Najgorsza firma na Polskim rynku , bez potwierdzenia przedłużają ważność konta i słono za to sobie liczą. W porównaniu z innymi firmami drożsi o 100%
Dziękujemy za opinie. Przykro nam, że nie jest Pan zadowolony z naszych usług. Co do przedstawionej przez Pana uwagi informujemy, że w procesie zakupowym staramy się być jak najbardziej transparentni. Niezależnie, czy Klient posiada umowę na czas określony czy nieokreślony - przed końcem abonamentu, kontaktujemy się mailowo oraz telefonicznie w celu przypomnienia i uzyskania decyzji co do przedłużenia usługi. Jeśli w Pana przypadku było inaczej, prosimy o kontakt w celu wyjaśnienia sprawy.
Cześć. Widzę, że firma szuka osoby na stanowisko administratora sieci. Zainteresowała mnie ta oferta, podobno 80% czasu pracy można wykonywać zdalnie. Coś ktoś wie o benefitach do pensji podstawowej? Bo płaska stawka 9200 brutto na to wychodzi. Mimo że tego nie podali to jeszcze zapytam, czy dużo szkoleń i ewentualnych spotkań w siedzibie biura itp. w ciągu miesiąca? Dzięki, jak ktoś pomoże.
Cześć, i jak tam? Był ktoś na rozmowie kwalifikacyjnej na stanowisku Konsultanta Telefonicznego? Mieli kilka wakatów czy może szukają raczej pojedynczych pracowników? Ja przegapiłam rekrutację niestety. Co myślicie, warto obserwować firmę i mieć oko na następną? :) Jak tam wam się pracuje, warunki pasują?
Witam czy na obecną chwilę są przyjęcia do prscy w Grupie Biznes Polska w Wysokie Mazowieckie ?

czy są teraz przyjęcia do Pracy proszę o odpowiedz
wtedy to nie wiem czy szukali ale aktualnie z tego co widzę u nich na stronce potrzebują konsultanta telefonicznego. Ktoś niedawno u nich pracował na tym stanowisku i by powiedział coś więcej? Jak dla nich się pracuje, co z atmosferą?
Witam, na dzień dzisiejszy firma nie szuka nowych pracowników, jednak sytuacja zawsze może się zmienić. Jeśli ktoś jest zainteresowany proszę wysłać CV na adres annak@gbp.pl.
witam czy są aktualnie przyjęcia do pracy bo jestem zainteresowany
czy jest są przyjęcia do pracy teraz mam grupę z orzeczeniem możliwość dofinansowania do wynagrodzenia
czy są teraz przyjęcia do Państwa Firmy
A jakie stanowisko Cię interesuje? Też chce tu aplikować, ale jeszcze poczekam, może ktoś odpisze :)
Nie ma obecnie rekrutacji w naszej firmie, ale zawsze można wysłać CV na adres praca@gbp.pl. To bardziej odpowiednie miejsce do zapytań o rekrutację niż forum.
Szkoda, że nie rekrutują. A mógłbyś tak na przyszłość napisać jak tu płacą? Warto składać papiery i nie dostanie się najniższej krajowej? Podasz widełki dla nowo przyjętych pracowników?
Zależy co umiesz robić i na jaki dział trafisz. Na początek najniższa krajowa z małym +, ale są podwyżki.
Najniższa? O matko, to totalnie nie zachęca. Skoro są podwyżki to do jakiej kwoty można dobić? Da radę wyjść 3000 netto?
Jak wyglądają możliwości ewentualnego awansu na wyższe stanowiska w Grupa Biznes Polska-Wnorowski I Wspólnicy sp.j.?
czy pracujecie teraz zdalnie czy normalnie
Czy w firmie Grupa Biznes Polska-Wnorowski I Wspólnicy sp.j. są regularne szkolenia pracownicze?
czy jest teraz rekrutacja do Państwa Firmy i czy teraz pracujecie zdalnie czy w biurze
Nie ma obecnie rekrutacji w naszej firmie, ale zawsze można wysłać CV na adres praca@gbp.pl. Odezwiemy się jeśli coś się zmieni. Od marca 2020 jest możliwość pracy zdalnej.
Czy w pracy zdalnej warunki płacowe są takie same, czy jednak wygląda to inaczej niż przy pracy na miejscu? I jak z zatrudnianiem osób świeżo po studiach, tacy pracownicy też są mile widziani? Liczę na odpowiedź. :)
dzień dobry z tej strony Wyszyński Grzegorz w tamtym roku składałem cv do Państwa Firmy jestem nadal zainteresowany pracą W Państwa Firmie mam grupę z możliwością dofinansowania z pefron do Wynagrodzenia czekam na odpowiedż
czy jest teraz rekrutacja do Państwa Firmy
czy jest teraz rekrutacja w Państwa firmie ..
czy są teraz przyjęcia do Państwa Firmy jestem zainteresowany I czy nadal pracujecie zdalnie czy już w Firmie
Czy jest teraz rekrutacja do Państwa firmy
Macieju nie tak dawno pytałeś o rekrutację do firmy Grupa Biznes Polska-Wnorowski I Wspólnicy. Możesz napisać, czy poczyniłeś jakieś szczególne kroki do tego, aby tam aplikować? Może już od grudnia udało Ci się nawet przejść cały proces rekrutacyjny i dowiem się czegoś od Ciebie? Proszę o informację. Na pewno będzie ona dla mnie pomocna.
czy w tej Chwili jest rekrutacja do Państwa Firmy bo jestem zainteresowany pracą u Państwa
Dużo pracowników nie da rady dopracować na tych tele do poborów kto się utrzymał to robi ale ambitni uciekają wsadzają tam swoich na lepsze stołki i ci są na innych zasadach elita skaczą jak im każą, na początek można się zahaczyć ale szukać coś innego pracujący pracownicy raczej prawdy nie powiedzą w tym mieście ludzie wolą do mlekovity
Firma ,która się kończy ludzie powinni uciekać bo na koniec zostanie praca dla kolegów i ich żon , a czy są przyjęcia to chyba pracownicy wpisują , nie wyobrażam sobie faceta pracującego u nich do 65 lub kobiety lat 60
Jak się pracuje w Grupa Biznes Polska-Wnorowski I Wspólnicy sp.j.?
Zobacz opinie na temat firmy Grupa Biznes Polska-Wnorowski I Wspólnicy sp.j. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 21.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Grupa Biznes Polska-Wnorowski I Wspólnicy sp.j.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 3, z czego 1 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!