brak logo

Imperial Tobacco Polska S.A

Jarocin

Opinie o Imperial Tobacco Polska S.A

J.B. 2017-05-26 17:23
Przecież juz na pierwszy rzut oka widać ze to ustawiony dialog dwóch podstawionych troli mający na celu ocieplenie wizerunku firmy. Koń jaki jest to każdy widzi i żadne zaklęcia podstawionego Tadka i innych trolli tego nie zmienią.
3
omnomnom 2017-05-26 20:12
No nie wiem kolego J.B. czy jestem jakims podstawionym trollem. Jesli mozesz to tez odpowiedz na moje pytania, zbieram opinie i kazda sie liczy. Negatywy nie biora sie znikad wiec tez je chetnie przeanalizuje, jak na razie tylko Miły odpisal mi konkretnie, a reszta jak zwykle pie*doli bez sensu w swoim zawoalowanym kosmicznym jezyku, z ktorego nic sie nie da zrozumiec
miki 2017-06-03 22:26
HAAAA . 3000 tyś podstawy chyba po 6 latach pracy :)
podstawa 2300 zł netto po 3 msc 150 zł podwyżki , następna za rok .
4
Ciekawski 2017-06-06 10:34
Tak się spieracie i w końcu nie do końca wiadomo. Czy może ktoś odpowiedzieć co firma (finansowo) oferuje nowo zatrudnionemu DH?
Tommy 2017-06-06 13:45
To fajnie, że jesteś w tych 2-3 % pracowników Imperial, których się uważa za użytecznych i się w nich inwestuje.
Tylko chciałbym Ci uświadomić, że zaraportowanie osiągnięcia celu, a rzeczywista poprawa wskaźnika to są dwie różne rzeczy ;) A oboje wiemy, że ci Twoi wspaniali menadżerowie lubią o tym zapominać;)
9
Tabaka 2017-06-19 22:42
Czy mógłby ktoś podpowiedzieć czy da się zarobić w firmie na stanowisku doradcy handlowego? Jakie warunki stawia firma? Czy poza pensją sa jakieś dodatki?
Ph 2017-06-21 01:13
Tak, da sie zarobić. 2300 brutto podstawy i żadnych dodatków. Premia teoretyczna, praktycznie nie do uzyskania, czasem jak dobrze zaraportujesz swoje wyniki pracy to nawet 80 zł premii możesz wyrobic.
4
Tom i Jak 2017-06-22 09:38
Dobra nie świruj, 2800 brutto a reszta się zgadza. Jak nie masz pracy to wbijaj, popracujesz z 6 miesięcy, zdobędziesz doświadczenie i napewno znajdziesz coś sensownego. Polecam.
Tabaka 2017-06-22 22:46
Imperial Tobacco moja ulubiona firma , jak dom rodzinny.
Berecik 2017-06-25 15:46
Wsiadaj na używany rower i do pośredniaka :)
aplikant 2017-06-25 22:49
Czy może ktos w końcu wie, za co wyrzucono ostatniego dyr sprzedaży ? Mam zamiar u nich rozpocząć pracę ale coraz więcej mam wątpliwości co do stabilności tej firmy. Ciągłe ruchy kadrowe na górze (nikt tam sam nie odchodzi - wszystkich wyrzucają) poddają pod wątpliwość ciągłość zarządzenia. Proszę o konkrety informacje.
Tabaka 2017-06-25 23:08
Powiedzcie mi o ile ktoś wie co takiego przedstawia "Program Stażowy - Graduate Programme" Czy to staż w firmie czy jeszcze inna forma pracy? Bardzo mnie zainteresowała ta oferta i chętnie bym spróbowała. Będę bardzo wdzięczna jeśli ktoś podeśle informacje.
aplikant 2017-06-25 23:36
Czy może ktos w końcu wie, za co wyrzucono ostatniego dyr sprzedaży ? Mam zamiar u nich rozpocząć pracę ale coraz więcej mam wątpliwości co do stabilności tej firmy. Ciągłe ruchy kadrowe na górze (nikt tam sam nie odchodzi - wszystkich wyrzucają) poddają pod wątpliwość ciągłość zarządzenia. Proszę o konkrety informacje.
Adam 2017-06-26 20:27
Czy warto pracować dla Imperiala jako van seller w ramach Akcji Lato ? Warunki znam, zatrudnia na zleceniu firma zewnętrzna. Czy jest to praca na 8, czy raczej 12 godzin dziennie ? Oczekują 22-25 wizyt + odbiór fajek z hurtowni + rozliczenie.
POLECAM 2017-06-26 22:28
SUPER PRACA NA LATO. Na początku będziesz się starał i myślał ze twoja praca ma sens, lecz szybko zorientujesz się ze nikt Cię nie kontroluje i nie dba o jakość pracy. Masz GPS w samochodzie, ale sprawdzą Cię dopiero jak nie będzie z Tobą kontaktu telefonicznego i pomyślą ze ukradłeś towar. Tak więc wystarczy że od 10 do 14 pokręcisz się samochodem po wyznaczonym terenie i podstawę masz na 100%. Naprawdę POLECAM. A na białe Fiorino zapakuj jakieś letnie gadżety, posprzedawaj po sklepach czy letnich punktach to zarobisz prawdziwe pieniądze.
3
Ja 2017-06-27 13:33
Ale głupoty piszecie chłopakowi i wodę z mózgu mu robicie. Przecież wiadomo, że nie wyrobi się w 8 godzin, raczej 10-11 (zależy od terenu). GPS nie jest dla ozdoby.
Mamdosyć 2017-06-27 17:27
Z każdym miesiącem coraz gorzej. Atmosfera na obecną chwilę tragiczna, każdy się trzęsie żeby nie być następnym w kolejce do wywalenia. Liczą się tylko cyferki i tabelki, zwykły szary DH który odwala najgorszą robotę nie może liczyć na odrobinę szacunku. Ciśnienie na wynik przeogromne, co by nie robił to zawsze jest mało. Jeżeli się nic nie zmieni to niedługo nie zostanie tu ani jeden wartościowy DH a firma zostanie jednym wielkim VACATEM.
11
teżmamdosyć 2017-06-28 01:47
Nie ma obaw, nawet jak wszyscy wartościowi DH by odeszli czy zostali zwolnieni za brak wyników, to zostaną i bedą trwali na swoich stanowiskach nasi wspaniali menagerowie,nieusuwalni i dożywotnio przyspawani do swoich foteli. Tak że póki nikt nie zburzy tego chorego układu i nie rozgoni tego towarzystwa to ciśnienie bedzie rosło, o szacunku można zapomnieć i zawsze im bedzie mało.
7
SZUBEK 2017-06-29 14:33
Wojtek a co powiesz o układzie jaki stworzył z MDS-ami, w szczególności z jednym który wcześniej pracował z nim w Łodzi. Przypomnij sobie jak trzeba było MDS-ów przenosić bo w Krakowie przełożony utrzymywał nieformalne stosunki z podwładną. A jeśli jest pracowity i autentyczny to na rynku pracy napewno się obroni. Życzę mu powodzenie, ale w innej organizacji.
1
Tabaka 2017-06-30 12:08
Uważam, że Imperial Tobacco to dobra firma, która ma swoich hejterów.
TABAka 2017-06-30 16:45
Imperial to dobra firma która ma swoich Klakierow.
4
TABAka 2017-06-30 16:46
Imperial to dobra firma która ma swoich Klakierow.
4
Smoky 2017-06-30 17:10
Imperial to dobra firma która ma swoich Klakierow i cenzorów usuwających nieprzychylne wpisy.
4
Jerzy 2017-06-30 21:34
generalnie hejtowanie to rzeczywiście dosyć brzydkie zajęcie, ale bezrefleksyjna klaka i chamska cenzura (wycinanie całych wpisów) to jest dopiero obrzydliwa profesja.
5
RegionalneBagno 2017-07-01 23:14
Tak się zastanawiam z którego Regionu boją się bardziej o swoją "nieskazitelną" opinię z Pomorza czy że Śląska ze tak szybko usuwają komentarze na temat relacji. ..bohaterowie. Obstawiam bohatera "po trupach do celu" ze Śląska, jego aspiracje nie skończyly się na MDS , a do Małopolski blisko i rekrutacja na ASM trwa. Ciekawe jak szybko usunie ten komentarz :)
1
baca 2017-07-02 00:12
Też obstawiam ze to Śląskie bagienko. Największy ściemniacz i lanser asm i jego podwładny bohater "po trupach do celu". Ciekawe zresztą jak nasz bohater wywinął sie aferalnych relacji z podwładną, jakos nikt go nie zsyłał za karę do Rzeszowa...ciekawe.
1
Ciewka 2017-07-02 17:23
A czy dla Was hejterow jest ktos ok? Czy tylko Wy jestescie cudowni??
Smoky 2017-07-02 19:50
Czytaj ze zrozumieniem Koleżanko. Firma to jakieś kilkaset osób a wyrażane wyżej opinie dotyczą kilku konkretnych. Tak że nie uogólniaj bo jest tu cała masa wspaniałych i uczciwych ludzi. A Ty ucz sie pilnie i lepiej unikaj intymnych relacji z przełożonymi.
2
Tamarka 2017-07-03 22:34
Mam pytanie czy na stanowisku doradcy handlowego da się godziwie zarobić? Słyszałem sporo dobrego o firmie ale zmartwiłem sie tymi opiniami na forum. Jestem świadom, że zawsze tak jest ale nie wiem co mam zrobić?
xxx 2017-07-04 18:51
Namnożyło się u nas coś ostatnio tych intymnych relacji Mengerów z podwładnymi.Słynne love story w Krakowie i w Rzeszowie, skrzętnie maskowany związek bohatera po trupach do celu na Śląsku,znany związek z Pomorza,to samo w łodzi, poznaniu i w warszawie.może to wynikać z tego ze panowie menegerowie maja za mało pracy a za dużo wolnego czasu. Pytanie,czy istnieje tu jeszcze jakiś nadzór, czy obowiązują tu jakieś zasady moralne i etyka? System wartości?
xxx 2017-07-04 18:52
Namnożyło się u nas coś ostatnio tych intymnych relacji Mengerów z podwładnymi.Słynne love story w Krakowie i w Rzeszowie, skrzętnie maskowany związek bohatera po trupach do celu na Śląsku,znany związek z Pomorza,to samo w łodzi, poznaniu i w warszawie.może to wynikać z tego ze panowie menegerowie maja za mało pracy a za dużo wolnego czasu. Pytanie,czy istnieje tu jeszcze jakiś nadzór, czy obowiązują tu jakieś zasady moralne i etyka? System wartości?
1
TABAka 2017-07-05 12:30
To jest niesmaczne, rozsiewacie plotki, skupie się na merytorycznych aspektach dyskusji.
xx 2017-07-05 22:25
Plotki ?, czyżby? Niesmaczne to jest przymykanie oka na łamanie zasad moralnych i przyzwolenie na rozbijanie rodzin.
TABAka 2017-07-05 23:18
Każdy z nas jest inny, ma inne standardy moralne, wyznaje inne wartości. Moim zdaniem nawet jeśli występowały nieformalne stosunki na linii szef - podwładny, ale nie miały one wpływu na pracę to dla mnie wszystko OK. Miłość jest ślepa i może nas spotkać wszędzie. Jednak jeśli było inaczej i jedna ze stron była faworyzowana, czerpała korzyści z takiego układu lub co gorsza molestowała drugą osobę to na takie praktyki nie powinno być przyzwolenia. Moja wypowiedź jest czysto teoretyczna bo nie znam przykładów takich zachowań. Znam tylko (przeze mnie nie potwierdzoną) plotkę ze takie praktyki miały miejsce swego czasu w Krakowie.
Yxx 2017-07-06 07:29
Spokojnie niech pisza. Intetnet nie jest anonimowy. Sprawa zgloszona na policje.
XXX 2017-07-07 11:40
Może faktycznie ktoś być zapytał tych hejterów o ich wpisy np. prokurator ?
TABAka 2017-07-07 13:43
Spoko byłem już na milicji, u dzielnicowego i proboszcza, mają się tym zająć. Skończy się ta Sodoma i Gomora, nie będzie grzeszenia podczas konferencji i spotkań w Licheniu. I pamiętajcie Mikołaj widzi wasze złe uczynki i prezentów w tym roku nie będzie.
1
Nick 2017-07-12 23:03
Rozmowa przez telefon z miłą, profesjonalną Panią. Rozmowa na DH, cóż najdziwniejsza na jakiej byłem. Skład to dyrektor i kierownik regionu i Pani przez Skype z centrali, która się wcinala w rozmowę. Niektóre pytania wręcz śmieszne.
Obecny 2017-07-13 09:29
Myślę, że lepiej skupić się na sprawach firmy a nie plotkować na forum jak w przysłowiowym maglu, prawda???
Ooo 2017-07-19 22:58
Jako DH nie polecam pracy nawet największemu wrogowi...
2
Ooo 2017-07-19 22:59
Jako DH nie polecam pracy nawet największemu wrogowi...
2
zadowolony 2017-07-21 18:50
Fajnie, że Imperial Tobacco ma ten program stażowy.
1
SPADAJ TROLU 2017-07-21 20:52
Fajnie dla kogo?
Tobiasz 2017-07-24 22:24
Może mi ktoś podpowiedzieć na jakie warunki może liczyć doradca handlowy? Chodzi mi o to co dokładają do pensji, jakąś prowizję? Jak się teraz pracuje w firmie? Będę wdzięczny za podpowiedź Lubię wiedzieć przed rozmową.
mrowka 2017-07-25 11:14
myślałam że znasz z autopsji...
mrowka 2017-07-25 11:15
myślałam że znasz z autopsji...
Prawda Boli 2017-07-26 22:12
Czesc dzis podjełam podjełem decyzje bo moze ktos czyta to z gory, chciałem chciałam w imieniu grupy powiedziec ile mozna znosic upokorzenia od swojego MDs-a z gropy 13100 pana Sebasti....... zastraszaniem ze zwolni ze zrobi to tamto bedzie sie mscił audyt za audytem, niech ktos sie zajmie wkoncu jego osobiwoscia ta sa wspolne słowa grópy to co sie dzieje u Asma, to zaczynają być prokuratorskie zarzuty. Reszta starych MDSów chyba kazdy wie jakich tez przeginaja to nie lata 2011 ze robiło sie wszystko na zielono ludzie ogarnijcie sie rynek sie zmienia a na was tez juz czas. Ile fajnych ludzi juz odeszło ambitnych przez was.Niech firma pomyśli o DH a nie ze to tylko nasza wina czas na zmiany.........
5
Prawda Boli 2017-07-26 22:13

Prawda Boli 2017-07-26 22:12
Czesc dzis podjełam podjełem decyzje bo moze ktos czyta to z gory, chciałem chciałam w imieniu grupy powiedziec ile mozna znosic upokorzenia od swojego MDs-a z gropy 13100 pana Sebasti....... zastraszaniem ze zwolni ze zrobi to tamto bedzie sie mscił audyt za audytem, niech ktos sie zajmie wkoncu jego osobiwoscia ta sa wspolne słowa grópy to co sie dzieje u Asma, to zaczynają być prokuratorskie zarzuty. Reszta starych MDSów chyba kazdy wie jakich tez przeginaja to nie lata 2011 ze robiło sie wszystko na zielono ludzie ogarnijcie sie rynek sie zmienia a na was tez juz czas. Ile fajnych ludzi juz odeszło ambitnych przez was.Niech firma pomyśli o DH a nie ze to tylko nasza wina czas na zmiany.........
4
TABAka 2017-07-27 12:35
To w 13000 takie rzeczy się dzieją, jeśli to prawda to bardzo źle że ASM na to udziela przyzwolenia. Jeśli ludzie sami odchodzą to fatalnie i tylko potwierdza to chorą atmosferę. Nikt nie rzuca pracy w której jest się szanowanym i docenianym, a jeśli jest się nieustannie zastraszanym to ktoś tu nie nadaje się do zarządzania. Kazdy człowiek ma swoją godność i za pieniądze które wynikają z umowy o pracę nie zrekompensuje się poniewierania drugiej osoby. Mam nadzieje na stanowczą reakcje kierownictwa wyższego szczebla .
3
Vitek 12 lat w firmie 2017-07-27 13:52
Osobiscie zostałem tak potraktowany przez pana Sebastiana 3 miesiace temu. Niestety przejscie z DH na Mds zrobiło z niego bohatera firmowego. Ogolnie zle sie dzieje w całym rejonie 13000 ich hasło nie wracać do domu , i tylko kuu.... ku.... niektóre osoby maja to nagrane na dyktafony prawda wkoncu wyjdzie na jaw ze nie ktore osoby nie powinny zarzadzac swoim zespołem .
2
Zostaw swoją opinię o Imperial Tobacco Polska S.A - Jarocin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Imperial Tobacco Polska S.A