obsługa klienta stacja orlen

polska

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 221 ocen.

Opinie o obsługa klienta stacja orlen

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie obsługa klienta stacja orlen

Kinga

Mam opinię na temat usługi - "Orlen z paczką" 1. wczoraj śledząc przesyłkę (pod linkiem, który dostałam smsem) zobaczyłam, że rano dotarła na wybrana stację więc po południu poszłam po nią. Przesyłki niestety nie było 2. Kolejnego dnia dostałam smsa z informacją, że przesyłka czeka, więc po raz drugi ruszyłam na stację i przesyłki nie mogę odebrać, bo... jest adresowana na męża. Męża mojego własnego na dodatek. Tak się składa, że często kupując przez internet czasem są podane moje dane do wysyłki, a czasem męża. Chyba nie jesteśmy jedynym takim przypadkiem w 38milionowym kraju? Nikogo nie interesuje, że smsy przychodzą na mój telefon, ani że sama zapłaciłam za zakup i przesyłkę, w której jest prezent niespodzianka dla męża. Niespodzianki on nie będzie miał, bo musi mi napisać UPOWAZNIENIE!!! 3. konkluzje Orlen chce zarabiać - ok, niech zarabia i na przesyłkach, ale skoro sami nie są w stanie wymyślić wygodnego dla KLIENTA (a nie dla siebie samych) sposobu funkcjonowania takiego przedsięwzięcia to niech podejrzą jak robią to inni. Gdy odbieram liczne przesyłki np. w kiosku, nikt mnie nie pyta o dane, o nazwisko, o stopień pokrewieństwa, nie prosi o dokument ani nie żąda UPOWAZNIENIA! Wystarczy sms, który mam w telefonie Życzę Orlenowi podejścia PROklienckiego. Ja w tej chwili wiem, że kolejny raz nie zamówię takiej przesyłki, bo pewnie zapomnę swojego dowodu, lub upoważnienia lub innego papieru. Nie wspominając o NIESPODZIANCE, która poszła się.....

Megi33

U nas atmosfera super. Ale wiem ze na niektorych stacjach rywalizacja.Moze to dobry pomysl przywalic komus))))

Megi33

Macie u siebie jakies imprezy integracyjne??? Bo kierownicy stacji co tydzien gdzies sie bawia.

Ada
@Megi33 tydzień temu
Macie u siebie jakies imprezy integracyjne??? Bo kierownicy stacji co tydzien gdzies sie bawia.

Żartujesz??? - tutaj ludzie skaczą sobie do gardeł, a pomysł, żeby iść razem na imprezę, to chyba tylko po to, aby po pijanemu,komuś przywalic. Niestety, aż taka nienawiść panuje między ludźmi ..

Szukasz pracy?

Blabla

Ja pracuję na Orlenie w Częstochowie - 2 tys. na rękę. Wcześniej pracowałam 3 lata na BP - zarobki śmiechu warte, a pracy 10 razy więcej niż na Orlenie ( ruch 100% większy, dostawy towaru ogromne, jako kobieta musiałam nieraz przenosić po 100 płynów do spryskiwaczy z jednego miejsca na drugie oraz np. tankować gaz leniwym panom). Także Orlen nie jest zły :)

Pracownik orlen

Witam jakie macie zarobki i jakie premie?

Robert W
@Pracownik orlen 2 tygodnie temu
Witam jakie macie zarobki i jakie premie?

Żadnej premii.czy mamy wykonany plan czy nie,czy mamy 16 dyżurów czy 12 to te same pieniądze 2300

Ada
@Robert W 2 tygodnie temu
Żadnej premii.czy mamy wykonany plan czy nie,czy mamy 16 dyżurów czy 12 to te same pieniądze 2300

To prawda. Tylko u nas, nikt na oczy nie widział jeszcze 2300 :/ To jest masakra. Poza tym, ktoś, nie wiadomo kto, czy dyrektorzy, czy prezesi, podstawiaja niby zwykłą osobę, która przyszła do pracy. W Poznaniu tak było. Nie wiadomo przez kogo laska była podstawiona... Pracowała 2 miesiące , po czym po prostu zniknęła. Nigdy więcej się nie pojawiła. A wiadomo to stąd, iż była dyskryminowana przez inne, chociażby za to, że miała zrobione paznokcie, włosy, ciuszki itp. Podejrzewam, że właściciel stacji 4049 Poznań będzie miał teraz przerąbane

