Obsługa Klienta Stacja Orlen
2 273 758 5 1

Opinie o Obsługa Klienta Stacja Orlen

Filtruj opinie po kryteriach:

Adam
 Opinia

Bardzo dziwne zasady w pracy... Pracownik ma obowiazek wciskac kupony, jesli bedze zbyt mala liczba kuponów, przyjezdza kierownik regionalny i sprawdza czemu tak jest... Wiec nie dziwmy sie ze pracownicy orlen zawsze chca cos wcisnac... Muszą to zrobić bo inaczej beda nakladane kary... Pracuje w Warszawie na Polnej. Chore zasady w ty, całym Orlenie...

Pomocna?
Tak8Nie
Gość
 Opinia

Negatyw.

Pomocna?
Tak1Nie
ANONIM
 Opinia
@Gość 14.06.2019 04:12

Nie tankowac na stacjach orlen

Pomocna?
Tak4Nie
ANONIM
 Opinia
@ANONIM 19.06.2019 16:34

Nie kazdy chce sponsorowac kubice i pis.

Pomocna?
Tak6Nie
ANONIM
 Opinia
@Gość 14.06.2019 04:12

Mowi sie tu o pracy. Jest to najgorszy kawałek chleba obsługa klienta. Bo wielu klientów.jest nie miłych aroganckich i chamskich. W nocy pijani przychodzacy jeść nie potrafiący sie zachować sa wurgarni beszczelni nie potrafiacy uszanowac pracownikow i ich pracy. Nie wiem jak mozna mowic o ludziach pracujacych na stacji negatywnie gdy sa tak traktowani przez klientow. Nawet nie maja satysfakcji finasowej za wykonywana prac. A obiowiazkow nadmiar. Niech kazdy klient spojrzy na to jak sie zachowuje i zrozumie osoby z drugiej strony. Oni tez by chcieli miec wolne swieta i niedziele bo stacje paliw nie sa stacjami a sklepami ktore maja wyrobic zyski dla panstwa ktore rozdaje 500+. Nauczmy sie szanowac drugie osoby i w nocy, w niedziele i swieta nie korzystajmy z sklepow na ala stacjach

Pomocna?
Tak12Nie
ANONIM
 Opinia
@Gość 14.06.2019 04:12

Pracujac na stacji orlen nie jestes pracownikiem orlenu tylko jakies firmy xxx. Nie masz nic żadnego pakietu socjalnego, zwiazkow zawodowych,nie masz prawa glosu, robisz co narzucaja prowadzacemu. Jedyne co mozesz to zlozyc wypowiedzenie????. A orlen chwali sie zyskami z stacji profesjonalna kadra i wogole. Szkoda ze sie nie przyzna ze kadra zarzadzajaca stosuje mobing metode kija. A za wizerunek firmy odpowiadaja osoby nie pracujace w orlenie za najnizsze wynagrodzenie. Absurdalne ale prawdziwe.

Pomocna?
Tak3Nie
Ja
 Opinia

Wczorajsza przygoda stacja Orlen , jak od kilku lat tankuje paliwko i robię zakup 2 wody niegazowane, przy kasie mówię benzyna z, trójki i te wody, przykladam kartę zblizoeniowa, biorę paragon i do domu. O godzinie 22 mam, wizytę policji w sprawie nie zapłacone o paliwa! Sprawdzam przy nich konto bankowe a tam blokada za, same wody. Młody kolega tak był zafascynowany koleżanką z, pracy ze się nie skupił na robocie, człowiek za, kilka, złoty po nocy ma niewinnych policjantów na głowie ????obowiązkiem pracownika jest pytanie czy, jest jeszcze paliwo oprócz zakupów! To nie biedronka tylko stacja paliw, ale się nie dziwię jak co tydzień inna ekipa młodych ludzi jest na zmianie.

Pomocna?
Tak7Nie3
Tomasz
 Opinia
@Ja 08.06.2019 17:52

Szanowny klient powinien sam pamiętać , że jego obowiązkiem jest płacenie za swoje zakupy i nikt nie musi mu o tym przypominać. Żenujące cwaniactwo!!!!

Pomocna?
Tak17Nie1
Instruktor
 Opinia
@Ja 08.06.2019 17:52

Bardzo dobrze. Dodatkowo powinna Ci policja dowalić grzywnę bo cwaniakujesz . Na terminalu widać ile masz do zapłaty, dodatkowo otrzymujesz potwierdzenie i paragon. Ale myślałeś jak większość ze (usunięte przez administratora) się pomylił i to jego pech . Niestety nie ma w handlu czegoś takiego jak pomyłka . Bierzesz masz płacić i upewnić się że zapłaciłeś za wszystko . Ale takich cwaniaków jak Ty jest więcej więc zgłaszamy to na policję bo nikt nie będzie za Ciebie czy innych płacił . Teraz będziesz się żałośnie tłumaczył że to nie Twoja wina, że nie widziałeś co było na terminalu itp . Zwykły Cwaniak jakich wielu . Ale po każdym zgłoszeniu z reguły dają 50 zł grzywny za taki numer

Pomocna?
Tak10Nie1
Aaa
 Opinia
@Ja 08.06.2019 17:52

To Pana obowiązkiem jest powiedzieć że tankowal, sprzedawca jasnowidzem nie jest

Pomocna?
Tak4Nie
Łukasz
 Opinia
@Ja 08.06.2019 17:52

A obowiązkiem kupującego jest sprawdzenie czy pracownik odbił ci prawidłowe stanowisko przed zapłatą nie zdziwiło cie na jaka kwotę paragon wyszedł ? 90% klientów ma w (usunięte przez administratora) paragon a ich obowiązkiem jest go zabrać ! Gdybyś wzia paragon to byś nie musiał sprawdzać karty niestety zdecydowana większość klientów przykłada kartę i nie patrzy ile jest naliczone tylko płaci i odchodzi przed wydrukiem paragonu i potwierdzenia z karty tak więc nie tylko kolegi wina ale tez twoja bo każdy sie moze pomylić .

Pomocna?
Tak3Nie
Czesiek????
 Opinia

Stacja ogólnie jest super.Po za jedną Panią A.... Która jest bardzo nie przyjemna. Uważa się za wielką pani która musi stać tam z przymusu. Jak człowiek się jej zapyta o co kolwiek to robi to z wielkim żalem.

Pomocna?
TakNie
Kasia 33
 Opinia

Tragedia.Jedna wielka tragedia.Zdrapiki zdrapki i zdrapki.Czlowiek chce tylko zapłacić za paliwo a jedyny temat zdrapki((( Szkoda mi pracowników co muszą gadać te bzdety po kilkadziesiąt razy dziennie. Dziś Pani nas stacji mi powiedziała, że tak ma być do grudnia((( Po długich latach bycia klientem,czas na zmianę stacji a wszystko przez Kubicę ) Pozdrawiam i życzę cierpliwości

Pomocna?
Tak17Nie
Martuszka
 Opinia
@Kasia 33 07.06.2019 17:24

Szczerze? Na stacji na której pracuję, każdy z pracowników kładzie lache na te zdrapki, ale niestety, brak wcisnietej zdrapki klientowi = (usunięte przez administratora) od ajenta. My jako pracownicy wiemy, że wchodzimy wam jako klientom w (usunięte przez administratora) ale niestety taka praca.

Pomocna?
Tak8Nie
MARCIN PŁOCK
 Opinia

ORLEN WÓLKA JAGIELCZYŃSKA OBSŁUGA !BRAK OBSŁUGI !!!!!!!!ŻART!!!!!!!

Pomocna?
TakNie
Ogólnopolskie Stowarzyszenie
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Uwaga Dobra informacja dla Nas PKN Orlen po spotkaniu z ogólnopolskim stowarzyszeniem stacji paliw podjął decyzję o podwyżkach dla pracowników stacji paliw własnych od lipca 2019dla 600 zł brutto 450 zł netto podwyżki dla każdego pracownika miesięcznie.Oprócz tego zmienią się system premiowania na premie od obrotu .Od lipca stację zamiast 1000 zł netto premii otrzymają od 3000 zł do 10000 zł premii netto w zależności od obrotu .Np mała zmienią otrzyma 3000 zł netto premii MIO otrzyma 10000 zł netto.Super już się cieszę.....widzę że w końcu firma pomyślała o tych co na nich pracują...

