Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Imperial Tobacco Polska S.A

Pracowałeś w firmie Imperial Tobacco Polska S.A i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ztl - 2015-02-25 16:48:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeszcze troche to zaklady tytoniowe lublin przeskoczą impriala, zeby miec takie marki i tak tracic udzual rynkowy to trza miec talent, dalej zatrudniajcie znajomych jako ph to na pewno bedzie lepiej
zdjecie uzytkownika
*** - 2015-03-01 18:14:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ztl - 2015-02-25 16:48:46]:
to nie PH... od zawsze robią to co do nich należy...ale nieumiejętne zarządzanie firmą...ZARZĄD...wszyscy znaleźli się na stołkach po znajomości...szczególnie AŚ prezes firmy ITPL...smutna prawda
zdjecie uzytkownika
1234 - 2015-03-03 12:47:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ztl - 2015-02-25 16:48:46]:
ano trza..... do szkoły iść trza....
zdjecie uzytkownika
miś - 2015-03-03 20:07:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie macie wrażenia, że ktoś sabotuje tą firmę, każda kolejna decyzja jest gorsza od poprzedniej.Ku...wa taka fajna firma a tek źle zarządzana...
zdjecie uzytkownika
:) - 2015-03-05 23:44:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [miś - 2015-03-03 20:07:10]:
Masz rację. Po połączeniu z Altadisem firma miała spory udział w rynku, który z miesiąca na miesiąc spada przez dziwne decyzje.
Likwidowanie popularnych marek także zrobiło swoje.
Ale co ja tam wiem.
zdjecie uzytkownika
miś - 2015-03-06 22:50:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hmm ... jak PS zdrożeje pójdziemy z torbami....
zdjecie uzytkownika
zzz - 2015-03-10 20:13:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [miś - 2015-03-03 20:07:10]:
wszystko grubymi nićmi szyte i to od paru ładnych lat od kiedy prezesem została (usunięte przez administratora)...nawet z poszukaniem dobrego dyrektora sprzedaży ma problem...
zdjecie uzytkownika
Mont - 2015-03-25 22:22:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trochę duży rozrzut w tych pensjach. Możecie mi powiedzieć od czego zależy ile będę zarabiał na starcie na stanowisku maszynisty w Imperial Tabacco Polska. Bo jak kolega wyżej pisal jest to od 2000 do 2800. Jednak ciekawi mnie ta duża różnica. Ktoś lepiej wykształcony dostaje więcej czy to zależy od doświadczenia w branży ?
zdjecie uzytkownika
1 - 2015-03-29 23:10:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tutaj zależy od lat przepracowanych.
zdjecie uzytkownika
a - 2015-03-30 11:05:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mont - 2015-03-25 22:22:24]:
Masz 3 rodzaje maszynistów.
Maszynista I
Maszynista II
Maszynista III
dlatego taki rozrzut.
zdjecie uzytkownika
Kinia - 2015-04-10 18:03:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to teraz przez ściemniaczy biorących co miesiąc L4 mamy objezdzać całą bazę co miesiąc, jak nie dasz rady to kolega z grupy. Podziękujcie sobie sami.
zdjecie uzytkownika
Leo - 2015-04-10 23:40:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kinia - 2015-04-10 18:03:00]:
Sciemniacze ??? A czy to aby nie przypadkiem za zgoda i na polecenie naszych wspaniałych kierowników ? Przecież zawsze najważniejszy był wynik regionu i wszyscy byli zadowoleni. Na końcu jak zwykle winny jest i po d. zbiera zwykly Rep a oni udają zdziwienie.
zdjecie uzytkownika
Lilka23 - 2015-04-12 21:07:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kinia - 2015-04-10 18:03:00]:
Kinia, nie panikuj. Nie jest tak źle, w ostatnim miesiącu było wielu takich którzy pomimo ze musieli to i tak nie odwiedzili całej bazy i nikt tez ńie musiał jechać za nich na zastępstwo i nikomu włos z głowy nie spadł. Tak ze spoko bez obaw nikt nam krzywdy tu nie zrobi.
zdjecie uzytkownika
aczeko - 2015-04-14 20:41:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie róbcie z nich kozła ofiarnego bo tak źle w Imperial Tabacco nie jest. Co prawda trzeba się wysilić trochę, żeby przetrwać w tej firmie. No ale nie ma nic za darmo.
zdjecie uzytkownika
bbb - 2015-04-19 19:27:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żadne z Was nie pamięta jak nie dawno standardem było odwiedzanie całej bazy
zdjecie uzytkownika
J23 - 2015-04-22 23:31:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aczeko - 2015-04-14 20:41:59]:
Ale tylko trochę, A dziala to tak, jedni udają ze budują dystrybucję, inni udają ze ich kontrolują a jeszcze inni udają ze tym wszystkim zarządzają. Wszyscy zadowoleni a udziały jak leciały tak dalej lecą na pysk. W sumie to trochę dziwna ta firma.
zdjecie uzytkownika
*** - 2015-04-23 22:08:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [J23 - 2015-04-22 23:31:11]:
dziwna została po objęciu rządów AS...jest tylko gorzej i lepiej już nie będzie
zdjecie uzytkownika
tylko pytam - 2015-04-28 18:30:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [*** - 2015-04-23 22:08:40]:
Chyba mistrzem w "przymkniętym oku" jest na tą chwilę pan z aleksandrowa łódzkiego?
zdjecie uzytkownika
Luka - 2015-04-28 23:44:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślę, że nie warto w ten sposób rozpatrywać sytuacji i zastanawiać się nad rzeczami, na które nie ma powszechnej akceptacji. Możecie mi podpowiedzieć coś na temat stażów w tobacco..
zdjecie uzytkownika
ryba_ - 2015-04-29 23:45:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tylko pytam - 2015-04-28 18:30:12]:
Pan z aleksandrowa lodzkiego to mistrz nad mistrze, tyle ma za kolniezem ze aż wycieka. Wszyscy o tym wiedza i mówią a oko ani nawet drgnie, dobre co ?
zdjecie uzytkownika
mda - 2015-05-03 13:59:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie mów o sobie w drugiej orobie.
U
zdjecie uzytkownika
azn - 2015-05-05 21:49:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A nasz "cudak" od jogurtow znów zabłysnął swoją nowomową i zaprosił wszystkich na konwencję. Jak sie nie rozumie znaczenia jakiegos slowa to dla wlasnego dobra lepiej go nie uzywac. Odsylam do słownika PWN.
zdjecie uzytkownika
polonista - 2015-05-06 14:33:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [azn - 2015-05-05 21:49:53]:
słabo szukałeś bracie - konwencja to też zjazd:)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Zadanie rekrutacyjne jak na stanowisko dyrektorskie a nie specjalistyczne. Panie z HR jeszcze muszą się dużo nauczyć. Z zewnątrz nie wyglądają na profesjonalistki.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
azn - 2015-05-06 21:08:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [polonista - 2015-05-06 14:33:26]:
No i znalazł sie polonista-aktywista. Tak bracie, wg slownika j. polskiego konwencja to tez zjazd - ale partyjny. (co, nie chciało sie doczytac do końca definicji ?) Tak ze ja bracie to wybieram sie na spotkanie sprzedaży a ty pewnie będziesz uczestniczył w zjeździe partyjnym :)
zdjecie uzytkownika
solo - 2015-05-15 08:55:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do roboty Panowie i Panie Doradcy i Przedstawiciela Handlowi. Koniec narzekania. Wynik sam się nie zrobi.
1. Skuteczność wizyt (sprzedaż, dystrybucja, facing)
2. Motywacja
3. Praca zespołowa.
Na szkoleniach nie byliście? Proponuję trochę optymizmu i zaangażowania. Wtedy będzie lepiej!!!
SUKCESÓW ŻYCZĘ :)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Imperial Tobacco Polska S.A

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Imperial Tobacco Polska S.A?
Zadaj pytanie
alert