Dl

Pracuje w Warszawie od 3 miesiecy za 2500 netto, polecam

Aneta

Na stacji orlen 456 w Legnicy bylam obslugiwana przez Pania Alicje .Pani bardzo wulgarna,chamska,wyrachowana ,bez godnosci ludzkiej. Nie wydala mi reszty mowiac ,ze nie ma drobnych .To jest jakis skandal co sie dzieje na tej stacji. Malo tego caly czas na telefonie rozmawiala I udawala ,ze nie wie o co chodzi.

klient
@Ada 21.09.2017, 12:24
Często każą nam tak mówić, że nie mamy drobnych!!! A mi było tak głupio, że szok, bo Pani manager nie była łaskawa iść do mark...

Tak, często się zdarza, że pracownicy nie wydają reszty tzw. żółte monety- nie informując o tym klienta, co jest nadużyciem. Niestety nie wszyscy są uczciwi i zdarzają się większe przewinienia.

rav
@klient tydzień temu
Tak, często się zdarza, że pracownicy nie wydają reszty tzw. żółte monety- nie informując o tym klienta, co jest nadużyciem. N...

Po co Ci żółte monety? Ja pracuję na stacji już ponad 10 lat, i nigdy się w takie coś nie bawiliśmy, tzn. powiedzmy do 5 gr nie wydaje ale i nie żądam jeśli ktoś przeleje, i wszyscy są zadowoleni z takiego rozwiązania. A o klientach którzy czekają na 2gr. mam swoje zdanie.

Kasia 1234

Praca na Jelenie zależy głównie od prowadzącego. Jeżeli jest to Orlen własny nie franczyza to kierownik ma podpisaną umowę Orlen i to kierownik zatrudnia pracowników więc nie można generalizowac. Na takiej stacji kierownik dostaje określoną kwotę od Orlen i jeżeli rozlicza się uczciwie z pracownikami to zarobki nie są złe. Ja osobiście pracuje na franczyza i jest fajnie. Spoko szef fajna ekipa i zarobki też niczego sobie.

Pracownik

Pracuje w Zgierzu na stacji PKN Orlen przy ulicy czarnej - zarobki wysokie ,szef w porządku,miła atmosfera tak powinna wyglądać idealna praca

danuta

Kilka dni temu przejeżdżałam przez Drohiczyn. Zabrakło nam paliwa spory kawałek przed stacja Orlen w Drohiczynie. Pracownicy stacji okazali się wspaniali. Pomogli nam w doprowadzeniu samochodu do stacji, wykazali przy tym dużo cierpliwości i zrozumienia. Pracownicy p.Krysia i p.Wojciech pomogli nam również przy zmianie opony - jesteśmy początkującymi kierowcami. Jesteśmy im naprawdę bardzo wdzięczni . Za pomoc, za fachową obsługę jak również za wielką życzliwość i bardzo miła atmosferę. Tak trzymać!!! I brać przykład z takich pracowników.

qodiaq

Pracownik nie ma obowiązku wymienić klientowi żarówki i tutaj akurat zachowanie Pana ze stacji w Kościerzynie uważam za zasadne. Po pierwsze - na 99,99% nie jest to w zakresie obowiązków pracowników stacji. Po drugie - w przypadku nieudanej próby wymiany żarówki i potencjalnego uszkodzenia elementu pojazdu (np zaczepu żarówki, okablowania, zrobienia zwarcia) winę za to ponosić będzie pracownik. Wiemy doskonale, że różne pojazdy wymagają więcej lub mniej "gimnastyki" przy wymianie żarówek. Po trzecie - jeżeli nie jesteś czegoś pewien, nie rób tego.

klien

Dziś na stacji w Kościerzynie poprosiłam aby jeden z pracowników pomógł mi wymienić żarówkę. Pracownik spojrzał na auto i powiedział że nie umie. Poprosiłam aby sprzedał mi żarówkę może ktoś inny mi wymieni. Powiedział że nie ma pojęcia jakąppotrzebuję żarówkę. Po 20minutach na kolejnej stacj okazało się że wystarczy z bliska spojrzeć i wiadomo jaką żarówkę potrzebuję. Bardzo milemu pracownikowi zajęło to 5minut a mi pozwoliło w nocy dokończyć podróż a nie czekać w aucie do rano. W Kościerzynie jestem często i nigdy już nie skorzystam ze stacji orlen. 1 września 2017r tylko jednego pana zauważyłam, pozostali pracownicy to panie, do których nie podeszłam o pomoc.

Sprzedawca żarówek
@klien 01.09.2017, 23:00
Dziś na stacji w Kościerzynie poprosiłam aby jeden z pracowników pomógł mi wymienić żarówkę. Pracownik spojrzał na auto i powie...

Stacja paliw to nie darmowy auto serwis . Nie umiesz, nie znasz się to wykup sobie dodatkowe ubezpieczenie i po sprawie. Płać lub płacz a nie wymagaj od innych

rav
@klien 01.09.2017, 23:00
Dziś na stacji w Kościerzynie poprosiłam aby jeden z pracowników pomógł mi wymienić żarówkę. Pracownik spojrzał na auto i powie...

Jako pracownik wiele razy proszono mnie o wymianę żarówki, jestem życzliwy, taką mam naturę, ale zdarzały się "wypadki" przy takiej wymianie i natychmiast pojawiały się pretensje zamiast podziękowań za dobre chęci. Więc odradzam pomoc w wymianie żarówki

Jordana

Na stacji 613 w Zwoleniu, dzieją się okropne rzeczy i co najlepsze , nie ma się kto za to zabrać, kierownik pracowników wyzywa od złodzieji i pasożytów , pomimo tego ze sam jest tym złodziejem i wszystko chowa sobie do szafek za co my zapłacimy! Papier toaletowy nawet wozi w samochodzie bo myśli ze mu kradniemy, nie wspomnę o płynach które są rozcieńczane pół na pół z woda, skandal ! Worki na śmieci nie są jednorazowe oczywiście, butelki po sosach bywały wyciągane z kosza i resztki sosów były wydobywane do nowego ! Pracownicy przychodzą co chwile nowi , popracują góra miesiąc i odchodzą bo z tym psycholem się nie da wytrzymać ! Mam nadzieje ze ktoś to przeczyta i weźmie się za niego, inaczej ja się wezmę ale w inny sposób!!!!

brawo

Witam!!! Składam wielkie , wielkie podziękowania wszystkim pracownikom stacji Orlen Kostomłoty za uczciwe, życzliwe, a przede wszystkim za zaangażowanie w załatwieniu i odesłaniu mojego telefonu komórkowego, który został na terenie stacji.

Uczciwa

Stacja 456 Legnica Tomasz R wlasciciel oszust,kretacz,nie dajcie sie zbajerowac dobrymi warunkami pracy to tylko slowa a prawda jest inna.

Krzyś

Witam wszystkich jest nowa oferta w orlen 1000 pkt plus dopłata po sprawdzeniu cen tych produktów na internecie okazalo się ze orlen optocz 1000 pkt chce jeszcze zarobić smiechu warte

Markos

Stacja Orlen 59 stara bliska Grójec.Obsługa na nocnej zmianie zachowała się bardzo chamsko,zamówiliśmy z koleżanką dwa hot dogi duże z parówką standard dostaliśmy italiane po zwróceni uwagi Pani z plakietką marzannie zgłosiliśmy jej że dostaliśmy italiane ( prówke z ziołami ) pani marzanna olała nas i zaczęła obsługiwać drugiego klienta po zwróceni uwagi drugi raz pani nawet się nie spojrzała a słyszała.Koleżanka musiała wyrzucić hot doga bo jest uczulona na zioła więc dla tego zamówiliśmy parówkę standard a dostaliśmy italiane proszę uważać na tą panią bo ona oszukuje i daje inne hot dogi niż zamawiasz

Żywiciel
@Markos 30.07.2017, 12:09
Stacja Orlen 59 stara bliska Grójec.Obsługa na nocnej zmianie zachowała się bardzo chamsko,zamówiliśmy z koleżanką dwa hot dogi...

Moim zdaniem stacja paliw powinna zajmować wyłącznie paliwem plus produktami, akcesoriami do samochodów. Ludzie czyli kochani klienci traktują stację jako restauracje i żrą jak te świnie hot-dogi I potem się dziwią że dzieci tyją bo mamusi się obiadku nie chce ugotować. To tak dla przykładu. Mamy nowoczesne (leniwe) społeczeństwo co zamiast zjeść w domu to jadą na Orlen bo by nie żyli jakby nie wmucili hot-dosia:) Co drugi to z tłust [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] I wielki Pan przecież;) Normalnie jak w Ameryce. Żryjta więcej niech Wam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pęknie, śmierdzące lenie:) Jaki bidulek Italiane dostał. Uczulenie się ma na zioła a pewnie na fast-foody nie:)

Nicki

Praca na stacji paliw Orlen to jedna wielka lipa. Co miesiąc są szkolenia i twórcy tych szkoleń pewnie nigdy nie mieli styczności z klientami na stacji jak i ze samą stacją paliw. Wszystkich pracowników i to nie tylko pracowników obsługi na stacji ale także innych którzy pracują dla Orlenu straszy się w najlepszym wypadku karami finansowymi i to niemałymi, tylko to są kwoty w granicy połowy wypłaty a te wypłaty są zazwyczaj najniższej krajowej. Ostatnio tam gdzie robie za pierdołe osoby dostały po 500 zł.

Zniszczony przez Orlen
@Nicki 26.07.2017, 18:15
Praca na stacji paliw Orlen to jedna wielka lipa. Co miesiąc są szkolenia i twórcy tych szkoleń pewnie nigdy nie mieli stycznoś...

To prawda... karają za coś czego nie zrobiliśmy.. na godzinach kroją 15,50brutto to dla pani szefowej jest 7.80 netto ..zalosne ..nie polecam pracy na ślężnej we wrocławiu

klara

Witam niech zmienią na orlenie obsługę w Nysie ul Głuchołaska , masakra co za obsługa Pan który jest na kasie jest okropny, zawsze ma focha cos mu nie pasuje a jak się zwróci uwagę że źle wystawia np. fakturę to mam odpowiedź WIEM nie musi mi Pani/ Pan zwracać uwagi. Jeżeli nie chce tam pracować to po co codziennie przychodzi może ktoś inny by się odnalazł na tym stanowisku.

Vaderr

W pośredniaku przedatawili mi dzisiaj ofertę pracy jako doradca klienta na orlenie ,wie ktoś na czym ta praca polega ? Kwota którą oferują to 3200 brutto z tym że odstraszają zmiany po 12h...

Nonim

Czy ktoś wie ile wynosi tzw. nagroda za zatrzymanie karty flota? Pozdrawiam

Kodiaq
@Nonim 06.07.2017, 19:29
Czy ktoś wie ile wynosi tzw. nagroda za zatrzymanie karty flota? Pozdrawiam

Kiedyś było 150zł brutto, do ręki 123zł.

to jest prawsa

serio? północ mazowsza - najwyższa wypłata - 1800, najniższa 1500. i to w tym roku. nie polecam, obóz pracy!!!

No ja

Mazowieckie,niedaleko Warszawy...Od nowego roku mniej niż 2300 zł. netto nie dostaję.Jak wyrobię premię i wszystko,to i 2500 zł wezmę a wiem,że i kilka stówek więcej by się dało...Kwestia chęci,samozaparcia i aby trafić na dobre,jeśli chodzi o target zmiany...Dużo też zależy od kierownika,co region,stacja,to inne zarobki,mój raczej jest w porządku.Umowa o pracę.Przeważnie 15-16 zmian w mies.Obowiązków sporo,szczególnie na start zalewa Cię fala informacji,co da się ogarnąć. Wypłata wynagradza.Jeżeli coś nie pasuje,to trzeba się odzywać a nie siedzieć cicho i narzekać,jaka to praca zła....W ostateczności zmienić stację lub całkowicie pracę.

Damian

Piszesz tak, bo Ciebie spotkała taka sytuacja? Ja jakoś nigdy nie miałem problemu z otrzymaniem tej premii, jeśli stacja ją zdobywała. A na stacjach paliw pracuję już prawie 7 lat.

gucio

A w okolicach Częstochowy wyplata 1600 do 1800 max. ...

Joanna

Czy ktoś coś wie na temat pracy w Orlen w Żorach?

Pracownik Obsługi Klienta

U mnie w Zgierzu(Kurak) minimalna pensja około 2000 zł netto a większość wyciąga dużo więcej niż 2000 zł do ręki. Praca fajna bo dużo dni wolnych ,grafik jak mam ustalony to weekend zaczynam w czwartek a kończę w poniedziałek , szczególnie po wypłacie można zaszaleć.....(-: .Prowadzący stację PRAWDZIWY SZEF,motywuje nas do pracy ,jest sprawiedliwy a przy tym potrafi pomóc pracownikom w każdej sytuacji.Z pośród firm w których pracowałem ten pracodawca jest naprawdę osobą która powinna zarządzać ludźmi i to wcale nie oznacza że pozwala na wszystko bo jest naprawdę wymagającym szefem ale świetnie się z nim pracuje i potrafi dać z siebie wszystko. Do tego pomaga się rozwijać ,pomaga chętnym osobom w rozwoju osobistym i w dalszych awansach. Polecam choć na obecną chwilę nie ma wolnych etatów (:

Zniszczony przez Orlen
@Pracownik Obsługi Klienta 25.05.2017, 19:05
U mnie w Zgierzu(Kurak) minimalna pensja około 2000 zł netto a większość wyciąga dużo więcej niż 2000 zł do ręki. Praca fajna...

hahaah szefunio sam odwalil sobie komentarz hahaha

Cappy

Witam. Chciałem się podzielić z Wami moim doświadczeniem na stacji. Od 1 stycznia zarobki na stacji poszły w górę bo 2tys na rękę się weźmie, lecz teraz w regione małopolskim stawiane jest tylko i wyłącznie na sprzedaż, pracownik zarabia podstawę + premia za uzyskana marże... co prawda jeśli się postarasz weźmiesz te 2.2 tys lub wiecej ale to trzeba się postarać i to bardzo wciskać ludzią masę płynów bo z tego jest najwięcej marzy. Ja prace sobie chwale na stacji bo mam kierownika który jest w porządku w stosunku do pracowników. A jak zarobki wyglądają na waszych stacjach i jaki region ?

Jacek

Z czystym sumieniem polecamy małą stacje w centrum Koszalina, tuz obok ronda przy parku. Przesympatyczna pracownica, rzetelna, miła i uśmiechnięta. Stacja mała, ale przytulna!

M-EK

Witajcie. Ogółem Orlen jest dobrą stacją paliw. Niestety jest jeden punkt w Rzęczkowie gdzie niestety za kasą stoją cztery dziewuchy nie potrafiące obsłużyć klienta i tylko wołają co chwila kierownika który jedynie co potrafi zrobić to głupią minę. NIEPOLECAM!

Rys

Ludzie sie glupi moim zdaniem bo kto madry verve tankuje po to podjazdowych zatrudniaja zeby proponowali lepsze paliwo bo z tego maja premie jak i prowadzacy stacje. Na zadnyh innych tego nie ma a na orlenach kazdych oprocz franczyzy bo tam im nie zalezy bo sa prywatni

Leszek Maciejewski

Oceniam pracownika stacji benzynowej Orlen (przy rondzie drogi krajowej nr 15 -Bielice) Jana Zmarlaka na ocenę celujący. Tak profesjonalnej i grzecznej obsługi nie doświadczyłem na żadnej stacji paliw w Polsce.

