FARMADA TRANSPORT SP. Z O.O.

Adres: Szosa Bydgoska 58, 87-100 Toruń

NIP: 9562242026 KRS: 0000317006

FARMADA TRANSPORT SP. Z O.O.
2 126 6 1

Opinie o FARMADA TRANSPORT SP. Z O.O.

ZGNOJONY

CHCESZ SIE CZUĆ JAK ŚMIEĆ i LUDZKI I POPYCHADŁO TO WEŹ KREDYT I ZWIĄŻ SIĘ Z FARMADĄ!! CIĘŻKA DEPRESJA I ZAŁAMANIE PSYCHICZNE GWARANTOWANE JAK BEDZIESZ TYRAŁ PO NAŚCIE GODZIN DZIENNIE ŻĘBY MIEĆ NA PALIWO ZUSY I REMONTY AUTA! MI TEŻ WZYSCY ODRADZALI - NIE UWIERZYŁEM TO TERAZ MAM. KTOŚ W KOŃCU WADNIE DO SIEDZIBY W TORUNIU Z NIEBEPIECZNYM NARZĘDZIEM I TAK SIĘ TA HISTORIA SKOŃCZY

ZADOWOLONY

Panowie!!! Najwyższa pora zastanowić się czy naprawdę jest sens dalej brnąc w to nazwijmy to w bardzo delikatny sposób bajoro!!! Mydlą oczy zmianami restrukturyzacją tras (czytaj zabierzemy coś jednemu damy drugiemu, taki fajny Janosik, z tą tylko różnicą że on zabierał bogatym, a my jesteśmy bogaci.........w Farmadowskie doświadczenia, zazwyczaj zresztą bardzo krzywdzące nas wszystkich) Jestem najlepszym przykładem na to, że życie poza grupa NEUCA istnieje i jest naprawdę luzackie. Powie wam to każdy kto zmienił firmę!!! Nie znaczy że teraz zarabiam kosmiczne pieniądze ale mam naprawdę święty spokój. Minęło już jakiś czas odkąd wyszedłem z tej chorej firmy i naprawdę nie żałuje tej decyzji!!!!!!!!!!!! Niech każdy z was panowie zastanowi się czy warto!!!!! Może obudzą się w końcu jak będą mieć problemy z pracownikami i podwykonawcami, w takim sensie ze nikt nie będzie chciał mieć z nimi nic wspólnego, i tego im serdecznie życzę .Nawiasem mówiąc jestem bardzo ciekaw czy zarząd Neuca ma świadomość za jakie stawki pracują podwykonawcy, poprawka nie pracują a HARUJĄ!!!!!!, chyba ze 12 godzin dziennie, pełne kieszenie nie swojej kasy, stosy papierów do ogarnięcia itd. to jest nic wielkiego no to spoko!!!!!!!!! Taka fajna praca. Polecam wam wszystkim zastanowić się nad tym i wyciągnąć odpowiednie wnioski dopóki nie jest za późno!!!! Pozdrawiam was wszystkich i pamiętajcie jedną rzecz!!!!!!! jeśli wy nie zrobicie nic, to oni zrobią co zechcą z wami!!! Pozdrawiam Was wszystkich życząc miłej pracy w NEUCA, lub nie!!!!!! ZADOWOLONY

Anonymose
@ZADOWOLONY 10.01.2019 21:48

Sama prawda Kolego????przy tej robocie,godzinach i obowiązkach to powinienem postawić dom i mieć z dwie fury cywilne w leasingu ...! A tu. ?! Lipa,zapieprzanie do upadłego i nic..... frajerska ciężka robota.... czas uciekać z tego syfu. Pozdrawiam

Anonimowy
@ZADOWOLONY 10.01.2019 21:48

W związku ze zmianami przepisów prawa, od stycznia bieżącego roku, osoby prowadzące jednoosobowe działalności gospodarcze świadcząc usługi na rzec konkretnych podmiotów na podstawie stosunku prawnego czyli w tym przypadku umowy o świadczenie usług transportowych mogą zrzeszać się i tworzyć związki zawodowe, może trzeba iść w tym kierunku zrzeszyć się i zacząć walczyć o swoje. W większej grupie będzie na pewno łatwiej przemówić. Powiedzmy sobie szczerze, że w pojedynkę nic nie zdziałamy, tylko i wyłącznie w większej grupie przedstawicieli przewoźników z różnych magazynów, punktów przeładunkowych jesteśmy w stanie rozpocząć jakiekolwiek rozmowy, w tej chwili mydlą Nam oczy zmianami które mają nadejść na przełomie wiosny. Wszyscy nie dostaną podwyżek nie ma co liczyć na taki rozwój sytuacji, za dużo jest przewoźników w skali kraju, aby każdy dostał jakąś sensowną kwotę co miesiąc, Neuca nie poświęci kilkunastu, a nawet kilkudziesięciu procent rocznego zysku netto, aby wesprzeć spółkę-córkę aby przeznaczyć to na wynagrodzenia dla przewoźników. Jeżeli utworzylibyśmy związek zawodowy czy inny podmiot, który prowadził by rozmowy z zarządem Farmady pomogłoby to Nam na koordynowanie wspólnych działań, oraz wymianę poglądów czy opinii na temat sytuacji w poszczególnych magazynach. Gdyby w trzech bądź czterech magazynach doszło do sytuacji, że przewoźnicy nie wyjechaliby w trasy tego samego dnia to może dałoby to do myślenia zarządowi.

anonymous

Prawda jest jeszcze bardziej okrutna . . Ktoś zatrudniony na etacie w jakiejś firmie przy tej ilości godzin zarobiłby więcej od nas przewoźników.. nadgodziny 50% ..100% itd ..I to bez stresu o samochód... naprawy etc.

Louis
@anonymous 22.12.2018 17:59

Dokładnie! Za 300h w miesiacu spokojnie pod 4500 podszedl by. Ilu z nas po wszystkich oplatach zostaje taka kwota? A jak jest jeszcze leasing to trójkę z przodu masz. A odpowiedzialnosci co nie miara? Ten transport musi upasc zeby coś się ruszyło. Stawki od 2011 roku takie same. W tedy paliwo było po nie całe 4 zlote. ZUs mniejszy..ubezpieczenia. kurierka więcej zarabia zdezelowanym sprinterem. Wieloletni pracownicy uciekaja. Ida do salusow czy medicarow. Jedno kółko.. pieniądze podobne. Z,tym ze Koło 11 sa po pracy.czyli można zapłacić adekwatnie do czasu pracy. W wykresach jesteśmy najlepsi bijemy inne hurtownie. Tylko ktoś zapomniał o.nas. o ludziach którzy zarabiają na wszystkich krawaciarzy na górze. Zasada jest prosta dajcie odpowiednie środki, a bedzie JesZcze lepszy serwis. Żebyśmy oczywiście finansowo odczuli ze jesteśmy najlepsza hurtownia w polsce! Tyle i az tyle. Mówimy ze młodzież nie chce przychodzić do nas do pracy. Ale ja ich rozumiem. Jezdzenie za 3 tysiące 6 dni w tygodniu procz soboty po 12 h... sam będąc mlodym bym nie chcial. Taka dziś refleksja mnie naszła stojąc w korku do domu o godzinie 12 w wigile z pracy. Jeżdżę 14 lat mam nadzieje ze to będzie jeden z ostatnich rokow pracy w dostawie lekow. Wesolych i szerokosci.

anonymous

Podwyżki to jedno... A czas pracy? Przecież ile można pracować 12-14 godzin dziennie...?! Ok 300 h w miesiącu! 2 etaty ... nie jesteśmy maszynami... mamy rodziny ... Dom ...

anonymous

No i kolejne pismo (oficjalne) zbywające nas i mydlące oczy. Tę śpiewkę słyszymy już od kilku miesięcy,tylko że teraz są podpisy aż DWÓCH DYREKTORÓW.

K0
@anonymous 18.12.2018 18:54

Taaaa.Już oni nam wymyślą dobry dla nas system wynagradzania. Jeszcze nam się odbije.

Fenix
@anonymous 18.12.2018 18:54

W kwietniu zmieni się zarząd i powiedzą ze w czerwcu bo muszą przeanalizować. W czerwcu natomiast ,zaczyna się sezon urlopowy to zmiany po wakacjach. We wrzesniu nie bo zwyżka towaru to zmiany pod koniec roku już na pewno. Pod koniec roku nie ma jak.bo dyrektor odszedł a nowy , który przyszedł musi się w drążyć więc 1 kwartał 2020. Tak było 2016 ,2017,2018 i będzie pewnie 2020. A my dalej ogień. Bareja w niebie się uśmiecha :-)

Kierowca

Będzie jeszcze gorzej jeśli czegoś nie zrobimy sami.. Farmada cały czas niby coś myśli nad trasami, terminalami, system wynagradzania ale to tylko mydła nam oczy.. Kolejny rok zaraz. ZUS zdrozeje a place takie same..

Jurgen

Coś mi się wydaje, że obiecane podwyżki to niestety fikcja :-( tu ci dołożą, tam okroją i wyjdą na swoim. Ale czego się spodziewać po firmie, która każe płacić swoim pracownikom za swoje pomysły typu Efento, stroje firmowe, nie zaliczanie punktu (lokalizacja)

Wkurwiony
@Jurgen 26.11.2018 20:16

A moim zdaniem to Neuca się sprzeda o ile już się nie sprzedała i teraz wyciągają z nas kasę ile wlezie. Przecież te złodziejskie mordy tam na górze muszą się napchać kasą zanim odejdą !!!!!!!

Nick

AMOK - to słowo najlepiej oddaje stan w jakim znajduje się przeciętny podwykonawca farmady. Kilometrów kilkaset dziennie, prawa do urlopu czy chorobowego brak, praca 6 dni w tygodniu. Obowiązków mnóstwo wynagrodzeni marne - przykład mojej trasy - po przeliczeniu wychodzi mi mniej jak złotówka netto za kilometr, przeliczając na godziny - 12.5 na rękę (aż tyle jeżeli biegam i jeżdżę slalomem jedząc za kierownicą i dzięki temu biegowi pracuję tylko 300 godzin w miesiącu). Gdybym jeździł przepisowo, przepisowo obchodził się z towarem i obsługą klienta tyrałbym po 15 godzin dziennie. Co do zarobków porównywalnych na kasie w biedronce - kasjer jak zepsuje jogort nic się nie stanie, jeżeli ja rozwalę nieubezpieczone leki (bo mnie nie stać) to będę spłacać to dziesięciolecia. PRZESTRZEGAM - jeżeli nie masz własnego pojazdu i decydujesz się na leasing (możesz kupić używany ale jeśli robisz 400 czy 500km dziennie to pakowanie się w kłopoty) to módl się żeby nie zmienili Ci trasy bo zostaniesz z długami. Gwarancji nie ma tu żadnych, w ciągu trzech miesięcy dwa razy zmienili nam spedytorów, ludzie odchodzą, widać że jest bałągan i nie wiedzą jak problem rozwiązać a rozwiązanie jest proste i tylko jedno - zapłacić. Moje sugestie dla FARMADA TRANSPORT SP. Z O.O.: Obudzić się w końcu i okradać podwykonawców mniej bo akcjonariusze NEUCA mają internet, potrafią czytać i w końcu podejmą jedyną słuszną decyzję żeby farmadę rozwiązać i zawrzeć umowy bezpośrednio z przewoźnikami bez tego złodziejskiego pośrednika. Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Zapłacić adekwatnie do włożonego wysiłku i podejmowanego ryzyka

Xxx

Zarobki gorsze niż na kasie w biedronce Moje sugestie dla FARMADA TRANSPORT SP. Z O.O.: Podwyżki dla kierowców

Prime

No tak... teraz pojawił się Janek ... chyba zmienił imię ... wcześniej była Patrycja... spedytorzy, dyrektorzy farmady ... zamiast bawić się w inwigilatorów popracujcie nad zmianą (czyt. podwyżką) wynagrodzeń! bo za chwilę obudzicie się ... ale z ręką w nocniku ..... Chwalicie się na YT jaka to potęga ... ile to milionów... ile to zysków ... a swoich ludzi na końcu łańcucha dostaw macie głęboko w D !

Megatron
@Prime 14.10.2018 15:04

Na gale farmaceutów w hotelu to mają , na rozdawane samochodów to mają, ale na piknik farmady to nagle brakuje kartek na kiełbaski ...

Patrycja
@Megatron 14.10.2018 15:15

Czy wspominając o pikniku Farmady masz na myśli spotkanie integracyjne? Jakie jest twoje zdanie na temat tego typu imprez organizacyjnych w firmie? Spotkania są często ważnym elementem budowania pozytywnej atmosfery w firmie.

Nick

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Zapłacić

Prime

No i wychodzi szydło z worka....

Tutti Frutti

Panowie czy was również Farmada oszukala na przelewie za 2 połowę miesiąca? Przez ten bałagan w cd Toruń nie zgadza się rozliczenie , ani paczki ani km.oczywiscie no niekorzyść przewoźników ŻENADA i znając życie nic z tym nie zrobią! !!

janek
@Tutti Frutti 10.10.2018 20:41

możesz przedstawić ile wg Ciebie miałeś paczek a za ile masz zapłacone?

Prime
@janek 11.10.2018 11:44

Stara zasada ... umiesz liczyć? Licz sam na siebie!

NICK

Super zagranie w tym miesiącu - żeby dać więcej tym którzy krzyczeli najgłośniej to obniżyli wynagrodzenia innym!! WIEDZIAŁEM ŻE NIEWIELE SIĘ TU ZMIENI ALE CZEGOŚ TAKIEGO SIĘ NIE SPODZIEWAŁEM Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Zapłacić odpowiednio do włożonego wysiłku

anonymous
@NICK 10.10.2018 22:00

Obniżyli wszystkim.. To są normalnie jakieś kpiny !

Mmm

Nic ciekawego Moje sugestie dla FARMADA TRANSPORT SP. Z O.O.: Szanować ludzi Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Słuchac pracowników, i zmieniać a nie udawać

Tutti Frutti

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Zmienić stawki na odpowiednie jak na dzisiejsze czasy (stawki które nie zmieniły się od 9lat)

Mike

Wystarczyłoby jakby oddali tą jedną paczkę w dostawie to już by wróciło do portfela ponad 1000 zł.

Obywatel

Tyle osób narzeka , jak to oni mało zarabiają, ale jakoś nie widzę po ogłoszeniach ze dana firma poszukuje przewoźników, sam szukam od dokładnie 2 lat i nic, chyba ze tam gdzie mieszkam zarabiają bardzo dobrze i dlatego nie chcą się puścić z tej roboty. Ci którzy piszą zeby innne osoby podzieliły się ile dostali podwyżki to zapomnijcie aby ktoś wam to napisał, tak samo jak tu kiedyś zadałem jaka jest stawka za kilometr w takiej branży do tej pory nikt nie napisał,Umiecie tylko tutaj pisać, ale zeby się zebrać i powiedzieć zarządowi ze za tydzień nie wyjeżdżamy na apteki to nikt z Was tego nie powie, bo każdy się boi zeby nie został wyjebany!!!

Gość
@Obywatel 07.10.2018 15:47

Widzę że niewiele wiesz o specyfice i charakterze tej pracy, więc nie pisz głupich postów. Podwyżki były rzędu 200 do 400 lub jeśli wierzyć niektórym do 700 zł dla "najsłabszych" tras, cokolwiek to znaczy. Jakie były kryteria przyznawania kasy to wielka niewiadoma ????. Natomiast jeżeli chodzi Ci o stawki to były podane na forum, nawet nie tak dawno. Ale widać z tego co piszesz, że nawet nie chciało Ci się przeczytać dokładnie watku. Zmieniając temat: Jakie miasta w tym tygodniu na tapecie. W Kielcach, podobnie jak w Katowicach wielka lipa. Dużo obiecanek popartych terminem wprowadzenia nowego systemu płac cokolwiek odleglym, bo nie znanym nawet tym co ten system tworzą. ???? Więc miłego czekania na cud.

Prime

Zadam jedno pytanie każdemu z nas ... co z tej pracy mamy z życia? .. Zero czasu dla rodziny, zero czasu dla siebie, zero czasu na cokolwiek.. Pytanie nr2 : czy to całe poświęcenie jest warte takiego zarobku?! Nie oszukujmy się , to nie jest branża która słabo przędzie... skoro nic nie mamy z życia to chcemy wiedzieć za co !!! Połączymy siły i wywalczmy to co najzwyczajniej nam się należy!

anonymous

Panowie, rzucili ochłapy i tyle... I to na dodatek nie wszystkim... nie tak to ma wyglądać! Chcieliśmy podwyżek i to uzasadnionych . Wszystko idzie w górę... oprócz naszych zarobków!

anonymous

Nie rozumiem jednego ... jak to możliwe, że zarabiamy podobne lub takie same pieniądze jak ludzie w firmach kurierskich ... gdzie nie ma praktycznie żadnych wymogów odnośnie pojazdów ... A tu ... agregat,grzanie,izoterma... Rynek pracy się zmienił... inne korporacje już doceniają swoich pracowników... najbardziej irytujące jest to, że człowiek pracujący w markecie budowlanym potrafi mieć tą samą kasę za jeden etat(z premią i dodatkami etc.) co my na prawie dwóch etatach... ale mają urlopy PŁATNE i jak zachoruje to idzie na l4 ...nie martwi się o to kto go zastąpi... a tu... idziesz na urlop i płacisz... zachorujesz .... cierpisz i jedziesz .. i w tym wszystkim żeby jeszcze człowiek wiedział za co ...

Hagri
@anonymous 02.10.2018 19:25

Nie do konca racja.w kurierce można wyciągnac 10 kola pracując 7-17, za urlop płacisz,l4 brak, ale można zarobic wasz zarząd nie daje rady. Odchodzą dobrzy ludzie,od ostatnich 3 mies nie ma w dziale logistyki kilku solidnych pracowników i dużeOpóźnienia na wyjedzie,zł,,,

kimiii
@Hagri 03.10.2018 18:41

Co do kurierki to ma ona jeszcze jedną dość istotną zaletę w porównaniu z nami. Pięciodniowy system pracy, soboty są wolne. Można odreagować, odpocząć, zrobić przegląd samochodu , a i na paliwie nieco zaoszczędzić. Oczywiście są też wady. Gdyby ich nie było, każdy marzyłby o zostaniu kurierem:)

anonymous
@Hagri 03.10.2018 18:41

OK, ale tam nie inwestujesz w agregat,izotermę etc. A jak fura polegnie podstawiasz co chcesz ...

Tic Tak

Kielce po rozmowach!!!! Ach ta piękna mowa, korporacyjna!!!!!!Normalnie się wzruszyłem!!! To samo co w innych miastach, dorzucili doraźnie żenujące dodatki i strasznie ciężko pracują nad nowym systemem wynagrodzeń. Z tego co wiem to podobnie jak wszędzie dostali, ale nie wszyscy . Tak czy owak nie jest dobrze!!!!! Może warto rozważyć zmianę pracy??????bo jak nic nie zmienią to będziemy musieli zjadać swój przysłowiowy ogon bo oszczędności brak!!! Zjadła je Żenada Farmada

Gość

Co tam w Lublinie słychać po rozmowach z władzami? Katowice widać zadowolone, bo nikt nie pisze ile dostał. Grunt to jedność. "Kupą mości panowie, kupą"

K0
@Gość 03.10.2018 20:21

Katowice zadowolone ???? Wstyd nam że skończyło się jak zwykle. A miało być tak pięknie ehhh

TIC TAC
@K0 04.10.2018 18:22

Czemu wstyd?? Poczekajmy chwilkę!!!! Jak nie dadzą zarobić uczciwych pieniędzy za nasze tyranie, to dojdzie do tego że będą zmuszeni zatrudnić sąsiadów zza wschodniej granicy , pod warunkiem ze będą chcieli (usunięte przez administratora) za takie marne pieniądze, bez wolnych sobót, wolnego w wakacje, czy przy chorobie lub przeziębieniu chociażby. Ogarnijmy się i informujmy na bieżąco co się dzieje w danym regionie. Ta platforma daje nam możliwość kontaktu więc korzystajmy z tego .Musi się coś zmienić bo większość z nas nie żyje a wegetuje!!!!!!!!!!!!!!!! To musi się zmienić!!!!

Gość

Pewnie wiecie koledzy o prowadzonych rozmowach na temat naszego wynagrodzenia. Katowice są już po ustaleniach i po podwyżkach, ale jakich? Napiszcie co udało się Wam wynegocjować. Jakiego rzędu podwyżki dostaliście. Czy w ogóle firma wykazuje jakiekolwiek zrozumienie dlaczego zaczyna się gotować, czy tylko zależy im na zmydleniu nam oczu nędznymi dodatkami. Sami doskonale wiecie, że nie mamy realnej szansy na komunikowanie się miedzy oddziałami więc chociaż na tym forum wymieniajmy się informacjami. Strategia farmady jest prosta, wszyscy kasy nie dostaną, ile im się uda urwać to ich. Dla nas zostają tylko ochłapy, jak pisali wcześniej koledzy. Inni są przed rozmowami więc Wasze doświadczenia będą na pewno pomocne.

Gościu
@Gość 30.09.2018 17:07

Ja słyszałem, że dostali do 600 zł. i to nie wszyscy. Nie wiem czy to prawda, ale jeśli tak jest to jest to robienie sobie z nas istnych jaj. 600 zł jeśli już aż tyle dostaniesz jest to jedno tankowanie samochodu. Pewnie niektórzy powiedzą, że lepiej mieć te sześć stówek niż nic i to jest prawda, ale przy tak zdeterminowanych przewoźnikach, takiej atmosfery w oddziałach i takiej sytuacji na rynku pracy - jeśli teraz nie wywalczymy większych podwyżek to kiedy? Pewnie zaraz wprowadzą nowe skanery za które będą nam znowu potrącać to co nam dali. Trzymajmy się razem i informujmy się nawzajem co się dzieje w innych miastach. Z tego co wiem to w czwartek mają być rozmowy w Kielcach więc Kielce dajcie znać co u Was.

Tutti Frutti

Dokładnie nie mniejcie pretensji do kolegi o podobnej trasie, że on dostał a wy nie. To jest celowe zagranie farmady, żeby rozbić grupę i z kłócić ze sobą przewoźników. Twardo naciskajmy o podwyżkę stawek (stop,paczka,km)

Tutti Frutti

Witam, nawiązując do tego co się dzieje. Państwo farmada żeby ugasić to napięcie istniejące wśród przewoźników robi spotkania na temat rentowności tras,jeśli zapier.....i robisz" najczarniejsza robotę " to ci się nie należy ,bo na swoje wychodzisz. Jak masz mało punktów i paczek to parę groszy ci spadnie. Tu nie o to chodzi, wystarczy zwiększyć stawki które od prawie 10 lat się nie zmieniły. Pozdrawiam przewoźników którzy oczekują takich spotkań.

anonymous
@Tutti Frutti 30.09.2018 09:46

Gaszą pożar... Ale benzyną....

anonymous

W całej Polsce już się gotuje.... strajk tuż za rogiem :)

Obiektywnyczyteżnie
@anonymous 13.09.2018 11:51

Na co czekacie w takim razie,wszystko w waszych rękach.pozdrowirnka mobilni

Marcin Galka

Patrycja moze przedstaw sie z imienie i nazwiska!

Patrycja

@anonymous, czy możesz rozwinąć swoją wypowiedź? Czy masz na myśli to, że pracownicy firmy FARMADA TRANSPORT szykują strajk? Niezależnie od przyczyn kryzysu zawsze należy szukać wspólnego porozumienia, najpierw powinno się zacząć od rozmowy i dialogu. Czy zgłaszałeś swoje zastrzeżenia przełożonemu?

anonymous
@Patrycja 13.09.2018 14:54

Ups... niech pomyślę .... A czy ktokolwiek nie zgłaszał zastrzeżeń w... Całym Kraju ...? :)...

SRTAJK

W Gdansku wszyscy kierowcy odmowili wyjazdu na wiesc o nowych kombinacjach i dopiero wtedy zaczely sie rozmowy! Na innych magazynach szykuje sie to samo! Miarka sie przebrala tyramy jak woły a zostaja z tego ochłapy, teraz jest idealny czas na protest. cwaniaki z neuki powyrzucali spedytorow z polnocy pozatrudniali nowych w gadkach i beda restrukturyzowac, nie dajmy sie teraz trzeba sie zgrac, przedstawic postulaty, nie dac sie zastraszyc nawet posiadajac leasing do splaty. Jezeli nie wywalczymy podwyzek teraz kiedy sytuacja na rynku pracy nam sprzyja to pozniej bedzie to o wiele trudniejesze

Gks
@SRTAJK 07.08.2018 21:28

Daj znać jakiego typu były rozmowy. Co udało się wywalczyć. U nas na,oddziale tez ma byc optymalizacja tras. Tez chcemy walczyć. I jak wy to i my staniemy.

Fred
@SRTAJK 07.08.2018 21:28

Znam cię wiem kim jesteś

Olo
@Gks 13.08.2018 10:30

Ty chyba jesteś na oddziale ale zamkniętym

protest
@Gks 13.08.2018 10:30

Przewoźnicy na najsłabszych trasach mają otrzymać wyższe dodatki do pensji.Jak to zwykle w farmadzie to karkołomne kombinacje bo powinno się po prostu podnieść stawkę kilometrową i oddać za pierwszą paczkę. Widać jednak że można coś zdziałać

Fenix
@protest 21.08.2018 19:00

A wiadomo jakiego rzędu maja byc te dodatki? Sam.mam trasę na granicy jakiej kolwiek opłacalności. Na co.można liczyć? Ochłap 200 ,300 zl gdzie na bak paliwa nie starczy.? Mowili konkrety ? Czy jak.zwykle w formie analizy "i kiedyś wam powiemy"?

Nick
@Fenix 22.08.2018 09:52

Liczysz na więcej niż bak paliwa? Chyba krótko w farmadzie? ;)

Ostatnie raty leasingu
@Nick 10.09.2018 22:16

Jak sytuacja w Gdańsku ?? Strajk coś zmienił? Inne magazynu jak u was?cos się dzieje?

Zostaw opinię o FARMADA TRANSPORT SP. Z O.O. - Toruń

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FARMADA TRANSPORT SP. Z O.O.