Pomocna?
Tak17Nie
Nastacjachstaż>30+
 Opinia
@Ogólnopolskie Stowarzyszenie 27.04.2019 00:00

Czy aby to jest pewne , czy tylko obiecanki cacanki ?

Pomocna?
Tak1Nie
Kasiucha
 Opinia
@Ogólnopolskie Stowarzyszenie 27.04.2019 00:00

Bardzo chciałabym w to wierzyc

Pomocna?
TakNie
Agnieszka
 Opinia

Brawo dla Orlenu. Pozwalacie na to aby klient był panem i władca a kasjer ma stać uśmiechać się nawet wtedy kiedy klien go zwyzywa. Nam pracownikom nie wolno się odezwać a niedaj boże spróbować wyjasnic zaistniala sytuacje to jeszcze uslyszymy ze jesteśmy bezczelni. Bardzo bym chciała aby Menadżerowie przepracowali choć jeden tydzień i sie przekonali na co Orlen pozwolil klientom.

Pomocna?
Tak30Nie1
Ilona
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Agnieszka 14.05.2019 20:39

Ludzie nie dajcie się. Ja też pracuję na stacji Orlen. Jak jakiś chamski klient do mnie skacze to zawsze powtarzam, że kultura obowiązuje po obu stronach lady. A poza tym jaka płaca taka praca. Jak najszybciej powinniśmy ogłosić strajk. Jak przez jeden dzień popłyną na ciężkie miliony to może wreszcie zaczną zauważać i z szacunkiem podchodzić do ludzi stojących za kasami orlenowskiego potentata. A swoją drogą że też rząd nie zainteresuje się płacami kasjerow na stacjach Orlen.

Pomocna?
Tak17Nie
Nastacjachstaż>30+
 Opinia
@Agnieszka 14.05.2019 20:39

Pięknie napisane , zapraszamy MS i Kierowników regionalnych do pracy na kasie ,zobaczymy ich opinie o klientach . Kibel , hot dog ,towar na półkach , faktura no inne numery, rozmowa przez telefon w trakcie uiszczania opłaty, rzucanie " mięsem"na propozycje dodatkowych zakupów itp itd. Nie dotyczy to naprawdę kulturalnych i miłych klientów a tacy również są na stacjach i dla nich uśmiech i podziękowanie.

Pomocna?
Tak2Nie
Zadowolony klient :)
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Chciałabym wystawić pozytywną opinię o stacji PKN Orlen w Złotowie (77-400). Panie, które pełniły zmianę na stacji koło godziny 20.00 (usunięte przez administratora)były bardzo uprzejme i pomocne w stosunku do mojej osoby, pełen profesjonalizm. Pozdrawiam. :)

Pomocna?
Tak2Nie
Tomasz
 Opinia
@Zadowolony klient :) 29.04.2019 20:35

O to jeszcze komuś się chce pracować jako kasjer na orlenie? płaca to śmiech na sali a szczególnie teraz wymogi przez zdrapeczki ogromne. Wydali na samą promocje kilkadziesiąt milionów zlotych a na pracowników nie ma ani grosza-polska firma która traktuje polaków jak niewolników

Pomocna?
Tak35Nie1
Menadzer
 Opinia
@Tomasz 01.05.2019 19:31

Ale to pracownicy nie Orlenu.Kogo to interesuje idź do prowadzącego on dostaje pieniądze dla pracowników.

Pomocna?
Tak4Nie8
Tomasz
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Menadzer 06.05.2019 07:15

A to pieniądze na wypłaty ajent dostaje z powietrza? Płaci orlen - ile zostaje na pracowników widać po opiniach i i ocenie 1,5/6 pracodawcy choćby z tego forum.Może więcej pieniędzy niech góra da ajentowi to ci z pewnością się podzielą ze swoimi pracownikami. To jest w ogolę piękny ewenement który się utworzył na stacjach paliw tej "cudownej" firmy . Kasjer ma robić dla firmy,zakładać ciuchy z logiem orlenu,reklamować marke najlepiej jak potrafi ale jak przychodzi do rozmowy o pieniądzach to jest olewany tekstem jak wyżej od pożal się boże menadżera- prowadzący płaci wiec do niego pretensje... Dobrze że jest w planach strajk włoski

Pomocna?
Tak29Nie
Ewa
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Menadzer 06.05.2019 07:15

Jeszcze trochę to na stacji nikt nie będzie chciał pracować jak się nie szanuje pracownika. Towarzystwo z biur (usunięte przez administratora) ruszy i do pracy za kase

Pomocna?
Tak6Nie
Marcin
 Opinia
@Tomasz 01.05.2019 19:31

Widocznie się chce. Zresztą nazwa tematu mówi o tym, że powinna być tutaj oceniana obsługa na stacjach, a nie zaglądanie kasjerom do portfeli. Strasznie to irytujące. Moim zdaniem ten temat powinien być wyczyszczony ze wszelkiego rodzaju postów dotyczących warunków płacowych, a odnosił się tylko do obsługi na stacjach. Druga sprawa jest taka, że mentalność Polaków jest z reguły taka, że widzi się tylko negatywne strony, a pozytywnych już nie. Mówię tu tylko obsłudze. Cieszę się, że są jednak wyjątki od reguły.

Pomocna?
TakNie6
Nuka
 Opinia
@Marcin 23.05.2019 09:20

Irytujące? Pewnie masz trzy razy więcej na swoje utrzymanie w miesiącu niż pensja netto na stacji t. j. 1650 zł

Pomocna?
TakNie
Marcin
 Opinia
@Nuka 31.05.2019 08:15

Irytujące, bo jest tu jeden wielki spam. Istnieje inny temat, w którym każdy może napisać swoje uwagi dot. warunków pracy na stacjach paliw lub jak chce się szukać to i konkretną stację się znajdzie. Tylko o to się rozchodzi.

Pomocna?
TakNie
Anonimowa
 Opinia

Dziś pojechałam na stację Orlen aby zatankowac auto a tu proszę dwaj pracownicy się caluja w aucie w czasie pracy przed stacja. W aucie siedzą dzieci i mówią patrz mama caluja się ok to normalny widok i można powiedzieć dziecku że tata i mama też dają sobie buziaki ale przepraszam bardzo w miejscu pracy to chyba nie wypada i co mam dziecku powiedzieć jak nie jest głupie że to pracownicy? Zgłaszam sprawę do centrali a tu dzwoni do mnie szefowa owej stacji. Proszę mi wytłumaczyć jak szefowa stacji może zadzwonić do klienta który złożył skargę z pytaniem Jak ona ma wytłumaczyć zaistniałą sytuację ze śmiechem do sluchawki. Ja sobie nie życzę aby patrzyły na to moje dzieci. Zresztą z tego co wiem to raczej jest zabronione. Jednak szefowa tej stacji stwierdziła że ja mam wytłumaczyć to dzieciom i że w telewizji też się caluja. Acha czyli mam wytłumaczyć, Że dzieci jak dorosniecie calujcie się w pracy? To trochę nieodpowiedzialne i słabe! Zarzuciła mi ze jestem złośliwa wobec pracownicy bo ja znam i nie lubię jej gdzie z tą osobą nie mam wogole kontaktu i mam gdzieś co robi ale proszę mi wybaczyć miejsce pracy to miejsce pracy chcą się całować i miziac to poza pracą czyż nie tak? Zresztą nie usłyszałam słowa przepraszam a jeszcze były wielkie pretensje do mojej osoby i obrażanie mnie i stwierdzenie ze śmiechem że ona i pracownica nie będzie miała z tego tytułu żadnych problemów i że ja jestem śmieszna. No ja mam zdjęcia więc nie wiem czy to śmieszne! Aaa jeszcze powiedziała że składając telefoniczną skargę niby centrala też z tego się śmieje! Pytam się czy to jest normalne? Bo może ja jestem staroswiecka i powinnam dzieciom mówić bądź uświadamiać je ze praca to miejsce gdzie mogą robić wszystko?! Kiedy jej powiedziałam jak zaczęła mnie obrażać że jak pani lubi aby pani włazono w tylek i go Lizano i nie skończyłam bo po chamksu się zwyczajnie rozlaczyla. To pytam się kto tu jest niedojrzaly i nie poważny? Niektóre stacje to czysta porażka a główna siedziba Orlen nic z tym nie robi i jeszcze dzięki temu psuje opinie innej stacji gdzie jest kultura i szacunek dla klienta.

