Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Imperial Tobacco Polska S.A

Pracowałeś w firmie Imperial Tobacco Polska S.A i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Stanowisko średniego szczebla - 2014-07-23 13:50:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozmowa odbyła się w lipcu br. z p.(usunięte przez administratora) w siedzibie firmy pod Poznaniem.
Jednym zdaniem?
Niesympatyczna (czuło się że przeprowadza ją na zasadzie pro formy), robiącą z siebie bóg wie kogo, zadające niejasno pytania, zlepia zdania nieumiejętnie - przekładaja się to na nieprofesjonalizm w odbiorze. Pewnie wynika to z faktu, ze Pani pracuje tam dopiero od lutego, chociaz jej zachowanie na to nie wskazuje.
Dodam jeszcze, ze jeśli jesteś inteligentny/a trafiłas pod zły adres.
Firma zapewnie jako całość wygląda lepiej i dba o pracownika (tak przynajmniej wynika z ich chociażby strony www), ale zanim dojdziecie do etapu docelowej rozmowy można się zrazić.
zdjecie uzytkownika
Kandydat - 2014-07-25 17:26:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Stanowisko średniego szczebla - 2014-07-23 13:50:13]:
A na jakie stanowisko startowałeś/aś? Ja mam rozmowę za tydzień, ale widzę, że szukają i do fabryki i do sprzedaży, a z tego co się dowiedziałem to są dwa oddzielne działy kadr.
zdjecie uzytkownika
*** - 2014-07-27 23:35:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kandydat - 2014-07-25 17:26:51]:
zastanów się po fuzji z BAT szybko wylecisz bo bedzie nowa struktura, poszukaj sobie pracy w branzy bardziej stabilnej
zdjecie uzytkownika
slaff - 2014-07-29 15:13:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Cześć. Pracuję w Imperialu kilka lat. Od 2 lat nie płacą nadgodzin. Zmuszają do chodzenia w weekendy i wybierania w środku tygodnia. Żeby było chociaż 12h za 8h ale te cwaniaki kombinują i każą podpisywać, na wnioskach urlopowych ze to na wniosek pracownika. Jeśli się kończy okres rozliczeniowy w dokumentacji przerabiają i urlopy wypoczynkowe zastępują wolnym za nadgodziny lub zmuszają pracowników do podpisania wniosku z prośbą o przeniesienie na następny okres rozliczeniowy. W zakładzie widać marnotrawstwo pieniędzy na każdym kroku. Idiotyczne projekty które są jedynie efektem pracy niepotrzebnych dla firmy ludzi, którym trzeba było coś wymyślić do pracy. Brak pieniędzy na potrzebne rzeczy np narzędzia dla mechaników. Haos.
zdjecie uzytkownika
młody - 2014-07-31 16:56:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kandydat - 2014-07-25 17:26:51]:
jaki jest minimalny wiek na mechanika maszyn? Mam co prawda dopiero 23 lata, ale od 16 roku życia jak rzuciłem szkołe to robiłem na wsi pod Radiomem u wujka w sumie na akord. Trochę też pracowałem na tokarce i innych drobniejszych maszynach. No i mam trzy miesiace doswiadczenia w pracy w UK na tokarce z zeszło rocznych wakacji. Piszą w ogłoszeniu o pracownikach, ktorzy chca sie doskonalic, jak bedzie trzeba to sie podczas pracy na jakis kurs od razu zapisze. dzieki z gory wszystkim za odpowiedz.
zdjecie uzytkownika
888 - 2014-07-31 20:12:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
prawda jest taka:
( usunięte przez administratora )br />
Absolwent ówczesnej Akademii Ekonomicznej w Poznaniu.
Wydział Handlu i Zarządzania.

Ukończył studia podyplomowe Executive MBA na The Nottingham Trent University we współpracy z Wielkopolską Szkołą Biznesu.

Posiada wieloletnie, bogate doświadczenia w zarządzaniu sprzedażą i dystrybucją w firmach takich jak: Unilever, Sarantis, Raisio Polska oraz Chata Polska. Ostatnie lata ( usunięte przez administratora )spędził w Imperial Tobacco Polska, pełniąc funkcję dyrektora sprzedaży i prokurenta firmy.

W sieci( usunięte przez administratora )dpowiedzialny jest za tworzenie i realizację strategii handlowej oraz umacnianie negocjacyjne pozycji polskich supermarketów w ramach Grupy Handlowej PL Plus.

