Aesculap ChifA
3 461 6 1

Opinie o Aesculap ChifA

mmfedsffdsf

Chifiarze to pajace ! Chifiarze to pajace ! Chifiarze to pajace ! Chifiarze to pajace !

miki

Parking powiększyli, a nadal nie ma gdzie stanąć. Porażka.

Edek z Fredem

A ten nasz durny Adaś (błeżka dupowłaz)w koncu jest tym dyrektorem czy nie jest ?A moze dopiero bedzie? Cos tak dlugo tylko kierownik i kierownik...

Kickoff

A co powiecie o nowym dziale IT?zupy w stołówce nie smakuja. Drugie obleci.socjal lepszy ma biedronka.na parking zakładowy za daleko.nie ma ekspresu do kawy.kto włoży kubki do zmywarki?salki zajmują bez rezerwacji.

Tutejszy
@Kickoff 21.11.2018 17:58

Tylko do Niemiec by jeździli obiboki cholerne. Stale samochody blokują tylko, nic nie robią i narzekają że nic im sie we firmie nie podoba.

BBŚ

W tym zakładzie, układzie nawet nic nieda się kupić, żadnej maszyny czy innych rzeczy. No chyba ze jesteś kierownikiem co ma osobno działalność albo kimś dobrym znajomym gościa od mebli. Wiadomo o kogo chodzi. Co do pana ,,P,, tego od mebli, jak pan rozliczasz faktury, i pozdrawiam tez paa Królikow.....o , ladna, kosa kuchnia. Chyba na jednej fakturze wyliczona z IT, czy innym zleceniem. A kemping naszego wice...? Szkoda że nie widzieliście. Wszystko w kosztach firmy.

klos
@BBŚ 10.12.2018 11:05

Dojną chife racz nam dać panie...

BBŚ
@BBŚ 10.12.2018 11:05

Te puste wózki stojące bez celu na obróbce też bolą. A i tu nie ma tajemnicy skąd i za ile....

cnc_holland

Ile się zarabia na stanowisku MONTER URZĄDZEŃ PRECYZYJNYCH ZPD5?

Nickname

Witam, Czy ktoś wie jakie są warunki otrzymania premii rocznej?

X-mas
@Nickname 07.12.2018 19:44

te same co w tamtym roku. Im więcej lizałeś i kablowałeś tym więcej dostaniesz .

merry crismass
@X-mas 08.12.2018 15:56

W ubiegłym roku kablowalem, lizałem a premii nie dostałem. Jak to możliwe ?

Neno

Co to się porobiło .....obgadują koleżanka koleżankę jedna nic nie lepsza od drugiej NT5 ....żal dziewczyny jak można obgadywać jedną ze swoich a samemu nie być idealnym można się czasem nasłuchać a najgorsza to ta wysoka święta ,,I,, gdybym nie słyszał to chyba bym mial inne zdanie bo to chyba najgorsza s.... z działu ... nawet jej brakuje szacunku do starszych pracujących ....Wstyd dużymi liteerami

hehe
@Neno 03.12.2018 14:15

Oooo, z nożyczek na kleszczyki psioczenie się przeniosło. Tosz to chyba jakaś zaraza w tym zakładzie

Neno
@hehe 03.12.2018 19:02

Wiesz psioczenie jest wszędzie tylko najlepsze jest to że psiocząc nie zdają sobie sprawy że któraś z nich gada dalej

Neno
@hehe 03.12.2018 19:02

A co do Pani świętej ,,I,, to chyba dużo osób wie jaki ma szacunek do starszych pracujących byliśmy świadkami tego pożal się szacunku

Pado
@Neno 03.12.2018 14:15

O jaką świętą chodzi????

Kris
@Pado 04.12.2018 14:30

Jak wysoka blond to chyba jedna jest no nie no dwie ale fakt nie umieją Baby zatrzymać plotek tylko (usunięte przez administratora) a potem lament że malo

Neno
@Kris 04.12.2018 15:06

O właściwie to obie dobrze obgadują jedna nie lepsza niż druga

Pani "święta"
@Neno 03.12.2018 19:24

Panie "Neno"(taki Pan odważny w słowach) zapraszam na rozmowę osobiście, skoro Pan tak wszystko o mnie wie. Pozdrawiam

Neno
@Pani "święta" 07.12.2018 11:31

Po co skoro dobrze wszyscy wiedzą że pod skorupą świętej ,,I,, kryje się nie zła hm hm wiesz zanim bedziesz obgadywać spójrz czy ktoś nie powtarza tego co mówisz bo czasami az sie włos jerzy że potrafisz taka być no ale masz ochrone przecierz a na zebraniu aż ci łezki wyszły ze strachy zeby cię kierownik nie przesadził a starzystke posadził obok majstrowej bo kto wie czy dała bys rade taka jesteś obgadałaś więc chyba sama sobie robisz opinie jaka jeste s dużo osob się zawiodlo

Neno
@Neno 07.12.2018 11:54

Apropo to ja nie wiem inni gadają wiec skąś to musz a wiedzieć

Pani "święta"
@Neno 07.12.2018 11:54

Cóż widzę, że brak jaj!

Kris
@Neno 07.12.2018 11:54

Brawo Ty racja po Twojej stronie stary

Grudzień 2018

MASAKRA! Od 15 lat pracuję w tej firmie, i jeszcze nigdy nie zdarzyło się by paczki na dzieci nie były wydane przed 6 grudnia. Nie ważne czy to paczki czy karty, to ma być dla dzieciaków na Mikołaja, a nie na gwiazdkę czy sylwestra. Czy w tej firmie jeszcze pracuje za mało biurowych czy co? Gdyby to zrobił fizyczny to WIELKI hałas, ale biurowym porostu nie wyszło. Żal i wstyd dla biur, nic więcej. Im wszystko wolno. Chifa już jest na ostatnim miejscu w NT i tylko to utwierdza. Masakra

bolek

Gratuluje wszystkim co idą w poniedziałek do pracy. "Śmiecie pana B" Nic innego nie można o was powiedzieć.

oj boleczku
@bolek 10.11.2018 10:25

O co Cię to obchodzi kto idzie a kto nie do pracy w poniedziałek, chcą zarobić to idą

Edek złomiarz
@bolek 10.11.2018 10:25

Dobrze mówisz. ..... Ci wszyscy, którzy tak bardzo chcą pracować, a będą chcieli kiedyś podwyżkę to niech pamiętają , że są jeszcze niedziele, Boże Ciało, wszystkich Świętych itd......mogą iść zarobić. W święto do pracy, a w wigilię i sylwestra to pierwsi do wolnego a to przecież normalny dzień pracy zobaczymy kto będzie chętny do przyjścia. Nie szanujecie już nawet, samych siebie, potraficie się sprzedać za "stówę" jak.......

edz
@Edek złomiarz 10.11.2018 20:17

Oj przepraszam ja się sprzedałem za dokładnie 240 zł brutto i w poniedziałek mam zamiar przyjść do pracy, przecież to jest normalny dzień pracujący. Gdybym był tak bogaty jak ty to pewnie mówił bym to samo

KGB
@bolek 10.11.2018 10:25

Śmieć to cię zrobił i zapomniał zutylizować wolny dzień każdy spędza jak chcę nie gów.... cię to powinno interesować

Do KGB
@KGB 17.11.2018 22:31

Właśnie przez takich ....jak ty nic nie można zrobić. A treść twojej wypowiedzi tutaj świadczy tylko o tobie, jaki to jesteś inteligentny inaczej. Przykro mi i innym że życie tak cię skrzywdziło. Albo nie, nie jest nam przykro.

KK
@Do KGB 19.11.2018 10:59

Jak tak czytam wasze wypowiedzi, to utwierdzam się w przekonaniu że w tym zakładzie same debile pracują. Przykro mi, ale trzeba nazywać rzeczy po imieniu.

edzio
@KK 19.11.2018 16:54

Ja to pisałem kilka lat temu już . i to jest prawda. Cała masa kretynów po zawodówkach nie szanujących samych siebie a kolegów wcale.

nick
@bolek 10.11.2018 10:25

Witam, kilka słów byłem pracownikiem i potwierdzam że kto wchodzi w zad ma lepiej . Nowy product manager w dziale dezynfekcja pomyłka totalna , jąkała i to tego pijak

Taki tam
@bolek 10.11.2018 10:25

Debile idźcie na dniowkwe to zobaczymy czy będziecie chodzić w takie to poniedziałki.śmiecie to wy jesteście akordowcy.......

ff
@Taki tam 22.11.2018 13:26

Jestem na dniówce, byłem w opisywany poniedziałek w pracy. Nie żałuję.

Fred
@KGB 17.11.2018 22:31

Po twojej wypowiedzi nie mam wątpliwośc,i żę pracujesz na nożyczkach NT5. Tylko tam znajdziesz największych (usunięte przez administratora) w całym zakładzie.

Pracownik NT5
@Fred 26.11.2018 08:53

Fred jak i cała reszta która się wypowiada na temat poniedziałku 12, obrazajac ludzi którzy byli w ten dzień w pracy. Zapraszamy do nas na dział w czasie zebranie i powiedzcie nam to prosto w twarz a nie tylko potraficie obrażać ludzi w internecie

koleś
@Edek złomiarz 10.11.2018 20:17

W takie dni to tylko Iza potrafi przyjść i siedzieć do nocy. Brawo ona. No ale za taka premie na koniec roku co bierze to nie jeden by przyszedł. Z sześć najnizszych brutto, do łapy. Fajnie co nie.

Kris

Tu pracują sami święci każdy na każdego jedzie a co niektórych to aż mi żal

To niezle szkolenie.

Świetnie bawi się kierownictwo i dyrekcja na szkoleniach w Czechach :) A pracownicy jak zawsze są w głębokim poważaniu :)

Walduś
@To niezle szkolenie. 09.11.2018 06:30

Aj się czepiacie. Przynajmniej się czegoś na tym szkoleniu nauczyli - że kluby relacjonują swoje imprezy z użyciem aparatów. Następnym razem też się pomalują jak reszta...... :P

Krzychu
@Walduś 09.11.2018 21:08

Jaki klub?

ulka
@Krzychu 15.11.2018 22:29

zasada jest prosta. Szlachta sie bawi a robole na to robia.

alwaro

Cześć wszystkim. Kiedyś tam był wpis o zablokowaniu ronda przy b.braun. Może jakieś propozycje co do daty? A mam jeszcze jedno do dodania.... Kto ma chęć oddać krew proponuję to zrobić od 26.11 do 9.12.2018. Co wy nato? Myslę że w ten sposób też pokażemy że umiemy się zjednoczyc. Jak nie rondo to tak im pokażmy. Choć rondo tez proponuje, jakiś konkretny termin? A może w tym samym okresie co krew....? Zeby zbytnio sobie wyjazdu z parkingu nie blokować. Ludzie pokażmy zarządowi ze mamy jaja i coś zróbmy.

Edzio
@alwaro 13.11.2018 06:22

Pogadaj z Sidem albo Łaszczem i jeszcze z kilkoma pajacami. Oni ci pomogą zrealizowac ten pomysł.

ff
@Edzio 13.11.2018 09:02

Ty się chłopie zdecyduj, chcesz więcej zarabiać czy nie ?

Jack

Do związków zawodowych... Co z poniedziałkiem 12 listopada ? Mamy wszyscy wolne? Bo słyszałem że niektóre działy muszą iść a niektóre mają prawo wyboru... Więc jak to jest ? Proszę o szybką odp

zaprzyjaźniony
@Jack 07.11.2018 09:01

To jak wy pracujecie ? Na 5 dni przed 12 listopada załoga nie wie jak pracuję ? W tak dużej firmie. Gdzie są harmonogramy czasu pracy ?

Majk
@zaprzyjaźniony 07.11.2018 11:11

12 Listopada w ramach wolnego proponuję szkolenie w Brooklynie.

LiziPupa
@Majk 07.11.2018 20:06

Myślę że, te insynuacje są nie na miejscu każdy ma prawo bawić się za firmowe pieniądze i nic nam do tego...

Sid
@Jack 07.11.2018 09:01

O co wam chodzi. Ja moge przyjsc w ten poniedziałek. Zarobie sobie a wy narzekajcie. Macie (usunięte przez administratora) a nie marudzic.

Archanioł
@Sid 08.11.2018 19:55

Ty naprawdę jesteś matoł

Ala
@Sid 08.11.2018 19:55

przeciez wiadomo że wiekszego głaba w zakładzie ba w powiecie nie znajdziecie jak sid.

M

Przepraszam za wpis na portalu w dniu 3 kwietnia 2018 o godz 15:51

nm
@M 01.11.2018 11:16

A co to się stało że nagle przepraszasz ?

Kaczynski

Niema bo 500 plus

Stach

Wiadomo coś o premiach rocznych?

Brambor

Pisać mi tu coś bo nudno się robi.

XxX

No i brawo Piotrek. Frekwencja się liczy. Bez tego ani rusz. Także inteligentni inaczej pseudo zwiazkowcy,się kłóćcie a reszta nie zapisanych niech się zastanowi czy dobrze że związki wogole są. Bo fakt jest taki że bez nich niema NAS. Chyba że chcecie w najbliższej przyszłości robić za szmaty.

anonymous
@XxX 07.10.2018 18:25

Dla mnie sytuacja jest jasna. Skoro przez tyle lat działające w firmie organizacje związkowe nie kiwnęły palcem, aby poprawić sytuacje dla zwykłego, szarego pracownika to w najbliższym czasie również nic w tym kierunku nie zrobią. Czytając wcześniejsze wypowiedzi - jak myślę osób, które celowo opluwają nowo utworzony Związek Zawodowy powtarzam wszystkim : Nie rozliczajcie dzisiaj bo trzeba mieć charyzmę aby utworzyć organizacje związkową która nie jest na usługach pracodawcy. Rozliczajcie wtedy gdy przyjdzie na to czas (patrz wybory). Do tego czasu powinniście wspierać założycieli a nie wypluwać swoje żale na forach internetowych. Dla mnie osobiście dziwna sytuacja - wybory zarządu "Metalowców", oraz "Solidarności" i żadnego kandydata - człowieka który powinien już dawno rozsadzić ten układ zamknięty. Jeżeli nic w tym temacie się nie zmieni to zapewniam, że sytuacja dla każdego pracownika pod względem zarobków czy regulaminów pracy niestety się nie zmieni, a pozostanie tylko Państwu użalanie się na forach.

Kika.
@XxX 07.10.2018 18:25

BUDOWLANI-ilu Was już jest ?

były

Popieram ,,chłopaka,, Znam was wszystkich. No ale czego można się spodziewać po kolesiu co ryje pod swoim byłym działem, ale jak trzeba nadgodziny robić to wie gdzie wleźć. Brawo panie A.B.

ff
@były 04.10.2018 22:19

Tiaaa, jasne

Z Bani?
@były 04.10.2018 22:19

Byly przez takich ludzi jak Ty, pan (usunięte przez administratora) nic nie zmieni w tym zakladzie lepiej bys pomogl naprawic ten zakolesiony zaklad panu(usunięte przez administratora) niz caly dzien siedzisz na necie i piszesz hejty na czyjąś osobe najlatwiej jest kogos obrazac w sieci ale na zywo to bys sie zesral w portki ,no ale trudno musimy nauczyc sie zyc w otoczeniu (usunięte przez administratora) co maja za male ciusiaki i nie potrafia powiedziec wprost co ich boli lub co gorsza musimy podawac takim wirtualnym trzepaką reke w zakladzie nie pozdrawiam

Piotrek
@były 04.10.2018 22:19

Jesteście wszyscy niepoważnie szkoda tylko że mamy taka mała frekwencję związków zawodowych. A co to za związki Pana(usunięte przez administratora) te związki już nic nie zmienia ludzie jak chcecie coś wywalczyć to zapisujcie się obojętnie do jakich.

chłopak

....co tam ,,budowlani,, ? Jakie plany na najbliższą przyszłość? Tyle pomysłów mieliście i co? Lipa! Tylko z telefonem przy uchu was widać, niewiem do siebie dzwonicie czy gdzie? Ech... Standard. Tylko na sobie patrzycie tacy jesteście, tacy byliście i będziecie. Nie zrobicie nic. Za ciency jesteście,... Pozdrawiamy :-)

Mmm
@chłopak 02.10.2018 09:14

Na siebie piszę się na siebie

Jasiu
@chłopak 02.10.2018 09:14

Chyba "Chłopak"to ktoś z narzedziowni ? Brawo leniuchy ????.

Wieśniak

To wszystko wina Błożka. Łyn jest łodpowiedzialny za ten cały bałagan i syf na prodłykcji. Nie ma na niego młocnych? Gdzie są Niemce czy Łukaszyk?

45
@Wieśniak 26.10.2017 18:11

Prezes Bożek - to jeden z najlepszych inżynierów jaki się trafił Chifie od wielu ,wielu lat !

Dziuzdiak.

Nie gwiazdorz pajacu z małym stażem co ci dundel z nosa leci.

ff
@Dziuzdiak. 29.09.2018 20:15

Naucz się korzystać z internetu

kowal_własnego_losu

Widzę że na stanowiska fizyczne nowe ogłoszenia wyszły. Kowal tradycyjnie już od roku. Jest też takie coś jak tłoczarz. Kim jest osoba która te ogłoszenia wypuszcza? 80 letni dziadek co zaczynał za Bieruta? Mówi się operator pras konwencjonalnych lub numerycznych. Chifa to jednak komuna jeszcze.

WYJAŚNIENIE
@kowal_własnego_losu 20.09.2018 22:38

Aktualna klasyfikacja zawodów - psz.praca.gov.pl Nazwa: Tłoczarz w metalu Kod: 812118 Synteza: Wykonuje roboty produkcyjne na prasach hydraulicznych i mechanicznych pojedynczego i podwójnego działania, na tłoczniach jedno- i wielowrzecionowych automatycznych i wielooperacyjnych oraz prace przy nacinaniu pilników na nacinarkach, rysarkach i innych urządzeniach. Zadania zawodowe: uzbrajanie i ustawianie maszyn i urządzeń do obróbki plastycznej, wykonywanie prób tłoczników; nacinanie pilników; prasowanie, gięcie, obcinanie, ciągnienie i tłoczenie detali o zróżnicowanym stopniu złożoności kształtu i wielkości; wykonywanie pomiarów kontrolnych za pomocą suwmiarki, mikrometru, kątomierza, czujników, sprawdzianów itp.; kontrolowanie jakości wyrobów; przeprowadzanie konserwacji obsługiwanych maszyn, urządzeń oraz narzędzi specjalnych; organizowanie bezpiecznego stanowiska pracy; posługiwanie się sprzętem ochrony osobistej i ppoż. oraz przestrzeganie przepisów ppoż. i bhp.

XXI wiek
@WYJAŚNIENIE 26.09.2018 18:35

przykład z życia wzięty (polecam Google'a): Operator prasy hydrauliczne / automatyczne Miejsce pracy: Bielsko-Biała Zakres obowiązków: Obsługa prasy automatycznej oraz należyte raportowanie wykonanej produkcji, sytuacji i czynników powodujących stracony czas Wykonywanie codziennej konserwacji pras, narzędzi tłoczących zgodnie z obowiązującymi instrukcjami Należyte zabezpieczenie i ewidencja produktów wadliwych oraz do przerobu Współpraca z technologiem i ustawiaczem w zakresie wprowadzanych zmian technologicznych oraz bieżących problemów produkcyjnych Wymagania: Doświadczenie w zakresie obsługi pras automatycznych / hydraulicznych Umiejętność czytania dokumentacji produkcyjnej Umiejętność posługiwania się przyrządami pomiarowymi Posiadanie uprawnień do obsługi wózków widłowych - mile widziane Wiedza z zakresu podstawy budowy i zasad działania obsługi pras i tłoczników Uprawnienia do obsługi suwnicy (II S) - mile widziane

pracownik

...a co mówicie żeby w ramach pokazania zarządowi ze potrafimy się zjednoczyć zablokować rondo aescluap chifa. Wystarczy żeby uzbroić się w cierpliwość przy wyjeździe i okrążyć raz cale rondo. Napewno odbije się to na..... Sami sobie odpowiedzcie. Co myślicie damy radę? Czekam na opinie...

Kamena

wytłumaczy mi ktoś dlaczego pracownicy biurowi pracujący w pomieszczeniach klimatyzowanych dostają lepsza wodę mineralną niż pracownicy zasuwający na nich w 40 stopniach ?? Porównałem składy obu wód . Kto więc potrzebuje więcej energii w tym zakładzie.?? Do układania pasjansa nie potrzeba 20 stopni i wody z tyloma minerałami .

Kika.
@Kamena 13.08.2018 20:24

CRISTAL1 to badziewie ,nawet nie podają ogólnej mineralizacji-zupka chińska z Radomia by na niej wyszła... PRIMAVERA -mineralizacja -poziom 251,3... kAUFLANDZKI CLASSIK ma około 700. Organizm pracownika fizycznego powinien przyswoić około 1,5-2,5 litra na dobę ,ale jak ma średnią 1000 mg/l minerilazacji. Jaka woda jest dostarczana dla pansjanostawców ?Tam jest wysiłek np. jak wyliczyć,naliczyś by , żaden pracownik nie stracił na od września. I NIE ZYSKAŁ.

Rychu
@Kamena 13.08.2018 20:24

...bo zawsze byli lepsi i lepsiejsi.

Prawdziwy pracownik
@Kamena 13.08.2018 20:24

od zawsze były podziały. Niektórzy nie pamiętają ale dawno temu pracownicy fizyczni dostawali herbatę granulowaną a umysłowi ekspresowa liptona. Papier toaletowy to samo jedni szary drudzy miękki biały. Nawet jednemu kierownikowi nie podobało się że dostaje wypłatę w ten sam dzień co "robotnicy" i do dzisiaj mają dzień wcześniej. Paranoja za takie rzeczy należy się zabrać w zakładzie . Dlaczego zakład finansuje pracownikom umysłowym kawy do ekspresów ??( i to dobrej firmy). Dlatego ponawiam moje pytanie. Kto w tym zakładzie na kogo pracuje??. Może czas najwyższy zwolnić i poczekać aż biurowi wypracuja zysk dla zakładu ??

Woj
@Prawdziwy pracownik 24.08.2018 12:52

Wszystko prawda - a więc wniosek jest jeden. Trzeba dzieci pilnować przy nauce, żeby mogły w takich warunkach pracować. Jest to na pewno jakaś motywacja...

Ratunku
@Woj 25.08.2018 12:35

A przy maszynach czy na stołach będą siedzieć kosmici? Których Duda czy Jarek nam przyśle.

krasnoludek
@Prawdziwy pracownik 24.08.2018 12:52

A wy myślicie,że w biurze jest tak kolorowo? Roboty ful, zadań masa, czas goni, stres. Nie uważam żeby produkcja zarabiała na wszystkich, wiadomo,że wszystkie działy muszą współpracować aby firma działała. A kawa i papier? to drobnostki , mały dodatek do niskiej pensji, której osoby z produkcji pewnie nigdy nie doświadczyły

ktosiek
@krasnoludek 08.09.2018 10:46

Bawi mnie podejście pracowników w Chifie, biurowi mówią że na produkcji zarabiają krocie, a na produkcji że biurowi zarabiają krocie siedząc i nic nie robiąc. Hehe. Znam oba stanowiska i powiem tak, na produkcji mniejszy stres a kasa podobna jak w biurze, kokosów nie ma.

taki tam sam
@krasnoludek 08.09.2018 10:46

Ty chyba się z małpą na rozumy pozamieniałeś.....w biurze macie full zadań - chcesz mnie śmiechem zabić. Widać że robisz w zakładzie od 1 -5 lat. Jeszcze nie dawno każdy Kierownik posiadał trzy działy , wszyscy pracowali na 2-3 zmiany roboty schodziło 5x tyle co teraz i był jeden kierownik i jedna rozdzielcza na dziale - spójrz co jest dzisiaj .....na każdym dziale 3 inżynierów nierobów ......3 planistki ......5 majstrów i nic nie schodzi , a wszyscy przychodzą do pracownika i pytają się jak to zrobić .. W zakładzie w ostatnich 2 latach zwolniło się około 200 osób dlaczego więc ciągle przybywa pracowników umysłowych??

sms
@taki tam sam 12.09.2018 20:33

"Kierownik posiadał trzy działy , wszyscy pracowali na 2-3 zmiany roboty schodziło 5x tyle co teraz i był jeden kierownik i jedna rozdzielcza na dziale" to w końcu był jeden czy trzech kierowników na dziale ? Ty na prawdę z małpą na rozumy się pozamieniałeś.

taki tam sam
@sms 13.09.2018 09:33

Naucz się czytać ze zrozumieniem. A "na prawdę" piszemy razem. pisząc o tobie małpa chyba zrobiłem Ci komplement. No ale tak jest jak się kończy szkołę za kurczaki. Popytaj starszych pracowników.

Adam Brambor

Siemka chciałem poinformować, że odbyło się kolejne spotkanie "zz" Metalowców i Solidarności z Dyrektorem produkcji i znowu został pominięty nowo powstały związek "Budowlani" . Chyba są jakieś obawy aby nowy związek zawodowy zauważył jak sprzedawany jest nasz zakład od kilku ładnych lat

Edmund

Koniec nożyczek?

Abcddcba
@Edmund 30.08.2018 09:20

Dlaczego?

Edek III Waza
@Edmund 30.08.2018 09:20

ano koniec... Titanic tonie od ponad roku a Adam Diciaprio udaje głupa, że to nie jego wina(pewnie tych operatorów co mu się sami z własnej i nieprzymusowej woli pozwalniali). Tylko jedna osoba kieruje działem - nie kosmici. Tylko ona jest za to wszystko odpowiedzialna.

zygmunt
@Edek III Waza 30.08.2018 16:09

Czekałem kiedy inteligenty z nożyczek się odezwą i się doczekałem. Ciekawi mnie tylko jedno, dlaczego żaden jełop się nie odezwał kiedy Adaś przemawiał. Jak zwykle na forum blabla, a na dziale grobowa cisza. Zabawne i zastanawiające

Nie lubie cie A.
@zygmunt 30.08.2018 19:40

a po co sie odzywac jak Adaś Dicaprio od lat robola nie słucha? Robi co chce i tylko po swojemu. Reszte traktuje jak głupków. Lata praktyki i analicznego myslenia.

kleryk

Dobrze wiedziałem, że to sie w koncu wszystko posypie i rozleci. Nie było innej mozliwości, jeżeli tak sie kieruje działem i w sposób okropny traktuje pracowników. Zmieńcie trenerów personalnych dla kierujących działami oraz brygadzistów bo tak sie dalej już nie ujedzie. Ludzie mają swoją godnośc i nie są przyspawani do maszyn.

zygmunt
@Nie lubie cie A. 31.08.2018 06:27

I tacy jak Ty pierwsi z działu powinni wylecieć.

Olek
@zygmunt 04.09.2018 21:09

Bo piszę prawdę? Tak wiemy. Takich nie lubicie.

zygmunt
@Olek 05.09.2018 09:19

Nie, bo potrafisz psioczyć tylko w necie, powiedz to głośno na dziale, codziennie są spotkania.

Ala
@zygmunt 05.09.2018 16:31

i g@wno wnosza. Nic!

zygmunt
@Olek 05.09.2018 09:19

Jak widać w gębie mocny/mocna a w realu P I Z D A. Dobre świadectwo daliście dzisiaj jak kierownik zaprosił do wypowiedzi na zebraniu, nikt się nie zgłosił.

Rty
@zygmunt 07.09.2018 15:08

Tłoku, pisałem Ci że mam w dupi.e udzielanie się. Kierasa też mam w dupi..e. On pokazał ile jest wart. Zero. Z (usunięte przez administratora) Lami nie rozmawiam.

zygmunt
@Rty 07.09.2018 18:32

No tak P I Z D A nie potrafi racjonalnie uzasadnić swojej wypowiedzi. Smuteczek

Wesoly
@zygmunt 07.09.2018 21:05

P i z D a to była ta co cię urodziła.

dd
@Wesoly 08.09.2018 10:50

Nie zaprzeczam, tylko mam pytanie, skąd ty się wziąłeś ? Z D U P Y ? Widać z myśleniem u ciebie ciężko.

Daria

Słyszałem, że firma m,a opinię dobrego pracodawcy. Warto aplikować, potrzebują ludzi?

pomoc
@Daria 18.05.2018 18:20

Jeśli chcesz zdobyć tylko doświadczenie zawodowa, to jak najbardziej tak, ale jeśli chcesz zarobić ,to odradzam.

A
@Daria 18.05.2018 18:20

szkoda ze nikogo nie przyjmują bez znajomosci :)

anonymous

Otym trzeba rozmawiać Otym trzeba rozmawiać Otym trzeba rozmawiać hi hi ha ha.

Zostaw opinię o Aesculap ChifA

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aesculap ChifA