Slawex

Włodawa

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 58 ocen.

Opinie o Slawex

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Slawex

Meno

Kiedy w końcu będzie czysto przy sklepie na ulicy Al.Jana Pawła 2. Zyłu od bloków tesz przydał by śię porządek czyli trawę przydało by się wykośić bo szpeci jak się idzie chodnikiem.

ANNA

Mieszkam w Korolówce i ostatni raz robię w tym waszym sklepie zakupy nie dość że co druga rzecz po terminie wędlina śmierdząca to załoga tak nie przyjemna jeszcze oburzona że zwracam przeterminowany towar. Sanepid tym sklepem na pewno się zajmie.i to nie jest tylko mój wymysł ale większości osób robiących zakupy w tym sklepie.

Helena

Jedziesz do Sobiboru i co? Po godz. 18 nie kupisz nic. Właściciel szkoduje na pracowników by sklep był dłużej czynny. I tak z Wołczyn jedziesz do Włodawy by kupić kiełbaske na grila i zimne piwo. Próba rozmowy z szefem nieudana. Pracownicy przerzucają odpowiedzialność jeden na drugiego.

polkobuszownik

Poza tym pyszne ciasta i ciasteczka zwłaszcza miodowo- chalwowe.

tola

OBSLUGA W dolhobrodach jest bardzonieprzyjemn a zero kultury i bardzo straszny syf.

xxx

No i doczekaliście się swego!!!! W Piszczacu to juz ludzie sami wypowiedzenia składają!!! Ha ha ha do czego doprowadzają dwie siostrzyczki- kierowniczki bez wykształciuchy!!! Nikt n ki e chce pracować z bezmózgami!!!

Julka

Obóz pracy mało tego obczajcie ich magazyn gdzie sami znajdzcie komedia czysta .Ba mało tego ceny kosmiczne wole bidrone czy lidla ewentualnie tesco ale nie te sklepy srawex

pulkobuszownik
@Julka 06.09.2016 07:27
Obóz pracy mało tego obczajcie ich magazyn gdzie sami znajdzcie komedia czysta .Ba mało tego ceny kosmiczne wole bidrone czy l...

Kobieto jakie kosmiczne ceny.20 gr za bułkę i 2 zl za chleb to kosmiczna cena?. W slawexie pieczywo jest świeże a nie wytarmoszone z niewiadomo jakdlugiego leżakowania w zamrażarce.po samej wypowiedzi kosmiczne ceny widzę ze dobra jestes.cale życie tam kupuje a wysokim zasobem materialnym nie grzesze i zawsze jest świeżo i git.

:):)

wiecie co mnie śmieszy każdy tak narzeka a i tak chodzi robić tam zakupy...po co te głupie komentarze nie mam pojęcia :) ale cóż jesteśmy tylko ludźmi :))

Jola

Chciałabym zatrudnić się do rozkładania towaru w Sławex, ale nie wiem czy by Pan (usunięte przez administratora) chciał mnie do pracy. Od czego to zależy? Jestem uczennicą i mam ukończone 18.

Pip
@Jola 08.05.2016 20:19
Chciałabym zatrudnić się do rozkładania towaru w Sławex, ale nie wiem czy by Pan (usunięte przez administratora) chciał mnie d...

To zależy od tego czy spodobasz się szefowi. Dłużej popracujesz jeżeli pozwolisz mu żeby Cię obmacywał. A jak mu się oddasz to masz pracę do emerytury.

West

Wstyd i jeszcze raz wstyd. Zadbajcie trochę o porządek przy sklepach pana Sławinskiego i to w każdym punktcie a najbardziej tu przy al. Jana Pawła 2 bo naprawdę jest brudno.

xxxx

paranoja co dzieję się w tym Slaweksie w Piszczacu.zamiast kierownik sklepu nim rządzić to rządzi jej siostra.a po za tym może by kierowniczka w końcu zapłaciła swoje paragony w kasach a nie każe je doliczać do pieniędzy w kasie.tak samo jak zastępcy biorący alkohol i papierosy na paragon a reszta pracowników tak nie może...może by coś z tym zrobić...

Junior

Trzeba wreszcie z tym skączyć dla czego żąd tej ustawy nie wprowadzi ? Chodzi mi o to że.W pierwszej kolejnośći powinni mieć prace miejscowi zameldowani na pobyt stały we Włodawie. A nie tak jak jest u pana Sławińskiego że większość osob pracujących tam to osoby z poza Włodawy.Ja rozumiem że każdemu są potszebne pieniądze ale w pierwszej kolejności powinni być zatrudniani ći co blisko mieszkają czyli ze stałym meldunkiem we Włodawie.

przyjaciółka

Brawo slawex w Piszczacu został nareszcie pomalowany , chłopcy się spisali na medal, oczywiście ekipa remontowa.

anonim

(usunięte przez administratora)

oluś

CHYBA WAS POGRZAŁO JAK TO JEST NORMALNA FIRMA TO JEST PATOLOGIA WŚRÓD WŁODAWSKICH FIRM!!!

polkobuszownik
@oluś 06.12.2015 19:50
CHYBA WAS POGRZAŁO JAK TO JEST NORMALNA FIRMA TO JEST PATOLOGIA WŚRÓD WŁODAWSKICH FIRM!!!

Jaka patologia? Zajrzyj sobie pan do niektórych wiejskich sklepików gdzie wszyscy pijani łącznie ze sprzedawca.ja cale prawie życie kupuje w slawexie i zawsze jest czysto i higienicznie.towar na półkach zawsze poukladany i wszystko można znaleźć.sklepy są zadbane i pachnące.pieczywo zawsze od lat niezmiennie świeże ,a chleb powszedni pyszniejszy niż gdzie kolwiek indziej.nabial również swiezy( zawsze).owszem są produkty których termin przydatności mknie ku końcowi ale zawsze są oznaczone informacja typu; przecena i każdy ma wybór.dla mnie to świetnie ze tak się robi bo wielu ludzi kozysta z takich okazji nie marnuje sie wtedy pożywienia.sama kozystam

nikol

slawex w piszczacu to fajny sklep , tylko szkoda że niema zakazu parkowania przed drzwiami sklepu to jest takie denerwujące

do klient - 2015-08-25 22:04:01

Jeżeli możesz, bardzo proszę podziel się swoją wiedzą na temat tego kto jest tą największą plotkarą. Może wszyscy na tym skorzystają. Pytam o to bo uważam, że trzeba szanować trud czyjejś pracy a gnidy trzeba tępić (ot takie moje naiwne podejście do życia)!?

do !!!
@do klient - 2015-08-25 22:04:01 27.08.2015 19:59
Jeżeli możesz, bardzo proszę podziel się swoją wiedzą na temat tego kto jest tą największą plotkarą. Może wszyscy na tym skorzy...

Po co pytasz jak dobrze wiesz o kim mowa.

ha ha

Jak się ma znajomości to się wszystko wie!!! ha ha

klient

Tam to obiboków jest od groma i coraz więcej przybywa...i plotkar ...na czele wszyscy wiedza z kim...bo nawet o tej stronie od was usłyszałem na sklepie

do klient - 2015-08-06 21:57:49

ciekawe skąd ty masz tak precyzyjne informacje o ilości zwolnionych, a może ciebie zwolnili bo byłaś obibokiem więc nie pudruj się na klienta, jeżeli nie odpowiada ci ten sklep to masz do dyspozycji inne

irena

Zgodzę się z powyższym komentarzem. W końcu ktoś prawdę napisał. Przydałoby się kierownictwo zmienić i od razu byłoby więcej klientów. A tak ich cały czas tracicie

klient

w Piszczacu sami odchodza pracownicy nikt ich nie zwalnia bo psychicznie nie wytrzymuja kazdy wie z kim!!! taka prawda!!! jestem klientka sklepu i chyba przez rok odeszlo z 13 pracownikow wiec chyba o czyms swiadczy!!!!

xxx

jaka obrona...pewnie kierowniczki!!!ha ha ha...bo tylko ona tak tu często zagląda...a może i pisze inne komentarze???? bo przecież to ona zawsze jest ofiarą....żałośni jesteście!!!

nie fan slawex

Z tego co wiem Slawex ma wiele sklepów i zadziwia mnie fakt tylu komentarzy dotyczących tylko jednego w Piszczacu. Boli kogoś że jest tam ten sklep czy nie dostał w nim pracy a może został zwolniony, nieważne - jeżeli mi nie podoba się jakiś sklep to inne do innego, wszystkim bezmyślnym krytykantom to proponuję - w innym obsłużą was w rękawiczkach i dostaniecie za darmo tylko co będzie można wtedy szczekać ?

polkobuszownik
@nie fan slawex 01.08.2015 16:34
Z tego co wiem Slawex ma wiele sklepów i zadziwia mnie fakt tylu komentarzy dotyczących tylko jednego w Piszczacu. Boli kogoś ż...

Zgadzam sie z panem maść na ból [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ultra forte dla takich a dla co niektórych nitrazepam zawiść MAX.

łukasz

Teraz w tym piszczacu to kupa wariatów pracuje!!! Niewiem kto ich pozatrudniał. Załosne

irena

w slawekxie piszczac to prawda na mięsnym nie prawidłowo używa się rękawic, krojenie wędlin polega na całkowitym jej dotykaniu przez rękawice.A tak w slawexie niestety nie jest, cały czas palcują wędliny obrzydliwe. I nie jestem ani nie byłam pracownikiem tej firmy. Weście się za higienę.

klientka

Co do mięsnego . to prawda !Bez rękawic podają, kroją np. szynkę.... współczuję tym , którym przypadnie końcówka tej szynki... ile razy dotykana, palcowana... feeeee...!!!!!!

niezależy

Nie wiem co za frustraci wygłaszają takie opinie, nie ma firmy idealnej i nie będzie.Jest wiele rzeczy do poprawienia w firmie Slawex ale ktoś kto publikuje to- znaczy że pracował w tej firmie i coś tam powinien jej zawdzięczać a nie bezmyślnie walić to co na wątrobie leży.Warto pogodzić się z porażką-lżej się żyje-pozdro!!

Nenek
@niezależy 27.05.2015 23:48
Nie wiem co za frustraci wygłaszają takie opinie, nie ma firmy idealnej i nie będzie.Jest wiele rzeczy do poprawienia w firmie...

Są firmy idealne naprawdę prosze mi uwieżyć no przynajmniej jedna we Włodawie.Gdzie człowiek jest traktowany jak normalny pracownik a nie niewolnik.

niezależy

Nie wiem co za frustraci wygłaszają takie opinie, nie ma firmy idealnej i nie będzie.Jest wiele rzeczy do poprawienia w firmie Slawex ale ktoś kto publikuje to- znaczy że pracował w tej firmie i coś tam powinien jej zawdzięczać a nie bezmyślnie walić to co na wątrobie leży.Warto pogodzić się z porażką-lżej się żyje-pozdro!!

oluś
@niezależy 27.05.2015 23:47
Nie wiem co za frustraci wygłaszają takie opinie, nie ma firmy idealnej i nie będzie.Jest wiele rzeczy do poprawienia w firmie...

Zgadzam się SLAWEX TO JEST TRAGEDIA prawdziwy obóz pracy psychiczne znęcanie się nad pracownikiem .Nie polecam nikomu.

ewa

Pytasz czy warto zainteresować się pracą …otóż NIE!!!Wartościowa ekipa została zwolniona lub sami odeszli, przemiał nowo zatrudnionych osób jest ogromny, zapomnijcie o normalnej atmosferze czy umowie o pracę i jak szukacie obozu pracy dosłownie w nazwie to zapraszamy do Firmy SLAWEX. Ta firma nie uznaje najważniejszego pojęcia jakim kierowały bądź kierują się firmy osiągające najlepsze wyniki na rynku, że najważniejszą wartością pozamaterialną w firmie jest człowiek. Tu ważniejsze jest robienie wokół siebie sensacji które robi obecnie zarządzająca osoba sklepem. Druga sprawa jest taka, że pracujesz dopóki nie zauważy że umiesz i wiesz więcej ,że jesteś czy będziesz zagrożeniem w przyszłości ( stanowisko ) aniżeli dobrem firmy. po rotacji już widać co się święci.

piszczac

tam źle się dzieje w tym sklepie.nie chce się zakupów nawet robić w takiej atmosferze.znowu nowe osoby,ale takie ze nie można o nic zapytać.szczególnie ta dziewczyna z grzywą i okularach i starszy facet w okularach.wielce oburzeni jeżeli się o coś zapyta czy poprosi.mięso też mrożone albo opalcowane tak jak i wędliny.co się tam dzieje

życzliwy

w slawexie sprzedają bardzo dużo starej wędliny i cuchnącego mięsa fuuuu. piszczac

sara

slawex w piszczacu.... wszystko jako tako , ale rękawiczki na stoisku mięsnym konieczne !!!!!! Palcują tą wędlinę...... fuuuuuj !!!!!!! OBRZYDLIWE!!!!!!!

przyjaciel

mają za dużo sklepów i nie potrafią dopilnować.

ola

witam ja z bułkami miałam to samo tylko w Sobiborze niby 0,19 gr ,a płacę 0,40 gr a przeterminowanych towarów szkoda gadać nie lubię tych sklepów.

przyjaciel

nie chcę nikogo obrażać , ale slawex w Piszczacu jest strasznie brzydki.

anonim

(usunięte przez administratora)

władek

oczywiście jeśli już pytasz o zarobki to głównie powinniśmy się zająć sprawą tego o jakim stanowisku mówisz... bo jeżeli chodzi o zwykłego sprzedawce... to nie licz na nic wielkiego. Może nie jest to minimalna krajowa , ale na pewno nie jest to również zbyt wiele ponad to. Także zastanów się dobrze przed wyborem

ewa

byście zrobili porządne stojaki na rowery w Piszczacu a to nie ma gdzie rowera postawić, wogóle nie dbacie o sklep, jest wiele robót nieskończonych. w innych miejscowościach dbacie oswoje sklepy tylko u nas wygląda jak obora.

