Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Imperial Tobacco Polska S.A

Pracowałeś w firmie Imperial Tobacco Polska S.A i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
solo - 2015-08-28 13:25:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wiola - 2015-08-27 23:33:02]:
w naszej firmie angielski to podstawa!!! Nie musisz być kompetentna - musisz znać angielski
zdjecie uzytkownika
franki - 2015-09-01 23:06:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PANIE I PANOWIE OMIJAJCIE TO FIRME Z DALEKA,praca od 8 do 19-20 i za 2100 na reke i na okraglo audyty i opr od kierownika,jedyny plus że mają dobre samochody haha-uważajcie!
zdjecie uzytkownika
pracownik nowy - 2015-09-03 16:12:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam dużo jest ofert operator maszyn 2300 brutto +premia+40/ do godzin nocnych + 117 dodatek do solówki-randstad. Niby wygląda zachęcają co może ktoś opowiedzieć jak wygląda w Realu jaka to premia i ile , za ile są posilki i czy jest możliwość przejęcia przez firmę czekam na informacje pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
bartoszsz - 2015-09-27 10:56:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@pracownik nocny - ciekawe jakie są zarobki na stanowisko przedstawiciela ds.sprzedaży i dystrybucji. Najchętniej bym dalej pracował w zawodzie, więc pasowałaby mi ta oferta. Dobrze, że jest proponowana umowa o pracę. W dzisiejszych czasach to rzadkość, a nie ukrywam, że mam dość umów na zlecenie. Jeśli jeszcze atmosfera dopisze, to będzie dobrze.
zdjecie uzytkownika
ww - 2015-10-04 20:20:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Masz nieaktualne informacje. Udziały po woli ale rosną
zdjecie uzytkownika
adas - 2015-10-27 13:58:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wszystkich, swego czasu interesowalem sie ta firma, widze ze maja wielki potencjal oraz jasny i rzetelny cel, stale sie rozwijaja co swiadcy o tym ze poszukiwali nawet calkiem niedawo kilkunasu pracownikow- nowych do firmy, @*** , pisałeś ze odchodzą pracownicy co jest tego powodem,bo ja z checia sie przyjmę
zdjecie uzytkownika
rom - 2015-12-16 20:17:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jeden wielki syf ładują do tytoniu chyba jakieś pokrzywy i smary bo pety właśnie tak śmierdzą palę mocne za 16 zł to kpina rezygnuje z tego gnoju zachowam zdrowie.
zdjecie uzytkownika
Sebek - 2015-12-16 23:24:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się, że każdy ma świadomość co w petach się znajduje @rom, ale firma sama w sobie jest porządna, zarówno wobec pracowników jak i kontrahentów.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-12-17 16:06:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no tak, tylko detal pada i sprzedaż maleje
zdjecie uzytkownika
witek - 2015-12-19 02:45:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, własnie poszukiwany jest tutaj przedstawiciel ds. Sprzedazy i dystrybucji i się zastanawiam jak tu jest z baza klientów. W sensie, czy daja jakąś aktualną, czy trzeba samemu kombinować.
zdjecie uzytkownika
ooo - 2015-12-26 03:21:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@witek zobacz, że na tego przedstawiciela nie oczekują wyższego wykształcenia, ale zapewniają dostęp do opieki medycznej. Super też, że jest zapewniona umowa o pracę.
zdjecie uzytkownika
xo - 2015-12-28 12:37:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mysle witek, ze jakas baze dostaniesz jednakze wiesz jak to jest, musisz w sumie swoja wlasna wyrobic ktora zacznie owocowac w pieniadzach, ale nie martw sie jak masz zdolnosci komunikacyjne nie bedzie problemu
zdjecie uzytkownika
adas - 2016-01-07 17:58:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
baza chyba to podstawa na jkiej sie pracuje wec firma z pewnoscia ja od razu daje pracownikami, przeciez od razu sam nikogo nie wyszuka tylki pracuje na jakis podstawowych
zdjecie uzytkownika
targetos esos - 2016-01-10 00:43:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ale do tego na pewno dochodzą jakieś premie w zależności od realizacji targetu, jaki ci wyznaczą, to jest oczywiste na takim stanowisku, a podobno nie jest trudno o jego wyrobienie
zdjecie uzytkownika
romki - 2016-01-12 14:36:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@targetos esos jak ktoś ma doświadczenie to sobie spokojnie poradzi. Poza tym to jest praca, w której akurat nie wiesz czy zarobisz więcej czy mniej w danym miesiącu.
