Opinie o Capital Service S.A.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Capital Service S.A.

Muninek

Capital Service to fajna firma, pizę tak ponieważ pracuję tu i wiem jak jest.

były
@Muninek 14.07.2017 22:20
Capital Service to fajna firma, pizę tak ponieważ pracuję tu i wiem jak jest.

(usunięte przez administratora) tak dalej

Marek

Czy dowiem sie coś w temacie pracy w firmie? Mam zamiar aplikować, czy rekrutacja jest trudna?

Gelo
@Marek 07.12.2017 11:08
Czy dowiem sie coś w temacie pracy w firmie? Mam zamiar aplikować, czy rekrutacja jest trudna?

Jeśli masz doświadczenie w pracy z klientem i w sprzedaży to raczej nie powinno być trudno. Pytają o realizację planów sprzedażowych oraz o pomysły na pozyskanie nowych klientów. Nie ma żadnych głupich pytań typu Twoje mocne strony albo czy zarąbałeś coś pracodawcy. W miarę spokojna, rzeczowa rozmowa.

Lenka

Czy mógłby ktoś podpowiedzieć ile można zarobić takie widełki w firmie na stanowisku doradca klienta?

Un
@Iza 07.11.2017 18:42
Ja zarabiam 4 netto,więc chyba jakieś nieaktualne informacje

Tak chyba ,że siedzisz w Centrali w Ostrołęce ;) hahaha

Un
@Lenka 05.04.2017 22:17
Czy mógłby ktoś podpowiedzieć ile można zarobić takie widełki w firmie na stanowisku doradca klienta?

Iza nie pisz głupot. Pracujesz w Centrali że masz takie zarobki ?(usunięte przez administratora)

Szukasz pracy?

Obiektywny

Pracowałem w Capital Service w latach 2014-2015. Czas spędzony w tej firmie wspominam bardzo pozytywnie. Po krótkim czasie jak przyszedłem do oddziału to ze swoim współpracownikiem zaczęliśmy realizować plany. Nie powiem, bo sprawiało mi to ogromną satysfakcję, również finansową. Praca jest bardzo różnorodna, a co za tym idzie czas w niej bardzo szybko upływa. Bardzo ceniłem sobie połączenie pracy mobilnej w Pandzie :-) ze stacjonarną w biurze. Powiem szczerze, że choć pracuję już w innej branży, zarabiając trochę inne pieniądze to zawsze pozytywnie wspominam te stare czasy. W moim przypadku zdecydowałem się na zmianę przez brak możliwości rozwoju zawodowego i myślę, że to jedyny minus tej pracy, dla osób ambitnych, które chcą się rozwijać.

Melania

Szkoda, że niektórzy swoje niepowodzenia przerzucają na firmę . Nie udaje się tutaj to szukajcie innej firmy!.

Maniek

Rozumiem, że praca w windykacji może być stresująca ale jak już ktoś chce tu pracować to lepiej niech pracuje a nie wypisuje bzdury na forum bo to nie pomoże.

Gabi

Praca za grosze a dodatkowo dział IT nic nie potrafi sprawnie naprawić, trzeba się wykłócać o swoje bo inaczej nie będzie zrobione.

Melania

Jeśli ktoś idzie do pracy to z pewnością wie co będzie robił. Wiemy jaką działalność prowadzi Capital, więc nie rozumiem komentarzy, że firma jest nieuczciwa. To normalna firma pożyczkowa a klienci takich potrzebują.

Mela

W takiej firmie jak Capital Service praca to sprzedaż pożyczek, wszystkie sposoby są nakierowane na sprzedaż.

Melka

Myślę, że praca w takiej firmie to prestiż dla ludzi. Capital Service ciągle się rozwija a tym samym mamy spokojna perspektywę na przyszłość. Uważam, że niejedna osoba chciałaby tu pracować i to jest ważne.

Melania

Capital Service od momentu postania ciągle się rozwija i wprowadza nowe produkty na rynek. Pracuję w firmie i jestem z tego bardzo zadowolona, ponieważ dobrze zarabiam i ogólnie atmosfera jest fajna. Ja do pracy idę z radością a nie tylko po kasę. Polecam

Kamila

Zarobki w Centrali słabiutke... i to baardzo.

Lila

Witam, mam pytanie o pracę na stanowisku trenera ds.kompetencji sprzedażowych. Jak to jest zorganizowane? To praca w biurze czy w terenie? Jaką kasę można dostać i czy są jakieś premie? Jak się pracuje?

Lila

Capital Service ma w ofercie pracę dla doradcy klienta, czy ktoś mógłby dodać coś więcej o tej pracy? Jaka jest atmosfera w firmie, czy do pensji dochodza jakieś dodatki?

ROmek
@Lila 20.04.2017 22:57
Capital Service ma w ofercie pracę dla doradcy klienta, czy ktoś mógłby dodać coś więcej o tej pracy? Jaka jest atmosfera w fir...

Praca w oddziale, sprzedaż kredytów i ubezpieczeń. Atmosfera w firmie fajna - zajrzyj na ich fejsbuka. Widać, że jest tam wesoło :) Kaska to podstawa + premia od sprzedaży.

Sisiula

Firma rozwija się, pieniądze dobre, wszystko na czas, atmosfera bardzo dobra. Ogólnie firma, w której można pracować ba stałe. Pracodawca daje konkursy dzięki, których można dostać dodatkowe pieniądze. Trzeba tylko chcieć pracować i się wykazywać. Pozdrawiam oddział Siedlce i całą centrale.

Sisiula

Firma rozwija się, pieniądze dobre, wszystko na czas, atmosfera bardzo dobra. Ogólnie firma, w której można pracować ba stałe. Pracodawca daje konkursy dzięki, których można dostać dodatkowe pieniądze. Trzeba tylko chcieć pracować i się wykazywać. Pozdrawiam oddział Siedlce i całą centrale.

Czarodziej
@Sisiula 09.04.2017 18:01
Firma rozwija się, pieniądze dobre, wszystko na czas, atmosfera bardzo dobra. Ogólnie firma, w której można pracować ba sta...

oo Joasia , jest Boska ! :)

Melania

Capital Service to bardzo fajna firma, wprawdzie pracuję tu od niedawna ale jestem z pracy zadowolona. Całkiem dobre zarobki no i atmosfera jest bardzo fajna.

Lukasz

Jak z franczyza z ta firma? Da sie ns tym zsrobic ??

nickyminay

A jak jest z autem służbowym do celow prywatnych i służbowych? jak to yglada?

Natalia

Pracuję w Capital Service i jestem z tej pracy zadowolona chociaż nie ukrywam, że jest to bardzo stresująca praca, być może tylko dla mnie. Osoby lubiące taka pracę będą zadowolone.

Justyna

Wybiera się ktoś może na szkolenia do Ostrołęki 27.03.2017 z woj. opolskiego albo dolnośląskiego?

Lukasz
@Justyna 17.03.2017 18:55
Wybiera się ktoś może na szkolenia do Ostrołęki 27.03.2017 z woj. opolskiego albo dolnośląskiego?

Skontaktuj sie ze mna prosze bo chcialem zaczerpnac opinii co do franczyzy z ta firma , i interesuje mnie czy mozna wyjsc na tym interesie . Moj meil lukaszw060@gmail.com

Poszukujący

witajcie, mam prośbę o podpowiedź do osób zorientowanych. Planuję aplikować na stanowisko doradcy w mieście ok. 100 000 mieszkańców. I teraz pytania: -czy realna jest podstawa 2600? - premia/prowizja- od czego są uzależnione? od mojej indywidualnej pracy, czy wyników oddziału, czy czegoś jeszcze? - oddziały szkoleniowe- gdzie się znajdują? -czy - po odpowiednim zaangażowaniu- możliwy jest awans na stanowisko inne, niże doradca? -czy firma oferuje tylko "produkty własne", czy istnieje mozliwośc udzielania klientom kredytów różnych bankow ( na stronie znalazłem informację, że CS współpracuje z kilkoma bankami) Z góry dziękuję za podpowiedzi :)

Robi
@Poszukujący 10.03.2017 10:55
witajcie, mam prośbę o podpowiedź do osób zorientowanych. Planuję aplikować na stanowisko doradcy w mieście ok. 100 000 mieszka...

- Podstawa 2600 jeśli masz doświadczenie - jest realna ale brutto - premia jest za realizację planu, a ten jest oddziałowy - oddziały szkoleniowe są w całej PL, zazwyczaj wysyłają najbliżej Twojego miejsca zamieszkania - awans pewnie tak, ale jest program dla przyszłych kierowników, który trzeba przejść - w ofercie oprócz własnych produktów są kredyty banków, pakiety medyczne i ubezpieczenia

Agata

zenON88, myślę, że CV zawsze warto wysłać, zobaczyć jak firma prezentuje się na rozmowie i co może zaoferować.

zenON88
@Agata 08.03.2017 12:48
zenON88, myślę, że CV zawsze warto wysłać, zobaczyć jak firma prezentuje się na rozmowie i co może zaoferować....

CV wysłałem, daj znać jakby się do Ciebie odezwali. Pozdrawiam.

Agata

Czy jest tu ktoś, kto pracuje na stanowisku Windykatora Terenowego i chciałby podzielić się swoimi doświadczeniami?

zenON88
@Agata 01.03.2017 14:50
Czy jest tu ktoś, kto pracuje na stanowisku Windykatora Terenowego i chciałby podzielić się swoimi doświadczeniami?...

Ogłoszenia na windykatora terenowego pojawiły się na całą Polskę więc możliwe, że firma dopiero buduje swoją sieć windykatorów stąd być może brak odpowiedzi na Pani pytanie. Do tej pory to na doradcach spoczywał obowiązek windykacji swoich klientów co też kilkanaście postów wyżej pracownicy pisali. Sam jestem ciekaw jak na prawdę jest w tej firmie i czy warto aplikować na to stanowisko.

Nicky

Witam chciałbym się dowiedzieć ile można w firmie na początku pierwsze 3 miesiące zarobić i jak jest z autem czy do wyjazdów prywatnych można używać Pracuje jako przedstawiciel handlowy w dużym korpo i ciśnienie jakie mamy daje siwe znaki chce zmienić pracę podpowiedzcie jak jest tutaj Pozdrawiam

Melania

Cieszę się , że mogę złożyc cv, to jest fajna firma, super

poldek

hahaha -"Szkoda, że nie mają żadnych ofert bo słyszałem o nich dobre słowa i myślałem o złożeniu swojego cv" NO TYLKO 20 OFERT MAJĄ NA DZIEŃ DZISIEJSZY . brak słów.

Poldek

Szkoda, że nie mają żadnych ofert bo słyszałem o nich dobre słowa i myślałem o złożeniu swojego cv. Po lekturze wpisów myślę, że wiele złego robią byli pracownicy, kto wie czy nie są inspirowani przez konkurencję?

melanka

no w centrali to na pewno jest dobrze i sobie poradzi chociażby dzięki wspaniałej strefie relaxu ,jakoś w biurze nia ma czasu nawet pomyśleć o tym żeby po nie miłej rozmowie z klientem który " pluje na ciebie" jakoś się zrelaksować, może niech napisze ktoś z jakiegoś biura a najlepiej ktoś kto już nie pracuje a nie cały czas centrala wypisuje jak tu jest wspaniale , dodam również że robię kolejnego print screen'a na dowód że nie wszystkie komentarze są publikowane , te bardzo nie wygodne są usuwane przez admina , czyżby jakiś układ ??

Melanka

Narzekanie to nasza choroba. Każdą firmę czy rzecz można oczernić lub wychwalać. Ja wiem, że Capital to dobra firma i poradzi sobie. Czasem myślę czy to konkurencja inspiruje niektóre osoby do tych wpisów?

Zwolennik

Czytam wpisy i myślę, że konkurencja nie śpi . Jedni bardzo chwalą firmę a drudzy opluwają. Ja chcę u nich pracować!!

starszy doradca 2015

Cześć. Myślę,że jeśli nie zależy Wam na pieniądzach to szukajcie pracy w innej firmie. Ok może to chore,że pracownik ze stażem w firmie podstawe ma zbliżoną do nowicjusza, ale czy nowicjusz dostanie premię? Tak, ale po okresie probnym,a pozniej jak sie wykaze to bedzie kasa, ale jaka? Dadza polowe? To zalezy czy stary wyzeracz sie stawi. Nie przesadzajcie z negatywami. Jak pracujesz i sie wykazujesz to nie dadza Cie skrzywdzic. Jak masz spoko Dyrektora strefy to masz dodatkowa pomoc i wsparcie. Jesli chcesz z nami pracowac i wiesz, ze sie do tego nadajesz to kazdy Ci pomoze. Biura wspieraja sie, jest mega atmosfera. Jeden za wszystkich....

balbina

Ciekawe od kogo słyszałeś te opinie .. możesz napisać coś więcej " dobrego" o nich ??? Jedyne dobre opinie : pensja " podstawa" na czas na 10-go + " premia jak zrobisz " na 20-go i co więcej dobrego ?? Stary pracownik z 5 letnim stażem (SDK-starszy doradca klienta) 2500zł brutto i nowy pracownik z 3 miesiecznym stażem 2500zł brutto. Może to i dobre ale w którą stronę .... proszę napisz mi więcej tych " dobrych" opinii .. dziękuje

Melania
@balbina 28.01.2017 11:30
Ciekawe od kogo słyszałeś te opinie .. możesz napisać coś więcej " dobrego" o nich ??? Jedyne dobre opinie : pensja...

Myślę, że jednak przesadzasz w ocenie firmy. Jeśli odpowiednie zarobki , płacone w terminie nie są zaletą firmy to najwyższy czas na zmianę pracy. Firma fajna potrzebuje ludzi kreatywnych i zaangażowanych gdyż razem obie strony mogą tylko odnieść sukces!

balbina
@Melania 29.01.2017 10:31
Myślę, że jednak przesadzasz w ocenie firmy. Jeśli odpowiednie zarobki , płacone w terminie nie są zaletą firmy to najwyższy cz...

ale w czym ta firma jest fajna ??? w tym że płaci na czas ???? i z czym przesadziłam ?? z tym że nowy pracownik jest lepiej traktowany ( finansowo) od "starego" bo nie ma ludzi do pracy i zatrzymują na siłę ludzi bez jakich kolwiek kompetencji podwyżką pensji?? jeszcze nie oceniłam firmy i z niczym nie przesadziłam , ja dopiero zacznę ale nie tu.

nunek

Mam pracować od lutego , a słyszałem dobre opinie o nich.

anonim

(usunięte przez administratora)

starszy doradca 2015
@Mela 13.01.2017 09:12
Mam wrażenie, że przesadzasz. Może powiesz coś na temat wysokości zarobków.? Czy wypłacają terminowo ?...

Czesc! Pracuje tu od 2015, nigdy nie bylo sytuacji, aby pieniadze zostaly wyplacone nie terminowo. Zawsze na czas podstawa do 10 premia do 20. Firma bardzo tego pilnuje. Pieniadze sa super. W momencie kiedy robisz premie( a robi je wiekszosc biur) 20 staje sie Twoim ukochanym dniem, a podstawa to tylko dodatek;-) Oczywiscie stres jest-jak to w tej branzy. Jak kierownik zacznie truc du... to zaczynasz miec dosc,ale... Kasa... Nie wiesz czegos?spoko,dzwonisz do dziewczyn z goracej lini i wszystko wiesz -zawsze Cie pokieruja. Jesli chcesz z nami pracowac napewno sie nie zawiedziesz. Polecam!!!

starszy doradca 2015
@Mela 13.01.2017 09:12
Mam wrażenie, że przesadzasz. Może powiesz coś na temat wysokości zarobków.? Czy wypłacają terminowo ?...

Czesc! Pracuje tu od 2015, nigdy nie bylo sytuacji, aby pieniadze zostaly wyplacone nie terminowo. Zawsze na czas podstawa do 10 premia do 20. Firma bardzo tego pilnuje. Pieniadze sa super. W momencie kiedy robisz premie( a robi je wiekszosc biur) 20 staje sie Twoim ukochanym dniem, a podstawa to tylko dodatek;-) Oczywiscie stres jest-jak to w tej branzy. Jak kierownik zacznie truc du... to zaczynasz miec dosc,ale... Kasa... Nie wiesz czegos?spoko,dzwonisz do dziewczyn z goracej lini i wszystko wiesz -zawsze Cie pokieruja. Jesli chcesz z nami pracowac napewno sie nie zawiedziesz. Polecam!!!

iks

ja mam ponad 10 letnie doswiadczenie także jako krs

iks

jak wyglada praca praca regionalnego kier sprzedaży kompetencje zarobki itd

iks

ja jestem branżowy ponad 10 lat w pożyczkach również jako krs

CS
@iks 20.10.2016 12:56
ja jestem branżowy ponad 10 lat w pożyczkach również jako krs

Chyba rks

Dominika

Hej. Jutro mam iść na rozmowę o prace na stanowisko Entuzjasta Telefonicznej Pracy z Klienta KredytOK. Chciałam dowiedzieć się czegoś więcej, na czym dokładnie polega ta praca ??;). Czy jest to po prostu zwykłą telefoniczna sprzedaż , gdzie trzeba dzwonić do ludzi i wciskac kredyty, chwilowki ??

anonim

(usunięte przez administratora)

Capital Service S.A.
pracodawca

Proponujemy trzy rodzaje współpracy : - UMOWA PRACĘ (pracownicy oddziałów i centrali - PRACA STAŁA) - UMOWA ZLECENIE (przedstawiciele handlowi - PRACA DODATKOWA) - PARTNER = FRANCZYZOBIORCA (właściciel oddziału) lub POŚREDNIK FINANSOWY

Mery

Jestem właśnie po szkoleniu i zaczynam pracę. Szkolenie na prawdę fajne, super ekipa i fajni trenerzy. Trochę tylko dojazd słaby do Ostrołęki. Ale do oddziału szkoleniowego już miałam bliżej. Test na koniec szkolenia nie taki trudny bardzo jak się wydaje. Wydaje się, że praca będzie fajna. No i to co dla mnie ważne jest umowa ;)

iks

czy ktoś jest w stanie napisać co to za stanowisko koordynator sprzedaży, jakie warunki płacy

iks

proszę o rozwinięcie wątku koordynatora

anonim

(usunięte przez administratora)

ikss

rozwińcie temat stanowiska koordynatora

były pracownik

Pracowałem w Centrali CS kilka lat i pomimo różnych doświadczeń (jak w każdej firmie) od zawsze miałem o niej dobre zdanie. Była to jedna z najlepszych firm w jakiej pracowałem. Wiele osób, z którymi pracowałem to ludzie wyjątkowi i bardzo wartościowi, naprawdę BARDZO. Z całego odejścia z firmy najbardziej brakuje mi właśnie kontaktu z nimi. Wszedłem więc na stronę gowork żeby dowiedzieć się co tam się teraz dzieje, powspominać fajne czasy, nawet przypomnieć sobie nerwy, które tam straciłem. I co czytam???... Zastanawia mnie dlaczego - na litość Boską - ktoś dodaje komentarze tylko po to żeby poprawić PR firmy???!!! Nie uważam się za specjalnie inteligentnego ale i takim nie trzeba być, żeby wyłapać kilkudniową (lub kilkutygodniową) beznadziejną polemikę na temat szkoleń czy osobę mającą chęć aplikować na doradcę klienta a już znającą potoczną, wewnętrzną gwarę i działy oraz ich skróty w Centrali! Komentarze w oficjalnym tonie aż kłują w oczy! Czy w taki sposób wypowiadają się forumowicze? Ktoś desperacko próbuje zrobić z tego forum coś na wzór FAQ. To zdaje się jest w Intranecie, mam rację? Bynajmniej miało być. Zachowując zimną głowę nie zmienię zdania na temat firmy, mając jednak nadzieję, że ta desperacja jest dziełem mniejszości. Pozdrawiam całą Centralę. Nawet osoby zamieszane w powyższe wypociny.

radost

Pierwszy tydzień opłacają Ci hotel i żarcie. Na koniec masz test - jak zdasz podpisujesz umowę i potem już pozostałe dwa tygodnie normalnie jesteś na umowie. Test nie jest bardzo trudny do zdania.

zainteresowany

proszę o informację czy 4000 netto na stanowisku KRS lub koordynatora regionu dla osoby z doświadczeniem na stanowisku kierowniczym w tej branży jest w tej firmie realna?

Dżony

Dajcie znać jak na tym szkoleniu - czy wszystko tak jak obiecywali ?

xyz

Ja jadę właśnie dziś na to szkolenie :-)

pwirf1978

hej ludzie ,śmiga ktoś może na szkolenie od 09.05. do Ostrołęki?

solidny pracodawca

to solidny pracodawca . Dobre warunki pracy - bankowość w zasięgu ręki. Polecam

Zostaw opinię o Capital Service S.A. - Ostrołęka

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Capital Service S.A.