przyjaciółka

we włodawie mają wszystko pod kontrolą bo firma jest na miejscu , ale czym dalej od włodawy tym gorzej jest niedopilnowane. niepodoba mi się to że z przodu sklepu na zewnątrz nie ma kamer. dlatego wszyscy lepszymi rowerami parkują przy samym wejściu do sklepu bo się boją żeby ktoś nie ukradł, co jest bardzo uciążliwe dla klientów.Piszczac.

xcx

Pracuję w sklepie slawex od dwóch miesięcy. Nie wiem jak jest w innych miastach, ale we Włodawie moi przełożoni kładą szczególny nacisk na porządek i higienę. Na pracowników można ponarzekać niestety, ale myślę że nie jest aż tak tragicznie.

przyjaciółka

straciliście połowę klientów w Piszczacu, jak coś z tym nie zrobicie to stracicie jeszcze więcej. dobrze sami o tym wiecie.

klientka

Czytając powyższy komentarz śmiało mogę stwierdzić ze pisał je ktos z konkurencji slawexu.postanowiłam sprawdzić ceny konkurencji i slawexu i okazuje sie ze ceny w sklepie slawex są o wiele niższe i produkty są świeże.bo wędliny i mięso czy drób kupuje kilka razy w tygodniu.a w ladach konkurencji leżą natomiast bardzo brzydko wyglądające produkty. Nie wspomnę o smrodzie jaki towarzyszył otwarciu nowego sklepu i to w środku budynku.a wiec podsumowując uważam ze taka konkurencja to nie zagrożenie delikatesom slawex ponieważ każdy klient szczególną uwagę zwraca na wysoka jakość i niską cenę produktów.a obydwa kryteria jak narazie spełnia w Piszczacu sklep Slawex.

przyjaciółka

no i powstała konkurencja w samym centrum Piszczca z wygodnym dużym parkingiem oraz ze wspaniałym miejscem do stawiania rowerów, pomyślane o każdym kliencie. Ceny również są niższe niż w slawexie, jest przestrzennie, czysto i wszystko na swoim miejscu.cały budynek na zewnątrz jak i wewnątrz jest ekskluzywny. A slawex wygląda jak obora nie mówiąc o syfie jaki jest dookoła budynku. tracicie klientów.

przyjaciółka

cz w Terespolu jest sklep slawex?

przyjaciel

a co to za parking że samochodami parkują pod samymi drzwiami sklepu , ha ha ha

xxx

Parking ślepa kasiu jak nie zauważyłaś jest i z przodu i z tylu....

xxx

Taki sklep jak otwieraja jest zerem w porównaniu do Slawexu...wszyscy to dobrze wiedzą... produkty czekoladowe...hmm a zajdź do delikatesów...tez płyną...a widzisz tylko tu... w magdzie wiecznie nie świeży drób czy mięso... tak komentujecie bo konkurencja dla Slawexu nie dorasta do pięt...tu jest zawsze czysto i świeże produkty...tyle lat robie zakupy i kilka razy dziennie i wszystko jest w porządku...i tak maja i beda mieć najwięcej klientów...

stała klientka
@xxx 11.08.2014 19:02
Taki sklep jak otwieraja jest zerem w porównaniu do Slawexu...wszyscy to dobrze wiedzą... produkty czekoladowe...hmm a zajdź d...

na Twoim miejscu też bym broniła sklepu w którym pracuję:) pozdrawiam.

kaśka

w Piszczacu najbrzydziej jest w okolo waszego sklepu kostka zarasta trawą,sklep do tej pory niepomalowany , z tyłu sklepu brak parkingu. natomiast w środku brak klimatyzacji wszystkie produkty czekoladowe się rozpływają, wędliny szybko się psują albo sprzedają cuchnące. okropność.A konkurencja nie śpi i w tym miesiącu w centrum otwierają duży sklep z parkingiem. stracicie klientów.

kaśka

cz ktoś wie kiedy będzie otwarcie slawexu w terespolu

przyjaciel

Jak można takie głupoty wypisywać i obrażać kogoś. Każde zło wyrządzone drugiemu człowiekowi wróci z kilkakrotną siłą . Zastanówcie się bo nie znacie dnia ani godziny .

Hary

kiedy w końcu będzie zrobiony parking w piszczacu

Zostaw opinię o Slawex - Włodawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Slawex