brak logo

Ogólnopolski Serwis Internetowy Go3.pl

Łódź

Opinie o Ogólnopolski Serwis Internetowy Go3.pl

Szef 2010-04-23 13:35:57
Dobra - starczy pisania głupot - wracamy do roboty, samo się nie zrobi.
szef 2010-04-23 13:36:10
ogłaszam konkurs - kto napisze tak żeby drugiemu w pięty poszło i uznam, że to najlepszy wpis - dostanie 5000 PLN,
szef 8 2010-04-23 13:38:48
podbijam stawkę, jeśli pójdzie mocno w nogi to płacę 7 tys. za super wpis.
Prawdziwy Szef 2010-04-23 13:40:44
szef - 2010-04-23 13:36:10

ogłaszam konkurs - kto napisze tak żeby drugiemu w pięty poszło i uznam, że to najlepszy wpis - dostanie 5000 PLN,

Jaki kurna konkurs - do roboty nieroby a nie fora czytać. Kto napisał najlepszą dobrą opinie dostanie 500 zł nagrody. Kto napisał najlepszą negatywną opinie dostanie sprawę w sądzie. Szkoda czasu na głupoty.
PJ 2010-04-23 13:47:41
a wiecie, że w piotrkowie to Bida aż piszczy?
Baca 2010-04-23 13:54:09
(usunięte przez moderatora)takich głupot jak na tym forum to jeszcze nie czytałem banda baranów wyładowuje swoje dziecięce flustracje.
polonista 2010-04-23 14:01:38
chyba frustracje
misia pysia 2010-04-23 14:07:59
anonim - 2010-04-23 13:32:34

szefowie - 2010-04-23 13:07:30

pozdarwiamy też (usunięte przez moderatora)Jego opinie też nam dały dużo do myślenia, wyciągamy wnioski i lecimy do przodu ...

(usunięte przez moderatora) to prawdziwy gość. Niewielu takich poznałem jak on. Jego kariera zaczęła się u nas kiedy po szkoleniu wszyscy pojechali na paintballa a (usunięte przez moderatora) nie pojechał :(... bo nie wiedział z kim ma jechać a nie zapytał bidulek. Potem (usunięte przez moderatora)nie przysyłał raportów. Dlaczego nie przesyłał, może zgubił laptopa? Nie! nie wysyłał bo nie wiedział na jakiego maila ma wysyłać... bidulek. Osoba która sprawdzała raporty siedziała przy biurku obok, ale (usunięte przez moderatora) nie zapytał. A teraz pisze po forach bo myśli, że jest anonimowy. Pozdrowienia dla (usunięte przez moderatora)!

A ja pamiętam jak (usunięte przez moderatora)przyszedł do pracy i siedział bo zapomniał pinu do telefonu. Zamiast zapytać o puk siedział i nawet nie próbował udawać, że pracuje ;) potem bardzo zdziwiony, że po tygodniu wyleciał i na forach się wypłakuje rok po zwolnienu
prawdziwy szef 2010-04-23 14:13:25
500 PLN za najlepsze odparcie negatywnych komentarzy + 3 dni urlopu płatnego!! Do roboty:)!
Szef wszystkich szefów 2010-04-23 14:26:43
A ja daję więcej - 600 zł + 4 dni urlopu za najlepszy pozytywny komentarz. Proszę się podpisywać imieniem i nazwiskiem, stanowiskiem i napisać który oddział.
klient 2010-04-23 14:53:53
ja też się przyłączam do negatwynych opiniach o tej firmie, kupiłem ich kosmetyki, i włosy mi zaczęły wypadać! PARANOJA!
anonim 2010-04-23 14:55:12
a kogo teraz mamy obsmarowywać? bo już się pogubiłem a jesli ORIFLAME to dlaczego akurat ich?
Lew Parkietu 2010-04-23 15:10:33
Proponuję MC DONALD-a bo tam kosmetyki są lepszej jakości, panienki fajnie kręcą MC Flary, wszyscy sa po studiach, kierownik ma doktorat do robienia wieśmaków a przede wszystkim ta firma kosmetyczna nie oszukuje. daje wypłaty w naturze a i po co kiedy kiedy kiełbasa jak i boczek jest naprawdę dobrze uwędzony. Optuje za wejściem planu 5 letniego i wybraniem prezydenta na skalę między galaktyczną.
Wasz przełor Kanclerz e - łku
Gazda Gwiazda
PS
pozdro dla
o hajj
anonim 2010-04-23 15:57:44
Napiszcie coś na (usunięte przez moderatora), proszę niech wszyscy wiedzą, że (usunięte przez moderatora) to wzorowy pracownik
kolega z pracy 2010-04-23 17:20:52
(usunięte przez moderatora) ma teraz na głowie sklep dla naszego wymagającego klienta. Tak więc nie będzie spała ani jadła dokąd go nie opanuje. Takie u nas są zasady. A poza tym jest w takim stresie, że i tak nie potrzebuje jeść ani spać :)
dino 2010-04-26 12:20:23
Jeśli chcę zostawić pozytywną wypowiedź na temat firmy to co od razu zostanę potraktowany z buta przez tych powyżej co się wypowiadają? Nie mam takiego prawa? Bzdura. Panowie dyskutujecie na tematy wogóle nie istotne. Wy mówicie, że jest do bani a ja mówię wręcz przeciwnie. Wielu jest takich którzy mnie poprą. Przyjdź i sprawdź.

Najśmieszniejsze jest czepianie się jedynego wieżowca na Piotrkowskiej w centrum miasta, gdzie pracownicy pracują na 14 piętrze. Co ty chcesz człowieku więcej? Nawet jeśli by tu były marmury to i tak nic by Ci to nie pomogło.
pawel 2010-04-26 13:42:05
Widzę, że forum zaczeło być platformą do wymiany informacji. Może zamiast pisać głupoty ktos mi lepiej powie jak w htc hd2 wyłączyć co nieco żeby wytrzymywał dłużej nić 24 h.
htc hd2 2010-04-26 13:46:57
ja mam nokię, ponoć w łodzi chłopaki wgrali sobie nowy soft i jest lepiej.
KZ 2010-04-26 15:08:32
bywa trudno to znaleźc, mamy telefony od marca ale nie jest łatwo sie przyzwyczaić. Zeby np. zmianić język trzeba robić reset fabryczny, istrukcja tego nie podaje. Oszczędzanie ustawisz tak:
ustawienia >> dzwiek i ekran >> podswietlenie >> wygaś urządzenie / wyłącz urządzenie - obie ustaw sobie na minute
Coremaster 2010-04-26 15:41:11
Czy są na tym forum jacyś programiści? Jak wygląda praca, czy można liczyć na szkolenia i jak zarobki. Pracuję php, .net, sql, javascript, ajax, choć ostatnio bardziej ogólnie zarządzania projektami niż programowanie. 7 lat doświadczenia, m. in. w dużej agencji interaktywnej w warszawie, stanowisko senior project manager. Interesuje mnie praca w biurze Olsztynie.
marchlewka 2010-04-26 15:57:16
obawiam się, że w olsztynie nie ma działu programistycznego - a przynajmniej nie było. Są dwa działy programistyczne- Łódź i Stalowa Wola. Łódź robi większe projekty - tak było jeszcze rok temu. Co do płac to jak pamiętam (2004-2006) jak tam pracowałem było dość przeciętnie, ale znajomi co tam zostali mówią, e teraz można liczyć na znacznie więcej - ale to też info sprzed roku.
koordynacja STW 2010-04-26 16:23:12
marchlewka - 2010-04-26 15:57:16

obawiam się, że w olsztynie nie ma działu programistycznego - a przynajmniej nie było. Są dwa działy programistyczne- Łódź i Stalowa Wola. Łódź robi większe projekty - tak było jeszcze rok temu. Co do płac to jak pamiętam (2004-2006) jak tam pracowałem było dość przeciętnie, ale znajomi co tam zostali mówią, e teraz można liczyć na znacznie więcej - ale to też info sprzed roku.

