NEUCA SA

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 799 ocen.

NEUCA SA
2 799 6 1

Opinie o NEUCA SA

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Przedstawiciele!!!

Uwaga! Nie dajcie sie zwieść!!! Praca jako medyczny w pseudo firmie farmaceutycznej Synoptis Pharma należącej do Neuca to pomyłka. Bałagan, zamordyzm,obłuda,kolesiostwo i niekompetentni przełożeni... Sami sobie tworzą nowe stanowiska i awanse nie mając kompetencji. Uwaga na Sz.L. i jego koleżankę M.Sz. która wszystko przykrywa kapeluszem...

Let's

W Toruniu coraz więcej ludzi się zwalnia, gdy otworzyli nowy magazyn to się poprzewracalo w głowach co niektórym, nie mówiąc juz o jednym z kierowników który jest niesmaczny dla wszystkich, kariera chyba mu odje***a, większość chyba wie o kim mowa, każdy z danego magazynu się cieszy ze pozbyli się pana Kamińskiego

Go
@Let's 22.09.2018 00:01

Chodzi o Mateusza? Wysoki, chucherko i jakieś blizny co ma?

cierpliwa osóbka

Minął w Katowicach już rok po "wspaniałych" zmianach. Dla niektórych są to zmiany na lepsze, a dla innych na gorsze. Widać gołym okiem, że część zmianowych, brygadzistów i liderów zmieniło się nie do poznania. Kierownicy zmiany podporządkowują się panującemu w Neuce Michałowi, biegają zaaferowani, szukają dziury w całym i wymagają Bóg wie czego. Brygadziści MS-a tacy jak Adam P. nie zmieniają się, dalej zapatrzeni w ekran swojego telefonu. Daniel próbuje być kierownikiem, chyba wczuł się zbytnio w swoją rolę i za dużo sobie pozwala... no cóż, bywają i takie czarne owce w stadzie. Krystian nie zmienił się, dalej pełni swoją rolę odpowiednio... tak samo jak i brygadzista Rafał. Natomiast kierownik Adam jest w cieniu wspomnianego wcześniej Daniela. O co chodzi? Nie potrafisz Adam się sprzeciwić i powiedzieć NIE ? Brygadziści MR-ów: chyba najlepszy jest nadal Elek, Michał G. widać że stanowisko mu poprzewracało w głowie. Brygadziści MS i liderzy: wspomniałam wcześniej :) choć nadal uważam że część liderek jest tam nie potrzebna Spedycja: Nie mam opinii na ten temat bo nie znam obecnej sytuacji, ale widać że liderzy zbyt spouchwalają się z brygadzistami, oczywiście osoby postronne też wchodzą tam w tyłek swoim brygadzistą. Zmiany zmianami, ale jestem ciekawa co przyniesie obecny rok, jakie zmiany się szykują...

ważniak
@cierpliwa osóbka 15.09.2018 14:45

Ciekawym przypadkiem jest osoba która dostała koszulkę SM a zawdzięcza to temu że w delegacji w Pabianicach odznaczyła się wzorowym przewodzeniem informacji do kierowników :) potem już z górki. Bez żadnego doświadczenia choćby na funkcji PO czy stazu na tym dziale została ta osoba liderem MS :)

mrówka
@ważniak 15.09.2018 17:25

Trzeba było jeździć na każdą delegację jak On, być na każdą nadgodzinę jak On, wykazać się dyspozycyjnością, spełniać pokładane oczekiwania i dreptać za nym i dreptać i dreptać. Też byś zmienił koszulkę.

Ms
@cierpliwa osóbka 15.09.2018 14:45

A może w końcu weźmie się ktoś za Arlete i przyniesie jej piórka, bo strasznie się panoszy- wszyscy o tym mówią ale nikt nie napisze.... hmmm hmmm

SamaPrawda
@cierpliwa osóbka 15.09.2018 14:45

Hmm myślę że nie tylko niemasz wiedzy na temat spedycji ,ale twoja wiedza jest zbyt uboga na wyrażanie jakiejkolwiek opinii na temat. Myślę że nie dała byś rady zastąpić w najmniejszym stopniu żadnej z wymienionych w twoim wpisie osób więc pytanie po co piszesz takie durne teksty ?? Ale spoko możemy Patr.....pogadać na ten temat jak wrucisz z L4

Ok
@cierpliwa osóbka 15.09.2018 14:45

Ja chciałbym tylko dodać od siebie, że wszyscy jesteście ład(usunięte przez administratora)nięci. Pozdrawiam

ważniak
@mrówka 17.09.2018 20:49

W taki sposób to wyrastają tylko miernoty które łażą za swoim opiekunem albo potrafią się tylko drzeć a nie zarządzać grupą ludzi. Chyba że to była ironia ale wątpię

mrówka
@ważniak 18.09.2018 18:14

W taki sposób wyrastają tacy, którzy trafią w "target" swojego opiekuna. I to była prawda a nie ironia. Myślę, że "życzliwe" lotusy z delegacji były tylko tym języczkiem u zadka, oj przepraszam, u wagi.

Dobrze poinformowany
@mrówka 18.09.2018 22:21

Ale Wy jesteście świadomi tego, że osoba o której mówicie nie posiada nawet lotusa? Skąd macie takie info? :)

To tak
@Ms 18.09.2018 12:45

Nikt nie napisze, nikt nie powie... A przecież wiele osób obrasta. Edyta P. Itd.

lotusowy
@Dobrze poinformowany 19.09.2018 14:33

Za to Ty nie jesteś świadomy, że słowo "lotus" w pewnych kręgach to synonim dla innego słowa.

Marta

@Mr proszę Cię o nieobrażanie innych osób oraz nieużywanie słów powszechnie uważanych za nieeleganckie. @Oltarze @sandał @Rr @Magada @Były pracownik @cierpliwa osóbka @Ms @To tak przypominam Wam, że regulamin forum zabrania podawania inicjałów oraz nazwisk i imion osób, które są zatrudnione w firmie, ze względu na ochronę danych osobowych. Jeżeli nie chcecie, żeby Wasze wpisy były kasowane przez administratora, przestrzegajcie zasad.

Tulu

Praca w telemarketingu to jakas porazka. 4-5 zmian w miesiacu na rano. Telefon dzwoni non stop. Ciagly opr od kiero za statusy. Jednym slowem PORAZKA

telemele
@Tulu 12.09.2018 22:53

małego szmergielka mozna dostac po kilku dniach 10 godzinnych pod rząd nie wiesz kim jestes

annnn
@telemele 13.09.2018 22:49

to nara na kase w biedrze badz lidlu, kto wam kaze pracowac?

amela
@telemele 13.09.2018 22:49

dość ciekawe z tym grafikiem? zapoznaj się z nim jeszcze raz i przyznaj szczerze tu na forum jak to jest ze zmianami 10h. Oj ty kłamczuszku :-))

Anonim123

Bardzo proszę o informacje dotyczące pracy telemarketera w Katowicach. Czy faktycznie przyjmuje on zamówienia i reklamacje, czy tylko informuje o promocjach ? Dostałam informacje, ze praca 17-21 lub 18-22+ jeden weekend w miesiącu - czy tak faktycznie ro wyglada ?

telemele
@Anonim123 13.09.2018 18:15

hahaha......to chyba godziny na pół etatu a jeden weekend to troche za mało

123
@telemele 13.09.2018 22:47

Tak, to praca na pół etatu :)

kekereke
@Anonim123 13.09.2018 18:15

Praca na pół etatu, średnio 1 weekend w mc. Odbieranie połączeń i przyjmowanie zamowień i informowanie o promocjach.

qwerty

Drodzy Państwo, pojawiło się ogłoszenie na pracownika ds. wsparcia aptek w Lublinie. Czy ktoś ma może jakieś opinie o tej lokalizacji?

Lu
@qwerty 05.09.2018 15:19

Coś ktoś wie jak jest w Lublinie?

Ssss
@Lu 13.09.2018 12:18

Z Lublina z magazynu zwalniaja sie osoby ktore pracowaly po 8 lat :) takze sami wiecie jak jest :D

Były pracownik

Witam powiem tak praca w ,,Nojce" to drmat przepracowałem 2 lata więc wiem co to za firma , pełniłem funkcję przedstawiciela i wygląda to następująco; -reno clio jak na tą branżę auto jedne z najtańszych wiecznie problemy tym autem to klocki to płyny bo przysługują 2 na miesiąc zetrzesz oony to już problem wielki ale ok -wypłaty podstawy 3000 brutto plus premia jak wyrobisz -masa obowiązków poza pracą w terenie praca w domu trzeba wyspowiadać się c robiłeś przez cały dzień -kierownictwo p Machałowska i Pietrzak (Szczecin) tak jak nawijają makaron na uszy dla Farmaceutów to samo będą robili z tobą , zero profesjonalizmu i kultury zawodowej od strony M i P -Firma zwalnia Polaków i w głownej mierze zastępuje ich Ukraińcami A TE POZYTYWNE WYPOWIEDZI TO CHYBA SA PISANE PRZEZ HR ALBO PRZYD........S ÓW KTÓRYCH W FIRMIE SIĘ BRDZO CENI

Ołtarzew

Teraz jak ulubienica boskiego przesunięta została na inną zmianę jest dobrze jedna z lepszych decyzji brawo

Pomyslzanimnapiszesz

Jak nie wiesz tzn że nie jesteś w temacie i nie będziesz

Mr
@Pomyslzanimnapiszesz 13.09.2018 18:53

Ale tajemnicę robisz, nie wszytko muszę wiedzieć bo wolebpracowac niż żyć plotkami

Magada

Ewelinka haha

MS_2018

Ile jeszcze Ukrainy ma przyjechać?? -Wrocław

Breslau
@MS_2018 03.09.2018 12:44

Podobno cztery autokary.

Sasha
@MS_2018 03.09.2018 12:44

Я НЕ ЗНАЮ ! але завдяки нам ця рослина працює :)

Duża
@Sasha 06.09.2018 12:56

Dyskryminacja w własnym kraju.

MS_2018

Jednym słowem porażka. Na hali większa liczba Ukraińców niż Polaków. Najlepiej pozwalniać osoby z wieloletnim stażem które robiły wsystko,jak było trzeba to tez na komorze przyjęć stanęły. A teraz Polaków traktują jak ścierwo.. za duży już mają wybór i zwalniają jak im się podoba. Nie do pomyślenia. Wszyscy od września przechodzą na Neuca bo rezygnują z pośrednika, szkoda tylko ,ze osoby na neuca zarobią mniej niż w DK co to jest 1700 zł na 3 zmiany.. dążą do tego żeby Polacy się sami pozwalniali.. nikt nie jest najlepszy, co jak co ,ale jak Ukraina nas zastąpi to się z reklamacji nie wykopiecie, ponieważ pakują do pojemnika lekarstwa których seri nawet nie sprawdzą. Dużo uszkodzeń, nie zapakowanych szklanych butelek.. i rozerwanych pakietów. Jeden wielki (usunięte przez administratora) na hali. Z MR jest jeszcze gorzej, nie kładą kartonów na zapas, rzucą pod nogi i wydaje im się ,ze jest dobrze. Są leniwi, ale tylko co niektórzy .. najlepsi już wyjechali. A jak upomnisz,ze tak się nie robi to oni „nie pojumaju” .. i dalej po swojemu zrobić 11 godzin i do domu .. porażka.-Wrocław

ważniak
@MS_2018 28.08.2018 17:11

W sedno. U nas to samo w Kato. Łatwo mierzyć wskaźniki wydajności no i powiedzcie jaki ma sens i opłacalność by obcokrajowcy pracowali po 260-300h miesięcznie za swoją mizerną wydajność. Już może nawet nie tylko wydajność co podejście i kultura pracy Nie chcę ich demonizować bo niektórzy potrafią (usunięte przez administratora) ale to mniejszość. Reszta na MS czy MR robi swoim tempem z przestojami, pogadankami i byle jak. Szczytem pazerności albo braku wyobraźni jest zatrudnianie ludzi którzy nie umieją słowa po Polsku i nie znają alfabetu a mają do czynienia z często drogimi bądź żrącymi substancjami. Inna kwestia to skala drobnych kradzieży tzn różnego rodzaju spożywki tych batoników czy odżywek lub gerberów dla dzieci. Wisienką na torcie jest sukcesywne odcinanie Polaków od nadgodzin w weekendy. Za to zapchanie sobotniego lub niedzielnego grafika obcokrajowcami gdy osoby obrotne zrobiłyby 2 razy tyle i 2 razy dokładniej. Dno.

Tomek
@ważniak 28.08.2018 18:39

Więc może czas uciec z takiej firmy ? Wrocław jest dużym miastem gdzie można znaleźć lepszą prace za godziwe pieniądze ! Podziwiam Was drodzy pracownicy , że potraficie pracować ciężko po 8h na 3 zmiany !!! za tak małą pensje .... Jak bym miał u Was pracować to by mi na życie nie starczało . Szczerze mówiąc to firma Neuca ma gorsze zarobki niż markety typu Lidl czy Biedronka . Zero poszanowania dla ludzi . Bierzcie się ludzie w garść i uciekajcie z takiego wyzysku !

Pluto
@MS_2018 28.08.2018 17:11

Na jedno polskie stanowisko daja 3 nieudolnych ukraincow, ktorzy nie wyrabiaja wcale tych pilnych pojemnikow a potem dziwic sie ze sa opoznienia. Na kazdym dziale trzeba poprawiac po nich robote. Firma woli inwestowac w tania sile robocza kosztem terminowosci wyjazdow a z premii nam uwala.. polowa z nich stoi wiecznie w regalach i konwersacje tworzy. Na kontroli w kazdym pojemniku tylko braki albo zle serie.. kiedys tego nie bylo! Czemu polacy pluja na nadgodziny? Skoro dla firmy wazniejszy jest ukrainiec niz mobilizacja dlugoletnio zwiazanych z firma. Prosby podziekowania sa tylko strata czasu... podwyzki owszem ale nie w postaci symbolicznych 5 dyszek bo odechciewa sie pracowac. Firma w tej chwili ma spora konkurencje na rynku pod wzgledem podstawy pensji i warunkow w pracy. Rozejrzyjcie sie

Marian

Praca w tym magazynie w Katowicach na porcelanowej to totalne dno, nie dość że gówniana pensja a kierownictwo ma to w (usunięte przez administratora) to jeszcze spotkać tam polaka na zmianie to graniczy z cudem. Mam nadzieje że ten zakład w Katowicach padnie jak najszybciej, a Ukraińcy trafią do siebie na Ukraine. Polacy się zwalniają chociaż pracują za 2 albo może i nawet 3 ukraińców. JEŻELI MACIE WYSYŁAĆ CV DO KATOWIC TO NIE RÓBCIE TEGO.

Wydajny
@Marian 07.09.2018 20:11

Jakieś dowody na wydajność czy zwykłe (usunięte przez administratora) z bólu (usunięte przez administratora)

Pl
@Wydajny 08.09.2018 01:24

Dowody??? Całe to forum, w Ołtarzewie to samo się dzieje.Nawet był wpis tu na forum że firma będzie ukraińska.

Pracownik
@Pl 08.09.2018 05:22

Wątpię.... sama Ukraina nie utrzyma magazynów

Wydajny
@Pl 08.09.2018 05:22

I wpis anonimowej osoby na goworku jest dowodem? A ile Ty masz lat? 12? Czy w pracy zamiast pracować to tylko plotek słuchasz i rozsiewasz dalej?

nojka
@Wydajny 08.09.2018 01:24

O jakiej ty wydajności mówisz ??? Gdyby utrzymała się stara ekipa na magazynie w Katowicach z poprzednich lat to byłoby lepiej i można byłoby mówić o wydajności. Teraz głównie można pogadać o uszkodzeniach lub zużytych opakowaniach po lekach które można znaleźć pod regałami. I na czym teraz Neuca traci ? Na reklamacjach, uszkodzeniach i olewce ze strony Ukraińców. Polaka łatwo zrównać z ziemią, a Ukraińcowi zwróć uwagę i już ci powiedzą żeby ich szanować bo nie będą chcieli pracować. Przejrzyjcie na oczy!

Xyz
@nojka 08.09.2018 15:08

Zgadzam się z Tobą w 100% to tak jakby pracowała stara ekipa w Ołtarzewie z osób funcyjnych też by było inaczej a teraz ani kz ani br nie przykładają się żeby coś poprawić tylko żeby zleciało 8h. Powodzenia z przetrwaniu jeszcze trochę

Dyspo

Hej. Pojawiła się oferta pracy jako dyspozytor w Katowicach, może ktoś o tym stanowisku się wypowiedzieć

Oltarze

Myślę że pora na kz na b juz tyle dobrych osób zwolnił i dalej się zwalniają przez niego a wystarczy przejrzeć raporty ale Toruń tego nie widzi co się dzieje

ST
@Oltarze 04.09.2018 00:03

Chyba nie ma kz w ołtarzewie na b .

Pracownik
@Oltarze 04.09.2018 00:03

Na b??

Pach pach
@Pracownik 05.09.2018 00:39

Oczywiście że jest, boski pogromca szparek

Majka
@Pach pach 05.09.2018 14:10

Już teraz wszystko jasne.......tak to prawda że dużo dobrych osób przez z niego wyleciało i nadal wyleci, ale za to jak dobrze mają małolatki, może powinien sobie zostawić na zmianie tylko takie dziewuszki

Hahaha
@Majka 05.09.2018 15:16

Kz?

Neuca
@Majka 05.09.2018 15:16

Może wyrzucił sporo osób ale nie wyrywa szparek.. bez przesady

Prezes
@Pach pach 05.09.2018 14:10

T.K

r40
@Neuca 06.09.2018 01:04

To chyba mało wiesz......

Różowa

zwalniają Polaków i będą zwalniać do 0 ,nawet tych najlepszych. To już ma być zakład ukrainśki. Tylko kierownictwo polskie. W głowach się nie mieści...

Rr
@Różowa 05.09.2018 10:24

To pewna informacja ???

Anonim

Witam na jakim poziomie można się spodziewać zarobków na stanowisku koordynatora w marketingu? Pojawiło się ogłoszenie i nie wiem czy warto aplikować? W Internecie piszą że zarobki średnie.

Olo

widze same wpisy o magazynach. A jak pracuje sie w centrali w Toruniu? Warto składac cv?

anonim

(usunięte przez administratora)

Anka

Ktoś może przejrzy w końcu na oczy i jeszcze nie jedna z osób funkcyjnych poleci bo ta karuzela w Ołtarzewie nie może trwać wiecznie.

M
@Anka 03.09.2018 09:15

A jak myślicie kto następny?

Polski polak
@M 03.09.2018 10:53

Najpierw powinien wylecieć ten co rączki w kieszonkach trzyma i traktuje ludzi jak śmieci. Przyjrzyjcie mu się jak już robicie porządki.

Olo
@Polski polak 03.09.2018 20:05

To chyba każdy tam ręce w kieszeni trzyma i nie ma szacunku dla pracowników.

karol
@Olo 04.09.2018 10:21

Tu jest 3 co trzyma ręce w kieszeni nic nie robią i tylko zajmują stanowiska, ale na wszystkich przyjdzie pora. Oni nie wiedzą co to jest szacunek dla pracowników nawet nie znają takiego słowa.

Kama

Ludzie z Ołtarzewa zawsze mogą się już teraz przenieść do nowo otwartego magazynu na Konotopie Phoenix taki plus że 2 zmiany i weekendy wolne a i zarobki większe Konkurencja jest teraz już wszędzie.

Elo pampero
@Kama 21.08.2018 08:04

Tam chyba kierownikiem jest pampers u nas kiedyś był ciekawe ile płacą ale na pewno więcej niż u nas

On
@Elo pampero 23.08.2018 15:05

Kto ????

Pach pach
@On 23.08.2018 21:23

Jesteś za młody szczaw żebyś się dowiedział

Ciach Ciach
@Pach pach 24.08.2018 16:56

Tylko "szczaw" jak Ty pisze takie komentarze...Kultura na poziomie zarządzających w Neuca...?????

Kama

Wiesz co jest tam plusem już bardzo dużym wolne weekendy i praca tylko na 2 zmiany i kasa też lepsza. A nigdzie Cię nie posadzą chyba że jesteś kz to wtedy siedzisz i jeszcze neta przeglądasz żeby 8h zleciało a magazynier musi zapieprzać ostro przez 8h lub dłużej

Aga
@Kama 27.08.2018 22:39

To widać że duże masz ambicje jeśli chodzi tylko o to zeby mieć więcej czasu i się nie przemęczyć

07

Kato Wrocek i Toruń rozpisuje się a Ołtarzew Gądki chyba jest ok pasuje to co się dzieje tam na magazynach niema lizusów ani Ukrainy

07 zgłoś się
@07 28.08.2018 22:38

Nie ma, wszystko jest ok. 3m się

Polak
@07 28.08.2018 22:38

W ołtarzewie ok ? Chyba żart jakiś Ukraińców więcej niż Polaków, a może tak mało że już nie ma kto na forum pisać.

Marta

@Agata @Ciach Ciach @UWAGA Przypominam, że na forum panuje zakaz podawania inicjałów pracowników firm oraz opisywania go w inny sposób, wskazujący na konkretną osobę. Proszę Was również o powstrzymywanie się przed używaniem niekulturalnych słów opisując kogokolwiek. Zachęcam do zapoznania się i przestrzegania regulaminu: https://www.gowork.pl/regulamin

anonim

(usunięte przez administratora)

Reps

Potwierdzam UWAGA!

Ciekawy.

Witam. Mam pytanko odnośnie pracy na magazynie w Toruniu. Konkretnie chodzi mi o nowy magazyn na ulicy fortecznej. Jakie są zarobki i jaka atmosfera tam panuje?

ważniak

Prawo pracy w żaden sposób nie nakazuje pracodawcy informowania pracownika o tym że nie zamierza podpisywać nowej umowy. Co najwyżej są to wymogi kultury co w Polsce jest marginesem. Oddanie magazynu w Toruniu, wstrzymywani się w zatrudnianiu Polaków na magazyn(w Katowicach) pewnie zaowocuje tym że w następujących miesiącach z wieloma kolegami i koleżankami się pożegnamy. Z resztą kto tu przyjdzie pracować. Minimalna i skromna premia na start pod agencją pracy i perspektywa przejścia pod firmę po roku z groszowymi podwyżkami....

Żubr
@ważniak 03.08.2018 18:40

No już odchodzą najlepsi... osoby ogarnięte wiedzące wszyto... od MS przez spedycję do MR i KP. Co nam po ukrainie która potraf tylko to co jej dosadnie pokarzesz . Aktualnie brakuje osób które robią całą resztę.. no ale Michał wie lepiej =] Jak tam urlop panie Michale? Rybki biorą?? czy bardziej woli pan polować na jelenia?

Tyski
@Żubr 11.08.2018 16:16

Nic się widzę nie zmieniło odkąd opuściłem bramy tej firmy. MS zawsze był dla Pana M. najważniejszy, inne działy mogły się schować i nawet jak brakowało rąk do pracy to woleli dać kogoś na MS-a bo wyjazdy nie mogą być opóźnione.

twoja służebnica

Jaros przestań robić z siebie idiotę na portalach społecznościowych! Materialisto do potęgi entej gdzie zabrałeś naszego oskara???

Mr. Szatan
@twoja służebnica 14.08.2018 23:04

Oto Ja służebnica Pańska, niech Mi się stanie według słowa Twego!

samara
@Mr. Szatan 14.08.2018 23:31

Pamiętaj służebnico żeby umyć okna dla jezuska a w niedzielę gdy podjedziecie swoim 20 letnim niemieckim szrotem pod kościół żeby go umyć

.
@Mr. Szatan 14.08.2018 23:31

Twoja obecna lolita jest NICZYM w porównaniu z Justyną, która okazała się być damą z prawdziwego zdarzenia. Natomiast ty jesteś dla mnie zwykłym śmieciem.

.
@. 15.08.2018 22:36

Cofam, co wczoraj napisałam. Obie twoje dziewczyny są atrakcyjne. Była i obecna. Do Ciebie mam spory żal o oszukiwanie i wodzeniem za nos pracowników. Przepraszam za wczorajszy wpis ale musisz być przygotowany na różnego rodzaju ataki.

O n a
@twoja służebnica 14.08.2018 23:04

Widzę wesoło we Wrocławiu :) haha

Marta

@. bardzo Cię proszę o nieobrażanie nikogo we wpisach na forum oraz o merytoryczne wypowiedzi na temat tego, jakim NEUCA jest pracodawcą. To jest tematyka, która jest cenna dla osób poszukujących pracy. @Sadło Masuj. proszę Cię o nieużywanie wulgaryzmów, takie wpisy są zgłaszane do administratora i mogą być usunięte.

Ok
@Marta 21.08.2018 21:48

Jak to jest cenna tematyka dla osób poszukujących pracy, to proszę o przetłumaczenie na ukraiński.

telemele

no i cóż kombinuje nasza firma czy będzie sprawiedliwie od września czy znowu ktoś wymyśli jakieś przekręty czekamy na mądry krok.......

Hj
@telemele 21.08.2018 07:50

A co ma być od września w firmie..?

MR

Katowice znów bez bonów niby wstrzymane niby nie ... a te co dostaliśmy w czerwcu jeszcze nie wpłynęły? Hm znów czarne chmury. ...

ważniak
@MR 19.08.2018 08:50

Za to mają rzucić parę nowych skanerów to nie trzeba będzie ich chować pod paletami ale w klapie od hydranta :D Starczy dla wszystkich

ważniak

Dosyć zastanawiające jest to że od kiedy na magazynie w Katowicach zrobił się względny spokój i pracy jest na styk lub częściej, pomimo urlopów jest jej po prostu mniej niż zawsze to i tak zatrudnia się coraz to więcej obcokrajowców ze wschodu. Z tym że od kilku miesięcy ludzie którzy przychodzą nie potrafią ani słowa po Polsku o pisowni która jest diametralnie inna od cyrylicy, nie wspominam. Ciągle pracują z wszystkimi weekedami do zapłaty i po 10h co w przekroju miesiąca wychodzi po 260-300h. Absurd. Po prostu nie wierzę że może to się opłacać, płacić za bezproduktywne obijanie się między regałami.

Pis
@ważniak 14.08.2018 00:09

Tak to się nadaje do programu UWAGA u TVN zgłoś to

Apka2

Pozdro Aska

mapka
@Apka2 14.08.2018 11:39

W Szczecinie jest wspaniale nie nudzimy się prawie wcale. Szefowa bona lizusom znowu da a niepokornym roboty doda. I tak mija dzień za dniem a załoga uszczupla się. Hejże hej , hejże ha do Neuca już nie będę szła .

Zostaw opinię o NEUCA SA

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NEUCA SA