Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Imperial Tobacco Polska S.A

Pracowałeś w firmie Imperial Tobacco Polska S.A i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-12-10 18:34:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [!!! - 2014-12-05 10:22:31]:
tak długo jak chcesz i jak długo nie będziesz kłamał i oszukiwał np. po 10,15, 20 lat lub do emerytury bo i tacy są.
zdjecie uzytkownika
i - 2014-12-10 18:51:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuję kilka lat i faktycznie jest : pensja na koncie pierwszego, na urlop wygnają (bo tak mówi prawi i to na dwa tygodnie), zapłacą za urlop, 13- tka wypłacona, premia wypłacona w terminie, a pracować trzeba wszędzie. Pracowałem u prywaciarza i tam to dopiero była jednoosobowa "korporacja:".
zdjecie uzytkownika
007 - 2014-12-16 17:40:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekaw jestem czy nowy Dyr pojechał w rynek sprawdzić jak wygląda dystrybucja w Krakowie w Rzeszowie skoro taka dobra to dlaczego udziały a Nilsenie tak poleciały?
zdjecie uzytkownika
*** - 2014-12-16 17:59:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [007 - 2014-12-16 17:40:44]:
hahahaha....stara bajka powraca jak bumerang...jak znam życie prezeska wyśle odpowiedni list motywacyjny do sprzedaży z groźbami zwolnień????
zdjecie uzytkownika
nikt - 2014-12-16 23:24:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [007 - 2014-12-16 17:40:44]:
Szubek z (usunięte przez administratora)tam grasują, wspaniały duet z Łodzi. Z najgorszego regionu zrobili region najlepszy, mistrzowie zarządzania poprostu. Na pewno na warsztatach na Słowacji zdradzą wszystkim tajemnice swojego sukcesu.
zdjecie uzytkownika
888 - 2014-12-17 18:47:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Janek - 2014-11-25 17:05:58]:
janek ogarnij się...tu polska...rotacje sa tak duze ze musza zatrudniac nowych swirów
zdjecie uzytkownika
/// - 2014-12-17 18:50:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Świeży - 2014-11-22 22:28:43]:
inwestuja w fabryki bo tylko polak jest koniem pociagowym do roboty....tani i głupi...fabryki dla roboli zostana ale wszystko pozostałe wyleci taka prawda tylko jeszcze tego nie mówią ale ci co wyjezdzaja do bristolku to juz wiedza
zdjecie uzytkownika
999 - 2014-12-17 18:53:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nikt - 2014-12-16 23:24:48]:
no prosze udziały w rynku lecą na łeb a oni robia sobie popijawe na słowacji nie ma to jak dobre zarzadzanie firmą
zdjecie uzytkownika
000 - 2014-12-17 18:55:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile firma zapłaciła za nagrodę dyr fin? no bo dyr fin bez swojego kontrolera finansowego jest jak ryba we mgle
zdjecie uzytkownika
głodny - 2014-12-20 13:52:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zjadł bym taką rybę we mgle, bo ta w galarecie już mi się przejadła.
zdjecie uzytkownika
Lizard - 2014-12-23 23:54:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro takie kiepskie warunki są to dlaczego wciąż mają tyle chętnych ludzi? Jest to trochę sprzeczne z tym co tutaj wypisujecie (wypisujesz?) Poza tym Tobacco ma całkiem dobrą opinię na rynku, więc tutaj upatrywałbym ich szans na znalezienie pracowników. Poza tym ludzie z chęcią chcą zdobywać doświadczenie w firmach, które mogą to zaoferować na najwyższym szczeblu.
zdjecie uzytkownika
Lizard - 2014-12-23 23:55:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro takie kiepskie warunki są to dlaczego wciąż mają tyle chętnych ludzi? Jest to trochę sprzeczne z tym co tutaj wypisujecie (wypisujesz?) Poza tym Tobacco ma całkiem dobrą opinię na rynku, więc tutaj upatrywałbym ich szans na znalezienie pracowników. Poza tym ludzie z chęcią chcą zdobywać doświadczenie w firmach, które mogą to zaoferować na najwyższym szczeblu.
zdjecie uzytkownika
