Grupa Wiśniowski Sp. z o.o. S.K.A.

Adres: 153, 33-311 Wielogłowy

NIP: 7343513091 KRS: 0000431405

Grupa Wiśniowski Sp. z o.o. S.K.A.
2 479 6 1

Opinie o Grupa Wiśniowski Sp. z o.o. S.K.A.

Piotrek

Zwiazki zawodowe by wam pomogly ale trzeba zalozyc

wsp
@Piotrek 19.01.2019 18:28

HA HA HA związki zawodowe wy się rozpisujecie jak wam w tej firmie jest zle a tu ze spółki nikt tego nie czyta mają was tam gdzie kura jajo nosi jak ktoś podskoczy to skończy tak jak ci kierownicy i majstry wywalą albo zdegradują w tej firmie masz pracować a nie dyskutować i tyle w temacie.....

Robert

Totalne patologia a nie firma! Nie płacą uczciwie nadgodzin, w tak zwanym sezonie każą ludziom pracować ponad siły i po godzinach za które nie płacą! Najniższą gwarantowaną stawkę godzinową obchodzi się w tej pseudo firmie tak zwaną premią uznaniową! Przepisy bhp i higieny pracy coś takiego w ogóle nie istnieje w tym przybytku wyzysku! Na działach ciągłe zastraszanie i mobbing. Takie zachowania są na porządku dziennym. Z tej patologii odeszło i ciągle odchodzi w ostatnim czasie cała masa pracowników. Pisze prawdę, co możecie stwierdzić po tym że moja wypowiedź jest ciągle usuwana. Nie dziwi mnie to dlatego że w tej pseudo firmie nie ma już chętnych i naiwnych do pracy.

ws
@Robert 08.01.2019 00:43

masz racje kolego w 100 procentach

xxx
@Robert 08.01.2019 00:43

Pracuje w tej firmie od ponad 12 lat i jakoś nie zauważyłem żeby były łamane przepisy BHP jeśli tak było to powinieneś to zgłosić do odpowiednich ludzi a ja ręczę że zaraz by się to zmieniło. Nie wiem na jakim wydziale pracowałeś czy pracujesz ale jeśli ktoś używa w stosunku do ciebie mobbingu to też się to zgłasza do odpowiednich osób a nie pisze się tutaj na forum bo tutaj nikt ci nie pomoże. Jak na firmę Sądecką to zarobki są dobre, oczywiście zawsze mogłyby być lepsze to normalne ale nie są jakoś strasznie marne. A jeszcze nadgodziny, to co piszesz że nie wypłacają nadgodzin, to jest kłamstwo bo zawsze wypłacali, wypłacają i będą wypłacać bo ta firma zawsze płaci 50-ątki za nadgodzinę . Praca ponad siły, tez uważam ze przesadzasz . Zresztą ja zawsze mówie skoro ci tak źle to droga wolna idź do innych firm zobaczysz jak tam jest.

Paweł
@xxx 15.01.2019 13:09

Nie kłam biurowy klakierze i pierdzi-stołku.

xxx
@Paweł 15.01.2019 23:14

Nie pracuję w biurze

ww
@Robert 08.01.2019 00:43

zgoda

Stolowka

Stołówka od 1 stycznia za 118 zł .... bo wszystko drożeje

Kolo
@Stolowka 15.12.2018 07:57

Niby taki potentat, na reklamy i głupoty wydaje dziesiątki milionów, a ludziom pracownikom każe płacić za cateringowe żarcie i jeszcze się chwali ile to on do tego żarcia nie dopłaca. Koń by się uśmiał.

Stolowka
@Stolowka 15.12.2018 07:57

Stołówka nie jest przecież obowiązkowa...

Kreo
@Stolowka 02.01.2019 07:57

Witam czy są jakieś przyjęcia do Wiśniowskiego

dd
@Kreo 02.01.2019 13:01

za najnizsza w kwietniu

eee
@Kreo 02.01.2019 13:01

www.wisniowski.pl/kariera/

xxx
@Kreo 02.01.2019 13:01

Na stronie Wisniowski.pl sa oferty należy wejść w "kariera" i tam coś może znajdziesz dla siebie

Joker

Nie dajcie się ludzie nabierać w tym (usunięte przez administratora) na kilku miesięczne umowy na sezon. Robią ludzi co roku w ten sposób w wielkiego ch....a a płacą najniższą krajową.

subiektywna opinia

Firma nie jest dnem, wielu z Was nie ma zapewne porównania z innym pracodawca i to jest przyczyna narzekania, proponuje zmienić prace, a przy powrocie docenia Was bardziej a wy Ich, może nawet dostaniesz upragniony awans bo w innym wypadku nie ma mowy, trzeba schować ambicje do kieszeni... Zawsze lepszy jest nowy nieznany niz wieloletni pracownik. Frustrujacy jest fakt, ze mimo starań i tak nikt tego nie doceni, reszta ok. Ludzie strasza, a zapewne jakby sie zastanowili z ręką na sercu czy uczciwe przepracowało 8h np. dzis to wiekszosc zaczelo by gryźć sumienie...

Kacza
@subiektywna opinia 04.01.2019 22:01

Widać że "wędlinke" gryzie degradacja. Faktycznie trzeba się wziąść do pracy i otaczają Cię ludzie których... sam najlepiej wiesz co robiłeś z nami.

Hahaha Ha
@subiektywna opinia 04.01.2019 22:01

Ty deblilu 8 godzin to uczciwie kazdy robi a poza tym kto nic tylko godziny ciągnie a nie pracuje to trzeba zobaczyć i przejść po hali w soboty i jak robi się w tygodniu co zostają dłużej

anonim

(usunięte przez administratora)

Joker

W nowosądeckim wszędzie tak jest w tych pożal się boże firemkach wyzyskiwaczy, ten z Wielogłów i tak nie jest jeszcze najgorszy. Nie ma co oczekiwać cudów w regionie bez sprawnej komunikacji drogowej. Dojazd do dużego ośrodka jak Kraków to koszmar z nowosądeckiej dziury. Poza tym jest mnóstwo ludzi zwłaszcza z wiosek ze słabym wykształceniem i bez kwalifikacji którzy godzą się pracować za psie pieniądze.

anonim

(usunięte przez administratora)

K6

Myślę że to powino zostać zgłoszone do dyrekcji firmy. Przede wszystkim za ten podpis i poniżanie godności człowieka.

Świadomy obywatel

Panie pseudo dyrektorze, z Pana powyższej wypowiedzi wynika że Pana marzeniem jest być stanowczym dyrektorem. Sposób intelektualny wypowiedzi, świadczy o tym w sposób doskonały. Człowieka nie ocenia się poprzez dyplom z nazwą ukonczonej uczelni. Człowiek wartościowy zna swoją wartość wartość w każdym miejscu i czasie. Pana powyższa wypowiedź świadczy tylko o tym że posiada pan sporo kompleksów i za mało wierzy w siebie jako człowieka wartościowego.

Długoletni Pr.

Napiszę w ten sposób. Gdyby rzeczywiście w firmie było wszystko w porządku to w tym roku nie byłoby żadnych problemów ze znalezieniem pracowników. Wiadomo już że ludzie nie chcą pracować za przysłowiową "miskę ryżu" i dziadowskie pieniądze na śmieciowych krótkoterminowych umowach sezonowych. Przyszły rok zapowiada się pod tym względem jeszcze gorzej.

kns

Ile spawacz z paroletnim doswiadczeniem i kursami roznych metod moze zarobic? Zastanawiam sie czy jest sens drukowac CV i skladac tam czy szkoda tuszu.

Realia
@kns 18.11.2018 17:38

Taki spawacz z takim doświadczeniem nie zadawałby takich głupich pytań na tym forum. Poza tym to dostaniesz niewiele więcej niż najniższa krajowa i premia uznaniowa.....

kns
@Realia 19.11.2018 00:42

Zadaje pytanie bo po prostu chce sie dowiedziec. Prawda to ze kadrowa zadaje pytanie odnosnie zarobkow na rozmowie kwalifikacyjnej? Jakie sa relacje miedzy pracownikami na tym zakladzie?

lom
@kns 18.11.2018 17:38

nie warto

kns
@lom 21.11.2018 13:23

w takim razie niech sobie zatrudniaja ukraincow, niedlugo im otworza drogi na zachod i beda miec problemy jesli tak podchodza do pracownika

Edek
@kns 19.11.2018 16:50

Tak takie pytania padają na rozmowach kwalifikacyjnych jeśli chodzi od tą kadrową na D. Tylko że potem wielu ludzi dziwi się że ma do wypłaty co miesiąc najniższą krajową.

kns
@Edek 14.12.2018 17:17

A gdzies mam ten kolchoz, wole miec stawke jaka powinna byc a nie premia nadrabiac wyplate, ktora dadza Ci z wielka łaską.. Zachorujesz jak to w róznie bywa i bałwan Ci upieprzy premie bo powie ze symulujesz chorobe i da jakiemuś co mu pod biurko wchodzi. Ludzie jacy są to są a oni na tym jadą bo nikt nie otworzy gemby, jakby to był jedyny zaklad.

Świadomy obywatel
@kns 18.11.2018 17:38

Najniższa krajowa przez 3 miesiące. No okres próbny. Potem jak się sprawdzisz w donoszeniu to zostajesz

Życzliwy

Ludzie którzy decydują o losie pracowników nie dopuszczają myśli że staną przed tronem Bożym , i zapyta ich Pan co uczyniłeś temu najmniejsze u to Mnie uczyniłeś. Na kogo zrzucą swoją winę, bo Bóg powie dałem Ci rozum więc sam podejmowałeś decyzję a teraz Cię osądzę z jego używania.

anonim

(usunięte przez administratora)

Mich

Co do zastraszania i mobbingu to wyssane z palca.

Pra
@Mich 15.12.2018 12:20

Trochę się mylisz bo jest tylko ludzie milczą bo się boją o pracę i premi i straszenie zwolnie Cię od majstrow

nnh

w pełni zgoda

Robert

Dopiszę tylko jeszcze że nie płacą nadgodzin. Nie wiem dlaczego administrator to usunął w pierwszym zdaniu.

XXX.

W tej firmie to nawet Kobiety z produkcji nie mogą spokojnie pracować bo taki KAWALER z k006 molestuje te Panie może lekka przesada. Ale próbuje to robić... I tego nikt nie widzi. jak chodzi po dziale i ściemnia. To jest po prostu obleśny (usunięte przez administratora) i wieśniak,,

Wiola
@XXX. 15.12.2018 13:34

Co do tego to święta racja chodzi po chali i obgaduje i pół zeczy dołoży. wymyśla i składa ludzi nie trendy droga Panie M.P

TheVoiceOfWomen
@Wiola 18.12.2018 07:58

Oburzenie wzbudzają powyższe wypowiedzi niejakiego XXX i Wiola. Przewrażliwiony jest ktoś, kto postrzega witanie się poprzez podanie ręki molestowaniem. Wypowiedź powyższa jest oczernianiem i szykanowaniem wspominanej osoby, która poniekąd współpracuje z naszym rejonem – stąd plątanie (jak tu życzliwie wspomniano). Warto podkreślić, że wielu Panów z innych działów nie ma na tyle kultury osobistej aby powiedzieć choćby „dzień dobry” mijanej kobiecie. Obleśne i wieśniackie jest pisanie czegoś w Internecie anonimowo, by narobić szumu, plotek i problemów zawodowych z gdzieś zasłyszanych informacji. Jeśli ktoś ma jakieś zastrzeżenia proszę kierować je do osoby zainteresowanej osobiście w tzw. prosto w oczy a nie OBSMAROWAĆ w sieci człowieka z natury otwartego i żartobliwego. Więcej dystansu i poczucia humoru do siebie i innych ludzi, a w ramach czasu wolnego odsyłam do Kodeksu Karnego art. 212 oraz słownika gramatycznego języka polskiego :)

MĄDRY POLAK
@TheVoiceOfWomen 18.12.2018 18:39

Skąd możesz wiedzieć co ten człowiek robi każdy ma prawo do wyrażania swojej opinii jeśli tylko jest prawdziwa . Każdy określa swoje granice i jeżeli ktoś je przekracza to trzeba zareagować. Trzeba wiedzieć co można a nie można. Jeżeli ktoś sobie nie życzy to trzeba to uszanować. A artykuł 212 był by naruszony .. pod warunkiem jeśli była by głoszona nieprawda! I kierowana imieniem i nazwiskiem ! Temat był poruszony po to aby człowiek zamierzał !

Hi
@XXX. 15.12.2018 13:34

Faktycznie takie jesteście gwiazdy ! Nie wiem co Wy na produkcji robicie ? Świat modelingu nie wie co traci . Troszkę dystansu do siebie .

HA
@Hi 21.12.2018 18:13

To czemu ten KAWALER nie pracuje tylko chodzi po dziale i bajeruje z kobietami a ktoś musi za niego pracować nie dość ze nic nie robi to jeszcze denerwuje swoich kolegów a i tak w oczach kierownika najwięcej pracuje a on tylko robi zamieszanie w okuł siebie .Cenna uwaga do KAWALERA pracuj tak jak inni a pewnie dadzą ci spokój ....

Konkurencja

Wiecie może jaka Firma zrobiła mu profilarkę do szyn bram przesuwnych?

Józek

Witam mam pytanie jak wyglada sprawa z przerwa świąteczna w tej firmie? Wiem ze wigilia wolna bo odrobiona 12 listopada ha ha a jak pozostałe dni? Pracujecie na działach?

Pracuś
@Józek 18.12.2018 10:27

Ja pracowałem w tej firmie 8 lat i wigilia zawsze była wolna także ładnie ich robią w... :)

Kis22

Ile zarobi spawac

Były pracowik

Nic wam nie da narzekanie , trzeba rozesłać CV gdzie tylko się da i czekać co będzie przecież nic nie macie do stracenia. Każdy jest kowalem swojego losu , trzeba dbać o swoje interesy . Powodzenia.

Czasowy pracownik

Krótko i na temat dla ludzi którzy chcą się przyjąć do pracy w tym czasie . Nie ma przyjęć, teraz są zwolnienia ludzi. Koniec jest produkcji więc nie ma pracy . Składajcie CV w maju i może do grudnia Was zatrudnią .

5 latek

Jak się ktoś nie nadaje do pracy w zespole to po co taką osobę trzymać??? Na obecną chwilę jeszcze nie słyszałem w firmie o tym żeby były zwolnienia z powodu "zimy" bo jak na razie wszędzie produkcja pełną parą

Edek
@5 latek 10.12.2018 05:11

To teraz tak się nazywa wywalanie bez skrupułów ludzi na bruk? Że też wam przez te zakłamane mordy biurowe pasożyty i obiboki klakiery przejdą takie słowa. Na całe szczęście co roku jest coraz mniej frajerów dających się nabierać na prace sezonowe w tym (usunięte przez administratora) z Wielogłów.

Piotrek

A na swieta ile dali teraz ?

dobrze_jest
@Piotrek 10.12.2018 23:56

500

Starypierdziel
@Piotrek 10.12.2018 23:56

Nie dali tylko część oddali z tego co wzięli z wcześniejszych wypłat.

Edek
@Piotrek 10.12.2018 23:56

Niczego nie dali na święta, wcześniej pozabierali i poobcinali ludziom premie na produkcji.

solti

Witam witam :) Mógłby mi ktoś podać jakieś informacje na temat stanowiska technologa w firmie Wiśniowski? Jakich zarobków można się spodziewać? Premii ? Świadczeń ?

Obiektywny

Po co w takim razie w tamtym roku była w firmie Inspekcja Pracy i posypały się głowy na wydziale . Ci co chwalą pracę to są ludzie z układów rodzinnych , którym załatwiono wysokie stawki godzinowe i dokładana jest im premia kosztem innych pracowników. Z firmy odeszło dużo cennych pracowników bo nie mogli tego wytrzymać i ja też . Prawda boli jak widać tych co zostali.

Były pracowik

Ciekawe skąd nabiorą ludzi do pracy w firmie Wiśniowski jak nie szanują pracowników zabierając bez powodu premie a stawki to 14.50 brutto i umowa ze stawką godzinową a nie miesięczną . Przecież od nowego roku Niemcy otwarły rynek pracy dla Ukraińców i tam pojadą do pracy a nasi się zwalniają z firmy bo po odliczeniu dojazdu zostaje od 1900 do 2100 na rękę. Myślę że pycha w firmie zostanie niedługo ukarana ludzie otwarli wreszcie oczy i zaczęli myśleć co tu dalej robić i gdzie iść do pracy. Ludzie nadal kierują się tym że firma buduje hale więc musi dobrze płacić ale ci co pracują wiedzą , że tak nie jest i odchodzą z pracy . Pracownicy mają jeszcze co roku jeden dylemat bo umowy zawsze się kończą w grudniu i proponuje się ludziom pracę na budowie po 10 godzin i soboty za dużo mniejsze stawki niż firma która ma swoich budowlańców. To jest szantaż bo jak nie to nie ma się w środku zimy pracy . Tak było w tamtym roku i tak będzie i w tym roku. Część pracowników zmuszą do pracy przy produkcji okien z PCV bo nie znaleźli pracowników i mają chętne tylko panie (pracownicy z konkurencji mieli przyjść ale jak usłyszeli za ile będą pracować to zrezygnowali) a przecież się mówi, że firma ma podkupywać fachowców od konkurencji . Sprowadzają tylko brygadzistów i kierownika z konkurencji a na jego pensję będą zabierać pracownikom premie bo skądś te pieniądze musza być. Nie chciałem być niewolnikiem tylko pracownikiem więc już tam nie pracuję a to piszę aby nie okłamali was przy rekrutacji jak to zrobiono ze mną.

Czasowy pracownik
@Były pracowik 04.12.2018 16:27

Skóra brak jest twoich teorii spiskowych i wielu ciekawych informacji wyssanych z palca . Ty byłeś gość o 6 rano już nie chciało się pracować po rozmowie z tobą . Teraz wykończysz psychicznie i nerwowo ludzi w fakro .

Rozkosz
@Czasowy pracownik 08.12.2018 00:52

I niedługo Jaruzelski Za płacisz za swoje gadanie

Pracownik

W tej firmie to nawet nie można spokojnie skorzystać z WC bo taka Pani RUDA sprzątaczka terroryzuje pracowników i kazuje korzystać z WC tam gdzie ona nie sprząta ,Ta Pani jest nawiedzona .

auditorek
@Pracownik 02.12.2018 17:45

Przecież mam prawo skorzystać z potrzeby fizjologicznej w środowisku pracy. Taka pani już nie powinna pracować

Ktos
@Pracownik 02.12.2018 17:45

Ciezko Ci isc do innej toalety?chyba normalne ze chce w spokoju posprzatac,a nie za kazdym zmywac podloge jakby byla 1 ubikacja na zaklad,Szanuj cudza prace,kultura wymaga zebys nawet nie pytal tylko jak widzisz ze sprzata idz gdzie indziej,Wporzadku kobieta,pozdrawiam.

Pracownik
@Ktos 03.12.2018 18:32

Ty chyba ktosiu nie czytasz ze zrozumieniem to jeszcze raz ta Pani ruda kazuje korzystac tam gdzie nie jest jej rewir po prostu tam gdzie sprzata inna Pani .I ta kobieta nie jest taka w porządku,,,,

Nick
@Pracownik 05.12.2018 17:03

Kazuje a po jakiemu to i co oznacza? Jak już piszesz na forum to umiej się wyłowić....

ko
@Nick 06.12.2018 16:23

Napewno to uczeń bez perspektyw,ktorego marzeniem jest etat i najnizsza;-)

W
@Pracownik 02.12.2018 17:45

Ta Pani nawet dzień dobry nie potrafi odpowiedzieć, każdego dnia wygląda jakby była tam za karę.

anonim

(usunięte przez administratora)

lom

zgoda jes masakra

auditorek

Czy otrzymałeś i podpisałeś/łaś Ocenę Ryzyka Zawodowego, czy byłeś/aś uświadomiony z zagrożeniami na swoim stanowisku pracy ?

Nicko
@auditorek 02.12.2018 18:33

Nie rozśmieszaj ludzi człowieczku biurowy, papier wszystko przyjmie, a facet dobrze pisze, przepisy bhp w tej firmie są martwe. Dochodzi do wielu groźnych wypadków na produkcji.

Ciekawski

Dlaczego nie ma przetargow na ochronę z firmą zewnetrzna. Czy panna M ma jakiś układ z firmą Vip?

Pracownik K6

Firma w której ludzie chodzą chorzy ponieważ za L4 zabierają premie. Ci chorzy zagrażają innych . Chłopak z gorączką 39 stopni był w piątek 30. 11. aby nie stracić premi za listopad. Kierownikami zostają ludzie bez doswiadczenia i nie mając pojęcia co jest produkowane na danym dziale.

auditorek
@Pracownik K6 01.12.2018 13:44

Czy ten pracownik zgłaszał komukolwiek swój stan zdrowia ? (bezpośredni przełożony). Dlaczego został dopuszczony do pracy ?. Stworzył zagrożenie dla siebie i innych, przecież mogło dojść do wypadku.

Pracownik
@auditorek 02.12.2018 18:04

Na K006 mają wszystko w nosie tam liczy się produkcja i plany a pracownik nie ważny ...

anonim

(usunięte przez administratora)

5S K6

K006 to najgorszy dział, bardzo dużo ciężkiej pracy i zero szacunku, wynagrodzenia dla pracownika. Kończy się sezon i zaczyna się okres gnebienia, wymyślania zasad które mają na celu zabieranie premii i to beznadziejnie 5 S . Tekst " brygadzista ma robić selekcje kogo zostawić na dziale A kto jest zbedny " nagle w oczach dyrektora pojawiają się zbedni ludzie.

Ktos

Zalozyc Zwiazki Zawodowe niezalezne

Lidia

@Zadowolony pracownik A powiesz więcej o warunkach zatrudnienia w Grupa Wiśniowski? Jak oceniasz atmosferę w firmie? Na jaki rodzaj umowy można liczyć? @Świadomy obywatel dlaczego uważasz, że firma nie szanuje ludzi? Czy możesz podać jakieś konkretne przykłady? Chodzi o kwestie finansowe i bonusy czy raczej o relacje panujące w firmie? Te informacje pomogą innym użytkownikom w ocenie Grupa Wiśniowski.

Lo

Niech ktoś zobaczy co się dzieje i jak się stosuje mobing bo jest i prawda zastraszani ludzi jest w firmie od majstra i liderów

Wściekły

Można zarobić w firmie jak sie robi tak jak kiedyś gosciu za czasów Franka . Wielce.elektryk Danio siedział i nic nie robil do 19 i ściśle cioł na całego a teraz to co plecy bolą i znalazł sobie wymówke na nic nie robienie !

cierpliwy
@Wściekły 23.11.2018 11:01

Czasów pana .F. już nie ma i skończyły się urlopy i awans za miód i ryby. lepsza praca za ziemniaki .tylko jedno się nie skończyło ściema codziennie do 19tnastej ..

sds
@Wściekły 23.11.2018 11:01

Mozna zarobic najnizszaaaaaaaa

lom
@Wściekły 23.11.2018 11:01

max najnizsza

Pracownik k006

witam chciałem przekazać taka informacje ze odnośnie poniedziałku to jest pracujący mamy świętować w wigilie. A kadry Wiśniewskiego na temat poniedziałku na zapytanie jak zgłoszę urlop to jak wpiszą urlop w dzień wolny nie wie co powiedzieć i zwala ze majster wie i do niego się mam zgłosić wiec pytanie kto nas rozlicza z urlopów jak tam nic nie wiedza. Ale rozmowa nagrana i Brdzie dowód w sprawie do pip

Robotnik
@Pracownik k006 10.11.2018 09:41

No i co wiesniaku bez odrobiny wiedzy wtedy się stanie? Zostaną nałożone kary? Które i tak ty zapłacisz bo przecież nikt inny. A może zamkną całą firmę? Na zawsze! I co wtedy poczniesz.... Fakro a może dako i tam od nowa szukanie, wachanie i zgłaszanie. Żal mi takich osób bo sam pracuje od 3lat w tym zakładzie i nie narzekam choć zarobki mogły by się podnieść :) ale jak czytam że burak straszy Pipem to śmiech bo jeszcze 2 tygodniae temu nie było tematu 12.11 a jak się pojawił od razu smierdzacy roszczeniowcy ruszyli.

Lo
@Pracownik k006 10.11.2018 09:41

Bo oni nic nie wiedzą tylko ludzi gonić potrafią jak firma pracuje 12 to czemu nie cała biura i wogule

Nad Prezes
@Robotnik 11.11.2018 08:38

Typowa odpowiedź pańszczyźnianego nowosądeckiego robola ze zgiętym karkiem bez godności i honoru, twoja stara musiałą sie nażreć sporo zeszłorocznego śniegu że urodziła takiego bałwana!

ko
@Robotnik 11.11.2018 08:38

Z nazwy wnioskuje ze przed byciem robotnikiem musiales byc pastuchem ,bo myslenie jak Twoje cicho siedziec,gdzie pojdziesz,roszczeniowcy swiadczy o Twoim poziomie,poza ta firma i tymi ktore wymieniles sa inne ale skad to mozesz wiedziec jak bilet miesieczny na busika masz pod firme tylko.Warunki sa lepsze i sa gorsze a Ty jak chcesz to zgadzaj sie na wszystko bo pan kaze to pastuch wykona bo taka jego rola,sluzacy czy pracownik?aha robotnik.

Zostaw opinię o Grupa Wiśniowski Sp. z o.o. S.K.A. - Wielogłowy

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa Wiśniowski Sp. z o.o. S.K.A.