Paweł

Koledzy i Koleżanki. Mam do Was pytanie. Czy u Was na stacji widzieliście w ogóle karty urlopowe?? Bo ja przez 5 lat jeszcze nigdy. Po zapytaniu się kiedy urlop, Kierownik stacji wykręca się mówiąc, że się nie należy, bo pracujemy tylko przez 3 dni, ale przez 16 h czyli norma tygodniowa wyrobiona. Czy widzieliście kiedyś druczki z wypłatami? Ja przez 5 lat nigdy. Reasumujac pracę na Orlenie. Wypłata za 188 czasem 200 h w miesiącu 1600- 1700 zł. Brak urlopów, brak przerw śniadaniowych, obiadowych itd, 16 godzin na nogach bez możliwości odpoczynku, o L4 zapomnijcie, niekiedy robicie hot dogi z glutami po szyję, poniżanie przez rozpieszczonych klientów, ciągłe sprzątanie, menager przyjedzie i tak jest brudno. Do tego mycie fug pomiędzy płytkami raz w tygodniu, mycie kibla 20 razy dziennie, w zależności od klientów, nieraz częściej. Za takie rarytasy nie dziwię się że Orlen ma problem ze znalezieniem pracowników. Pozdrawiam tych którzy jeszcze wytrzymują.

Tomber

13 zł brutto to minimum, które reguluje ustawa. Stawka netto jest zależna np. od tego czy Twoje zlecenie obejmuje chorobowe (lub nie) lub czy np. nie jesteś uczniem/osobą zatrudnioną w innym zakładzie pracy na podstawie umowy o pracę.

grzegorz

Dostałem umowę na zlecenie przez 3 miesiące jakie są zarobki na takiej umowie? Oczywiście mówiono mi ile ale nie jestem pewny tej kwoty a nie chcę się pytać o to. Ktoś się orientuję?

Podjazdowy K

praca 12h na stojąco za marne 1464 zł miesięcznie na ręke. Dobre jest chociaz ze 3,5 dnia tygodniowo sie pracuje

Cyprian

Orlen jako pracodawca nie jest taki najgorszy, tylko managerowie mają chamskie podejście do kierowników i pracowników .Jest taki manager O inicjałach Sławomir G , wydziera się gnębi ludzi i tak dalej .Brak kultury jest u niego rażący .Jestem ciekaw jak w ORLEN jeszcze to znoszą .W końcu ktoś go nagra jak robi awanturę na stacji. Jako manager nie powinien kląć przy klientach . Pisze to bo byłem światkiem takiej sytuacji jak tankowałem i mam znajomych którzy pracują na stacjach.

Ewa
@Cyprian 26.03.2017, 13:58
Orlen jako pracodawca nie jest taki najgorszy, tylko managerowie mają chamskie podejście do kierowników i pracowników .Jest ta...

Nagrać i pokazać przełożonym tego pana zachowanie kultura obowiązuje wszystkich pana Sławomira G też

Czarna

Ludzie przestańcie narzekać. Ja jestem pracownikiem stacji od niedawna,ale przyniosłam się z biedronki,która tak co niektórzy zachwalają. Może i zarobki w biedronce wyższe niż parę lat temu ,ale to nie odpowiednie wynagrodzenie w stosunku do wykonywanej pracy. Praktycznie wszędzie w każdych sieciowych punktach sprzedaży są zasady które trzeba przestrzegać aby góra była zadowolona. Tak już jest i nie zmieni tego nikt. To jak jest w pracy dużo zależy od kierownika,ale nie każdy ma szczęście na dobrego szefa. Ja jestem zadowolona z pracy na Orlen ie. I do biedronki nie wrócę już nigdy.....

marcin
@Czarna 18.03.2017, 14:45
Ludzie przestańcie narzekać. Ja jestem pracownikiem stacji od niedawna,ale przyniosłam się z biedronki,która tak co niektórzy...

No właśnie:) jak zobaczysz wyplate to będziesz płakać za Biedronka. Zero urlopów, o l4 to w ogóle zapomni j. Ale dopiero za 3 miesiące mi powiesz , że mówiłem rację. Pozdrawiam.

w

Trzeba uważać bo jeździ taki pseudo dyrektor Leszczyński konfident robi zdjęcia i donosi na pracowników

pracownik

nie polecam pracy na stacji orlen na brzeźnickiej w radomsku- na braki w towarze muszą się składać pracownicy stojący za kasą, bo placowi po kumoterstwie nie muszą, kierownik ma w tym punkcie pole do popisu, ponieważ po to wypłaca pieniądze na rękę, a nie na konto, o urlop trzeba się prosić i jak zastępczyni kierownika będzie miała humor to przyjdzie za kogoś, a jak nie to zapomnij, urlop jest liczony nieprawidłowo, bo za dniówkę i nockę jest liczone 4 dni, jak mają dobry humor, a jak zły to kierownik i jego zastępczyni liczą 5dni urlopu i całe mnóstwo innych spraw

Jak
@pracownik 15.03.2017, 21:38
nie polecam pracy na stacji orlen na brzeźnickiej w radomsku- na braki w towarze muszą się składać pracownicy stojący za kasą,...

Muszę się z Tobą zgodzić. Też kiedyś pracowałem na tej stacji i widzę, że się nic nie zmieniło. Mogę jeszcze dodać, że regularnie brakowało towaru będącego za plecami tzn. papierosów i alkoholu. Oczywiście za to wszystko trzeba było płacić. A co najlepsze to do tego towaru mieli tylko dostęp pracownicy i kierownik. Ciekawe w jaki sposób ten towar znikał.

orlen dno i sto metrow mulu

pracowalam na orlenie przez 3,5 roku. Październik- luty mały ruch, obecnie to co sie dzieje to masakra. duzy ruch, szef caly czas obcina a wyplaty.... max 1600. przy tym : umyj czesto zas*any kibel, sprzatnij wymiociny, umyj kawiarke, roler od hot dogow, pilnuj terminow, podokladaj towar, przyjmuj dostawy (paliwa takze!!).... szał, nie polecam, ciesze sie ze wyszlam z tego bagna.

Gosia

Serdeczne podziekowania na rece Pani Zanetki i Pani Basi ze stacji Orlen nr 850 w Lochowie. Bedac przejazdem w Lochowie zajechalam na stacje,zrobilam drobne zakupy. Po przyjezdzie do domu,a mieszkam a Piasecznie...pare kilometrow jest,zorientowalam sie,ze zostawilam na stacji moj ukochany szal.Zadzwonilam...Panie zauwazyly i go przechowaly,malo tego na moja prosbe wyslaly go poczta. Nie musialy tego robic,ale chcialy mi pomoc. Kochani dobrzy ludzie istnieja. Zycze wszystkim,aby spotykali na swojej drodze tak wspaniale osoby,ktore maja wielkie serducha. Pozdrawiam obie Panie,zycze zdrowia i awansu w pracy. M.B

Damian

Można i więcej, wystarczy dobrze trafić, być sumiennym i odpowiednio się wykazać.

Kamil

Możecie mi napisać o jakich 2 tyś netto piszą koledzy powyżej???

Januszek

Witam jestem pracownikiem Orlenu. Uważam że standardy na tej stacji są chore i krótko mówiąc nastawione tyllo na jak największe wyciągnięcie kasy z kieszeni każdego klienta! różne chore "promocje" ciągly nacisk Aby jak najwięcej kasy wydrzec od klienta, wciskanie tej vervy chociaż i tak to jeden ciul czy verva czy zwykłe paliwo... Pracując w tej firmie czuję ciągła presję i stres, bo ile by się nie zrobiło planu to za każdym razem i tak jest mało... I ciągle więcej i więcej... Orlen to chora firma, Ci wyżej postawieni to potrafią tylko narzekać i mówić jak to kiepsko jest, ale potem i tak hajs się zgadza i prezesi mają milionowe zarobki, ale i tak wg nich ciągle jest źle i może być lepiej. Krótko mówiąc dla nich pracownicy stacji są nikim, zwykle robole które muszą zapier... Jak maszyny najlepiej za najniższa krajowa albo za darmo! pracuje nie długo bo nieco ponad rok i zastanawiam się nad opuszczeniem tego bagna bo żeby we własnym kraju nie móc pracować spokojnie i bez stresu to trochę nienormalne. Praca powinna być jak najmniej stresogenna że tak się wyrażę, wówczas pracownik może być bardziej efektywny, a na stacjach paliw Orlen jest na odwrót! Dlatego wielki szacunek dla ludzi którzy pracują w takich warunkach przez wiele lata. Pozdrawiam

zniszczony przez Orlen
@Januszek 20.02.2017, 10:02
Witam jestem pracownikiem Orlenu. Uważam że standardy na tej stacji są chore i krótko mówiąc nastawione tyllo na jak największe...