Dyrektor handlowy i wiceprezes zarządu Piotr i Paweł SA.

zdjecie uzytkownika
111 - 2014-08-02 20:27:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [888 - 2014-07-31 20:12:34]:
Dotyczy bylego dyrektora sprzedazy MR
zdjecie uzytkownika
*** - 2014-08-25 20:53:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kolejne ogłoszenie do Controllingu w tak krótkim czasie...no cóż każdy widzi( usunięte przez administratora ) kierownika controllingu Dyr Fin...klika 3 osób mówi sama za siebie...nowi do roboty a starzy o 17 fiu...kto by chciał pracować za coraz to niższe wynagrodzenie...ale jest takie powiedzenie szanuj szefa swego możesz mieć gorszego...tutaj bardziej pasuje p....szefa swego możesz mieć lepszego...
zdjecie uzytkownika
grzegorz maćkowiak - 2014-08-26 13:07:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, jest jakaś szansa na złapanie stażu w Waszej firmie? Mam otwrartą stronę internetową Imperial Tobasso Polska, ale precyzyjnie nie ma żadnej daty praktyki. To chyba w takim razie mogę wnioskować, że jednak przyjmujecie do siebie. pracują u Was jacyś studenci albo inni ludzie w ramach staży? pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
=== - 2014-08-26 21:04:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [grzegorz maćkowiak - 2014-08-26 13:07:19]:
jeżeli chcesz harować jak wół...ale się dobrze zastanów
zdjecie uzytkownika
ooo - 2014-08-27 19:10:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
http://www.imperial-tobacco.pl/files/specjalista_ds_rachunkowosci_zarzadczej_MSP.pdf_każdy kto chce aplikować powinien dobrze się zastanowić szef i DF to klika...ty będziesz harował jak wół a oni będę leżeć...patrz wychodzić o 17 a ty o 21...
zdjecie uzytkownika
bbb - 2014-08-27 20:49:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
He he he jakbyście pojeździli w jakiejś hurtowni spożywczej, zobaczylibyście dopiero co to jest harówa.
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-08-27 21:03:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy PH ds. sprzedaży i dystrybucji to vanselling?
zdjecie uzytkownika
3213231 - 2014-09-01 20:01:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tomek - 2014-08-27 21:03:53]:
teoretycznie nie, jezdzisz osobówką. W praktyce prawie to samo
zdjecie uzytkownika
operator - 2014-09-07 13:19:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
O jejku, sami PH się wypisują, jak to oni źle nie mają. Zamiast pisać brednie na forum za robotę się śmierdziele weźcie. Ciągle płacz i płacz. Jest 3% bezrobocia w Poznaniu, więc jak się nie podoba to wypad. Już żygam tymi wypocinami PH
zdjecie uzytkownika
wolny - 2014-09-08 11:56:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [operator - 2014-09-07 13:19:39]:
To nie czytaj jak Cię nie dotyczą i nie obrażaj ludzi !!!
Realia są takie jak w opisach fałsz , obłuda inierespektowanie praw pracowniczych.
Jak się poskarżysz to i tak sprawę zamiotą pod dywan i nawet szanowny Społeczny Inspektor Pracy ( wiemy o kogo chodzi) cię oleje i ma w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
smerf pracuś - 2014-09-08 18:17:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie czy bardziej biorą na stanowiska typowo produkcyjne czy może jakaś sprzedaż/biuro.marketing? jeśli biorą na produkcje to chociaż jakieś godnbe polecenia warunki? najbardziej to sie właśnie boję o zdrowie p[łuca itd, bo wiadomo jaka to branża i różnie może być. będę wdziećzny na każde odpisania na tę wiadomość
zdjecie uzytkownika
ph - 2014-09-11 16:33:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podobno maja wszystkich ph zatrudnić przez agencje- tak jak pilotów.
zdjecie uzytkownika
*** - 2014-09-15 20:28:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ph - 2014-09-11 16:33:51]:
ale jazda???????????
zdjecie uzytkownika
Ciekawy - 2014-09-20 23:13:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [*** - 2014-09-15 20:28:00]:
Czy człowiek który mimo zarobków grubo powyżej przeciętnej kupił swojemu synowi używany rower na komunie jeszcze "pracuje" ?
zdjecie uzytkownika
QK! - 2014-10-09 21:40:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [smerf pracuś - 2014-09-08 18:17:26]:
o płuca nie musisz się bać, nic CI nie grozi na produkcji. Standardowo trochę pyłu tytoniowego jest , ale nigdzie nie ma z tego tytułu przekroczonych norm. Jedyne co to wiadomo trzeba chodzić w ochronnikach słuchu. Co do warunków na DPPiP CI nie powiem jakie są, ale nie słyszałem żeby ktoś marudził na płacę i benefity.
zdjecie uzytkownika
mozenieamozetak - 2014-10-10 08:06:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ciekawy - 2014-09-20 23:13:32]:
Pewnie, że pracuje. A wyobrażasz sobie, że ktoś inny go zatrudni? :)
zdjecie uzytkownika
alezeocochodzi - 2014-10-10 08:15:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a tak w ogóle to jakie pierwsze wrażenie zrobił król jogurtów?
zdjecie uzytkownika
pryt - 2014-10-10 20:51:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [alezeocochodzi - 2014-10-10 08:15:36]:
najbardziej zastanowilo mnie to po co opowiadal o tym ze w danone przeszli z vanselingu na preselling.
zdjecie uzytkownika
=== - 2014-10-12 16:20:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pryt - 2014-10-10 20:51:07]:
musiał czymś zabłysnąć...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Imperial Tobacco Polska S.A
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x