Firma ze wschodu, więc wschodnia mentalność prowadzenia :) ostrzegałem
Czy firma Tenderhut S.A. w całości finansuje szkolenia dla pracowników?
Hej! Czy ktoś pracuje obecnie w tej firmie albo jednej z jej spółek i mógłby powiedzieć jakie są zarobki oraz szanse rozwoju? Czy są ciekawe projekty? Czy są jakieś benefity? Jak wygląda praca w firmach tej spółki? Czy warto jest tam iść pracować? Dzięki wielkie za odpowiedź. Szukam obecnie nowej pracy i stąd moje pytanie.
Jaka jest stawka początkowa w Tenderhut S.A.? 9 lutego na Lento.pl dodali ogłoszenie na stanowisko CEO.
Czy firma Tenderhut S.A. w całości finansuje szkolenia dla pracowników?
W jaki sposób rozwiązany jest problem nadgodzin w firmie Tenderhut S.A.? Są one dodatkowo płatne czy może jest możliwość odbioru godzin?
Rekrutacja techniczna składa się z kilku części: 1.Teoria Javy 2. Teoria Springa 3. SDLC (gównie na tym rozmowa się skupiała) Po zakończeniu rozmowy, mam wrażenie, że rekruter był pracownikiem naukowym, a nie programistą. Jego podejście do rozmowy przypominało podejście nauczyciela lub wykładowcy, który starał się udowodnić swoje racje i prowadził rozmowę jakby z uczniem lub studentem. Na pytania trzeba odpowiadać dokładnymi definicjami w innym przypadku rekruter nie zrozumie i dostaniecie ocenę 3.5 zamiast 5 :)
Standardowe pytania z Javy i springa.
Poziom rozmowy:
- Rezultat: Nie dostałem pracy
Firma ze wschodu, więc wschodnia mentalność prowadzenia :) ostrzegałem
W sumie to nick mówi wszystko. Janusz biznesu, tobie da x sam wezmie 3x albo I lepiej. Skaczesz po projektach jak małpka żeby oni mogli zarobić na tobie jak najwięcej a tobie dać ochłapy. Amber gold w IT normalnie.
Ale co to z jakiegoś projektu chciałbyś się dzielić po równo? Bo firma to chyba też jeszcze jakieś koszty ma do pokrycia u siebie?
Może takie pytanie dziwne ale mnie interesuje czy np jak ktoś ma urodziny to jakis prezencik się może pojawić od szefostwa? :D
Ja zrezygnowałem gdy poczytałem opinie gowork na profilu spółki w której faktycznie się pracuje czyli Softwarehut. W tenderhut pracują tylko osoby od rekrutacji i może zarząd.
Zatrudniony pracownik (nawet junior) jest domyślnie omnibusem potrafiącym wszystko. Wyjazdy na konferencje i szkolenia za swoje $$$, ale sweet focia na social media wrzucana przez firmę musi być. Brak ścieżki rozwoju, kluczowe jest sprzedanie każdego człowieka do klienta. Nie ma człowieka, nie ma problemu XD, są faktury opłacane przez zachodnie firmy. Po pewnym czasie nikt do końca nie wie w jakiej spółce grupy jest zatrudniony i dla kogo robi robotę. Na plus: B2B z benefitami UoP i dobry PR całej grupy. Firma w rzeczywistości z Warszawy, gdzie siedzi cały management. Oficjalna siedziba i pozostałe biura (Wrocław, Olsztyn itd.) to po prostu open space dla minionków piszących kod.
No to true...o wszystko trzeba się prosić i wielka łaska. Panie tosz to szok !
To taka firma jak z reklamy pracuj.pl :)
(usunięte przez administratora) pracowników. Mówią o sobie że robią mega rzeczy a jak pojawi się projekt to rzeźbą. Kilka spółek i żadna nic nie ogarnia.
W biurze (usunięte przez administratora), szaro buro i ponuro, zero klimatu. Salki konferencyjne małe jak izolatki (usunięte przez administratora) kto tam chce pracować, no comment...
Totalny (usunięte przez administratora) biuro tragedia, zero atmosfery, każdy napuszony i zamknięty jakby byli tam za karę (usunięte przez administratora). Słabo płacą i (usunięte przez administratora) Serio ta firma to przekręt, słup ... większość nie ma o tym pojęcia. PR i nic po za tym. Jak się wchodź do biura to już czuć o(usunięte przez administratora) atmosferę, a w trakcie rozmowy rekrutacyjnej chce się wyjść ... oczywiście ci którzy mogą sobie na to pozwolić bo są dobrzy, słabi albo naiwni tam robią (usunięte przez administratora)hehe OMIJAĆ TO !
Czy firma jest wypłacalna ?
Jak się pracuje w Tenderhut S.A.?
Zobacz opinie na temat firmy Tenderhut S.A. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 3.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Tenderhut S.A.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 2, z czego 0 to opinie pozytywne, 2 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
Jak wygląda rekrutacja do firmy Tenderhut S.A.?
Kandydaci do pracy w Tenderhut S.A. napisali 1 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.