Slawex
3 274 6 1

Opinie o Slawex

Slawex LUBLIN Energetykow

Tak, racja. Mobbing w tej pracy na każdym kroku tak jak ze strony innych pracowników jak i ze strony kierownictwa i zmianowej."-chcesz przeżyć w tej pracy to musisz donosić. "Nie polecam tej pracy. Pozdrawiam.

Przemek

Omijać z daleka wystają i oszustwa ludzie pracują tam na działał ości wyludzajac podatek _ proponują działalność a po dwóch latach zarabia się najniższa krajowa mając 10dni urlopu. Mobbing na każdym kroku

Ja
@Przemek 04.01.2019 00:20

Pierwsze dwa lat można coś zarobić jeśli ma się mniejszy ZUS a po dwóch latach niestety nie 500a 1200zusu, a ksiegowa, a podatek tez kosztuje suma sumarum wychodzi mniej niż na kasie w biedronce i mówię tu o pracy biurowej, nie magazynie.

Ja

Organizacyjne dno, mobbing, wszechobecne kumoterstwo, gowniane zarobki.

Vizir pany

I pamiętajcie drodzy handlowcy: "MA-RY-NAR-KA!". Na dworze +30 stopni i wyglądasz jak spod prysznica? A może zima i -10 stopni? Tylko marynarka! Kurtka? Płaszcz? Cokolwiek,żeby człowiekowi było cieplej? A może zdjęcie jej w lecie? Nie wolno. Strój biznesowy obowiązuje, nie waż pokazać się w czymś innym, niż w butach na wysoki połysk, koszuli koniecznie z długim rękawem i marynarce, bo inaczej masz po premii. Choroba spowodowana tym, że na mrozie biegasz bez okrycia wierzchniego? L4? Chyba w główce Ci się pomieszało nic nie warty pionku, na którego miejsce mamy już piętnastu innych. Nie te czasy szanowny zarządzie. Nie pozdrawiam. Moje sugestie dla Slawex: Zmienić podejście do ludzi i nie traktować jak śmieci.

Vizir pany
@Vizir pany 13.12.2018 08:39

Zapomniałem dodać. Wypłaty dostaniesz mniej netto niż wynosi najmniejsza krajowa brutto. Liczb pisać nie wolno, niech każdy sam policzy. Według zarządu to pieniądze, za które ludzie zrobią wszystko włącznie z poświęceniem 3/4 prywatnego życia. Z całym szacunkiem, ale więcej zarobi przeciętny sprzedawca w sklepie monopolowym, którego interesuje tylko to, żeby towar na półkach jakoś wyglądał. Jak żyję nie spotkałem tak beznadziejnej firmy i takiego podejścia. Cieszę się, że już mam to za sobą...

T
@Vizir pany 13.12.2018 08:53

Nie prawda! Podejście jest takie bo to praca w sprzedaży. Kto ci bronił iść na informatykę byłbyś dzisiaj jak żubry pod ochroną na rynku pracy, a tak jeszcze długo , długo będziesz słyszał Marynarka! Tak, tak sam to przeżyłem przez wiele lat. W dużo gorszej Polsce. Ty dzisiaj masz inne możliwości Nie ma 20% bezrobocia.Polska jest jeszcze w Unii (chociaz to przez Polaków jest brexit i Unia się rozpada) Przedstawiciele to chyba najgorsza praca kapitalizmu zaraz po prostytucji, ale prostytutka coś tam zarabia.... Nie myśl, że w pharma korpo będzie lepiej.

ers
@T 13.12.2018 22:25

W tej firmie jest też inna - MGS Soft która wspiera od strony IT. Tam pracują informatycy i podejście do nich (kiedyś bym napisał "do nas") też jest tragiczne. Czepialstwo, mobbing, (usunięte przez administratora) Nie widziałem innej firmy gdzie byłby taki przemiał ludzi z IT...

