Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Imperial Tobacco Polska S.A

Pracowałeś w firmie Imperial Tobacco Polska S.A i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kumaty nikodem - 2016-05-13 21:30:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Klara co to znaczy poleciało tyle osób? Możesz podać ile? No i w jakim okresie? Podyskutuj o faktach popartych liczbami. Wszystkich przez GPS zwolnili? Jaka była średnia rotacja pracowników przed zamontowaniem GPS? I mam pomysł aby trochę ulepszyć pracę w ITPL. Wystarczy obowiązek audytowania zabrać MDS i przekazać do firmy zewnętrznej. Bez tego narzędzia represji będziecie mogli pokazać jak motywujecie, trenujecie i jak ogromny wpływ macie na wyniki osiągane przez zespół.
zdjecie uzytkownika
Tomasz - 2016-05-13 22:09:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kurde aż i ja zobacze co tu sie dzieje bo głosno w całej firmie o tej stronie ciekawe rzeczy piszecie hahaha mysle ze nie jedna osoba tu pisze bo we wszystkich regionach na konferencji telefonicznej jest rozmowa o goworku:)
zdjecie uzytkownika
Tomasz - 2016-05-13 22:13:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sporo prawdy pesje małe fakt około 2 tysi ale na czas plus .tylko wiekszosc firm płaci juz na czas chyba ze prywaciarze. i fakt tyranie ogromna ilosc zadan odznaczen ceny co miesiac kolor taki i taki masakra i targety a to nic sie nie sprzedaje tylko trzeba prosic ludzi zeby sie wymienili na paczki z nami przykre ale prawdziwe:(
zdjecie uzytkownika
Sumienie - 2016-05-14 09:46:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kumaty nikodem - 2016-05-13 21:30:17]:
Wystarczy zabrac obowiązek audytowania Mds ?. Przecież to już było testowane, skala sciemy byla porazajaca. W efekcie szybko sie z tego wycofano i zamieciono pod dywan. Tak ze dla wszystkich wygodniej jest, jak to narzędzie represji dalej pozostaje w rękach MDS bo dłużej można trwać w blogiej nieswiadomosci.
zdjecie uzytkownika
Strachu - 2016-05-14 13:06:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ryba psuje się od głowy. Dziękuję tyle w tym temacie...
Nie mówię oczywiście o wszystkich.
zdjecie uzytkownika
Armagedon - 2016-05-14 14:55:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
UWAGA UWAGA:)::):) Prosta rzecz zakazać podmian paczek na sklepach puscic meila oficjalnego mniej zadań lub pomniejszyc je chwilowo i popracowac na tych obleśnych Westach bo nigdy nie wyjdziemy z dziury . Cały czas jest tylko
Czas sie ogarnąc bo Danon i Nikodem nic nie zdziałaja tylko zrobia czystke i na koniec sami odejda do innych firm,bo naprawde wyglada to fatalnie niech Bristol sie przebudzi z grupy profitowej na inna:( trzeba kase wpompowac w rynek a nie 1000zapalniczek i 40 długopisów ubaw..... Dziekuje za uwage miłego weekendu.
zdjecie uzytkownika
[kumaty nikodem - 2016-05-14 15:03:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiekszość rejonów to wielka Iluzja,a firma nie dopuśći do autentycznej prawdy bo kto będzie się tłumaczył w Bristolu a wszystko jest pisane cienkim patykiem. A kredyty trzeba spłacać a posada cieplutka co dla niektórych .



zdjecie uzytkownika
xyz - 2016-05-14 15:37:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Sumienie - 2016-05-14 09:46:21]:
Tak było. ASM i MDS na wieść o tym że psy spuszczono i za chwilę wyjdzie na jaw ile są warte ich audyty i całe ich to pseudo zarządzanie, mało nie narobili w spodnie. I kiedy pierwsze wyniki potwierdziły poziom fikcji po ktorym należało by rozwiązać całego sales forsa, uznano chyba, że wygodniej będzie nie ujawniać istniejącej patologii. Problem wyciszono, ogary odwołano, kilka osób napisało wyjaśnienia i tak to trwa sobie dalej w najlepsze. My udajemy że budujemy dystrybucję, oni udają że nami zarządzają i nas kontrolują, wszyscy mamy pensje i gitara ! chwilo trwaj !
zdjecie uzytkownika
Klara - 2016-05-14 16:55:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W końcu ktoś się odezwał logicznie myślący. Osoby, która nie udają, że jest pięknie i ładnie, jeśli tak na prawdę nie jest. I wszystko robione jest na pokaz...
zdjecie uzytkownika
Kasia HR - 2016-05-14 21:06:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
XYR piękne słowa Danon do roboty ogarnij system :)
zdjecie uzytkownika
Natasza - 2016-05-14 21:27:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Armagedon Kraków jest z tobą dzięki podmianką paczek budujemy dystrybucje:)
zdjecie uzytkownika
sprzedawca - 2016-05-14 21:56:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A może warto zobaczyć sprzedaż z samochodu? To pokaże kto pracuje a kto wymienia.
zdjecie uzytkownika
Stach - 2016-05-14 23:00:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zaczyna się robić coraz ciekawej :-)
zdjecie uzytkownika
Lajkonik - 2016-05-14 23:48:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Natasza - 2016-05-14 21:27:44]:
W Krakowie koleżanko, z tego co tu piszą, to wy macie przyjemniejsze zajęcia niż jakieś tam budowanie dystrybucji. :)
zdjecie uzytkownika
kumaty nikodem - 2016-05-15 08:05:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Krakowa przeniesiono porostu standardy z Łodzi. MDS i ASM to prawdziwe gwiazdy ITPL, z każdego terenu wyciągną maksimum. Oczywiście dla siebie.
zdjecie uzytkownika
Krysia - 2016-05-15 19:22:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiekszość rejonów dostaje cynki o audytach nic nowego zyj dobrze ze swoim MD-esem MARUDA a bedziesz miał jak w niebie.
zdjecie uzytkownika
ojciec tadeusz dh - 2016-05-15 20:25:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sluchajcie :) mam lekarstwo na cale " zlo ":) dajmy ph do agencji bo jak widac to oni tu bruzdza. Skonczy sie narzekanie , skoncza sie bony, pakiety, 13stki, lewe karty co zostaja po akcji i dofinansowanie do urlopow, premie beda mieli od agencjia a dh dbaja o relacje najlepszych psd :) nikos pomysl o tym ! :)
zdjecie uzytkownika
Durex - 2016-05-15 20:43:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepszym planem bedzie ojcze Tadeuszu jak wylizesz wszystkim ph [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] po sran.... w Ossie .
zdjecie uzytkownika
yyy - 2016-05-16 18:07:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawe ile przestój będzie trwał przez ta dyrektywe
zdjecie uzytkownika
Phhhhhhhh - 2016-05-17 12:02:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Rak który męczy tą organizację to zakochanie w wynikach CRM. Przecież zarabiamy na Sprzedaży! A nie na pompowaniu wyników w tabelkach. Wielu MDS czy ASM cieszy się że sztucznego wyciągnięcia osy czy innego parametru bo wezmą za to kasę. A co zyska na tym firma? Nic bo udziały na rynku dalej spadają. Nie skupiamy się na niczym konkretnym, 5 akcji, osa, 25 marek w koszykach i target wywalony w kosmos. Budżety sklepów nie są z gumy. Nie da sie wciskać po 10 marek przy każdej wizycie a potem się dziwią, że jest sprzedaż na paczki, podmiany i ściema w CRM. Jak ktoś sprzeda po paczce w CRM wszytko świetnie wygląda wszyscy biorą premię, a firma z tego ma całe g. Ot moje zdanie na ten temat.
zdjecie uzytkownika
Phhhhhhhh - 2016-05-17 12:12:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Inna sprawa to samochody. Wiem że firma za to płaci, ale większość firm uznaje możliwość z korzystania prywatnego z samochodu jako swojego rodzaju premię, bonus który zachęca do pracy akurat u tego pracodawcy. W tym momencie płacimy ok 50zl podatku do skarbówki za to że możemy na własnym paliwie przejechać 3600km rocznie. Co nam daje 85km tygodniowo lub 300km miesięcznie.a po przekroczeniu tego 42zl/100km+paliwo. A Też mi łaska. Wielki koncern a warunki u wielu prywaciazy bywają lepsze. Nie mówiąc o porządnych zagranicznych firmach. Zaraz będziecie pisać, że nie muszę tu pracować. Racja, już byłem na kilku rekrutacjach i to kwestia czasu, aż wybiorę jakąś lepszą ofertę. Świat nie kończy się na imperial i jest wiele firm gdzie można zarobić więcej niz te 2,5 tys + jakąś premię. Dziwię się ludziom którzy tu siedzą po 10-15 lat i narzekają jak jest źle.
zdjecie uzytkownika
Strachu - 2016-05-17 15:42:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Phhhh, masz 100% racji. Może Ci wszyscy którzy siedzą za komputerem i widzą tylko cyferki niech wyjdą z tych tabletek, CRMa i pojadą w teren i zobaczą, jak sprzedaż na prawdę wygląda.
zdjecie uzytkownika
buuuuu - 2016-05-17 15:42:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ot i w sedno sama prawda!!!!
zdjecie uzytkownika
MR Oizo - 2016-05-17 19:54:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Część koledzy i kolezanki chciałem was zaprosic 2,3 Czerwca na impreze która organizuje w hotelu Ossa bedzie darmowe jedzonko piwka ploteczki pobawimy sie.
chetnych prosze o wczesniejsze meile mr.oizo@plimptob.com start od 14 bedzie gruboooooooooooooo
ps.zapomniałem ASM-y stawiaja wódke:)
zdjecie uzytkownika
buuuuu - 2016-05-18 11:31:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wbijamy !!!!
zdjecie uzytkownika
Heineken - 2016-05-18 21:53:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba nie tak do końca sam sobie odszedł do Imperiala. To raczej nasz danonek po spuszczeniu starego filda PJ ściągnał sobie do towarzystwa starego kolegę. A że jest taki utalentowany i kompetentny jak piszesz, to efekt będzie taki że koledzy beda się nawzajem wspierać w nieróbstwie - jeden wart drugiego. Czarno widzę naszą przyszłość, ale cóż, kredyty trzeba spłacać, rodzinę utrzymać.Dlatego będziemy szczerze się uśmiechać i klaskać z entuzjazmem.
zdjecie uzytkownika
Rambo 3 - 2016-05-18 22:29:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widać że idą zmiany na miejscu nowego Bossa dałbym miesiąc na wpisanie prawdy do crma , koniec z podmianami paczek w psd, ma być sprzedaż , szkoda ze taka fajna firma traci udziały , a zyskuje JTI, ale tam jest 13 wizyt i jakość pracy z klientem a nie wyścig szczurów. Może w końcu się sam boss przejedzie na audyt do Krakowa i zobaczy rzeczywistość, może być bolesna. Nie ma co płakać tylko trzeba sprzedawać, a nie płakać jak to jest żle w ITPLu skuteczności życze :))))
zdjecie uzytkownika
Nikodem - 2016-05-21 08:50:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich chciałem ogłosic komunikat . Chce zeby wszyscy pisali prawde w CRM nie sztuczne wyniki,dodatkowo nie podmieniali paczek na sklepach bo to do niczego nie prowadzi chce wiedziec na czym firma stoi czy jest mega fatalnie czy kibel,ossa w tej chwili ma małe znaczenie wiec piszcie prawde i nie zwracajce uwage na MDsów ktorzy marudza twoja osa wyniki,stańmy na nogi zobaczmy jaka jest sytuacja w praktyce a nie wirtualnie,i niech atmosfera w firmie zrobi sie normalna,w ktorej bedziemy mieli cheć wyjechac w rynek a nie codziennie za kare i tylko jeb.... i jeb....Chce takze nawiazac temat do ostatnich zwolnien szkoda pracowników doswiadczonych w handlu ale to wąłsnie oni przez nacisk Mdsów robili głupoty bombowali bo wyniki wyniki musimy to zmienic z tego co widze nikt nikogo w tej firmie jeszcze nie zwolnił za wyniki tylko jak ktos leci to za oszutstwa,wiec pamietajce macie swoja głowe myslcie zanim podejmiecie jakies działania wyniki trzeba robic w jakims stopniu ale jesli nie zrobicienic złego sie nie stanie tylko mds bedzie płakał bo nie bedzie miał kasy awy dalej bedziecie pracowali,powiem jedno z nimi tez wkrotce zrobie porzadek z pazerniakami ktorzy ida po trupach aby tylko był wynik nie licza sie z ludzmi.Pzdrawiam miłego weekendu .
zdjecie uzytkownika
turysta - 2016-05-21 08:57:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kto to napisał bardzo mądre słowa.
Szacun
zdjecie uzytkownika
Monia - 2016-05-21 11:19:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nikodem - 2016-05-21 08:50:15]:
Tak tak proszę księdza. Przyrzekamy od jutra tak robić .
zdjecie uzytkownika
petorg - 2016-05-21 19:48:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nikodem - 2016-05-21 08:50:15]:
Wiele lat przepracowałem w naszej firmie i nie wierzę ze coś się zmieni.
Zatraciliśmy miano handlowców , a staliśmy się robotami z ogromem zadań i codziennym mobingiem słownym przełożonych. Wynik, wynik, wynik za wszelka cenę, a jak wpadniesz bo wreszcie chcesz mieć chwile spokoju bez słownych katuszy i coś domalujesz, podmienisz to bądz pewny ze uslyszysz stwierdzenie <Przecież ja ci nie kazałem oszukiwać> A przecież ja chciałem mieć tylko jeden- dwa dni spokoju na normalną pracę.
zdjecie uzytkownika
Radziu - 2016-05-21 20:18:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [petorg - 2016-05-21 19:48:01]:
Chcialem startować na ph w tej firmie, ale po przeczytaniu tych komentów odechciewa się...
zdjecie uzytkownika
Pierwszy Mechanik - 2016-05-21 21:22:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tu może być normalnie, tylko niestety kiedyś poprzez błędne działania i nadużycia pracowników - każdego szebla! - koło zamachowe poszło w ruch - wszyscy chcieli spijać profity z premii, konkursów i przy tym się nie napracować. Wymianki, sprzedaż na sztuki i w ten sposób realizowane targety na 100%, doprowadziły w natrualny sposób do ich podniesienia. Teraz tkwimy w tym młynie i nikt nie ma odwagi i nie wie w które tryby wstawić patyk by to wszystko się zatrzymało. Dział sprzedaży trzeba zatrzymać, przesmarować, nastroić i pozwolić działać w ramach możliwości. Inaczej to wszystko się rozp3ierd0li. Podobnie jak kolega wyżej uważam że trzeba pojechać przez 1-2 miesiące pustym autem i po prostu zarejestrować zastaną dystrybucję. Po diagnozie: leczyć, leczyć i ratować co się da bo, nadal mamy dobrych ludzi w tej firmie. Pozdrawiam siły sprzedaży!
zdjecie uzytkownika
Alibaba - 2016-05-22 07:40:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niedługo tu nikt nie zostanie , i przyjda nowi piekarze ślusarze ,normalny dobry ph z rynku nigdy nie wyssle tu cv do tego cyrku.
Plus siśnienie MDsów na tak kase impis impis i potem człowiek robi głupoty dla nich bo strasza ludzi hora firma trzeba wkoncu zmian lub pojechac nazwiskami o kogo chodzi .
zdjecie uzytkownika
czarnoksiężnik - 2016-05-22 11:18:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Alibaba - 2016-05-22 07:40:49]:
czekamy na nazwiska...
zdjecie uzytkownika
Strach - 2016-05-22 13:30:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiedzmy sobie szczerze, że ta firma jeszcze Jakoś przędzie dzięki zachodowi, spojrzymy jakie udziały w rynku ma wchód... Porządki najpierw czas zacząć od tej części Polski. Tam to pewnie ściema jest niezła
zdjecie uzytkownika
Realny - 2016-05-23 15:47:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze ze internet nie jest anonimowy i wszystkich tych co tu obrażają robia pomówienia itd dosiegnie reka sprawiedliwości.
zdjecie uzytkownika
Jerry - 2016-05-23 17:35:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy ten Marcin i jemu podobni mają jakiś bezpośrednich przełożonych? Ktoś chyba nimi zarządza i powinien wziąć odpowiedzialność za to co oni robią. Z wpisów tutaj wygląda to tak, że pomiędzy mds a zarządem jest wielka czarna dziura. Może stąd właśnie to całe zło ?
zdjecie uzytkownika
Wagina - 2016-05-23 20:06:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oj chyba do gry zaraz wejdzie tu Malanowski & Partnerzy
zdjecie uzytkownika
Ja - 2016-05-23 22:07:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja mam prośbę do Was wszystkich. Jeśli tak wam jest źle i MDS ASM i inni stosuja wobec Was mobbing to naprawdę są inne sposoby na to aby o tym porozmawiać, zgłosić to, nie wypisujecie takie bzdury na forum.Pomyśleliscie o tym co Wy w ogóle robicie? chyba nie do końca. Nikt Was na siłę nie trzyma, droga wolna. Pracuje w tej firmie i jak to wszystko czytam to płakać się chce z kim ja pracuje! Więc ruszcie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do roboty a nie płaczecie do komputera.
zdjecie uzytkownika
Lump - 2016-05-23 22:47:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe kto tutaj jest AGENTEM???
Dajcie spokój!!!
Przenieście swoją aktywność na CHATERA :)
Każdy niech pilnuje swojego podwórka!!!
zdjecie uzytkownika
petorg - 2016-05-23 23:12:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda, że w ostatnim czasie aktualne jest przysłowie ; Kowal zawinił a Cygana powiesili; Nawet tu próbujecie nas zastraszać? Może trochę szacunku dla tych maluczkich.
zdjecie uzytkownika
Lump - 2016-05-23 23:37:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [petorg - 2016-05-23 23:12:46]:
Maluczki podaj ptorg
zdjecie uzytkownika
13200 - 2016-05-24 08:22:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Realny - 2016-05-23 15:47:11]:
jasne
zdjecie uzytkownika
Agnieszka - 2016-05-24 10:41:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślę, że nie doszło by ty do takiego wysypu dziwnych komentarzy, gdyby jakiś czas temu nie została podjęta głupia decyzja o zamknięciu skrzynki mówię-co-mysle dla anonimowych pytań. Wiadomo, że się tam jakieś nie cenzuralne wypowiedzi, ale wystarczyło je ignorować, a nie zamykać wszystkim możliwość zadawania pytań. Zamiast tego brudy są prane publicznie ku uciesze gawiedzi, tylko nie wiem czy o to chodziło zarządowi.
zdjecie uzytkownika
Demon - 2016-05-24 11:48:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WIEC PRACOWALEM W TEJ FIRMIE PRZEZ RANDSTAD PRZEZ OK 8 MIESIECY.JESLI CHODZI O ZAROBKI TO NA POCZATKU MARNE 2350 ZL BRUTTO POZNIEJ PODWYZSZYLI NOWO PRZYJETYM DO 2650 BO NIKT NIE CHCIAL TAM PRZYJSC DO PRACY.A JAK PRZYSZLI TO ODCHODZILI PO OK MIESIACU LUB TYG.PRACA NA STANOWISKU PRACOWNIKA TRANSPORTOWEGO CIEZKA.CZLOWIEK MUSI SIE MOCNO NADZWIGAC.ZEBY OBSŁUZYC MASZYNY NA PRODKUCJI TRZEBA SIE MOCNO NAPOCIC PRACOWNIK TRANSPORTOWY W TEJ FIRMIE JEST TRAKTOWANY JAK MUZYN.NA POCZATKU ZMIANNY IDZIE SIE NA SZKART CZYLI ZWORZI Z MASZYN SKRZYNIE PLASTYKOWE Z ZLE WYPRODUKOWANYMI PAPIEROSAMI I SIE JE WYRZUCA DO METALOWYCH POJMNIKOW.W POMIESZCZENIU SKARTU MNOSTWO PYŁU I BRAK WENTYLACJI.TAKICH POJEMNIKOW JEST MI 2 DO 4 NA MASZYNIE JEDNEJ A SIE ZWOZI Z 8 DO 10 MASZYN ZALEZY OD BSZARU NA JAKIM SIE JEST W DANYM TYG.PO ZWORZENIU MASZYN I OPRUZNIENIU POJEMNIKOW I PODSTAWIENIU PUSTYCH SPOWROTEM ZACZYNA SIE PRACE CZYLI OBSLUGE MASZYN NA PRODUKCJI CZYLI DOWORZENIE MATERAILOW POD PRODUKCJE (FOLIA ALU 1SZT 10 KG A 15 JEST W REGALE,FOLIA NA PACZKE,WKLADKA KART. TEZ.ROLKA PO 10 KG :-),wiec pracownik robi jako dzwig.).A jeszcze trzeba w miedzy czasie odbierac palety z swoich maszyn czyli recznie je foliowac i zworzic.Na zmiane ma sie z sezonie po 3 do 4 maszyn.Wiec nieraz nie ma jak isc cos zjesc.Do tego nieraz sa zmaina asortymentu na maszynie i trzeba wszystko zwiezc z regalow i inne rodzaje materiow podstawic i wlozyc na regal.
WIEC PODSUMOWUJAC WYPOCINY MOJE TO PRACA NIE WARTA ZACHODU I SZKODA ZDROWIA,PANI Z POSREDNIKA CUDÓW WAM NAOPOWIADA A W REALU TOTALNE DNO.ALE CO SIE DZIWIC JAK JEST MEGA ROTACJA.W CZASIE SEZONU A PO SEZONIE LUDZI ZWALNIAJA ALE WE WRZESNIU ZNOWU BEDA NA GWALT SZUKAC. A JESLI CHODZI O NADGODZINNY W WEEKENDY TO BYLY PLATNE DO LUTEGO POZNIEJ FIRMA SIE WYCWANILA I DZIEN NADGODZIN TO 1.5 DNIA WOLNEGO.
zdjecie uzytkownika
13200 - 2016-05-24 18:44:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pytanie do zarzadu bo mam problemy z logowaniem na Chatera ,czy te nasze paczki mozna podmieniac w psd czy nie zabardzo:( a i czy regulaminowo mozna podjezdzac pod punkt nastepnego dnia jak osa spadnie, zeby poprawic .
zdjecie uzytkownika
Zarząd Ponzań - 2016-05-24 21:00:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W odpowiedzi na twoje pytanie jak najbardziej bo firma jest zagrożona musimy robić wszytko by módz kiedyś stanądz na nogi, znasz procedury w crm więc czaruj... kolego, bo Bristol już nam siedzi na ogonie, a Danon ma kontrakt do września.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Zadanie rekrutacyjne jak na stanowisko dyrektorskie a nie specjalistyczne. Panie z HR jeszcze muszą się dużo nauczyć. Z zewnątrz nie wyglądają na profesjonalistki.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Artur VB - 2016-05-24 22:02:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polska język, trudna język
zdjecie uzytkownika
grzyb - 2016-05-25 14:11:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jutro wolne można trochę po czarować zawsze osa podskoczy. Ale pamiętajcie STORCZYK wszystko wykaże. asm K.D już rozkazał swoim pieskom uruchomić wykrywacze kłamstw po długim majowym. Co niektórzy już w blokach startowych i w poniedziałek ruszają w teren. Będzie się działo. miłek odpoczynku wszystkim. ja już mam weekend :)

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Imperial Tobacco Polska S.A!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Imperial Tobacco Polska S.A
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert