Colfarm

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 103 ocen.

Opinie o Colfarm

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Colfarm

Farmacja

Witam, Powie mi ktoś jak wyglada rekrutacja na przedstawiciela farmaceutycznego ? Jakich zarobków można się spodziewać (podstawa netto) Ile wizyt, jak wyglada flota i benefity oraz atmosfera w firmie ? Doszły do mnie słuchy, iż 3000netto jest kwota realna, jeśli chodzi o podstawę.

Wacek
@Farmacja 03.09.2017 12:02
Witam, Powie mi ktoś jak wyglada rekrutacja na przedstawiciela farmaceutycznego ? Jakich zarobków można się spodziewać (pods...

Farmacja zarobki 2500 masz na rękę skodę Fabię 2014 rok poza tym dostajesz coś do bagażnika i w teren. A ich ogłoszenie w skrocie: konkurencyjne i motywujące wynagrodzenie, system pracy dla ambitnych osobowości, umowę o pracę, pakiet szkoleń i bazę aktywnych klientów, możliwość rozwoju zawodowego, stabilną pracę w polskiej firmie z długoletnią tradycją, niezbędne narzędzia pracy (samochód, tablet, telefon służbowy). To co tu piszą na pracuj.pl to totalna ściama. 1.Bazę klientów robisz sam 2. Wynagrodzenie 2500 3. Szkolenie z du... 4. Kierowniczka na pomorskie Warmia zachodniopomorskie i Kujawy dramat strach z nią wejść do apteki. Dyrektor wyrwane z Tesco chyba i robi podział polski( nie zna się na ceglach). Człowiek nie jest obyty w farmacji (pracuje 3 miesiąc ). Z dużej firmy robi się gniot. Dla mało ambitnych ludzi którzy lubią być poza domem 12h . Pan dyrektor na rozmowie powie że jest gitara A w rzeczywistości dramat.

Weronika

W sobotę firma Colfarm rozdawała tabletki 2KC dla imprezowiczów w Katowicach. Takie informacje można znaleźć na ich facebooku. Czy często firma prowadzi takie akcje promocyjne? Jak wtedy można zdobyć pracę hostessy na takim wydarzeniu? Czy są poszukiwane na bieżąco czy firma ma już stałe osoby, z którymi współpracuje?

Weronika

Czy na forum są pracownicy Colfarm, którzy odpowiedzieliby użytkownikowi @Farmacja na jego pytania odnośnie pracy w Colfarm? Myślę, że temat zaciekawi więcej niż jednego użytkownika.

Weronika

@zły, skąd taka opinia? Powiesz coś więcej?

Weronika

Jak wygląda praca w Colfarm? Jakieś nowe opinie wraz z 2017 rokiem? Może zaszły jakieś zmiany, o których warto napisać?

lexus

jeśli 1500 złotych netto, to na pewno podstawa :) spokojnie!

agadare

Witam, czy nadal w Colfarmie płaca 1500 zł netto dla PH jak wynika z wcześniejszych opini?

manager2507

Witam. Mam takie pytanie bo zaprosili mnie na rozmowę rekrutacyjna na PH i chciałbym się dowiedzieć czego mam się spodziewać i wogóle jakie są zarobki w tej firmie na tym stanowisku?

Mychu

Nie wiem czy sam kwestionariusz osobowy ze ich strony wystarczy, ja wysłałem i kwestionariusz i CV na maja żeby mieć już jakąś większą pewność, że zwrócą na to uwagę. Colfarm jest z posiadanych mi informacji rozwijający się w sprawach tabletek i innych takich medykamentów. Moi znajomi to bardzo polecają ich Hepacol Total tabletki na wątrobę. Mam nadzieję że jak dostanę się do nich do roboty to wypróbuję ich specyfiki

yetik

dostał ktoś pracę w colfarmiee jak po prostu przesłał przez ich stronę internetową kwestionriusz osobowy? prosiłbym o informacje w tym temacie. mam nadzieje, że dacie mi jakieś informacje na ten temat. o zarobk iteż zapytam chociaż wiem, że nikt się tym za bardzo nie chwali. pozdrawiam i czekam na odpowiedzi