Nikuś

Teraz pracodawcy mają zielone światło. ..! Rząd Polski Ukraińców zaprasza i psuje rynek pracy ...oni za friko robią , a taki biznesmen kasiore trzepie ! Niestety (usunięte przez administratora) zjadów u nas pod dostatkiem! Całe szczęście Niemcy otwierają rynek pracy Ukraińców.. ..! Bardzo mnie to cieszy !

Nick

Czytam że pracodawcy w Polsce mają problem, bo nie ma rąk do pracy. Ale mam wydatki więc: Wynajęcie mieszkania 1 pokój z kosztami 1500 zł Bilet miesięczny 200 zł Wydatki na środki czystości i kosmetyki ( tak golę się i myję oraz piorę i zmywam naczynia ) 100 zł Wyżywienie 30 x 25 zł dziennie ( chyba nie jest to zbyt wygórowane ) 750 zł Telefon i internet ( TV nie oglądam ) 100 zł Kulturę i sztukę j***ć, chodzi o przeżycie 0 zł Leki i inne medykamenty ( dentysta i takie tam pierdoły ) 150 zł Trzeba jeszcze odłożyć coś na czarną godzinę, dobrym zwyczajem jest to conajmniej 10% dochodu czyli np. 200 zł Tak więc minimum socjalne to 3100 zł netto Każdy kto zarabia mniej jest niewolnikiem i żyje po niżej minimum socjalnego.

rtis

Wyzysk w naszym kraju jest powszechnie znany...Pracodawcy dwoją się i Troja, jak tu zarobić i nie ponieść duźych kosztów w utrzymaniu pracownika. lubia liczyć i brać , a jak najmniej dawać! Takim firmom nie wróźe dobrej przyszłości.Czasy się zmieniają, rynek pracy również.!Liczenie na tzw.krzywego ryja , wreszcie się skończy i wyzysk brak szacunku dla ludzi również !

Marioo

Przemo2303@interia.eu Nie interesuj się lepiej . Doceniam Ją bo gdyby tak nie było to nie była by że Mną ????

Marioo

Piękna blondynka jest już zajęta! Lepiej daj sobie spokój...

Przemo2303@interia.eu
@Marioo 20.12.2018 04:09

Będziesz Ją bardziej docenia!!!

Przemmmo

Ja szukam pięknej blondynki i jej czarujący uśmiech. Szefowa która meczyla mnie o czekoladę hee, pytałem o nią. Ja tam malowalem hale i wszyscy są spoko oprócz jednej baby dużej i szerokiej bez wychowania i szacunku

Slawex Lublin
@Przemmmo 19.12.2018 02:51

To będziesz musiał przyjechać pod firmę i wypatrywać jej...???? Pracuje tam kilka blondynek, zależy o którą Ci chodzi.

Slawex energetykow 28

Praca nie jest zła zwłaszcza na własnej działalności. Dobre pieniądze, nawet nie są złe bo tysiące się weźmie. Nigdzie tak na małym zusie nie zarobisz co w slawex. Biorąc inne magazyny to tutaj praca jest najlepsza. Najgorsze są zmiany. Nocki męczące, brak przerw. Drugie zmiany to i weekend pracujący. I pierwsze - dobrze, że popołudniu wolne. Mogliby dać umowę o pracę to wtedy byłoby już dobrze

Kornisz

Cienko, cienko. Nikt nie chce pracować za jałmużnę, a w Poznaniu z powodu totalnego braku ludzi paczki na magazynie pakują przedstawiciele. Chyba nie widziałem większego absurdu. Proponuję dyrektorowi popracować za takie pieniądze jakie zarabiają magazynierzy, kierowcy, czy przedstawiciele przy takiej ilości godzin jakie pracują i w takiej atmosferze. Idę o zakład, że normalny człowiek nie wytrzyma miesiąca. Widać to zresztą po rotacjach, zwalniających się samych ludziach i totalnym baku nowych chętnych do pracy.

Serdelek
@Kornisz 28.11.2018 13:45

Szkoda słów. To jest naprawdę najgorsza firma jaką znam.