zdjecie uzytkownika
xanax - 2016-01-14 21:07:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiecie czy może te oferty pracy są jeszcze aktualne? Widnieją one na portalach ale jest dopisek że aplikację należy wysyłać do 4.01.2015, pewnie powinien byc 2016
zdjecie uzytkownika
brak - 2016-01-17 14:34:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kurcze, a może firma kiedyś szukała przedstawicieli i teraz znowu szukają z tymi samymi wymaganiami i dlatego wrzucili treść starego ogłoszenia ;) @xanax
zdjecie uzytkownika
kuba - 2016-01-19 15:00:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@brak, nie to nowe ogłoszenie jest. Jest też oferta pracy jako stażystka, ale przyjmuja tutaj też kobiety, wiec nie ma dyskryminacji nawet na tym poziomie.
zdjecie uzytkownika
narta - 2016-02-12 11:33:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tym, że rynek pracy płaci coraz więcej. Nie rozumiem więc zależności i tego, że Imperial Tobacco jako tak ogromna firma, płaci takie grosze. Według mnie pensje stanowczo powinny iść w górę.
zdjecie uzytkownika
435345435345ERT4354543256546564567546756 - 2016-02-14 19:21:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Totalna inwigilacja GPS który pokazuje wszystko, łącznie z obciążeniem fotela, zapięcie pasów, otwarte drzwi itp. GPS będą mieć również managerowie.
Firma oszczędza na czym się da.
zdjecie uzytkownika
gloo - 2016-02-14 19:55:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro firma chce zainwestować w GPS dla każdego przedstawiciela czy managera, to widocznie coś się musiało wydarzyć. Od tak się nie chce kontrolować wszystkich pracowników.
zdjecie uzytkownika
Kamil - 2016-02-24 16:22:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gadasz głupoty 13 mają pracownicy zatrudnieni przez ITPL i te wszytkie socjale. Agencyjni którzy pracują nawet 10 lat przez kolejna agencje pracy nie mają nic. Agencyjnych jest tyle samo co bezpośrednio zatrudnionych.pół na pół. I wierz mi, że cały czas uczciwie pracuje. Prawda jest taka; ze tyko jak masz rodzinę to się dostaniesz. Albo robisz gałki
zdjecie uzytkownika
Iwona - 2016-02-28 20:36:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to w takim razie @Kamil, z jakiej paki, jedna i ta sama firma, zatrudnia ludzi na różnych warunkkach. Nie rozumiem, kłóciłabym się o umowe wewnetrzna :)
zdjecie uzytkownika
Olo - 2016-02-28 23:41:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gloo - 2016-02-14 19:55:11]:
Co do GPS dla każdego, to niestety mylisz sie Panie "gloo" Tutaj nic specjalnego sie nie wydarzyło, tutaj to taka tradycja. Zamiłowanie do inwigilacji pozostało po okresie rządów świńskiego duetu - pani Intrygi i pana Buraka. Tak że będzie totalna inwigilacja dla inwigilacji.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2016-03-02 10:40:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cieszcie się z GPS , będzie podstawa w sądzie pracy o wypłatę za nadgodziny.
Tego już nie zakwestionują w personalnym.
zdjecie uzytkownika
Maksior - 2016-03-02 13:01:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba trochę przesadzasz @anonim z tym wszystkim bo nie jest przecież aż tak dramatycznie jak mówisz, dlatego wstrzyma się trochę i daj sprawie rozwinąć
zdjecie uzytkownika
www - 2016-03-03 18:05:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyniki na pysk lecą to zaczyna sie polowanie -zasada stara jak swiat. Na poczatek GPS. A moze by tak sie zatrzymac na chwile i zastanowic, dlaczego tych wyników nie ma ?
