effector

• Wola Kopcowa
  • Dyminy
  • Górki Szczukowskie
Wędkowy - Effector S.A.
Włoszczowa - EFFECTOR S.A.

3. Opinie o pracodawcach Kielce
  5. Opinie o effector S.A.

Opinie o effector Kielce

Nie przegap nowości o effector S.A.!

mix

03.07.2016 20:55

Myślicie że ile zarabia się na produkcji ,za cały miesiąc dziewczyny dostały 1300 i nie piszcie że ,,to pewnie tak pracowały''
    rex

13.03.2016 22:03

A Ty jakie masz wykształcenie? ale z tego co można sądzić po Twoim wpisie to podstawowe. Mieszkasz w Warszawie czy w Warszawej? Do pracy nikt nie chodzi posiedzieć tylko pracować ale nie biegać !!!! Najlepiej to by wszystkim pracodawcom pasowało żeby pracownik jeszcze w czasie pracy z kijem od szczotki w D...e mógł zamiatać i zarabiać 1500 zł i całować buty szefowi że może u niego na chleb zarobić
    byk

13.03.2016 13:10

Od kiedy są kamerki to szefuńciu tylko tyle ma do zajęcie i dzwoni że to nie jest praca tylko łażenie,ale tego że nie ma organizacji to już na kamerkach nie widzi
    czip

12.03.2016 19:22

Kierownictwo we Włoszczowie uważa że jak nie pasuje to (usunięte przez administratora) quot; a tu trzeba biegiem latać Takie podejście do pracownika
    xyz

10.03.2016 19:33

Ktoś powie jak jest w obsłudze klienta we Włoszczowie? bo jest ogłoszenie...
    wiola

04.03.2016 07:38

Tak jest dobrze,że jak się potniesz to ręka może odlecieć a najważniejsza jest szyba,a ludzie zaczynają składać wypowiedzenia,bo kamer jak w Big brader
    Krzysztof

04.03.2016 14:21

Chodzi o sam fakt, jak ludzie maja poznać firmę skoro to co niewygodne jest usuwane!

17.02.2016 22:02

Krzysztof

02.03.2016 21:56

Mój wpis usuneli bardzo dobrze mam print screen i wykorzystam to w sądzie
    bla bla bla

13.01.2016 17:57

Piszcie jak jest z tymi zarobkami bo jeszcze nikt nie podał jakiegoś sensownego przedziału
    Krawat

07.12.2015 21:40

przedstawiciel handlowy w zakładzie w Kielcach ma ok. 7 tysięcy na rękę do tego samochód, komórka i laptop. Wszystko na pełnym etacie. Walczcie.
    Gonazalez

01.12.2015 12:15

Firma to istny cyrk, zwłaszcza ta we Włoszczowie, po kilku miesiącach wyzysku tam na umowę zlecenie dałem sobie spokój. Kto chce wiedzieć co tam się wyprawia proszę o priv. Podam maila jak coś.
    Adonis

25.08.2015 18:06

i jak ludzie z ta praca w tej firmie teraz??
    Adonis

25.08.2015 18:05

i jak ludzie z ta praca w tej firmie teraz??
    xy

27.05.2015 20:48

hahahaha śmiech na sali ;) zarobki dno, system 4brygadowy, szanujmy się ;) normy często nie do wyrobienia. Jedynym plusem jest sympatyczna atmosfera wśród pracowników i niektórych brygadzistów. Ludzie o podwyżki proszą się od X czasu i dalej nic. Przychodzą nowi ludzi i już na starcie mają o złotówke więcej od starych pracowników. Jeśli chodzi i fan to polecam, jeśli ktoś chce się czegoś doroić to odradzam bo tutaj dorobisz się jedynie garba.

17.01.2015 00:18

granat

02.02.2015 22:00

od tego co masz w CV zależy bardzo wiele. Od tego i od faktu jak bardzo potrzebują nowej osoby do pracy. Jeśli nie masz czym się pochwalić w CV to dostaniesz najniższą możliwą stawkę którą na danym stanowisku mogą w effectorze zaoferować. I sam nie będziesz mógł wiele powiedzieć, bo nie będziesz miał żadnej karty przetargowej
    robotnik

07.01.2015 21:25

Zaraz, zaraz napisz może coś najpierw o kwalifikacjach, jakie masz predyspozycje i doświadczenie, a nie tylko ile kasy dają.
    Siatkarz

15.12.2014 21:09

Wreszcie drużyna Effectora Kielce zaczęła grać. I to jak: tzry mecze i tzry zwyciestwa! Oby tak dalej.
    mario

23.08.2014 21:09

ja też pozytywnie patrze na firme. jest nie tylko producentem, ale też inwestuje w siatkówkę. patrzy dalej niż czubek własnego nosa. w swietokrzyskim przydalo by sie wiecej takich firm.
    cichy

16.07.2014 19:08

niech baron i prezes czarny haha, niech wreszcie ruszą się i będą szanować ludzi
    marek

10.07.2014 23:08

ja robie na produkcji i robota ciezka. Nie wiem jak mają przedstawiciele ale dobrze chyba.
    Roman

05.07.2014 21:40

No właśnie. Ja wiem co tu jeszcze robie i wcale nie zamierzam szukać nowej pracy. Wcześniej pracowałem w kilku innych zakładach i jakoeś też nie było super.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w effector?