Pomocna?
Tak1Nie36
Klient Orlenu
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Anonimowa 08.04.2019 19:30

Kolejna idiotka której się w (usunięte przez administratora) przewraca ,beneficjentka 500+ pracownicy tej stacji pracują na twoje bachory więc to im się szacunek należy,po za tym pracownicy mogli być na przerwie A w tym czasie to mogą robić co chcą nawet mogą się kochać,i mi jako klientowi to nie przeszkadza.Ale się elita intelektualna zrobiła w tym kraju przez 500+ naprawdę żałosne

Pomocna?
Tak27Nie4
Anonimowa
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Klient Orlenu 09.04.2019 21:42

Nie żyje z zalosnego 50o plus dla twojej wiadomości (usunięte przez administratora)????i widać że ty również szacunku do siebie nie masz ale to już twój problem. Mogą się kochać ale na zapleczu a nie przed sta ja na oczach klientow. No ale widać że masz w tym spore doświadczenie i zero kreacji. Gratuluję dzieciom takiej nowoczesnej bezwstydnej mamusi????

Pomocna?
Tak5Nie12
Klient
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Klient Orlenu 09.04.2019 21:42

Każdy ma prawo wyrazić tutaj swoją opinię i to wiadome że nie każdemu ona się spodoba czy to praca która się tam nie podoba czy sytuację które klienci napotykają. Ludzie przyjmujcie to do wiadomości i się nie obrazajcie nie ma to sensu. Opinia to tylko opinia nic więcej. Pewne rzeczy nam się podobają bądź nie podobają i można o tym powiedzieć ale po co tyle nienawisci. Życie nie jest kolorowe i trzeba nawet czasem przyjąć krytykę. Jako klient Orlenu widzę bardzooo dużo i też się wypowiem bądź osobiście zwrócę uwagę pracownikom bądź szefostwu jak jest na stacji i nie widzę w tym nic złego. Niektórzy wola zwyczajnie napisać więc przeczytajcie i też zrozumcie. Każda stacja ma innego szefa więc każda stacja inaczej funkcjonuje. Pozdrawiam

Pomocna?
Tak2Nie
Klientka ????
 Opinia
@Klient Orlenu 09.04.2019 21:42

Po pierwsze jak pani zadzwoniła na centralę to automatycznie centrala na stację przesyła pani zgłoszenie aby stacja się ustosunkowała do zaistniałej sytuacji. Jeżeli pani podała swój nr tel to niech się pani teraz nie dziwi że szefowa stacji miała do pani nr tel i że zadzwoniła. A po drugie wspomniała pani że ma zdjęcia-tylko teraz jest RODO i żeby z tego tytułu nie miała pani problemów bo bez wiedzy konkretnych osób robiła pani im zdjęcia.

Pomocna?
Tak5Nie1
Anonimowo
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Klientka ???? 10.04.2019 22:57

Tak wiem wiem znam działanie systemu centrali itd. Ja nie mam o to pretensji. Tylko chodzi mi o zachowanie szefowej tej stacji to wszystko. Jeżeli coś zgłaszam mam do tego prawo to można jak człowiek zadzwonić i wyjaśnić bez nerwów i obrażania drugiej osoby. Ale jak widać nie każdy potrafi. I to zgłoszenie nie było złośliwe tylko raczej zwrócenie uwagi że takich sytuacji nie powinno być. Ale jak widać nie można zwrócić uwagi. A zdjęcia nie są nigdzie udostępnione znam przepisy. Pozdrawiam

Pomocna?
Tak2Nie3

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Klient
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Klientka ???? 10.04.2019 22:57

A mnie się wydaje że dalszą dyskusja na temat zgłoszonej sytuacji jest zbędna. Tamta klientka wyraziła swoje zdanie miała prawo i już. Było minęło. Trzeba żyć dalej. Są gorsze sytuację i stacje dalej funkcjonują. A jak komuś to mega przeszkadza niech admina poprosza o usunięcie tego komentarza i po sprawie. Czytam tu sporo komentarzy i ta sytuacja to pikus w porównaniu z innymi ????więcej tolerancji co do wyrażania własnego zdania ????

Pomocna?
Tak1Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Klient
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Klientka ???? 10.04.2019 22:57

RODO to ochrona danych a ta pani nigdzie żadnych danych nie udostępniła zdjęć tak samo. Zresztą gdzie jest napisane że nie wolno robić? Ludzie nagrywają innych robią zdjęcia wrzucają do sieci i nikt o nic nie ma pretensji. Ale widzę że ktoś chce tu być złośliwy wobec pani która zgłosiła sytuację. A zdjęcia podejrzewam były jako dowód w razie wątpliwości tak samo są kamery i też jest RODO i nie powinno się bez niczyjej zgody kamerowac ???? nie mylmy pojęć ????pozdrawiam

Pomocna?
Tak2Nie2
Klient
 Opinia
@Anonimowa 10.04.2019 15:42

Musisz żyć z 500+ bo masz dużo czasu za dużo ponieważ masz czas pisać na tym forum i dzwonić na infolinię z pierdołami.Przez Ciebie kilka osób ma dużo pracy(skarga angażuje 3-4 osoby).A skoro jesteś taka inteligenta i wykształcona to od kiedy(po za pytaniem)na końcu pisze się znak zapytania?

Pomocna?
TakNie3

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Klientka
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Klient 11.04.2019 21:27

Jak ja to czytam to padam ze śmiechu. A skąd ty możesz wiedzieć czy żyje z 500 plus czy nie, to jej sprawa co robi ze swoim czasem a może zrobiła to podczas pracy mając przerwę. Wróżka się znalazła. Żyjemy w takich czasach że się pracuje w domu przez internet inteligentna. A na końcu znaki zapytania to pewnie emotki których tutaj nie widać i dlatego wyskakują znaki zapytania. Każdy ma prawo do skargi więc o co robisz hałas? Nie pierwsza osoba zgłasza skargę i nie ostatnia. A to że teraz zaangażowane są osoby to wina nie pani która zgłaszała tylko pracowników którzy dopuścili do tej sytuacji. Mają za to płacone więc nic za darmo nie zrobią. Widzę że w Polsce coraz mniej można wyrażać swoje zdanie. Żałosne to jest jak niektórzy nie lubią krytyki.....

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Klient
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Klient 11.04.2019 21:27

Ja tam w opinii tej pani nie widzę żadnych znaków zapytania. Tylko w odpowiedziach innych osób więc chyba się grubo pomylilas. Oj widzę że ktoś mega tej pani nie lubi i bardzo przeszkadza jej opinia. Pani inteligentna nie wiem czy zauważyłaś ale tamta pani pisze z anonimowego i dała opinie i odpowiedź więcej jej wypowiedzi nie widzę. Więc chyba jest mądrzejsza i stwierdziła że właśnie szkoda czasu na ludzi z brakiem inteligencji.