Wesołek - 2014-12-24 00:15:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lizard - 2014-12-23 23:55:38]:
Napiszę dwa razy to samo. Napiszę dwa razy to samo:)
zdjecie uzytkownika
*** - 2014-12-28 19:36:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lizard - 2014-12-23 23:55:38]:
ty chyba nie umiesz czytać ze zrozumieniem...rotacja jest taka wielka bo ludzie tam pracujący odchodzą bo ile można pracować w kołchozie...
zdjecie uzytkownika
Miks elektronix - 2015-01-07 08:54:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawia mnie tylko jedno - kiedy ten dmuchany przez wszystkich balonik pęknie. Bo to, że pęknie to jest pewne. Pytanie tylko kiedy i jak wielki będzie bałagan wywołany przez kolejne mądre decyzje góry. Nie rozumiem, dlaczego już teraz nie wezmą się za odpowiednie zmiany w polityce firmy, tak żeby przyniosło to w przyszłości lepszy efekt.
zdjecie uzytkownika
były - 2015-01-12 14:39:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ależ żółci człowieku wylewasz.... Pana Gr...... nie ma od dwóch lat w firmie a Ty takie głupoty insynuujesz. weź sie do roboty, bo Ci kanarki we łbie rozrabiają
zdjecie uzytkownika
kopytko - 2015-01-13 19:36:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty sjdfiwh,to frajer jestes i to skończony.Na stówe należysz do tych co to ps-a nawet 70% nie realizują. Pal gumę z tej firmy bo wstyd przynosisz.Głupi jesteś jak Twojej matki dzieci.Pzdr
zdjecie uzytkownika
sjdfiwh - 2015-01-13 21:46:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były - 2015-01-12 14:39:56]:
wow...i o to chodziło jak wściekłość, wylazło szydło z worka...pracuję w firmie o jakiej się tobie nie śniło...
zdjecie uzytkownika
sjdfiwh - 2015-01-13 21:48:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kopytko - 2015-01-13 19:36:48]:
nie pracuje w firmie w której udziały w rynku spadają na łeb i szyję...weź się jednak do roboty bo nie długo będziesz zmuszony szukać nowej...
zdjecie uzytkownika
kopytko - 2015-01-13 21:53:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sjdfiwh - 2015-01-13 21:48:31]:
.....Frajer.....
zdjecie uzytkownika
były - 2015-01-14 15:53:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sjdfiwh - 2015-01-13 21:46:11]:
z takim nastawianiem nawet w firmie, o której mi się nie śniło długo nie popracujesz. nie pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
[sjdfiwh - 2015-01-18 20:00:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kopytko - 2015-01-13 21:53:33]:
kiepski jesteś frajerze
zdjecie uzytkownika
pustynny wodospad - 2015-01-21 12:07:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cześć wszystkim kochani, właśnie poszukuję pracy i myśląc w tym kontekście o Imperial Tobacco Polska S.A postanowiłem że wejdę tutaj na forum i dowiem się bez problemu rzetelnie wszystkiego co niezbędne i konkretne o tej firmie. jednakże wasze spory i waśnie nie ułatwiają mi zadania i podjęcia decyzji. ile tam wogóle się zarabia?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Zadanie rekrutacyjne jak na stanowisko dyrektorskie a nie specjalistyczne. Panie z HR jeszcze muszą się dużo nauczyć. Z zewnątrz nie wyglądają na profesjonalistki.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-01-22 21:55:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odradzam pracę w tej firmie jest wiele fajnych firm na rynku...
zdjecie uzytkownika
janusz - 2015-01-27 12:17:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pustynny wodospad - 2015-01-21 12:07:55]:
Podam Ci zarobki na start (netto), ale pozniej one sie nie zmieniaja jakos super 1-2% w skali roku

Pracownik transportowy 1600-1800
Operator Linii Tech 1800-2200
Maszynista 2000-2800

Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Imperial Tobacco Polska S.A
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Imperial Tobacco Polska S.A?
Zadaj pytanie
x