Alkal S.A.

Opatówek

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 32 ocen.

Opinie o Alkal S.A.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Alkal S.A.

M

Panie Radoslawie usuwając wszystkie wpisy absolutnie nie uniknie Pan KARY!

Ludomir
@Pawel 27.10.2017 10:15
Ludomirze ręka nie moze byc chora psychicznie.

Powiedzmy Pawle, że była to parabola. Życie jeszcze nie raz Cię zaskoczy.

Paweł
@Ludomir 02.11.2017 15:15
Powiedzmy Pawle, że była to parabola. Życie jeszcze nie raz Cię zaskoczy.

To uwazaj zeby parabola miedzy w szprychy nie wpadła.

Antyludomir

Przeciez wiadomo kto chodzi do psychiatry. Wraz z malżonką. Gołabek.

Ludomir

Odnoszę wrażenie, że znakomita większość komentarzy jest pisana jedną - chorą psychicznie - ręką.

Yeti/Yogi
@Ludomir 19.10.2017 18:09
Odnoszę wrażenie, że znakomita większość komentarzy jest pisana jedną - chorą psychicznie - ręką.

Jasne, a okradanie pracowników to zmyślona ideologia. Mogliby już ogłosić upadłość.

Pablo

A co tam u gołąbka, przyjezdza do firmy? Robi coś czy tylko trzyma się w domu za głowe i łyka psychotropy?

Patro

Widziałam Lipca. Siwy jak Benedykt XVI puszczający białego gołąbka. Szkoda tylko ,że serce tak inne, samolubne. No ale nie ten rozum.

ZLY

Co się dzieje w Alkalu co robicie żeby odzyskać nie wypłacone pieniądze! !!!

Stan

Ktoś wie co się w Opatówku dzieje? kiedy ta firma w końcu upadnie?

Przemek

Lipiec podjechał pod firmę. Nie wjechał do środka. Auto firmowe pozostawił na zewnątrz. Czy ktoś wie czy jeszcze udaje chorego, czy już zwolnienia nie ma. Mam nadzieję, że nie planuje kolejnej kradzieży. Siedzą razem z Machowiczem.

Paul

Czy w Opatówku na Zdrojowej to ktoś bywa ? Byłem tam kilka razy i brama zamknięta a firmy pilnuje "groźny pies". Jak można dotrzeć do Pana Lipca , aby oddać go do sądu i prokuratury. Może ktoś zna obecne jego miejsce pobytu.

Drwal

Nie wiecie czy p Lipiec pojawia się w siedzibie Spółki na Zdrojowej 12 w Opatówku? Ewentualnie może znacie adres gdzie obecnie przebywa.

Erol
@Drwal 14.08.2017 09:13
Nie wiecie czy p Lipiec pojawia się w siedzibie Spółki na Zdrojowej 12 w Opatówku? Ewentualnie może znacie adres gdzie obecnie...

Lipiec przyjezdza tylko na chwile do firmy bo szukaja go komornicy i jest bardzo wystraszony. Z Machowiczem spotykaja sie na miescie. Troche maja juz miedzy soba zgrzyt bo zdali sobie sprawe ze kradzieze sa zgloszone wielokrotnie na policje i ze beda z tego rozliczeni. W zwiazku z tym Machowicz nie dostal pewnie kasy i nie pojawia sie ostatnio w firmie. Wczoraj w poniedzialek byla na godzine tylko sekrtarka. Pilnujemy drani dalej. Zwolninie juz sie Lipcowi konczy wiec od wrzesnia zaczna sie sprawy sadowe.

Poszkodowany

Ducato stoi cały czas na parkingu na ternie firmy

Pilarz

Do JOD. Już sprzedane.

JOD

Bardzo proszę o informację- poszukuję użytkowane bezprawnie przez ALKAL Spółka Akcyjna :Pilarka Pionowa ELCON nr fabryczny 1505071 oraz Fiat Ducato Maxi 3,0 nr rej PK2764E .Kontakt j.kowalski39@yahoo.com Zrewanżuję się poradą prawną w pełnym zakresie: ochrona praw pracowniczych, dochodzenie roszczeń inne

JOD
@Kutasinski 05.08.2017 08:12
Jedź do firmy powinny jeszcze stać chyba ze Piłka pożyczył ???? To jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cyrk...go...

To nie żart.Nie robię reklamy-pomoc za pomoc po prostu

Marek
@JOD 07.08.2017 12:32
To nie żart.Nie robię reklamy-pomoc za pomoc po prostu

Kto to jest piłka

awe

Jak Lipiec siedział u siebie w pokoiku i robil jako kosztorysant to firma szla do przodu. Nagle zachcialo mu sie zostac szefem wiec wyjrzal z pokoju i zaczal rzadzic. I rozpoczeła sie jazda w dol. Same błedne decyzje. dokumentacja na warsztat 15 minut przed koncem roboty to była norma. Brak szacunku dla pracownika bo panu i wladcy wszystko od swiata sie nalezy. Wiec dzis firmy nie ma a wladca zostal operatorem systemu EBI. Współczuję tym ktorzy nie zdarzyli sie zwolnic.

Przemek

Rozwalili Lipce firmę. Teraz pouciekaly jak szczury z tonącego statku. Miala byc firma rodzinna i pozostala kamieni kupa. Lipiec znowu zwinięty w domu i pilnuje go tesciowa bo stan psychiczny bardzo kiepski. A krasc coraz większy strach. Zdjecia porobioneskradzionego zlomu. Czekamy na prokurature az zajmie sie geniuszami biznesu. Przypominam ze lipiecjuz jedna firme rozlozyl na łopatki.Kiepski z niego zarzadzca a dodatkowe rady Ewy calkowicie nietrafione.innymi slowy Janusze biznesu.

Poszkodowany

I co da takie spotkanie. Będzie śmiał sie wam w oczy. On ma wszystkich w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

Marek

Proponuję spotkanie z Lipcem pod jego domem w sobotę 29 lipca o godzinie 9 :00. Jesli jesteście zainteresowani to dajcie znać na forum lub umówmy się telefonicznie.

Zespalacz

Po co Machowicz siedzi jeszcze w firmie. Żeby mu zapłacic to Lipiec musi z nim cos ukrasc i sprzedac. Albo zrobi z niego kozła ofiarnego albo jest mu jeszcze potrzebny do tylko do organizacji wywozu towaru i sprzetu.

Arek

Stajenny pojawia sie w firmie więc mozna go złapac i powaznie z nim porozmawiac. Widac że znowu nabrał odwagi skoro nie boi się z domu wychodzic. Albo znowu coś kombinuje zeby sprzedac bo kasa sie skonczyla na wczasach. a koniom trzeba siana tez dac bo musza miec sile zeby dzwigac big mame.

GH

Tak Prezes Przemek przeciez nie udający nadal ciężko chorego stajenny wielkich bioder.

germ

Nie wiecie czy Lipiec juz wrócił z wczasów?

germ
@GH 18.07.2017 19:48
Dzisiaj Prezes powiedział że wrócił.

Prezes Przemek powiedział że wrócił?

Mark
@germ 20.07.2017 12:49
Prezes Przemek powiedział że wrócił?

Czy Abdulach jeszcze siedzi w firmie i z Lipcem tną profile i wywożą na złom?

Okradziona jeszcze pracujaca

Abdulach w czwartek powiedział że Radka nie ma na walnym bo jest nad morzem na wczasach. Jeszcze bedzie tam przynajmniej tydzień wiec nie ma po co umawiać się z nim do czasu powrotu.

anonim

(usunięte przez administratora)

Nick

Wywozi złom. Ale PM zapowiedział wszystkim ze wzywa policje w przypadku ciecia profili i zglasza do prokuratury procz abdullacha i lipca rowniez tych co beda wspoldzialali. A za to to juz grozi wiezienie. Zreszta nowy Krzysztof Zalewski juz dostanie wezwanie na komisariat bo to on ciął i zawoził profile. Radliczyce pozegnaja sie na jakis czas z mieszkańcem.

Oszukany 3
@Nick 15.07.2017 14:14
Wywozi złom. Ale PM zapowiedział wszystkim ze wzywa policje w przypadku ciecia profili i zglasza do prokuratury procz abdullac...

Podajcie aktualny numer PM

Zbuntowany anioł

Kiedy cieć alkalowski poda informację co sie dzisiaj wydarzyło na walnym. Podobno jest tak wystraszony ze z domu nie wychodzi. Ale to chyba przez świece dymne pod jego oknami. Skoro nas unika więc kiedy przyjeżdzamy pod jego dom . Oczywiście pokojowo nastawieni w celu dialogu i ustalenia dalszych działań.

John

Walne jest 13 lipca o 10. Świadomie ktoś podaje falszywe informacje.zeby uniknac spotkania z pracownikami.

Kutasinski

Szkoda że wszyscy jesteście mądrzy pisząc tutaj a jak był czas się odzywać i złodzieja Radosława L wziąć za szmaty to każdy łeb na dół byle nie spojrzeć mu w oczy i nie obrazić Pana. Cwaniaki za pięć groszy

Majo

Wg. aktu notariusza jest ostatniego walnego , przerwa trwa do godz. 10.00 w dniu 14.07. Czy ktoś się wybiera na spotkanie z Panem Radosława L.?

Majo

Kiedy dokładnie to walne i o której godzinie?

Poszkodowany
@Majo 10.07.2017 11:40
Kiedy dokładnie to walne i o której godzinie?

O 10.00 14 lipca

Janioł
@Poszkodowany 10.07.2017 13:09
O 10.00 14 lipca

Walne jest 13.07. Tak podano na stronie internetowej!

Joma

Podobno policja była ze wzgdlędu na codzienne wywożenie złomu. Ciekawe jak Lipiec rozliczy się z pełni wartościowych materiałow. We wtorek Abdulach uciekał tyłami pewnie z autem pełnym elektrosprzętu. Maszyny zostały wywiezione przez schuco. Za 2 tygodnie nic nie zostanie a panowie uwłaszczą sie na majatku, który nalezy sie w pierwszej kolejności pracownikom. Trzeba działać. Bo tak jak obiecał od wrzesnia otwiera nowa firmę.

Majo

Dla Wszystkich poszkodowanych przez Pana Radosława L. Pan Radosław L , będzie w dniu 14.07 od godziny 10 z gotówką w firmie . Wszystkich poszkodowanych przez Radosława L. zapraszam na blokadę podczas Walnego w dniu 14,07. Zablokujmy złodzieja.

Marek
@Majo 06.07.2017 23:54
Dla Wszystkich poszkodowanych przez Pana Radosława L. Pan Radosław L , będzie w dniu 14.07 od godziny 10 z gotówką w firmie ....

13.07 jest walne

poszkodowany

a mozna sie tam z kims skontaktowac? Tel nikt nie odbiera? Pracuje tam jeszcze ktos

poszkodowany2
@poszkodowany 30.06.2017 10:39
a mozna sie tam z kims skontaktowac? Tel nikt nie odbiera? Pracuje tam jeszcze ktos

lipiec pracuje, wywozi zlom

gari

czyli firma zamknieta ?

Majo

Upadli po wczorajszym Walnym???

joma
@Majo 29.06.2017 09:27
Upadli po wczorajszym Walnym???

tak upadł

pracownik

to jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] całkowity praca po 12 godzin atmosfera jak w grobowcu a o zatrudnieniu ludzi decyduje pies na zakładzie a sam siedzi cały dzień i nic nie robi porażka całkowita odradzam każdemu kierownik wielki pan a boi się podjąć decyzje samemu pajac

Majo

I co, wypłacił wynagrodzenia?

Marek
@schorowany radzio 18.05.2017 08:00
Tak sobie.

Pajac zasłania się chorobą żeby umyć ręce od spraw pracowników ale auta sprzedaje i wtedy cudownie może decyzje podejmować. Radosław,złodzieju,oddaj nasze pieniądze i przestań symulować bo kiedyś może cię poważna choroba złożyć i pozostanie ci tylko tyle ile mamy wszyscy...metr gleby na wieku. A Twoje niewiasty zatańcza na grobie...bo już teraz mają cię głęboko w poważaniu.

Paula
@Marek 23.05.2017 15:29
Pajac zasłania się chorobą żeby umyć ręce od spraw pracowników ale auta sprzedaje i wtedy cudownie może decyzje podejmować. R...

Szczera wypowiedź i oficjalna Marku. Więc składam doniesienie do prokuratury na symulowanie choroby i próbę wyłudzania świadczeń z Zusu. Dotyczy to firmy Vollmer i Alkal. Potrzebuję Waszych zeznań potwierdzajacych ,że Lipiec faktycznie codziennie pojawiał się w Alkalu. Jeśli są chętni, którzy potwierdzą proszę o przycisnięcie łapki.

James

Ciekawe czy jutro Lipiec wypłaci nam kasę. Czy wogule przyjdzie?

anonim

Jeszcze w piątek były wielkie obietnice a teraz zaczyna udawac bardzo chorego. Panie Lipiec to nie przejdzie. Pierwszy w sadzie poswiadcze ze caly czas byl pan w pracy.

Kolo

Witam mam skierowanie do tej firmy ale czytajac wasze komentarze powaznie sie zastanawiam,naprawde taka lipa z wyplatami?

Pawełek
@Kolo 24.03.2017 10:55
Witam mam skierowanie do tej firmy ale czytajac wasze komentarze powaznie sie zastanawiam,naprawde taka lipa z wyplatami?...

lipiec konie kupuje to kasy nie ma 4 psy, 3 koty i w mnostowo chomikow do utrzymania no ale 4 auta są dla kazdego, tylko na wypłaty brak kasy

Marek

No to się zaczęło. Pewnie go do więzienia wsadzi. No i słusznie bo kradł ile sie dało. Popieramy.

Marek
@Bond 01.04.2017 21:56
Z fryzjerem

Słyszałem że Bond idzie do ato do swoich kumpelków

Janioł
@Marek 01.04.2017 22:01
Słyszałem że Bond idzie do ato do swoich kumpelków

Dobry żart, odpowiedni na Prima Aprilis, hahaha

Kierownik

Dziękuje za taki duży odzew, odpisze wszystkim zbiorowo na koniec przyszłego tygodnia zeby dać szanse zgłosić się większej liczbie osób, tym co nie wiedza jak zapraszam na Facebooka Tadziu :-)

Sławek K
@Kierownik 16.02.2017 23:12
Dziękuje za taki duży odzew, odpisze wszystkim zbiorowo na koniec przyszłego tygodnia zeby dać szanse zgłosić się większej licz...

Jaki tam z ciebie kierownik.

.
@Sławek K 22.02.2017 08:10
Jaki tam z ciebie kierownik.

Oj ogórek ...xD

Kierownik

Witam osoby zainteresowane odzyskaniem pieniędzy z niemieckiej instytucji SOKA BAU zagarniętych przez firmę zachęcam do kontaktu ze mną, mam bardzo ciekawe informacje w tej sprawie

Tadeusz Owczarek
@Kierownik 14.02.2017 14:34
Witam osoby zainteresowane odzyskaniem pieniędzy z niemieckiej instytucji SOKA BAU zagarniętych przez firmę zachęcam do kontakt...

No ale kim Ty jestes bo nie wiemy z kim się kontaktować.

prawdziwy
@Tadeusz Owczarek 15.02.2017 19:24
No ale kim Ty jestes bo nie wiemy z kim się kontaktować.

A Ty kim jesteś? Bo na pewno nie Tadeuszem Owczarkiem, chyba, że jest ich dwóch ...

Patryczek

Ajednak w Warcie

Łysy

Nareszcie pozbyli się Ogóra i jego kumpli - w końcu można normalnie pracować. Jeszcze niech wywalą dwóch pajaców i będzie super.

Łysy
@żyła 06.01.2017 22:35
Niech wywala abdulacha i lipca i bedzie git .No i wielgosza bo to najwiekszy szkodnik.

Widzę że zabrakło odwagi by zamiast "żyła" podpisać się Jakub.

koles
@Łysy 29.12.2016 20:49
Nareszcie pozbyli się Ogóra i jego kumpli - w końcu można normalnie pracować. Jeszcze niech wywalą dwóch pajaców i będzie super...

zeby nie ci kolesie co odeszli to bys pajacu pytal sie jak okno wyglada, a drewnianymi srubami bys aluminium skrecal nie masz odwagi odejsc bo nigdzie sie nienadajesz jak jestes taki kozak lysy to sie ujawnij a nie za plecami [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obrabiasz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

Oficer

Co tam się dzieje... :D Bond kierownikiem :D:D Ten żul któremu wydaje sie ze zjadl wszystkie rozumy a tak naprawde jest tepym robolem bazujacym na donoszeniu. Typowa choragiewka... kiedyś przyjaciel PM a teraz dupsko mu obrabia i wchodzi gleboko RL. A ten jego wierny kompan Czeczen kolejny kretyn bez jakiekokolwiek rozumu...:) Obraz nedzy i rozpaczy. A wszystko uzupełnia Abdul:) Wszystko sie zmienia tylko nie potrafia na czas zaplacic...

Marek

proszę o kontakt wszystkie osoby oszukane przez Firmę ALKAL - Opatówek, toczy się przeciw nim kilka spraw Sądowych, każda informacja na ich temat może być przydatna, pozdrawiamy tel. +( usunięte przez administratora )

runny

Ale czy atmosfera odpowiada teraz każdemu? Pozdrawiam

Gaweł.

Kto zwolnił Ewę. To kto teraz bedzie w biuze? Poszaleli. Sami zostana.

Robson

Co to za pajac siedzi w pokoju gdzie mają narady. Czy to kątrola ?

gzik

Co się dzieje? O co tu chodzi?

Janioł
@gzik 22.09.2016 23:21
Co się dzieje? O co tu chodzi?

Zaprawdę powiadam Wam: koniec jest bliski

Koniu nr 6

No i znowu zaczynają sie problemy z kasą. Ale piaty koń musi być. Skoro jest pięć psów, pięć kotów to by nie było do pary.

Janioł
@zalany komputer 01.11.2016 23:09
W tym tygodniu babcia Pepy Bulgotki bedzie miała bardzo trudny okres. Pomożecie?

Jejku, co takiego strasznego się babci przydarzyło?

Pawełek
@zalany komputer 01.11.2016 23:09
W tym tygodniu babcia Pepy Bulgotki bedzie miała bardzo trudny okres. Pomożecie?

Babcia już nie ma okresu.

Zostaw opinię o Alkal S.A. - Opatówek

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Alkal S.A.