Pomocna?
Tak2Nie
Lolek
 Opinia
@Anonimowa 08.04.2019 19:30

A Ciebie mąż porzucił bp z Tobą nie wytrzymal ? Zazdrościsz ? Czy problem w tym ze nie umiesz z dziećmi rozmawiać i wytłumaczyć im świat ? Pozdro dla zakonnicy

Pomocna?
TakNie2
Klientka
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Lolek 12.04.2019 12:49

Widać że tu się pojawiają coraz gorsi ludzie. Ty chyba żony i dzieci nie masz i nie masz pojęcia o świecie rodzinnym. Czasy są takie że dzieci na mizianie nie muszą patrzeć.Odezwał się ksiądz prawiczek.....

Pomocna?
Tak1Nie1
Klientka
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Klient 11.04.2019 21:27

A moje zdanie jest takie że te negatywne komentarze wobec anonimowej pani piszą pracownicy Orlenu na która została zgłoszona skarga. Bo im się nie spodobała i wiedzą że będą mieli po premii stacji. To co robicie jest idiotyczne naprawdę. Niestety klient ma prawo złożyć skargę a jak to nie działa wystawić tutaj opinie. I to jest wiadome że pracownicy owej stacji to czytają i sami komentują. Ponosi się konsekwencje nieodpowiedzialnego zachowania. I też jestem za tym aby pracownicy miziali się na zapleczu a nie koło stacji. A co do przerwy bo jedna pani tutaj komentowała pracownik mający przerwę nie ma prawa opuszczać miejsca pracy jest od tego pomieszczenie socjalne. Jedna osoba tu fajnie skomentowała jak się nie podoba napisać do admina i niech usunie i po sprawie. Pozdrawiam pracowników stacji Orlen

Pomocna?
Tak1Nie
ffdvsv
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@Anonimowa 08.04.2019 19:30

normalny to ty nie jesteś, pora na psychologa kolego :(

Pomocna?
TakNie1
Klient
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Klientka 12.04.2019 15:49

Ta sama Pani (od skargi)pisze w kilku osobach ....to widać po komentarzach odpuszczam sobie dalsze komentarze A z tym 500+ to było specjalnie żeby wzniecić niepotrzebną dyskusje i trochę podenerowac tych mądrzejszych ...zrobiłem to żeby zobaczyć czy zaboli czy nie A widać że zabolało po ilości komentarzy....

Pomocna?
TakNie2
Klient
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Klient 12.04.2019 22:40

A ja widzę że boli cię to że ktoś broni tej pani. Jesteś facetem a gorszy jak baba. I chyba ty się podszywales za kilka osób widać to po komentarzach. Ta pani mogła odpuścić szczegóły taka prawda ale miała prawo napisać swoją opinię. A ilość komentarzy nie świadczy że pisała ta sama osoba. Powstrzymam się od dalszych komentarzy na Twoj temat.

Pomocna?
Tak1Nie
XD
 Opinia
@Anonimowa 08.04.2019 19:30

Problem życia XD

Pomocna?
TakNie
Bananik67
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Anonimowa 08.04.2019 19:30

Nie masz kobieto gorszych problemów?

Pomocna?
TakNie
Daniel K.
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Czarują że od lipca, ponieważ boją się strajku teraz. Ajenci i tak nie dadzą nam nic z premii, a i z tego 450, 200 ogolą dla siebie. Weryfikacja wynagrodzeń po ZUSie to turbo ściema, tylko głupi nie wie jak można na tym kantować. Dlatego skoro nie ma dziś pieniędzy, to my po 20 maja zaczynamy obsługę w stylu włoskim ( tzw. strajk włoski). Oznacza to, że toaleta będzie tak jak mówi standard szorowana 15 minut, dwa wiaderka, drzwi otwarte. Potem wyjdę, zdejmę jedne rękawiczki, zadam pytania zgodnie ze standardami klientowi, powoli, wyraźnie i będzie to trwało minimum 5 minut. Następnie pójdę zrobić mu hot doga, zdejmę jedne rękawiczki, założę drugie i będzie to trwało kolejne 3 minuty. Wszystko będziemy wyonywać bardzo, bardzo, bardzo, rzetelnie zgodnie ze standardami co oznacza, że obsługa jednego klienta będzie trwała minimum 15 minut. Wszak tak wymyślono standardy. Kolejkę będzie trafiał szlag, będą gromy i wyzwiska i im więcej wyzwisk tym bardziej rzetelnie będziemy obsługiwać klientów. Paragonowość poleci o 30%, bo tyle mniej klientów obsłużymy, ponieważ doba nie wydłuży się. Być może ktoś zwróci uwagę, że standardy wymyślają kosmici, a pieniądze w przyszłości to może będą, może nie będą, zgodnie z regułą "nikt nam tyle nie da, ile Orlen obiecuje". Tylko obiecują w lipcu, to w maju i w czerwcu będą mieli strajk włoski. Rzetelna obsługa w końcu to priorytet, to będzie bardzo rzetelna. Pracownicy budźcie się, wstańcie z kola, już czas żeby nami nie pomiatano. Ani ajent, ani menager, ani nikt inny z Orlenu nie będzie nas poniżał i mówił, że za kasami stoi warzywo. Rozsyłajcie to do jak największej liczby pracowników stacji. Zaczynamy 20 maja.

Pomocna?
Tak24Nie1
bajebongo
Nazwa działu: IT
 Opinia

Anonimowa ,, Jeżeli coś zgłaszam mam do tego prawo to można jak człowiek zadzwonić i wyjaśnić bez nerwów i obrażania drugiej osoby. '' Nosz cóż za miłosierna z Pani klijentka . szkoda , ze to działa tyko w tą strone bo jak zazwyczaj klijenci obrazaja kasjera to jest (usunięte przez administratora) i tak powinno być bo w końcu klijent nasz Pan. (usunięte przez administratora) nosz kurcze co za obraza majestatu klijenta , który to widział . W (usunięte przez administratora) sie poprzewracało szanownej Pani . klienci myślą , że kasjerzy stacji benzynowych , którzy robią czesto 12h h nie maja prawa by ich odwiedzają 2 połówki. bądźmy Ludźmi do (usunięte przez administratora) Pana ciekaw jestem czy szanowną Panią Anonimowa tez o byle (usunięte przez administratora) podpierniczają do centrali , szefostwa . 2 sprawa , że klijenci niestety bywają upierdliwi i lubią się czepiać i pisac skargi o byle co a bo nie ma totolotka , a bo nie ma jakiegoś asortymentu i to wina kasjera { ulubiona rzecz do przypierniczania sie zwłaszcza taksówkarzy robiących zakupy klijenta bo biedny musi jeździc po stacjach i szukac towaru i mu paliwko ucieka } Praca na stacji uczy nas w większości przypadków naprawdę odporności psychicznej i pokazuje jak stalowe nerwy trzeba mieć by czasem klientowi nie przyp. w łeb za jego chamskość i arogancje . Pozdrowionka

Pomocna?
Tak7Nie3
I co wy na to
 Opinia
@bajebongo 16.04.2019 16:36

A ja u siebie na stacji w wakacje wieczorową porą idę sprzątać toaletę, a tu para młodych klientów współżyje. Zapomnieli drzwi zamknąć.

Pomocna?
Tak4Nie1
Bubu
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@bajebongo 16.04.2019 16:36

Od kiedy piszę się klijent przez j Widać że to pisał Ukrainiec a nie Polak pewnie pracowni stacji gdzie została zgłoszona skarga Pozdrawiam

Pomocna?
Tak1Nie2
Zuza
 Opinia

Byłam w dniu dzisiejszym na Orlenie w województwie łódzkim. Poszłam do Toalety i co tam zobaczyłam to byla masakra dodam ze przede mną weszły dwie osoby Pan i Pani. Podziwiam osoby pracujące na stacji. Proszę o jedno ludzi miejcie godność w zachowaniu czystości w publicznych toaletach i mam pytanie czy w domu tez tak robicie

Pomocna?
Tak6Nie1
klientka
 Opinia

stacja orlen wólka jagielczyńska ,jest tam pani niskiego wzrostu jasne włosy wieku 40 +b nie miła wchodzi i wyraza opinie bardzo nie mile !wrecz ubliżając

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Maciej
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Dopiero zacząłem prace (1 kwietnia) a już mam czarne myśli. Jutro na 7 mam 1 zmianę pierwszy dzień w pracy a ja czuje się jak głupek, niby 2 dni szkolenia (w sumie z 9 h max) czuje się głupszy niż w chwili jak przyszedłem tam 1 kwietnia. Jak ja nazywam 8 emka ORLENU to porażka (nie mówię o wciskaniu guzik wartych towarów) tylko że za zwykłe przejęzyczenie już prezes łazi i obgaduje (prezes to świnia człowiek go pyta to że kierowniczki pytać a jak źle się coś zrobi to pojazd), systemu znam może 10 % a tak to szefostwo niby prowadzi szkolenie a tak na prawdę wypije 9 lub więcej darmowych kaw i nażre się do syta. W dzień szkolenia 2 zmieników zamiast robić to co do nich należy to obsługuje a woły inni (7 osób) musi za nie zapieprzać. Nie mam zamiaru kraść, ale kuźwa nie każdy czuje się na siłach jak dowalają mu tylko kłody. Pracowałem już wcześniej w handlu ale na prawdę czuje się jak amator. Mam 24 lata a wysługiwanie przez na prawdę trzeba ich tak nazwać szczyli to jest śmieszne. Na 1 szkoleniu chciałem sobie notować ważne rzeczy do zeszytu to oczywiście kierowniczka nie wyraziła zgody. Nie mam umowy (szczerze wątpię że jutro dostanę albo nawet w ogóle dostanę) za badania zapłaciłem z własnych pieniędzy (nie zostały one do dziś zwrócone), ubrań nie ma - jutro mam przyjść we własnej białej koszuli, i może ktoś powie że to mój problem ale o szkoleniu (tym 2 dniu) dowiedziałem się 12 godzin przed i oni nie pomyślą że człowiek ma swoje życie (wiem z jednej strony mówię o małej ilości godzin szkolenia a z 2 narzekam) ale to jest takie słabe, jak oni się do tego biznesu zabierają. Nie zdziwię się jak jutro tylko pojadę i zrezygnuje ( pierw wezmę co moje). Ja rozumiem palenie oficjalne na stacji nie jest do końca w porządku ale jak robię z jednej strony z jedzeniem a z 2 wycieram gówna to zapalić mogę a jak ostatnio prezes na mnie z mordą że to stacja to tylko do niego przemawia argument że skoro inni palą to ja też jak inni robią bajzel to ja też mam prawo do przerwy co godzinę (po pierwsze stoje przez 12 godzin po 2 praca na monitorze) a na końcu że ja tej popielniczki tam nie dałem. Głupi jestem że tam pracuje potrzebuje tylko 1000 zł by spłacić kredyt i jak tak dalej będzie to żegnam się z tym polskim "gigantem"

Pomocna?
Tak1Nie1
Były pracownik
Nazwa działu: Handlowy
 Rekomendacja

Pracowałam na SP 311 przez 2 lata. Nie dostałam pieniędzy za stary urlop, za wtedy obecny też nie choć pracowałam jak głupia żeby wszystko było ok. Nawet "24h" których nie wolno było pracować.. Nie polecam.. Płaca słaba, duża odpowiedzialność a i tak na koniec Cię ograbią bo np.szefowa nie ma z czego wypłacić. Poooorrażka ????

Pomocna?
Tak1Nie
Roro
 Opinia

Praca na Stacji Paliw Orlen to trochę porażka... Człowiek pracuje jak Bedouin... Pracując na stacji nie tylko jesteś pracownikiem np obsługi klienta robisz mnóstwo innych rzeczy. Wynagrodzenie to jest porażka.. wieczny problem bo sprzedaż nie ta, a to niby brudno itp. A najgorsze jest to jak przyjedzie MS wtedy to jest cyrk. Każdy się spina a ten szuka dziury w całym. Odpowiedzialność jest bardzo duża. A najbardziej nie polecam pracować na stacji gdzie jest obsługa nocna jednoosobowa. Bo wtedy zobaczysz co to znaczy pracować na stacji. Musisz latać jak głupi żeby się wyrobić, masz wtedy cała stacje na głowie i klientów którzy myślą że są Panami. A Ty człowieku biega i rób wszystko żeby było dobrze. Nie ma ze Boli musisz wszystko zrobić na czas. Bo osoby na rano muszą mieć wszystko przygotowane. Człowiek siedzi zamknięty i pod alarmem więc czasem nawet nie ma kiedy zrobić sobie przerwy. A do do przerwy w tej pracy to jest różnie zjesz to zjesz. Niby idziesz coś sobie zjeść a Tu nagle musisz wrócić na kasę bo kolejka i trzeba ją rozładować. O jakąs Karina się spieszy do kosmetyczki. więc twoj obiad robi się zimny. Rabaty dla pracowników są :) ale bardzo liche bo karta KDR ma praktycznie takie same rabaty jak karta dla pracowników. Zarobki to 1600-1800zł, premia jest albo nie, ale jak jest to nie są to premie w wysokości 500zł tylko dużo mniej. Liczy się sprzedaż. Obsługa... to jest masakra nie ważne czy źle się czujesz ale musisz obsługiwać klienta zgodnie z 8krokami obsługi klienta stacji, i nie ważne że źle się czujesz masz gadać regolke jak mantre zmieniając tylko (aktywna sprzedaż). Klienci... (pradadoks) dużo jest osób bardzo miłych i wesołych zawsze ktoś zgada i miło jest porozmawiać :) Ale są typowe Państwo gdzie słoma wystaje z butów i wtedy ma do Ciebie taki klient więcej (ale) niż kierownik. Chamski Klient może Cię obrazić jak mu się podoba a Ty w teorii (musisz być uprzejmy) prawda jest inna. Pamiętaj że musisz być babcia klozetowa bo przecież jak to możliwe że w toalecie nie ma papier?? w To jest szok i może przyjść skarga. Skarga to jest wielka twopa bo to praktycznie zawsze będzie twoja wina. Musisz się wtedy grubo tłumaczyć za co i dlaczego. Bo Ajent musi napisać wyjaśnienie dlaczego taka skarga itp. Ajent... zależy od stacji, ja mam bardzo fajnego, miłego można o wszystkim porozmawiać jak ma humor. Ogólnie pracę na Stacji Orlen ocenia na 5/10. Ponieważ wynagrodzenie za tą pracę jest śmieszne a na głowie masz bardzo dużo rzeczy. Nie masz świat wolne, robisz praktycznie w każdy weekend (ja miałem tylko jeden weekend w miesiącu wolny), niedzielę wolne od handlu nas nie obejmują więc robisz jak głupi.... Po ok 5Latach ciężkiej pracy na stacji (nie jest to łatwa praca) czas dać wypowiedzenie. Nie mogę polecić tej pracy z czystym sumienie bo każdy lubi coś innego. Ja jestem na Nie... Choć załoga Stacji jest bardzo wporzadku. Zanim zatrudnisz się na stacji paliw Orlen grubo się zastanów. Pozdrawiam PS

Pomocna?
Tak43Nie
Insrtuktor
 Opinia
@Roro 22.10.2018 02:53

Nie siej fermentu że tak kiepsko płacą w całej sieci ,zapewne pracujesz na stacji w Polsce B lub lub nawet C dlatego 1600 zł -1800 zł. We Wrocławiu płacą od 2100 do 3000 w zależności od segmentu stacji . Tak więc można zarobić, tylko chętnych brak.

