Opinie o Grupa Biznes Polska-Wnorowski I Wspólnicy sp.j. w Wysokie Mazowieckie

Poniżej przeczytasz opinie byłych i obecnych pracowników o firmie Grupa Biznes Polska-Wnorowski I Wspólnicy sp.j.. Zobaczysz tutaj również opinie kandydatów do podjęcia pracy w firmie Grupa Biznes Polska-Wnorowski I Wspólnicy sp.j. o rozmowie kwalifikacyjnej.

Branże: Usługi IT - hosting stron internetowych

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Grupa Biznes Polska-Wnorowski I Wspólnicy sp.j. w Wysokie Mazowieckie

baner wywiady
@nabywca Nowy wpis

Najgorsza firma na Polskim rynku , bez potwierdzenia przedłużają ważność konta i słono za to sobie liczą. W porównaniu z innymi firmami drożsi o 100%

Wojciech Nowy wpis
@@nabywca

Dziękujemy za opinie. Przykro nam, że nie jest Pan zadowolony z naszych usług. Co do przedstawionej przez Pana uwagi informujemy, że w procesie zakupowym staramy się być jak najbardziej transparentni. Niezależnie, czy Klient posiada umowę na czas określony czy nieokreślony - przed końcem abonamentu, kontaktujemy się mailowo oraz telefonicznie w celu przypomnienia i uzyskania decyzji co do przedłużenia usługi. Jeśli w Pana przypadku było inaczej, prosimy o kontakt w celu wyjaśnienia sprawy.

Ryszard Nowy wpis

Cześć. Widzę, że firma szuka osoby na stanowisko administratora sieci. Zainteresowała mnie ta oferta, podobno 80% czasu pracy można wykonywać zdalnie. Coś ktoś wie o benefitach do pensji podstawowej? Bo płaska stawka 9200 brutto na to wychodzi. Mimo że tego nie podali to jeszcze zapytam, czy dużo szkoleń i ewentualnych spotkań w siedzibie biura itp. w ciągu miesiąca? Dzięki, jak ktoś pomoże.

Karolina Nowy wpis

Cześć, i jak tam? Był ktoś na rozmowie kwalifikacyjnej na stanowisku Konsultanta Telefonicznego? Mieli kilka wakatów czy może szukają raczej pojedynczych pracowników? Ja przegapiłam rekrutację niestety. Co myślicie, warto obserwować firmę i mieć oko na następną? :) Jak tam wam się pracuje, warunki pasują?

Monika Cz

Witam czy na obecną chwilę są przyjęcia do prscy w Grupie Biznes Polska w Wysokie Mazowieckie ?

Firma Grupa Biznes Polska-Wnorowski I Wspólnicy sp.j. prowadziła rekrutację na stanowisko KONSULTANT TELEFONICZNY. Podziel się swoimi wrażeniami. Daj znać, ile czasu trwała rozmowa kwalifikacyjna oraz z ilu etapów się składała. Co Cię pozytywnie, a co negatywnie zaskoczyło?
logo firmy Starszy inspektor
Służba Cywilna
(129 opinii)
logo firmy Przedstawiciel Handlowy
Wysokie Mazowieckie
Online Marketing Help Sp. z o.o.
(5 opinii)
logo firmy Przedstwiciel handlowy
Pronar Sp. z o.o.
(1429 opinii)
logo firmy Przedstawiciel Handlowy
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe EKODARPOL
(78 opinii)
Aplikuj na wiele ofert

czy są teraz przyjęcia do Pracy proszę o odpowiedz

Karolina
@Adam

wtedy to nie wiem czy szukali ale aktualnie z tego co widzę u nich na stronce potrzebują konsultanta telefonicznego. Ktoś niedawno u nich pracował na tym stanowisku i by powiedział coś więcej? Jak dla nich się pracuje, co z atmosferą?

@Karolina

Witam, na dzień dzisiejszy firma nie szuka nowych pracowników, jednak sytuacja zawsze może się zmienić. Jeśli ktoś jest zainteresowany proszę wysłać CV na adres annak@gbp.pl.

Adam student

witam czy są aktualnie przyjęcia do pracy bo jestem zainteresowany

Danuta
@Adam student

O, to ktoś Ci polecił tą firmą czy skąd się o niej dowiedziałeś? :)

adam

czy jest są przyjęcia do pracy teraz mam grupę z orzeczeniem możliwość dofinansowania do wynagrodzenia

czy są teraz przyjęcia do Państwa Firmy

Łucja
@Adam student

A jakie stanowisko Cię interesuje? Też chce tu aplikować, ale jeszcze poczekam, może ktoś odpisze :)

@Adam student

Nie ma obecnie rekrutacji w naszej firmie, ale zawsze można wysłać CV na adres praca@gbp.pl. To bardziej odpowiednie miejsce do zapytań o rekrutację niż forum.

@Łucja

Franciszek
@Pracownik

Szkoda, że nie rekrutują. A mógłbyś tak na przyszłość napisać jak tu płacą? Warto składać papiery i nie dostanie się najniższej krajowej? Podasz widełki dla nowo przyjętych pracowników?

@Franciszek

Zależy co umiesz robić i na jaki dział trafisz. Na początek najniższa krajowa z małym +, ale są podwyżki.

Łucja
@Pracownik

Najniższa? O matko, to totalnie nie zachęca. Skoro są podwyżki to do jakiej kwoty można dobić? Da radę wyjść 3000 netto?

buldog
@Franciszek

2300-2500 zł netto na początek

Jak wyglądają możliwości ewentualnego awansu na wyższe stanowiska w Grupa Biznes Polska-Wnorowski I Wspólnicy sp.j.?

@Pytanie

Nie ma możliwości awansu.

@Nikt

Nie chcą, żebyście się rozwijali? Jestem ciekaw skąd takie podejście, bo wiadomo, że doceniony pracownik, to lepszy pracownik. Pewnie stanowiska już poobsadzane.

Marcin student

czy pracujecie teraz zdalnie czy normalnie

@Marcin student

Od marca 2020 jest możliwość pracy zdalnej.

@Nikt

Cały czas jest taka opcja? Można sobie wybrać? Chyba większość woli teraz pracować zdalnie.

Czy w firmie Grupa Biznes Polska-Wnorowski I Wspólnicy sp.j. są regularne szkolenia pracownicze?

@Pytanie

Nie ma szkoleń dla pracowników, tylko szkolenia dla nowo przyjętych.

@Nikt

Czyli nie ma co liczyć na jakikolwiek rozwój, okej. A nowi po tych szkoleniach to zostają czy raczej szukają czegoś innego? :D

Adam student

czy jest teraz rekrutacja do Państwa Firmy i czy teraz pracujecie zdalnie czy w biurze

@Adam student

Nie ma obecnie rekrutacji w naszej firmie, ale zawsze można wysłać CV na adres praca@gbp.pl. Odezwiemy się jeśli coś się zmieni. Od marca 2020 jest możliwość pracy zdalnej.

@Pracownik

Czy w pracy zdalnej warunki płacowe są takie same, czy jednak wygląda to inaczej niż przy pracy na miejscu? I jak z zatrudnianiem osób świeżo po studiach, tacy pracownicy też są mile widziani? Liczę na odpowiedź. :)

Wyszyński Grzegorz

dzień dobry z tej strony Wyszyński Grzegorz w tamtym roku składałem cv do Państwa Firmy jestem nadal zainteresowany pracą W Państwa Firmie mam grupę z możliwością dofinansowania z pefron do Wynagrodzenia czekam na odpowiedż

@Wyszyński Grzegorz

Proszę kontaktować się z kadrami: praca@gbp.pl

Olek

czy jest teraz rekrutacja do Państwa Firmy

Piotr student

czy jest teraz rekrutacja w Państwa firmie ..

@Piotr student

Prześlij nam Swoje CV na adres praca@gbp.pl

Jakub Student

czy są teraz przyjęcia do Państwa Firmy jestem zainteresowany I czy nadal pracujecie zdalnie czy już w Firmie

@Jakub Student

Prześlij nam Swoje CV na adres praca@gbp.pl

Maciej

Czy jest teraz rekrutacja do Państwa firmy

@Maciej

Macieju nie tak dawno pytałeś o rekrutację do firmy Grupa Biznes Polska-Wnorowski I Wspólnicy. Możesz napisać, czy poczyniłeś jakieś szczególne kroki do tego, aby tam aplikować? Może już od grudnia udało Ci się nawet przejść cały proces rekrutacyjny i dowiem się czegoś od Ciebie? Proszę o informację. Na pewno będzie ona dla mnie pomocna.

Jakub

czy w tej Chwili jest rekrutacja do Państwa Firmy bo jestem zainteresowany pracą u Państwa

@Jakub

W tej chwili nie ma.

Darek

Dużo pracowników nie da rady dopracować na tych tele do poborów kto się utrzymał to robi ale ambitni uciekają wsadzają tam swoich na lepsze stołki i ci są na innych zasadach elita skaczą jak im każą, na początek można się zahaczyć ale szukać coś innego pracujący pracownicy raczej prawdy nie powiedzą w tym mieście ludzie wolą do mlekovity

Firma ,która się kończy ludzie powinni uciekać bo na koniec zostanie praca dla kolegów i ich żon , a czy są przyjęcia to chyba pracownicy wpisują , nie wyobrażam sobie faceta pracującego u nich do 65 lub kobiety lat 60

Etap 1
Etap 2

Zostaw merytoryczną opinię o Grupa Biznes Polska-Wnorowski I Wspólnicy sp.j. - Wysokie Mazowieckie

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

• Jak się pracuje w Grupa Biznes Polska-Wnorowski I Wspólnicy sp.j.?

Zobacz opinie na temat firmy Grupa Biznes Polska-Wnorowski I Wspólnicy sp.j. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 21.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Grupa Biznes Polska-Wnorowski I Wspólnicy sp.j.?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 3, z czego 1 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w marcu 2023r.

Ranking Użytkownicy
(real users)
  1. pracuj.pl 4 476 708
  2. GoWork.pl 3 989 574
  3. linkedin.com 3 495 960
  4. olx.pl - praca 3 386 448
Grupa Biznes Polska-Wnorowski I Wspólnicy sp.j.
Przejdź do nowych opinii