Klaudyniak

Slawex Klaudyn. Pracowalam tam przez 5 lat w biurze. Przez dwa lata umowa zlecenie później dostałam umowę o prace- mozna powiedzieć że mi się udało bo zmieniła się kierowniczka telemarketing pod którą podlegalysmy. Żeby nie atmosfera którą tam sobie stworzylysmy po 3 latach nie pracowalabym dłużej. Ciągle zakłamanie panujące w firmie, kierownictwo nie mające nic do powiedzenia bo to wszystko Lublin decyduje. Ogólny bałagan. O pensji nie wspomnę, strach się dopytać gdzie premia bo powiedzą że i tak za dużo dostałeś, ciągle pracownicy (usunięte przez administratora) na pensjach A premie idą na czerwcowe "darmowe" targi, bo za darmo jedziesz i pracujesz.

Mic

Pracowałem w tej firmie jako przedstawiciel i nie moge powiedziec o nich zlego słowa. Trzeba zaznaczyć ze to była moja pierwsza praca jako ph farmaceutyczny i zdobyłem ogromną wiedze. Pracowałem na własna działalnosc i niemoglem narzekać na zarobki. Po okresie probnym jezeli człowiek przykladający sie do pracy mozna zarobić 4tys nie liczac premi kwartalnej (na ryczałt). Kierownik na terenie Białystok jest skarbnicą wiedzy dla ktorej warto zatrudnic sie w tej firmie żeby sie od niej uczyć. Jeżeli pracujesz i robisz swoje nikt Ci nie powie złego slowa wrecz podpowie jak rozwinac swoje osiągnięcia. Dyrektor też jest niesamowitym motywatorem do pracy ale musi widzieć działania. Musicie zrozumiec ze przełożony musi wymagać tego co im narzucają. Firma stawia na młodych ludzi którzy chcą coś osiągnąć. Zmieniłem prace po roku tylko przez propozycje z czołowej firmy ktora była nie do odrzucenia. Uprzedzając komentarze typu "byłes lizidupą" jak w każdej racjonalnej firmie liczą sie wyniki i wytrwałość w działaniu. Firma daje wrecz autostrade na rozwój ponieważ ma świetne nastawienie na szkolenia.

Arndt
@Mic 16.09.2018 23:49

Tak się składa Panie Mic, że kimkolwiek niby nie jesteś to to, co piszesz mija się z prawdą o 180 stopni. Po pierwsze piszesz o premii kwartalnej. Tak się składa że pracowałem w okresie w którym ją wprowadzili zabierajac tym samym premie miesieczne za bycie w pierwszej piatce. Mega oszczednosc, dymasz dwa muesiace a trzeciego dostaniesz taki plan ze nie masz szansy go wyrobic. Ojej, nie zarobiles bo trzeba byc na szczycie przez caly kwartal. Świetny interes dla firmy skoro nie musi wyplacac premii. Wnioskuje, ze skoro wiedziales o premii i pracowales rok to byles zatrudniony w tym okresie co ja. Szkoda, ze na Białymstoku wtedy nikt sie nie zwolnil, tylko bylo miejsce z racji tego ze nikt nie chcial przyjsc tam do pracy. Czyzbys tak naprawdę po prostu nie istniał? Druga sprawa - 4 tyś zł? Policzmy wiec. Mowisz, ze byles niby na dzialalnosci. Dostajesz wtedy 2.5 tys zl podstawy, plus 500zl za prace zgodna z regulaminem. Wychodzi 3tys zl. Oczywiscie odejmij zus itd ktory placisz sobie sam. Liczymy dalej : wychodzi wiec ze miales 1000zl premii co miesiac za realizacje. Aby osiagnac taki wynik musialbys miec plan na poziomie 2milionow zlotych i realizacje powyzej 110%. Dwa miliony to moze robi caly oddzial Bialystok, a nie jeden z dwoch handlowcow na tym terenie. Przygotuj sie nastepnym razem przed napisaniem klamliwego komentarza o takich kwotach i rzekomo normalnej pracy tutaj, bo trafisz na kogos kto pracowal, zna realia i liczby i twoje sciemy wyjda na jaw po kilku zdaniach. Kolejna rzecz to (usunięte przez administratora) Rozumiem ze zabieranie premii , zero pochwal pomimo sukcesow i atmosfera, ktora wprowadza przy kazdym spotkaniu, czy nawet mailu po ktorym czlowiek czuje sie jak kompletne dno w porównaniu do Wielkiego i Nieomylnego Góru Handlu nawet na jechanie po Twojej osobie trzeba odpowiadac "tak, Panie (usunięte przez administratora)" cie motywuje? Wiekszosc firmy plus farmaceuci ktorzy poznali go jednak ocenia takie podejscie tak, ze rotacje sa co miesiac, a apteki nie chca współpracować widzac co chwile nowego przedstawiciela i majac w pamieci to co wyczynia (usunięte przez administratora) w stosunku do nich , tj. brak możliwości zwrotu towaru pomimo wieloletniej wspolpracy, straszenie zerwaniem wspolpracy i scięciem warunkow. Dla niego kazdy jest zerem niewazne czy to pracownik czy apteka. (usunięte przez administratora) W mojej opinii nie warto wspolpracowac ani jako apteka ani jako pracownik. Szkoda nerwow i pieniedzy. Pozdrawiam.