zdjecie uzytkownika
beat - 2016-03-04 15:45:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz to cały czas są oferty na przedstawicieli ds. sprzedaży i dystrybucji. Fajnie, że jest zapewniona umowa o pracę i nawet niezbędne narzędzia pracy.
zdjecie uzytkownika
wide - 2016-03-05 12:41:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [beat - 2016-03-04 15:45:31]:
Nie no, co ty ! poważnie ? I umowę dają i niezbedne narzędzia pracy dają ? Cud malina firma ! Jeszcze powiedz ze nie ma wyzysku zadnej dyskryminacji to naprawdę nie uwierze. Niesłychane, top employer XXI wieku po prostu !
zdjecie uzytkownika
co za ludzie - 2016-03-06 15:49:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@wide to rozumiem, że wszystkie firmy w Polsce twoim zdaniem źle traktują swoich pracowników? Może akurat @beat cieszy to, że dają umowę o pracę, bo uwierz mi, nie jest to coś co zapewni ci każda firma. Mi też się to podoba u nich. Tak jak i te szkolenia na przedstawiciela ds. sprzedaży i dystrybucji.
zdjecie uzytkownika
solotu - 2016-03-23 17:25:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [co za ludzie - 2016-03-06 15:49:01]:
szkolenia to akurat mamy lipne. nic nowego nie wnoszą i są nudne. ale wieczory po szkoleniu to mamy fajne, no nie?
zdjecie uzytkownika
z - 2016-03-25 16:17:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Drodzy Przyjaciele, jak na dziś dzień pracuje się w Imperial ?
Mam teraz pracę za 3000 netto i zaproszenie na próbę terenową - drugi etap w Imperialu. Wiem, że podstawa to 3000 brutto, pytanie, ile premia i czy jest realna. Ile godzin dziennie się pracuje ?
zdjecie uzytkownika
baba - 2016-03-26 08:36:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [z - 2016-03-25 16:17:31]:
Daj sobie spokój przy twoich obecnych zarobkach nie kalkuluje się
zdjecie uzytkownika
z - 2016-03-27 12:38:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [baba - 2016-03-26 08:36:06]:
Pieniądze to nie wszystko. Pracuję 9-10 godzin dziennie. Może przy nieco mniejszych zarobkach, Imperial oferuje przynajmniej ośmiogodzinny dzień pracy ?
zdjecie uzytkownika
darbar - 2016-03-29 00:15:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [z - 2016-03-27 12:38:16]:
Posłuchaj dobrych rad i szanuj sobie to co masz. Tutaj nie masz szans na takie pieniądze nawet za pięć lat,chyba że lubisz i potrafisz ściemniać.
zdjecie uzytkownika
Cezary - 2016-03-30 17:59:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stary jak nie spróbujesz to się nie dowiesz @z,a rady cioci i wujka można wsadzić w książki. Jeśli mogę to również proszę o info odnośnie godzin pracy i zarobków
zdjecie uzytkownika
Xxx - 2016-04-03 12:24:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje się nawet więcej niż 9,10 godzin. Zarobki 2 netto.
zdjecie uzytkownika
kolka - 2016-04-03 19:28:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a rozprawiasz @xxx o jakim konkretnie stanowisku? wiem że Imperial Brands PLCc do którego należą to niewyobrażalnie bogata grupa, wierzę więc w lepsze wynagrodzenia na wyższych stanowiskach
zdjecie uzytkownika
xxx - 2016-04-04 16:25:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przedstawiciel rzecz jasna :)
zdjecie uzytkownika
Yogi - 2016-04-04 21:27:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
natomiast Doradca handlowy to 4 max 5 godzin pracy dzień, 3 - 4 tys netto. Plus premie za wykonanie planów(co najlepsze, to zawsze wszyscy wykonują !) żyć nie umierać ! dlatego na doradce trudno się załapać, trzeba być pupilem regionalnego albo blondynką.
zdjecie uzytkownika
seneka45 - 2016-04-05 19:38:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziennie tylko tylko godzin pracy? npp tp luksus muszę przyznać jak na dzisiejsze czasy. rozumiem że jeszcze można do tego dorobić sobie prowizjami, tak?