Cichy

jest takie, czy jest więcej etapów czy tylko jeden? 1 etap Jak z flotą? skoda fabia 2009-2010 r ile wizyt dziennie? 12 czy jest budżet ? 200zł jakie zarobki ? a tu juz zalezy jak lezy :) miedzy 1500-1800 na reke podstawy

ola
@Cichy 09.10.2014 00:50
jest takie, czy jest więcej etapów czy tylko jeden? 1 etap Jak z flotą? skoda fabia 2009-2010 r ile wizyt dziennie? 12 czy...

cichy byłeś na rozmowie czy tam pracowałeś ?

cichy
@ola 09.10.2014 19:20
cichy byłeś na rozmowie czy tam pracowałeś ?

cos jeszcze ? moze buzi ? :P Premia --- premie są jak najbardziej jak zrobisz plan . Jeśli chodzi o wysokośc w zależności od wykonania . minimum masz 90% planu . A czy plany są realne juz nie mnie oceniać ;) Zależy ile chciałbyś zarabiać kwoty rzędu 3000-3500 zł są chyba do osiągniecia .

yyy

pojawiło się ogłoszenie na PF na wlkp. Może ktoś wie czy to nowo tworzone stanowisko czy ktoś się nie sprawdził ?

kuba

Witam dostałem zaproszenie na rozmowę w ten Czwartek tj. 14.08 na stanowisko PH. Pytanie moje jest takie, czy jest więcej etapów czy tylko jeden? Jak z flotą? ile wizyt dziennie? czy jest budżet ? jakie zarobki ?

Rep

Witam proszę o pomoc interesuje mnie kilka spraw: - ile produktów do promocji ma rep - ile wizyt dziennie - jaki target lekarski (spec) - jaki samochód i czy ma gps - czy są budżety - plany realne

Ola

Witam, niedawno pojawiło się rozgłos że Firma Colfarm w Mielcu będzie przyjmował do pracy. Proszę o info jak tam wygląda praca czy na wtryskarkach czy na lini, jakie są zarobki, na ile zmian pracuje firma i czy w weekendy też pracuje? Z góry dziękuję za info i pozdrawiam :)

ciekawy

co oni tak często na śląsk szukają pechowca?

łysek
@ciekawy 03.10.2013 15:32
co oni tak często na śląsk szukają pechowca?

czesto ? Szukają na rynek masowy Przedstawiciela HANDLOWEGO nie aptecznego :) chyba zle zrozumiałes :) Pomijajc prace na PHnadlowym polecam :)

aska

Witam :) chciałam spytać jak wygląda tam praca w weekendy? :)

nowy

Dzięki za info. CV już wysłałem :) Pozdrawiam.

Colfarmowiec

nowy - 2013-04-21 17:03:21 Witam, pojawiło się ogłoszenie na Przedstawiciela Aptecznego w Colfarmie na mazowieckie. Czy mógłby ktoś napisać jaka jest atmosfera w firmie, jaki jest socjal, jaka umowa i jaka flota samochodowa? Mam trzyletnie doswiadczenie w pracy z aptekami ale zlikwidowali dzial farmaceutyczny i siedze w domku od paru dni. PozdrawiamAtmosfera w firmie raz lepsza raz gorsza .Widac podział na zespoły (wschód - zachód) umowa o prace . Flota ? Skoda Fabia . Obecnie zmiany zmiany zmiany. Praca jak praca jesli lubisz sprzedawać zapraszamy

nowy

Witam, pojawiło się ogłoszenie na Przedstawiciela Aptecznego w Colfarmie na mazowieckie. Czy mógłby ktoś napisać jaka jest atmosfera w firmie, jaki jest socjal, jaka umowa i jaka flota samochodowa? Mam trzyletnie doswiadczenie w pracy z aptekami ale zlikwidowali dzial farmaceutyczny i siedze w domku od paru dni. Pozdrawiam