To było dawno i nie prawda. Jak najbardziej Stalowa także robi duże projekty i tak zostanie choć Łódź chciałaby inaczej. Prawda jest taka, że Łódź od Stalowej różnie się specjalizacją a nie rozmiarem projektów. Stalowa to oprogramowanie dla firm na zamówienie- Łódź pracuje nad gotowymi produktami sprzedawanymi "taki jaki jest" (cms, sklep). Ponadto stalowa to też administracja Go3 i zarządzanie dziesiątkami mniejszych projektów - więc tak bardzo mym Stalowej nie umniejszał na miejscu kolegi marchewki czy tam innej marchlewki.
kol 2010-04-26 16:25:33
Pisząc - stalowa robi większe projekty masz chyba na myśli projekty serwisów www, wszelkie bazodanowe, oprogramowanie mlm, a takze wewnętrzne oprogramowanie dla Go3 jest robione w Łodzi.
anonim 2010-04-26 16:32:27
marchlewka - 2010-04-26 15:57:16

obawiam się, że w olsztynie nie ma działu programistycznego - a przynajmniej nie było. Są dwa działy programistyczne- Łódź i Stalowa Wola. Łódź robi większe projekty - tak było jeszcze rok temu. Co do płac to jak pamiętam (2004-2006) jak tam pracowałem było dość przeciętnie, ale znajomi co tam zostali mówią, e teraz można liczyć na znacznie więcej - ale to też info sprzed roku.

Panie Marchlewko - chyba się znamy :) a wiec Panie [usuniete przez moderatora] - co było w 2006 to nie dziś. A dziś możesz pan liczyć na stawkę nie gorszą niż w AMG czy Venti, więc pomyśli pan czy warto dalej pracować w tej firmie na A z 2 literkami na s w środku ;) pozdrowienia od 1403. Co do konkretów napisz na maila to pogadamy.
Coremaster 2010-04-26 17:31:44
Ok, czy ktoś mi odpowie i poda konkretną cyfrę? Co ze szkoleniami? Czy są jakieś bonusy typu opieka medyczna, pakiet sportowy itp?
K 2010-04-26 17:58:13
Coremaster - 2010-04-26 15:41:11

Czy są na tym forum jacyś programiści? Jak wygląda praca, czy można liczyć na szkolenia i jak zarobki. Pracuję php, .net, sql, javascript, ajax, choć ostatnio bardziej ogólnie zarządzania projektami niż programowanie. 7 lat doświadczenia, m. in. w dużej agencji interaktywnej w warszawie, stanowisko senior project manager. Interesuje mnie praca w biurze Olsztynie.

Po konkrety proszę pisać na maila. Przy ustalaniu wynagrodzenia wpływ ma dobrze zdany test, próbka kodu pisana na miejscu, bogate portfolio i ogólna znajomość tematu, w przypadku starszych programistów czy funkcji kierowniczych istotne jest także to czy jesteś komunikatywny i czy posiadasz umiejętność pracy w zespole czy pracy z klientem. Zapraszam na [usuniete przez moderatora]
STAŻE 2010-04-26 19:17:51
A czy ktoś wie czy w Katowicach można zrobić staż stanowisku programista? Studiuję na II rok UŚ, Informatyke - XHTML, CSS, PHP, MySql, Java Script, Smarty. Interesują mnie 2-3 miesiące ,czerwiec-wrzesień i potrzebuje papierek na uczelnie. Ktoś był może na stażu w Katowicach lub gdzie indziej? Czy staże są płatne?
staże 2010-04-28 10:02:22
Witam, w sprawie stażu można napisać na maila [usuniete przez moderatora]. Zapraszamy także na staże w innych miastach. Jeśli osoba zgłaszająca się na staż posiada już pewien zasób umiejętności pozwalający jej na realizowanie prostych zadań istnieje możliwość stażu płatnego.
halo 2010-04-28 14:29:30
Pisze odnosnie tych negatywnych komentarzy, prosze napisac jakies konkrety z co jest zle np. pracuje teraz w firmie gdzie jest zle zorganizowany jeden działów co ma duzy wplyw na moja prace.To jest konkret denerwuje mnie to wdluza to moj czas pracy. Prosze nie pisac ogolnikow bo ciezko zrozumiec co w tej firmie jest zlego.
Krzysztof J-ski 2010-05-06 18:42:33
Cieszę się, że wywołałem aż taką dyskusję na tym forum, bo wcześniej o firmie było cicho, a uważam, że mówić o niej trzeba. Dziękuję szefom za pozdrowienia, ale ironia z waszej strony jest niepotrzebna. Rozumiem, że macie do mnie pretensje o delikatnie mówiąc niezbyt przychylne opinie. Ale takie jest moje odczucie i powinniście to uszanować. Tutaj wyraża się opinie o pracodawcy, a nie tylko pozytywne opinie o pracodawcy. W Waszej firmie nie podobało mi się wiele rzeczy, o których nie będę się powtarzał.
Druga sprawa, nie wiem czy to wasze wypociny, mnie krytykujące się tu pojawiły, ale na nie odpowiem.
Drogi anonimie, z paintballem sprawa wyglądała tak, że wiedziałem z kim mam jechać, ale to osoba później się wycofała i dlatego nie miałem jak dojechać z jednego końca miasta na drugi (a raczej do Kansas), więc nie pisz bredni, dobrze. Raporty (przypominam 6 DZIENNIE!!!), wysyłałem regularnie, bo jak się spóźniłem chociażby 5 minut dostawałem maila od szefa: Gdzie raport, [usuniete przez moderatora]??? Może i w pierwszym dniu nie znałem maila koleżanki od raportów, ale bzdurą jest, że o niego nie prosiłem. Prosiłem 3 razy, za 4 dałem sobie spokój. Koleżanka, zgadza się, siedziała obok, ale miała to w [usuniete przez moderatora], a to jej powinno zależeć na wysłanym raporcie, nie mnie. Poza tym nie chciałem jej przeszkadzać, bo jeszcze coś by źle wpisała i firmę szlag by trafił :)) Może zdarzyło się, że zamiast pod koniec pracy, wysłałem go następnego dnia rano, nie miało to znaczenia. Tak mi powiedziano. Teraz dowiaduję się, że chyba jednak miało No i może raz zdarzyło mi się zapomnieć wysłać raport, o której przyszedłem do pracy (to już 7). A skoro, uważasz ANONIMIE, że się nie chcę ujawnić, to się grubo mylisz. Specjalnie w pierwszym poście napisałem tyle szczegółów, żebyście wiedzieli kto do was pisze. Więc skoro wyjeżdżasz mi z takim zarzutem to się z łaski swojej sam ujawnij.
[usuniete przez moderatora] (szczerze mówiąc [usuniete przez moderatora] to taka nie byłaś) owszem zdarzyła się historia z Pinem. Dostałem nowy telefon, zapomniałem Pinu, zdarza się. Ale PUK otrzymałem po 2 godzinach. I nie jest prawdą, że nic nie robiłem, tylko robiłem nową bazę danych. Jeżeli chodzi o zwolnienie to nie firma mnie zwolniła, tylko ja się zwolniłem z firmy na podstawie porozumienia stron. Tego ci szanowni szefowie zapomnieli już powiedzieć??? To niech ci przedstawią pismo o rozwiązaniu umowy lub świadectwo pracy. Więc nie bredź droga [usuniete przez moderatora], bo chyba od siedzenia przed kompem mózg ci się lasuje. A swoją drogą jak ci idzie siedzenie na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i wklepywanie cyferek do rubryk? Gratuluję, szczyt kariery zawodowej!
Za jedno szefom jestem wdzięczny. Uświadomili mi, że zawodowo będę dążył do tego, żeby żaden głupek za mną nie stał i pytał mnie jakie sukcesy osiągnąłem w ciągu dnia. Największym moim sukcesem było rozwiązanie umowy o pracę z Go3.pl.
Pozdrowienia dla wszystkich normalnych w firmie, np. dla [usuniete przez moderatora]
Anna M 2010-05-08 17:40:14
[usuniete przez moderatora],
Nigdy nie napisałam nic o Tobie na tym forum, więc nie wiem dlaczego część Twojej odpowiedzi skierowana jest do mnie?
Ale skoro już napisałeś to Ci odpiszę.
Nigdy nie zapytałeś mnie o mój adres mailowy, dlatego nie otrzymałeś ode mnie odpowiedzi.
To nie mnie powinno zależeć na wysłanym przez Ciebie raporcie tylko Tobie, bo to był Twój obowiązek, a nie mój.
Odnośnie Twoich uwag, na temat ważności mojej pracy w firmie, nie będę się wypowiadała, bo nie chcę zniżać się do poziomu który reprezentujesz. Poza tym pisząc że tylko wklepuję cyferki do rubryk, pokazałeś jak mało wiesz na temat zakresu moich obowiązków w firmie.
Nie życzę sobie żebyś wypowiadał się na mój temat, ponieważ nic o mnie nie wiesz, a wszystko co napisałeś odnośnie mojej osoby jest stekiem kłamstw.

Pozdrawiam
Krzysztof 2010-05-20 22:24:48
Anna M - 2010-05-08 17:40:14

[usuniete przez moderatora]
Nigdy nie napisałam nic o Tobie na tym forum, więc nie wiem dlaczego część Twojej odpowiedzi skierowana jest do mnie?
Ale skoro już napisałeś to Ci odpiszę.
Nigdy nie zapytałeś mnie o mój adres mailowy, dlatego nie otrzymałeś ode mnie odpowiedzi.
To nie mnie powinno zależeć na wysłanym przez Ciebie raporcie tylko Tobie, bo to był Twój obowiązek, a nie mój.
Odnośnie Twoich uwag, na temat ważności mojej pracy w firmie, nie będę się wypowiadała, bo nie chcę zniżać się do poziomu który reprezentujesz. Poza tym pisząc że tylko wklepuję cyferki do rubryk, pokazałeś jak mało wiesz na temat zakresu moich obowiązków w firmie.
Nie życzę sobie żebyś wypowiadał się na mój temat, ponieważ nic o mnie nie wiesz, a wszystko co napisałeś odnośnie mojej osoby jest stekiem kłamstw.

Pozdrawiam

[usuniete przez moderatora] jeżeli prawdą jest, że nic nie pisałaś na mój temat na tym forum to Cię przepraszam za to co o Tobie napisałem. Słowa i wiedza [usuniete przez moderatora] na mój temat wskazywały, że Ty jesteś autorką tego postu. Wyraziłem opinię na temat pracy w firmie, nie była ona przychylna. I nagle zaczęła się nagonka na moją osobę i wyciąganie brudów z paintballem, spóźnionymi raportami, zapomnianym numerem PIN, udawaniem pracy itd. Czy naprawdę o to chodzi? Jeżeli ja reprezentuję niski poziom to jaki reprezentują ci co o tym piszą?? Musiałem się jakoś bronić. Nie podpisywaliście się więc musiałem zgadywać kto mi obrabia [usuniete przez moderatora]. Myślałem, że bierzesz w tym udział i moja złość skierowała się przeciwko Tobie. Jeżeli chodzi o raporty uważam, że to Ty mijasz się z prawdą, ale dyskusja na ten temat nie ma sensu. I tak nie dojdziemy do konsensusu.
Również pozdrawiam
1
maneger kontentu 2010-05-26 03:07:21
Help, w piątek mam rozmowę na stanowisko junior content manager. Czy jest tu ktoś z działu kontentu czy ogólnie z działu SEO? Co wiecie o tej firmie, o pracy w tych działach?
baca 2010-07-10 13:16:22
Witam serdecznie na tym forum.
Mam następujące pytanie czy ktoś posiada informacje jakie praktyki handlowe stosuje do klientów firma Go3.
Czy ktoś miał już potyczki z tą firmą. Na co zwrócić uwagę przy podpisywaniu umowy z tą firmą
Dziękuje wszystkim za informacje. Jeżeli ktoś nie chce lub boi się udzielać informacji publicznie mogę podać e-maila
--
nick 2010-07-20 12:48:47
Odpuść sobie człowieku tą firmę ...
klient 2010-07-23 00:51:48
przede wszystkim trzeba przeczytać umowę bo firma się jej trzyma. Ogólnie jeśli w rozmowach podpierasz się umową zawsze załatwisz sprawy, jeśli nie ma w umowie nie załatwisz. Poza tym serwis ok, ładna grafika.
robby 2010-07-25 17:18:32
Nie do końca się zgodzę z "klientem", bo miałem zrobioną dodatkową usługę praktycznie za darmo. Braliśmy 3 serwisy - kolejny poszedł za przysłowiowy uśmiech i nie było żadnych problemów z umową itp.
klient cz-wa 2010-08-17 15:33:45
a ja sobie chwalę, dostałem bardzo ładny serwisik. Nie narzekam bo w 5 miesięcy przynajmniej zarobił na siebie i współpracę - jako klient - oceniam jako bardzo udaną.
1
Piotr Burdon 2010-12-28 00:02:52
dla mnie to trochę dziwne ze gość który popracował tydzień i wyleciał tak dokładnie zna go3.pl, w sumie się nie dziwie bo za raporty sam nieźle obrywałem ale były one nie dla szefów tylko dla naszej świadomości żebyśmy się sami zmobilizowali do roboty. Poza tym to był Twój [usunięte przez moderatora] obowiązek na pewno dostałeś "obowiązki pracownika" tym bardziej dziwne jest dla mnie to, że nie pamiętałeś pinu do telefonu przecież to było Twoje narzędzie pracy, i tak dobrze, że wytrzymałeś tydzień i tak na prawdę dostałeś za ten okres kasę za nic. Faktycznie można by parę rzeczy zmienić ale nie narzekać że jest źle, w końcu jeśli jesteśmy normalnymi ludźmi zawsze potrafimy się porozumieć ale do tego trzeba dwojga. pozdro dla wszystkich:)
Green 2011-11-30 15:56:34
Konkretnie i na temat. Jestem zadowolony z usług go3.pl. Poleciłem 2 znajomym.
Piotr Burdon 2011-12-03 01:06:18
Ponownie przeczytałem wpisy, normalnie wszystko ucichło:) powiem tak gdyby nie GOFRY;) (Go3) dla mniej inteligentnych. Pewnie byłbym kimś innym. z perspektywy już kilku lat jak tam pracowałem wspominam to bardzo miło a wręcz niektórych rzeczy mi nawet bardzo brakuje. Jedno czego nie zapomnę to na pewno wielkie wsparcie jeśli chodzi o szefostwo w pierwszych miesiącach pracy, kiedy to nagle uwierzyli w chłopaka który zaczynał jako nikt:).
Wiele lat już pracuję w handlu ale gdyby nie podejście szefostwa do mojej osoby, "że na pewno dam radę", pewnie teraz nie zarabiałbym kilkanaście razy tyle w innej Firmie. Jeśli miałbym coś podpowiedzieć przyszłym adeptom to tylko jeden cytat: "Dbaj o potrzeby klienta jak o swoje własne", to procentuje przez wiele lat:), cieszę się z wypowiedzi niektórych klientów, bo to dobrze świadczy o dobrze dobranej ekipie handlowców. I Chociaż jestem dość gadatliwy z natury, myślę, że tu przerwę i ani nie odradzę ani nie polecę lecz fascynującą ludzką ciekawość pozostawię przyszłym pracownikom;)
Wojtek.O 2012-10-05 10:24:52
Ochocho, [usunięte przez moderatora] dziękujemy Ci za takie miłe wspomnienia :) zaczynamy nowe rekrutacje znowu pewnie zawrze na forum. A tak dla info kandydatów ... napiszcie do mnie, dam Wam kontakty do 20 handlowców którzy pracowali w ostatnich 6 latach i sami Wam wydadzą opinię na temat pracy u nas. Na temat uczciwości, jakości pracy, wsparcia, wymagań, obowiązków. Myślę że to najlepsza droga. [usunięte przez moderatora]
Monika 2013-06-15 14:06:54
czy ktoś mi może powiedzieć jak konkretnie wygląda praca handlowca? Jakie są oczekiwania, wymagania i naturalnie wynagrodzenie. Jak wygląda dzień pracy.. Widziałam ogłoszenie o rekrutacji ale nie wiem czy jest sens pakować się nic nie wiedząc o atmosferze w firmi i składać CV.
darek 2013-12-17 16:03:09
cwaniaki pracowałeś tam czy skąd masz takie info ?? czyli nie ma co liczyć na podstawę :/ tylko system prowizyjny wchodzi w gre? a weekendy chociaż są wolne ?
zorro 2014-03-13 04:19:29
Jeszcze takie opinie można znaleźć w necie:
( usunięte przez administratora )
pracy! 2015-01-20 18:34:50
wiecie co - ja bym sie na waszym miesjcu nie przestal interesowac masakra powiem wam z ta praca dlatego polecam sie nie poddawac tak jak aj i dalej szukac. a informacnje o firmie same przyjda... takie moje zdanie. moze ktos jeszcze jednak sie wypowie i pomoze czlowiekowi w wielkiej potrzebie...
Lebowsky 2015-01-24 16:33:23
Czyżbyś się nabrał na POI, czyli wiele domen "lokalnych"??...
1
Adam 2015-03-05 16:47:15
Serio w Go3.pl pracujecie jedynie dla prowizji? Może jeszcze mi powiecie, że macie umowy na pełen etat? Bo owszem, czasem pewnie z prowizji mozna wyjść na swoje, ale jak nie pójdzie miesiąc, nawet nie z winy pracownika to jestesmy w plecy i to nie mało. Nikt nie próbował wynegocjować jakiejś stałej stawki miesięcznej?
Kali 2015-06-30 01:25:23
Kilka średnich krajowych,ale się uśmiałem:D. Firma w której sami właściciele, prezesi. Jeden lepszy od drugiego. Zaczynajac od bajerancika, kończąc na narwusie. Zaczną od bajerowania jaka to świetna praca Cię czeka a skończy się na umowie bez podstawy, zlecenie, na prowizji... lub na własnej działalności gospodarczej.
Spójrzcie na ich stronę, firma internetowa z martwą stroną www. Zdjęcia pracownicze ostatnie z 2012 roku,a jak przyjdziesz to przeciągi zastaniesz.
Firma tak się prezentująca, na pierwszy rzut oka nie świadczy o jej profesjonalizmie.... Jak to określił jeden z polityków"Ch...,du... i kamieni kupa".
1
dlaiao 2016-05-07 15:44:43
wydaje mi się, ze ich serwis zbiera naparwde sporo takich pozytywnych bardzo opinii, to na plus jest.
Zostaw swoją opinię o Ogólnopolski Serwis Internetowy Go3.pl - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ogólnopolski Serwis Internetowy Go3.pl