zdjecie uzytkownika
Tomiak - 2016-04-08 21:18:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [helikopter - 2015-07-28 21:02:51]:
Kolego przyjdz i zobaczysz tyrka a nie praca 18 wizyt zapier... cisna z toba jak z pomarancza a na poczatek doosyaniesz 2100 i nie bedziesz wiedział w co rece wsadzic firma tragedia spada na rynku
zdjecie uzytkownika
Tomial - 2016-04-08 21:21:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik nowy - 2015-09-03 16:12:26]:
Zgadzam sie z kolega cisna z wszystkimi niedawno zwolnili dyrektora Jaroszewskiego z dnia na dzien po 14 latach frajerstwo wielkie
zdjecie uzytkownika
xxx] - 2016-04-08 23:49:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szukją winnych swojej nieudolności i złego prowadzenia firmy. Powinni się wziąć za asm i mds, którzy kwitną tu po kilkanaście lat i nie wnoszą nic w firmę procz tego że audytują i pokazują swoją władzę. audyt, program naprawczy, nagana, to jedyne co robią by Ci "pomóc". Nie chcą chyba widzieć tego co się na rynku tytoniowym dzieje, po jakich punktach ludzie jeżdzą, bo tam są tylko problemy, lepiej siedzieć za biurkiem i oceniać, udając że to nie wina rynku tylko Twoja
zdjecie uzytkownika
Baba Jaga - 2016-04-10 20:54:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tomial - 2016-04-08 21:21:59]:
A dyrektora to nie "zwolnili" a zwolnił go ten jogurtowy cudak, i to jest chyba jego jedyny sukces jakim moze sie pochwalić w tej firmie. Moze teraz z takim samym zapałem i konsekwencją zajmie się układami i chorymi relacjami w regionach.
zdjecie uzytkownika
PS.Black - 2016-04-11 20:22:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolega ma rację i tylko telefony z rana ze człowiek nie wie czy jechać do domu czy je... papierami,atmosfera mega [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] psycholog wszystkim by się przydał.
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2016-04-11 23:18:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Baba Jaga - 2016-04-10 20:54:35]:
Skoro skonczyla sie ochrona i ktoś zabierze sie w końcu za sprzątanie w Tarnowie i Krakowie, to zapraszamy po drodze do wizyty na Śląsku tu tez mamy ciekawe układy i ukladziki - patologia jak swego czasu w Łodzi :)
zdjecie uzytkownika
Świadek Koronny - 2016-04-14 20:04:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Koledzy na Ostrowcu Świętokrzyskim to samo strasznenie presja ,mobbing a o menadżerze Marcinie N nie wspomnę każdy zastraszony boi się odezwać a w naszych okolicach słabo z pracą:( Bądzmy solidarni nie dajmy się zwariować tym wypranym maszyną na stołkach. Pozdrowienia total Polska
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Zadanie rekrutacyjne jak na stanowisko dyrektorskie a nie specjalistyczne. Panie z HR jeszcze muszą się dużo nauczyć. Z zewnątrz nie wyglądają na profesjonalistki.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2016-04-22 21:18:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kurwa ale się usmiałem...firma z której najlepsi pracownicy już spierdolili
zdjecie uzytkownika
kumaty nikodem - 2016-04-28 17:53:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W ITPL pracują w większości ludzie o słabych kwalifikacjach i nie nadający się na zajmowane stanowisko. Wiem o czym mówię, bo dotyczy to mnie. Pracuje tu tylko dlatego bo nie radzę sobie na rynku pracy i z moimi marnym umiejętnościami nikt mnie nie zatrudni. W naszej firmie jest także mnóstwo osób które kurczowo trzymaja się posady, ponieważ jest to szczyt ich możliwości i zdają sobie sprawę ze gdzie indziej musieli by się czymś wykazać lub robić coś konstruktywnego, a potrafią robić tylko to co sprawdzało się 15 lat temu. Jeśli trafi się ktoś ambitny i myślący jest od razu hamowania przez współpracowników. Odrzielną sprawą są skandalicznie niskie zarobki na początek, które nikogo(utalentowanego i pracowitego) nie przyciągają. Od 10 lat podobne pieniądze, ponury żart.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Imperial Tobacco Polska S.A!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Imperial Tobacco Polska S.A
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert