brak logo

Bram-Tech

Grudziądz

Opinie o Bram-Tech

Justyna P. 2010-12-29 19:45:00
Bardzo dobra współpraca między personelem. Solidne wykonanie towarów. Szybka i fachowa obsługa.
1
anonim 2010-12-29 19:50:22
Popieram. Zamówiłem żaluzje i w przeciągu kilku dni przyjechali montarzyści i zamontowali je.
Karol 2010-12-29 19:56:25
anonim - 2010-12-29 19:50:22

Popieram. Zamówiłem żaluzje i w przeciągu kilku dni przyjechali montarzyści i zamontowali je.

Żaluzje ? To oni też sprzedają żaluzje ? JA dla swojej firmy zamówiłem 4 bramy około roku temu i wszystko działa sprawnie ! Polecam
Myszka 2011-01-26 17:53:09
Nie polecam pracować w tej firmie.
Wyjaśniam czemu:
1) Najgorszy pracodawca jakiego miałam.
2) ( usunięte przez administratora ) tzn.
Jeżeli już podejmujesz decyzje pozytywną - od razu umowę żądaj i tej kwotę którą mówi na umowie (daje najniższą krajową wszystkim pracownikom i resztę do ręki, z czego to co do ręki to ucina jeszcze, oraz nie odprowadza podatku)
3) Drze się bez przyczyny na pracowników ( Tak żeby poczuć się wielki;))
4) Urlop?? zapomnij, prędzej na chorobowe pójdziesz

Po prostu żal.pl

zola 2011-12-09 11:02:33
Znam kogoś kto tam pracuje ii to co pisze myszka ,to chyba nie jest prawda.Wiadomo nieraz kumpel psioczył na szefa ale kto nie gada na pracodawcę.Podobno jest spoko.
Misia2 2012-01-30 09:55:34
Zgadzam się z wypowiedzią po wyżej.
Najgorszy pracodawca,( usunięte przez administratora ) bez powodu, jeżeli chodzi o pensje to nie ma co liczyć na cuda najniższa krajowa na umowie a reszta pod stołem z czego jeszcze ci odetnie bo coś zrobisz źle. Nie polecam produktów tej firmy, ma bardzo duże marże prawie 110 % na gotowym produkcie i jeszcze mu mało ....Cały właściciel udaje wielkiego mądralę o ( usunięte przez administratora ) Nic nie umie sam załatwić tylko wyręcza się pracownikami a później się wyżywa na pracowniku no i oczywiście po pensji już pojedzie. ( usunięte przez administratora )i co w z wiąsku z tym olał to i dalej produkuje bramy..... Takich ludzi powinno sie tępić. Powinien ktoś się zająć tą pseudo firmą. Brama dłużej niż trzy lata nie wytrzyma bo panel z Hiszpani jest do( usunięte przez administratora )
Xelion 2012-02-06 13:24:44
Nie zgadzam się z niektórymi bzdurnymi opiniami o firmie Bramtech. Ja mam bramę tej firmy już 7 lat i chodzi jak zegarek,poleciłem też znajomym i są bardzo zadowoleni. A jako pracodawca to wszystko zależy co ja wnoszę do firmy.Czy jestem tam aby pracować i angażować się czy tylko jestem dla zabicia czasu? Uważam,że ktoś złośliwie wypisuje te bzdury(może nawet któryś ze zwolnionych pracowników). Jeśli macie dużo kasy to przepłacajcie za inne firmy ale ten produkt jest godny polecenia.
Mistrz 2012-02-22 14:01:27
Wypowiedź w.w. jest napisana przez brata szefa;)))
Spoko firma;)))))
pinio 2012-04-20 13:11:37
Porażką to jest ta firma, z której żaden z pracowników nie został zwolniony, tylko sam odszedł. Wszystkie opinie negatywne o tym pracodawcy są prawdziwe. Ten zakład powinien zostać zamknięty, nic nie jest robione zgodnie z przepisami, ani te ich śmieszne bramy, ani postępowanie z pracownikiem. Zgadza się, że na umowie najniższa krajowa, a reszta pod stołem, z czego najlepiej połowę zabrać, zwykłe okradanie pracowników. O urlopie możesz pomarzyć, chorować tez się nie opłaca. Zrobią z Ciebie nie pracownika tylko niewolnika. Nikt o zdrowych zmysłach dobrowolnie do takiej pracy nie idzie. A nawet jeśli to długo tam nie wytrzyma. Czeka go leczenie psychiatryczne. Mają tez super przedstawiciela ( brat szefa). Nic nie wie, nic nie umie, tylko chodzi i mota między pracownikami, żeby wszystkich skłócić.Rządzi się jakby firma była jego i dyryguje szefem, który jest mały jak pionek w grze, że nie wspomnę o drugim kierującym ruchem, bo tylko ruchanie mu w głowie. Mowa oczywiście o seniorze rodu, jakby mógł to założyłby z pracownic prywatny harem. A jeśli chodzi o jakość produktu, to jeśli nie lubisz użerać się z reklamacjami i chcesz wychodzić z domu i nie martwić się o samochód w garażu Bramtech omijaj szerokim łukiem.
NAJGORSZA FIRMA Z JAKĄ WSPÓŁPRACOWAŁEM
1
mała12 2012-05-28 18:00:19
\\\\\\\\\\\\\\\" Mądrzy ludzie\\\\\\\\\\\\\\\" powiedzcie od kiedy chorowanie ma się opłacać? Przychodzisz pracować czy chorować? Radzę wam uważajcie co za brednie wypisujecie bo nie problem jest ustalić IP komputera.Trzeba najpierw od siebie wymagać a póżniej mieć pretensje do innych. Jeśli jesteście tacy odważni i mądrzy to czemu nie podpiszecie się z imienia i nazwiska. Pozdrawiam!
polo99 2012-05-29 09:42:31
Piszecie bzdury, wszędzie jest dobrze gdzie nas nie ma. A w ogóle ci co te brednie wypisują to muszą być ludzie z bezstresowo wychowywanego już pokolenia. Nie znający wojska i twardej dyscypliny.Myślący,że jaskółki im przyniosą a oni mogą sobie hulać ( przykład Mateuszek z firmy-dawny pracownik), do dziś zmienił już kilku pracodawców a najlepiej mu przy dziewczynie. Wy wszyscy mądrale załóżcie własne firmy a wówczas zobaczymy jakimi będziecie pracodawcami.
3
Edward 2014-03-21 15:11:09
No racja, jeśli jest wynagrodzenie czysto prowizyjne, to są grube miesiące, a sa pewnie i takie, kiedy trzeba zacisnąć pasa. Może napiszecie jak to orientacyjnie wychodzi w bram-tech?
lukas 2014-04-12 08:38:04
poniekąd mała firma rodzinna, na granicy prawa ucieka od zusu i podatków. typowy schemat dla małego biznesiku: na minimum krajowym podstawa, czyli umowa a reszta pod stołem rzeczywiście często bezprawnie ucinana. Sęk w tym że jak dla przykładu by było na umowie 2,5tys. to szef nie utnie 600 bo nie zatankowałeś na tej stacji gdzie są faktury na ciężarówke. oczywiście jak chorujesz to chorobowe odliczają od 1500 a nie 2,5 bo 2,5 to jest razem z tym na czarno. żadnych nadgodzin, mimo że większość montaży i produkcji jest do wieczora. wszystko na zasadzie pan dał pan wzion a jak ci się nie podoba to w grudziądzu bezrobocie wynosi 20% i są inni chętni.
a największa żenada, że co trzeci post tutaj to właściciel i jego brat S., którzy na forum o firmie jako o pracodawcy podszywają się pod zadowolonych klientów, którzy niby kupili tą bramę i wszli na forum pracownicze żeby reklame sobie zrobić że ich brama to cud ale forum to nie o bramach jest ino o tym czy ktoś płaci pełny zus i czy nie przycina pod stołem. żenujący fakt nawet jak na bramtech i słynnych braci...
1
lukasz 2014-04-12 08:43:41
A sprężyny ci nie spadły? Ja mam ich bramę a sąsiad w Toruniu kupił i pokazał mi że ta moja nie ma takiego hamulca. Podobno mieli jakieś kontrole bo to nielegalne?
1
lukasz 2014-04-12 08:47:10
"Ja mam bramę tej firmy już 7 lat i chodzi jak zegarek,poleciłem też znajomym i są bardzo zadowoleni" - typowy biznesmenik, który swoje stosunki do pracownika zakłamuje i jeszcze reklamę sobie robi. żenada.
1
rex 2014-06-15 13:04:11
na i gorsza jest firma magia ogrodów
Tomek Dykiel 2014-10-16 11:54:47
Pracowałem swego czasu jako monter. Może i tanie bramy ale ile potem z nimi problemów co chwila na poprawki już nie zamawialiśmy ich. Z WIŚNIOWSKI czy Krispolem bo takie najcześciej montowało się nie było tak wiele problemów oczywiście droższe. A brama tak jak się popatrzyło na cześć to wyglądało to jak te ze sklepów budowlanych za 1400 zł. Może teraz to się poprawiło???? Oczywiście na najlepszą bramę źle zamontowaną można narzekać.
migrd 2015-01-31 15:45:11
@alek zdecydowałeś się złożyć Cv czy nie? bo ja właśnie chyba bym spróbował tej pracy w Bram Tech, bo doświadczenie jako monter mam i dobre referencje też. Tylko właście cieżko mi tak w ciemno próbować. Byłoby super gdybyś się czegoś dowiedział i dał tu znać. A jak nie ty to może chociaż ktokolwiek inny co?
weddd 2016-05-12 19:18:56
@bhnsik no bo widocznie po prostu nikogo nie szukaja
Zostaw swoją opinię o Bram-Tech - Grudziądz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bram-Tech