Pomocna?
Tak5Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Hahaha
 Opinia
@Insrtuktor 23.10.2018 21:03

Prawdę pisze

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Instruktor
 Opinia
@Hahaha 26.10.2018 23:02

To podaj miejscowość , lub przybliżoną lokalizację jak się boisz , Polska A czy Polska B . To Orlen przeznacza różne kwoty w zależności od lokalizacji stacji i za tą samą pracę otrzymuje się różne wynagrodzenia a rozpiętość wynagrodzeń jest bardzo duża . Tak więc jak w swoim Pścimiu Dolnym zarabiasz 1600 to nie oznacza że w całym kraju tyle zarabiają lub że prowadzący Cię okrada . Zasada jest taka, pracujesz w Wawie zarabiasz więcej bo musisz mieć na ośmiorniczki dlatego że masz wyrafinowany smak, a u siebie masz jeść pasztet i salceson z GSu.

Pomocna?
Tak4Nie
1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
I co Intruktore
 Opinia
@Instruktor 27.10.2018 14:56

Z ogłoszenia: Praca na stacji paliw Orlen MOP Baranów Południe kierunek Warszawa. Pracujemy w godz. 7-19 lub 19-7. Praca polega na przyjmowaniu płatności za dokonane zakupy klientów stacji, przygotowywaniu produktów żywnościowych, dokładaniu towaru oraz utrzymywaniu czystości na stacji. Oferta skierowana do osób z pełną dyspozycyjnością, jak również jako praca dodatkowa dla uczniów, 40+, osób wychowujących dzieci. Stawka podstawowa 180 zł brutto 130 zł netto / zmiana dzienna lub 195 zł brutto 145 zł netto / zmiana nocna. Zapraszam do kontaktu

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ja
 Opinia
@Insrtuktor 23.10.2018 21:03

nie każdy we wrocławiu mieszka (...) skoro tak dobrze placa, to dlaczego brak chetnych ????

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Anonimowa
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@Roro 22.10.2018 02:53

Znam to z doświadczenia.... Zapieprzasz a i tak nie zostajesz doceniony i jeszcze zwolniony bo kierowniczka wymysli historyjkę bo nie wlazisz jej w (usunięte przez administratora) i nie jesteś jej pionkiem. Jak zrobiłam nie po myśli kierowniczka to było mycie całej stacji samemu częste nocki i wszystkie święta mimo że mam rodzinę. A na koniec za Twoją ciężka pracę i poświęcenie wypowiedzenie bo wiesz jak pracowała. Nie mówię z etak jest wszędzie bo to wszystko zależne od szefostwo. Ale właśnie takie sytuacje psują opinie koncernów Orlen. Nie polecam tej pracy naprawdę nie ma wdzięczności i mało płatna. Pozdrawiam.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
gumis1
 Opinia

Witam. Czy ORLEN docenia swoich pracowników dodatkami Świątecznymi tzw,,karpiowe,,. Od której godz są dodatki nocne? Ile Orlen przeznacza na premie dla pracowników, gdzie to można sprawdzić?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Black
 Opinia
@gumis1 24.11.2018 08:13

Orlen może i tak. Ale część stacji to franczyza. A tam to już jak szef chce to da

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
kasianuta
 Opinia
@gumis1 24.11.2018 08:13

a co ty masz do sprawdzania? Masz szefa nad sobą a nie Orlen. Jak masz aspiracje na miliony to aplikuj na kierownika:) Prowadzący ma swoją firme i skoro mało Ci płaci to widocznie nic nie wnosisz oprócz tego ,że stoisz na kasie. Masz wynagrodznie podstawowe? to kto Cię (usunięte przez administratora)/

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ja
 Opinia
@kasianuta 02.12.2018 19:20

jak wszyscy będą kierownikami, to kto bedzie pracował ??? a że nikt nie dba w tym kraju o szeregowego pracowanika, to nic nowego, wiekszość zatrudniających płaci najnizszą, chyba ludzie maja prawo upominac sie o swoje

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gość65+
 Opinia
@gumis1 24.11.2018 08:13

Kochani przecież nie jesteście pracownikami Orlenu . Orlen ma Was w wielkim poszanowaniu (usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pasażer
 Opinia

stacja orlen wólka jagielczyńska żenada bardzo niemiła obsługa brak obsługi tankowania po wczesniejszej prośbie

Pomocna?
Tak1Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nuka
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@pasażer 26.03.2019 22:22

zatankować powinno się samemu, a jak się nie umie to trzeba wozić ze sobą kogoś do tankowania. A pomyślałeś szanowny kliencie czy pracownicy nie byli zbyt zajęci podobnymi do ciebie, którzy znajdowali się w sklepie, którego pracownikom opuścić nie wolno. Trochę więcej tolerancji dla pracowników obsługujących klientów Orlen. Praca bardzo ciężka, niewdzięczna i najgorzej płatną w tym kraju. Bez możliwości strajku o podwyżki tak jak to jest w przypadku nauczycieli czy innych grup zawodowych. A ciebie szanowny kliencie pozdrawiam i proponuję nauczyć się tankować, to wcale nie jest trudne

Pomocna?
Tak18Nie
Porażka
 Opinia

Niestety ale fakty są faktami. 4 lata bez urlopu, 1600zl do ręki, o śmieszną premie 100-200 zł (która raz była raz nie, a ktorą zeby wogole dostac trzeba bylo spelnic milion warunków wymyslonych przez psp) pracownicy potrafili się zabijać, A atmosfera w pracy przez to była nie do zniesienia. Inwentaryzacje za które musieli płacić pracownicy (!) Zabieranie pieniędzy od wyplaty za "nieprawidłowe sprzatanie". Zatrudnianie przez psp rodziny która traktowała reszte pracowników jak gorszych od siebie dosłowny mobing. I nieprawdą jest że Orlen tak mało daje. Poprostu psp biorą kasę dla siebie. Im mniej dla Ciebie tym więcej dla nich proste i żadne rzucanie się tutaj psp że to nie prawda nic nie pomoże.

Pomocna?
Tak62Nie2
olak57
 Opinia
@Porażka 12.05.2018 05:35

Nie rozumiecie pewnej zasady. Prowadzący stację nie zgarnia całej premii z paliw itd. Prowadzący w umowie ma dokładnie zapisane jaki % kwoty jest zobowiązany przeznaczyć dla pracowników. Uwierzcie ze Orlen to skrupulatnie kontroluje :)

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik
 Opinia
@Porażka 12.05.2018 05:35

Bzdura! Jezeli nic nie dostajecie z puli premiowej to znaczy, ze kierownik bierze kase do kieszeni. Co miesiac sa ustalone cele sprzedazowe jesli nie wyrobicie normy sklepowej to macie jeszcze kase za paliwo na podzial na pracownikow. Cele powinny byc wywieszone co miesiac w miejscu widocznym dla pracownikow. A jesli macie dalsze watpliwosci zapytajcie sie MR bo skoro kierownik w h wali to MR powinien orientowac sie jakie pieniadze dostaje stacja na pule premiowe. Nie dajcie sie wykorzystac!

Pomocna?
Tak22Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik
 Opinia
@olak57 16.08.2018 18:26

Tak tylko tez nie jest zaznaczone w tej umowie, ze wszyscy powinnie dostac premie tylko wedlug uznania kierownika. Tym samym moze zatrudnic zone kochanke czy kogos z rodziny na etat z czego nawet nie bedziecie wiedziec i dla takiej osoby moze dac cala premie z wczesniesza ugoda ze sie dziela po polowie. Raczej orlen i ludzie tam pracujacy nie dojda do tego bo nie mysla

Pomocna?
Tak19Nie
Pomówieni kierownicy
 Opinia
@Pracownik 31.08.2018 10:11

A mam do Ciebie pytanie, jaką odpowiedzialność ma PSP?Czy nie odpowiada za cały majątek stacji który jest wart kilka milionów?Niech coś się stanie i prowadzący ma długi do grobowej deski (NA KILKA POKOLEŃ)a pracownik za nic nie odpowiada.Po za tym Orlen sprawdza ilość aktywnych loginów w systemie z liczbą osób na liście płac więc nie da się zabrać premii pracownikom a jak PSP kombinuje to na krótką metę i po pierwszej kontroli zostaje zwolniony. Uwierz że na wielu stacjach brakuje etatów ponieważ Orlen obcina etaty jak tylko ruch się zmniejszy A jak się zwiększy to nie zwiększa etatyzacji....

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kama11
 Opinia
@Pomówieni kierownicy 01.09.2018 18:13

A czy są wogole takie kontrolę???? Nie sądzę)))

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik
 Opinia
@Pomówieni kierownicy 01.09.2018 18:13

Tez nie sadze aby tak bylo. Logowan zadnych nie sprawdzaja po drugie jesli kierownik obluguje na kasie to jaki problem by zalogowal sie na kogos login? Moze i sa tacy, ktorzy nie oklamuja ale tez sa tacy ktorzy kreca na wszelkie mozliwe sposoby. I nie powiesz mi ze nie bo znam takich cwaniakow.

Pomocna?
Tak15Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pomówionyprowadzący
 Opinia
@Pracownik 01.09.2018 21:16

A Kierownik jest od tego żeby stał za kasą ?Kierownik jest od kierowania a POK jest od obsługi klienta.Uważam że jeżeli kierownik stoi za kasą to nie jest kierownikiem a jeżeli już pracuje za kasą to powinien mieć za to płatne.... pracownikom już wszystko się pomyliło kto jest pracownikiem a kto kierownikiem .Kontrole są bo ja sam taką kontrolę miałem i uwierzcie sprawdzają wszystko....- kontroluje MS lub Orlen Księgowość są to rutynowe kontrole..chociaż uważam że są bezprawne ponieważ firma firmie nie powinna zaglądać do dokumentów kadrowych

Pomocna?
Tak6Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik
 Opinia
@Pomówionyprowadzący 01.09.2018 21:48

Co ty (usunięte przez administratora) za kacapoly. To ze jestes kierownikiem i staniesz na kase nie oznacza, ze nie jest nim? Czysty paradoks. Widac, ze odzywaja sie tylko tacy cwaniacy jak ty, ktory uwaza sie za h wie kogo i dajesz piekny przyklad ludziom. Prawdziwy kierownik powinien w miare swoich mozliwosci odciazyc pracownikow np. jesli jest duza kolejka, przyjac dostawe, czy nawet oproznic kawiarke dolac mleka czy sprzatnac lazienke. Skoro jestes kierownikiem to ty za stacje odpowiadasz i to ty dostaniesz po (usunięte przez administratora) jesli nie beda spenione postawowe rzeczy. I na zebraniu powiedz to innym psp to co tu napisales to cie zjedza bos tempak i nie powinienes spelniac tej funkcji

Pomocna?
Tak18Nie
Pracownik
 Opinia
@Porażka 12.05.2018 05:35

A to ciekawe z tymi urlopami. Jesli jestes zatrudniony na umowe o prace to jak nie masz urlopu? Dajesz sie w d (usunięte przez administratora) i tyle ;)

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pomówionyprowadzący
 Opinia
@Pracownik 09.09.2018 18:16

Wypowiedź autora jak widać bardzo spójna i pisana poprawną polszczyzną ....widać że nie rozumiesz różnicy między kierownikiem a POK ale jak ma to rozumieć osoba o niskim ilorazie inteligencji .Po za tym pamietaj że nikt nie jest anonimowy w sieci i za obrażanie kogoś można też ponieść karę....

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pomówionyprowadzący
 Opinia
@Pracownik 09.09.2018 18:16

Wypowiedź autora jak widać bardzo spójna i pisana poprawną polszczyzną ....widać że nie rozumiesz różnicy między kierownikiem a POK ale jak ma to rozumieć osoba o niskim ilorazie inteligencji .Po za tym pamietaj że nikt nie jest anonimowy w sieci i za obrażanie kogoś można też ponieść karę....

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pomówionyprowadzący
 Opinia
@Pracownik 09.09.2018 18:16

Jeżeli pracownicy nie dopilnują jakiejś rzeczy to prowadzący otrzyma mandat ale może obciążyć nim pracowników i jest to zgodne z umową i kto dostanie po .... w razie czego ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Anqa
 Opinia
@Pomówionyprowadzący 09.09.2018 21:16

Mandat nie jest dla pracowników tylko dla PSP. To PSP jest szefem odpowiedzialnym za całą załogę. PSP może jedynie zabrać premie, a nie obciążać mandatem pracowników.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pomówionyprowadzący
 Opinia
@Anqa 11.09.2018 16:11

Nie prawda ,za mandaty z winy pracowników PSP może zapłacić z puli przeznaczonej dla pracowników .Tak jest w umowie o prowadzenie stacji tak jest na 100%

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Fair Player
 Opinia
@Pomówionyprowadzący 01.09.2018 21:48

Kontrole bezprawne, bo firma swojemu "podwykonawcy nie powinna w papiery zaglądać?" Serio? Gdyby was nie kontrolowali to byście zajeździli pracownika, wydymali ze wszystkich stron!!! Przez właśnie taki brak kontroli w 99% zakładach, firmach itp (usunięte przez administratora) sie ludzi. PRECZ Z WAMI NOWOBOGADZCY!!!

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Majka
 Opinia
@Pracownik 01.09.2018 21:16

Kontrola faktury prowizyjnej - u nas kierownik miał w zeszłym roku.. Akurat ja pracę na swojej stacji chwale -cele co miesiąc widoczne dla wszystkich, ilość premii też nie jest tematem tabu, wszystko można samemu obliczyć. Jeżeli ktoś się daje wykorzystywac przez nieuczciwych prowadzących to on jest głupi. Jest PIP, anonimowo można problem zgłosić menagerowi - zamiast tracić czas na żale w necie - zrobić coś dla siebie oraz innych i problem zgłosić! proste!

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jaga
 Opinia
@Majka 03.10.2018 06:53

Po co zgłaszać menadżerowi jak menadżer jest na tej stronie wszystko czyta i nic z tym nie robi.Pozdrawiam p.D.P))))

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Xxx
 Opinia
@olak57 16.08.2018 18:26

Bzdura ???????? znam stację gdzie pracuje laska prowadzącego i to ona dostaje większe % premii A inni pracownicy resztki .

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Hahaha
 Opinia
@Xxx 07.10.2018 21:56

Rodzina wiadomo że na pierwszym miejscu

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kasianuta
 Opinia
@Pracownik 31.08.2018 10:06

Oczywiście , że jest premia tylko pytanie ile?!! Jak stacja dostaje np 5 tyś premi do podziału np. Na 13 pracownikow to ile wychodzi na rękę po oplaceniu zus i podatków?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ewa
 Opinia
@Pomówieni kierownicy 01.09.2018 18:13

Orlen to dziwna firma która nie docenia pracowników dla nich liczą się tyko tabelki.Robia kontrolę sami w sobie menadżer sprawdza spo stacji jak wypłaca pracownikom wypłaty śmieszne

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Były orlenowiec
 Opinia
@olak57 16.08.2018 18:26

Kontroluje, jasne. Na jednej stacji pensję normalnie otrzymywałem przelewem, na innej kierownik robił co miesięczne spotkania i każdemu dawał w gotówce. Ciekawe co wpisywał na rozliczeniach dla orlenu :D Trzeba się trzymać zasady w orlenie, przelew na konto. Wtedy psp nie ma takiego pola do oszustw.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik stacji CPN i Orlen
 Opinia
@Pracownik 09.09.2018 18:16

A Ty kto jesteś - myślisz że jak wyleci PSP to Ty zostaniesz . Wielkie g polecisz tak samo.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
kulawy
Nazwa działu: Marketing
 Opinia

Buce siedzą na stacji grzeją (usunięte przez administratora) wraz z (usunięte przez administratora), a nie ma kto zatankować samochodu kobiecie nie ogarniającej tankowanie samochodu (usunięte przez administratora) i bufonada. Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Pogonić kierownika do pracy. A załogę nauczyć kultury osobistej.