kks

Witam Czy możecie napisać czy w waszej firmie potrzebuja key accountów? było ostatnio ogłoszenie i nie wiem czy jest aktualne. proszę o odpowiedż czy warto startować bo opinie tutaj troche przerażają pozd

ktoś

i znów czasy (usunięte przez administratora) powróciły:) i znowu kolga kolegę zatrudnia :) a (usunięte przez administratora) cóż może o mój Boże

zły zły

(usunięte przez administratora) A tych co mają z doświadczeniem dobrych sprzedawców firma ma za nic!!! (usunięte przez administratora)

Obserwator

zły - 2013-04-05 16:24:25 niech chciwi dalej robią po 160% planu to będziemy mieli nidługo po sto tysięcy targetu!!!! bezmyślni!! myśleliście że będzie fajnie? no to macieDokładnie zgadzam sie w 100% . Dla mnie to jest troche mało logiczne . Patrząc na zasady wynagradzania (chyba kazdy wie co mam na mysli) no ale niestety tego nie przeskoczymy . 1 pokaze ze mozna to i wszyscy mogą . Jesli chodzi o dodatkowe nagrody fakt na to sie złapali. NO nic rano wstac i ten wózek pchać nic innego nie pozostało ;)

zz

no fakt te całe nagrody to był chwyt by zobaczyć ile możemy! to se księżna połapała że skoro ktoś robi o 30- 40 tysi więcej to po co płacić więcej, lepiej dowalić target żeby ciężko było zrobić chociaż 100% trzeba przyznać że bardzo sprytnie i szkoda że chciwość zasłoniła logikę

zły

niech chciwi dalej robią po 160% planu to będziemy mieli nidługo po sto tysięcy targetu!!!! bezmyślni!! myśleliście że będzie fajnie? no to macie

Cichosza

Nie wierz w takie bzdury . SLAWEX nigdy w zyciu sie nie sprzeda. A o tym mogłes słyszec bo jezdza po aptekach barany z grupy (usunięte przez administratora) i popychaja takie pierdoły.

kandydat

witam byłem na rozmowie na (usunięte przez administratora) , mam pytanie w zwiazku z tym. Nie wiem czy warto startować ponieważ mówi sie że Slawex ma byc sprzedany a słyszałem że to jeden właściciel. będę wdzięczny za odpowiedź.

Bodzio

A tu dalej jak widzę bicie piany :-) Nic się nie zmieniło. Tylko w Lublinie bez zmian. Ciekawe jak wielu pracowników Slawexu pracuje już w Colfarmie ;) (usunięte przez administratora) pewnie wie hehehe

jaaaa

Jeśli jest ktoś dobrym fachowcem i zna się na rzeczy to nie ważne czy pracuje w fabryce farb, leków czy nawet w fabryce kredek. Zastanówcie się czy przedstawiciele zmieniając pracę też idą do leków czy zostają przedstawicielami w innej branży........

franz

wow to i macie już kierownika marketingu ;))) z doświadczeniem buhahahahahaha (usunięte przez administratora) z działu marketingu Fabryki Farb i Lakierów Śnieżka S.A. to pewnie teraz ędziecie farby w aptekach promować oj prezes prezes nic tylko pchac ten ..... wózek

jaaa

to jaki jest problem w Krakowie w takim razie? za duze plany sa narzucane? PA w Krakowie jest 2 czy 1

jaaa

hej, pojawilo sie oglosenie an PA na kraków, ktos napisze cos wiecej na ten temat, jak dlugo popredni PA pracował, faktycznie wyleciał za brak wyników, ile wynosi teraz wynagrodzenie w firmie, i czy premie sa realne?

Lusi

Witam wszystkich, jak to jest z tą ofertą pracy dla kierownika marketingu? Wybrali kogoś? Byłam na rozmowie w tej firmie i nie wiem o co kaman. Zauważyłam, że przedłużyli rekrutacje. Faktycznie coś się tam dzieje dziwnego, bo z tego co wywnioskowałam to nie ma żadnego dyrektora a przyszły kierownik ma ciągnąć cały zakład iz jakimś małym i z tego co piszecie "niedoświadczonym" zespołem. Jakie zarobki tam są?-wie ktoś, bo firma wydaje się ok. Proszę o info, please:-)

ktoś

jak popracujesz w Colfarmie to po miesiącu wchodząc np. do jakiegoś sklepu czy domu będziesz pytać " przepraszam czy ja tu byłam z pieskiem czy bez????" :)

ktos

jeden bon już dostaliśmy :) zasady użytkowania samochodu:)

sczery

taki fajniutki [usunięte przez moderatora]i dyrektor to może i bony będą:)hihi słodziak

on

fajne masz marzenia ognisko ,bony ,,czy nie wiesz ze w tej firmie [usunięte przez moderatora] zero nagród,pochwał. O przepraszam masz przecież comiesięczny przelew,no czasem pomniejszony o "ryse na ścianie"

ciekawe

witam wszystkich , jestem ciekawy czy dadza jakas premie na swieta (albo jej nie zabiora za ryske na scianie) moze jakies bony dla pracownikow? chyba ze firma zrobi jeszcze jedno ognisko integracyjne jak to bylo we wrzesniu i pazdzierniku? mysle jednak ze wiekszosc funduszy idzie na jakies budowy domów ...

koks

wiele się Kasiu z tych wpisów nie dowiedziałaś piszą że tam czarne owce mieszają ale może reszta \"stada\" jest w porządku,o wodzu też różnie piszą ,a więc decyzja należy do ciebie Kasiu.

xyz

Kasia i Koks dokładnie tak jest. Firma jest ogólnie OK. Czasami lepiej czasami gorzej, jak wszędzie. Ale są u nas dwie czarne owce, które robią do swojego gniazda. Jak się wkurzę to napiszę kto to.

KOKS

wiesz co jak ja czytam te wpisy to mam mieszane odczucia odnośnie tej firmy ,sory może nie samej firmy tylko osób które tam pracow ały lub pracują .Obrzucanie się błotem ,krytyka i to \"ostre bluzganie\"

zosia

dzwoneczek - 2012-10-29 15:44:34 Zresztą co tu dużo mówić.... jaka firma....i PH taki marketing :-) święte słowa, jaki [usunięte przez moderatora]. marketing hehehe, wszyscy idą do przodu a ci sie [usunięte przez moderatora] [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na maxa, ... [usunięte przez moderatora] zrób coś z tym proszę ;)

szczery

chociaż to nie mój kierownik( niestety ) [usunięte przez moderatora] jes tbardzo w porządku , maja szczęście Ci których jest kierownikiem[usunięte przez moderatora]

Ciekawy

Pracuje jeszcze [usunięte przez moderatora] ??? i co o nim sadzicie??? proszę o Opinie...

dzwoneczek

Zresztą co tu dużo mówić.... jaka firma....i PH taki marketing :-)

prezs

BUDZIKOWA - 2012-10-26 19:31:00 budzik - 2012-10-26 19:10:54 Po co nowy kierownik marketingu skoro obecny jest super? :-)hahahahahahabuhahahahhahahahahahaha posikałam sie buhahahhahaha

BUDZIKOWA

budzik - 2012-10-26 19:10:54 Po co nowy kierownik marketingu skoro obecny jest super? :-)hahahahahaha

budzik

Po co nowy kierownik marketingu skoro obecny jest super? :-)

Nowalijka

Hej, w niedługim czasie mam rozmowę rekrutacyjną [usunięte przez moderatora] ? Jakie zarobki są, auta etc. Ogólnie w firmie jak się pracuję, bo posty nie są zaciekawe i nie zachęcają do podjęcia pracy w Colfarmie.

Zostaw opinię o Colfarm

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Colfarm