Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Imperial Tobacco Polska S.A

Pracowałeś w firmie Imperial Tobacco Polska S.A i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
offline - 2014-11-24 23:25:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Świeży - 2014-11-22 22:28:43]:
Upaść nigdy taka korporacja nie upadnie. Może agencja jest we Wrigleyu ale na taką samą ilość pracowników (prawie), jest ich 3 x mniej. Też tam pracowałem. W VW zaś agencyjni mają takie same warunki jak pracownicy zatrudnienie bezpośrednio przez VW To, że Tobie jest świetnie to nie znaczy, że każdy tak ma. Odnośnie nagród: safty lean pin pierwsze III miejsca to ekipa biurowych/albo paniusiek z jakości. Pierwsze III miejsca to nagrody 1700/1300/1000 reszta 100. Widać,że biurowi i jakość mają największy wkład w produkcję a nie pracownicy produkcyjni. Odnośnie nagrody za wyniki, może pora pomyśleć, żeby dostał ją ktoś inny a nie te same osoby od 10 lat z rzędu. Sam pracuję rzetelnie i uczciwie, a wyniki są powyżej średniej i nie choruję od kilku lat a takiej nagrody nie widziałem. Dobrze by było, żeby te nagrody się nie powtarzały. Odnośnie ubioru który piszesz. Wiele obozów pracy również ubiera swoich pracowników i daje im papu - HM, Amazon, Raben, Wrigley, i setki innych firm - nic nowego. Jeśli chodzi o ubiór w pracy - wg kodeksu pracy zapewnia go pracodawca - więc również nic nowego. Odnośnie pomysłów wprowadziłem II a kasy 0. W innej firmie za podobny pomysł dostałem aneks do umowy na II grupy podwyżki. W Imperialu dobrze mają tylko biurowi i klika paniusiek.
zdjecie uzytkownika
==== - 2014-11-25 11:04:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Świeży - 2014-11-22 22:28:43]:
sam nick dużo mówi Świeży...jak popracujesz trochę to może zmiękniesz...poczekaj trochę jak otworzą centrum finansowe i zostanie tylko fabryka...będziesz wył....
zdjecie uzytkownika
radek - 2014-11-25 17:05:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a znacie takie polskie przysłowie "bez pracy nie ma kołaczy?" więc nic dziwnego, ze czasem trzeba chwilę popracować, żeby potem mieć z tego jakieś konkretne wynagrodzenie, praca wymaga sprzężenia zwrotnego tak naprawdę i o tym wiele osób nie wie...pozdrawiam cały zespół życzę powodzenia w dalszej pracy
zdjecie uzytkownika
Janek - 2014-11-25 17:05:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nic nie grozi Imperial Tabacco Polska, nawet pogłosek nie ma, żeby mieli upaść, wręcz przeciwnie - firma sie rozwija. Inwestują jak ktoś juz napisał w nowe hale, do tego ruszyli 19 listopada z nowymi ofertami pracy, szukają na stanowiska jak Przedstawiciel ds. Sprzedaży i Dystrybucji, przedstawiciel ds. telesprzedaży, koordynator produkcji, czy Mechanik - Operator.
zdjecie uzytkownika
offline - 2014-11-26 10:27:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [==== - 2014-11-25 11:04:30]:
No tak nie ma się argumentów to jest inwektywa. Ciekawa co mówi Twój nick :E ?
A oferty są bo rotacja jest.
zdjecie uzytkownika
offline - 2014-11-26 10:31:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [offline - 2014-11-26 10:27:16]:
Sorry myślałem, że świeży pije do mnie :p
zdjecie uzytkownika
offline - 2014-11-26 10:33:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [radek - 2014-11-25 17:05:28]:
Odezwał się biurowy estabilishment
zdjecie uzytkownika
małpka - 2014-11-26 12:33:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ph - 2014-11-08 19:07:34]:
Szubek , nie chwal się bo Cię prześwietlą ile MONI za sklepiczek płaciłeś
zdjecie uzytkownika
nikos - 2014-11-29 21:52:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy możne ktoś napisać coś więcej o pracy w Łodzi bo jest ogłoszenie na Bełchatów,Sieradz itd. Jak wygląda praca i co ważne przełożeni
zdjecie uzytkownika
ph imp - 2014-11-30 14:02:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nikos - 2014-11-29 21:52:42]:
Szkoda czasu. W tej branży jedynie w JTI jeszcze zostało trochę normalności.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-11-30 21:41:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nikos - 2014-11-29 21:52:42]:
Jeżeli lubisz sadomaso to wal jak w dym, jak nie to wal ale do innej firmy. Poza tym branża się kończy a tu chyba zarząd pracuje dla konkurencji bo od kilku lat decyzje podejmowane są tak jak by to konkurencja im pensje płaciła a to co mówią ludzie z dołu traktowane jest mniej więcej tak jak powietrze, najwyżej wymyślą ze 3 akcje dodatkowe na dany miesiąc zęby czasu na wysilenie i gadanie nie było.
zdjecie uzytkownika
=== - 2014-12-01 08:54:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Świeży - 2014-11-22 22:28:43]:
przeciez juz dawno wiadomo że w Poznaniu bedzie fabryka a centrum finansowe gdzieś za granicą...wypada pion finansowy, sprzedaż (częściowo)marketing, administracja...ot cała filozofia
zdjecie uzytkownika
=== - 2014-12-01 08:57:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Janek - 2014-11-25 17:05:58]:
szukaja nowych bo ludzie odchodzą a nie firma się rozwija...ile mozna charowac jak wół
zdjecie uzytkownika
!!! - 2014-12-05 10:22:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ph imp - 2014-11-30 14:02:53]:
jeśli lubisz z batem pracować po 12 godzin i więcej to cóż idź . Zbyszek Cię doceni notatkami a pani RM będsie gnębić telefonami o 20 lub później , że jeszcze coś masz zrobić lub napisać .
Najważniejsza UWAGA : kierownicy i w zwyż kłamią , kłamią i jeszce raz kłamią odnośnie warunków pracy i płacy
zdjecie uzytkownika
*** - 2014-12-08 22:17:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [!!! - 2014-12-05 10:22:31]:
ZUPEŁNIE JAK W IMPERIALU...
zdjecie uzytkownika
zden - 2014-12-09 20:38:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale w jakim sensie kłamią? na rozmowei czy jakieś lipne umowy z haczykami są i trzeba być bardzo uważnym. Powiedzcie coś więcej żeby można było się przygotować. I jak to w końcu jest ludzie odchodzą z powodu zmiany struktur firmy czy z powodu słabych warunków pracy. Może jest tu ktoś z wewnątrz i może powiedzieć jak to teraz wygląda?
zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-12-10 18:34:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [!!! - 2014-12-05 10:22:31]:
tak długo jak chcesz i jak długo nie będziesz kłamał i oszukiwał np. po 10,15, 20 lat lub do emerytury bo i tacy są.
zdjecie uzytkownika
i - 2014-12-10 18:51:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuję kilka lat i faktycznie jest : pensja na koncie pierwszego, na urlop wygnają (bo tak mówi prawi i to na dwa tygodnie), zapłacą za urlop, 13- tka wypłacona, premia wypłacona w terminie, a pracować trzeba wszędzie. Pracowałem u prywaciarza i tam to dopiero była jednoosobowa "korporacja:".
zdjecie uzytkownika
007 - 2014-12-16 17:40:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekaw jestem czy nowy Dyr pojechał w rynek sprawdzić jak wygląda dystrybucja w Krakowie w Rzeszowie skoro taka dobra to dlaczego udziały a Nilsenie tak poleciały?
zdjecie uzytkownika
*** - 2014-12-16 17:59:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [007 - 2014-12-16 17:40:44]:
hahahaha....stara bajka powraca jak bumerang...jak znam życie prezeska wyśle odpowiedni list motywacyjny do sprzedaży z groźbami zwolnień????
zdjecie uzytkownika
nikt - 2014-12-16 23:24:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [007 - 2014-12-16 17:40:44]:
Szubek z (usunięte przez administratora)tam grasują, wspaniały duet z Łodzi. Z najgorszego regionu zrobili region najlepszy, mistrzowie zarządzania poprostu. Na pewno na warsztatach na Słowacji zdradzą wszystkim tajemnice swojego sukcesu.
zdjecie uzytkownika
888 - 2014-12-17 18:47:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Janek - 2014-11-25 17:05:58]:
janek ogarnij się...tu polska...rotacje sa tak duze ze musza zatrudniac nowych swirów
zdjecie uzytkownika
/// - 2014-12-17 18:50:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Świeży - 2014-11-22 22:28:43]:
inwestuja w fabryki bo tylko polak jest koniem pociagowym do roboty....tani i głupi...fabryki dla roboli zostana ale wszystko pozostałe wyleci taka prawda tylko jeszcze tego nie mówią ale ci co wyjezdzaja do bristolku to juz wiedza
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa z HRem, spotkanie z regionalnym kierownikiem, menagerem i HRem, ostatni etap to próba teerenowa
Pytania:
zdjecie uzytkownika
999 - 2014-12-17 18:53:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nikt - 2014-12-16 23:24:48]:
no prosze udziały w rynku lecą na łeb a oni robia sobie popijawe na słowacji nie ma to jak dobre zarzadzanie firmą
zdjecie uzytkownika
000 - 2014-12-17 18:55:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile firma zapłaciła za nagrodę dyr fin? no bo dyr fin bez swojego kontrolera finansowego jest jak ryba we mgle
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Imperial Tobacco Polska S.A
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Imperial Tobacco Polska S.A?
Zadaj pytanie
x