
1
naiwna idealistka 2016-07-04 20:53:04
Tere fere Zośka i inni, na nic wasze infantylne usprawiedliwienie sie. Akurat agencja jest wystarczajaco dobrze wyszkolona w tym jak powinien wyglądać audyt i jest przy tym całkowicie obiektywna. To ze niektórzy maja teraz ciepło z tego powodu to tylko ich wina, bo to ze nasi poganiacze w pogoni za kasa przymykali oko a i często sami zachęcali do ściemy, nie znaczy ze nie można było im powiedzieć NIE. Teraz jak zwykle to Ph poniesie konsekwencje a oni dalej bedą nietykalni.
ukla 2016-07-04 20:53:58
aż tak chyba z tymi odejściami dramatycznie nie jest jak staracie się tutaj to przestawić, bo aż tak dużo nie ma rekrutacji - chyba sześć naliczyłam, z czegoja, jako osoba młoda, najchętniej bym się starała o prace jako przedstawciel telesprzedaży w Poznaniu
jaaa 2016-07-04 21:23:38
@naiwna idealistka- fakty mowią same za siebie jak są dobrze wyszkoleni :) chyba mamy nowego papierosa o ktorym jeszcze nikt nie wiem oprócz ludzi z agencji p&S silver -Gratulację. No tak audyt w innym sklepie też mozna zrobić a co! za błędy i tak odpowie DH, PH .Więc zastanów się co piszesz
jaszczurka 2016-07-04 21:56:56
@ukla to masz szczęście bo akurat odpalona jest taka rekrutacja w sieci, wyksztacenie minimum średnie pewnie masz to już jesteś do przodu i masz jakieś szanse moim zdaniem, z wiedzy o rynku FMCG się doszlifuj i już możesz na takim stanowisku robić karierę
Greg 2016-07-05 00:27:39
@haker, Elfik to taki sam fachowiec jak danonek tak ze szybko zaliczy twarde ladowanie. Jeden wart drugiego, pozostanie im już tylko wspolnie kontynuować karierę poza strukturami.
radek 2016-07-05 09:07:05
wydaje mi się, że u ncih niezła jest praca jako Przedstawiciel ds. Sprzedaży i Dystrybucji bo premie mają wysokie.
bb 2016-07-05 10:41:23
A 300 zł MC premii to dużo?
leszek 2016-07-05 10:50:35
Trzeba zapytać czy premie są wysokie, nie wiem bo nigdy nie pracowałem, co miesiac premie?
Apple 2016-07-05 18:03:08
Co kwartał wypłacają ok 1000 zl pod warunkiem ze wszystko wykonasz
Poldek 2016-07-05 18:40:21
Co kwartał dodatkowe tysiąc złotych??? dla mnie to naprawdę fantastyczne pieniądze, zawsze miły dodatek i fajnie, że ktoś w ten sposób szanuje pracownika, bardzo dziękuję za takie informacje no i fajnie
Wspaniały 2016-07-05 20:34:55
Czesć chciałem powiedziec ze niedawno rozmawiajac z Nikodemem,powiedział ze impisy nie sa obowiazkowe ,wiec po co Asmy tak naciskaja mobbinguja dajcie pracowac normalnie, cos sie zrobi cos nie a targety sa kosmiczne. (przy okazji dla nowych pracowników lub bedacych tu aplikowac nigdy w zyciu nie zrobicie targetu chyba ze bedziecie pracowali od 7 do 21 to moze(WIELKIE SLOWO) i zalezy od terenu Pozdrawiam i wytrwałosci. Ps zwykłe firmy normalne płaca od 1000 do 1500 miesiecznie premi:) więc wielkie mi halo ja jestem w trakcie rozmowy i bede zaczynał od 3000netto a nie od 2100netto i na tej kwocie bedziecie latali z 5 lat no moze po roku 2200 na zachete zeby był ogień w tyłku na rejonie, osobiscie to przerabiałem ludzie pracuja po 7.10, 12 lat i maja na reke 2600netto ......Pozdro 600. hasło jestes zwycięzcą.
4
erf 2016-07-05 20:53:46
kazda premia jest przydatna przeciez :) dobrze w ogole jest oferowana bo z tego co wiem to nie wszedzei niestety jest a widze ze teraz firma nadal ma rekrutacje na przyklad na przedstawicieka do spraw telesprzedazy
Sąrzeczycosiefizjonomomniesnily 2016-07-05 22:33:00
A postawione pytanie dalej bez odpowiedzi -nartek może wytłumaczysz całej Polsce w jaki sposób robisz wszystkie akcje i najlepsze wyniki w Polsce skoro twój region ma ok 6% w Nielsenie?? Cuda?
7
choooo 2016-07-06 08:48:15
W sumie taki przedstawiciel ds. sprzedaży i dystrybucji może liczyć na na prawdę wysokie zarobk, ale wypłata jest w terminie?
ggg 2016-07-06 17:40:50
No a jak myślisz? W końcu to porzadna firma. Jednak jako nowy jej tak szybko nie zobaczysz w calosci
edrf 2016-07-06 17:51:56
@chooo pojdrzewam ze wyangrodzenie od wielu rzeczy zalezy przede wszystkim od tego na jakim stanowisku pracuejsz jakie masz dosiwadczenie w pracy i jakie wyksztaclenie..ale no widze ze teraz ofert juz nie ma
stefek burczymucha 2016-07-06 18:22:30
Ale bełkot. Gdybym nie wiedział ze pisze to etatowy pracownik, pomyślałbym ze to automat-translator. Żenujące to proszę państwa.
mn 2016-07-06 19:00:41
@ stefek burczymucha słusznie powiedizał nie wiem co sie czepiasz
Wspaniały 2016-07-06 19:36:03

Czesć chciałem powiedziec ze niedawno rozmawiajac z Nikodemem,powiedział ze impisy nie sa obowiazkowe ,wiec po co Asmy tak naciskaja mobbinguja dajcie pracowac normalnie, cos sie zrobi cos nie a targety sa kosmiczne. (przy okazji dla nowych pracowników lub bedacych tu aplikowac nigdy w zyciu nie zrobicie targetu chyba ze bedziecie pracowali od 7 do 21 to moze(WIELKIE SLOWO) i zalezy od terenu Pozdrawiam i wytrwałosci. Ps zwykłe firmy normalne płaca od 1000 do 1500 miesiecznie premi:) więc wielkie mi halo ja jestem w trakcie rozmowy i bede zaczynał od 3000netto a nie od 2100netto i na tej kwocie bedziecie latali z 5 lat no moze po roku 2200 na zachete zeby był ogień w tyłku na rejonie, osobiscie to przerabiałem ludzie pracuja po 7.10, 12 lat i maja na reke 2600netto ......Pozdro 600. hasło jestes zwycięzcą
Pleyboy 2016-07-06 19:40:03
Podmieniam te paczki i dzieki nim robie target ,niech kazdy Ph i Dh tak robi i macie po problemie targeciki ogarniete (wystarczy jeden karton na podmianki) Mds mnie tego nauczył .
3
domek 2016-07-06 19:59:46
siema, czy ktoś może podac min jakieś informacje o programie stazowym w Dziale Utrzymania Ruchu i Budynków?
Kaśka 2016-07-07 20:30:49
Ludzie już skończcie się pogrążac z tymi komentarzami, podmieniasz paczki ok, to siedź cicho i skończ klepac dziobem na prawo i lewo....
A swoją drogą, moim zdaniem firma zamiast wydawać kupę kasy na te audyty, to mogliby trochę kasy w teren dać, na wsparcie dla sklepów, jakiś dodatkowych umów, dla tych "średnich" klientów
2
adas 2016-07-07 21:48:07
To potwierdza poziom osób pracujących albo tylko komentujących @Kaśka, którzy chyba chcą firmie zaszkodzić
Karol 2016-07-09 08:35:14
@domek w tej chwili to ja widzę tylko ofertę stażu w dziale kluczowych klientów i to w Warszawie.
Darek 2016-07-09 14:29:10
@domek, poszukaj w którymś z lokalnych MZBM-ów, na pewno coś odpowiedniego dla siebie znajdziesz
ojoj 2016-07-09 14:34:29
Widocznie nic się nie dzieje, a to dobry znak przecież relacje między pracownikami sprawiają, że każdy chętnie by podjął u nich zatrudnienie, ale wypłata jest w terminie? Dziękuję za szybką odpowiedź.
HR 2016-07-09 14:56:53
Wszystko się zgadza, istnieją bardzo dobre relacje miedzy pracownikami , wypłata w terminie, umowę o pracę, stabilne warunki zatrudnienia (za wyjątkiem Bydgoszczy i Tarnowa) i wszystkie niezbędne narzędzia pracy. I zamiast tracić czas na trollowanie daj sobie szansę i zaaplikuj do nas.
e 2016-07-09 18:10:17
@ojoj miejmy nadzieje ze tak..a ofert duzo teraz maja
HR 2016-07-10 19:40:40
Mamy sporo zwolnień szukamy Asów jesli jesteś asem wyslij cv
adamed 2016-07-10 19:43:22
Sporo ofert, ale żadna z Jarocina. Widzę, że są oferty z łukowa, Mińska Mazowieckiego, Warszawy, Bydgoszczy czy np. Poznania. A co z Jarocinem? Ktoś się orientuję, czy jest szansa na coś nowego w najbliższych tygodniach? Głownie interesują mnie stanowiska sprzedażowe
Wernyhora 2016-07-10 22:15:12
Jeszcze trochę cierpliwości, za chwilę będą oferty i z Jarocina .
kuba 2016-07-10 22:15:40
Super, że można u nich liczyć na w pełni legalne zatrudnienie i nawet finansowe warunki na odpowiednim poziomie.
www 2016-07-10 22:38:32
Tak to prawda, jako jedyni na rynku pracy oferujemy legalne zatrudnienie pracowników.
Kuba wełniana istoto, jeśli można coś ci poradzić, to szybko znajdź sobie w okolicy jakąś ścianę, rozpędź się, i ulżyj sobie.
radek 2016-07-11 08:52:12
A ja widziałem, że oferują u nich prace jako Przedstawiciel ds. Sprzedaży i Dystrybucji, coś wiecie na ten temat? Dajcie znać, bo nie mam pojęcia jaka jest atmosfera.
radek 2016-07-11 11:55:36
słuchajcie, a co z pracą jako Przedstawiciel ds. Sprzedaży i Dystrybucji? Widziałem oferte i napisali, że oferują umowę o pracę oraz stabilne warunki zatrudnienia no i wszystkie niezbędne narzędzia pracy (samochód, tablet, telefon).
Sąrzeczycosiefizjonomomniesnily 2016-07-11 18:02:48
-nartek może wytłumaczysz całej Polsce w jaki sposób robisz wszystkie akcje i najlepsze wyniki w Polsce skoro twój region ma ok 6% w Nielsenie?? Cuda?
2
erf 2016-07-11 18:22:15
@radek mnie w sumie tez zaintersowala ta oferta na stanowisko przedstawiceila do spraw sprzedazy i dystrybucji w Głubczycach oferuja m.in. umowę o pracę oraz stabilne warunki zatrudnienia wszystkie niezbędne narzędzia pracy (samochód, tablet, telefon)
Aga 2016-07-11 18:32:52
A wy to dziewczyny radek i erf jakieś niedorobione jestescie ?. Od kilku tygodni nic tylko jaracie sie tu na forum ofertami pracy dla przedstawiciela i jak widać nic z tego dla was nie wynika. To co, w końcu napiszecie podanie czy będziecie tylko tak sobie gadać ?
fghj 2016-07-11 19:12:02
hmm no wiesz @Aga to ejst forum z opiniami o pracodawach i pracy i zapenwe jak ktos napisze cos o ofertach to i pracy to jest pewnie ciekaw jak ona faktycznie wyglada w sensie jakie jest wynagrodzenie i jaka atmosfera pracuje, jezeli ktos wie to niech da znac
Aga 2016-07-11 20:15:40
hmm no wiesz @fghj to jest forum o pracodawcach i pracy, i gdyby któraś z nich choć raz zapytała o coś co ma związek z pracą u nas to z pewnością sama z checią bym na takie pytanie odpowiedziała bo po to tu m.in zaglądam. Ale one gaworzą sobie miedzy sobą nikogo o nic nie pytając. Nierozgarniete jakieś, kto by taką chciał zatrudnić ?
radek_ 2016-07-11 20:34:16
Atmosfera jest całkiem dobra, a zobacz, że relacje między pracownikami znacznie się poprawiły. Zastanawia mnie czy taki przedstawiciel ds. telesprzedaży ma szansę na benefity doliczane do podstawy zarobków.
non 2016-07-22 21:15:21
dobry socjal, dobre auto, ciężka praca, nieralne targety, brak mozliwości rozwoju- awansu.
gość 2016-07-22 21:18:00
Świetnie, że oprócz zarobków @radek_ jest szansa na odpowiednie benefity socjalne. W końcu dbałość o takie zatrudnienie sprawia, że wypłata jest w pełni terminowa, ale będzie niedługo jakieś ogłoszenie pracy?
xxx 2016-07-22 23:08:25
Ale goście są czujni, nie powiem. Jak tylko na portalu pojawia sie post obiektywnie oceniający pracę w tym paradajsie, natychmiast przykrywany jest propagandowym fejkiem jakiegoś geniusza kryjacego sie pod nickiem radka, darka czy innego wojtka kłamczuszka. Płytkie i mało finezyjne tak jak sam pomysłodawca.
Mipol 2016-07-23 10:24:47
Jaki tutaj jest poziom kasy za przedstawicieli, dobra kasa?
lacky luck 2016-07-23 15:12:32
za przedstawicieli to tutaj kasa bardzo dobra, ale dla przedstawicieli to raczej szału nie ma.
Zadowolony ?
12 2016-07-23 17:48:56
A jeśli chodzi o premie to z premiami jest szał w ogóle co to za pieniądze są co są dobre lub nie dobre?
dad 2016-07-23 19:03:37
Nie karmić trolla.
Witel 2016-07-23 19:36:10
Przedstawiciel ds. Sprzedaży i Dystrybucji jaką ma pensję?
Zostaw swoją opinię o Imperial Tobacco Polska S.A - Jarocin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Imperial Tobacco Polska S.A