Gwdziela
@Arndt 30.10.2018 23:39

Monika? :D

marchewka

A czy to prawda że slawex ma mieć kontrolę z Głównego Inspektoratu Farmaceutycznego ?? Ktoś coś wie ??

Aru
@marchewka 15.08.2018 18:03

Jak tam leki są przewożone skoda fabia. O lodówce możesz pomarzyć i jeszcze zjebe dostać, że apteka skarży sie, że insulina ma 28 stopni. Tam dopiero by się nalot przydał.

PracownikKl
@Aru 14.09.2018 19:44

Twój mózg ewidentnie się przegrzał.

Zuzanna

@Mic, Twój wpis pozytywnie przedstawia Slawex jako pracodawcę. Rozumiem, że jako przedstawiciel handlowy musiałeś pokonywać wiele kilometrów. Czy te trasy były długie? Jak wyglądał ewentualny nocleg? Mógłbyś wypowiedzieć się również w tej kwestii.

Mic
@Zuzanna 17.09.2018 18:15

W moim przypadku maxymalna odległość w strone było 160km w jedna strone. Możliwośc noclegu była lecz nigdy z niej nie skorzystałem

Tak tak
@Zuzanna 17.09.2018 18:15

Hahah padłem ze śmiechu. Pracowałem na Białymstoku i żadna absolutnie żadna z tych informacji nie jest prawdziwa. Kierownik skarbnica wiedzy? Rozumiem, ze to ironia. Noclegi? Zapomnij, oszczędzają nawet na papierze do drukarki. Co za brednie. I tak nikt z odoświadczeniem nie pójdzie tam pracować.

Tak tak
@Tak tak 19.09.2018 20:27

Hehehe. Dyrektor dalej zakochany w kierowniczce?

Mic
@Tak tak 20.09.2018 09:35

Twoje pytanie swiadczy o tym ze bardzo krotko pracowałeś w tej firmie i nic o niej niewiesz. I raczej nie dla tego ze byłes dobry .

Slawus
@Tak tak 19.09.2018 20:27

Białystok to jedna z wielu nietrafionych inwestycji slawexu. Ale kto bogatemu zabroni marnować kasę na niepotrzebne pierdoły. Natomiast ta skarbnica wiedzy jest wspaniała idealnie wie jak nie pracować i wysługiwać się innymi.

Xyz

Czy w Katowicach dalej kierownikiem jest pustostan (usunięte przez administratora)?

zeter
@Xyz 14.09.2018 19:57

Kierowników to tam akurat nie brakuje. Tylko płaczą, że nie ma komu biegać ze skanerem za 13, 70 zł. Cieć, który siedzi w kanciapie przy telewizorku i nie robi NIC zarobi więcej.

Dzf
@Xyz 14.09.2018 19:57

W Katowicach duża poprawa chaos zakończony. Szału nie ma ale osoba zarządzającą ma wiedzę i wie o czym mówi.

Qwe
@Dzf 08.10.2018 21:40

Hahaha zarządzająca to ty?

Ktosiek

Slawex energetykow 28 lublin - praca ciężka (usunięte przez administratora) bez przyszłości dla pracownika. Kierownictwo wymaga pracować ale najpierw niech jest na czym pracować, skanery na których pracowałem nadają się jedynie na złom a nie do pracy!!! Mało płacą brak przerw (usunięte przez administratora) wśród pracowników i jeden wielki (usunięte przez administratora) Kto nowy przychodzi to od razu odchodzi z pracy bo atmosfera panującą na magazynie jest nie do wytrzymania. Nie polecam pracy w żadnym wypadku

Pracownik slawex lublin

Ta praca to totalne dno. Kierownictwo traktuje swoich ludzi jak śmieci. Praca za śmieszne pieniądze na trzy zmiany i weekendy pracujace!!! Nigdy nie wiadomo kiedy skończy się pracę. Może to być 10 lub 12 godzin pracujących, a wychodzi się wtedy kiedy skończą się zamówienia. Brak przerw na nocnych zmianach. Umowa zlecenie-po przepracowanym miesiącu dostaje się umowę zlecenie a tak cały miesiąc pracujesz na czarno. Można nawet zapomnieć o tym żeby dostać wolny dzień. Atmosfera na magazynie nie do zniesienia. Obgadywanie non stop! Brak szacunku i wdzięczności od strony kierowniczki za tak ciężka pracę za 13 zł i brak poszanowania dla starszych pracowników. W każdym bądź razie NIE POLECAM!

Kierowca.

250 zł podwyżki za 8 lat pracy jako kierowca w Slawexie. Nic tylko pracować !!.

kierowca
@Kierowca. 14.09.2018 20:52

Oczywiście te 250 zł było rozłożone na 8 lat !!

SzukamPracy
@kierowca 14.09.2018 20:58

Skoro jest tak źle to co tam robisz? A może kradniesz paliwo i nie wychodzi najgorzej?

Grek
@SzukamPracy 15.09.2018 07:43

Na to akurat jest przyzwolenie z Lublina pan od floty ma to gdzieś tak samo uzywanie samochodu po godzinach niby nie mozna, a wszyscy jeżdżą jakby tak wyciągnąć raporty z Frankin to 3/4 kierowców i ph leci, ale gdzie znajdą frajerów co będą za takie pieniądze pracować?

Tampobiegl

Jak wygląda stanowisko Ph w Slawexie ? Jaka podstawa, flota, ? Premie ?

Mistrz

Pracowałem w tej firmie 5 lat, odszedłem jakieś 8 lat temu. Czytam komentarze i jak sądzę zbyt wiele się nie zmieniło, z pewnością nie na lepsze. Nie uważam z pewnością czasu spędzonego w firmie za stracony. Nauczyłem się tutaj jednego. (usunięte przez administratora) i się nie mazać. Pracowałem i na taśmie i na magazynie i na komorze przyjęć. Wszędzie spotkałem fajnych ludzi, z którymi praca była lżejsza niż była w rzeczywistości. Ploty, gadanina, lizusostwo? Nie bądźmy dziećmi, tak jest w przeważającej większości dużych firm, ilu ludzi, tyle charakterów, tyle postaw. Tych negatywnych także. Generalnie było fajnie, jako młody facet niezłą kasę tam zarobiłem, urazy mogę schować do kieszeni. Dam Wam radę. Jeżeli nie macie nic do roboty, to popracujcie sami, zobaczcie jak jest. Zobaczycie, że jak dacie radę tutaj dłużej, to poradzicie sobie dosłownie wszędzie. Jeżeli miałbym dzieciaka w wieku nazwijmy to poborowym, to sam bym go tam posłał, żeby życia i pracy posmakował. Uwierzcie mi, że dobra szkoła. Jeżeli mimo wszystko miałbym mówić o minusach, to jest to z pewnością praca na zlecenie czy działalności. Przy jakimś nieszczęściu, wypadku, słabo to wygląda. 14 dni urlopu po 4 latach i to do wykorzystania w ciągłości, to też jest niestety minus. Można było się niby zamienić i odrabiać godziny, ale 16h w pracy to żaden kodeks nie przewiduje, chyba że służby i sytuacje szczególne. Z perspektywy czasu mógłbym także stwierdzić, że firma od strony organizacji pracy, wykorzystywania narzędzi Lean i optymalizacji, to pomimo wielu ciekawych rozwiązań jest w lesie, z którego mogą wyprowadzić ludzie, którzy rzeczywiście mają o tym pojęcie i mają świadomość jak ważna jest zmiana i doskonalenie każdego elementu funkcjonowania organizacji. Reasumując. Odebrałem tutaj niezłą szkołę, dałem sobie radę w zupełnie innej branży, dzięki min. doświadczeniom ze Slawexu w Lublinie. A i wspomnień worek też zabrałem i trzymam. :) Pozdrawiam wszystkich i moją wielką miłość Madzię K. która pomimo upływu lat, potrafi się jeszcze czasem przyśnić. ;)

alezciebueagent
@Mistrz 16.08.2018 02:28

10 lat temu ta firma wyglądała trochę inaczej, teraz to odwrotność xDDDD

Zuzanna

@S., dobrze, że zdecydowałeś się na szczegółowe opisanie warunków zatrudnienia, które są podstawą Twojej współpracy ze Slawex. Dzięki Twojemu wpisowi, wiele osób będzie miało ułatwioną decyzję w kwestii ewentualnego ubiegania się o zatrudnienie u tego pracodawcy.

Zuzanna

Czy ktoś z Was w ostatnim czasie zainteresował się ofertą pracy w Slawex jako pracownik kompletacji towaru? Jakie warunki pracodawca proponuje na rozmowie kwalifikacyjnej? Wypowiedzielibyście się również w kwestii tego jak wygląda sam proces rekrutacyjny? Wszystkie Wasze spostrzeżenia będą ważne dla innych użytkowników forum.

S.
@Zuzanna 14.08.2018 11:24

Warunki jakie mi przedstawiono w grudniu na rozmowie o pracę w to 13.70 brutto . Raczej za dużo się w tej kwestii pewnie nie zmieniło . Do tego umowa zlecenie, później po jakimś czasie proponują założenie działalności gospodarczej ( o ile się normę wyrabia ) . Praca na trzy zmiany ( do tego dochodzi zmiana 16-00:00 - oczywiście na rozmowie o pracę nie było informacji o takich godzinach pracy ) . Do tego co 6-ta sobota i co 9-ta niedziela pracująca. Zmiany nocne i weekendy pracujące nie są dodatkowo płatne.Brak przerw na nockach. Problemem jest ,żeby wziąć wolne . Przychodzisz na 14 do pracy i w sumie to do końca nie wiesz czy wyjdziesz o 22 czy o północy, bo to zależy od ilości zamówień.Wcale się nie dziwię,że co chwila ktoś przychodzi i odchodzi.

Zuzanna

@Zuzanna, moja obecność na tym forum nie jest z polecenia Slawex. Współpracuję natomiast z serwisem pracy gowork.pl i pełnię funkcję moderatora tego forum i staram się jedynie pozyskiwać od użytkowników aktualne informacje o tej firmie jako pracodawcy i pilnować merytorycznego toku dyskusji.

Mimi
@Zuzanna 09.08.2018 00:12

Jak udał się urlop ?

Gogol

Jak się pracuje w Slawex-ie? Chciałbym aplikować i szukam aktualnych informacji o pracy.

Marta
@Gogol 01.08.2018 09:53

Odpuść, praca nierozwojowa, nepotyzm , kumoterstwo,jeszcze nigdy nie spotkałam się z tak żenującym podejściem do pracownika. Najbardziej rozśmieszyło mnie ... Wiadomo przed świętami pH przynoszą różne prezenty które składaliśmy wraz z innymi promocjami na zasadzie czasami trzeba połechtać aptekarzy chociaż skromnym prezentem. W dzień przed świętami detektor Michał Sławiński spakował wszystko do samochodu już udało się zrobić prawo jazdy i powiózł to do mniasta Lublina albo fłodafy (Włodawy) Chłopa ze wsi wypędzisz ale wsi z chłopakiem Beverly. Takich kulturalnych włodawskich kwiatk9w mieliśmy w tygodniu kilka. Dobre było jak Michaś kurduoelek nazwał slawex korporacją Haba w korporacji to przynajmniej Czeszesz kasę a tu zap... I g. Z tego A i jeszcze jak na bazar zwany targami kazał się ładnie ubrać co miał zrobić facet który zarabia 1299 zika a nie mieści się w garnitur ze studniówki ... Mi napisał że dżinsy nie są biznesowym strojem , dżinsy były ciemno granatowe nie wytarte... Sorry zarabiałam 2000 zł dziecko na studiach za co miałam kupić biznesowy strój do firmy??????

Zuzanna

Upominam osoby wypowiadające się poniżej, że komentarze pisane w wulgarnym, obraźliwym tonie oraz nie mające związku z merytoryczną dyskusją na temat pracodawcy, mogą zostać w całości lub częściowo usunięte przez administratora. Każda osoba, publikująca swoją wypowiedź na forum GoWork.pl, zobowiązuje się przestrzegać obowiązującego tu regulaminu (https://www.gowork.pl/regulamin ). Forum jest miejscem publicznym, w którym każdy ponosi odpowiedzialność za swoje słowa. Zachęcam do dodawania rzetelnych opinii o pracodawcy - każda z nich z pewnością będzie bardzo przydatna dla osób zastanawiających się nad podjęciem pracy w Slawex.

zuzzanna2
@Zuzanna 17.04.2018 12:13

Taaak ? Do dlaczego komentarze które mówią prawdę o praktykach Slawexu również zostają usuwane. Ile razy można wałkować temat że w zimie palety z lekami stoją pod namiotem który nie jest z jakimkolwiek stopniu ogrzewany?

Zuzanna
@Zuzanna 17.04.2018 12:13

Zakupy róbcie tylko w Ziko tam slaweskiekmioty nie dostarczają towaru za wysoki progi na włodawskie nogi. Jeśli nie chcecie się rozwijać jesteście ślepi, głusi i kłuli chcecie przez czas pracy w słafeksie lizać lody przez szybę to praca dla was czeka. !!! I Zuzanna tesz . Pliz napisz co palisz czy łykasz aby chwałę tego krzaka rozświetlić na chwałę Polski a może i świata ¿??????????

Zuzanna

@Romek, czy zamierzasz zatem składać swoje CV do Slawex? A może byłeś już na rozmowie kwalifikacyjnej? @Kk, jesteś zainteresowany pracą w tym miejscu? Masz zamiar aplikować?

Kk

#slawexlublin Witam czy ktoś może się wypowiedzieć na temat pracy w slawexie w Lublinie jako specjalista ds zakupów?

Kuba

Powie ktoś coś na temat pracy jako Kierowca kat. B w tej firmie? Dokładnie to dostarczanie leków do klienta.

H.
@Kuba 23.05.2018 10:30

Powiem tak jak czytam te negatywne opinie o oddziale w Klaudynie to tak jak bym pracował w dwóch różnych firmach piszą żeby uciekać z niej jak najdalej A dla mnie jest to ciekawa i fajna praca szybko mnie "zaakceptowano" na magazynie i spoko naprawde spoko jest moze co do wynagrodzenia szału nie ma ale ja polecam :)

Romek
@H. 23.05.2018 21:12

Co tam wynagrodzenie. Akurat na tym zależy mi najmniej. Przekonałes mnie.

Zostaw opinię o Slawex

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Slawex