Kontakt - effector S.A.

Młynarska 29 29-100 Kielce

Branża główna: Materiały i narzędzia budowlane

Marian

05.07.2014 15:21

Zgadzam sie. Dajcie wreszcie spokój z krytykowaniem na potege. jak się nie podoba to wiadomo możesz sobie zmienić otoczenie. Nikt cie nie trzyma na siłę droga wolna.
    robot

03.07.2014 19:17

Nie ma co przesadzać. Strach ma wielkie oczy. Jest praca a to najważniejsze.
    pracowity

02.07.2014 20:28

Roznie jest . Najważniejsze że do przodu. pracuje się. Ja przez kilka miesięcy szukałem roboty. Lekko nie ma.
    robotnik

30.06.2014 22:39

Szału nie ma, ale dajemy rade.
    praca

28.06.2014 21:04

ja uważam że nie jest źle. da się wytrzymać. prawda ze zarobki mogliby podwyższyć ale nie ma co narzekać.

28.06.2014 21:02

nie jest tak jak pisze były pracownik. atmosfera ogólnie jest w porządku. z kierownikami różnie,ale generalnie da się żyć.
    były pracownik

23.06.2014 16:13

Szkoda gadać co tam się dzieje .Niekompetentni kierownicy. Pensje tak niskie, że to co płacą jest śmieszne za dużo by umrzeć a za mało by ŻYĆ!!! ... Ogólnie nie polecam i radze wiać z tego miejsca tym którzy maja taka możliwość ... żal tylko tych którzy nie mają perspektyw na lepszą prace i póki co muszą jakoś tam wytrzymać.
    aa

16.05.2014 14:17

Każdy patrzy po swojemu. Ja się wyrwałem z takiej kompanii że tu według mnie jest w miare dobrze. Pracuje sie cieżko to fakt ale chociaż da sie wytrzymać nie to co wczesniej. Ale widze ze kazdy ma swoje doswiadczenia.
    ktos

27.04.2014 22:32

Ogólnie jak chcesz się zrobić kaleką i dostać na koniec kopa w (usunięte przez administratora) to zapraszam. Jesteś tam tylko maszynką do pieniędzy a jak ci cos nie pasuje to (usunięte przez administratora) bo za brama jest 100 chetnych na twoje miejsce.

24.02.2014 16:36

wszedzie dobrze gdzie nas nie ma. Jak w kazdej firmie sa plusy i minusy ja nie narzekam.
    rozsądny po fakcie

24.01.2014 12:31

Nie polecam firmy(usunięte przez administratora)
    pracus

28.08.2013 18:16

proponuje zeby nie ograniczać się do stawki dla nowego pracownika, podajcie też stawkę dla pracownika z trzyletnim stażem, mistrza, kierownika zmiany no i dyrektora produkcji też by się przydało, przecież jesteśmy ambitni i wytrwali, no nie?
    obecny

20.08.2013 16:19

Jaka jest stawka zaszeregowania nowego pracownika?
    xyz

14.08.2013 18:29

mozliwosc to zawsze jest ale to zalezy od różnych czynników i nie możesz zakladać że akurat dla ciebie bedzie czekała umowa na stałe

12.08.2013 18:34

z umowami jest tak, że z tego co wiem, to głównie zlecenie

06.08.2013 17:08

do ideału to dużo jeszcze brakuje. To nie jest tak ze dają papiery na stałe ale robie jakiś czas, jest w miare stabilnie można coś zaplanować i względny spokój. Dla kogoś może to być za mało, ale ja jestem z tego zadowolony.

02.08.2013 17:37

Zmiany są tak jak piszesz ale mam też kilka słów to kolegi co pisze o zarobkach pracowałem w kilku firmach i jest tak ze nigdzie nie ma różowo czasem trzeba wargi zagryźć i to mocno. Co do pana prezesa to nie mogę jednego złego słowa powiedzieć bo bym skłamał. Mnie pomógł i to bardzo kiedy inni odmawiali i nie miałem żadnych widoków na stałą robotę i wielu jest u nas takich.
    karny

28.07.2013 16:56

na chwilę obecną firma niereformowalna kierownictwo wywala pracowników o byle co zarobki wachają się 1700 - 2000 3 zmiany na l1 szyby o masie ponad 160kg ładowane we dwóch (gorzej to zdjąć z lini) debilne pomysły kierownictwa są szybko przyjmowane najogólniej mówiąc wyzysk pracownika po kilku latach przepracowanych w tej firmie mogę powiedzieć jedno z braku laku i tak ludzie przyjdą i kierownictwo to widzi najlepiej żeby jeszcze pracować w niedziele być pod telefonem na każde wezwanie jaśniepanów (12h) a jak chce się wziąć wolne to mój boże co za tragedia szkoda więcej słów o pracy w tej firmie a zwłaszcza o PANU PREZESIE

23.07.2013 22:35

firma jakich wiele. to normalne każdy chce dużo zarabiać a zakład płaci podobnie jak inne w okolicy, ani mniej ani więcej. Jak się przykładasz do roboty, to masz efekty ja nie narzekam
    ja

07.10.2011 11:13

Nic się nie zmieniło dalej jest brud. Pomimo wykonywanej pracy każdy odpowiedzialny jest za sprzątanie. Oni udają że płacą my udajemy że pracujemy.

Zostaw merytoryczną opinię o effector S.A.