wytrzymalem pol roku... ciekawy jestem czy wyzej wiedza jak kroja nas prowadzacy.. ale do kogo mamy sie zwrocic skoro menager jest z szefowa na Ty i ona o malo sie nie pojara gdy go widzi .. niby zakaz palenia na stacji a ta jara wszedzie .. w biurze ,sklepie ,szatni,wszedzie chodzi ze smierdzacym papierochem nawet niepalacy menago nic nie powe kolezance.. zenada ..

lidka

czy na nowo wyremontowanych stacjach na których są soki i kanapki oraz pare ekspresów zarobki również idą w góre ?

Gmbh

Sieci handlowe typu biedronka czy Lidl podnoszą pensje swoich pracowników, a Orlen, Wielka firma nadal żerują, praca za najniższą krajową, wstyd. Miało być lepiej, a jest coraz gorzej. I premi też już nie ma, a zyski firmy coraz więcej.

markos
@Gmbh 07.02.2017, 16:56
Sieci handlowe typu biedronka czy Lidl podnoszą pensje swoich pracowników, a Orlen, Wielka firma nadal żerują, praca za najniżs...

Brak kontroli rozdziału , prowadzący dostaje przelew i dysponuje Orlen ma to w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z roku na rok coraz większy ruch a pieniądze stoją w miejscu . Orlen wydaje się marka a nie dbają o pracowników na stacjach , ale już się to odbija na obsłudze.

RazDwa

Warszawa, Obozowa. Zmiana obslugi, podobno nowy szef stacji. Od razu widac ze ekipa zgrana i znaja sie na tym co robia. Zawsze chetnie pomagaja. Pan Daniel przystojny i bardzo mily. Zawsze uśmiechnięty. Rowniez Pan Mariusz ktory prowadzil zmiane byl bardzo pomocny i z usmiechem pomogl koledze. Tylko Pani ktora z nimi pracowala byla oschla i niezbyt zainteresowana pomoca klientom.

Iwona

Stacja orlen na ul. Conrada 1 w Warszawie. Bardzo mi się podoba obsługa. Jest Pan Łukasz (chyba), obsługuje klientów przed stacją. Jest niesamowity, czy deszcz, mróz nigdy nie widziałam go bez uśmiechu. Zawsze chętnie pomaga, nigdy nie widać po nim zmęczenia. Super gość.

Mrozu

Hej, może napisze ktoś ze stacji na których była już zmiana prowadzących po tych czystkach. Polepszyły się warunki płacowe? Premie na ten rok? A i słyszałem że na jednej stacji pod Zielona Góra pracownicy noszą mikrofony aby można było podsluchiwac o czym rozmawiają, wie ktoś coś na ten temat?

Marian878
@Mrozu 03.02.2017, 08:16
Hej, może napisze ktoś ze stacji na których była już zmiana prowadzących po tych czystkach. Polepszyły się warunki płacowe? Pre...

U mnie na stacji, np szef woli luźną atmosfere szef-pracownik, jedyny warunek -- aby wszystko bylo na najwyzszym poziomie, i jakos szczerze powiem ... jest to najlepsze wyjscie, ponieważ pracownicy na pełnym luzie są w pracy między sobą, oczywiście klient jest obsługiwany tak jak powinien wg standardów ;)

Krzyś
@Marian878 02.07.2017, 07:01
U mnie na stacji, np szef woli luźną atmosfere szef-pracownik, jedyny warunek -- aby wszystko bylo na najwyzszym poziomie, i ja...

Dokladnie mam tak samo

Zostaw opinię o obsługa klienta stacja orlen - polska

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie obsługa klienta stacja orlen