Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Imperial Tobacco Polska S.A

Pracowałeś w firmie Imperial Tobacco Polska S.A i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ooo/1111 - 2015-06-29 16:23:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli nie macie pojęcia to poprostu nie komentujcie. Jesli chodzi o wolne stanowiska pracy na przedstawiciela to przede wszystkim nauczcie się czytać ... na większości wyraźnie pisze umowa na zastępstwo !!! -wyobraźcie sobie ze w tej firmie pracują też kobiety, które zachodzą w ciążę i nikt nie robi afery z tego powodu jak w większości firm i mogą wrócić do pracy bez problemu. Życzę wszystkim Polskim pracodawcą takiego podejścia a Wam ludziska życzę znalezienia jakiegoś zajęcia być może pracy bo ewidentnie strasznie sie nudzicie. A Impreial tylko dla najlepszych no niestety :) Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ja2 - 2015-06-29 19:21:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ooo/1111 - 2015-06-29 16:23:00]:
Uderz w stół... Zawsze jest tak, że są beneficjenci danego ustroju/firmy i są osoby co na nich pracują. Niektórym ITPL tak zrył beret jak Tobie.
zdjecie uzytkownika
aneta - 2015-06-29 19:25:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie polecam
zdjecie uzytkownika
ooo/1111 - 2015-06-29 19:58:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja2 - 2015-06-29 19:21:29]:
nie masz zielonego pojęcia o czym piszesz współczuje Ci serdecznie! niektórym ITPL zrył beret a ty juz tak od urodzenia przykro mi !
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-06-30 13:47:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam to forum i zdumiewa mnie, że jeden anonimowy maruda z drugim anonimowym niezadowolonym obrażają na forum ludzi anonimowo. Firm w Polsce jest na tyle dużo, że dobry pracownik znajdzie zatrudnienie - co jeszcze robicie w Imperialu poza obrażaniem innych? To świństwo i chamstwo
zdjecie uzytkownika
aktualny pracownik - 2015-06-30 23:35:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były pracownik - 2015-06-30 13:47:25]:
Proszę, były pracownik a jaki lojalny ! Chyba dawno cię musieli pogonić bo z takim kręgosłupem dzisiaj to zrobiłbyś tutaj oszalamiajacą karierę. Na forum byłego pracodawcy to tez zaladasz w wolnych chwilach tylko z sentymentu co ? I to oburzenie na anonimowe wpisy - jak jesteś taki były, to raczej nie powinieneś mieć problemu z tym zeby dać dobry przykład i się odważnie podpisać. Niestety, jesteś tylko nędznym Trolem, nic wiecej.
zdjecie uzytkownika
olos - 2015-07-01 10:34:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [off - 2015-06-23 10:54:36]:
ależ ty jesteś biedny, a do tego zachowujesz się jak moderator tego forum.
zdjecie uzytkownika
--- - 2015-07-02 16:03:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Drodzy pracownicy ITPL,
przypominam o obowiązującej Was od prawie trzech lat "Procedurze dot. korzystania z mediów społecznościowych". Obowiązuje ona przez cały czas trwania umowy o pracę - niezależnie, czy aktualnie wykonujecie obowiązku służbowe, czy korzystacie z czasu wolnego poza pracą.
zdjecie uzytkownika
karol - 2015-07-06 09:32:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma będzie zatrudniać duże ilosci ludzi poniewaz od pazdziernika do maja maja zwiekszona produkcje, a co od czerwca do wrzesnia? wyrzuca pewnie ludzi na bruk znow. wiec jak ktos ma inna ale stala prace to nie dajcie sie nabrac. wymecza was na 4 brygadach a pozniej wyrzuca jak smieci.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-07-07 16:46:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aktualny pracownik - 2015-06-30 23:35:48]:
Przynajmniej nikogo nie obrażam. Ale, że tobie się należy, ty głąbie, to chętnie służę jakąś obelgą. I żeby nie było głupich uwag - "ty" celowo z małej litery, bo nie zasługujesz na dużą.
zdjecie uzytkownika
kumaty - 2015-07-13 09:29:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak Cię złapią za rękę, mów że to nie twoja ręką. Pamiętajcie
zdjecie uzytkownika
szukam czegos innego - 2015-07-24 22:00:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma zatrudnia z pół tysiąca ludzi przez agencję pracy tymczasowej, miesięczne albo tygodniowe umowy. nie polecam. prace mozna stracic z dnia na dzien, zapiepszam a przyjmuja przez firme nierobow czy rodzine. kiedys bylo lepiej od kilku lat firma to totalne dno
zdjecie uzytkownika
ooo/1111 - 2015-07-24 22:02:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1400 na start
zdjecie uzytkownika
króliczek - 2015-07-24 23:59:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca ciężka ale dobra dodatkowe profity jak bony 13 pensja to dodatkowe plusy ale częste wyjazdy i ect. sprzyjają rozpadom związków a firma i szefowie przymykają na to oczy.A jak wiadomo miłość i wyniki w pracy nie idą w parze a więc się je tworzy na potrzeby firmy .
zdjecie uzytkownika
króliczek - 2015-07-25 00:19:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A związki szefostwa z podwładnymi to już dwuznaczna rzecz a firma ? Rączka rączkę myje a wyniki się maluje w końcu takie piękne lato można się bawić
zdjecie uzytkownika
piotruś pan - 2015-07-25 13:44:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No masz rację .To co zaczyna się już tu dziać to przesada .....a małopolska dajcie spokój trudno to opisaćy
zdjecie uzytkownika
karol30 - 2015-07-26 14:57:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma ma to wszystko w nosie przecież liczy się kasa a życie samo pokazuje z że jest jak jest a AAAAAA Tarnów???????????????????????????????ho ho ho ups wyszło
zdjecie uzytkownika
nelik - 2015-07-28 19:45:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak ja teraz przeglądam ogłoszenia pracy od imperial tobacco polska, to poszukują oni przedstawicieli do spraw sprzedaży i dystrybucji na wielkopolskie i w okolicach Elbląga, Poznania oraz Głogowa. Nie wygląda to tak najgorzej ,bowiem oferują umowę o pracę oraz stabilne warunki zatrudnienia, wszystkie niezbędne narzędzia pracy (samochód, tablet, telefon) oraz możliwość skorzystania na preferencyjnych warunkach z pakietu medycznego, ubezpieczenia grupowego czy karty sportowo-rekreacyjnej. Brzmi ok.
zdjecie uzytkownika
helikopter - 2015-07-28 21:02:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest ok praca ciężka a ta reszta no coż . Ciężko jest wszędzie trzeba się pilnować i nie robić dziadostwa aby tu o tobie nie pisali a będzie ok . No bo to co tu piszą to są konsekwencje rozlużnienia stosunków w praćy a tak nie powinno byc seks poza a nie w i nie pomiędzy pracownik szef ..... no ale coż trzeba mieć umiar
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-29 08:43:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
młoda matka - 2015-07-29 08:45:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Frustraci są wszędzie w każdej firmie, jak robisz uczciwie i się będziesz angażował to popracujesz długo. Wszystkie dodatki socjal są super i jest tego dużo, karty, bony,13 - stka, docenia się młode matki itd...
A wylewać "brudy" na byłych kolegów/koleżanki to każdy może zazwyczaj pisze to już były kolega (najczęściej ten który wyleciał za nieuczciwość. polecam
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-07-30 22:05:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora) NIE POLECAM WSZYSCY POZOSTALI PRACOWNICY TEGO DZIAŁU LIŻĄ DUPĘ DYREKTOROWI FINANSOWEMU...ZWOLNIENI LUB CI KTÓRZY ODESZLI TEGO NIE ROBILI ALBO TEŻ BLOKOWANO IM DROGĘ DO AWANSU NA WYŻSZE STANOWISKO LUB SZKOLENIA PODWYŻSZAJĄCE KWALIFIKACJE...KAŻDY NOWY PRACOWNIK MA OBNIŻANE WYNAGRODZENIE...FIRMA BEZ PERSPEKTYW ROZWOJU...GDZIE UDZIAŁY W RYNKU SPADAJĄ...
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-08-04 21:29:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były pracownik - 2015-07-30 22:05:33]:
chodziło o stanowisko do controllingu
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-08-17 14:07:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były pracownik - 2015-08-04 21:29:19]:
tak...
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Zadanie rekrutacyjne jak na stanowisko dyrektorskie a nie specjalistyczne. Panie z HR jeszcze muszą się dużo nauczyć. Z zewnątrz nie wyglądają na profesjonalistki.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-27 23:32:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
wiola - 2015-08-27 23:33:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@młoda matka to super skoro pracodawca tak dba o swoich pracowników, zwłaszcza o kobiety, które zostały matkami. benefity które przedstawiłaś są naprawdę zachęcające. powiedzcie mi jeszcze jak to wygląda z umową i co z angielskim. ktoś wie czy w najbliszym czasie będzie przeprowadzana jakaś rekrutacja?
zdjecie uzytkownika
solo - 2015-08-28 13:25:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wiola - 2015-08-27 23:33:02]:
w naszej firmie angielski to podstawa!!! Nie musisz być kompetentna - musisz znać angielski
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Imperial Tobacco Polska S.A

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Imperial Tobacco Polska S.A?
Zadaj pytanie
alert