Portos rolety

Kalisz

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 157 ocen.

Opinie o Portos rolety

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Portos rolety

ktoś

normalnie 2 tygodnie niema żadnego wpisu chyba się poprawiło albo się wszyscy boją pisać

Xxxxxzzzuysb

Exalus-nie polecam ! Zatrudniają pracowników a po miesiącu dawaja wypowiedzenie ... brak organizacji pracy ..

D.
@Xxxxxzzzuysb 24.09.2017, 20:30
Exalus-nie polecam ! Zatrudniają pracowników a po miesiącu dawaja wypowiedzenie ... brak organizacji pracy .....

Zgadza się. Sam dostałem po msc wypowiedzenie bez słowa wyjaśnienia. Tak czy inaczej bardzo dobrze się stało, bo praca tam jest beznadziejna, nierozwojowa, zarządzana nieporadnie i bez planu. Dziwię się, że taka firma powstaje. Jeszcze nie ruszyła a opinia najgorsza jak może być.

pracownica
@D. 3 tygodnie temu
Zgadza się. Sam dostałem po msc wypowiedzenie bez słowa wyjaśnienia. Tak czy inaczej bardzo dobrze się stało, bo praca tam jest...

Oj bidulko ale Ci się krzywda stała .W szklarni nie potrzeba było myśleć .Ale i to ci nie pasowało, bo trzeba rozróżnić kolor pomidora , i z tym miałaś problemy .Co ty wiesz o organizacji pracy .Pracuje nas na dziale 30 osób , nikt nie ma problemu ,praca jest super zorganizowana tylko tobie jednej nic nie pasowało. zawsze na pierwsza zmianę pracujemy to tez ci nie pasowało .Wstydu nie masz pisząc nie prawdę.

oberwator

Faktycznie moja wina, ostatnia opinia nie dotyczyła firmy "PORTOS", nadmienię tylko, że żadna z moich wypowiedzi czy opinii nie szkaluje i nie narusza dobrego imienia oraz renomy firmy "PORTOS".

obserwator
@oberwator 09.09.2017, 08:41
Faktycznie moja wina, ostatnia opinia nie dotyczyła firmy "PORTOS", nadmienię tylko, że żadna z moich wypowiedzi czy...

zjadło mi literkę, miało być "obserwator" :)

„PORTOS” spółka jawna

„PORTOS” spółka jawna oświadcza, że zamieszczone przez użytkownika „obserwator” w serwisie internetowym GoWork.PL Serwis Pracy informacje dotyczące warunków zatrudnienia i osób zatrudnionych w zakładzie pracy należącym do Spółki są nieprawdziwe i naruszają dobre imię oraz renomę Spółki. Spółka w sposób ciągły monitoruje warunki pracy, zadowolenie pracowników i zachowanie kadry zarządzającej w celu zapewnienia przyjaznej atmosfery dla wszystkich zatrudnionych. Spółka „PORTOS” informuje także, że rozpoczęła działania mające na celu ustalenie osoby publikującej szkalujące wpisy oraz podjęła dalsze kroki celem ochrony dobrego imienia Spółki i pociągnięcia użytkownika posługującego się nickiem „obserwator” do odpowiedzialności.

obserwator

A krzykacz potrafi mierzyć czas kto ile siedział w wc - no cóż, każdy robi to do czego się nadaje :)

Zorro

Wie ktos co proponuja w exalusie?

anonim

(usunięte przez administratora)

mistrzu

exalus 4brygady za 2200 masakra...............podziekowalem za taka oferte

Xxcc

Proszę mi powiedzieć ile w Portosie ma kierownik czy brygadzista(jesli takowe stanowisko jest)?

Daria

Proszę mi powiedzieć ile w Portosie ma kierownik czy brygadzista(jesli takowe stanowisko jest)?

Lidia
użytkownik zarejestrowany

@mario, w takim razie firma poszukuje tylko osób z doświadczeniem? Czy jako sprzedawca trzeba posiadać doświadczenie? Jeżeli posiadasz informacje na temat zatrudnienia i warunków umowy to śmiało moźesz podzielić się tym na forum. Po to forum służy by panował na nim klarowny przepływ informacji.

Były

SŁYSZAŁEM ŻE KIEROWNICZKA ZABIERZE PREMIĘ ZA TO ŻE DWÓCH GOŚCI POSZŁO ODDAĆ KREW I W TYM DNIU NIE PRZYSZLI DO PRACY, CHOĆ USTAWOWO NALEŻY SIĘ URLOP. IDŻCIE DO INSPEKCJI PRACY I ZGŁOŚCIE TO , BO TA CIOTA NIE MA PRAWA TAK POSTĘPOWAĆ, A WIEM ŻE ONA NIE MA KOMPETENCJI ABY ZAJMOWAĆ TAKIE STANOWISKO !

mario
@Były 19.06.2017, 20:46
SŁYSZAŁEM ŻE KIEROWNICZKA ZABIERZE PREMIĘ ZA TO ŻE DWÓCH GOŚCI POSZŁO ODDAĆ KREW I W TYM DNIU NIE PRZYSZLI DO PRACY, CHOĆ USTAW...

A kim jest z wykształcenia?

Jarek

A jak wyglądają następujące sprawy dla technika utrzymnia ruchu ,tj: 1. Wynagrodzenie 2.Wymagania 3.System zmian 4. Możliwość rozwoju

kolorowa_91

Jakie warunki są w biurze? Ile zarabiają? Jaka atmosfera jest tam?

znajomy

Dlaczego pupile właściciela dbaja o opinie.....sami odpowiedzcie sobie na to pytanie. Regularnie wręcz nagminnie usuwane są złe opinie a dobre zdrowo podrasowane, tylko po co..... Kalisz nie Paryż, ludzie My się wszyscy znamy. Jak juz to robicie, róbcie inteligentnie bo gubimy kontekst wypowiedzi a to już jest żenada.

Alan

Znam serwisanta Portosa który pracuje tam już kilka lat i jest zadowolony. Szukaja kolejnej osoby na dodatkowego serwisanta. Ja nieztety nie mam kwalifikacji :(

Bary

A czy ktoś pracował tam na serwisie jak to wygląda czy warto

Zocha

Masakra...Ludzie nie polecam wysłania Cv ... szkoda czasu na interesowanie sie ofertami w tej firmy. Personel ... ( usunięte przez administratora )

Zocha
@Zocha 22.03.2017, 17:44
Masakra...Ludzie nie polecam wysłania Cv ... szkoda czasu na interesowanie sie ofertami w tej firmy. Personel ... ( usunięte pr...

Dlaczego zostal usunięty ostatni post z 12.03.2017? Czyzby prawda w oczy koliła? To poprostu firma kogucik... kontrola akarbiwa raz w miesiacu obowiązkowo powinna byc Zus również bardziej polecam aby PIP sie przypatrzyla tej firmie

kkk

Zabawna jest dyskusja o jakości rolet, a mało kto wie, że Portos posiada jedną z kilku maszyn w europie do produkcji dłużycy roletowej, więc jak się zamawia roletę u mniejszego producenta jest ponad 50% szans, że to roleta z portosu ;)

zabka

witam wszystkich obiektywnych i tych mniej obiektywnych chcę zapytać jak zachowują się ludzie w portosie a tak ogólnie atmosfera bo jak wiadomo wszędzie trzeba pracować i nikt kasy za darmo nie da ale atmosfera to podstawa

Adam

Może zrozumiesz różnicę między ,,bb,, a ,,PP,, .

Ul
użytkownik zarejestrowany

Specjalista ds. Eksportu z językiem niemieckim potrzebny jest do Portosa, normalna praca z umową o pracę

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

keczup ludojad

A co nauka jazzy bedzie po co jak Sa linie wyznaczone gdzie mozna jechac taczka a gdzie nie... Chyba ze sie pozmienialo I bedzie stal jakis debil w kamizelce z gwizdkiem 8 h I kierowal ruchem jak we wszystkich swietych haha portos upada szybciej padnie niz calfrost

ktos

a ja pracowałem tam 8 lat i nie narzekam są gorsze zakłady

ktoś

nie z ucha waliłem tylko pracowałem normalnie i nie płakałem jak wiekszość ludzi co boi sie pracy

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

rurociag

Ewka marchewka to ty [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

half

Jak wygląda praca na produkcji w Portosie? Typowo taśma, czy też robi się jakieś inne rzeczy? Jest ostry zapieprz, czy da się wyrobić? Pytam, bo pracowałem w kilku firmach i w zależności bywało różnie. Jakie jest wynagrodzenie na początku?

Ciekawski

A jak mają w Portosie magazynierzy? Jeżdzą ponoc wozkami wysokiego skladowania.

Normalny
@Ciekawski 12.05.2016, 13:58
A jak mają w Portosie magazynierzy? Jeżdzą ponoc wozkami wysokiego skladowania.

Zdecydowanie nie polecam. Pracowalem tam 2 lata na magazynie.

julka

witam, chce aplikowac na pracownika produkcji, powiedzcie mi czy bardzo ciezka jest to praca jak dla dziewczyny?? i ile moze dostac na reke ?

nowa

Mam pytanie, w jakim systemie jest praca, jedna zmiana, dwie, czy może np. czterobrygadówka?

pracow

Zatrudnić się to nie wszystko,podczas rozmowy musisz przekonać,że chcesz pracować.Atmosfera jest naprawdę dobra.Ciekawe jak będzie dalej bo ponoć szef przenosi się na nowy zakład.

xxx

margo-!skrzypią to zawiasy.Jaki ty jesteś żałosny.To załuż sobie papierowe rolety.

margo

Mam rolety zewnętrzne firmy portos około dwóch lat i nie polecam otwierają się tak głośno ze budzika w domu nie potrzeba skrzypia jak dla mnie to masakra

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

były

to się zatrudnij i nieprzekraczaj 15 minut na toaletę jedzenie i zapalenie powodzenia

NOWY

A WASZA KIEROWNICZKA PRODUKCJI JEST OK

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

były

a więc tak masz 15 minut tak jak mówisz, masz normę pracujesz w akordzie a jak przekroczysz to 15 minut to masz odliczana kase a godzina droga 30 zł

były

a ja tam pracowałem nawet mi się podobało tylko wkurzało mnie to odciąganie za fajki i reklamacje nigdy nie wiedziało się ile będzie 10 wypłaty

v

Dobra, to inaczej @Nox, doprowadza ludzi do takiej pasji, że sami odpuszczają, skoro pracujesz tutaj to łatwo się domyślisz kogo mam na myśli

v

w portosie to jedynie szef zwalnia, ale z pracy

xxx

Zwolniła tempa ? 61 pozycja w rankingu forbes`a - co ty piszesz

anonim

(usunięte przez administratora)

V

w pełni się zgadzam...(usunięte przez administratora). powinien przeczytać Twój wpis, choć nie wierzę by takie słowa zmieniły jego postępowanie w kierunku, którego życzyliby sobie pracownicy

pracownik

to fakt pracowałem tam kiedyś pensja zawsze 10 a atmosfera tak jak wszędzie a że duży zakład to dużo kapusi i lizusów ale i osób bardzo spoko

xxx

Atmosferę, to tworzymy my pracownicy i tak jest w każdym zakładzie.Jeżeli nie chcesz pracować w Portosie to się zwolnij a nie wygaduj bzdur,bo ubliżasz tym wszystkim którzy tam pracują. Pensję mam zawsz na koncie dziesiątego nigdy nie było spóźnienia. Nim coś napiszesz to pomyśl trochę.

xxx

jedni skarżą na drugich, taka atmosfera na każdym kroku

xxx

A ty mądrusiu na czym się znasz. Pani Agnieszka jest bardzo dobra w tym co robi i dlatego dostała awans. Moje gratulacje i do przodu. Wreszcie mamy pod dostatkiem skrzynek i spokojnie można pracować.

Porto

Rozbawiłeś mine

pracownik
@Porto 29.02.2016, 20:14
Rozbawiłeś mine

cieszę się że udało mi się wywołać uśmiech na twarzy w tak pochmurny dzień

pracownik

mało ma to mało płaci jak sie dorobi będzie płacił więcej

zaint
@pracownik 28.02.2016, 17:58
mało ma to mało płaci jak sie dorobi będzie płacił więcej

Super komentarz

You know
@pracownik 28.02.2016, 17:58
mało ma to mało płaci jak sie dorobi będzie płacił więcej

W zadnej firmie tak to nie dziala.

porto

61 miejsce w rankingu Forbesea a wypłaty w firmie za ciężką pracą jak dla ludzi drugiej kategorii

Kiniol

Pracowalem 3 mc. Tylko okres próbny. Po tym okresie nikt nie chciał ze mną porozmawiać dlaczego taka dexyzja. Pensja na koncie zawsze. Atmosfera slaba.

ja

dziś wysłałem CV.czy taki jak jam łody silny bede miał tam dobre warunki pracy

pytanie

do Nox- chciałam rozeznać się jak wygląda praca w portosie, pracowałam już na produkcji, ale zakład zakładowi nierówny. Może podasz jakiesz informacje, co i jak.

pytanie

na jakie stanowisko najlepiej się dostać

Zostaw opinię o Portos rolety - Kalisz

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Portos rolety