Grupa Wiśniowski Sp. z o.o. S.K.A.

Wielogłowy

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 71 ocen.

Opinie o Grupa Wiśniowski Sp. z o.o. S.K.A.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa Wiśniowski Sp. z o.o. S.K.A.

Kamil

Kiedyś gdzieś czytałem artykuł o zarobkach w nowosądeckich formach, na sądeczaninie albo https://www.nowy-sacz.info/. O ile dobrze pamiętam to najlepiej dba o pracowników Wiśniowski :)

Nowy

Mam isc tam do pracy bo dzwonili ale jakie sa zarobki tam prosze napiszcie ??????

Mr
@Nowy 2 tygodnie temu
Aha a w zimie ?

Co mogę ci wiele napisać. Popracujesz chwilę to ocenisz.... Zależy gdzie trafisz...

Nowy
@Mr 2 tygodnie temu
Co mogę ci wiele napisać. Popracujesz chwilę to ocenisz.... Zależy gdzie trafisz...

A brutto ile macie ????

Lidia
użytkownik zarejestrowany

@mich czy mógłbyś opisać dlaczego dla Ciebie firma Grupa Wiśniowski to dziadostwo? Podając takie informacje należałoby opisać konkretne sytuacje przemawiające za takim stwierdzeniem. Forum powinno służyć wymianie rzetelnych informacji, a żeby takie były należy podać argumenty.

mich

Dziadostwo

Lidia
użytkownik zarejestrowany

@Józik dzięki za dłuższą wypowiedź na temat firmy Grupa Wiśniowski Sp. z o.o. S.K.A. Czy myślisz, że obecną sytuację da się jakoś zmienić? Masz jakieś dobre rady na zmiany? Może ktoś z przełożony je przeczyta i wprowadzi w życie.

Józik

Firma rodzinna, kierownictwo to albo rodzina albo ktoś protegowany przez brata czy siostrę. Ogólnie patologia, przełożeni mają mniejszą wiedzę od szarych pracowników no ale cóż ..... rodzina. Żadnych szans na jakikolwiek awans bez znajomości, ponad połowa wypłaty to premia nadawana przez kierowników, jestes wazelina masz większą kasę mimo że pracujesz mniej wydajniej od kolegów, brak szkoleń, kursów itp. A jak zrobisz na własną rękę cokolwiek to nikt tego nie doceni... Jest to przykre...

Lidia
użytkownik zarejestrowany

@Gt a mógłbyś wyjaśnić czemu dziadostwo? Każdy ma inny punkt widzenia, więc każda argumentacja jest ważna potem dla innych użytkowników. @prac czyli w zimę w Grupie Wiśniowski praktycznie nikt nie pracuje? W zimę nie potrzeba produkować nowych rzeczy?

Gt

Odradzam. To dziadostwo

Agamemnon

Ta firma to jedno wielkie kolesiostwo. Wszędzie układy i ukladziki. Od średniego pracownika oczekują cudów na kiju a co poniektórzy kierownicy i dyrektorzy są po zawodówkach a stanowisko mają tylko dlatego że rodzina bądź znajomi. Kompetencji zero. Takie realia 90% kadry zarządzającej tak wygląda. A ścieżka rozwoju zawodowego? W tej firmie nie ma czegos takiego. Zwykłych pracowników zwalniają za przypadkowe wyniesienie nita w kieszeni a dyrektorzy i wyżej postawieni pracownicy kręcą takie wały że masakra. Pod przykrywką produkując produkty jak tzw. Prototyp i kupując za grosze...... A co na to Pan właściciel? W końcu to jego pieniądze. Mam nadzieję że weźmie się za niektórych i przyglądanie co tu się wyprawia. Myślenie zaściankowe pracownik jest nikim, kasa marna za charowke mam nadzieję że kiedyś brakiem rąk do pracy i pójdą po rozum do głowy. Co do rozmowy kwalifikacyjnej to nie będę wyrażał swojej opinii bo nie mam słów opisujących tandetę tych rozmów. Na każdy etat już wcześniej jest ustawiona osoba zatem nie aplikujcie bo zaproszą na rozmowę i na tym koniec. Zatem jeśli nie masz kogoś kto cię przepchnie nie trać czasu

Lidia
użytkownik zarejestrowany

@Darek czy zostałeś poinformowany o takich warunkach zatrudnienia w firmie Grupa Wiśniowski przed zatrudnieniem? Czy ktoś ma podobne doświadczenia z tą firmą i chciałby się podzielić swoimi odczuciami? Informacje z tego forum będą przydatne dla osób szukających pracy w Grupie Wiśniowski.

x

W firmie rewolucja, bo ludzie dostali podwyżkę. 50 GR. I teraz uwaga: ZARABIASZ MINIMALNĄ KRAJOWĄ. Jeśli ktoś miał powyżej minimalnej to dostał 30 gr podwyżki, jak miał szczęście to 50 gr. NIE POLECAM

Ktos

Ile mozna zarobic na miesiac prosze o prawde

Darek
@Ktos 08.06.2017, 02:23
Ile mozna zarobic na miesiac prosze o prawde

1400 maksymalnie a za 2-3 miesiące i tak cie wywalą

Darek
@Ktos 08.06.2017, 02:23
Ile mozna zarobic na miesiac prosze o prawde

Praca za 1400 na rękę maksymalnie a za 2-3 miesiące i tak cie wywalą, szkoda cennego czasu na nich! Robią sobie jaja z ludzi za taką pracę w warunkach szkodliwych, Ukraińcy zarabiają lepiej w tym kraju. Radzę omijać szerokim łukiem, chyba że zgadzasz się na wyzysk i pracę na chwilę!

Bobo

Na jakie warunki może liczyć OPERATOR CNC z doświadczeniem? Chodzi o kasę i warunki zatrudnienia.

Ex
@Bobo 23.05.2017, 17:21
Na jakie warunki może liczyć OPERATOR CNC z doświadczeniem? Chodzi o kasę i warunki zatrudnienia.

Na start umowa o pracę. Okres próbny 3 miesiące... Najniższa krajowa. Plus niewielka premia 2-3 miesiąc. Potem jak się sprawdzisz. Umowa do końca roku.. i co raz to większa premia.. premia w zależności od odziałów. Itp .. zarobisz przy pełne j premia coś niewiele ponad 2 tys.. netto... . Pełna premię masz jak dostaniesz umowę na dłuższą metę. Ale to już ciężki temat. Bo sporo ludzi zwalniają na zimę.

Gość

Na jakoe zarobki może liczyć konstruktor?

M

Wynagrodzenia w duzej czesci sa placone pod stolem. Rodzina jest zaangazowana w sprzedaz wyrobów bez faktur. Brat, syn szwagierki, nawet brat który pracuje na magazynie sprzedaje towar bez ewidencji nie posiadajac wlasnej firmy. Cala firma to niezla Bonanza. Duzo kasy ale myslenie dalej zasciankowe. Nie polecam.

tt

jeśli chodzi o prace na produkcji to zależy na jakim dziale,na jednym praca nawet spoko a na innym już nie bardzo, wydział ocynkowni ogniowej to omijać daleko, chyba najgorszy dział z możliwych

Śmieszek
@tt 05.02.2017, 22:21
jeśli chodzi o prace na produkcji to zależy na jakim dziale,na jednym praca nawet spoko a na innym już nie bardzo, wydział ocy...

Ocynkownia ogniowa musze powiedziec ze jest pan w bledzie gdyz jest tam praca jak kazda inna jak sie komus nie chce pracowac to uzna iz kazda praca jest ciezka

student

firma wiśniowski? oczywiście także tu aktualne jest powiedzenie że na każdego milionera pracuje pare setek biedaków. System wynagrodzeń wygląda tak że połowa wypłaty to premia uznaniowa która w teorii zależy od dochodu firmy tylko że skąd zwykły pracownik może wiedzieć takie rzeczy? w rzeczywistości to wygląda tak że wszystko zależy od tego jakie układy ma się z brygadzistą. Konkretnie mówiąc na produkcji zarobić można 2400zł netto z czego połowa to premia. We firmie panuje istna sieć znajomości, rodzinnych pokrewięstw i ludzi poleconych przez kierowników, brygadzistów. Bez znajomości nie ma co liczyć na dłuższą umowę. Noo i oczywiście na zimę won na bezrobocie i czekać aż wielcy państwo łaskawie znowu pozwolą pracować na cześć i chwałę kierowników, prezesów i samego właściciela. Żeby chociaż dali znać wcześniej, ale nie , z dnia na dzień won. Co do rozmowy kwalifikacyjnej to pytają o najgłupsze pierdoły, temat wypracowania na maturze z polskiego, w której ławce się siedziało w ławce w podstawówce i ulubiony przedmiot ze szkoły średniej

Nigdy
@student 21.11.2016, 21:59
firma wiśniowski? oczywiście także tu aktualne jest powiedzenie że na każdego milionera pracuje pare setek biedaków. System wy...

Zgadzam się z tym co jest tu napisane totalne dno

Exportowiec

Jest ogłoszenie na "eksport managera" ja nie chcę wiele zarabiać , ale choć z 10k wyciągnę na miesiąc? Ktoś tu wyżej pisał że Dyrektor Eksportu nie mówi w żadnym obcym języku (???) to czy są jakieś dodatki finansowe dla Managerów za robienie mu za tłumacza? Z góry dzięki za info

oko
@Exportowiec 25.10.2016, 09:37
Jest ogłoszenie na "eksport managera" ja nie chcę wiele zarabiać , ale choć z 10k wyciągnę na miesiąc? Ktoś tu wyżej...

Dyrektor Exportu jest radnym i jego dochody są podawane w oświadczeniu majątkowym. Z tego co pamiętam nie przekraczają 8000 brutto. Jako manager exportu pewnie dostaniesz połowę z tej sumy.

muu
użytkownik zarejestrowany

redod to jak ci tak zależy na tej pracy to powinieneś odwiedzić stronę internetową tej firmy, w jednej z zakładek masz opcję kariera i tam są opisane wszystkie bieżące oferty pracy

Sabina

cześć , mam pytanie trochę z innej beczki, kto Wam dostarcza odzież ???mój dyrektor był u Was na zakładzie i był pod wrażeniem jakości odzieży... tyle, że nie spytał się od kogo ją kupują... a mnie na wzór stawia Wasz zakład... może ktoś pomoże i przeczyta metkę producenta... wielkie dzięki S.

Studencik

Ja tam nie narzekam pracuje tam dluzsza chwile i potrawie zarobic te 4 tysiace co chodzi o szefostwo no wzyscy wiedza ze glownym wlascicielem i szefem jest pan(usunięte przez administratora) Natomiast dyrektorem do spraw technicznych jest jego brat pan Tadeusz Wiśniowski i wydaje mo sie ze jego prawa reka sa bardzo sympatycznymi ludzmi Pan (usunięte przez administratora)ile razy by siez kins nie minął w firmie to tyle razy poda mu reke i zamieni pare słòw i to jesgo slynne"niech sie darzy zdrowia szczescia hah"jest jeszcze pani dyrektor persolnalna pani(usunięte przez administratora)ktora rzekomo ma pod soba wszystkich pracownikow firmy (usunięte przez administratora)i zajmuje sie przyjmowaniem jak i zwalnianiem ludzi w firmie raczej nie cieszy sie duza sympatia zreszta sam jej nie lubie na Dzien Dobry nie odpowiada tylko cie zlustruje ale jednak mimo wszystko kultura powinna byv na pierwszym miejscu ale nie mozna zarzucić bo dbaja tam zarowno o pracownikow jak i o pracownikow mlodocianych ktorzy moga liczyc na premie uznaniowe do wynagrodzenia co nie czesto sie zdaza sa tez premie roczne i na jazde swieta mamy swietna stolowke za dobre pieniadze mozna cos zjesc mozna brac pozyczki bezprocentowe z kapitalu firmy Troszke sie rozpisalem ale mysle ze cos tam o niej opowiedzialem a ludzie ktorzy nie maja zielonego pojecia na temat prosperowania tej firmy szefostwa armosfery zarobkow prosze lepiej nic nie piszcie pomyslcie o tym ike firma zatrudnia pracownikow i ile jescze innych firm jest z nia powiazanych salonow dilerskich ktore sprzedaja produkty marki wisniowski

robol

niedługo zaczynam na produkcji na stolarce stalowej. Dobra robota? dobry dział? orientuje się ktoś? warto w ogóle zaczynać tam robotę?Proszę o szybką odp jeśli ktoś się orientuje. Pozdrawiam

ciekawy

Witam na stronie pracuj.pl jest ogłoszenie na projektant-konstruktor. Zastanawiam się czy posłać swoje cv. Więc mam parę pytań: - czy są jakieś sensowne szkolenia wprowadzające dla nowych pracowników ?? staż pracy mam ale w innych branżach - nie pisze nic o minimalnym doświadczeniu, wiec czy to można rozumieć jako ofertę pracy czy szukają zielonych studentów ?? - jakie oferują zarobki ?? dla mnie to ważne jeśli miałbym się przeprowadzać i coś wynajmować. Wyżej znalazłem wpis: Okres próbny 2700 zł brutto + 500÷700 zł brutto premii. Z góry dzięki za odpowiedzi

mik

Są przyjęcia ogłoszone w urzędzie pracy na pracownik produkcyjny przy produkcji , czy ktoś się orientuje na czym ta praca polega i jakie zarobki . Będę wdzięczny pozdrawiam

o
@mik 06.08.2016, 18:58
Są przyjęcia ogłoszone w urzędzie pracy na pracownik produkcyjny przy produkcji , czy ktoś się orientuje na czym ta praca pole...

Mala placa a na zimę cie wykopią na wiosnę dzwonią takie realia

X

Male to dwa tysiace zenada

D

Dzwonili po mnie ale niewiem czy skorzyatam bo male place wiec czy ktos szczerze napisze bo widze ze sie boicie pisac prawde

nen

najniższa krajowa i to wszystko

Gal Anonim

Wypowiedz dfg - "Rozmowa dno totalne, przeglądają Ci świadectwo ze średniej, maturalne, dyplomy ze studio, nawet pytają o temat pracy mgr i licencjackiej. Nawet jak się ma 10 lat stażu na stanowisku handlowca i na takie tam też się aplikuje. Rekrutacja to jeden wielki cyrk, szkoda czasu, są lepsze firmy" Nie wierzyłem ale przekonałem się na własnej skórze, firma wielka a Pani "Kadrowa" rodem z filmu "Miś" .

xxx

praca tam to same minusy. jeden balagan

pozd
@xxx 28.04.2016, 11:16
praca tam to same minusy. jeden balagan

W tej firmie a zwłaszcza na spawalni ludzie z majster beznadziejni wyzysk i tyle za pare groszy sprzedają ludzi do majstra za premie większe

Niedoszły pracownik

Zarobki w dziale konstrukcyjnym są powalające, przed wszystkim powalają z nóg. Okres próbny 2700 zł brutto + 500÷700 zł brutto premii. Po roku czasu można wyciągnąć podstawy 2900 zł brutto + premie, premii można dostać maksymalnie 2500 zł brutto. Premie oczywiście uznaniowe, dodatkowo uzależnione od sprzedaży i wyników innych działów, i jeszcze jedna informacja, której się wprost nie podaje jest taka, że premii można nie dostać wcale. Z doświadczenia mogę powiedzieć, że do analizy opłacalności podjęcia pracy za takie zarobki, bezpiecznie jest nie brać pod uwagę premii. Jak dla mnie jedyna korzyść dla etatowca pracującego w Wiśniowskim to ładna okolica. Dla rozczarowanych podpowiem (na własnym przykładzie), że konstruktor prowadzący działalności gospodarczą robiąc projekty na zlecenie w jeden weekend zarabia tyle co w Wiśniowskim przez miesiąc z maksymalną premią. Pozdrawiam.

zen

ogulnie dziadostwo

ef

czy mogłabym uzyskać informacje jak wygląda rekrutacja na praktyki i w jaki sposób one się odbywają na produkcji ?

oxd

A wiec? Dlaczego zwalniaja na zime? heh nie wiem w zeszlym roku zwolnili mnie sugerujac sie brakiem pracy w zimie (sezon) a czy zadzwonia jak obiecali he? wątpie w to tylko ciekawe ze z pracy wyleciało na zime 90% chłopaków ktorzy sa z sadeckich osiedli, albo wgl z Sącza.

prac
@oxd 22.03.2016, 20:16
A wiec? Dlaczego zwalniaja na zime? heh nie wiem w zeszlym roku zwolnili mnie sugerujac sie brakiem pracy w zimie (sezon) a c...

tak jest i w zimię zwalniają albo na urlopy gonią bezpłatne bo nie potrafią z sezonu mieć na wypłaty dla pracowników załoga w miare ale są ludzie co nic nie robią tylko godziny klepią majstrowi albo sprzedają za premie większe lidery też nie którzy na spawalni władza do głowy bije ludzi poniewierają sami nic nie robią tylko się plątają po hali albo do noszą do majstra by miecie więcej premi

bartek

jak wyglada rozmowa kwalifikacyjna na stanowisko czy jest prowadzona w jezyku angielskim ?

dfg

Rozmowa dno totalne, przeglądają Ci świadectwo ze średniej, maturalne, dyplomy ze studio, nawet pytają o temat pracy mgr i licencjackiej. Nawet jak się ma 10 lat stażu na stanowisku handlowca i na takie tam też się aplikuje. Rekrutacja to jeden wielki cyrk, szkoda czasu, są lepsze firmy

PH

Jak wygląda stanowisko przedstawiciela handlowego? Jaka kasa netto, targety teren narzędzia, przełożeni

realista

oto (usunięte przez administratora)zadupek patologicznego biznesu - wiśniowski, fakro, dako, konspol, newag - miedzy tymi firmami tylko krążą pracownicy, praca za najniższą krajową, brak albo mizerne premie, a do tego oczekiwania do bycia w gotowości 24h/7. A jak im się znudzisz to cię zwolnią, żebyś za trzy albo cztery miesiące znowu mógł spytać o pracę i przyjął się na czas sezonu ... Przykre. Życzę dla Polski prawdziwych Gospodarzy, którzy będą dbali o obywateli. Jeśli sami się okradamy i nie dbamy, to nikt o nas nie zadba, a na pewno nie "przyjaciele" zza granicy - kupcy Państwowych firm za grosze.

xxxxxxxxx

Co do studentów to bedziesz musiał robić normalnie ale kasa mniejsza bo doswiadczenia nie masz. Ogólnie to praca u Wiśniowskiego byłaby fajna ale na zime i tak zwolnia!!! cgory system w firmie

maturzysta

Mam pytanie. Jakie sa w firmie warunki pracy dla studentów zaocznych? Chciałbym studiowac na AGH zaocznie i pracowac w firmie czy jest to mozliwe czy wgl zostane przyjety i jak sa traktowani studenci?

ZORGANIZOWANI do Szefa

liczymy na Pańską mądrość i intuicję.

Prawy Pracownik

Jeżeli powstaną u nas związki zawodowe pracowników biurowych, to ich głównym celem nie będzie obrona przestrzeganych tutaj nieźle praw pracowniczych, tylko realny wpływ na rozwój firmy przez własną, uczciwą pracę i oraz brak zgody na sytuacje, które ten rozwój skutecznie hamują wieloletnim działaniem i przeświadczeniem o swojej racji i nieomylności. Nie przyczyniają się do rozwoju firmy skutki wieloletniego zarządzania eksportem bez jakichkolwiek znaczących sukcesów sprzedażowych przez osobistości, które składnie potrafią się wypowiedzieć tylko w języku ojczystym. Nie przyczynia się do rozwoju firmy poświęcanie energii na wielotygodniowe uprawianie polityki w celu usuwania mądrych (niestety także także niepokornych), doświadczonych ludzi, którzy się nie dali podporządkować i zawazelinować, których przywraca do firmy niestety po czasie sama interwencja lub życzenie Właściciela. Zabetonowanie rekrutacji nepotyzmem nabrało niezwyczajnych rozmiarów, łącznie z sugerowaniem "właściwych" wyborów szefom wydziałów pod płaszczykiem normalnych procesów, skutkiem czego dbano o rozwój indywidualnych zapleczy rodem z gminy, czy starostwa a nie interesów wspólnych Właściciela i nas samych. Oceńcie sami: nasza firma miała styczność z najlepszymi kadrami południowej Polski, którzy to ludzie się nami zachwycają i nas podziwiają, nawet zazdroszczą, którzy o nas dobrze mówią - kto jest z nich z nami? Harują dla zagranicznych, a u nas koterie od których jest tylko jedna chwilowa ucieczka - przez łącznik nad drogą. Nie chcemy aby firma została pozbawiona dotychczasowej dynamiki przez wieloletnie tolerowanie nienormalnych zachowań i preferencji. Wsłuchajmy się w to, co mówią nasi klienci (całkiem dobrze), nasza konkurencja (rośnie w siłę, choć ciągle ma respekt) i zobaczmy to, co sami codziennie widzimy i nie chcemy na to dawać zgody. Organizujmy się i pracujmy na nasze miejsca do roboty by ich nie musiało zabraknąć przez tolerowanie zatwardzenia, rutyny i polityki mającej korzenie jeszcze w komunie.

do motyla

do motyla z chaty z kraja: nie udało się obrazić na wszystkich, to trzeba Właściciela postraszyć, że wózek zacznie zwalniać, albo jechać w druga stronę. Co ma omawiana efektywność do uczciwości? Kto tutaj podważał "uczciwość pracujących na wyniki"? Nikt. Skąd taki zarzut? Po co wymyślać coś, czego nikt tutaj nie powiedział? Trzymajmy się tutejszych zapisów i nie zmyślajmy pokrętnych argumentów, bo strach się bać. Mowa o rzeczach, które prowadzą do zatracenia się we własnej polityce. Jaką efektywność ma pracownik zarządzający eksportem bez języków obcych? Żadną, nawet negatywną, bo głęboki wstyd przed partnerami z zagranicy. Jaką efektywność ma pracownik kadr pracujący tygodniami nad powodami do usuwania ludzi, których błyskiem swojej intuicji przywraca do życia dla firmy po czasie sam Właściciel? Żadną, odwrotną do pożądanej. Przez taką efektywność wózek się zacznie staczać na pewno. Uczciwości nikt nie podważa, co ma piernik do wiatraka? Eksport ma znać języki i nie przynosić wstydu, a kadry mają z definicji lubić ludzi a nie nimi celowo manipulować, czy to nie podstawowe kryteria? Motylu z chaty z kraja: nie strasz tak bardzo bo się sam Pan Właściciel jeszcze zacznie się bać rzetelnej oceny aktualnego stanu rzeczy by zawsze się opłacało do nas aplikować.

uśmiani po uszy

... umieramy ze śmiechu na widok tych obrażonych min i robienia otoczeniu łaski, ciekawe czy Panu Właścicielowi też robią łaskę zaledwie swoją obecnością, no i ten sens zasłony dymnej: "moja chata z kraja", no tak, trzeba się teraz obrazić, by się dać prosić ... na kolanach ...

zadziwiona

albo ich chroni poprzez wyjmowanie spod dotychczasowej zakwaszonej jurysdykcji i przesuwanie ich do zdrowszych obszarów pod Brata. To prawda, tak przywrócił i ocalił wielu pozyskując ich mądrze dla siebie.

do zadziwionej

Co na to sam Pan Właściciel? - chyba doskonale wie, co oni robią. Zauważ, że w ciągu kilku ostatnich lat na jego życzenie lub z jego inicjatywy powróciło do firmy wielu ponadprzeciętnych ludzi, do których usunięcia przyczyniały się wymienione osoby bojące się przede wszystkim osób konkurencyjnych myślowo, zdolnych przejąć obowiązki i zadania, i zrobić to inaczej i znacznie lepiej. Stąd mniemam, że Pan Właściciel chyba sobie robi przegląd takich osób od czasu do czasu i przywraca je dla siebie i firmy.

zadziwiona

no OK, wiadomo, kto chce rządzić: fin. kad. i BMW manipulowany zresztą idealnie przez nich, tylko co na to sam Pan Właściciel?

do Filipa z Konopii

odpowiadając na twoje pytanie, czy szefostwo jest wyrozumiałe? - tak, jest wyrozumiałe tylko dla swojego kręgu wazeliniarzy, innych wymienieni dyrektorzy przez Zadziwioną usuwają bezwzględnie jak za komuny poza firmę albo usuwają w cień, w którym nauczą się wazeliniarstwa, to podcina rozwój intelektualny i finansowy firmy, no nie rozmieszaj mnie Filipie - ten dział kadr nie wie co to jest ścieżka kariery w firmie i wiedzieć nie będzie bo to zarządzanie kadrami intelektualnymi przypomina kadry w jakimś wojewódzkim zjednoczeniu przedsiębiorstw państwowych w komunie - niech żyją wazeliniarze i zarządzający exportem bez języków obcych jak w centrali handlu zagranicznego w stolicy lat '80.

widze was

cenzura się włączyła i zaczynamy po odczekaniu chwili kreować zagłuszanie prawdy

zadziwiona jeszcze raz

tak to prawda - oceniłam Firmę bardzo wysoko, to niewiarygodny fenomen na skalę kontynentu doceniony w Monte Carlo, napawający dumą że to my właśnie - tym bardziej jestem ZADZIWIONA biznesowym folklorem jak opisałam

do zadziwiony

nnnooo się teraz zacznie akcja - przecież 90% wpisów tutaj to ciężka praca w służbie Firmy przed wyznaczone do tego osoby do pracy w internetowym "pijarze" ale tak czy siak Zdziwiony Firme oceniłeś wysoko bo dobrze, to bardzo sprawiedliwe a ciekawostki typu dyr.exp. to są wszędzie tacy lokalni prowincjonalni "menedżerzy co ino gut morning ser"

Zostaw opinię o Grupa Wiśniowski Sp. z o.o. S.K.A. - Wielogłowy

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa Wiśniowski Sp. z o.o. S.K.A.