Pomocna?
Tak2Nie4
pomóc kulawemu
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@kulawy 13.03.2019 17:34

jeśli na podjeżdzie nie ma podjazdowego bo ma poprzycinany etat a ekip jest zbyt mało na zmianie może wystarczyła by skarga do prowadzącego nie miałczenie pracowiką którzy są tylko pracownikami , zbyt często na zmianie nas jest zbyt mało abyśmy sprostali każdemu kulawemu który mimo że prowadzi auto nie potrafi się sam zatankować

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bsbsbsn
 Opinia
@kulawy 13.03.2019 17:34

Na piechote zapier.. jak nie umiesz tankować, tfu

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bucc
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@kulawy 13.03.2019 17:34

Kobieta która nie ogarnia tankowania niech jezdzi pks bo tylko problemy na drodze przez takie

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik stacji CPN i Orlen
 Opinia
@kulawy 13.03.2019 17:34

A kto Cię szkolił na kierowcę, że nie nauczył Cię tankowania paliwa. Czy korzystania z WC i umywalki też cię mają nauczyć pracownicy stacji. Nie to Ty jesteś ten Pan klient a pracownik stacji ma po Tobie sprzątać i z uśmiechem na twarzy Ciebie i Tobie podobnych obsługiwać. Przez trzydzieści lat pracy na stacjach widziałem co potraficie i poznałem Waszą kulturę "nabytą" Przepraszam nie dotyczy to naprawdę kulturalnych i miłych klientów którzy ze zrozumieniem nas traktują i doceniaja nasz trud i wysiłek. Traktuj sprzedawcę tak jak byś chciał być przez niego potraktowany. Przemyśl to .

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nick
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Obsługa na stacji paliw Orlen w Dobrym Mieście jes super ???? Moje sugestie dla Obsługa Klienta Stacja Orlen: Trzymajcie się dzielnie wiem jacy ludzie są Lubię atmosferę w Obsługa Klienta Stacja Orlen za: Miła i pomocna obsługa

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nowa
 Opinia

Jeżeli nudzi cię praca lub mało zarabiasz, możesz się zająć zarabiać przez internet. Wejdź na mój profil instagram: @zarabiajprzyinternecie lub na moją stronę internetową: www.zarabiajprzyinternecie.pl.tl

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
były pracownik
 Opinia

Orlen największy szajs!! ciągłe kontrole przez żałosnych menago ( szczególnie żałosna Dorota W z woj. śląskiego) wymagania mają takie ,że człowiek jechał do pracy bolącym żołądkiem przez nerwy jakie nam fundowali. Pani Dorota powinna się zniżyć do poziomu niżej bo wyżej sra niż (usunięte przez administratora) ma . Wszystkiego Najgorszego życzę

Pomocna?
Tak28Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Były pracownik ktoś
 Opinia
@były pracownik 05.01.2019 10:50

Święta prawda z ta kobietą !

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
jestem Polką
 Opinia
@były pracownik 05.01.2019 10:50

Masz rację szanowna pani Dorota W . Menedżera to najbardziej oschła kobieta w tej firmie ,wszystkich traktuje z góry . Słowa dziękuję itd z jej ust nie słyszałam .Jej ego idzie pierwsze ,a potem ona .Szanowna pani Dorota zapomina , że to ludzie za kasą zapierdzelają na jej wypłatę . Na to , że może jeździć służbowym samochodem i chodzić w szpilkach do pracy . Rolą Menedżera ,dobrego oczywiście to pomoc i dobra rada dla pracowników . Pani D.W to tylko ma w zwyczaju ludzi straszyć i wpisywać PSP uwag za wszystko ...dojdzie do tego ,że i za nie odpowiedni kolor oczu ;) . Takich ludzi Orlen powinien się pozbywać to nie czasy ,kiedy tylko kijem się walczy . Orlen przymykając oko na takie poczynania Menedżerów sprzedaży tylko sprzyja opinii , złej opinii . Jak na poziomie Menedżera taki (usunięte przez administratora) to co dopiero dzieje się u góry. Jeszcze jedna sprawa jak pani Dorotka nie przepada za PSP to i dowala takie plany , że stacja nie może zapracować na premie. Typowa korporacyjna suczeńka .

Pomocna?
Tak15Nie
BRK
 Opinia
@jestem Polką 23.02.2019 15:55

A ja się nie zgodzę pracujemy z panią Dorotą prawie półtora roku fakt faktem jest w niektórych momentach bardzo surowa. Ale jest to kobieta na odpowiednim stanowisku. Są menadzerowie coniektorzy bardzo poblazliwi i dochodzi przez nich do tego ze ludzie na kasach przestają pracować a tylko stoją na kasach. A niestety lenie śmierdzące myślą że przychodząc na stacje stoi się tylko na kasie i premie zgarnia a rzeczywistość jest inna jest bardzo dużo rzeczy do zrobienia. A wy którzy sądzicie że pani Dorota taka jest myślę że właśnie jesteście takimi smierdzacymi leniami

Pomocna?
TakNie3

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Norbert
 Opinia
@BRK 06.03.2019 13:52

Te śmierdzące lenie to do kogo ? Do ludzi za kasa ??? Piszesz to z punktu siedzenia na (usunięte przez administratora) za biurkiem ??? Czy zaiwaniasz za kasa ???

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ajemkamil
Nazwa działu: Marketing
 Opinia

Moim zdaniem to jest wykorzystywanie człowieka i traktowanie go jak osobę w łagrze. Wieczne kontrole i przyczepianie się do najmniejszych szczegółów, najmniejsze z możliwych wynagrodzeń, bo wydaje mi się że jednoosobowy sprzątacz, sprzedawca, serwisant, kucharz, kelner, i wiele wiele innych obowiązków , zasługuje na trochę wyższe wynagrodzenie. W dodatku z każdym dniem coraz bardziej sie odechciewa tam przychodzić, ale widocznie zarządowi orlenu odpowiada że niedługo ten ich "KIERUNEK POLSKA" będą promować za kasą sami imigranci, którzy się cieszą gdy pracują za miskę ryżu. Nic ciekawego, nie polecam pracy jako obsługa klienta.

Pomocna?
Tak22Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Adam
 Opinia

Bardzo miła obsługa na stacji paliw w Łobżenicy, powiat pilski, Pani Marta i Pani Natalia, to bardzo miłe i znające się na swej pracy osoby. Polecam tę stację. Adam J.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
997
 Opinia

Witam, dziękuję Pani Marcie i Pani Natalii za bardzo miłą obsługę na stacji paliw w Łobżenicy, powiat pilski. Polecam wszystkim tę stację. Adam J.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
N
Nazwa działu: Marketing
 Opinia

Witam, co do opinii powiem tak pracowałam na orlenie przez jakiś czas. Praca fajna, ludzie w zespole też, ale za to bardzo dużo roboty za małą pensje a premia... pożal się Boże ledwo 200 zl za cały miesiąc charuwki . Do tego ciągle prerensje ze strony kierowniczki ani razu dziękuję czy że dobrze się coś zrobiło tylko wymyślanie dodatkowych prac nawet kiedy ruch jest bardzo duży... Masakra...

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
N
Nazwa działu: Marketing
 Opinia

Lubię atmosferę w Obsługa Klienta Stacja Orlen za: Spoko luz

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Judith
 Opinia

Dlaczego nikt nie wspomina tu o roli menedżerów ? To oni kierują prowadzącymi . To oni wymuszają zachowania ,wyniki co przekłada sie na atmosferę na stacji. Ludzie często sie boja menadżera , który czepia sie drobiazgów To nie wojsko a rozkazy to w domu niech sobie dyktują. To osoby łączące pracowników co nieraz cieżko pracują a samymi ,, bogami ,, Góra dba o to żeby klient był zadowolony. Gdzie dbałość o pracowników to oni powinni być zadowoleni by w świat nie rozsyłać złego zdania o firmie Orlen. Tylko do takiego wniosku trzeba użyć mózgu ,a z tym różnie u ,,gory ,,

Pomocna?
Tak18Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o Obsługa Klienta Stacja Orlen - polska

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny