effector

• Wola Kopcowa
  • Dyminy
  • Górki Szczukowskie
Wędkowy - Effector S.A.
Włoszczowa - EFFECTOR S.A.

3. Opinie o pracodawcach Kielce
  5. Opinie o effector S.A.

Opinie o effector Kielce

Nie przegap nowości o effector S.A.!

Tonik

21.02.2018 19:39

Firma ciągle się rozwija i potrzebuje pracowników. Jak ktoś nie ma chęci do pracy to zawsze znajdzie powód do niezadowolenia.
    Daria

21.03.2018 17:31

Firma się rozwija? ?? Pracownicy zestresowani, 3 zmiany albo 4-brygadówka i co chwilę nowe kierownictwo. A! Umowa zlecenie - to wizytówka tej firmy.

30.10.2021 09:52

Firma się nie rozwija tylko nikt nie chce tam robić. Od lat szukają pracowników i nie mogą skompletować załogi.
    Franek

21.07.2020 09:53

Firma z wielkim doświadczeniem, rozwinęła swoją produkcję na wiele krajów. Przy tym jest dobrym pracodawcą więc polecam pracę.

30.10.2021 09:42

(usunięte przez administratora) Na tygodniu dwunastki plus obowiązkowe soboty. Nie robisz nadgodzin to wylatujesz. Do Europy daleko. Bliżej do (usunięte przez administratora)

Jankiel

24.07.2026 12:53

Cześć pojawiło się z głoszenie do działu zaopatrzenia. Jakieś opinie? Jak zarobki i atmosfera?

08.07.2026 21:59

gówniana firma, kierownik patrzy na ciebie jak na gówno, zarobki niskie, firma porażka

Amadeusz

29.06.2026 10:30

1. Hej, czy to prawda że w gorętsze dni często tam karetki jeżdżą? 2. Czy idzie dostać coś ponad minimalną? 3. Czy idzie dostać nadgodziny?
    Była

22.06.2026 19:09

Temperatury na hali po 30 stopni. BHP czepia się o słuchawki ale jak kable z prądem leżą w wodzie albo płatają się pod nogami to już nie przeszkadza. Dystrybutor z wodą do picia postawiony obok koszy na śmieci. Kadra kierownicza zachowująca się jak nadzorcy wieczne pretensje i poganianie.w pracy cały czas stoisz oprócz 20 minutowej przerwy, Obiecanych premii z rozmowy brak podobno nie ma już od 2 lat. Grafik na poniedziałek wywieszany w piątek po południu. Ogólnie firmę odradzam każdemu, szkolenie przebiega fatalnie a warunki pracy i zarobki odbiegają mocno od tych obiecanych.

Popieram

28.06.2026 13:38

Praca powinna być skrócona ,napewno nie 8 h z 30 minutową przerwa i wiatraki nie schładzają hali, wręcz wysuszają powietrze.

27.08.2023 10:24

Na co się nastawić w trakcie rekrutacji w effector S.A.? Umieścili kilka ogłoszeń na Pracuj.pl.
    Łysy

10.11.2023 14:44

Jak to nie ja zawsze dostaje 100 procent premi na malowni we Włoszczowej ,wychodzi od 4 nawet do 5 tys na rękę bez sobót bo jo nie chodzę no ale jestem fachowcem, reszta to nie wiem jak zarabia
    Karix

10.06.2026 18:01

To do ciebie (usunięte przez administratora) Fachowcu z bożej łaski. myślisz, że kim jesteś? wszyscy są po szkoleniach i wiemy co robić a że w firmie jest jak jest to przyznaj rację a nie będziesz się kierownictwu podlizywał.
    mojanazwa

07.06.2026 15:35

czy ktoś coś wie o pracy tam jako kierowca kat c?
    #KierowcaKatC
    Kierowca kat C

07.06.2026 10:57

Gebez

Przebieg rekrutacji Nie byłem (jeszcze) :D Pytania Jest teraz aktualne ogłoszenie na kierowce kat C, może ktoś napisać coś o tym. Jaka to praca, czy towar wozi się też po np. domkach prywatnych bo ktoś sobie okno wstawia czy po samych firmach? Jakieś zarobki może? Ktoś coś podpowie?

Poziom rozmowy:

Rezultat:

Nie dostałem pracy

#RozmowaKwalifikacyjna
    #KierowcaKatC
    Były

03.06.2026 19:07

Praca jako praca spoko. Ale starsi pracownicy masakra kolesiostwo ico to nie oni bo pracują trochę czasu. Myślą że mogą wszystko bo pracują trochę dłużej trzeba mieć stalowe nerwy żeby wytrzymać atmosferę bo albo się im podporzadkujesz albo będą cie gnębić

18.05.2026 19:55

Dzień dobry, czy mógłbym prosić o jakieś opinie na temat pracy w IT? Czy możliwa jest praca hybrydowa? Czy godziny pracy są sztywne? Duża rotacja? Dziękuję.
    Michał Paciorek

08.03.2026 16:57

Zero ewidencji czasu pracy. Szkolenie przy szkle z jakimiś Ukraińcami. Stałem przez 8 dni bo na szkoleniu nie można się pomylić. Zobaczymy czy zapłacą? Nie polecam!
    Xyz

10.10.2025 22:21

Nawet nie wiem od czego zacząć....może poprostu słowo UCIEKAJ !!!?tu pasuje? Ktoś kiedyś trafnie porównał Effectora mówiąc: Na zewnątrz Ameryka z środku Afryka I tak jest ta firma zatrzymała się z latach 80tych.Łącznie z technologią, zarobkami i podejściem do pracownika.Odpowiedzialność finansowa na każdym kroku- nie tylko na produkcji. Najgorsze doświadczenie zawodowe w moim życiu. Wrogowi nie życzę pracy w tej firmie.W oczach "góry "jesteś potencjalnym złodziejem.Zero spotkań integracyjnych i piknikow to jest klamstwo a tym bardziej możliwości rozwoju chyba , że mowimy o oddelegowaniu pracownika na inne stanowisko na okres 3 miesięcy bo brakuje ludzi....jedyne czego można być pewnym po tej firmie to wrzodów i nerwicy.Powodzenia dla tych którzy jeszcze tam walczą z systemem....nie dam nawet jeden gwiazdki bo na to nie zasługuje
    kolega z ławki

21.11.2025 12:02

podpisuję się dwoma rękoma pod tą opinią. Okropna firma, nie dajcie się oszukać, myślę że dużo wpisów jest usuwane przez administratora, i niewiele jest tu opinii które powinny być. ja powiem tak : zabieranie premii dzień przed wypłatą - dla wtajemniczonych chętnie wymienię kilka przykładów. wiele razy ją traciłem. wiem że dziś jest inaczej bo system premiowy został wciągnięty w podstawę ale nie zmienia to faktu że takie rzeczy miały miejsce za mojej kadencji 6 letniej :)więc pomyśl ile razy w tylu miesiącach masz przeróżne potrącenia 😊 za to tak zwane tłuste koty które od lat pod płaszczykiem kierownika czy też dyrektora trzymają się stołeczków 😊 ludzie którzy nigdy nie powinni się tym zajmować. ciągłe kłamstwa obiecanki i straszenie ( za mobbing jaki jest tam stosowany ten zakład powinien być pod obserwacją ) napisał bym wiele bo dużo tam doświadczyłem i kolega ma rację ! zniszczą Cię psychicznie to kwestia czasu. dlatego UCIEKAJ. Może czas najwyższy napisać tu trochę prawdy jaka może Cię spotkać zaczynając karierę 😊 zarządzanie ludźmi to kpina nie będę pisał bo to czego ja doświadczyłem powinno się znaleźć na AGENDZIE sali rozpraw. szkoda tylko ludzi którzy tam pracują ze względów ekonomicznych, nie mając odwagi powiedzieć STOP.
    Zainteresowany

19.09.2025 22:38

Niedawno oferta na technologa, teraz na kosztorysanta. Ciekawe czy tak prężenie się rozwija dział stolarki, czy jest tak duża rotacja na dziale. Może ktoś wie?

05.03.2025 12:59

Mistrzów to już ponosi wyobraźnia naprawdę a nerwy i swoje komentarze mogli by zachować dla siebie .
    Ktoś

07.02.2025 18:37

Może mi ktoś wyjaśnić dlaczego dziś nie działa ogrzewanie na hali ?? Czyżby oszczędności kosztem zdrowia pracowników?
    Zmarzniety

15.02.2025 11:17

Czy ktos serio mysli ze grzejniki na hali sa wlaczane dla pracownikow? Chodzi o to zo zeby tiokol prawidlowo zasychal. W poprzednich latach temperatura na hali byla taka jak na zewnatrz i byly klopoty z tiokolem i materialem w beczka ktory byl po prostu przemarzniety. Wiec teraz jasnie panstwo wlacza bydlu na hali produkcyjnej ogrzewanie od czasu do czasu a skutkiem ubocznym jest to ze jest nam troche cieplej. Tam panuje wieczna pogarda dla pracownika maskowana cieniutka warstwa falszywej zyczliwosci i szacunku. Darmozjady i (usunięte przez administratora)czyli cala kadra kierownicza i menadzerska ma Nas w glebokim powazaniu. Oni w dodatku nie wypracowywuja zadnego realnego zysku dla firmy w przeciwienstwie do Nas...
    KATARZYNAB

17.10.2024 08:42

Dzień dobry, mam pytanie do Pań,które pracują na stanowisku pracownica konfekcjonowanie produkcji,na czym polega ta praca. Będę wdzięczna za odpowiedź.
    Kielce

07.05.2024 16:15

zatrudniasz się dostajesz 5 tyś brutto brak premi brak nagród tylko takie tam ich gadanie że są a nie ma, śmiech na sali obiecują tylko
    KANDYDATKA

27.07.2023 17:22

@Pracodawca Myślę o aplikowaniu na stanowisko Młodszy Specjalista ds. Obsługi Klienta. Jak wygląda praca ? Czy atmosfera panująca w tym miejscu jest Ok? Czy jest realna szansa na rozwój ? Czy język angielski na tym stanowisku to priorytet czy potrzebny jest tylko do pisania maili?
    Kandydatka

19.02.2024 11:43

A czy to jest praca zmianowa ?

29.02.2024 09:20

Na rozmowie kwalifikacyjnej i w pierwszym tygodniu pracy jest ok. Potem zaczyna się masakra

01.01.2022 09:31

Prowadzona jest ciągle rekrutacja do effector S.A.. Czy polecilibyście firmę jako pracodawcę? Dużo umieszczają ogłoszeń na Pracuj.pl, ostatnie dodali 12 grudnia.
    Jaś

08.04.2022 10:33

Jest stara grupa pracownikow z okolicznych miejscowości, którzy tkwią tam z przyzwyczajenia. Boją sie szukac innej pracy bo nie umieja nic innego robić niz uginać ramki czy tiokolowac. Nowi przychodza na jakiś czas, a kiedy zorientują się co sie tam wyprawia to uciekają z dnia na dzień. W zakladzie byli juz zatrudniani Ukraińcy, osoby z zakładu karnego i wciaz brakuje rak do pracy. Były próby zmiany myślenia i nawyków kadry zarządzajacej przez rozne szkolenia. Ale jak się okazuje nie przyniosły pożądanych efektów. Dopóki nie wymieni sie kadry od dyrektora po kierowników działów nikt normalny nie bedzie tam chciał pracować. Pozdrawiam.
    Łysy

10.11.2023 14:52

Bzdury ja pracujemy we Włoszczowej na malarni 5 tka zawsze wpada nie narobię się ale jestem fachowcem ty jak zamiatales halę to może było ci źle
    Kandydat na pracownia

04.09.2023 15:16

Witam Zastanawiam się nad podjęciem pracy na stanowisku młodszy specjalista przygotowania produkcji. Chciałbym zapytać jak wyglądają zarobki na tym stanowisku oraz czy polecacie prace na tym stanowisku ?
    XYZ

29.08.2023 14:17

Widziałem ogłoszenia o naborze do działu handlowego. Bardzo proszę o informację, jak wygląda struktura firmy. Czy występują jakieś świadczenia socjalne? Jak z przerwą w trakcie pracy? @Pracodawca

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w effector?

Kontakt - effector S.A.

Młynarska 29 29-100 Kielce

Branża główna: Materiały i narzędzia budowlane

Kora

12.08.2023 13:49

Poszukują ludzi w sprzedaży. Czy ktoś się orientuje, jak często są wyjazdy służbowe? W jaki sposób są później rozliczane? Czy można liczyć na uzyskanie premii?
    Włoszczowa

15.08.2023 22:51

O takie informacje najlepiej pytać przełożonego
    Mariusz B.

05.08.2023 07:21

Zakład we Włoszczowej bardzo dobry taki matczyny zarobki dochodzą przynajmniej u mnie do 6 tys,Kielce (usunięte przez administratora) zarobki dużo mniejsze roboty dużo więcej nie polecom kielcow

04.07.2022 11:12

Czy rotacja pracowników w effector S.A. na Specjalista Ds. Wsparcia Sprzedaży jest duża? Znowu ukazało się ogłoszenie 4 lutego na Pracuj.pl. Czy to pracownicy odchodzą z firmy, czy są zwalniani?

27.09.2022 13:38

Duza rotacja na wielu stanowiskach. Dyrektorów przezyłam np. siedmiu przez 5 lat. Starsi pracownicy mowią ze przez dwadziescia pięć lat bylo ich 37.

13.01.2022 17:04

Firma effector S.A. rekrutowała na stanowisko Przedstawiciel Handlowy. Czy nadal poszukują pracowników? Średnie zarobki na tym stanowisku wynoszą 6100 .

25.01.2022 22:22

Czyli jakieś 4300 na rękę? Hahahahaha
    smk

10.07.2016 22:11

O prawdziwości niektórych komentarzy najlepiej się przekonać w taki sposób, że można u nich po prostu podjąć zatrudnienie i wtedy wiadomo jak to wygląda z tymi zarobkami. I tak miały się pojawić jakieś premie do podstawy zarobków, więc jest o co walczyć.
    Ahaga

30.10.2021 09:50

Po podwyżkach mniejsze zarobki. Tylko w tej firmie

24.12.2021 00:47

Podjąć zatrudnienie, a i owszem można bez mniejszego problemu. A później uzyskać wynagrodzenie za poświęcony trud i czas to już problem. Dwadzieścia lat istnieje na rynku pracy, w moim CV znajdują się większe i mniejsze firmy,ale tylko Effektor mnie (usunięte przez administratora) a nawet śmiem twierdzić (usunięte przez administratora). Bo nie wypłacenie części dochodów wynikających z umowy i wykonanej pracy to dla mnie nic innego tylko (usunięte przez administratora)

22.12.2021 20:03

Szukam osób, które zawiodły się na firmie Effektor, chodzi o nie dotrzymanie warunków umowy pracy i płacy, nie wypłacone nadgodziny, bądź inne roszczenia. Jestem w trakcie zakładania sprawy w sądzie pracy jeśli ,ktoś, coś chciałby coś dodać zapraszam do pozwu zbiorowego. Pozdrawiam
    Jan

23.12.2021 16:16

Trzymam kciuki. Zapracowali sobie.
    Pan Men

28.09.2019 22:13

Jakie zarobki na produkcji? Czy dostanę się bez doświadczenia? Czy nauczą mnie wszystkiego?

30.10.2021 09:45

Odpuść. Nauczysz się zarabiać narożniki waleczkiem i chodzić ze spuszczoną głową i wzrokiem w podłogę. Znajdź pracę w której nauczysz się jakiego kolwiek zawodu.

30.10.2021 09:47

Idź tam
    W szoku

27.04.2021 08:14

czy polecam pracę w Effector ? nie. Podziwiam osoby które pracują tam od dłuższego czasu a zarazem jest mi ich szkoda. W życiu nie widziałem gorszego miejsca pracy, począwszy od tego że panuje tam (usunięte przez administratora) szafki, łazienka hala, sprzęt i maszyny to koszmar z którego człowiek chce się obudzić. Jaki trzeba mieć zapał czy ciężką sytuację by tam zastać na dłużej. Zakład pracy można opisać powiedzeniem 'ZEWNĄTRZ AMERYKA, W ŚRODKU AFRYKA'.
    Hello

05.05.2021 02:25

A ja współczuję ludziom którzy pracują w 2021 za 3 tyś w Effectorze chociaż można zarobić wiadomo za darmo nie dadzą. A jak ktoś jest....to narzeka.

30.10.2021 09:40

Pracuje rodzina, pociotki i (usunięte przez administratora). Mają dodatek do pensji i są lepiej traktowani bo donoszą. Reszta się zmienia tak szybko że wciąż brakuje rąk do pracy.
    Karolina

20.07.2017 14:31

@Styrany co oznaczają darmowe soboty i niedziele? To, że jesteś wtedy w pracy i za to nie płacą bo nie do końca rozumiem?
    anonymous

19.02.2018 19:02

Takie bez zasad.

30.10.2021 09:37

Dokładnie. W zamian dzień do odebrania wtedy kiedy kierownik zdecyduje.

18.08.2021 10:15

Jakie są mocne strony pracodawcy effector S.A.?

30.09.2021 00:04

Nie ma.

12.05.2020 10:40

Jaka umowa obowiązuje w effector S.A. podczas okresu próbnego?
    Xxx

20.07.2020 22:12

Obowiązuje umowa zlecenie na okres 3 miesiecy. Jakie pieniądze zarobi? Nawet nie chcesz wiedziec. Mlodzi ktorzy przyszli to po 1600zl zarobiki
    Tiokol

20.07.2020 15:26

Po dzisiejszej zminanie dziekuje bogu ze uszedlem z zyciem. Na stojaki spadaja pajeczyny z magazynu. Niektóre pajaczyny sa wielkosci firanek okiennych a pajaki sa wielkosci wróbli. Tak mamy czysto w zakladzie. Zrobicie z tym porzadek bo az starch jest wychodzic na magazyn. Zamiast zajac sie praca to trzeba obserwowac czy nic na glowe nam nie spadnie!
    zuzia

24.04.2018 12:05

Proszę o informację na temat stanowisk biurowych jakie zarobki jaka atmosfera w dziale kadr i płac
    wojtek

08.02.2018 19:10

Na Pracuj.pl ogłoszenie na handlowców na wszystkie województwa. Dlaczego?
    Darek

21.02.2018 06:51

Dlatego , że szukają cudotwórców☺.
    Styrany

27.06.2017 20:30

Atmosfera? tak gęsta że można palcem kroić, szefostwo wymaga ciągle więcej i więcej a wózkowy jest jeden na ten przykład , pracownicy przynoszą materiał w rekach bijać kilometry dziennie, ale nikogo to nie obchodzi, za mało robią pewnie się opierdzielają. Do pracy powinno się chodzić by moc godnie żyć, a tutaj jak wszędzie w Polsce żyjesz by pracować na szefa, na jego porsche itd, a zarobki powiem tak sam spróbuj jedyne czego możesz się spodziewać to to iż ciągle będą próbowali Cie ocykać. Po 8 godzinach jedyne na co masz ochotę to łózko i sen... 6 dni w tygodniu w pracy darmowe soboty i niedziele... Peace idę spać
    darko

22.06.2017 09:15

Witam wszystkich czy ktoś może podzielić się informacją jakie warunki mają przedstawiciele handlowi no i jaka atmosfera pracy jest w firmie? Z góry dziękuję za pomoc
    naughty

28.12.2016 11:22

przepracowałem naście lat w firmie we włoszczowie. NAWET NIE CHCE MI SIĘ WYPOWIADAĆ NA TEMAT FIRMY I WŁAŚCICIELA. TOTALNA KOMPROMITACJA POD KAŻDYM WZGLĘDEM. Cieszę się że uwolniłem się od nich.

03.07.2016 22:23

ali

10.07.2016 22:09

Pewnie że jest możliwość,mogą na siódemce być na zawieszaniu jeżeli wiesz co to znaczy ,wtedy zarobią 1800
    mix

03.07.2016 20:55

Myślicie że ile zarabia się na produkcji ,za cały miesiąc dziewczyny dostały 1300 i nie piszcie że ,,to pewnie tak pracowały''
    rex

13.03.2016 22:03

A Ty jakie masz wykształcenie? ale z tego co można sądzić po Twoim wpisie to podstawowe. Mieszkasz w Warszawie czy w Warszawej? Do pracy nikt nie chodzi posiedzieć tylko pracować ale nie biegać !!!! Najlepiej to by wszystkim pracodawcom pasowało żeby pracownik jeszcze w czasie pracy z kijem od szczotki w D...e mógł zamiatać i zarabiać 1500 zł i całować buty szefowi że może u niego na chleb zarobić

Zostaw merytoryczną opinię o effector S.A.